Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kur migdyti kūdikį dieną?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Tėvų patirties taupyklė
Pages: 1, 2, 3
gi2lux
QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 11:57)
Turėjom iš pirmo vaiko didelį lopšinį vežimėlį. Lengvai suposi, erdvus. Tai mažąją iki kokių 8 mėn. migžiau tame vežime.  thumbup.gif  Paskui reikėjo saugoti, kad ,,neišliptų", tai neberizikavom.
Dabartiniai universalai patogūs ir praktiški tėvams, o vaikams?.. Čia mano nuomonė.  mirksiukas.gif
*

aš iš universalo išėmiau lopšį ir į vežimėlį įdėjau kokosinį čiužinuką, kurį iškirpau iš seno. tai mano universlas thumbup.gif ir platus ir ilgesnis nei tuo metu kol buvo lopšiukas įdėtas, o ir pagrindas nugarytei thumbup.gif
rimas19
QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 11:57)
Turėjom iš pirmo vaiko didelį lopšinį vežimėlį. Lengvai suposi, erdvus. Tai mažąją iki kokių 8 mėn. migžiau tame vežime.  thumbup.gif  Paskui reikėjo saugoti, kad ,,neišliptų", tai neberizikavom.
Dabartiniai universalai patogūs ir praktiški tėvams, o vaikams?.. Čia mano nuomonė.  mirksiukas.gif
*

Mano pirmagimis irgi turėjo didelį lopšinį vežimą. Dieną visada miegojo lopšy balkone, žiemą ten jį ir užsnigdavo biggrin.gif
Atlante
Kolkas deja mano mergina užmiega dieną tik vežiojama vežime...
mama_x2
o va mano vaikinas miega ant ranku diena. na, jei ne namie - masinos kedutej ar vezimuke (retai labai) bet siaip - ant ranku. jei turiu kazka tvarkytis- lovytej paguldau. taciau taip noris dar glausti vaikeli...
mazytis visiskai miegojo lopsy. tureciau vietos - laikyciau ir ,,dieniniam" kambary lovele. nes niekaip nesugebu but vienam kamb, o vaika palikt miegot kitam smile.gif
Žiezdrė
Vieną dienos miegelį miega vežime pasivaikščiojimo lauke metu. Antrą dienos miegelį miega dažniausiai tėvų lovoje, kartais- vežime (mūsų vežimas klasikinis ir mes vis dar naudojam lopšį, nors dukrytei jau aštuntas mėnuo eina). paskutiniu metu pasitaiko ir trumpo pamiegojimo maitinimo kėdutėje. Automobilyje būna kad užmiega autokėdutėje. ax.gif
Braškutė
jei lauke vezime, masinoj kedutej, namie lovytej smile.gif
bambinoo
Diena namie miega musu lovoje, nakti -savo lovyteje, lauke- vezime, o masinoje kolkas lopsyje. smile.gif
Altika
mano mazius iki 5 men. diena turbut nei karto nebuvo miegojes savo lovytej, kol mazesnis-tai ant musu lovos, o paskui tik vezime, na dar jei vaziuojam kur, tai tada masinoj, o pries kokia savaite kazkoks stebuklas ivyko, supau vezime gal valanda-niekaip nemiega, nunesiau ir paguldziau i lovyte, padaviau merliuka, atejau po kokiu 3min. ziuriu-miega ir dabar diena stengiuosi guldyt tik i lovyte.pageria pienuko,pasupu ant ranku, iskart uzmiega ir tada paguldau i lovyte. nakti savo lovytej taip pat miega smile.gif
kukutukas
savo mažiuką nuo pat pirmų dienų migdžiau tik lovelėje ir niekur kitur mirksiukas.gif tiek dieną tiek naktį mirksiukas.gif niekada nekilo dėl to problemų schmoll.gif
gania
mano panele nuo pat pradziu miega savo lpvelej, kartais diena, uzmigdau musu lovoj, patebejom, kad lyg miega geriau, sakom mus jaucia gal,tai del to, net ciuzini pirkom su kokosu viennoj pusej, kad galetumem jei reiks pas save leliuka guldyt, miega ir vezime ar kedutej kai isvaziuojam, turim nesyne tai ir joj uzmiega kai iseinam pasivaiksciot wub.gif
baltai balta
diena visada miegame lauke vezimelyje. ir vaikelis grynam ore pabuna, ir as namie galiu triuksma kelti.
GRACY
laukia-vežime

namie-lovytėj
erikiuxxx
QUOTE(GRACY @ 2007 10 07, 16:13)
laukia-vežime

namie-lovytėj
*

drinks_cheers.gif
man tie maniezai ,tai nesamone turime,ir naudojame tik isvykose mirksiukas.gif miegui namie skirtos lovytes smile.gif
dangausvaivorykste
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 12, 08:52)
drinks_cheers.gif
man tie maniezai ,tai nesamone turime,ir naudojame tik isvykose mirksiukas.gif miegui namie skirtos lovytes smile.gif
*

O cia as drinks_cheers.gif ,tikrai namie vaikas turi miegoti tik lovyteje biggrin.gif
giedregie
jei lauke lyja arba as tingiu i lauka eit blush2.gif tai vezime balkone 4u.gif

siaip man maniezas labai nepamainomas daiktas - jame miega isvaziavus i svecius naktimis, o kai bunam namie as surenku manieza ir vaikas jame (su juo) mielai zaidzia, nes galima i ji ilipt ir islipt paciam biggrin.gif tai per diena sutempia i ji visus savo zaislus lotuliukas.gif
juliux
Mes miegame savo manieže-lovytėje. Vaikas žino savo miegojimo vietą. Vežimuke miegam tik išimtinais atvejais smile.gif .Visai neblogai mirksiukas.gif .
Aden
Namie miegame tik lovyteje, lauke zinoma vezime, o maniezas labai reikalingas kai vaziuojame i svecius. Visuomet esu rami, kad vaikas sveciuose tures savo lova ir miegos ramiai. Nenoriu miegoti su vaiku vienoje lovoje, nei pati pailsiu ir vaiko nereikia pratinti biggrin.gif
safara
Kai budavo maziukas miegodavo vezimuke,galejau ir pasupt ir i lauka isvezt. Dabar diena miega manieze, o nakti savo lovyteje smile.gif
egzigo
lovytej miega.Ir diena ir nakti.
roky
QUOTE(XXXXXX @ 2008 01 08, 16:24)
lovytej miega.Ir diena ir nakti.
*

mano taip pat,arba jei laeiname i lauka tai savaime suprantame vezime smile.gif
egzigo
QUOTE(roky @ 2008 01 08, 16:26)
mano taip pat,arba jei laeiname i lauka tai savaime suprantame vezime smile.gif
*

na taip,keliaujant arba vezimelyj arba autokedutej uzmiega rolleyes.gif
evaj
maniske dazniausiai miega lovyteje, na kartais diena miega musu lovoje 4u.gif
gudrute
Mes nuo gimimo dukryte guldem miegoti tik i jos lovyte, ir dabar ji zino, kad mamyte turi savo lovyte o jinai savo... Jeigu labai pavargusi,o tuo metu reikia kazkur vaziuoti, tai uzmiega autokedutej. Maniezo niekad nepirkau, tai nieko negaliu patrt tuo klausymu blush2.gif
Reginiukas
mes miegam mamos ir tecio lovoj biggrin.gif
zyd
Mes diena migdomes tiktai vezimelyje. senkiau reikedavo ant mamos rankyciu, o dabar nepripazystame nieko kito, tik vezimeli.
-edita-
as mazyle diena migdau ir vazymelyje ir lovyteje... vezyme labai patogu, ir pasupti ir i lauka isvesti gali kada uzsimanai, nereikia vaiko kelnoti, bet ries tai i miegmaisi idedu, kai zinau, kad eisim laukan, taip pat jame migdau, kai vedinu kambari, kuriame yra lovyte...
dangausvaivorykste
Niekada nemigdziau savo mazulio namie vezime,nei manieze(sveciuose taip tik savam manieze)o namie visada einam pietu miegelio i lovyte mirksiukas.gif
Meskiukas
negaliu uzmigdyti nei lovyte nei vezimuke jau nuo 6men miega kartu su manim nes niekaip kitaip neuzmiega
Astulka*
Jei geras oras, tai migdau lauke,o jei lyja ar sninga, tada jau lovyteje
zvaigzdute23
As migdau lovyteje, maniezas man tarnauja kaip kelionine lovyte, o vezimo apskritai nepripazysta todel truputi sunkoka iseiti pasivaikscioti.
Viktorijag
o as migdau diena kedutei-supynei smile.gif ar kaip ja cia dar pavadinti g.gif ir siaip jis kol kas cia visas savo dienas praleidzia na o kai paaugs tai arba lauke vezime arba lovytei bet jau tikrai ne musu lovoj mirksiukas.gif
viilmute
na mes tai lovoj uzmiegam mirksiukas.gif
LIUKA*
QUOTE(gudrute @ 2008 01 09, 14:50)
Mes nuo gimimo dukryte guldem miegoti tik i jos lovyte, ir dabar ji zino, kad mamyte turi savo lovyte o jinai savo... Jeigu labai pavargusi,o tuo metu reikia kazkur vaziuoti, tai uzmiega autokedutej.
*

drinks_cheers.gif Mes taip pat. 4u.gif
Fifux'e
mes migdydavome ir migdome tik lovoje.bent isismiegoti gali vaikas patogei
patiko
dazniausiai savo lovoj uzmiega smile.gif
Žoržetta
maniskis nuo gimimo tik savo lovytej, sveciuose - manieze, o lauke - vezime miega. Dabar jau kartais noreciau ir su savim pamigdyti, ypac rytais, jei anksti nubunda, bet jis neuzmiega. matyt jam musu lova su miegu nesiasocijuoja biggrin.gif
ssanta
aš irgi gyvenau nuosavambet kažkaip pripratau prie miegamojo na jis miegojo visada lovytėje ir dabar taip pat na aš dar elektroninę auklę turėjau ax.gif
Andraja
Miega priklausomai nuo situacijos. Kartais su lopsiu keliauja i balkona, kartais zaisdamas uzmiega manieze, kartais migdau lovyteje.
Noriuks
Kartais lovytėj, kartais tik vežimėly vežiojamas užmiega smile.gif
agute07
tik vėžime, nes reikia supti arba ant rankučių ax.gif
*kita*
O mes, kadangi turim galimybe, tai diena , kad ir koks bebutu oras miegam vezime lauke
zzuzza
Sveiki,as migdau savo vaikeli jo lovyteje,nes gyvenam vieno auksto name,bet daznai jis miega vezime lauke.Bet dabar jau nesaugu,nes lipa lauk,tai turiu prisegti,o tai jau nelabai patogu. 4u.gif
jolo
Dieną mūsų lovoj miega arba lauke vežimėlyje ax.gif
JulieTa
manau dienos miegas toks pats svarbus, kaip ir naktinis. taciau vaikelis juk supranta, jog dienos miegas yra trumpesnis. manau kur migdyti neturi dideles reiksmes. manau svarbiausia kaip eina miegot ir kaip ta suvokia... rolleyes.gif
Jurada
Dieną, jei tik lauke, tai vežimėlyje miega. O jei būnam namuose tuo metu, miega lovytėje smile.gif
ciuke
Dienos miegelio miegodavo savo lovyteje, tai ismiegodavo tik kokia 20-30 min. pries menesi pradejau migdyti lovoje, ismiega po 2 valandas. Nakti tp miega musu lovoje, tai jam matyt labiau patinka smile.gif .
TOCAMI
mes miegam lovytėj, o jei lauke tai vežimėlyje..
sibaivirga
QUOTE(TOCAMI @ 2008 08 04, 22:41)
mes miegam lovytėj, o jei lauke tai vežimėlyje..
*

mes taip pat drinks_cheers.gif
elenuxus
Lauke - vezimuke, diena - manieze, nakti - lovytej.
ssanta
dažniausiai lovytėj biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.