QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 11:57) Turėjom iš pirmo vaiko didelį lopšinį vežimėlį. Lengvai suposi, erdvus. Tai mažąją iki kokių 8 mėn. migžiau tame vežime.  Paskui reikėjo saugoti, kad ,,neišliptų", tai neberizikavom. Dabartiniai universalai patogūs ir praktiški tėvams, o vaikams?.. Čia mano nuomonė.  aš iš universalo išėmiau lopšį ir į vežimėlį įdėjau kokosinį čiužinuką, kurį iškirpau iš seno. tai mano universlas  ir platus ir ilgesnis nei tuo metu kol buvo lopšiukas įdėtas, o ir pagrindas nugarytei
rimas19
2007 06 19, 13:41
QUOTE(Anona @ 2007 06 19, 11:57) Turėjom iš pirmo vaiko didelį lopšinį vežimėlį. Lengvai suposi, erdvus. Tai mažąją iki kokių 8 mėn. migžiau tame vežime.  Paskui reikėjo saugoti, kad ,,neišliptų", tai neberizikavom. Dabartiniai universalai patogūs ir praktiški tėvams, o vaikams?.. Čia mano nuomonė.  Mano pirmagimis irgi turėjo didelį lopšinį vežimą. Dieną visada miegojo lopšy balkone, žiemą ten jį ir užsnigdavo
Atlante
2007 08 11, 11:17
Kolkas deja mano mergina užmiega dieną tik vežiojama vežime...
mama_x2
2007 08 11, 13:28
o va mano vaikinas miega ant ranku diena. na, jei ne namie - masinos kedutej ar vezimuke (retai labai) bet siaip - ant ranku. jei turiu kazka tvarkytis- lovytej paguldau. taciau taip noris dar glausti vaikeli... mazytis visiskai miegojo lopsy. tureciau vietos - laikyciau ir ,,dieniniam" kambary lovele. nes niekaip nesugebu but vienam kamb, o vaika palikt miegot kitam
Žiezdrė
2007 08 12, 08:42
Vieną dienos miegelį miega vežime pasivaikščiojimo lauke metu. Antrą dienos miegelį miega dažniausiai tėvų lovoje, kartais- vežime (mūsų vežimas klasikinis ir mes vis dar naudojam lopšį, nors dukrytei jau aštuntas mėnuo eina). paskutiniu metu pasitaiko ir trumpo pamiegojimo maitinimo kėdutėje. Automobilyje būna kad užmiega autokėdutėje.
Braškutė
2007 08 14, 21:14
jei lauke vezime, masinoj kedutej, namie lovytej
bambinoo
2007 08 17, 16:09
Diena namie miega musu lovoje, nakti -savo lovyteje, lauke- vezime, o masinoje kolkas lopsyje.
mano mazius iki 5 men. diena turbut nei karto nebuvo miegojes savo lovytej, kol mazesnis-tai ant musu lovos, o paskui tik vezime, na dar jei vaziuojam kur, tai tada masinoj, o pries kokia savaite kazkoks stebuklas ivyko, supau vezime gal valanda-niekaip nemiega, nunesiau ir paguldziau i lovyte, padaviau merliuka, atejau po kokiu 3min. ziuriu-miega ir dabar diena stengiuosi guldyt tik i lovyte.pageria pienuko,pasupu ant ranku, iskart uzmiega ir tada paguldau i lovyte. nakti savo lovytej taip pat miega
kukutukas
2007 09 08, 19:01
savo mažiuką nuo pat pirmų dienų migdžiau tik lovelėje ir niekur kitur  tiek dieną tiek naktį  niekada nekilo dėl to problemų
mano panele nuo pat pradziu miega savo lpvelej, kartais diena, uzmigdau musu lovoj, patebejom, kad lyg miega geriau, sakom mus jaucia gal,tai del to, net ciuzini pirkom su kokosu viennoj pusej, kad galetumem jei reiks pas save leliuka guldyt, miega ir vezime ar kedutej kai isvaziuojam, turim nesyne tai ir joj uzmiega kai iseinam pasivaiksciot
baltai balta
2007 09 29, 19:52
diena visada miegame lauke vezimelyje. ir vaikelis grynam ore pabuna, ir as namie galiu triuksma kelti.
laukia-vežime
namie-lovytėj
erikiuxxx
2007 10 12, 10:52
QUOTE(GRACY @ 2007 10 07, 16:13) laukia-vežime namie-lovytėj man tie maniezai ,tai nesamone turime,ir naudojame tik isvykose  miegui namie skirtos lovytes
dangausvaivorykste
2007 10 15, 13:22
QUOTE(erikiuxxx @ 2007 10 12, 08:52) man tie maniezai ,tai nesamone turime,ir naudojame tik isvykose  miegui namie skirtos lovytes  O cia as  ,tikrai namie vaikas turi miegoti tik lovyteje
giedregie
2007 10 19, 22:26
jei lauke lyja arba as tingiu i lauka eit  tai vezime balkone siaip man maniezas labai nepamainomas daiktas - jame miega isvaziavus i svecius naktimis, o kai bunam namie as surenku manieza ir vaikas jame (su juo) mielai zaidzia, nes galima i ji ilipt ir islipt paciam  tai per diena sutempia i ji visus savo zaislus
Mes miegame savo manieže-lovytėje. Vaikas žino savo miegojimo vietą. Vežimuke miegam tik išimtinais atvejais  .Visai neblogai  .
Namie miegame tik lovyteje, lauke zinoma vezime, o maniezas labai reikalingas kai vaziuojame i svecius. Visuomet esu rami, kad vaikas sveciuose tures savo lova ir miegos ramiai. Nenoriu miegoti su vaiku vienoje lovoje, nei pati pailsiu ir vaiko nereikia pratinti
Kai budavo maziukas miegodavo vezimuke,galejau ir pasupt ir i lauka isvezt. Dabar diena miega manieze, o nakti savo lovyteje
lovytej miega.Ir diena ir nakti.
QUOTE(XXXXXX @ 2008 01 08, 16:24) lovytej miega.Ir diena ir nakti. mano taip pat,arba jei laeiname i lauka tai savaime suprantame vezime
QUOTE(roky @ 2008 01 08, 16:26) mano taip pat,arba jei laeiname i lauka tai savaime suprantame vezime  na taip,keliaujant arba vezimelyj arba autokedutej uzmiega
maniske dazniausiai miega lovyteje, na kartais diena miega musu lovoje
gudrute
2008 01 09, 12:50
Mes nuo gimimo dukryte guldem miegoti tik i jos lovyte, ir dabar ji zino, kad mamyte turi savo lovyte o jinai savo... Jeigu labai pavargusi,o tuo metu reikia kazkur vaziuoti, tai uzmiega autokedutej. Maniezo niekad nepirkau, tai nieko negaliu patrt tuo klausymu
Reginiukas
2008 01 29, 17:50
mes miegam mamos ir tecio lovoj
Mes diena migdomes tiktai vezimelyje. senkiau reikedavo ant mamos rankyciu, o dabar nepripazystame nieko kito, tik vezimeli.
-edita-
2008 02 03, 00:19
as mazyle diena migdau ir vazymelyje ir lovyteje... vezyme labai patogu, ir pasupti ir i lauka isvesti gali kada uzsimanai, nereikia vaiko kelnoti, bet ries tai i miegmaisi idedu, kai zinau, kad eisim laukan, taip pat jame migdau, kai vedinu kambari, kuriame yra lovyte...
dangausvaivorykste
2008 02 03, 17:44
Niekada nemigdziau savo mazulio namie vezime,nei manieze(sveciuose taip tik savam manieze)o namie visada einam pietu miegelio i lovyte
Meskiukas
2008 02 03, 20:21
negaliu uzmigdyti nei lovyte nei vezimuke jau nuo 6men miega kartu su manim nes niekaip kitaip neuzmiega
Astulka*
2008 02 04, 01:41
Jei geras oras, tai migdau lauke,o jei lyja ar sninga, tada jau lovyteje
zvaigzdute23
2008 02 04, 08:17
As migdau lovyteje, maniezas man tarnauja kaip kelionine lovyte, o vezimo apskritai nepripazysta todel truputi sunkoka iseiti pasivaikscioti.
Viktorijag
2008 02 05, 17:03
o as migdau diena kedutei-supynei  ar kaip ja cia dar pavadinti  ir siaip jis kol kas cia visas savo dienas praleidzia na o kai paaugs tai arba lauke vezime arba lovytei bet jau tikrai ne musu lovoj
viilmute
2008 02 08, 14:46
na mes tai lovoj uzmiegam
QUOTE(gudrute @ 2008 01 09, 14:50) Mes nuo gimimo dukryte guldem miegoti tik i jos lovyte, ir dabar ji zino, kad mamyte turi savo lovyte o jinai savo... Jeigu labai pavargusi,o tuo metu reikia kazkur vaziuoti, tai uzmiega autokedutej.  Mes taip pat.
Fifux'e
2008 03 03, 13:38
mes migdydavome ir migdome tik lovoje.bent isismiegoti gali vaikas patogei
dazniausiai savo lovoj uzmiega
Žoržetta
2008 03 15, 12:49
maniskis nuo gimimo tik savo lovytej, sveciuose - manieze, o lauke - vezime miega. Dabar jau kartais noreciau ir su savim pamigdyti, ypac rytais, jei anksti nubunda, bet jis neuzmiega. matyt jam musu lova su miegu nesiasocijuoja
aš irgi gyvenau nuosavambet kažkaip pripratau prie miegamojo na jis miegojo visada lovytėje ir dabar taip pat na aš dar elektroninę auklę turėjau
Andraja
2008 03 19, 11:59
Miega priklausomai nuo situacijos. Kartais su lopsiu keliauja i balkona, kartais zaisdamas uzmiega manieze, kartais migdau lovyteje.
Noriuks
2008 03 21, 23:10
Kartais lovytėj, kartais tik vežimėly vežiojamas užmiega
agute07
2008 03 22, 15:48
tik vėžime, nes reikia supti arba ant rankučių
O mes, kadangi turim galimybe, tai diena , kad ir koks bebutu oras miegam vezime lauke
Sveiki,as migdau savo vaikeli jo lovyteje,nes gyvenam vieno auksto name,bet daznai jis miega vezime lauke.Bet dabar jau nesaugu,nes lipa lauk,tai turiu prisegti,o tai jau nelabai patogu.
Dieną mūsų lovoj miega arba lauke vežimėlyje
JulieTa
2008 07 31, 05:48
manau dienos miegas toks pats svarbus, kaip ir naktinis. taciau vaikelis juk supranta, jog dienos miegas yra trumpesnis. manau kur migdyti neturi dideles reiksmes. manau svarbiausia kaip eina miegot ir kaip ta suvokia...
Dieną, jei tik lauke, tai vežimėlyje miega. O jei būnam namuose tuo metu, miega lovytėje
Dienos miegelio miegodavo savo lovyteje, tai ismiegodavo tik kokia 20-30 min. pries menesi pradejau migdyti lovoje, ismiega po 2 valandas. Nakti tp miega musu lovoje, tai jam matyt labiau patinka  .
mes miegam lovytėj, o jei lauke tai vežimėlyje..
sibaivirga
2008 08 14, 12:30
QUOTE(TOCAMI @ 2008 08 04, 22:41) mes miegam lovytėj, o jei lauke tai vežimėlyje.. mes taip pat
elenuxus
2008 08 18, 19:52
Lauke - vezimuke, diena - manieze, nakti - lovytej.
dažniausiai lovytėj
|
|