kiek kartu per savaitę(,mėnesį ) tenka "baliavoti" ir kiek leidžiate sau alkoholio?..
p.s. bus labai smagu sužinoti jūsų nuomonę šiais klausimais
Mielosios, pasidalinkit savo patirtimi ,prašau,
kiek kartu per savaitę(,mėnesį ) tenka "baliavoti" ir kiek leidžiate sau alkoholio?.. p.s. bus labai smagu sužinoti jūsų nuomonę šiais klausimais
Dažniausiai išgeriu 1-3 taures vyno, kartais kokią skardinę kokteilio... Kaip dažnai
Iki pastojimo teko baliavot daznokai,o isgert galedavau daug-litra starkos,ar buteli dektines ir dar primaisyt visokio bieso-kokteoliu,likeriu.....Geriausia tai kad isryto manes niekad nepykindavo,kartais galva paskaudedavo ir tiek(o vyras mano sunkiai pagyrias pernesa)Alaus nemegau niekada.Niestumo metu isvis negeriau,o pagimdzius,jau metai ir trys menesiai kaip beveik isvis negeriu.Atpratau,beto pasikeite poziuris i alkoholi.Negaliu gi as isgerus,ar girta prie vaiko but...Megaujuosi likeriuko taurele ar sompano taure-ir tai retai retai..(karta per menesi,du).Galeciau ir isvis negert,poreikio nejauciu,beto ir sveikata nelabai leidzia,tik kartais aplinkybes privercia.
siaip labai domiuosi gerimais,ypac naujais,todel megstu paragauti bent gurksneli kaska naujo ir subtilaus(tam turbut profesija itakojo)
Alkoholo sau keidžiu kiek tik noriu. Bėda, ta kad beveik niekad nenoriu
Visaip buna, kokiu progu metu geriau renkuos stipresnius gerimus, nes nemegstu nei sampano, nei vyno, nei alaus, o po ju ir kita diena nelabai gerai buna, net ir po keliu tauriu. Isgeriu truputi, tik palaikant kompanija, nes Lietuvoj tokie jau zmones - nesupranta atsisakymo, bet kuriuo budu vistiek bando ibrukti isgert. Saika jauciu
kaip pakliuvo. kartais -- iki nugriuvimo, o kartais visiškai nenoriu. priklauso ir nuo kompanijos, ir nuo progos, ir nuo to, ką tą dieną teko valgyt. kad likčiau normos ribose, tai būna arba 2-3 dideli bokalai alaus, arba butelis vyno, arba bambalis sidro -- kažkiek apsvaigsti, o daugiau -- nu tiesiog nelenda, kaip kad 2 cepelinus su riebiais spirgais suvalgius.
o su stipriaisiais gėrimais man sunkiau beje, greičiausiai pasigeriu nuo šampano.
Leidžiu sau kiek noriu. Tik nemėgstu stiprių gėrimų jokių.
Galiu išgerti gana daug, tiesa to dažnai nepraktikuoju - pagirios, nors ir nesunkios nepatinka
O mylimiausias gėrimas -
O kam gi gerti tai kas neskanu. Kažkaip sunku patikėti, kad kam nors skani degtinė ar koks viskis.
būna pasitaiko ir ilga laika nėr progos tai ir negeri. bet kaip prasideda nuo kalėdu tai baigiasi sausio pabaigoj visos šventės ir gimtadieniai
Aš tai alučio dažnai pagurkšnoju
Retai vartoju alkoholį, kadangi dažniausiai man tenka vairuotojos pareigos, tai vyras laiko frontą už mus abu
Aš stiprių gėrimų beveik nevartoju
nedaug, nes man nepatinka alkoholis
as stipriu gerimu negeriu, su saiku mielai isgeriu vyniuko,likeriuko
stipriu gerimu nemegstu nes nepatinka, o jei reikia kompanija palaikyti tai geriu tiktais sidra
su gerais draugais ir gera nuotaika daug išgeriu
bet tokių draugų yra tik keletas
man yra labai svarbu kompanija ir nuotaika jei viskas sutampa galiu isgert daug ir stipresniu gerimu bet visada turiu saika
Iki nestumo visus ir visas apgerdavau, per brolio isleistuves i uzsieni isgeriau 250ml degtines ir 12 bateliu alaus ir parvedziau broli namo
leidziu sau daug, ypac pastaruoju metu - buteliukas vyno vakarui.
as abstinente..ne laso
As alkoholio geriu labai mazai
Na, baliukuose dalyvauju retai, nes nepatinka ir stengiuosi gurkšnoti tik kokį sidrą ir tai tik 1 buteliuką per visą vakarą.
šventės dažnos, bet alkoholio nenaudoju,nei lašo:)
as taip pat nenaudoju alkoholio nei laso nu kartais sampano taure isgerio ir dzino
Isgeriu gal pora kartu per menesi. Stipriu gerimu visiskai negeriu. Megstu tik alu ... Tai per vakarelius isgeriu 1 - 2 butelius sviesaus alaus
Megstu labaiusia :sidra,likeri,sampana ,vyna,reciau kokteilius..kaip linksma kompanija ir uzsisedim ilgiau,tada leidziu sau daugiau,bet kadangi vaikai,seima ir darbai,tai neleidziu sau perdaug atsipalaiduoti,normos ribose
Leidziu tai tiek kiek noriu, na bet juk tie norai gi skirtingi buna
Svarbiausia manau reikai jausti ir vieta, ir laika, ir kompanija, juk nenusitasysi, atsiprasant, kokiam darbo vakarely, svetimu zmoniu kompanijoj ar giminiu baliuje, nors jau suaugusi esu, bet kazkaip prie seneliu, tevu ar pan manau butu negrazu, kazkaip tie vaidmenys man tarpusavy nedera, kaip ir "girta+mama" man nesiderna, tai kol dar nesu mama... Einamiausias gerimas - vynas, bet geriu ir alu, degtine, brendi, viski, tik grynus, ne kokius kokteilius. Man visiskai nesuprantami tokie gerimai kaip spalvotos, saldzios degtines, trauktines, starkos ir pan, nemegstu jokiu saldziu- likeriu, vynu ir pan. Vasara tai tie gaivus mixai- fixai neblogai. Na bet nepamirskime saiko, broliai lietuviai
Sventes nedaznos, o alkoholio pagurksnoti kartais uzsinoriu ir be progos
labai juokingai sia tema pasisako mano kaimynas:
"siaip as geriu nedaug, bet kai isgeriu 100 gramu, tampu kitu zmogum, o tas kitas geria laaaabai daug" QUOTE(krekeris @ 2007 04 25, 17:31) as su vyru retas vakaras ,kad neisgertume vyno po pora tauriu QUOTE(angliste @ 2008 07 31, 20:43) labai juokingai sia tema pasisako mano kaimynas: "siaip as geriu nedaug, bet kai isgeriu 100 gramu, tampu kitu zmogum, o tas kitas geria laaaabai daug"
Stipriu gerimu nevartoju. Geriu tik vyna. Vidurkis - pora tauriu, bet kadaise su drauge isgerdavom po buteli vyno.Ir nieko...Idomu, ar dabar tiek bepakelswciau
As alhogolio visiskai nenaudoju.Sventes galima svesti ir be jo.
Aš tai dažnai, vakare prie mėgstamo filmo, po 100 gr vyno, arba 40 gr brendžio, vasarą butelis - kitas alaus
Tokį pat kiekį ir per šventes. Jei išgeriu daugiau, taip pat, tampu kitu žmogum.
Dazniausiai renkuosi raudona vyna. Karsta diena arba prie suras, astraus patiekalo geriu alu. Stipriuju gerimu negeriu visai. Nes kita diena labai sergu
Vyno buteli isgeriu viena kai atsiranda kokiu bedu, va tada man vaistas nuo depresijos nr 1 Siaip alkoholi vartoju retai, nes kai yra maziukas, nera progu kur iseiti linksmintis.
leidziu sau labai daug
savaitgaliais vakare leidziu sau isgert kokio vermuto-taip atsipalaiduoju
Nedaznai ir saikingai. Labai "neskaniai" atrodo girta moteris, todel visad sustoju laiku
Aš alaus pakęsti negaiu. mėgstu šampaną saldų, sidriuko skanaus. bet jau dažnai mes nebaliavojam. Kartais būna nė karto per 2 - 3 mėnesiu , o kartai 2-3 kartai per mėnesį. priklauso nuo progų ir nuotaikų. tik manau svarbiausia, kad nebūtų taip, kad norisi pastoviai baliavot. čia jau žiauru
Kažkada seniai,seniai, kai dar tik vidurinėj mokinaus tai su kalsiokais dažnai vyniuko papildavom, nes pigiausiai gaudavos ir greičiausiai kirsdavo į galvą (jaunystė durnystė
dabar vyno negaliu gerti, nes man per rūgštu. Visa kita lenda, kaip reikalas, aišku priklausonuotaikos ar nuo "mėnulio fazės". Šeip pabaliavojam. retkarčiais ir padauginu, bet tik jaučiu, kad juostelė trukinėja, iš karto į lovą.
Sawo saika zinau - nukritau ir pakanka
O jei rimtai, tainepamenu kada gerus esu...
Oho cia jus visas paskaicius, tai as visiska alkoholike
Tai zinoma nereiskia, kad as kiekviena savaitgali... "iki pergales"... Kartais daugiau pagurksnoju, o kartais tik siek tiek...
Labai retai isgeriu pora tauriu raudono saldaus ar pusiau saldaus vyno, siaip alkoholio nesu megeja,alu geiru labai retai.
pas mane alkoholis,kiek pastebejau gan daznas svecias
|