Gal naudojate kokius vitaminus kad sustipretu organizmas
Laikausi dietos (tiksliau pakeiciau maitinimosi iprocius) nuo 2006 vasario menesio ir jauciu kad organizmui kazko truksta.
Gal naudojate kokius vitaminus kad sustipretu organizmas QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 12 29, 12:57) valgiau viska ir ypac saldumynus o dabar atsisakiau tam tikru maisto produktu - bulviu, miltu, saldumynu, tam tikru kruopu, bananu, pupeliu ir dar nemazai ko kas turi labai daug bloguju angliavandeniu kartais pasmaguriauju, bet tada is karto sugriestinu mityba
Tokiu atveju patarčiau eiti pas šeimos gydytoją, nes lietuviai maisto papildus ima vartoti savo nuožiūra.
Bet pagal išbrauktų produktų sąrašą spėju, kad tau trūksta kalio, magnio. QUOTE(meškutė_Nida @ 2006 12 29, 13:15) Tokiu atveju patarčiau eiti pas šeimos gydytoją, nes lietuviai maisto papildus ima vartoti savo nuožiūra. Bet pagal išbrauktų produktų sąrašą spėju, kad tau trūksta kalio, magnio. Bandziau eiti QUOTE(mergytia @ 2006 12 29, 15:17) ir kazkaip jaustis prasciau rudeni pradejau - niekad nesirgdavau, o jau koki penkta karta virusiuka pasigaunu
Parašyk poros- trijų dienų savo valgiaraštį
QUOTE(Vovere @ 2006 12 29, 11:52) Laikausi dietos (tiksliau pakeiciau maitinimosi iprocius) nuo 2006 vasario menesio ir jauciu kad organizmui kazko truksta. Gal naudojate kokius vitaminus kad sustipretu organizmas Aš pati laikausi Chazano dietos, tai mus Chazanas buvo perspėjęs, kad kai kris svoris, labiau ligos kibs QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 20:56) Aš pati laikausi Chazano dietos, tai mus Chazanas buvo perspėjęs, kad kai kris svoris, labiau ligos kibs ir kaip ta dieta?gera? QUOTE(mergytia @ 2006 12 30, 16:31) Na, man ji visai nieko, kol kas viskas gerai, svoris krenta, aišku, būna silpnumo akimirkų - ypač kai būna PMS, tada pas mane stipriai padidėja apetitas ir poreikis saldumynams, būna sunku, pasitaiko ir sugriešijimų, bet kol kas vis dar laikausi toliau QUOTE(Dalilė @ 2006 12 30, 21:31) Na, man ji visai nieko, kol kas viskas gerai, svoris krenta, aišku, būna silpnumo akimirkų - ypač kai būna PMS, tada pas mane stipriai padidėja apetitas ir poreikis saldumynams, būna sunku, pasitaiko ir sugriešijimų, bet kol kas vis dar laikausi toliau o silpna nebuna? QUOTE(mergytia @ 2006 12 31, 15:15) Na, gal pačioj pradžioj ryškiai pasijuto, kad mažiau energijos, greičiau pavargstu, daugiau miego norisi
man kaip tik pasportavus valgyt nesinoredavo
gal psihologiskai,kad nesuvalgyciau vel ka issportavau |