Jau matau vieną praleidau
Įdomu pasidarė kiek per šventes išleidote kiek atliginimo paaukojote?
Jau matau vieną praleidau
tarp 300-400lt. Tikrai ne daugiau.
Mes irgi tiek pat: tarp 300-400 lt. Nedaug manau. Šventės buvo puikios
prabalsavau, bet neteisingai
išleidau virš 1 tūkst. Lt dovanos+sau rūbai šventėms+maistas (mamai daviau)+dovanos sau
As vien kaledinems dovanoms isleidau apie 350 lt... Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Zinau, kad negrazu taip galvoti, taciau kai dovanoji brangu daikta ir dar idedi daug ranku darbo ir dar siek tiek sveikatos, o atgal gauni muiliuka...
Gerai tiek, kad bent dovanoti man patinka Gerai, kad sventines (vienkartines) aprangos neprisireike, apsiejau su tuo, kas spintoje buvo. O visokiam alkoholiui ir maistui iki 100 tereikejo.
man sventes atsiejo gerokai virs 2000lt
Su dovanom, maistu, savęs palepinimu 600-700
as vien dovanom virs 800
QUOTE(Wilidza @ 2007 01 02, 13:15) As vien kaledinems dovanoms isleidau apie 350 lt... Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Aš dovanų fondą apribojau kai pamačiau, kad žmonės nejaukiai jaučiasi gavę brangesnes dovanas nei patys nupirko Ir apskritai, kuo toliau, tuo labiau Kalėdos man - tai bendravimo šventė, o dovanos tik malonus, bet neesminis priedas... Bet šventėm vis viena nemažai išleidom... virš 1000 lt tai tikrai QUOTE(Ievius @ 2007 01 02, 16:23) Aš dovanų fondą apribojau kai pamačiau, kad žmonės nejaukiai jaučiasi gavę brangesnes dovanas nei patys nupirko as brangesnes dovanas pirkau tik patiems artimiausiems zmonems: tevams, vyrui ir anytai. draugem, giminaiciams, sunenams ir dukterecioms po malonia smulkmena iki 100lt... o del to "nejaukiai jauciasi", tai nezinau, pas mane tokiu kaip ir nerasta QUOTE(Wilidza @ 2007 01 02, 12:15) Bet jau galvoju, kad persistengiau, nes atgal gavau 10 kartu mazesnes vertes niekucius. Zinau, kad negrazu taip galvoti, taciau kai dovanoji brangu daikta ir dar idedi daug ranku darbo ir dar siek tiek sveikatos, o atgal gauni muiliuka... Žinai, tas muiliukas dar ne taip blogai Blogiau, kai ieškai dovanos, galvoji ką pirkti ir šeimai dovaną komplektuoji nuo rugsėjo, o atgal negauni NIEKO O išleidom šiemet daug
Brangiausia dovana sau - skaitmeninis pusiau profesionalus fotikas (virš 1400Lt)
O giminėms ir draugams dovanoms išleidau metalinius sutaupytus litukus (apie 400Lt) Bet suma bendra - apie 1800Lt
Na skaudžiai tuštėjo, išleidau apie 600 lt, bet ką padarysi, šventės yra šventės. Reikia kadanors paišlaidaut.
tiksliai net apskaiciuot negaliu, bet zinau,kad DAUG...
Mano ats. variantas: apie 500-600, nors tiksliai neskaičiavau
Jei dar pridėt mano gimtadienį (jisai buvo gruodžio gale), tai būtų apie 1700-1800
daug kas iki 200 galėjo išleist, bet nors šventėm minimaliai vien maistui tiek reikėjo
beveik 2 000 Lt, nes labai brangi dovana vyrui buvo, bet zinau kad labai norejo, tai negaila visai
Na viską sudėjus: dovanos,kelionės,maistas tai būtų apie 500-600 lt.Šiais metais daug neišlaidavome
virš 2000, daugiausia kainavo dovanos patiems artimiausiems, sau bei visokie skanūs ir gražūs dalykėliai namams
300-400 lt. mums kainavo. dovanu niekam nedovanojom. bet man si suma atrodo didoka
sveikos
su praejusiom nutariau ir as pasidalint (ir pasigirt didzioji dalis dovanoms - seimynai, draugams ir sau. savaime aisku, pati gavau kruva niekuciu ir viena laaaaabaai brangia dovana nuo geriausios drauges - gavau dovanu tikra geltonaji deimanta. as net bijau pagalvot kiek ji suplojo uz ji, bet sako dovanu pinigais skaiciuot negalima... o pasiziurejus i balsavimo rezultatus pasirodo labai per viduri esu
Šventems išleidome gal biški daugiau negu 200 Lt, nes pirkom tik dovanas: per Kučias buvome pas tėvus,o Naujuosius šventeme namuose tik tryse
Dovanoms - virs 800 Lt,
kelionei pas seseri i Vokietija svesti Kaledu ir Naujuju - apie 2500 Lt (kelione+maistas+atrakcijos+apsizvalgymas+pasisedejimai turku uzeigelese, graiku kavinese bei kinu restoranuose) Viso: apie 3300Lt, daugoka... bet visai nesigailiu QUOTE(madrid @ 2007 01 03, 22:48) sveikos su praejusiom nutariau ir as pasidalint (ir pasigirt didzioji dalis dovanoms - seimynai, draugams ir sau. savaime aisku, pati gavau kruva niekuciu ir viena laaaaabaai brangia dovana nuo geriausios drauges - gavau dovanu tikra geltonaji deimanta. as net bijau pagalvot kiek ji suplojo uz ji, bet sako dovanu pinigais skaiciuot negalima... o pasiziurejus i balsavimo rezultatus pasirodo labai per viduri esu pasitaisysiu - siandien isleidau dar ir tai priskiriu kaledinem islaidom. teko apsilankyt jaunuju konservatoriu organizuotam labdaros aukcione. rinko pinigus daugiavaikem seimom. man pati ideja labai patiko, kad ne naslaicius remia, o tuos, kurie pasiryze auginti daug vaikuciu. nusipirkau paveiksla, kuri piese viena mergaite is daugiavaikes seimos. taip kad prie buvusiu 600lt prisideda 140 uz paveiksla. bet uztat gera darba padariau ir visai nesigaliu
mano dovanos atsiejo apie 350-400 lt. bet visai tu pinigeliu negaila, pries sventes bisk dirziuka susiverziau, pataupiau, o paskui lengva ranka. Bet kiek smagumo buvo pirkt, pakuot, man cia visa kaledu esme
na, o mes išleidom apie 150 lt (benzinui
Pritariu, kad smagu pirkti ir dovanoti
Lapkričio mėn.kintama atlyginimo dalis buvo didelė,nes buvo geri darbo rezultatai,tai kažkaip viskam užteko ir dar į kojinę įmečiau
O man kažkodėl neleido balsuoti
Tiksliai neskaičiavau, bet manau, kad išleidau daugiau nei 1000 lt.
700 lt tikrai. tik nėr į ką pažiūrėt labai
kitąmet mažinsiu išlaidas arba taupysiu visus metus
Pries kaledas issileidzia nemazai: dovanos vaikams, artimiausiems giminems, rinkliavos mokyklose, papildomos islaidos sventiniam stalui, ivairus pasisedejimai darbe. Tai maziausia apie 400Lt papildomu islaidu
Sventes man patinka, bet su jom ir du seimos nariu gimtadieniai sutampa - pinigines "nuskausminimas" kasmet garantuotas
Apie 1 tukst.lt
Kiekvienais metai skirtingai
pernai tikrai virs 1000
OIJ KENCIA PINIGINĖ KENCIA
jo, ta krize fize - siaubs
Mes tai dovanojame tarpusavy smulkmenas pvz. kojines;arbata; kavos pakelis; ar shokolado plytele
na ką, jau dabar esu išleidusi 1000 litų (čia dovanos ir už naujametinį vakarėlį 300 litų mokestis), dovanų dar trims žmonėms trūksta, tai apie 200 lt dar bus... Gerai, kad dovanas jau rugpjūčio mėn pirkti pradėjau, tai atsipūtusi dabar sėdžiu ir finansiškai visiškai nepajutau...
aš va pasigirsiu, ką tik mano knyga išėjo, tai perku ją leidykloje už autoriaus savikainą ir tai MANO kalėdinė dovana draugams
tai galvos sukti nereikia šiemet
ačiū
na, iš tiesų šiek tiek per anksti ją išleido, tai dovanoju dabar ir sakau, kad daugiau kalėdinių dovanų nebus
iki 700 litu jai nedaugiau
Nedaug isleidau,gal kazkur iki 200lt(tiksliai negaliu pasakyt nes daug ka pirkau is anksto),cia ir maistui,ir dovanelems.Kadangi sunkmetis toks,tai suaugeliai sutarem tik taip kartu pabut,simbolinem dovanom tik su dukrom apsikeitem ir viskas.
QUOTE(denaxa @ 2008 12 27, 22:59) Kadangi sunkmetis toks,tai suaugeliai sutarem tik taip kartu pabut Man sitas variantas ir be sunkmecio labai priimtinas patapo - gi pats zmogus geriausiai zino ko jam reik ir gali nusipirkt, o tie keitimaisi dovanom - ir kur jas det paskui - gi vistiek dauguma nereikalingu maloniu smulkmenu buna...o per ilgus metus ju tiek prisikaupia
aš nieko neišleidau
o vyras paišlaidavo spėju dovana vaikui,ir man gimtadienio proga galėjo kainuoti apie 600lt.(netardžiau kas kiek kainavo) |