Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dantų balinimas 2
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shindila
Tesiam
sena tema Cia
Linjus
Sveikos. gal žinot kur šiauliuose būtų galima išsibalinti dantis kapomis? g.gif ir kiek kainuoja ax.gif
Gucci XX
niekaip negaliu atsidaryti senosios temos. gal kas galit patarti kur Vilniuje galima isigyti dantu balinimo pastos kapoms. kapas turiu, o va ta pasta jau pasibaige.. verysad.gif
Goniuke
aha as irgi nerandu niekur senos temos schmoll.gif o nuoroda neveikia verysad.gif
ingulka_uk
QUOTE(Linjus @ 2007 01 06, 15:03)
Sveikos. gal žinot kur šiauliuose būtų galima išsibalinti dantis kapomis?  g.gif  ir kiek kainuoja  ax.gif
*

jo senos temos neatidaro...... g.gif
mano drauge Siauliuose balinosi kapomis...jei noresi galesiu suzinoti kur ir uz kiek mirksiukas.gif
Goniuke
QUOTE(ingulka_uk @ 2007 01 18, 19:43)
jo senos temos neatidaro......  g.gif
mano drauge Siauliuose balinosi kapomis...jei noresi galesiu suzinoti kur ir uz kiek  mirksiukas.gif
*

aha ir man labai idomu bigsmile.gif
ingulka_uk
QUOTE(Goniuke @ 2007 01 19, 12:04)
aha ir man labai idomu  bigsmile.gif
*

merignos teks palaukti vakaro...nes draugelka kazkur uzluzus....viska paklausiu jos...paklausiu ar neapsinese,nes ji balinosi kazkur pavasari..... mirksiukas.gif
Linjus
QUOTE(ingulka_uk @ 2007 01 18, 17:43)
jo senos temos neatidaro......  g.gif
mano drauge Siauliuose balinosi kapomis...jei noresi galesiu suzinoti kur ir uz kiek  mirksiukas.gif
*

labai įdomu 4u.gif
ir dar paklausk ar ji negeria vyno, kavos, juodos arbatos, nes sako po balinimosi negalima vartoti jų - labai apsineša tada doh.gif
Shindila
As balinu, ir neisgavau tualeto baltumo dantu, nes pats kaulas yra tamsus o emalio isgrauzt nesinori. As geriu arbata, raudona vyna geriu, ir nezinau nepastebejau kad dazytu, mat kaip minejau ne klozeto baltumo tie dantys.
yyla
QUOTE(Goniuke @ 2007 01 19, 15:04)
aha ir man labai idomu  bigsmile.gif
*

Aš prieš metus balinausi kapomis,kainavo 300,nadantys trubutį pabalo,bet ne taip kaip tikėjausi smile.gif
Enita
QUOTE(yyla @ 2007 01 20, 11:21)
Aš prieš metus balinausi kapomis,kainavo 300,nadantys trubutį pabalo,bet ne taip kaip tikėjausi smile.gif
*

O man pabalo labiau nei tikėjausi smile.gif Balinimas irgi kainavo 300 (120 už kapų padarymą + 180 už 3 švikštus)
Gucci XX
QUOTE(Enita @ 2007 01 20, 14:22)
O man pabalo labiau nei tikėjausi  smile.gif  Balinimas irgi kainavo 300 (120 už kapų padarymą  + 180 už 3 švikštus)
*

brangiai mokejai uz svirkstus g.gif o kiek procentu ir kokios firmos pirkai?
Enita
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 20, 20:46)
brangiai mokejai uz svirkstus g.gif  o kiek procentu ir kokios firmos pirkai?
*

Firma tai berods EasyWhite, procentų tai jau tikrai nebepasakysiu - senokai tas buvo, nebepamenu. O dėl brangumo tai ir man taip atrodė, bet kadangi nežinojau, kur galima pigiau įsigyti (ir apskritai net nežinojau, kad būna pigiau), tai ir susitaikiau su tokia kaina. Įdomu, kiek kiti moka ir kur perka?
Gucci XX
QUOTE(Enita @ 2007 01 20, 22:21)
Firma tai berods EasyWhite, procentų tai jau tikrai nebepasakysiu - senokai tas buvo, nebepamenu. O dėl brangumo tai ir man taip atrodė, bet kadangi nežinojau, kur galima pigiau įsigyti (ir apskritai net nežinojau, kad būna pigiau), tai ir susitaikiau su tokia kaina. Įdomu, kiek kiti moka ir kur perka?
*

as tai ir gi mokejau 300 lt, nes nezinojau, kad galima uzsisakyti tik kapas uz 120 lt., o svirkstus nusipirkti paciai rolleyes.gif vienas svirkstas 10-15 procentu kainuoja apie 15-18 lt. tai biski permokejau.. blush2.gif
Emile569
as tai isibalinau dantis ,bet labai jau jautrus ,gal emale nuede? g.gif
Gucci XX
mano taip pat buna jautrus kelias dienas po balinimo. maciau, kad yra speciali zele jautrumui pasalinti (tipo atstato flora ir t.t.), kainuoja 10 lt. ir parduodama kartu su balinimo priemonemis. kai pabandysiu - parasysiu ar padejo.
Enita
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 22, 08:33)
as tai ir gi mokejau 300 lt, nes nezinojau, kad galima uzsisakyti tik kapas uz 120 lt., o svirkstus nusipirkti paciai rolleyes.gif vienas svirkstas 10-15 procentu kainuoja apie 15-18 lt. tai biski permokejau.. blush2.gif
*

O kur tu čia taip pigiai perki? unsure.gif
yyla
ir man ydomu,kur galima švirkštus nusipirkti,nes kapas jau kaip ir turiu
Shindila
Svirkstu ieskokite parduotuvese, kurios pardavineja stomatologines prekes ir iranga.
Gucci XX
QUOTE(Enita @ 2007 01 22, 21:49)
O kur tu čia taip pigiai perki? unsure.gif
*

as radau internete kelias firmas, kurios prekiauja stomatologijos klinikoms reikalingomis prekemis. dar neskambinau, tai konkreciau nnezinau. parasysiu kai prisiruosiu nuvaziuot.
Emile569
O dar viena drauge sake ,kad jie greiciau pagelsta po balinimo ,tai ka visa gyvenima balinsim?Sako labiau apsinesa unsure.gif
yyla
QUOTE(Emile569 @ 2007 01 23, 18:10)
O dar viena drauge sake ,kad jie greiciau pagelsta po balinimo ,tai ka visa gyvenima balinsim?Sako labiau apsinesa  unsure.gif
*

Mažiau klausyk ką šneka draugės mirksiukas.gif Pati balinau prieš metus tikrai nepagelto tongue.gif Na gaaal truputuką,prieš tai turėjau tokią gelsvą dėmę ant priekinio danties,tai ji kaip išnyko -taip ir išnyko,neatsiranda tongue.gif
Margita
Sveikutės 4u.gif Labai norėčiau išsibalinti dantis,bet jūs man dabar paaiškinkit kur reikia kreiptis dėl tų kapų ir dėl tų švirkštų g.gif Nes tikrai nieko nežinau doh.gif Ir jei galit paaiškinkit kaip visas procesas vyksta mirksiukas.gif
Enita
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 24, 10:51)
Sveikutės 4u.gif Labai norėčiau išsibalinti dantis,bet jūs man dabar paaiškinkit kur reikia kreiptis dėl tų kapų ir dėl tų švirkštų g.gif Nes tikrai nieko nežinau doh.gif Ir jei galit paaiškinkit kaip visas procesas vyksta mirksiukas.gif
*

Šiaip tai labai priklauso nuo to, kokiu būdų nori balintis dantis. Galimi variantai: a) lazeriu; cool.gif karbamido peroksidu (stipresnė koncentracija) odontologiniame kabinete; arba c) karbamido peroksidu (silpnesnė koncentracija) savarankiškai namuose. Aš pati balinausi pastaruoju būdu. Kapas dariausi ir švirkštus pirkau pas savo odontologę. Gali ir tu savosios pasiteiraut, ar tuo užsiima, nes gal ne visos tai daro. Jei tavo gydytoja negalės tau padėt, tai gal bent jau rekomenduos kažką iš savo kolegų. Šiaip tai manau gali kreiptis į bet kurį stomatologinį kabinetą, nes procedūra nėra sudėtinga, taip kad daug kas turėtų ją daryti (aišku jei nekalbėsime apie balinimą lazeriu, nes įranga brangi ir nedaug kas ją turi).
Herra
As balinausi vasara, irgi kapomis, nes prieky pakeisti plombas reikejo. kadangi nutariau eiti pas sena gydytoja, o ji atidare savo klinika senamiesty ,Kaune, tai ir kainos isaugo atitinkamai. Sake, kapos 100lt. ir svirkstas 100lt. , o svirksto uztenka 2 kartams, o reikes 10 kartu, tai kai paskaiciavau, plaukai pasisiause!!! Nutariau kitur paskambinti, ten kapos ir 2 svikstai man atsiejo 292lt. O saldytuve dar iki dabar antras svikstas stovi, tik , kad atidarytas, pati nezinau, kiek laiko gali stovet. Panaudociau dabar dar, jei buciau tikra, kad galima lotuliukas.gif rezultatas buvo labai geras, dabar , tai nesimato jau, nu bent man ax.gif
Ta procedura man nebuvo maloni, labai dantys jautrus kita diena budavo, nieko valgyt negalejau, taip nemalonu, bet po to dingdavo.
Tai ir po siai dienai nesuprantu, reikejo man juos balint ar ne g.gif
Gucci XX
QUOTE(Herra @ 2007 01 24, 19:25)
Tai ir po siai dienai nesuprantu, reikejo man juos balint ar ne g.gif
*

nu geras, na ir kainos!!!! as mokejau 300 su kapomis ir 4 svirkstais. rezultatas matosi, bet noreciau dar truputi pasibalinti. tai nutariau nusipirkt dar kokius 3 svirkstus, kurie kainuoja po 16 lt (Vilniuje). kad dantys lieka jautrus tai tiesa. man irgi tas pats buvo. dabar nusipirksiu spec. zele, kuri skirta naudoti po balinimo ir nuima jautruma..parasysiu veliau ar padejo smile.gif
Shindila
Stomatolog. prekiu parduotuvej man pasiule balinimo svirksta kuris susimaiso kartu su jautruma mazinanciu kremu.O ir kainuoja tiek pat kaip ir "opalescence".
Gucci XX
as internete radau, kad tas jautruma mazinantis skystis kainuoja 10 lt. truputi pigiau nei zele. o kaip ji naudot tai nezinau.. as maniau kad reikia po balinimo ja isideti i kapas ir palaikyti...?
Herra
Idomu, jei dantis karts nuo karto pabalint, ar nebus labai blogai jiems?... g.gif as juos vel noreciau truputio atgaivint, bet kazkaip nesiryztu vis.
himalaia
QUOTE(Gucci XX @ 2007 01 24, 20:44)
nu geras, na ir kainos!!!! as mokejau 300 su kapomis ir 4 svirkstais. rezultatas matosi, bet noreciau dar truputi pasibalinti. tai nutariau nusipirkt dar kokius 3 svirkstus, kurie kainuoja po 16 lt (Vilniuje). kad dantys lieka jautrus tai tiesa. man irgi tas pats buvo. dabar nusipirksiu spec. zele, kuri skirta naudoti po balinimo ir nuima jautruma..parasysiu veliau ar padejo smile.gif
*

O kur pirkot švirkštus, jei ne paslaptis?
Gucci XX
QUOTE(himalaia @ 2007 01 25, 22:36)
O kur pirkot švirkštus, jei ne paslaptis?
*

telefona parasiau tau i az:)
sunnyday
As pries beveik 3 metus balinausi dantis kapomis ir esu labai patenkinta. Dantys budavo jautresni lygiai viena diena po balinimo, o vakare jau jautrumas dingdavo. Kadangi po pirmos nakties (visas kursas buvo 5 naktys su kapomis) skirtumas buvo didziausiais tai ir dantys buvo jautriausi, bet su kiekviena naktim resultatai maziau ryskus tai ir jautrumas mazesnis. Baigiau kursa ir prejus vienai dienai dantu jautrumas buvo tikrai ne mazesnis negu pries balinima. Paskui reikejo palaukti dvi savaites kad spalva nusistovetu ir tada keite plombas. Dabar praejus beveik 3 metams mano dantys vis dar pakankamai balti. Gal dar ir del to kad nesu nei raudono vyno nei kavos nei juodos arbatos megeja. Bet visoms kam nepatinka dantu spalva nedvejojant siulau balintis dantis kapomis. Tikrai, kaip sake mano dantu gydytoja, tai dantims nekenkia, pati bandziau ir nieko blogo nepastebejau, nors mano dantys visada buvo prasti, geltoni ir gana jautrus.
erika.gut
schmoll.gif
QUOTE(supermamytukas @ 2007 01 24, 11:51)
*

Sveika,ar zinai kad balintis dantys galima tik jeigu juose nera plombu, arba kitu atvieju reikes jas visas keisti.As kalbu apie priekinius dantys.Nes tavo dantys atbals,o plombos liks tos pacios spalvos ir tai labai matysys.
Tai turi apsispresti ,jeigu yra plombuotu priekiniu dantu ,ar tu pasirizusi jas veliau keiasti??? g.gif
Siaip jeigu juos yra terbdanciose ir labai mazytes,tai gal ir nesimatis,arba is gomurio puses.Dantys balinasi kazkus 10virst. ir 10 apatiniu.
Nera reikalo deti balikli ant kruniniu dantu ,nes vistiek nesimato.Nebent yra labai plati sypsema.
Buti gerai kad stomatologas viska papasakotu ,nes jeigu pasidarysi tik kapas ,o balikli pirksi pati kur nors kitoje vietoje, tai kad tiksliai zinotum kaip tai daroma.Kiek zinau maziau kenkia dantyms jeigu su kapomis baliniesi ne kiekviena nakti ,o kas antra.Dantyms maziau streso.Butinai pries tai issivalant dantys ir tarpudancius su siulu.Ryte atsikelus ir nusiemus kapas-praskalauji,tada issivalai dantys ir si ryta apie stiprie kava ,ar arbata -pamirsk. schmoll.gif
Jeigu labai jau nori -tai su pienu.
Su lazeriu -nepatariu ,pinigu labai daug kainuos- ber tik vienam kartui.Praejus laikui noresi dar pasibalinti ,tai ir pinigus mokesi is naujo.Klinikoje balintys -panasiai -isbalins tam kartui ,o po pusmecio -vel pinigus mokesi.Klinikoje balina su 37% balikliu -tai ir pagalvok koki stresa gaus dantys iskarto.O namie su kapomis sau po truputeli -gali 10%,gali 15%,ir 20%-jeugu dantys nejautrus.Jeigu jautrus -nusiperki nujautrintoja ir vietoi baliklio viena nakti uzsidedi .Ir baliniesi mor ir iki klozeto baltumo ,kaip tik tau patinka biggrin.gif
Dar merginos BESILAUKIANCIOMS BUSIMOMS MAMOMS BALINTIS DANTYS NEPATARTINA ( taip man sake platinanti balinimo svirkstus pardavieja,ji pristato medziagas i stomatologines klinikas) g.gif
La fraise
QUOTE(erika.gut @ 2007 01 30, 13:42)
schmoll.gif
Sveika,ar zinai kad balintis dantys galima tik jeigu juose nera plombu, arba kitu atvieju reikes jas visas keisti.As kalbu apie priekinius dantys.Nes tavo dantys atbals,o plombos liks tos pacios spalvos ir tai labai matysys.
Tai turi apsispresti ,jeigu yra plombuotu priekiniu dantu ,ar tu pasirizusi jas veliau keiasti??? g.gif
Siaip jeigu juos yra terbdanciose ir labai mazytes,tai gal ir nesimatis,arba is gomurio puses.Dantys balinasi kazkus 10virst. ir 10 apatiniu.
Nera reikalo deti balikli ant kruniniu dantu ,nes vistiek nesimato.Nebent yra labai plati sypsema.
Buti gerai kad stomatologas viska papasakotu ,nes jeigu pasidarysi tik kapas ,o balikli pirksi pati kur nors kitoje vietoje, tai kad tiksliai zinotum kaip tai daroma.Kiek zinau maziau kenkia dantyms jeigu su kapomis baliniesi ne kiekviena nakti ,o kas antra.Dantyms maziau streso.Butinai pries tai issivalant dantys ir tarpudancius su siulu.Ryte atsikelus ir nusiemus kapas-praskalauji,tada issivalai dantys ir si ryta apie stiprie kava ,ar arbata -pamirsk. schmoll.gif
Jeigu labai jau nori -tai su pienu.
Su lazeriu -nepatariu ,pinigu labai daug kainuos- ber tik vienam kartui.Praejus laikui noresi dar pasibalinti  ,tai ir pinigus mokesi is naujo.Klinikoje balintys -panasiai -isbalins tam kartui ,o po pusmecio -vel pinigus mokesi.Klinikoje balina su 37% balikliu -tai ir pagalvok koki stresa gaus dantys iskarto.O namie su kapomis sau po truputeli -gali 10%,gali 15%,ir 20%-jeugu dantys nejautrus.Jeigu jautrus -nusiperki nujautrintoja ir vietoi baliklio viena nakti uzsidedi .Ir baliniesi mor ir iki klozeto baltumo ,kaip tik tau patinka biggrin.gif
Dar merginos BESILAUKIANCIOMS BUSIMOMS MAMOMS BALINTIS DANTYS NEPATARTINA ( taip man sake platinanti balinimo svirkstus pardavieja,ji pristato medziagas i stomatologines klinikas) g.gif
*

ar tu esi balinusi lazeriu? ar tik siaip sakai, jog nepatari? pinigus moketi reikia, bet kokiu atveju, ar balintum kapomis namie ar pas stomotologa kabinete rolleyes.gif
bestini
Gal galetumet patarti, kur Vilniuje kreiptis del dantu balinimo? 4u.gif
Shindila
Balinimas lazeriu sukelia dantims dideli "šoką", todėl ateityje tai labai labai atsiliepia dantims visais būdais. Aišku, norint grožio kažką reikia aukoti, bet iš dviejų blogybių viena visvien yra blogesnė. O ir jei tavo dantys iš prigimties nėra balti (pati kaulo sudėtis yra tamsi) , tai pinigai bus tiesiai į balą (kai kam- tikrai ne menki pinigai).
Mano atveju, tikėjausi baltesnių dantų, deja, nebent "nugriaužus" visiškai emalį gal ir išgaučiau baltąjį efektą. O kas būtų jei būčiau balinusi lazeriu doh.gif
Beje "Stiliuje" šį savaitgalį rodė apie dantų balinimą. Ir kaip vienas stomatologas sakė: ne baltume grožis laugh.gif
erika.gut
QUOTE(La fraise @ 2007 01 30, 17:46)
ar tu esi balinusi lazeriu? ar tik siaip sakai, jog nepatari? pinigus moketi reikia, bet kokiu atveju, ar balintum kapomis namie ar pas stomotologa  kabinete rolleyes.gif
*

Ne , su lazeriu nesibalinu.Nelabai suprantu apie ka kalbam. Maniau kad visoms reikia REZULTATO-KAD ATBALTU DANTYS. Tai todel ir aiskinu,kad su lazeriu jie irgi atbals,bet praejus pusmeciui jeigu noresi pasibalinti -vel reikes moketi apie 800lt.(takia mazdaug balinimo su lazeriu kaina).
O su kapomis -tu tik dasiperki nauja svirksta ir gali balintis nors ir penkis ir daugiau metu, kol kapos yra tinkamos-kol situacija burnoje labai nepasikeite -turi galvoje (visi priekiniai dantys vietoje rolleyes.gif ).
erika.gut
QUOTE(bestini @ 2007 01 31, 00:54)
Gal galetumet patarti, kur Vilniuje kreiptis del dantu balinimo?  4u.gif
*

Sveika, del dantu balinimo su kapomys gali kreiptis beveik i kiekviena stomatologijos klinika(turiu galvoje ne kab. o klinika)Manau kad stambiasnese klinikose turetu visi teikti sita paslauga.)aisku kab. irgi ,bet ne visi.
KAINOS....??? g.gif
Va kainos tikrai skirtingos. Kapu kainos gal mazdaug ir venodos, vat, o balikliu-tikrai labai skyresi.
Priklausomai nuo baliklio firmos -ir savikainos. Dar pirmam kartui stomatologinese jie parduoda visa rinkini,kurio kaina didesne pvz. del dezutes kapoms, del iskarto idetu 3 ,arba 4 vnt. balinimo svirkstu, del grazios rankynes,kuria patogu pasiimti i kelione balintis dantys.
O kadangi tai tik pinigai ir nera butina ir galima apsieiti ir be to ,nusipirkus tik 1 svirksta baliklio. TIKRAI nieko naujo dar nesugalvota ir balinimo medziaga visur ieina ta pati,tik procentalei skirtumas, gal dar Fluoro kieki skirtumas.Todel kainos labai skyrtingos.
Manau kad tikrai nebloga ideja doh.gif pirktis balikli stomatologijos prekiu parduotuviese,tada ir nusipirksi pigiai.
Kas liecia vaistines, tai as nelabai pasitikiu.
Shindila
Kilo mintis: kodel negalime nufotografuoti savo dantuku po balinimo? Juk veido nesimatys? Idomu kokie rezultatai jums gaunasi ax.gif
La fraise
QUOTE(erika.gut @ 2007 01 31, 13:34)
Ne , su lazeriu nesibalinu.Nelabai suprantu apie ka kalbam. Maniau kad visoms reikia REZULTATO-KAD ATBALTU DANTYS. Tai todel ir aiskinu,kad su lazeriu jie irgi atbals,bet praejus pusmeciui jeigu noresi pasibalinti -vel reikes moketi apie 800lt.(takia mazdaug  balinimo su lazeriu kaina).
O su kapomis -tu tik dasiperki nauja svirksta ir gali balintis nors ir  penkis ir daugiau metu, kol kapos yra tinkamos-kol situacija burnoje labai nepasikeite -turi galvoje (visi priekiniai dantys vietoje rolleyes.gif ).
*

as tiesiog norejau suzinoti konkrecia priezasti, kodel nepatari balintis lazeriu ir viskas rolleyes.gif
o pasibalinimui po pusmecio manau sekmingai galima naudoti kapas rolleyes.gif
erika.gut
QUOTE(Shindila @ 2007 02 01, 00:05)
Kilo mintis: kodel negalime nufotografuoti savo dantuku po balinimo? Juk veido nesimatys? Idomu kokie rezultatai jums gaunasi ax.gif
*

Sveika, gal ir idomu butu.Pabandysiu nusifotkinti ,bet as dabar laukiosi ,todel nesibalinau jau senokai.Bet pabandyskiu.
Tik nezinau kaip nuotrauka prisekti???
Shindila
Man rodos reikia ja patalpinti i koki interneto puslapi (pvz ww.public.fotki.com ar pan) o tada jau rasant zinute paspaudus [img] nuoroda ideti.
Goniuke
sveikos
as balinausi pries savaite kabinete su kapomis, rezultatas... visiskai manes netenkina schmoll.gif
sumokejau kruva pinigu 400 blink.gif iz viena karta (kapa ir vienas balinimas trukes 2val.) o nubalo vienu tonu blink.gif niekas net nepastebejo - as ir pati skirtuma nelabai matau. Nedrystu net vyrui pasisakyt kad 400 sumokejau o rezultato jokio doh.gif Ar kas nors balinosi kabinete kapom? kaip jums sekes? As nezinau net ka galvot.. verysad.gif
erika.gut
QUOTE(Goniuke @ 2007 02 02, 13:37)
sveikos
as balinausi pries savaite kabinete su kapomis, rezultatas... visiskai manes netenkina schmoll.gif
sumokejau kruva pinigu 400 blink.gif iz viena karta (kapa ir vienas balinimas trukes 2val.) o nubalo vienu tonu blink.gif niekas net nepastebejo - as ir pati skirtuma nelabai matau. Nedrystu net vyrui pasisakyt kad 400 sumokejau o rezultato jokio doh.gif  Ar kas nors balinosi kabinete kapom? kaip jums sekes? As nezinau net ka galvot..  verysad.gif
*

Sveika, tiesa sakant as net negirdejau tokio metodo su kapomis ir kabinete?
Su kapomis namie,tai tu gali detis ir balintys kiek tau norisi sumokejusi tuos paciu 400lt,su 2 ,ar net 3 balinimo svirkstais.(Man 1 svirksto uzdeko 9 kartam balintis)
Kodel turi sedeti kabinete?
Gal balinimas kitoks-papasakok. g.gif
Jeigu be Helo lempos,tai kam reikia sedeti kab.ka namie neleido?Ar cia vienas is budu pinigus plesti ,kad kaskarta po 400moketum schmoll.gif
Goniuke
QUOTE(erika.gut @ 2007 02 02, 14:20)
Sveika, tiesa sakant as net negirdejau tokio metodo su kapomis ir kabinete?
Su kapomis namie,tai tu gali detis ir balintys kiek tau norisi sumokejusi tuos paciu 400lt,su 2 ,ar net 3 balinimo svirkstais.(Man 1 svirksto uzdeko 9 kartam balintis)
Kodel turi sedeti kabinete?
Gal balinimas kitoks-papasakok. g.gif
Jeigu be Helo lempos,tai kam reikia sedeti kab.ka namie neleido?Ar cia vienas is budu pinigus plesti ,kad kaskarta po 400moketum schmoll.gif
*

vat vat.. jauciuosi is tikro kaip apiplesta doh.gif padare paprasciausias kapas net dezutes neturejo i maisiuka idejo doh.gif
idejo ji i ta kapa gelio, uzdejo man ir sako pasedek priimamajam reikia 2 val. laikyt. issedejau tas 2val ir ji man nueme tas kapas. ir viskas... paziurejo su palete, nubalo 1 tonu. Sako jei nori galim po keliu dienu dar karta bandyt (tokiu pat budu) uz 100Lt , paklausiau kiek dar galetu nubalt, sako na.. tikriausiai dar koki puse tono nubaltu blink.gif arba namuose bandyk, duociau svirksta kurio uztektu keliems kartams (t.p. 100Lt)
erika.gut
QUOTE(Goniuke @ 2007 02 02, 14:28)
vat vat.. jauciuosi is tikro kaip apiplesta  doh.gif padare paprasciausias kapas net dezutes neturejo i maisiuka idejo doh.gif
idejo ji i ta kapa gelio, uzdejo man ir sako pasedek priimamajam reikia 2 val. laikyt. issedejau tas 2val ir ji man nueme tas kapas. ir viskas... paziurejo su palete, nubalo 1 tonu. Sako jei nori galim po keliu dienu dar karta bandyt (tokiu pat budu) uz 100Lt , paklausiau kiek dar galetu nubalt, sako na.. tikriausiai dar koki puse tono nubaltu  blink.gif arba namuose bandyk, duociau svirksta kurio uztektu keliems kartams (t.p. 100Lt)
*

Nu aisku ,tai yra tikrai tas pats.
KAINA isviso turetu buti kazkur 400lt -jeigu klinikoje perki visa rinkini .I kaina ieina 3 balinimo svirkstai su 10, arba 15, arba 20% baliklio.Buna dar kitu firmu -tai ten 16%..Sakau man uzteko svirksto 9 kartam abiem zandikaulimas. Miegojau kaip rekomendavo visa nakti ,o ne 2 val. Dar ir dabar turiu svirkstus saldituve.
Tikrai isdure-patikek.
Ka dabar darysi?Kapas turi, tai reikia tik svirksta isigyti ir balinkis ramiai namie rolleyes.gif
Tiesa dar, visi svirkstai apie 2,5 arba 3 ml.-tai tikrai ne pora kartu uztenka.
Goniuke
po tokiu rezultatu tai nebesinori daugiau pinigu metyt schmoll.gif nebent pati nusipirkciau pigiau nei 100Lt svirksta, gal bandyciau... Nera ka nei vyrui sakyt kai 400 sumokejau o nieko nesimato blink.gif
Blogiausia kad man priekinius bet kokiu atveju reikia perplombuot, kolkas plombos viduj (gomurio pusej) bet bijau kad perplombuojant gali iseiti i virsu tai tada su tais balinimais is vis nezinau ar verta prasidet, nes spalva laikui einant vstiek gryzta i tikraja, tai labai jau zaidimas gausis kas kelis men balinant g.gif Nebezinau ka daryt verysad.gif verysad.gif
gailiuosi is vis prasidejusi su tuo balinimu verysad.gif
kazin ar kai po keliu metu vel dantukai sugrys atgal tuo vienu tonu.. ar plombos labai matysis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2007 02 02, 14:35)
Nu aisku ,tai yra tikrai tas pats.
KAINA isviso turetu buti kazkur 400lt -jeigu klinikoje perki visa rinkini .I kaina ieina 3 balinimo svirkstai su 10, arba 15, arba 20% baliklio.Buna dar kitu firmu -tai ten 16%..Sakau man uzteko svirksto 9 kartam abiem zandikaulimas. Miegojau kaip rekomendavo visa nakti ,o ne 2 val. Dar ir dabar turiu svirkstus saldituve.
Tikrai isdure-patikek.
Ka dabar darysi?Kapas turi, tai reikia tik svirksta isigyti ir balinkis ramiai namie rolleyes.gif
*

o svirkstukus jei ka kur galeciau pigiau isigyt? Gal kas i AZ kontaktus galetu blush2.gif
nors tikrai labai dvejot pradejau nes plombos paciam prieki bus
Papildyta:
beje cia Vilniui Siaures miestely, "JOLADENTA"
helio plomba 70-130Lt ar kaina normali ar vidutine ar didele? Nes kokybe tai blink.gif
erika.gut
QUOTE(Goniuke @ 2007 02 02, 14:37)
po tokiu rezultatu tai nebesinori daugiau pinigu metyt  schmoll.gif nebent pati nusipirkciau pigiau nei 100Lt svirksta, gal bandyciau... Nera ka nei vyrui sakyt kai 400 sumokejau o nieko nesimato  blink.gif
Blogiausia kad man priekinius bet kokiu atveju reikia perplombuot, kolkas plombos viduj (gomurio pusej) bet bijau kad perplombuojant gali iseiti i virsu tai tada su tais balinimais is vis nezinau ar verta prasidet, nes spalva laikui einant vstiek gryzta i tikraja, tai labai jau zaidimas gausis kas kelis men balinant g.gif Nebezinau ka daryt verysad.gif  verysad.gif 
gailiuosi is vis prasidejusi su tuo balinimu verysad.gif
kazin ar kai po keliu metu vel dantukai sugrys atgal tuo vienu tonu.. ar plombos labai matysis  unsure.gif
Papildyta:

o svirkstukus jei ka kur galeciau pigiau isigyt? Gal kas i AZ kontaktus galetu  blush2.gif
nors tikrai labai dvejot pradejau nes plombos paciam prieki bus
*

Nepergyvenk.Mano buvo panasi situacija, jeigu tu tikrai ruosiesi keisti plombas -tada tikrai nusipirk svirksta ir balinkis toliau.Balinkis kol tau patiks spalva-tada pasikeisi plombas ,tik tikrai pas patikima gydytoja...
Prieki plombos turi visiskai nesimatyti -tai reiskia kad gyd. gerai padare.Kitaip turi reikalauti kad perdarytu.Nera tokio zodzio "kitaip nebus,tokie tavo dantys."ar ten "nebuna tokiu plombu".
Kai pasikeisi plombas ,net praejus metems -tavo dantys siek tiek pakeis spalva nuo kavos,arbatos ,kmaisto-burokeliu ,meliniu.
Bet tu gi turi kapas.Vel pasibalinsi.Bus viskas gerai. wub.gif
Goniuke
QUOTE(erika.gut @ 2007 02 02, 14:43)
Nepergyvenk.Mano buvo panasi situacija, jeigu tu tikrai ruosiesi keisti plombas -tada tikrai nusipirk svirksta ir balinkis toliau.Balinkis kol tau patiks spalva-tada pasikeisi plombas ,tik tikrai pas patikima gydytoja...
Prieki plombos turi visiskai nesimatyti -tai reiskia kad gyd. gerai padare.Kitaip turi reikalauti kad perdarytu.Nera tokio zodzio "kitaip nebus,tokie tavo dantys."ar ten "nebuna tokiu plombu".
Kai pasikeisi plombas ,net praejus metems -tavo dantys siek tiek pakeis spalva nuo kavos,arbatos ,kmaisto-burokeliu ,meliniu.
Bet tu gi turi kapas.Vel pasibalinsi.Bus viskas gerai. wub.gif
*

sakai... g.gif
taip vilioja balti dantukai, nes niekada tokiu neturejau blush2.gif
manau rizikuosiu doh.gif
Shindila
Svirkstai stomatologijos prekiu parduotuvej kainuoja iki 20 lt ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.