Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šilainiai: l/d "Aušrinė"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Martyna
Mes lankom "Aušrinę" smile.gif
Nieko blogo negaliu pasakyti, aukletojos labai fainos thumbup.gif , maistas normalus rolleyes.gif , aplinka tikrai graziai sutvarkyta thumbup.gif
Vienu zodziu, mes patenkinti clap.gif
Daiva&Lauris
Mielos mamos gal teko kam vesti savo vaikuti i lopseli darželi kaune Aušrine kokie atsiliepimai butu ? Mes ten laukem eiles 1.5 met. gal kas žinot kodel taip ilgai reikia laukti ? as kalbu apie kisiuka gal jo reikia ir viskas pajudetu i prieki ???? Labai lauksiu kokio ats. smile.gif smile.gif
Martyna
As vedu i "Ausrine" wink.gif Mano mazius labai puikiai jauciasi lopselyje ir aukletojos visai nieko. Vienu zodziu thumbup.gif darzelis rolleyes.gif Bet grupes tai tikrai perpildytos unsure.gif
Daiva&Lauris
o nuo kokio amžiaus pradejot eiti .. kaip del davimo pinigeliu ??
wink.gif
Martyna
QUOTE (Daiva&Lauris @ 2004 11 03, 09:44)
o nuo kokio amžiaus pradejot eiti .. kaip del davimo pinigeliu ??
wink.gif

Pradejom eiti nuo 2 metuku wink.gif
Pinigeliu nedaviau rolleyes.gif
me_jurgiux
Mano sunus lanke "Ausrine", dukra ir dabar tebeeina (paskutiniai metai).
Labai liuxsishkas darzelis, zhinau kad praeitais metais buvo tarp 15 geriausiu Lietuvos darzeliu, o shiaip uztenka tik pasiziuret kaip jis sutvarkytas ir pasidaro aisku kad chia aukletojom ne vistiek kaip visa diena praleis musu vaikai.
Aukletojos tikrai labai geros ir direktore shauni.
I darzeli papuolem be jokiu kysiu ir net eilej nelaukem, nes kai atsikraustem i Silainius sunui jau buvo 5.5 m., jau buvo pats laikas mokyklai ruost, tai ir prieme kai tik atsirado laisva vieta.
Wiolla
As irgi uzrasiau savo maziu i sita lopseli nuo 2005 m rugsejo, nes girdejau, kad labai geras. Visi kam sakiau apie Ausrine, sake, kad geras. smile.gif
Žydriausia
as irgi savo spirga uzrasiau i Ausrine (siaip uzsirasiau dar ir i verineli) nuo birzelio men. uzsirasiau jau seniai, praeitos vasaros pabaigoj. Bet neuzgarantavo, kad bus laisva vieta. manau turetu atsirast, kazkaip nezadu nieko duoti.manau priklasuo vaika priimti i darzeli, tuo labiau, kad eilej esam jau seniai.
Nu pasiskaitau, kad neblogi atsliepimai apie ausrine, tai gal ten ir bandysiu vest. nes vis dar neapsisprendziu i ausrien ar i verineli. g.gif
Martyna
QUOTE(Zydriausia @ 2005 01 07, 11:16)
as irgi savo spirga uzrasiau i Ausrine (siaip uzsirasiau dar ir i verineli) nuo birzelio men. uzsirasiau jau seniai, praeitos vasaros pabaigoj. Bet neuzgarantavo, kad bus laisva vieta. manau turetu atsirast, kazkaip nezadu nieko duoti.manau priklasuo vaika priimti i darzeli, tuo labiau, kad eilej esam jau seniai.
*

Pasakysiu tau kodel gali ir neatsirasti vietos wink_3.gif
Mano vaikis eina i "Ausrine" lopselio grupe. Taigi grupej gali but ne daugiau kaip 15 vaiku, nes daugiau tikrai nera vietos, vaikas gi turi turet ir spintele, ir lovyte, ir kabyklele tualete. Dabar musu grupej yra tik kokie 5 vaikuciai (tarp ju ir maniskis), kuriems pavasari-vasara sueis 3 metukai, visi kiti dar mazuciai, taigi tarkime rudeni atsiras 5 laisvos vietos, nes juos perkels i darzelio grupe. Reikia nepamirsti, kad kitos mamytes i si darzeli uzraso vos gimusius vaikucius, taigi tie vaikuciai ir tures pirmenybe wink_3.gif
O darzelis is tikruju geras - niekaip neatsidziaugiu thumbup.gif
Wiolla
Martyna, o nuo kokio amziaus pradejai vaikiuka leisti i lopseli? Klausiu, nes as irgi savo maziu uzrasiau i Ausrine nuo 2005 m rudens, tai jam bus 1m ir 9 men, kazin ar neperanksti? Ar ten tokius pypliukus gerai priziuri?
Martyna
As pradejau leisti nuo 2 metuku, bet musu grupej yra mergyte, kuri pradejo lankyti nuo 1,7 m. wink_3.gif ir atrodo ji visai gerai ten jauciasi, nes jai kaip mazytei aukletojos skiria daugiau demesio rolleyes.gif
Wiolla
Na tai teks laukt ir ziuret kaip sekis. Aciu.
Kosmeta
Man labai patinka Silainiuos esantis l/d "Ausrine"....yra geru aukletoju,grazi aplinka...
Musinuke
QUOTE(Kosmeta @ 2005 01 23, 19:03)
Man labai patinka Silainiuos esantis l/d "Ausrine"....yra geru aukletoju,grazi aplinka...
*

Kaip tik ruosiames paleisti savo dukryte i sita darzeli. Korios aukletojos geros? Manoji labai jautri, svelni, meili, ja gali isgasdinti ir pakeltas tonas, nekalbant jau apie teksto turini. Labai prasau, rekomenduokit keleta geruju aukletoju!
Lupos
As girdejau irgi gerus atsiliepimus apie sita darzeli, bet taip pat girdejau kad reikia duoti pinigu, kad priimtu g.gif Nu bent zinau kas dave uz viena vaika 400
neraj
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 05, 18:37)
As girdejau irgi gerus atsiliepimus apie sita darzeli, bet taip pat girdejau kad reikia duoti pinigu, kad priimtu g.gif Nu bent zinau kas dave uz viena vaika 400
*

oho geras, o as kai tik norejau klausti jusu del to davimo, nes nuo vasaros pradzios eisiu tartis, kad priimtu, tai galvoju ka ten reikia duoti ir kiek mazdau, ar is viso ji priimta tuos vadinamus kysiukus, gal zinote mamytes kaip man pasielgti ,prasau jusu patarimo blush2.gif
Lupos
QUOTE(Neringa @ 2005 05 13, 12:52)
oho geras, o as kai tik norejau klausti jusu del to davimo, nes nuo vasaros pradzios eisiu tartis, kad priimtu, tai galvoju ka ten reikia duoti ir kiek mazdau, ar is viso ji priimta tuos vadinamus kysiukus, gal zinote mamytes kaip man pasielgti ,prasau jusu patarimo  blush2.gif
*

Nu va, kaip tik pati pradejau jau leisti i si darzeli, i lopseli. Tai man kaipo pusiau oficialiai gavosi 300litu. 100direktorei ir 200oficialiai i grupe, tipo remiu materialiai.
Siaip man ten viskas patinka, bet lankom dar tik 4dienos ir pietu nemiegam. Ziuresiu kaip bus toliau.
Žydriausia
noriu leisti savo klecka jau i dazeli ir niekaip neapsisprendziu i kuri-ausrine ar verineli. Siandien buvau abiejuose (as i eile uzsirasiau praieta vasara). tai kaip supratau pateksim be kysiu thumbup.gif thumbup.gif Buvau nuejus i lopsio grupe, tai tikrai graziai sutvarkyta. Vis bandau apsisprest, i uri geriau g.gif g.gif g.gif Apie abu atsiliepimai neblogi g.gif
Daiva&Lauris
sad.gif labas mamytes gal galit kas pasidalint patirtimi apie lopseli darzeli ausrine ir konkreciai lopselinuku grupe ziogeliai?? g.gif mes einam nuo gegužes 1 d. pirmas minusas sergam kas antra savaite? sad.gif antras minusas sioje grupeje dirba seimininke Elvyra na ir kaip jum? g.gif maniskis ja pamato puola i didžiausia isterija rekia klykia ir dar kas keisciausia sako nenoriu kaku.. cry.gif nieko neatrenku ir neikertu maniskiui 2 met. isreiskiau jai nepasitikejima ir ka as daugiau galiu sad.gif pries aukletojas tikrai nieko pries neturiu abi tikrai atrodo geros kitaip sakant vaikas prie ju reaguoja visai kitaip ... ir tai man nors siokia tokia paguoda... gal mum grupe pakeist ? žinau yra dar saules zuikuciai gal kas vedat i sia grupe??? g.gif labai laukiu atsiliepimu ir jusu nuomones 4u.gif
nuo rudens galvojam eit i darželinuku grupe gal žinot patikima ar kitaip sakant aukletojas geresnes buciau dekinga aciu ax.gif
neraj
Jau mus prieme i "Ausrine" lopseli - darzeli clap.gif clap.gif
ryt su sveikatos pazyma eisime ten, ziuresiu kaip bus , truputi baisoka doh.gif doh.gif
Wiolla
Na o mes eisim i lopseli nuo rugsėjo 26 d. Ir gi nezinau kaip seksis. Tik kazkodel mums nieko nesake apie sveikatos pazyma. Sake atsinesti pazyma apie seimos sudeti ir daugiau nieko nereikia. g.gif g.gif g.gif
neraj
O mes kai nuejome tai paklause nuo kada noreciau jau pradeti lankyti, tai pasakiau , kad jau dabar noreciau, ir viskas pasake issiimti is gydytojos sveikatos pazyma ir galiu jau pradeti vesti. Bet kiek zinau, tai visur tos sveikatos pazymos darzeliuose reikia. g.gif
rosenda
QUOTE(Neringa @ 2005 06 27, 11:10)
Jau mus prieme i "Ausrine" lopseli - darzeli  clap.gif  clap.gif
ryt su sveikatos pazyma eisime ten, ziuresiu kaip bus , truputi baisoka  doh.gif  doh.gif
*

As irgi noreciau nuo kokio spalio leisti savo dukryte jai tada butu1,7 met.Kazin ar priimtu i lopselio grupe.Jei ne paslaptis ar davet pinigeliu jus,kad patektumete?
Wiolla
QUOTE(rosenda @ 2005 06 28, 16:46)
As irgi noreciau nuo kokio spalio leisti savo dukryte jai tada butu1,7 met.Kazin ar priimtu i lopselio grupe.Jei ne paslaptis ar davet pinigeliu jus,kad patektumete?
*

Na mums rugsėji bus 1m ir 9 men. Tai mus priėmė. Anksciau kai domėjaus nuo kokio amziaus priima sakė, kad buvo maziausia mergytė 1m ir 3 mėn.
O dėl davimo tai nieko nedavėm.
rosenda
QUOTE(14482 @ 2005 06 28, 19:13)
Na mums rugsėji bus 1m ir 9 men. Tai mus priėmė. Anksciau kai domėjaus nuo kokio amziaus priima sakė, kad buvo maziausia mergytė 1m ir 3 mėn.
O dėl davimo tai nieko nedavėm.
*

O kada jus uzsirasete ir kada pradesit lankyti?Ta prasme kiek laukti reikejo?
Koks grafikas AUSRINES?
Wiolla
Užsirašėm, tai 2004 m rudeni, o lankysim nuo š.m. rugsejo 26 d. Norėčiau nuo lapkričio, bet sakė nuo rugsėjo pradžios reikia vaikiuka atvesti per tris savites, jei neateina,vieta suteikiama kitam. Tai mes susitarėm ateiti rugsėjo 26 d. Sakė norinciu net per daug, lyginant su vietų skaiciumi.
neraj
mes nieko nedavem , prieme be jokiu kysiu, aisku beveik metus eilej dar stovejom tongue.gif
rosenda o jus ar uzsirase esate, nes kiek zinau kas iki nauju metu padave prasymus t.y iki 2005 m tai tai tie paklius i lopseli - darzely smile.gif
rosenda
QUOTE(Neringa @ 2005 06 28, 21:45)
mes nieko nedavem , prieme be jokiu kysiu, aisku beveik metus eilej dar stovejom tongue.gif
rosenda o jus ar uzsirase esate, nes kiek zinau kas iki nauju metu padave prasymus t.y iki 2005 m tai tai tie paklius i lopseli - darzely  smile.gif
*

Nea neuzsirase verysad.gif verysad.gif
neraj
QUOTE(rosenda @ 2005 06 29, 09:31)
Nea neuzsirase verysad.gif  verysad.gif
*

tai zinok labai abejoju ar priims, nes buna , kad uzrasytus vaikucius ir tai neprima, sunkus atvejis g.gif
rosenda kituose lopseliuose bandyk pasiteirauti, gal atsiras kokia vietele , sekmes jums 4u.gif
rosenda
QUOTE(Neringa @ 2005 06 29, 09:39)
tai zinok labai abejoju ar priims, nes buna , kad uzrasytus vaikucius ir tai neprima, sunkus atvejis  g.gif
rosenda kituose lopseliuose bandyk pasiteirauti, gal atsiras kokia vietele , sekmes jums  4u.gif
*

Dekui,kas belieka, bandysim verysad.gif
Martyna
Šioje temoje daugiausia kalbama apie lopšelio grupes, bet gal kas nors veda vyresnius vaikučius į "Aušrinę"? g.gif Maniškis jau išaugo iš lopšelio amžiaus ir rugsėjo 1 d. žada perkelti į mišraus amžiaus grupę. Kažkaip man tai nelabai patinka schmoll.gif Gal kas žinote ar šiame darželyje tik mišrios grupės ar yra ir bendraamžių? ax.gif
Žydriausia
na ziuriu cia nemazai naujoku lopselinuku. mes i lopseli einam jau nuo birzelio pradzios i saules zuikuciu grupe. Martynui patinka thumbup.gif, nors aukletojos vasara dabar dirba kitos, bet man patinka ir tos, ir tos tikrosios. na, apskritai manau kad su darzeliu ir su aukletojom pasiseke thumbup.gif
Zinau, kad grupeje yra daug naujoku, tai gal sakau yra kokiu supemaminuku g.gif butu smagu susipazint wub.gif

o mes patekom be kysiu, bet eilej stovejom irgi beveik metus laiko blink.gif
Wiolla
Na mes tai eisim nuo rugsejo 26 d ir dar nezinau i kuria lopselioku grupe pateksim, gal kartu busim thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Mum tai direktore sake ateiti pas ja ir mus nuves, todel ir nezinau kokioj grupej.
Siaip tai mes kartkartemis uzsukam i darzelio kiema arba jei daug vaikiuku buna tai uz tvoros pasivaikstom, tai pastebejau, kad lopselioku grupeje daug nauju vaiku, paziurejau visi tikio dydzužio kaip mano kleckas, gal ir maniskiui bus gerai. Nes pastaruoju metu tai tik atsitraukiu ir saukia - mami (cia taip mane vadina) cool.gif
neraj
o mes esame "Ziogelio" grupeje , labai patenkinta, labai dziaugiasi mano maziukas ir noriai eina i darzeli thumbup.gif
Martyna
QUOTE(Neringa @ 2005 08 17, 22:44)
o mes esame "Ziogelio" grupeje , labai patenkinta, labai dziaugiasi mano maziukas ir noriai eina i darzeli  thumbup.gif
*

Matau vis tavo "Žiogelį" lauke, matosi, kad jam patinka lopšelyje mirksiukas.gif
neraj
QUOTE(Martyna @ 2005 08 20, 19:05)
Matau vis tavo "Žiogelį" lauke, matosi, kad jam patinka lopšelyje  mirksiukas.gif
*

o i kuria grupe jus einate , gal kartais irgi maciau blush2.gif mirksiukas.gif
Martyna
QUOTE(Neringa @ 2005 08 20, 20:09)
o i kuria grupe jus einate  , gal kartais irgi maciau  blush2.gif  mirksiukas.gif
*

Kol kas į "Saulės zuikučių", bet nuo rugsėjo jau į kitą eisim mirksiukas.gif
O taviškį atpažinau iš nuotraukos ax.gif
Soft
Sveikos mamos, gal galit pasidalint ispudziais apie sio darzelio lopselinuku aukletojas, noretume nuo pavasario keliaut, tai norim is anksto apsisniukstinet smile.gif
smilciukas
QUOTE(Martyna @ 2005 08 16, 11:03)
Šioje temoje daugiausia kalbama apie lopšelio grupes, bet gal kas nors veda vyresnius vaikučius į "Aušrinę"?  g.gif Maniškis jau išaugo iš lopšelio amžiaus ir rugsėjo 1 d. žada perkelti į mišraus amžiaus grupę. Kažkaip man tai nelabai patinka  schmoll.gif Gal kas žinote ar šiame darželyje tik mišrios grupės ar yra ir bendraamžių? ax.gif
*

As vedu savo sunu nuo 3m.i misria grupe.Pataikem,kai dickiu buvo dauguma,o maziuku tik keli.Na,visko buvo...,is vienos puses buti tarp vyresniu i nauda-greitai ismoko visokiu eilerasciu,daineliu,kalba rislesne tapo...O minusas tame,kad dickiai skriaude,primokino mandriu manieru,zodeliu verysad.gif
Na,augom ir laukem geresniu laiku.Kai juos isleido i mokykla,priejo daugiau kaip puse grupes maziuku is lopselio.Pastebejau,kad vaikas pradejo bukti:pradejo svepluot,per metus neismoko nei raidziu daugiau,nei skaiciuku,eilerasciu ir t.t.Dabar jam 5m.,o elgesys,kaip geriausiu atveju,keturmecio. sad.gif
Taigi,as pries misrias grupes,tik gaila per velai supratau.
Žydriausia
QUOTE(#Mamma# @ 2005 09 11, 15:01)
Sveikos mamos, gal  galit pasidalint ispudziais apie sio darzelio lopselinuku aukletojas, noretume nuo pavasario keliaut, tai norim  is anksto apsisniukstinet smile.gif
*

na, mes einam i lopseli, tai mums tikrai labai patinka thumbup.gif Man asmeniskai aukletojos atrodo geros, svelnios ir demesingos. Na, matyt viska pasako kaip vaikas ryte bega i grupe. na, kazkaip pasitikiu zmionemsi, man jos atrodo geros aukletojos, tai as niekad nesniukstinejuau, niekad uz duru neklausiau, bet dziaugiuosi kad patekom i tokia grupe "saules zuikuciu" nezinau kaip kita lopselio grupe, bet mes patenkinti. Kol kas

O del tu misriu grupiu, tai cia jas galima pasirinkti ar is lopselio visi pereina i misrias grupes? g.gif
Martyna
QUOTE(Žydriausia @ 2005 09 28, 16:37)
O del tu misriu grupiu, tai cia jas galima pasirinkti ar is lopselio visi pereina i misrias grupes?  g.gif
*

Mus gąsdino, kad pateksim į mišrią grupę, bet dabar esam bendraamžių grupėj thumbup.gif
smilciukas
Na,o mum aukletoja sake,kad visos jau padarytos misrios,isskyrus lopselius ir paruosiamas grupes g.gif
Martyna
QUOTE(smilciukas @ 2005 10 09, 20:50)
Na,o mum aukletoja sake,kad visos jau padarytos misrios,isskyrus lopselius ir paruosiamas grupes g.gif
*

Mums irgi taip sakė, bet mūsų dabartinėj grupėj 3-4 metų vaikai ax.gif
smilciukas
QUOTE(#Mamma# @ 2005 09 11, 16:01)
Sveikos mamos, gal  galit pasidalint ispudziais apie sio darzelio lopselinuku aukletojas, noretume nuo pavasario keliaut, tai norim  is anksto apsisniukstinet smile.gif
*

Sveika,patarciau i sauniu aukletoju lopselio grupe"Saules zuikuciai".Vedziau sunu nuo 2,5 m.,tikrai likau patenkinta thumbup.gif Aukletoja Dalyte yra ir vaikuciu psichologe,pabendravus vos kelias dienas supranta,ko vaikui reikia,ar su juo uzsiimt isskirtinai,veda kiekvienam mazyliui dienorascius ir t.t.Beje,seimininke tokia"sava",kad sunus neatlipdavo nuo jos niekur thumbup.gif
Žydriausia
QUOTE(smilciukas @ 2005 10 22, 21:25)
Sveika,patarciau i sauniu aukletoju lopselio grupe"Saules zuikuciai".Vedziau sunu nuo 2,5 m.,tikrai likau patenkinta thumbup.gif Aukletoja Dalyte yra ir vaikuciu psichologe,pabendravus vos kelias dienas supranta,ko vaikui reikia,ar su juo uzsiimt isskirtinai,veda kiekvienam mazyliui dienorascius ir t.t.Beje,seimininke tokia"sava",kad sunus neatlipdavo nuo jos niekur thumbup.gif
*

taip taip, mes irgi einam i saules zuikuciu grupe thumbup.gif Ir aukletoja Dalia ir Jolanta man labai patinka. As labai dekinga aukletojoms, kad man padejo ir paskatino mane atsisakyt pampersu uir mokint ant puoduko. ir siaip m,an tie dienorasciai labai wub.gif kartais paskaitau ir net susigraudi9nu. galvoju, as namioe viena augindama neturiu kada parasyt apie vaika tokiu smulkmenu. Na as labai labai patenkinta thumbup.gif
neraj
man kazkaip keista, kad tokiu oru, kaip siandiena, isvede vaikucius i lauka ir net pacius maziausius. Juk siandiena toks didelis vejas ir taip salta , kad kazinau doh.gif
neraj
gal kas lankote "ziogeliu" grupe" ax.gif
Danielisa
Labas Daiva, gal ir vėlai jau rašau, bet teko. Ir esu patenkinta, aišku ne visose grupėse puikios auklėtojos, bet kai kuriose puikios iš tiesų thumbup.gif

Danielisa
O aš manau, kad ne oras netinkamas, bet apranga. Mano sesers vaikas lanko darželį Vilniuje, jie beveik niekada neina į darželį, man gaila jos vaiko visas baltas (atrodo iš tiesų nesveikai) schmoll.gif
Gaila vaiko unsure.gif
Galiu pasakyti tik tiek, kad mamos nelabai temoka rengti(aišku, ne visos, bet...)kAI LAUKE ŠILTA - PRIKUTOJA, KAI JAU VĖSIAU IŠplikina vargšelį. Faktas tas, kad geriau eiti i lauką, nors vaikas užsigrūdina ir miega daug geriau blush2.gif bigsmile.gif
neraj
del rengimo tai kazinau, rengi dabar ziemiskai tikrai vaiko neisnuoginsi ir plonai nerengsi, schmoll.gif
Kartai oras tikrai buna netinkamas vaikuciams i lauka, kai pucia tikrai labai saltas ir stiprus vejas doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.