cia ne klausti reikejo ar vyrai ar moterys, o parasiti vyrai pritingesni buvo senoveja , kiek mokslininku meteru zinote ? ;] , o dabar tai manau totali ligybe V=M nu gal koki 1% mes vyrai vistiek pranokstame jus ;] as cia kaip vyras sakau negaliu niekaip nusileisti jums damos sorry
man tai imponuoja tie vyrai,kurie nebando irodineti ,kad yra protingesni,o leidzia,moterims galvoti,kad jos yra pacios paciausios,nors ir nevisada tai buna teisybe
QUOTE(inguska26 @ 2007 01 12, 00:32) man tai imponuoja tie vyrai,kurie nebando irodineti ,kad yra protingesni,o leidzia,moterims galvoti,kad jos yra pacios paciausios,nors ir nevisada tai buna teisybe Inguska taip, dazniausiai jos tik galvoja kad jos paciausios , o istikro... Na bet nepargyvenkite, gal kitame gyvenime vyru gimsite. QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 02:55) Inguska taip, dazniausiai jos tik galvoja kad jos paciausios , o istikro... Na bet nepargyvenkite, gal kitame gyvenime vyru gimsite.
neperseniausiai perskaičiau knyga pavadinimu "kodėl vyrai meluoja, o moterys verkia" Allan Pease, Barbara Pease
QUOTE(Medinis @ 2007 01 05, 16:49) Yra melas, didelis melas ir statistika QUOTE(Medinis @ 2007 01 05, 16:57) Mokiausi aš apie statistinę analizę ir dar krūvą panašių į tai mokslų. Puikiai žinau kaip yra daromi tyrimai, todėl vien dėl tų žinių drįsčiau suabejoti kai kuriais statistiniais duomenimis. O šiaip dėl intelekto: yra loginis intelektas ir emocinis intelektas (kažkas jau minėjo). Abudu vienodai svarbūs. Beje, kad staigiai padaryti karjerą, labiau reikalingas emocinis intelektas nei loginis. Charizmatiškos asmenybės visada daugiau pasiekia (aišku, jeigu ne visiškas dundukas) Taip, kad aš asmeniškai, atsakydama į klausimą, dedu lygybės ženklą tarp lyčių.
Manau, yra ir tų ir tų protingų. Tą patį galima pasakyti ir apie kvailus.
i tema:
Mergina sako vaikinui: - Petrai, tu toks protingas, išradingas, tu tiek istorijų žinai, su tavimi taip įdomu visad... - Vale, aš normalus, tiesiog tu durnė!
Sakyčiau vyrai ir moterys turi vienodas galimybes protui lavinti. Tačiau taip jau yra, kad vyrai gali nieko netrukdomi vystytis vos ne visą gyvenimą, o moterys yra taip sutvertos, kad jų tobulėjimą stabdo emocijos. Jos gimdo
Apskritai žiūrint (be pašalinių veiksnių) tai moterys matyt protingesnės. Aš bandau remtis tuo, kad kai baiginėjau mokyklą, Universitetą, atkreipiau dėmesį į gerai besimokančių mokinių santykį. Ir pamačiau graudų vaizdą vyrų atžvilgiu. PVZ: mokyklą su pagyrimu iš bernų baigiau tik aš vienas, o mergų gal 12. Vot taip. O skaitosi baigiau neblogą mokylą. QUOTE(Grifas @ 2007 01 19, 14:37) PVZ: mokyklą su pagyrimu iš bernų baigiau tik aš vienas, o mergų gal 12. Ne visai taip... Tiesiog mergaitės greičiau bręsta ir fiziškai ir visaip kitaip. Po tam tikro laiko vaikinai pasiveja brandumu mergaites, tuomet tokie dalykai kaip mokslai pradeda sektis vienodai. Plius iš savo studijų susidariau vaizdą, kad merginos "kala" mokslus, vaikinai juos supranta.
Nusprendžiau vėl užsukti į šitą beprotišką diskusiją.
Turiu vieną pastebėjimą- iš darbo ir šiaip iš gyvenimo. Spėju, kad ne aš viena tai pastebėjau. Vyrai būna arba labai protingi, ambicingi, išprusę- arba visiški durniai, moliai ir panašiai. Aš nekalbu apie visus, tiesiog toks pastebėjimas. O moterys dažniau būna vidutinybės- ne per daug kvailos, ne per daug protingos. Todėl jos yra geresnės vykdytojos ir pavaldinės, o vyrai- geresni vadovai. Čia bendras vaizdas, būna ir išimčių. Kurios tik patvirtina taisyklę. Kodėl taip yra- jau rašiau. Dėl auklėjimo spragų, kai mergaitė auginama kaip mergaitė, o ne kaip žmogus. Tikslas- susukti lizdą ir pratęsti giminę, o protas tam tik trukdo, o ne padeda. Beje, save laikau labai protinga ir visokia kokia
Protingesni yra tie vyrai, kurie nesėdi šitam forume ir tos moterys, kurios čia sėdi
Protingai...
QUOTE(Medinis @ 2007 01 19, 15:45) Ne visai taip... Tiesiog mergaitės greičiau bręsta ir fiziškai ir visaip kitaip. Po tam tikro laiko vaikinai pasiveja brandumu mergaites, tuomet tokie dalykai kaip mokslai pradeda sektis vienodai. Plius iš savo studijų susidariau vaizdą, kad merginos "kala" mokslus, vaikinai juos supranta. Aha supranta - tik jau po egzų. QUOTE(bugen @ 2007 01 19, 16:07) Ir kuo aš pasidariau kvailesnis jei laisvalaikiu ne š... malu o forume sėdžiu (nors gal tai ir tas pats)
Pasižiūrėjus į balsavimo rezultatus, matosi, kad tėčio puslapyje daugumą sudaro motriškos. Kadangi labiau palaikau vyrus, prabalsavau už jų protingumą (nes taip manau
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 03, 19:39) Kodel tarp vyru ir moteru vyksta kazkas panasaus i kazkokias varzybas, kas protingesnis, ismintingesnis ar gudresnis.Gal cia ir turi buti taip, savotiskos varzybos veda prie tobulejimo.Kodel dazniausiai jusu pasisakymuose menkinami vyrai ir teisinamos moteriskes?Negi bandos jausmas jums toks stiprus? Aišku,kad moterų forume jos ir protingesnės
Vyrai ziuri ramiau ir racionaliau i viska,o moterys jos jautresnes ir i viska ziuri pro riuzavus akinius,bent jau taip noretu matyt ir vadovaujasi daugiau intuicija dazniau nei saltu protu.Bet siam forume,tai ju virsus
Netinkamai suformuluotas klausimas!
Jeigu pagal visus desnius tai kiekvienas durnas ant savo kanto ir kiekvienas turi savo keistenybiu.Reikia pripazint kad moterys kartais geriau ivertina situacija nei vyrai
Siulau paskaityti Allan & Barbara Pease knyga "Kodel vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja zemelapiuose" ir suprasite, kad sia tema diskutuoti beprasmiska
nu nepasakyciau kad moterys nesiorentuoja zemelapiuose
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 23, 20:47) Nasakiau,kad protingesni " Vyrams be galo keista, kad moteris nemato mirksincios tepalo lemputes automobilio prietaisu skydelyje, bet iziuri purvina kojine tamsiame kampe uz 50metru. Moteris glumina vyrai, kurie pastato automobili siauriausioj vietoj ziuredami i uzpakalinio vaizdo veidrodeli, bet niekaip neranda "G" tasko". Taigi nei vieni, nei kiti, nei protingesni, nei gersni, tiesiog mes skirtingi
Tiesa sakant nepatikejau uzvesta tokia diskusija
Su studentais esu turejusi panasiu diskusiju apie delfyje ir pan. pobudzio tinklapiuose pasirodziusiais straipsniais, kurie bando isryskinti vienos ar kitos gimines (siuo atveju lyties) ypatybes - protinguma. Bet diskutuodavom ne apie tai - kuris protingesnis Diskutuodavom apie tai kodel sie klausimai kyla ir kam jie kyla. Na nenoreciau veltis stipriai i diskusija, nes beveik visu mintys labai skaidrios ir racionalios. Taciau tureciau tik priminti, kad IQ nenurodo "protingumo". Jis tiria tik viena ar kelias intelekto rusis ( lingvistinis, loginis ir etc.). Beveik su visais pasisakymais sutinku Rytoj pasiulysiu padiskutuot sia tema O galbut tai tiesiog megstancio smaikstauti provokacija? Dabar visi puolam skaityt knygas apie zemelapius
Uzbalsavau uz moteriska lyti, nes pati jos atstove esu. O kodel nera 3- io varianto?! Siaip manau negalima skirstyti lyciu pagal prota, juk visur visokiu pasitaiko...
QUOTE(barra @ 2007 01 24, 09:35) Uzbalsavau uz moteriska lyti, nes pati jos atstove esu. O kodel nera 3- io varianto?! Siaip manau negalima skirstyti lyciu pagal prota, juk visur visokiu pasitaiko... O kam tuomet balsavote? Manote, kad negaliam skirstyti, bet balsavote. <Viesului> reikia dideli indą mėgstamo gėrimo pastatyti už tokią apklausą. Nuostabi laboratorija, kurioje galima tirti žmonių mąstymą. QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 24, 10:47) Kodėl neini į šią temą pasidraskyti kai aš esu kovingos nuotaikos?... Gal aš nelabai protingas, bet ne toks ir kvailas
Negi dabar prisipazins nors vienas kad jis kvailas o jo moteris protingesne uz ji
Smagu kad dar yra zmoniu suprantanciu sio balsavimo esme.
Cia taip vartosi is pritarimo
O aš pabūsiu duročka, man taip patogiau
Sveiki, apklausa liuks, uz ka balsavau nesakysiu. Bet paskaitineti yra ka, SAUNUOLIAI
QUOTE(Asio @ 2007 01 23, 21:25) Nasakiau,kad protingesni " Vyrams be galo keista, kad moteris nemato mirksincios tepalo lemputes automobilio prietaisu skydelyje, bet iziuri purvina kojine tamsiame kampe uz 50metru. Moteris glumina vyrai, kurie pastato automobili siauriausioj vietoj ziuredami i uzpakalinio vaizdo veidrodeli, bet niekaip neranda "G" tasko". Taigi nei vieni, nei kiti, nei protingesni, nei gersni, tiesiog mes skirtingi cia geras ;] tai vyrai neranda G tasko nes neturi lovoje galinio veidrodelio cia logiska QUOTE(TadasR @ 2007 01 25, 14:03) ....cia logiska čia vyriška logika. O moteriškos logikos konkurse po atkaklios kovos ir dviejų pratesimų, minimalia taškų persvara nugalėjo atsitiktinių skaičių generatorius. QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 25, 15:48) Medini, jei pakartosi tą anekdotą 30-ą kartą, aš susinervinsiu. Esu jį parašęs tris kartus. Taigi iki susinervinimo teks palaukti. Bet kai jau bus 30-tasis kartas - būtinai informuosiu. QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 25, 16:03) Nebūk toks nuobodus, geriau išgerk alaus Negeriu ir pijokų nekenčiu.
Oi kokios priekabios tos moteriskes
QUOTE(Grifas @ 2007 01 25, 17:02) Tai gal dar nerūkai ir pas mergas nevaikštai. Tikras vyro idealas. Aš parašiau viską, ko nedarau. Nesikabinėkit ir taip galvą skauda....
Kaip jau visiems labai žinoma, moters ir vyro mąstymas skiriasi, mes į gyvenimą žiūrime iš skirtingų kampų. Vienu atveju pranašesnis tipiškas vyriškas, kitu - moteriškas mąstymas. O kalbant apie protą netikslinga žvelgti į vyrus bei moteris kaip į visumą. Juk protas - dalykas individualus. Yra vyrų bei moterų su vištų smegenėlėm, gyvenančių beveik vien instinktais, o yra labai protingų egzempliorių abiejose stovyklose. Tagi mano manymu tokia apklausa dėl protingumo yra beprasmė, o kas dėl mąstymo, tai geriausia yra harmonija tarp vyriško ir moteriško mąstymo būdo, taigi ir šiuo atveju diskusija vėl beprasmė.
Labai rimtai aš šiandien nusiteikusi |