Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip skaudžiai tuštėjo per šventes piniginė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Piniginė
Pages: 1, 2, 3
mutantė
Įdomu pasidarė kiek per šventes išleidote kiek atliginimo paaukojote?
Jau matau vieną praleidau doh.gif , rašau moderatoriams
Isila
tarp 300-400lt. Tikrai ne daugiau.
Limcamca
Mes irgi tiek pat: tarp 300-400 lt. Nedaug manau. Šventės buvo puikios wub.gif
Bajm
prabalsavau, bet neteisingai ax.gif

išleidau virš 1 tūkst. Lt

dovanos+sau rūbai šventėms+maistas (mamai daviau)+dovanos sau unsure.gif
Wilidza
As vien kaledinems dovanoms isleidau apie 350 lt... Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Zinau, kad negrazu taip galvoti, taciau kai dovanoji brangu daikta ir dar idedi daug ranku darbo ir dar siek tiek sveikatos, o atgal gauni muiliuka...
Gerai tiek, kad bent dovanoti man patinka smile.gif Bet kokiu atveju kitais metais dovanu fonda gerokai apribosiu smile.gif
Gerai, kad sventines (vienkartines) aprangos neprisireike, apsiejau su tuo, kas spintoje buvo. O visokiam alkoholiui ir maistui iki 100 tereikejo.
lanaa
man sventes atsiejo gerokai virs 2000lt rolleyes.gif vien dovanoms isleidau +-1500lt.
murzinyte
Su dovanom, maistu, savęs palepinimu 600-700 doh.gif
Kriste222
as vien dovanom virs 800 blink.gif
Hmmm...

QUOTE(Wilidza @ 2007 01 02, 13:15)
As vien kaledinems dovanoms isleidau apie 350 lt... Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius.
*

Aš dovanų fondą apribojau kai pamačiau, kad žmonės nejaukiai jaučiasi gavę brangesnes dovanas nei patys nupirko unsure.gif

Ir apskritai, kuo toliau, tuo labiau Kalėdos man - tai bendravimo šventė, o dovanos tik malonus, bet neesminis priedas... ax.gif

Bet šventėm vis viena nemažai išleidom... virš 1000 lt tai tikrai doh.gif Bet didžiausią dalį surijo kelionės po visą Lietuvą ir lauktuvės visiems (nors ir smulkmenos, bet vis tiek kainuoja doh.gif )
lanaa
QUOTE(Ievius @ 2007 01 02, 16:23)
Aš dovanų fondą apribojau kai pamačiau, kad žmonės nejaukiai jaučiasi gavę brangesnes dovanas nei patys nupirko unsure.gif
*

as brangesnes dovanas pirkau tik patiems artimiausiems zmonems: tevams, vyrui ir anytai. draugem, giminaiciams, sunenams ir dukterecioms po malonia smulkmena iki 100lt... o del to "nejaukiai jauciasi", tai nezinau, pas mane tokiu kaip ir nerasta doh.gif lotuliukas.gif be to pati blogai jausciaus, jei "nusismulkinciau" doh.gif visada vadovaujuos taisykle, kad dovanas reik dovanot pagal savo pajamas... 4u.gif turiu vienus draugus, kurie gyvena tikrai pasiturinciai, o vis dar per gimtadienius dovanoja 20lt vokely biggrin.gif
another
QUOTE(Wilidza @ 2007 01 02, 12:15)
Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Zinau, kad negrazu taip galvoti, taciau kai dovanoji brangu daikta ir dar idedi daug ranku darbo ir dar siek tiek sveikatos, o atgal gauni muiliuka...
*

Žinai, tas muiliukas dar ne taip blogai wink.gif
Blogiau, kai ieškai dovanos, galvoji ką pirkti ir šeimai dovaną komplektuoji nuo rugsėjo, o atgal negauni NIEKO unsure.gif Net arbata nepavaišna...

O išleidom šiemet daug unsure.gif Dar plius kelionės į kitą Lietuvos galą, pas tėvus. Daugiausiai kainavo dovanų apsikeitimas su vyru
Meger
Brangiausia dovana sau - skaitmeninis pusiau profesionalus fotikas (virš 1400Lt) blush2.gif

O giminėms ir draugams dovanoms išleidau metalinius sutaupytus litukus (apie 400Lt) blush2.gif

Bet suma bendra - apie 1800Lt ax.gif
Kribuk
Na skaudžiai tuštėjo, išleidau apie 600 lt, bet ką padarysi, šventės yra šventės. Reikia kadanors paišlaidaut. smile.gif
Ikulia
tiksliai net apskaiciuot negaliu, bet zinau,kad DAUG...
JaHarta
Mano ats. variantas: apie 500-600, nors tiksliai neskaičiavau smile.gif
Jei dar pridėt mano gimtadienį (jisai buvo gruodžio gale), tai būtų apie 1700-1800
mutantė
daug kas iki 200 galėjo išleist, bet nors šventėm minimaliai vien maistui tiek reikėjo
wow
beveik 2 000 Lt, nes labai brangi dovana vyrui buvo, bet zinau kad labai norejo, tai negaila visai smile.gif
Paul@
Na viską sudėjus: dovanos,kelionės,maistas tai būtų apie 500-600 lt.Šiais metais daug neišlaidavome unsure.gif
isola
virš 2000, daugiausia kainavo dovanos patiems artimiausiems, sau bei visokie skanūs ir gražūs dalykėliai namams ax.gif , bet juk ši šventė vieną kartą metuose
rasuole20
300-400 lt. mums kainavo. dovanu niekam nedovanojom. bet man si suma atrodo didoka g.gif
madrid
sveikos smile.gif
su praejusiom biggrin.gif
nutariau ir as pasidalint (ir pasigirt biggrin.gif)savo patirtim apie sventes - siemet paaukojau apie 600lt. dar tiksliai neziurejau i apskaita, bet kazkur tiek.
didzioji dalis dovanoms - seimynai, draugams ir sau.
savaime aisku, pati gavau kruva niekuciu ir viena laaaaabaai brangia dovana nuo geriausios drauges - gavau dovanu tikra geltonaji deimanta. as net bijau pagalvot kiek ji suplojo uz ji, bet sako dovanu pinigais skaiciuot negalima...
o pasiziurejus i balsavimo rezultatus pasirodo labai per viduri esu thumbup.gif
milka
Šventems išleidome gal biški daugiau negu 200 Lt, nes pirkom tik dovanas: per Kučias buvome pas tėvus,o Naujuosius šventeme namuose tik tryse 4u.gif
Palaiminta
Dovanoms - virs 800 Lt,
kelionei pas seseri i Vokietija svesti Kaledu ir Naujuju - apie 2500 Lt (kelione+maistas+atrakcijos+apsizvalgymas+pasisedejimai turku uzeigelese, graiku kavinese bei kinu restoranuose)
Viso: apie 3300Lt, daugoka... bet visai nesigailiu ax.gif
madrid
QUOTE(madrid @ 2007 01 03, 22:48)
sveikos smile.gif
su praejusiom biggrin.gif
nutariau ir as pasidalint (ir pasigirt biggrin.gif)savo patirtim apie sventes - siemet paaukojau apie 600lt. dar tiksliai neziurejau i apskaita, bet kazkur tiek.
didzioji dalis dovanoms - seimynai, draugams ir sau.
savaime aisku, pati gavau kruva niekuciu ir viena laaaaabaai brangia dovana nuo geriausios drauges - gavau dovanu tikra geltonaji deimanta. as net bijau pagalvot kiek ji suplojo uz ji, bet sako dovanu pinigais skaiciuot negalima...
o pasiziurejus i balsavimo rezultatus pasirodo labai per viduri esu thumbup.gif
*

pasitaisysiu - siandien isleidau dar ir tai priskiriu kaledinem islaidom.
teko apsilankyt jaunuju konservatoriu organizuotam labdaros aukcione. rinko pinigus daugiavaikem seimom. man pati ideja labai patiko, kad ne naslaicius remia, o tuos, kurie pasiryze auginti daug vaikuciu.
nusipirkau paveiksla, kuri piese viena mergaite is daugiavaikes seimos.
taip kad prie buvusiu 600lt prisideda 140 uz paveiksla. bet uztat gera darba padariau ir visai nesigaliu biggrin.gif
natinka
mano dovanos atsiejo apie 350-400 lt. bet visai tu pinigeliu negaila, pries sventes bisk dirziuka susiverziau, pataupiau, o paskui lengva ranka. Bet kiek smagumo buvo pirkt, pakuot, man cia visa kaledu esme smile.gif ir dovanot kaip smagu. aisku, kainavo dar ir pacios sventes, bet jau nebeskaiciavau smile.gif
amusante20
na, o mes išleidom apie 150 lt (benzinui tongue.gif )parvažiuot į tėviškę kalėdoms, o vėliau ir naujiems metams.Dovanų niekam nepirkom...
mamuke68
Pritariu, kad smagu pirkti ir dovanoti 4u.gif visai neskaičiavom, kiek išleidom...Smagu, kai nereikia skaičiuot biggrin.gif
Spyglė
Lapkričio mėn.kintama atlyginimo dalis buvo didelė,nes buvo geri darbo rezultatai,tai kažkaip viskam užteko ir dar į kojinę įmečiau biggrin.gif
Monikutė
O man kažkodėl neleido balsuoti g.gif
Tiksliai neskaičiavau, bet manau, kad išleidau daugiau nei 1000 lt.
Leita
700 lt tikrai. tik nėr į ką pažiūrėt labai tongue.gif doh.gif
kitąmet mažinsiu išlaidas arba taupysiu visus metus biggrin.gif
Isila
QUOTE(Leita @ 2007 01 10, 16:53)
700 lt tikrai. tik nėr į ką pažiūrėt labai tongue.gif doh.gif
kitąmet mažinsiu išlaidas arba taupysiu visus metus biggrin.gif
*

Mes pirkom dovanas už +-25lt, tai sugebėjom stipriai neišsileisti. KItais metais irgi taip darysim thumbup.gif
Llaume
Pries kaledas issileidzia nemazai: dovanos vaikams, artimiausiems giminems, rinkliavos mokyklose, papildomos islaidos sventiniam stalui, ivairus pasisedejimai darbe. Tai maziausia apie 400Lt papildomu islaidu g.gif
arana81
Sventes man patinka, bet su jom ir du seimos nariu gimtadieniai sutampa - pinigines "nuskausminimas" kasmet garantuotas 4u.gif reikes pabandyti suskaiciuoti, koks jis bus siemet g.gif
Smartmart
Apie 1 tukst.lt
Emerencija
Kiekvienais metai skirtingai ax.gif
pernai tikrai virs 1000 ax.gif Šiemet zyyyyymiai maziau teks isleisti
~lilė~
OIJ KENCIA PINIGINĖ KENCIA biggrin.gif
Yyy
jo, ta krize fize - siaubs sad.gif
Delfija
QUOTE(Yyy @ 2008 11 28, 19:55)
jo, ta krize fize - siaubs sad.gif
*

na as siemet stengsiuos kuo maziau ant beprasmiu dovanu isleist...jau dabar dairausi saldainiu, alkoholio, zaislu akciju... ax.gif kad nereiktu stresuot ir dejuot paskutine minute... ax.gif
Linaldina
Mes tai dovanojame tarpusavy smulkmenas pvz. kojines;arbata; kavos pakelis; ar shokolado plytele rolleyes.gif rolleyes.gif
gera52
na ką, jau dabar esu išleidusi 1000 litų (čia dovanos ir už naujametinį vakarėlį 300 litų mokestis), dovanų dar trims žmonėms trūksta, tai apie 200 lt dar bus... Gerai, kad dovanas jau rugpjūčio mėn pirkti pradėjau, tai atsipūtusi dabar sėdžiu ir finansiškai visiškai nepajutau... smile.gif
liūdnasis pelėnas
aš va pasigirsiu, ką tik mano knyga išėjo, tai perku ją leidykloje už autoriaus savikainą ir tai MANO kalėdinė dovana draugams
tai galvos sukti nereikia šiemet blush2.gif
*KaRoLyTė*
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 12 01, 15:28)
aš va pasigirsiu, ką tik mano knyga išėjo, tai perku ją leidykloje už autoriaus savikainą ir tai MANO kalėdinė dovana draugams
tai galvos sukti nereikia šiemet  blush2.gif
*

bigsmile.gif
a aks per knyga> ? g.gif
Liutas2006
QUOTE(*KaRoLyTė* @ 2008 12 01, 17:24)
bigsmile.gif
a aks per knyga> ?  g.gif
*

man taip pat smalsu pasidarė kas per knyga blush2.gif smile.gif
liūdnasis pelėnas
QUOTE(Liutas2006 @ 2008 12 01, 17:48)
man taip pat smalsu pasidarė kas per knyga blush2.gif  smile.gif
*

smulkios prozos knygelė, išleido rimta leidykla, bet jeigu įmesiu linką, tai mano amsenybė iš karto bus išryškinta blush2.gif lotuliukas.gif
KibirVibir
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 12 01, 20:15)
smulkios prozos knygelė, išleido rimta leidykla, bet jeigu įmesiu linką, tai mano amsenybė iš karto bus išryškinta  blush2.gif  lotuliukas.gif
*

uzpuls autografu medziotojai ir sakysim, kad asmeniskai pazistam ir bendraujam bigsmile.gif

beje, sveikinu su knygos pasirodymu 4u.gif
liūdnasis pelėnas
ačiū ax.gif
na, iš tiesų šiek tiek per anksti ją išleido, tai dovanoju dabar ir sakau, kad daugiau kalėdinių dovanų nebus lotuliukas.gif
pelene22
iki 700 litu jai nedaugiau doh.gif
denaxa
Nedaug isleidau,gal kazkur iki 200lt(tiksliai negaliu pasakyt nes daug ka pirkau is anksto),cia ir maistui,ir dovanelems.Kadangi sunkmetis toks,tai suaugeliai sutarem tik taip kartu pabut,simbolinem dovanom tik su dukrom apsikeitem ir viskas.
cile
QUOTE(denaxa @ 2008 12 27, 22:59)
Kadangi sunkmetis toks,tai suaugeliai sutarem tik taip kartu pabut

Man sitas variantas ir be sunkmecio labai priimtinas patapo - gi pats zmogus geriausiai zino ko jam reik ir gali nusipirkt, o tie keitimaisi dovanom - ir kur jas det paskui - gi vistiek dauguma nereikalingu maloniu smulkmenu buna...o per ilgus metus ju tiek prisikaupia doh.gif
bimkutele
aš nieko neišleidau blush2.gif sergam,tai nieko nešventėm ir nieko niekam nedovanojom ax.gif biggrin.gif
o vyras paišlaidavo spėju dovana vaikui,ir man gimtadienio proga galėjo kainuoti apie 600lt.(netardžiau kas kiek kainavo) doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.