Nieko blogo negaliu pasakyti, aukletojos labai fainos
Vienu zodziu, mes patenkinti
Mes lankom "Aušrinę"
Nieko blogo negaliu pasakyti, aukletojos labai fainos Vienu zodziu, mes patenkinti
Mielos mamos gal teko kam vesti savo vaikuti i lopseli darželi kaune Aušrine kokie atsiliepimai butu ? Mes ten laukem eiles 1.5 met. gal kas žinot kodel taip ilgai reikia laukti ? as kalbu apie kisiuka gal jo reikia ir viskas pajudetu i prieki ???? Labai lauksiu kokio ats.
As vedu i "Ausrine"
o nuo kokio amžiaus pradejot eiti .. kaip del davimo pinigeliu ??
Pradejom eiti nuo 2 metuku Pinigeliu nedaviau
Mano sunus lanke "Ausrine", dukra ir dabar tebeeina (paskutiniai metai).
Labai liuxsishkas darzelis, zhinau kad praeitais metais buvo tarp 15 geriausiu Lietuvos darzeliu, o shiaip uztenka tik pasiziuret kaip jis sutvarkytas ir pasidaro aisku kad chia aukletojom ne vistiek kaip visa diena praleis musu vaikai. Aukletojos tikrai labai geros ir direktore shauni. I darzeli papuolem be jokiu kysiu ir net eilej nelaukem, nes kai atsikraustem i Silainius sunui jau buvo 5.5 m., jau buvo pats laikas mokyklai ruost, tai ir prieme kai tik atsirado laisva vieta.
As irgi uzrasiau savo maziu i sita lopseli nuo 2005 m rugsejo, nes girdejau, kad labai geras. Visi kam sakiau apie Ausrine, sake, kad geras.
as irgi savo spirga uzrasiau i Ausrine (siaip uzsirasiau dar ir i verineli) nuo birzelio men. uzsirasiau jau seniai, praeitos vasaros pabaigoj. Bet neuzgarantavo, kad bus laisva vieta. manau turetu atsirast, kazkaip nezadu nieko duoti.manau priklasuo vaika priimti i darzeli, tuo labiau, kad eilej esam jau seniai.
Nu pasiskaitau, kad neblogi atsliepimai apie ausrine, tai gal ten ir bandysiu vest. nes vis dar neapsisprendziu i ausrien ar i verineli. QUOTE(Zydriausia @ 2005 01 07, 11:16) as irgi savo spirga uzrasiau i Ausrine (siaip uzsirasiau dar ir i verineli) nuo birzelio men. uzsirasiau jau seniai, praeitos vasaros pabaigoj. Bet neuzgarantavo, kad bus laisva vieta. manau turetu atsirast, kazkaip nezadu nieko duoti.manau priklasuo vaika priimti i darzeli, tuo labiau, kad eilej esam jau seniai. Pasakysiu tau kodel gali ir neatsirasti vietos Mano vaikis eina i "Ausrine" lopselio grupe. Taigi grupej gali but ne daugiau kaip 15 vaiku, nes daugiau tikrai nera vietos, vaikas gi turi turet ir spintele, ir lovyte, ir kabyklele tualete. Dabar musu grupej yra tik kokie 5 vaikuciai (tarp ju ir maniskis), kuriems pavasari-vasara sueis 3 metukai, visi kiti dar mazuciai, taigi tarkime rudeni atsiras 5 laisvos vietos, nes juos perkels i darzelio grupe. Reikia nepamirsti, kad kitos mamytes i si darzeli uzraso vos gimusius vaikucius, taigi tie vaikuciai ir tures pirmenybe O darzelis is tikruju geras - niekaip neatsidziaugiu
Martyna, o nuo kokio amziaus pradejai vaikiuka leisti i lopseli? Klausiu, nes as irgi savo maziu uzrasiau i Ausrine nuo 2005 m rudens, tai jam bus 1m ir 9 men, kazin ar neperanksti? Ar ten tokius pypliukus gerai priziuri?
As pradejau leisti nuo 2 metuku, bet musu grupej yra mergyte, kuri pradejo lankyti nuo 1,7 m.
Na tai teks laukt ir ziuret kaip sekis. Aciu.
Man labai patinka Silainiuos esantis l/d "Ausrine"....yra geru aukletoju,grazi aplinka...
QUOTE(Kosmeta @ 2005 01 23, 19:03) Kaip tik ruosiames paleisti savo dukryte i sita darzeli. Korios aukletojos geros? Manoji labai jautri, svelni, meili, ja gali isgasdinti ir pakeltas tonas, nekalbant jau apie teksto turini. Labai prasau, rekomenduokit keleta geruju aukletoju!
As girdejau irgi gerus atsiliepimus apie sita darzeli, bet taip pat girdejau kad reikia duoti pinigu, kad priimtu
QUOTE(KristiTal @ 2005 05 05, 18:37) As girdejau irgi gerus atsiliepimus apie sita darzeli, bet taip pat girdejau kad reikia duoti pinigu, kad priimtu oho geras, o as kai tik norejau klausti jusu del to davimo, nes nuo vasaros pradzios eisiu tartis, kad priimtu, tai galvoju ka ten reikia duoti ir kiek mazdau, ar is viso ji priimta tuos vadinamus kysiukus, gal zinote mamytes kaip man pasielgti ,prasau jusu patarimo QUOTE(Neringa @ 2005 05 13, 12:52) oho geras, o as kai tik norejau klausti jusu del to davimo, nes nuo vasaros pradzios eisiu tartis, kad priimtu, tai galvoju ka ten reikia duoti ir kiek mazdau, ar is viso ji priimta tuos vadinamus kysiukus, gal zinote mamytes kaip man pasielgti ,prasau jusu patarimo Nu va, kaip tik pati pradejau jau leisti i si darzeli, i lopseli. Tai man kaipo pusiau oficialiai gavosi 300litu. 100direktorei ir 200oficialiai i grupe, tipo remiu materialiai. Siaip man ten viskas patinka, bet lankom dar tik 4dienos ir pietu nemiegam. Ziuresiu kaip bus toliau.
noriu leisti savo klecka jau i dazeli ir niekaip neapsisprendziu i kuri-ausrine ar verineli. Siandien buvau abiejuose (as i eile uzsirasiau praieta vasara). tai kaip supratau pateksim be kysiu
nuo rudens galvojam eit i darželinuku grupe gal žinot patikima ar kitaip sakant aukletojas geresnes buciau dekinga aciu
Jau mus prieme i "Ausrine" lopseli - darzeli
ryt su sveikatos pazyma eisime ten, ziuresiu kaip bus , truputi baisoka
Na o mes eisim i lopseli nuo rugsėjo 26 d. Ir gi nezinau kaip seksis. Tik kazkodel mums nieko nesake apie sveikatos pazyma. Sake atsinesti pazyma apie seimos sudeti ir daugiau nieko nereikia.
O mes kai nuejome tai paklause nuo kada noreciau jau pradeti lankyti, tai pasakiau , kad jau dabar noreciau, ir viskas pasake issiimti is gydytojos sveikatos pazyma ir galiu jau pradeti vesti. Bet kiek zinau, tai visur tos sveikatos pazymos darzeliuose reikia.
QUOTE(Neringa @ 2005 06 27, 11:10) Jau mus prieme i "Ausrine" lopseli - darzeli ryt su sveikatos pazyma eisime ten, ziuresiu kaip bus , truputi baisoka As irgi noreciau nuo kokio spalio leisti savo dukryte jai tada butu1,7 met.Kazin ar priimtu i lopselio grupe.Jei ne paslaptis ar davet pinigeliu jus,kad patektumete? QUOTE(rosenda @ 2005 06 28, 16:46) As irgi noreciau nuo kokio spalio leisti savo dukryte jai tada butu1,7 met.Kazin ar priimtu i lopselio grupe.Jei ne paslaptis ar davet pinigeliu jus,kad patektumete? Na mums rugsėji bus 1m ir 9 men. Tai mus priėmė. Anksciau kai domėjaus nuo kokio amziaus priima sakė, kad buvo maziausia mergytė 1m ir 3 mėn. O dėl davimo tai nieko nedavėm. QUOTE(14482 @ 2005 06 28, 19:13) Na mums rugsėji bus 1m ir 9 men. Tai mus priėmė. Anksciau kai domėjaus nuo kokio amziaus priima sakė, kad buvo maziausia mergytė 1m ir 3 mėn. O dėl davimo tai nieko nedavėm. O kada jus uzsirasete ir kada pradesit lankyti?Ta prasme kiek laukti reikejo? Koks grafikas AUSRINES?
Užsirašėm, tai 2004 m rudeni, o lankysim nuo š.m. rugsejo 26 d. Norėčiau nuo lapkričio, bet sakė nuo rugsėjo pradžios reikia vaikiuka atvesti per tris savites, jei neateina,vieta suteikiama kitam. Tai mes susitarėm ateiti rugsėjo 26 d. Sakė norinciu net per daug, lyginant su vietų skaiciumi.
mes nieko nedavem , prieme be jokiu kysiu, aisku beveik metus eilej dar stovejom
rosenda o jus ar uzsirase esate, nes kiek zinau kas iki nauju metu padave prasymus t.y iki 2005 m tai tai tie paklius i lopseli - darzely
Šioje temoje daugiausia kalbama apie lopšelio grupes, bet gal kas nors veda vyresnius vaikučius į "Aušrinę"?
na ziuriu cia nemazai naujoku lopselinuku. mes i lopseli einam jau nuo birzelio pradzios i saules zuikuciu grupe. Martynui patinka
Zinau, kad grupeje yra daug naujoku, tai gal sakau yra kokiu supemaminuku o mes patekom be kysiu, bet eilej stovejom irgi beveik metus laiko
Na mes tai eisim nuo rugsejo 26 d ir dar nezinau i kuria lopselioku grupe pateksim, gal kartu busim
Mum tai direktore sake ateiti pas ja ir mus nuves, todel ir nezinau kokioj grupej. Siaip tai mes kartkartemis uzsukam i darzelio kiema arba jei daug vaikiuku buna tai uz tvoros pasivaikstom, tai pastebejau, kad lopselioku grupeje daug nauju vaiku, paziurejau visi tikio dydzužio kaip mano kleckas, gal ir maniskiui bus gerai. Nes pastaruoju metu tai tik atsitraukiu ir saukia - mami (cia taip mane vadina)
o mes esame "Ziogelio" grupeje , labai patenkinta, labai dziaugiasi mano maziukas ir noriai eina i darzeli
Sveikos mamos, gal galit pasidalint ispudziais apie sio darzelio lopselinuku aukletojas, noretume nuo pavasario keliaut, tai norim is anksto apsisniukstinet
QUOTE(Martyna @ 2005 08 16, 11:03) Šioje temoje daugiausia kalbama apie lopšelio grupes, bet gal kas nors veda vyresnius vaikučius į "Aušrinę"? As vedu savo sunu nuo 3m.i misria grupe.Pataikem,kai dickiu buvo dauguma,o maziuku tik keli.Na,visko buvo...,is vienos puses buti tarp vyresniu i nauda-greitai ismoko visokiu eilerasciu,daineliu,kalba rislesne tapo...O minusas tame,kad dickiai skriaude,primokino mandriu manieru,zodeliu Na,augom ir laukem geresniu laiku.Kai juos isleido i mokykla,priejo daugiau kaip puse grupes maziuku is lopselio.Pastebejau,kad vaikas pradejo bukti:pradejo svepluot,per metus neismoko nei raidziu daugiau,nei skaiciuku,eilerasciu ir t.t.Dabar jam 5m.,o elgesys,kaip geriausiu atveju,keturmecio. Taigi,as pries misrias grupes,tik gaila per velai supratau. QUOTE(#Mamma# @ 2005 09 11, 15:01) Sveikos mamos, gal galit pasidalint ispudziais apie sio darzelio lopselinuku aukletojas, noretume nuo pavasario keliaut, tai norim is anksto apsisniukstinet na, mes einam i lopseli, tai mums tikrai labai patinka O del tu misriu grupiu, tai cia jas galima pasirinkti ar is lopselio visi pereina i misrias grupes?
Na,o mum aukletoja sake,kad visos jau padarytos misrios,isskyrus lopselius ir paruosiamas grupes
QUOTE(#Mamma# @ 2005 09 11, 16:01) Sveikos mamos, gal galit pasidalint ispudziais apie sio darzelio lopselinuku aukletojas, noretume nuo pavasario keliaut, tai norim is anksto apsisniukstinet Sveika,patarciau i sauniu aukletoju lopselio grupe"Saules zuikuciai".Vedziau sunu nuo 2,5 m.,tikrai likau patenkinta QUOTE(smilciukas @ 2005 10 22, 21:25) Sveika,patarciau i sauniu aukletoju lopselio grupe"Saules zuikuciai".Vedziau sunu nuo 2,5 m.,tikrai likau patenkinta taip taip, mes irgi einam i saules zuikuciu grupe
man kazkaip keista, kad tokiu oru, kaip siandiena, isvede vaikucius i lauka ir net pacius maziausius. Juk siandiena toks didelis vejas ir taip salta , kad kazinau
gal kas lankote "ziogeliu" grupe"
Labas Daiva, gal ir vėlai jau rašau, bet teko. Ir esu patenkinta, aišku ne visose grupėse puikios auklėtojos, bet kai kuriose puikios iš tiesų
O aš manau, kad ne oras netinkamas, bet apranga. Mano sesers vaikas lanko darželį Vilniuje, jie beveik niekada neina į darželį, man gaila jos vaiko visas baltas (atrodo iš tiesų nesveikai)
Gaila vaiko Galiu pasakyti tik tiek, kad mamos nelabai temoka rengti(aišku, ne visos, bet...)kAI LAUKE ŠILTA - PRIKUTOJA, KAI JAU VĖSIAU IŠplikina vargšelį. Faktas tas, kad geriau eiti i lauką, nors vaikas užsigrūdina ir miega daug geriau
del rengimo tai kazinau, rengi dabar ziemiskai tikrai vaiko neisnuoginsi ir plonai nerengsi,
Kartai oras tikrai buna netinkamas vaikuciams i lauka, kai pucia tikrai labai saltas ir stiprus vejas |