Sveiki,
Mano dukrytei 6.5 menesio. Maitinu savo pienu ir primaitinu misinuku, kai truksta. Be to, nuo 5 menesiu pradejom pratintis prie darzovieniu. Pradejom nuo bulves, po to bulve su morka (viena morka mazylei nepatiko), ragavom ir su kalafioru, brokoliu. Tyreles visada virdavau pati, ir kokiu pora savaiciu ji valge labai geai, suvalgydavo apie 200 ml. Po pradejo nelabai noriai valgyti, imaisydavau siek tiek misinuko - tada suvalgydavo, arba reikdavo pasodinti ant palanges, kad keistusi vaizdai, tada uzsiziurejus pavalgydavo kazkiek. Ir viena diena isveme viska, o po to karto jokiu darzovieniu nebeisiulysi, suspaudzia lupytes ir sukasi i sona. Buvau bandzius ir vaisiu tyreliu, jas lyf ir valgytu, bes man nesinori pripratint prie vaisiu, nes tada darzoviu isvis nebeisiulysiu. Grudiniu kosiu bandziau (pieniska grikiu kose), bet net ziaugciojo, kaip neskanu jai buvo (ruosiau su misinuku). Be to, kai tik bandau siulyti kazkokio maisto, ji sukasi i kruti, ir apskritai kelias savaites ji labai prisiriso prie kruties, labai nerami tapo, tiesiog vos suirzusi del kazko, reikalauja kruties. Net jei aidzia su teciu, vos mane pamato - reikalauja kruties. Kruties as jai neriboju, ar valgymui, ar raminimuisi, nezinau ar gerai darau, manau jei jai to reikia, tegul...
Dabar nezinau kaip elgtis, ar kantriai siulyti darzovieniu nors po sauksteli, ar kelias dienas leisti valgyti tik mano piena ir misinuka, ir tada is naujo pasiulyti darzoviu? Be to, ar gali tas neramumas ir nevalgumas buti susijes su dantukais? Mums apatiniai du jau isdyge, bet itariu kad pradeda kaltis virsutinukai...
Tustinasi, manau, normaliai, pora kartu per diena, jei valgo darzoviu - tirsciau, jei ne - skysciau.
Aciu uz atsakyma.