Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Glaustinukai (bodžiukai)
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės > Apranga vaikams
Pages: 1, 2
aleksiuke
aš pirkau Jyske ax.gif dydžiausias dydis lyg 100 cm bigsmile.gif
jaukuciukas
paieskokit uzsinio parduotuvese per tarpininkes yra labai dideliu net 2 metu vaikams ar treju, o kainos tikrai mazesnes negu perkant lt parduotuveseo be to ir kokybe.
Papildyta:
http://www.bambizzi.lt/index.php?sid=9f5ab...listtype=search cia ne bodis o romperiukas.
Lelina
QUOTE(jaukuciukas @ 2009 05 10, 11:37)
paieskokit uzsinio parduotuvese per tarpininkes  yra labai dideliu net 2 metu vaikams ar treju, o kainos tikrai mazesnes  negu perkant lt parduotuveseo be to ir kokybe.
Papildyta:
http://www.bambizzi.lt/index.php?sid=9f5ab...listtype=search cia ne bodis o romperiukas.
*

Pasidomejau del sio zodelio kalbos komisijos puslapyje ir tokio žodžio neradau ax.gif Gal čia mamų koks "slangas" ?

As uz tai, kad turime daiktus vadinti lietuviskais zodziais, nes tie vertiniai "krutumo"ne kiek nepriduoda, o juolab kai neatitinka tikroves. Tai va biggrin.gif
buruliuke
Man bodziukai nepakeiciamas dalykas,ir patogu maziukei ir nugaryte ne nuoga.Dar ilgai juos nesiosim.As pirkau is www.bambuziukas.lt
vetrija
pabandykite sitame puslapyje paieskoti http://www.mesmadingi.lt/
*Svajone*
didesnių atsisiunčiu per tarpininkes iš UK arba JAV smile.gif
pukepuke
Per SM nemazia galima rasti kur nauju drabuziu temeles 4u.gif
*caffe macchiato*
Didesniu bodziuku galima uzsisakyti per tarpininkes is UK, bent jau taip darau as mirksiukas.gif
majux
na zinokit,kad tie bodziai tai ir ne pagal savo dydi,baisu jau net ir pirkti.mano vaikas nesieke 86cm,o pirkau jau net 98cm ugio bodi,ir ka jus manot,iki pirmo skalbimo buvo geras,paskui susitrauke. tai dabar esu nupirkus 104cm cm bodziuka,ju yra akropolyje riki2 parduotuveje,o musu ugis gal dabar 87cm
*caffe macchiato*
QUOTE(majux @ 2010 01 28, 14:51)
na zinokit,kad tie bodziai tai ir ne pagal savo dydi,baisu jau net ir pirkti.mano vaikas nesieke 86cm,o pirkau jau net 98cm ugio bodi,ir ka jus manot,iki pirmo skalbimo buvo geras,paskui susitrauke. tai dabar esu nupirkus 104cm cm bodziuka,ju yra akropolyje riki2 parduotuveje,o musu ugis gal dabar 87cm
*

doh.gif lietuvisku ir lenkisku bodziuku niekada nesu pirkusi, visada perku angliskus. Kai kuriu firmu padidinti, bet tikrai ne 3 dydziais blink.gif
audradv
Na man trimečiui kokiam bodžia jau nepatogu, nes kaireikia eit į toletą vis reikia atseginėti pats negali juk užsisegti. Tiesa, didesniems vaikučiams esu užmačiusi wwwmano spinta.lt
deltadu
QUOTE(*Svajone* @ 2010 01 08, 17:51)
didesnių atsisiunčiu per tarpininkes iš UK arba JAV  smile.gif
*

Aš keturmečiui irgi siunčiausi..
Almutė+
Na nežinau, bet didesniam vaikiukui gi jau nepatogu. Į tualetą kai užsimano, tai kol atsegsi tas vaikiukas jau ir prisidarys doh.gif Nuo dviejų metukų mes jau tik maikutes dėvim, bodžiukai jau ne mums schmoll.gif Aišku, žiemą tai šilčiau vaikui lauke... bet perrenginėt vien dėl tokio išėjimo, o paskui grįžus vistiek jį reiks nuimt, nes reiks greit į tualetą lėkt... kiekviena daro kaip jai geriau, patogiau 4u.gif
Gražiniuke
pas mus bodziuku nesiojimas baigiasi mazdaug kartu su pampersu sezonu, tarp 1-1,5metuku, pereinam tuomet prie maikuciu ir triusikuciu 4u.gif
Simonybe
Aš turiu didesnių atlikusių bodžiukų- naujų, jei kam reikia, kreipkitės smile.gif 4u.gif
JelenaF
QUOTE(Zuika1 @ 2007 01 15, 13:08)
Nu bet pasakykit ar patiems vaikučiam patogu, juk jau tokie ir patys į tualetą einu. Tai man atrodo, kad kol susikrapšty atsisegt, o paskui užsisegt.
*

Visiskai sutinku kai pradejom eiti i darzeli aukletojos pasake bodziuku nedeti nepatogu schmoll.gif tai nuo 2,3 m bodziuku nenesiuojam mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.