Grytute
2007 01 01, 21:44
Sveikos mamytes,
Susiduriau su problema. Labai megstu savo mazyliui bodziukus deti. Na, ziema jie nepakeiciami - juk nugaryte niekada "plika" nebuna. Bet mano maziukas paaugo gerokai. Dabar jau mums ir 98 dydis per mazas. Niekur nerandu didesniu pirkti. Net bazese. Anglijoj ju pilna. Gal sakau ir Kaune zinot kur rasti. Gal kuri mamyte perkat?
Is ansto aciu uz pagalba.
Pas mus ta pati problema Niekur Kaune neradau didesnių smėlinukų.
Grytute
2007 01 01, 22:04
O tai gal Vilniuj yra? Nuvaziuotume.
Migdolas
2007 01 01, 22:48
Aš Norfoj pirkau
Vilniuj, Vaikų mieste bei Vaikutyje mačiau
Pingvinukas
2007 01 08, 19:45
Tikrai Vaikų mieste yra didelių dydžių smėlinukų, pati neseniai ten pirkau
As maciau labai graziu smelinuku ir ivairiu dydziu (ta prasme ir dideliems) JYSK'e. 5 bodziukai - 25 lt.
Nu bet pasakykit ar patiems vaikučiam patogu, juk jau tokie ir patys į tualetą einu. Tai man atrodo, kad kol susikrapšty atsisegt, o paskui užsisegt.
QUOTE(Zuika1 @ 2007 01 15, 11:08) Nu bet pasakykit ar patiems vaikučiam patogu, juk jau tokie ir patys į tualetą einu. Tai man atrodo, kad kol susikrapšty atsisegt, o paskui užsisegt. na maniškė dar nesiprašo pati į WC,o dėlpatogumo tai jei body tinkamo dydžio ir vaikučiui neveržia tai manau tikrai patogu ir nugarytė neplika
Nu aš kažkaip pažiūrėjau, kad ieškot ~98 cm ūgio vaikiukam biudžiukų ir iškart pagalvojau apie saviškį. Nu jam jau 3.5 m ir ūgį turim apie 1 m. Už tai ir pamąsčiau, kad jam jau būtų nepatogus toks rūbelis. Aš nekalbu apie tai, kad jie spaustų ar panašiai, tik kad va daug reikalų atsiranda su tuo užsegimu ir atsegimu.
Mes bodziukus naudojom iki 1,5 m. Patogu iki tol, kol naudoji sauskelnes. Nes jei vaikutis vyresnis , reikia skatinti jo savarankiskuma, sodinti ant puodulio, tada tinkamos tik kelnaites. As irgi neisivaizduoju kaip vaikas pats uzsisegs tas knopkytes tarp koju  O ir nepatogu juk, jei be sauskelniu, tai spaustu atsisedus. Juk ir pacios nenoretumete kelnaiciu ant nuogo kuno su knopkem toj vietoj
Grytute
2007 02 07, 12:44
Mes bodziuka tik i lauka eidami dedames... Nugaryte, kad nuoga nebutu... Labai patogu. O namie marskinelius apsivelkam, ar maikute kokia...
Margita
2007 02 07, 13:14
Atvirai,tai man keista,kad tokiems dičkiams dar bodžiukus dedat  .Na jei taip jau reikia,tai "Vaikų mieste" (Kaune) tikrai didelis pasirinkimas.
Pingvinukas
2007 02 07, 13:24
Tai ir suaugusios moterys glaustinukes vilki, matyt, kad patogu O aš savo 1,5 metų sūnui jau nerengiu smėlinuko, nes dieną būna be sauskelnių ir draugauja su puoduku, nelabai būtų patogu vis smėlinuką atseginėt - užseginėt
Wildberry
2007 02 11, 20:44
Maciau ir as norfoje dideliu bodziuku,bet tik tu prastesnes kokybes-tokie lenkiski balti,o vat spalvotu su piesinukais storesnes medziagytes,net ir mano pupos dydzio nebuvo,nusiminiau ziauriai  Tai nupirkau sliaustus 86 ugio,o taip norejau dar ir tu bodziuku ir kaina palanki 13lt,bet visi isrinkti didesni tikriausiai... Gal kas zinot,kur dar tokiu nebrangiu ,bet nauju drabuzeliu galima butu nusipirkti
Mes taip pat turime tą problemą. Ir tai nereiškia, kad penkiamečius bandom glaustinukėm aprengti  Mūsiškis metų amžiaus su sauskelnėm jau netilpo į 98 dydį. O tokio amžiaus vaiką dar labai patogu taip rengti, nes nugarytė visą laiką būna ne plika. Ypač svarbu žiemą, vedant į lauką.
Pingvinukas
2007 02 12, 16:34
98 cm ūgiui smėlinukų tikrai yra Vaikų mieste, Vilniuje
Tai kad į 98 niekaip netelpam  Reikėtų bent 104. Vaikas didelis, o dar ir sauskelnės vietos užima  . O dėl rengimo didesniems vaikams, tai pasikartosiu, bet bent jau man - labai patogus rūbas. Ypač žiemą. Juk į lauką dar gana ilgai su sauskelnėm vedam. O pakeli vaikiuką ant rankų - ir išsipeša visi rūbeliai. Kamšyk kiekvieną kartą. Gal mamos sakys, kad žiemai kombinezoną reikia pirkti, bet kad mūsiškis auga taip greitai (1,5 metų pirkom 25 dydžio batukus), kad vieno vienam sezonui neužtektų. Perkam iš 2 dalių. Taigi, kiekvienam pagal poreikį  .
Wildberry
2007 02 14, 23:55
Uj,nezinojau visam vilniuje tu bodziuku didesniu ieskojau  O gi uzsukau netycia i kalvariju turgu ir trijuose vietuose radau bodziuku net vaikam 3 metu,virs metro pagal ugi...Saviskei nupirkau bent tris bodziukus pasildyti po 10lt.,O su golfiniu kakliuku 12lt.,rikrai nebrangu ,o ir kokybe nesiskiria nuo parduotuviniu,tikrai patenkinta esu
Zajoncek
2007 03 29, 22:55
su viena mama kalbejau, tai ji savo 2,3m kleckiunui pirko Kaune parduotuveje "Trys sezonai" tokius didesnius bodzius. nors etiketeje dydis buvo 86, taciau vaiko ugis siekia 90 ir jam kaip tiks tas bodziukas, kuri maciau. tiesiog padidntas dydis
Kristtute
2007 03 30, 14:59
Riki2 yra bodžiukų didelių (iki 110 berods  ), Kalniečių PC.
Zajoncek
2007 04 02, 09:18
na va, buvau savaitgali naujai atidarytam vilijampoles turguj-market  ten buvo bodziuku didesniu. na tie didesni tai 86cm ugis. buvo ilgom rankovytem spalvoti ir trumpom balti. vietoj ismatavom su pardaveja tai tie spalvoti 42cm ilgis nuo nugarines kakliuko dalies iki apacios, o balti - 45cm. tad pirkom balta
astukas23
2007 04 03, 10:42
QUOTE(Grytute @ 2007 01 01, 22:44) Sveikos mamytes, Susiduriau su problema. Labai megstu savo mazyliui bodziukus deti. Na, ziema jie nepakeiciami - juk nugaryte niekada "plika" nebuna. Bet mano maziukas paaugo gerokai. Dabar jau mums ir 98 dydis per mazas. Niekur nerandu didesniu pirkti. Net bazese. Anglijoj ju pilna. Gal sakau ir Kaune zinot kur rasti. Gal kuri mamyte perkat? Is ansto aciu uz pagalba. Sveikos mamos ,nueikit i urmo bazes 10 sandeli 104vieta , ten yra lietuvisku ir graziu bodziu, o dydziai nesumazinti yra net ir 98-104 dydzio ilgom, trumpom, be rankoviu. tikuosi pagelbesiu as visuomet ten perku, o jei tu metu nebuna jie uzsako.
QUOTE(Zuika1 @ 2007 01 15, 12:08) Nu bet pasakykit ar patiems vaikučiam patogu, juk jau tokie ir patys į tualetą einu. Tai man atrodo, kad kol susikrapšty atsisegt, o paskui užsisegt. 104 - 110 cm berods pirkau Thomas Phillipps. Geros kokybės, nebrangūs... patogus daiktas šaltu oru, kad nugarytė nebūtų nuoga - tikta tiesa  , bet... guli jie nenaudojami (kaip ir tokio tipo vientisos pižamos), nes, kaip rašė Zuika, nepatogu jau savarankiškam vaikui kuistis su užsegimu
Aš pirkau megoj mada vaikams, tik nežinau koks dydis bet tikrai toks nemazas gal 86 ar net didesnis, tai labai fainas medziagyte tokia kaip frote, na toks minkstas prie kunelio, tik va kaina didoka 37 lt
Zajoncek
2007 04 23, 18:47
na as vel apsiprekinau bodziukai  pirkau akropolio cipoline (kaune), tai gerai pasikuitus radau 98cm cocodrillio ilgom rankovem ir 98cm Bobas ilgom ranovem bodziukus. beje Bobas firmos toks smarkiai padidintas tai labai apsidziaugiau nes bodziukai po skalbimo greit traukiasi. siaip reikia labai ziuret nes tarkim Bobas buvo melynas visas (buvo ir kitu spalvu) be paveiksleliu jokiu, o salia buvo firmos "x" su paveiksleliais bodziukas taip pat a la 98cm taciau sudejus viena ant kito Bobas buvo bent 4cm ilgesnis. tai va  tokie dalykai
mija.07
2007 04 28, 14:11
ir mes niekur nerandam didesniu bodziu, gal as ieskoti nemoku
QUOTE(mija.07 @ 2007 04 28, 15:11) ir mes niekur nerandam didesniu bodziu, gal as ieskoti nemoku  mes norfose rasdavom didesniu
ramuniete
2007 05 05, 01:47
Aš kartais didesnių aptinku RIKI 2 (jei neklystu taip vadinas)vaikų prekėse Kaune kalniečiu prekybos centre pirmame aukšte(Savanorių pr.ir P.Lukšio kampas)
Siandien Pramones maximoj pirkau trumpom rankovytem bodzius po 5.99.ugio nebuvo parasyta tik pagal amziu 12-18 men. Is akies ziurint tinka maniskei pagal tokius pat ilgom rankovem. Dar Aleksoto norfoj maciau , tik nepamenu ar trumpom rankovytem
Vilniuje tai maciau TCM (simtas smulkmenu) parduotuveje seskineje 98/104 dydzio. apie 38lt kainuoja 3vnt.
Pingvinukas
2007 06 16, 13:32
QUOTE(ryyd @ 2007 06 16, 01:30) Vilniuje tai maciau TCM (simtas smulkmenu) parduotuveje seskineje 98/104 dydzio. apie 38lt kainuoja 3vnt. Kokioje tiksliau vietoje  Ačiū
http://imones.zebra.lt/paieska/info/IP_P240_00501425cia prie seskines geliu turgaus ya IKI. tai tame paciame pastate
Pingvinukas
2007 06 19, 06:43
QUOTE(ryyd @ 2007 06 19, 00:37) http://imones.zebra.lt/paieska/info/IP_P240_00501425cia prie seskines geliu turgaus ya IKI. tai tame paciame pastate  Ačiū
Jeigu dar kam reikia, tai 98/104 dydzio bodziukus oxox gamina.
^Braškytė^
2008 11 18, 09:58
sunku tu didesniu gaut tikrai ...
saule97
2008 12 05, 16:02
Aš pirksiu savo dičkei didelį bodžiuką iš ekomamos. Turiu tokį pat savo mažąjam. Man jis pats pačiausias iš visų kada nors turėtų. Ir didelis ir šiltas ir sveikas, labai greit džiūna ir vaikutis niekad nebūna suprakaitavęs  Nors kaina ir nemaža, bet aš visada labiau už kokybę ir šį kartą tikria nenusivyliau. Įkeliu nuorodą jei kas susidomėtų ekomama
miilunela
2008 12 05, 19:01
QUOTE(Kristalinee @ 2008 11 18, 10:58) sunku tu didesniu gaut tikrai ... na,vadinas pamatysiu didesny,reiks pirkt
adriatic
2008 12 10, 10:01
as internetu is childrens place siunciuos didesnius, va parsiunciau 24 men bet mano dvimeciui 88-90 ugio sunui dar labai dideli, rankoves ilgos ir klynas labai kabo. man jie patinka labai nes apykakle golfuku ir skalbiant nei traukiasi nei tempiasi  :
erikiuxxx
2008 12 17, 19:32
QUOTE(saule97 @ 2008 12 05, 17:02) Aš pirksiu savo dičkei didelį bodžiuką iš ekomamos. Turiu tokį pat savo mažąjam. Man jis pats pačiausias iš visų kada nors turėtų. Ir didelis ir šiltas ir sveikas, labai greit džiūna ir vaikutis niekad nebūna suprakaitavęs  Nors kaina ir nemaža, bet aš visada labiau už kokybę ir šį kartą tikria nenusivyliau. Įkeliu nuorodą jei kas susidomėtų ekomamames toki turime  tik firma kita,is uzsenio,tikrai nepakartojami o siaip siunciuosi is Childrens place,  kokybe nera superine, bet faini
gabby_jz
2009 02 09, 19:08
Sveikos mamytės  čia kala eina apie glaustinukes mažyliam, bet va turiu klausimą, gal kuri žinot, kur Vilniuje galima būtų rasti paprastų juodų glaustinukių didesniem vaikam? Ta prasme man jų reikia šokiam, anksčiau Utenos trikotažas gamindavo, dabar niekur negaliu rast, perėjau sporto prekes, tik suaugusiem viskas... O noriu savo šokėjukam vienodus repeticijoms nupirkti, amžius 4-6 metukai. Gal žinote kur tokių galėčiau rasti?....
Dangiuks
2009 02 24, 09:50
Taip, tikrai Children's place bodžiukai nepakartojami  Ir padidinti gerokai
Dar yra bodziu prailgintojai, gal kuri mama siuveja is skelbimu lentos siuna
Berry22
2009 02 26, 16:45
Mačiau Vaikų miete ,savo mieste ,tikrai yra didelių dydžiu iki 110cm buvo ,tokiu fainuolišku iš OXOX firmytės su kapišonais , dar nuolaida buvo tai tik po 22lt
balsima
2009 02 26, 20:47
QUOTE(Dangiuks @ 2009 02 24, 09:50) Taip, tikrai Children's place bodžiukai nepakartojami  Ir padidinti gerokai  O jie siuncia i LT?? Kiek siuntimas kainuoja??
Dangiuks
2009 02 27, 15:58
QUOTE(balsima @ 2009 02 26, 21:47) O jie siuncia i LT?? Kiek siuntimas kainuoja?? Tiesiogiai į Lietuvą nesiunčia, kiek žinau  Žiūrėkite, kur Internetinės parduotuvės, ten mamytės užsakinėja už tam tikrą mokestį
gaila, kad nemoku įkelti nuotraukos, parodyčiau koki bodziuka radau internetineje Lietuviskoje svetaineje
Dangiuks
2009 04 30, 17:48
QUOTE(Lelina @ 2009 04 30, 13:17) gaila, kad nemoku įkelti nuotraukos, parodyčiau koki bodziuka radau internetineje Lietuviskoje svetaineje  dėkite nuorodą, ne nuotraukytę
QUOTE(Dangiuks @ 2009 04 30, 18:48) dėkite nuorodą, ne nuotraukytę  http://www.bambizzi.lt/index.php?sid=9f5ab...listtype=searchMan pasirode visai nieko, juolab, kad arteja vasara
Dangiuks
2009 05 05, 08:42
|
|