Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dietu nualintas organizmas ?!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos
Vovere
Laikausi dietos (tiksliau pakeiciau maitinimosi iprocius) nuo 2006 vasario menesio ir jauciu kad organizmui kazko truksta. g.gif , o dar ir ziema tokia apgaulinga verysad.gif , pasidariau neatspari visokiems virusiukams doh.gif
Gal naudojate kokius vitaminus kad sustipretu organizmas g.gif ar arbateles g.gif
meškutė_Nida
QUOTE(Vovere @ 2006 12 29, 11:52)
Laikausi dietos (tiksliau pakeiciau maitinimosi iprocius) nuo 2006 vasario menesio
*

Būtų įdomu sužinoti, kokie buvo tie maitinimosi įpročiai ir kokie tapo. cool.gif
Vovere
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 12 29, 12:57)
Būtų įdomu sužinoti, kokie buvo tie maitinimosi įpročiai ir kokie tapo. cool.gif
*

valgiau viska ir ypac saldumynus o dabar atsisakiau tam tikru maisto produktu - bulviu, miltu, saldumynu, tam tikru kruopu, bananu, pupeliu ir dar nemazai ko kas turi labai daug bloguju angliavandeniu bigsmile.gif
kartais pasmaguriauju, bet tada is karto sugriestinu mityba ax.gif
meškutė_Nida
Tokiu atveju patarčiau eiti pas šeimos gydytoją, nes lietuviai maisto papildus ima vartoti savo nuožiūra.
Bet pagal išbrauktų produktų sąrašą spėju, kad tau trūksta kalio, magnio.
Vovere
QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 12 29, 13:15)
Tokiu atveju patarčiau eiti pas šeimos gydytoją, nes lietuviai maisto papildus ima vartoti savo nuožiūra.
Bet pagal išbrauktų produktų sąrašą spėju, kad tau trūksta kalio, magnio.
*

Bandziau eiti blush2.gif bet ten sake reik visokius tyrimus padaryti, kad suzinoti ko reikia, bet taip laiko ir nerandu visoms proceduroms doh.gif (zinau zinau pati kalta 4u.gif )
mergytia
4u.gif gal tau tik atrodo kad truksta... 4u.gif gal pametej pora kg ir ju pasigedai... thumbup.gif man buna kai laikausi dietos atrodo kad kazko truksta jautiesi lb lengva... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Vovere
QUOTE(mergytia @ 2006 12 29, 15:17)
4u.gif  gal tau tik atrodo kad truksta...  4u.gif  gal pametej pora kg ir ju pasigedai...  thumbup.gif  man buna kai laikausi dietos atrodo kad kazko truksta jautiesi lb lengva...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif tikrai nea lotuliukas.gif o pameciau net ne poa o desimti tongue.gif
ir kazkaip jaustis prasciau rudeni pradejau - niekad nesirgdavau, o jau koki penkta karta virusiuka pasigaunu g.gif
Utiuitiutė
Parašyk poros- trijų dienų savo valgiaraštį
mergytia
QUOTE(Vovere @ 2006 12 29, 21:42)
lotuliukas.gif tikrai nea  lotuliukas.gif o pameciau net ne poa o desimti  tongue.gif
ir kazkaip jaustis prasciau rudeni pradejau - niekad nesirgdavau, o jau koki penkta karta virusiuka pasigaunu  g.gif
*

vitaminu gal truksta g.gif
Dalilė
QUOTE(Vovere @ 2006 12 29, 11:52)
Laikausi dietos (tiksliau pakeiciau maitinimosi iprocius) nuo 2006 vasario menesio ir jauciu kad organizmui kazko truksta.  g.gif , o dar ir ziema tokia apgaulinga  verysad.gif , pasidariau neatspari visokiems virusiukams  doh.gif
Gal naudojate kokius vitaminus kad sustipretu organizmas  g.gif ar arbateles  g.gif
*

Aš pati laikausi Chazano dietos, tai mus Chazanas buvo perspėjęs, kad kai kris svoris, labiau ligos kibs unsure.gif Bet taip pat jis nurodė, kad būtina vartoti multivitaminus su mikroelementais, ir ne po vieną tabletę, o po dvi nakčiai mirksiukas.gif Aš pati geriu New Nordic multivitaminus moterims: http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...rd=New%20Nordic
mergytia
QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 20:56)
Aš pati laikausi Chazano dietos, tai mus Chazanas buvo perspėjęs, kad kai kris svoris, labiau ligos kibs  unsure.gif Bet taip pat jis nurodė, kad būtina vartoti multivitaminus su mikroelementais, ir ne po vieną tabletę, o po dvi nakčiai  mirksiukas.gif Aš pati geriu New Nordic multivitaminus moterims: http://www.vaistai.lt/index.php?option=com...rd=New%20Nordic
*

ir kaip ta dieta?gera? 4u.gif
Dalilė
QUOTE(mergytia @ 2006 12 30, 16:31)
ir kaip ta dieta?gera?  4u.gif
*

Na, man ji visai nieko, kol kas viskas gerai, svoris krenta, aišku, būna silpnumo akimirkų - ypač kai būna PMS, tada pas mane stipriai padidėja apetitas ir poreikis saldumynams, būna sunku, pasitaiko ir sugriešijimų, bet kol kas vis dar laikausi toliau mirksiukas.gif
mergytia
QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 21:31)
Na, man ji visai nieko, kol kas viskas gerai, svoris krenta, aišku, būna silpnumo akimirkų - ypač kai būna PMS, tada pas mane stipriai padidėja apetitas ir poreikis saldumynams, būna sunku, pasitaiko ir sugriešijimų, bet kol kas vis dar laikausi toliau  mirksiukas.gif
*

o silpna nebuna? g.gif
Dalilė
QUOTE(mergytia @ 2006 12 31, 15:15)
o silpna nebuna?  g.gif
*

Na, gal pačioj pradžioj ryškiai pasijuto, kad mažiau energijos, greičiau pavargstu, daugiau miego norisi cool.gif Pats Chazanas prie jo dietos sportuoti neleidžia ir šiaip rekomendavo vengti bet kokio didesnio fizinio krūvio, kaip jis pats sakė, kad jo dietos galima laikytis gulint, nes kalorijų skaičius dienai nėra didelis, o sportas jau pakeltų apetitą ir būtų per sunku išsilaikyt ax.gif
blizganti
man kaip tik pasportavus valgyt nesinoredavo bigsmile.gif
gal psihologiskai,kad nesuvalgyciau vel ka issportavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mergytia
QUOTE(blizganti @ 2007 11 07, 11:12)
man kaip tik pasportavus valgyt nesinoredavo  bigsmile.gif
gal psihologiskai,kad nesuvalgyciau vel ka issportavau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Man ir pasportavus valgyt nesinori, atrodo tiek prakaito isliejai, o dar valgysi doh.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.