Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: moterys ir vyrai kas protingesni?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
TadasR
cia ne klausti reikejo ar vyrai ar moterys, o parasiti vyrai pritingesni buvo senoveja , kiek mokslininku meteru zinote ? ;] , o dabar tai manau totali ligybe V=M nu gal koki 1% mes vyrai vistiek pranokstame jus ;] as cia kaip vyras sakau negaliu niekaip nusileisti jums damos sorry blush2.gif
inguska26
man tai imponuoja tie vyrai,kurie nebando irodineti ,kad yra protingesni,o leidzia,moterims galvoti,kad jos yra pacios paciausios,nors ir nevisada tai buna teisybe umn.gif flirt.gif mirksiukas.gif
Viesulas
QUOTE(inguska26 @ 2007 01 12, 00:32)
man tai imponuoja tie vyrai,kurie nebando irodineti ,kad yra protingesni,o leidzia,moterims galvoti,kad jos yra pacios paciausios,nors ir nevisada tai buna teisybe umn.gif  flirt.gif  mirksiukas.gif
*

Inguska taip, dazniausiai jos tik galvoja kad jos paciausios , o istikro...
Na bet nepargyvenkite, gal kitame gyvenime vyru gimsite.
Tetis2005
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 01:55)
Inguska taip, dazniausiai  jos tik galvoja kad jos paciausios , o istikro...
*

Na bet cia apie galvojima kalba ir eina. Ar as klystu? Klausimas su nutyletais zodziais "kaip jus galvojate?"...
inguska26
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 02:55)
Inguska taip, dazniausiai  jos tik galvoja kad jos paciausios , o istikro...
*

schmoll.gif nu ne,visu pirma,vyru as visai nenoreciau kitam gyvenime buti,nes man labai patinka buti moterim mirksiukas.gif flirt.gif ,o antra norejau pasakyti,kad man labai patinka tas posakis,kad vyras yra galva,o moteris kaklas,kuris sukineja ta galva,pvz. priimant protingus sprendimus nail.gif mastau.gif
murzinyte
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 01 11, 08:02)
Tiksliau suzinosim kokiu santykiu tecio puslapi skaito moterys/vyrai.
*

aaa, štai ir temos motyvacija irnesakyk.gif
sraigius
neperseniausiai perskaičiau knyga pavadinimu "kodėl vyrai meluoja, o moterys verkia" Allan Pease, Barbara Pease yahoo.gif tai ten buvo vyriško ir moteriško mastymo ypatumu palyginimas tease.gif tai vienareikšmiškais negaliu sakyti kad tas ar tas yra protingesnis quiet.gif tiesiog vieni vienur turi savo pliusu, kiti kitur hi.gif rekomenduoju ta knyga topsecret.gif
Augustina
QUOTE(Medinis @ 2007 01 05, 16:49)
na o kuom gi remtis diskusijoje - arba statistika arba asmenine patirtimi. Visa kita - blevyzgos.
*

Yra melas, didelis melas ir statistika 4u.gif.
QUOTE(Medinis @ 2007 01 05, 16:57)
Na juk mokėtės tikriausiai apie statistinę analizę...
*

Mokiausi aš apie statistinę analizę ir dar krūvą panašių į tai mokslų. Puikiai žinau kaip yra daromi tyrimai, todėl vien dėl tų žinių drįsčiau suabejoti kai kuriais statistiniais duomenimis.
O šiaip dėl intelekto: yra loginis intelektas ir emocinis intelektas (kažkas jau minėjo). Abudu vienodai svarbūs. Beje, kad staigiai padaryti karjerą, labiau reikalingas emocinis intelektas nei loginis. Charizmatiškos asmenybės visada daugiau pasiekia (aišku, jeigu ne visiškas dundukas) biggrin.gif.
Taip, kad aš asmeniškai, atsakydama į klausimą, dedu lygybės ženklą tarp lyčių.
Kribuk
Manau, yra ir tų ir tų protingų. Tą patį galima pasakyti ir apie kvailus.
fla
i tema:

Mergina sako vaikinui:
- Petrai, tu toks protingas, išradingas, tu tiek istorijų žinai, su tavimi taip įdomu visad...
- Vale, aš normalus, tiesiog tu durnė!

cool.gif
Grifas
Sakyčiau vyrai ir moterys turi vienodas galimybes protui lavinti. Tačiau taip jau yra, kad vyrai gali nieko netrukdomi vystytis vos ne visą gyvenimą, o moterys yra taip sutvertos, kad jų tobulėjimą stabdo emocijos. Jos gimdo 2.gif ir tada pradeda juo rūpintis labiau negu savimi, taip pristabdydama savo pačios tobulėjimą. Vyrai yra labiau atsparūs emocijoms. Gyvenimę esu sutikęs tokių moterų surrender.gif kad nurašiau save į n-ają vieta, tačiau jos dažniausiai aukoja motinystę ir domisi tik karjera ir kita saviišraiška. Žinoma būna ir išimčių - bet pakankamai retai. Gingdie nenoriu pasakyti, kad visos mamos yra durnos, paprasčiausiai pas jas tam tikru momentu sustoja vystimasis.

Apskritai žiūrint (be pašalinių veiksnių) tai moterys matyt protingesnės. Aš bandau remtis tuo, kad kai baiginėjau mokyklą, Universitetą, atkreipiau dėmesį į gerai besimokančių mokinių santykį. Ir pamačiau graudų vaizdą vyrų atžvilgiu. PVZ: mokyklą su pagyrimu iš bernų baigiau tik aš vienas, o mergų gal 12. Vot taip. O skaitosi baigiau neblogą mokylą.

Medinis
QUOTE(Grifas @ 2007 01 19, 14:37)
PVZ: mokyklą su pagyrimu iš bernų baigiau tik aš vienas, o mergų gal 12.

Ne visai taip... Tiesiog mergaitės greičiau bręsta ir fiziškai ir visaip kitaip. Po tam tikro laiko vaikinai pasiveja brandumu mergaites, tuomet tokie dalykai kaip mokslai pradeda sektis vienodai. Plius iš savo studijų susidariau vaizdą, kad merginos "kala" mokslus, vaikinai juos supranta.
Roza_Liuksemburg
Nusprendžiau vėl užsukti į šitą beprotišką diskusiją.
Turiu vieną pastebėjimą- iš darbo ir šiaip iš gyvenimo. Spėju, kad ne aš viena tai pastebėjau.
Vyrai būna arba labai protingi, ambicingi, išprusę- arba visiški durniai, moliai ir panašiai. Aš nekalbu apie visus, tiesiog toks pastebėjimas. O moterys dažniau būna vidutinybės- ne per daug kvailos, ne per daug protingos. Todėl jos yra geresnės vykdytojos ir pavaldinės, o vyrai- geresni vadovai. Čia bendras vaizdas, būna ir išimčių. Kurios tik patvirtina taisyklę.
Kodėl taip yra- jau rašiau. Dėl auklėjimo spragų, kai mergaitė auginama kaip mergaitė, o ne kaip žmogus. Tikslas- susukti lizdą ir pratęsti giminę, o protas tam tik trukdo, o ne padeda.

Beje, save laikau labai protinga ir visokia kokia biggrin.gif
vaikštau
Protingesni yra tie vyrai, kurie nesėdi šitam forume ir tos moterys, kurios čia sėdi biggrin.gif
Roza_Liuksemburg
QUOTE(bugen @ 2007 01 19, 16:07)
Protingesni yra tie vyrai, kurie nesėdi šitam forume ir tos moterys, kurios čia sėdi biggrin.gif
*

Ale kaip gudriai užsukai biggrin.gif
Medinis
Protingai...
Roza_Liuksemburg
QUOTE(Medinis @ 2007 01 19, 16:10)
Protingai...
*

Ko taip trumpai? Padiskutuokim, pasidraskom, juk penktadienis biggrin.gif
Grifas
QUOTE(Medinis @ 2007 01 19, 15:45)
Ne visai taip... Tiesiog mergaitės greičiau bręsta ir fiziškai ir visaip kitaip. Po tam tikro laiko vaikinai pasiveja brandumu mergaites, tuomet tokie dalykai kaip mokslai pradeda sektis vienodai. Plius iš savo studijų susidariau vaizdą, kad merginos "kala" mokslus, vaikinai juos supranta.
*

Aha supranta - tik jau po egzų. lotuliukas.gif . Dažniausiai protas kažkodėl įsijungia tik egzo metu ar po jo

QUOTE(bugen @ 2007 01 19, 16:07)
*

Ir kuo aš pasidariau kvailesnis jei laisvalaikiu ne š... malu o forume sėdžiu (nors gal tai ir tas pats) thumbup.gif
--------
Pasižiūrėjus į balsavimo rezultatus, matosi, kad tėčio puslapyje daugumą sudaro motriškos. Kadangi labiau palaikau vyrus, prabalsavau už jų protingumą (nes taip manau wink.gif) tongue.gif
Skambanti tyla
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 03, 19:39)
Kodel tarp vyru ir moteru vyksta kazkas panasaus i kazkokias varzybas, kas protingesnis, ismintingesnis ar gudresnis.Gal cia ir turi buti taip, savotiskos varzybos veda prie tobulejimo.Kodel dazniausiai jusu pasisakymuose menkinami vyrai ir teisinamos moteriskes?Negi bandos jausmas jums toks stiprus?
*

Aišku,kad moterų forume jos ir protingesnės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
asilas
Vyrai ziuri ramiau ir racionaliau i viska,o moterys jos jautresnes ir i viska ziuri pro riuzavus akinius,bent jau taip noretu matyt ir vadovaujasi daugiau intuicija dazniau nei saltu protu.Bet siam forume,tai ju virsus drinks_cheers.gif
ylap
Netinkamai suformuluotas klausimas! schmoll.gif Truksta trecio varianto "nera skirtumo". Na gali buti ir ketvirtas variantas "Priklauso nuo aplinkybiu" lotuliukas.gif
asilas
Jeigu pagal visus desnius tai kiekvienas durnas ant savo kanto ir kiekvienas turi savo keistenybiu.Reikia pripazint kad moterys kartais geriau ivertina situacija nei vyrai
Mupi
Siulau paskaityti Allan & Barbara Pease knyga "Kodel vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja zemelapiuose" ir suprasite, kad sia tema diskutuoti beprasmiska lotuliukas.gif
Viesulas
QUOTE(Asio @ 2007 01 23, 20:43)
Siulau paskaityti Allan & Barbara  Pease knyga "Kodel vyrai nesiklauso, o moterys nesiorientuoja zemelapiuose" ir suprasite, kad sia tema diskutuoti beprasmiska lotuliukas.gif
*

Neturiu galimybes paskaityti, jeigu ne paslaptis gal pasakysi kodel vyrai protingesni?
asilas
nu nepasakyciau kad moterys nesiorentuoja zemelapiuose g.gif pvz.manoji tai geriau ji moka ziuret nei as
Mupi
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 23, 20:47)
Neturiu galimybes paskaityti, jeigu ne paslaptis gal pasakysi kodel vyrai protingesni?
*

Nasakiau,kad protingesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Knygoje rasoma apie visiskai skirtinga vyro ir moters smegenu struktura, stai citata is knygos, gal sudomins ir atrasi liko paskaityit mirksiukas.gif
" Vyrams be galo keista, kad moteris nemato mirksincios tepalo lemputes automobilio prietaisu skydelyje, bet iziuri purvina kojine tamsiame kampe uz 50metru. Moteris glumina vyrai, kurie pastato automobili siauriausioj vietoj ziuredami i uzpakalinio vaizdo veidrodeli, bet niekaip neranda "G" tasko".
Taigi nei vieni, nei kiti, nei protingesni, nei gersni, tiesiog mes skirtingi cool.gif
Satori
Tiesa sakant nepatikejau uzvesta tokia diskusija smile.gif Pasirodo kazkas turbut rimtai norejo suzinoti is forumo dalyviu: "kas gi protingesni?" lotuliukas.gif
Su studentais esu turejusi panasiu diskusiju apie delfyje ir pan. pobudzio tinklapiuose pasirodziusiais straipsniais, kurie bando isryskinti vienos ar kitos gimines (siuo atveju lyties) ypatybes - protinguma. Bet diskutuodavom ne apie tai - kuris protingesnis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Diskutuodavom apie tai kodel sie klausimai kyla ir kam jie kyla.
Na nenoreciau veltis stipriai i diskusija, nes beveik visu mintys labai skaidrios ir racionalios. Taciau tureciau tik priminti, kad IQ nenurodo "protingumo". Jis tiria tik viena ar kelias intelekto rusis ( lingvistinis, loginis ir etc.). Beveik su visais pasisakymais sutinku thumbup.gif . Tik suprantu dar ir tai, kad temos skelbeja/skelbejas matyt neatskyre socialiniu lyciu nuo lyciu kaip duotybes. Ojezus net siurpsta oda, pasirodo dar buna tokiu klausimu unsure.gif doh.gif
Rytoj pasiulysiu padiskutuot sia tema smile.gif
O galbut tai tiesiog megstancio smaikstauti provokacija? Dabar visi puolam skaityt knygas apie zemelapius smile.gif Gudru smile.gif As irgi megstu provokuoti tongue.gif
barra
Uzbalsavau uz moteriska lyti, nes pati jos atstove esu. O kodel nera 3- io varianto?! Siaip manau negalima skirstyti lyciu pagal prota, juk visur visokiu pasitaiko... ax.gif
Medinis
QUOTE(barra @ 2007 01 24, 09:35)
Uzbalsavau uz moteriska lyti, nes pati jos atstove esu. O kodel nera 3- io varianto?! Siaip manau negalima skirstyti lyciu pagal prota, juk visur visokiu pasitaiko... ax.gif

O kam tuomet balsavote? Manote, kad negaliam skirstyti, bet balsavote.
<Viesului> reikia dideli indą mėgstamo gėrimo pastatyti už tokią apklausą. Nuostabi laboratorija, kurioje galima tirti žmonių mąstymą.
Roza_Liuksemburg
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 10:38)
Nuostabi laboratorija, kurioje galima tirti žmonių mąstymą.
*

Kodėl neini į šią temą pasidraskyti kai aš esu kovingos nuotaikos?... smile.gif
Medinis
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 24, 10:47)
Kodėl neini į šią temą pasidraskyti kai aš esu kovingos nuotaikos?... smile.gif

Gal aš nelabai protingas, bet ne toks ir kvailas biggrin.gif
asilas
Negi dabar prisipazins nors vienas kad jis kvailas o jo moteris protingesne uz ji g.gif Kiekvienas sau uodega pakelt nori
Viesulas
Smagu kad dar yra zmoniu suprantanciu sio balsavimo esme.
Dindilin
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 24, 10:42)
Smagu kad dar yra zmoniu suprantanciu sio balsavimo esme.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
asilas
Cia taip vartosi is pritarimo g.gif turbut
Nakviša
O aš pabūsiu duročka, man taip patogiau ax.gif
energija
Sveiki, apklausa liuks, uz ka balsavau nesakysiu. Bet paskaitineti yra ka, SAUNUOLIAI
asilas
QUOTE(Nakviša @ 2007 01 24, 22:22)
O aš pabūsiu duročka, man taip patogiau  ax.gif
*

Kaip jum patogiau,kaip sako kaip nepavadinsi taip nepagadinsi ax.gif nepriimkit nieko asmenisko mirksiukas.gif
TadasR
QUOTE(Asio @ 2007 01 23, 21:25)
Nasakiau,kad protingesni lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Knygoje rasoma apie visiskai skirtinga vyro ir moters smegenu struktura, stai citata is knygos, gal sudomins ir atrasi liko paskaityit mirksiukas.gif
" Vyrams be galo keista, kad moteris nemato mirksincios tepalo lemputes automobilio prietaisu skydelyje, bet iziuri purvina kojine tamsiame kampe uz 50metru. Moteris glumina vyrai, kurie pastato automobili siauriausioj vietoj ziuredami i uzpakalinio vaizdo veidrodeli, bet niekaip neranda "G" tasko".
Taigi nei vieni, nei kiti, nei protingesni, nei gersni, tiesiog mes skirtingi cool.gif
*

cia geras ;] tai vyrai neranda G tasko nes neturi lovoje galinio veidrodelio cia logiska drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(TadasR @ 2007 01 25, 14:03)
....cia logiska  drinks_cheers.gif

čia vyriška logika. O moteriškos logikos konkurse po atkaklios kovos ir dviejų pratesimų, minimalia taškų persvara nugalėjo atsitiktinių skaičių generatorius.
Roza_Liuksemburg
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 15:10)
čia vyriška logika. O moteriškos logikos konkurse po atkaklios kovos ir dviejų pratesimų, minimalia taškų persvara nugalėjo atsitiktinių skaičių generatorius.
*

Medini, jei pakartosi tą anekdotą 30-ą kartą, aš susinervinsiu.
Medinis
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 25, 15:48)
Medini, jei pakartosi tą anekdotą 30-ą kartą, aš susinervinsiu.

Esu jį parašęs tris kartus. Taigi iki susinervinimo teks palaukti. Bet kai jau bus 30-tasis kartas - būtinai informuosiu.
Roza_Liuksemburg
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 16:53)
Esu jį parašęs tris kartus. Taigi iki susinervinimo teks palaukti. Bet kai jau bus 30-tasis kartas - būtinai informuosiu.
*

Nebūk toks nuobodus, geriau išgerk alaus drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 25, 16:03)
Nebūk toks nuobodus, geriau išgerk alaus  drinks_cheers.gif

Negeriu ir pijokų nekenčiu.
Roza_Liuksemburg
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 17:10)
*

Abstinencijos sindromas? Blogai tau turbūt dabar hihihi.gif
Grifas
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 17:10)
*

Geras unsure.gif . Tai gal dar nerūkai ir pas mergas nevaikštai. Tikras vyro idealas. biggrin.gif
asilas
Oi kokios priekabios tos moteriskes lotuliukas.gif neruko,negeria...rukymas kenkia sveikatai,alkoholis ir neinauda,nors su saiku viskas sveika o pas mergu tai g.gif jei gera zmona tai nereikia mirksiukas.gif
Medinis
QUOTE(Grifas @ 2007 01 25, 17:02)
Tai gal dar nerūkai ir pas mergas nevaikštai. Tikras vyro idealas. biggrin.gif

Aš parašiau viską, ko nedarau. Nesikabinėkit ir taip galvą skauda....
ringa
Kaip jau visiems labai žinoma, moters ir vyro mąstymas skiriasi, mes į gyvenimą žiūrime iš skirtingų kampų. Vienu atveju pranašesnis tipiškas vyriškas, kitu - moteriškas mąstymas. O kalbant apie protą netikslinga žvelgti į vyrus bei moteris kaip į visumą. Juk protas - dalykas individualus. Yra vyrų bei moterų su vištų smegenėlėm, gyvenančių beveik vien instinktais, o yra labai protingų egzempliorių abiejose stovyklose. Tagi mano manymu tokia apklausa dėl protingumo yra beprasmė, o kas dėl mąstymo, tai geriausia yra harmonija tarp vyriško ir moteriško mąstymo būdo, taigi ir šiuo atveju diskusija vėl beprasmė.
Labai rimtai aš šiandien nusiteikusi tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.