Esu labai elergiska.Beria jau 12 metu,viska isbandziau.Sake gydytojai pagimdysi ir viskas praeis.Deja,nepraejo.Buvo problemu su moteriskom,bet tai issigydzius vis tiek tas pats.Dabar gydytoja patare siuos kontraceptikus.Gal kas bande,ar efektyvu nuo spuogu?Labai nemegstu kontraceptiku,todel ir klausiu,ar verta naudot.
tai tas pats kas ir diane 35, tik kitos firmos tai kitaip ir vadinasi.
Man spuogams padejo, bet tik tol, kol vartojau.
sveiki, norejau paklausti ar naudodamos femine 35 pasireiske kokie nors svorio pokyciai?man juos gydytojas israse nuo spuogu ir nezinau ka daryti!!!
Su dauguma tablečių padidėja apetitas, labaiu užsilaiko skysčiai ir todėl didėja svoris.
Šiaip Femien35 yra tas pats kas Diane 35, tiesiog kita firma gamintoja. klausimėlis - o tau šias KT išrašė tik nuo spuogų? Visgi jei tik nuo spuogų, tai nieko gero, jos ne tam skirtos, ir padėt gali nuo spuogų tik gėrimo metu, paskui viskas atsinaujina.
na as jas geriu ir man tikrai padeda ir nuo spogu ir (tfu tfu tfu) svoris neauga, o krinta
kaip bus su spuogais kai nustosiu jas gerti (nes ginekologe israse jas tik 3 menesiams nezinau), bet kiek sake, jog buna geriau ir nustojus jas vartot
as irgi geriu šias tabletes.man jos tiko(net keista nes jau išbandžiau gal 5 rūšis) ačiū mano ginekologei
Sveikos mergaites
Femina-35 naudoju antra pakuote. Ypatingo salutinio poveikio nejauciu, tik tiek kad krutine pasidare jautresne ir skausmingesne, bet manau, kad organizmui prisitaikius prie kontraceptiku, pradings visi salutiniai poveikiai. Pergyventi manau tikrai neverta, nes per kelis menesius salutiniai poveikiai paprastai dingsta ir viskas susinormalizuoja, beto kontraceptiku keisti kaip kojiniu tikrai nepatariu, reikia laiko ir kantrybes, ir per kelis ciklus dings ir salutinis poveikis. Kolkas pagerejimo del spuogu ir plaukuotumo nejauciu, kadangi kad sumazetu spuogu tabletes reikia gerti bent tris ciklus, o plaukuotumui sumazinti reikia net 5 - 9 menesiu. Tad kantrybes visoms naudojancioms tiek Femina-35, tiek Diane-35, nes greito pagerejimo tikrai nebus... Del kainos Femina-35, bent toje vaistineje kurioje as perku, jos man kainuoja 25 lt. Bet siaip kaina yra apie 27 lt.
As Femine 35 geriu jau 4 pakuote.Padidejo krutine dviem numeriais,spuogai dingo.Esu labai patenkinta ju poveikiu.Perku Eurovaistinej,moku apie 23lt
sveikos
as vartoju femina 35 jau beveik metus, bet ir svoris padidejo(nelabai daug, kokie 4kg, bet vistiek...) ir spuogai niekur nedingo, plaukuotumas padidejo, bet nedaug. siaip manau, kad visos tabletes turi kazkoki poveiki salutini is pradziu, po to viskas susitvarko, jei normaliai vartoji. QUOTE(atata @ 2005 01 05, 16:21) sveikos as vartoju femina 35 jau beveik metus, bet ir svoris padidejo(nelabai daug, kokie 4kg, bet vistiek...) ir spuogai niekur nedingo, plaukuotumas padidejo, bet nedaug. siaip manau, kad visos tabletes turi kazkoki poveiki salutini is pradziu, po to viskas susitvarko, jei normaliai vartoji. Jeigu man svoris didetu, spuogai nedingtu, tai nevartociau metus Be to pirmakart girdziu, kad gali padidet plaukuotumas, taigi ju poveikis priesingas Mane asmeniskai nuo siu tableciu pykina ir skauda galva. QUOTE(vuka @ 2005 01 10, 11:02) Jeigu man svoris didetu, spuogai nedingtu, tai nevartociau metus Be to pirmakart girdziu, kad gali padidet plaukuotumas, taigi ju poveikis priesingas Mane asmeniskai nuo siu tableciu pykina ir skauda galva. tai va, zinok, raso ten, kad gali padidet plaukuotumas. O kitu kontraceptiku nesirenku, nes kitu poveikis gal dar baisesnis O ir gydytoja ne viena man jas patare, kitu net nesiulo. Turbut reikia nueit privaciai QUOTE(atata @ 2005 01 14, 15:45) tai va, zinok, raso ten, kad gali padidet plaukuotumas. O kitu kontraceptiku nesirenku, nes kitu poveikis gal dar baisesnis O ir gydytoja ne viena man jas patare, kitu net nesiulo. Turbut reikia nueit privaciai Man gydytoja irgi israse Femina 35, bet dar nepradejau gerti, nes laukiu ciklo pradzios. O ji minejo, kad nuo ju sumazeja spuogu po 3 ciklu, o plaukuotumas po 6 mazdaug. Taigi bandysim, ziuresi kas bus, tikiuosi viskas sekmingai QUOTE(atata @ 2005 01 14, 15:45) tai va, zinok, raso ten, kad gali padidet plaukuotumas. O kitu kontraceptiku nesirenku, nes kitu poveikis gal dar baisesnis O ir gydytoja ne viena man jas patare, kitu net nesiulo. Turbut reikia nueit privaciai kitų tai tikrai neturėtų būt baisesnis
Dar kartą pasikartosiu-man gydytoja vietoj Diane ir Femine liepė gert Harmonet, nes anos atseit man per silpnos ( dėl amžiaus), t.y. nėra jos tokios stiprios.
QUOTE(Ašara @ 2005 02 28, 11:24) Dar kartą pasikartosiu-man gydytoja vietoj Diane ir Femine liepė gert Harmonet, nes anos atseit man per silpnos ( dėl amžiaus), t.y. nėra jos tokios stiprios. Nu va ištraukiau sudėtį KT - radau Harmonet ir tik Diane35 (bet kiek žinau, jos identiškos pagal sudėtį Femine 35): Harmonet 21 tab. GSD 0,075 mg + EE 0,020 mg Diane35 21 tab. CPA 2,000 mg + EE 0,035 mg Tai ryškiai daugiau hormonų Diane 35 (Femine 35). Jei kam įdomu - visas straipsnis apie KT (čia iš jo paimta šita info): http://www.kmu.lt/AGK/Paskaitos/Hormonine.htm
na aš tai vartoju Femina-35 jau trečią pakuotę
spuogelių gal ir mažiau, tik va visi pastebi, kad ryškiai krūtinė padidėjo o šeip lyg ir viskas tvarkoj, jokių pykinimų ar pan.
man jos patiko tik tiek, kad beria po truputuka :/
pati vartoju femine 35,taipat truputeli padidejo papukai
kadangi ginekologe israse man jas metams,bet ne del kontracepcijos,aisku ir apsauga yra gerai ka as norejau pasakyti,kad pati siunciau uzklausa kazkokiam docentui,ir man atejo atsakymas,kad femina35 ir diana nera uzregistruotos lietuvoje,kaip kontraceptines priemones
Sveikutes. Geriau ir as Femina 35 (pries jas geriau Diane 35 del spuogu, taciau veliau mano ginekologe patare geriau juos pakeisti i Femina 35. Atseit, Diane labai stiprus KT), pasaliniu poveikiu kaip ir nebuvo (arba tokie silpni, kad net nepamenu
Femina 35 ir Diane lygiai tokios pačios sudėties. Abu tokio pačio stiprumo. (ar silpnumo)
Mano gydytoja taip pat liepe nuo dianos pereit prie femine,sake kad jie sektiek silpnesni,tai kuo dabar tiket?
man tai atrodo, kad gydytojam vaistu platintojai pamoka ir jie tuos vaistus ir siulo, manau, kad dabar gali buti aktyvus Femina 35 platintojai
taip,gyditojai tikrai gauna pinigeliu uz israsytus vaistus.viena pazystama nuejo pas gydytoja ,kuria pazinojo.o daktaryte ir sako kadangi esam pazystamos israsysiu pigesniu vaistuku,jei butum is gatves israsyciau tuos uz 100lt.
jei eini pas gydytoja,ir pas ja pilna biukletu ir visokiausiu reklaminiu popiereliu,is kur ji visa tai gauna? ir dar vaistus tuos tau rekomenduoja? ogi daro reklama,stumia preke ir uz tai jai pamoka. bet man femina35 visai nieko,tik vat pagerus metus,noreciau mesti,bet kazi a nebus salutiniu poveikiu? siaip tai pradejus gerti nebuvo jokiu blogu poveikiu,iskyrus papukus
papasakosiu savo istorijele apie femine 35
Niekada pries tai nevartojau KT. Pavartojau jas vos menesi ir tai kad drauges uzrekomendavo atseit menesines pasidaro reguliarios, o mano baisiai skirtingu laiku prasidedavo, be to butent sias pradejau vartoti del odos paberimu. Na ir ka, visa menesi buvo taip vadinami pms Menesines is tikruju truko 2 ar 3 dienas. Bet vis delto nusprendziau nutraukti Na ir ka jus manote, prasidejo menesiniu skausmai!!!! anksciau to nebudavo... ir maza to menesines db tesiasi po 7 dienas!!!! zodziu sutrigdziau savo hormonus ir tiek Db net noras nekyla vel pradet KT vartot
nu va mergytes ir man prirase siu kt ginekologe ir paziuresim koks cia rezultatas bus, bet man baisu del krutines nes ir taip turiu 75C tai jei dar padides tai lygsvaros nebeislaikysiu
na pora metu vartojau Diane 35 (kazkur 30lt), o kazkur pries pusmeti pakeiciau i pigesnius Femina 35 (apie 25 lt). vartojant siuos kt menesines susireguliavo ir maziau skausmingos patapo, svorio numeciau, pradejus vartoti 10 kg ir niekaip nepriaugu buvusio iki tol, nors valgau daug. krutine nuo B iki C padidejo. tik dar vartojant diane 35 atsirado pulingi spuogiukai ant kaklo, ir niekaip neisnaikinu
todel noriu keisti femina 35 i kokius silpnesnius ir pigesnius. ginekologe siule minulet, yarina ir t.t...bet nei jie sipnesni nei pigesni... gal kas keitete stiprius kt i silnesnius? kokie rezultatai? zinau kad pakeitus teplios, bet tikiuosi ne amzinai...
o man buvo taip , per setes vaziavau pas tevus i maza miesteli nors ir turi 2 vaistines, ir pamirsau VLN nusipirti femine 35 tai gerai kad vaistininke pazystama sako neturim bet man atroo kad femine ir diane yra vienodos ir paziurejo i tokia knyga ir akurat abu vaistai salia vienas kito parasyti ir sudetis vienoda, tik skirtumas kad femine pigesnis uz diane
niuz be reikalo taip bijojau, nuo femine 35 jokiu blogumu nejauciu
Cituoju iš knygutės apie Femina-35: Vienoje Femina-35 tabletėje yra 2 mg ciproterono acetato ir 35 mcg (0,035mg) etinilestradiolo.
va galiu ir as pasidalinti femmine 35 gerimo patirtimi geriu 2 menesius kolkas, bet seip visai patinka jokio salutinio povekio nebuvo o del svorio tai kazinau gla apetitas truputi padidejo..bet gal cia seip nes pas mane bangom buna..na kolkas viskas okay
Aš Femine geriu metus, prieš tai tris metus gėriau Diane. Jokio pašalinio poveikio nejaučiu, gal kokius du kg ir priaugau svorio, bet man jie net reikalingi.
sveikos, na as irgi priklausaujusu buriui, tik va man vienas klausimelis kilo, kai isgeriau pirmaja pakote, po 4dienu prasidejo menesines ir jos jau tesiasi 8-9 dienas, anksciau niekad taip nera buve, jau pradejau vartot anta pakuote, bet vis tiek kazkaip neramu, cia kazin koks salutinis poveikis gal?Na zinoma tos menesines nera tokios normalios, dabar greiciau tokios kraujingos isskyros, bet dieninio ikloto neuztektu.... Gal kam taip buvo?
QUOTE(ad23 @ 2006 02 16, 20:03) sveikos, na as irgi priklausaujusu buriui, tik va man vienas klausimelis kilo, kai isgeriau pirmaja pakote, po 4dienu prasidejo menesines ir jos jau tesiasi 8-9 dienas, anksciau niekad taip nera buve, jau pradejau vartot anta pakuote, bet vis tiek kazkaip neramu, cia kazin koks salutinis poveikis gal?Na zinoma tos menesines nera tokios normalios, dabar greiciau tokios kraujingos isskyros, bet dieninio ikloto neuztektu.... Gal kam taip buvo? Man buvo taip vieną mėnesį, kai po metų pertraukos vėl pradėjau gert šiuos vaistus.(t.y. metus aplamai nenaudojau jokių kontraceptikų). Gydytoja sakė, kad atseit man jie per silpni , užtat taip darosi ir davė Harmonete (dykai). Išgėriau pakuotę ir vėl grįžau prie Femina. Daugiau jokių blogybių nebuvo.
Aš jau tris metus geriu Diane 35. Svorio priaugau apie 4 kg, labai skauda galvą. Kiek žinau Diane šalutinis poveikis gali būti galvos skausmai. Gydytojai pripažino migrena, bet gal tikrai čia tik šalutinis Diane poveikis. Bet nuo spuogų tai man nepakeičiama priemonė. Bandžiau nutraukti, tai paskui per tris mėnesius vos viskas susitvarkė. Iš bėrę buvo dar baisiau. Sesuo pasiūlė naudoti Janine, bet man jie nepatiko nes jeigu užmiršti nors diena išgerti, tai iš karto parlekia raudonieji (bent jau man). Pasikankinau porą mėnesių ir vėl grįžau prie Diane. O kaip dėl Femina 35, ar nėra šalutinio poveikio ( svoris čia ne pats baisiausias šalutinis poveikis, galvos skausmas - tai nepakeliama, kai akyse net juoda)? Beje, o kokia jų kaina?
QUOTE(dekr @ 2006 03 15, 09:18) Beje, o kokia jų kaina? Femine žymiai pigesnės, kažkur apie 10 litų, tai ir buvo priežastis kodėl nuo Diane prie jų perėjau. Esu prieš kontraceptikus, geriu tik gydymo sumetimais, tai tikrai nesiruošiu atiduoti 33 litus į mėnesį už kontraceptikus. Femine man visai gerai
Man Femina - 35 patys pirmieji kontraceptikai
sveikos gyvos, idomu butu zinoti ar kam vartojanciom sumazejo plaukuotumas ir tie spuogiai? Na man spuogiai sumazejo, bet as dar naudoju dar tokias priemones nuo spuogu tai ir ner ir vat nezinau nuo tu kremu ar KT kokia jusu patirtis?
Nežinau kaip dėl plaukuotumo, bet dėl spuogų atrodo visgi geriau yra Diane 35. Prieš tris mėnesius pradėjau naudoti Femina 35 ir atrodo spuogelių atsiranda (bent jau prieš mūsų dienas). Vartojant Diane 35 to niekada nebuvo. Tačiau man naudojant Diane 35 būdavo labai stiprūs migrenos priepuoliai, o dabar jie kartojasi rečiau ir netokie stiprūs. Žiūrėsiu kaip bus vėliau. Jeigu spuogų atsiras vis daugiau, tai tikriausiai grįšiu prie Dianes.
sveikos merginos,
vakar gydytoja liepe pakeisti KT is Novynete i Femina35, o as neneoriu, nenoriu nei kad papai padidetu ir bijau dar ir svorio priaugti uz dvieju menesiu vestuves, bijau kad ir ciklas sutriks, ir ispuls man mano dienos per vestuves, KT turiu gert ne del spuogu ar plaukuotumoo del ligos tai net nezinau ka daryti
Dabar jau naudoju Femina 35. Jokio ciklo sutrikimo nebuvo. Kas link svorio, tai jis nekinta (nes aš jam neleidžiu
Vartojau sias KT metus, po antrojo vaiko. Oda tai tikrai pagrazejo, tai tik toks vienintelis geras pozymis. Siaip nuotaika nekokia, noras dingo visai (kaip lapas guledavau), tai gydytoja paskyre silpnesnias. Bet po KT nutraukimo spuogai ir odos riebumas uzpuole kokio anksciau niekad nebuvo
Taigi vat vat, po KT nutraukimo spuogai taip užpuolė, kad siaubas. Aš jau minėjau, kad išbandžiau šį metodą. O gal jau gerai, bet... Viltis durnių motina
Noras tai greit dingo, jau pirma menesi
QUOTE(dekr @ 2006 05 11, 12:42) Taigi vat vat, po KT nutraukimo spuogai taip užpuolė, kad siaubas. Aš jau minėjau, kad išbandžiau šį metodą. O gal jau gerai, bet... Viltis durnių motina As ilga laika vartojau Diane 35, dabar 4 menesius padariau pertrauka, veida isbere... anksciau kai geriau KT veido oda buvo lygi... dabar galvoju pabandysiu Femina 35 nes kiek skaiciau jos analogiskos Diane 35 tik pigesnes
Geriau mercilon 1.5 metu, pries pusmeti nustojau vartoti. dabar daktras israse femina 35 nes padidejes vyrisku hormonu kiekis ir suletejus kiausides veikla
aha, man gydytoja irgi patare femina-35 vartot. O ka as zinau- dar nesu vartojus jokiu KT, tai nezinau, ar sitos geros. Siaip mano 2 drauges vartoja "logest"... nei is vienos negirdejau dideliu skundu. O as dabar pasimetus- bijau, kad femina 35 netiks, o dar svorio didejimo bijau
Nu nžn kaip jums mergytės, bet aš svorio priaugau kaip tik per pertrauką nuo KT. Kaip ir daugumai, nutraukus irgi išbėrė ir dar kaip baisiai, visą kūną
Sveikutes....Pradejau ir as vartoti Femine 35, geriu kol kas tik 5 dienas, tai lyg ir nieko, nu gal apetitas padidejo
Sveikos, as pradejau gerti femina 35... geriu 6 dienas, ir pastebejau kad pradejo daugiau slinkti plaukai
Labukas, as jau antra menesi geriu Femine 5 ir kol kos jokio pagerejimo, spuogeliu netgi sakyciau padaugejo
|