Vat noriu savo vaikui tokio http://www.toys.ie/product_images/C05389.jpg lavinamojo kubo. Kazkaip Vilniuje niekur nemaciau, o gal kas mate? Man atrodo, tai tikrai geras dalykas, vertas demesio. Gal kas turite, kur isigyjote?
Pas mus panasus, tik ner tu vielu (vielas turim kaip atskira zaisla). Na, pirkom tai ne LT... Siaip geras daiktas.
Ir mes tokio ieškojom, bet niekur neradom, tai nusprendėm pirkti lavinamąjį stalą(nors kubas man labiau patinka). Ten, kur radom stalą, pasakė, kad jau labai seniai tokių kubų nėra, bent jau jie beveik metus jų neturi
Pavyko suzinoti, kad ju buna tokiose vietose, kur atvezami zaislai is Vokietijos dezem, kuriu kaina uz svori. Ten buna visko, ka tik gamina. Ir pazeistom pakuotem, ir naudotu, grazintu i parduotuves, ir ekspoziciniu. Jonelio kiemelis ir yra vienas is tokiu tasku. O i kitas parduotuves gal neveza del to, kad ten dalis funkciju tik vopkiskai arba angliskai? nrs cia mano interpretacijos, nezinau.
Naugarduko gatveje parduotuve. Jie turi sandeli naujojoje vilnioje, bet ten labai painu patekti, reikia, kad kas palydetu.
turim mes toki kuba. tikrai liuks zaislas. tik mums ji vyras parveze is vokietijos. cia tokiu buna jonelio kieme
Mes si kuba pirkom Naugarduko gatvej, mokejom..40lt
Sveikos mamytės,gal kas turit ir jau išaugot tą kubą,musų mažoji labai nenori kalbėt,gydytojai patarė įsigyt tą kubą,ieškau visais frontais,gal galit padėt,ar suteikt informacijos,gyvenu labai toli nuo Vilniaus,bet jei žinočiau tiksliai kokioj parduotuvėj jį galima gaut,tada ieškočiau kas galėtų mums jį parvežti,iš anksto dėkoju
O as va dar koki "zaisliuka"
![]() Mano vaikas su kubu zaidzia ir zaidzia, liuks daiktas, nera dienos, kad jis su juo nepazaistu, o ir as su juo zaidziu, tada jam idomiau. Ten daug ka galima sugalvoti ir taip labiau lavinti vaika.
O vaikučiai tikrai su juo žaidžia??
Aš jau net bijau kokį didesnį žaislą pirkt, maniškė visai su jais nežaidžia QUOTE(zirzute @ 2007 11 15, 11:05) O vaikučiai tikrai su juo žaidžia?? Aš jau net bijau kokį didesnį žaislą pirkt, maniškė visai su jais nežaidžia Ziurint kaip tu nori, kad ji zaistu.
Yra tokiu kubu ir kitokiu motorika lavinti, taip vadinamu ergoterapiniu zaislu vokiskuose tinklalapiuose www.yatego.com (ne visos firmos siuncia i Lietuva) ir www.babybutt.de (siuntimas 20 euru). Aisku yra ir kitose internetinese parduotuvese, bet as kazkaip is situ siunciuosi ir esu patenkinta kokybe, ir atsiuntimo salygom. Toks kubas kaip aptarineja mamytes kainuoja nuo 15 euru, priklausomai nuo dydzio ir funkciju. Ergoterapiniu zaislu pasirinkimas Vokietijoje tikrai didelis
Sekmes perkant zaisliukus
Buvom Limpopo. Ten dabar nemažai visokių medinukų, ir tokių panašių į kubą. Tik, kad ne kubas, bet pvz. pievelė su boružėlėm ir gėlytėm, arba miestas su mašinėlėm, bet principas kaip kubo. Man atrodo, ta pati firma, kaip ir ta, kur kubas. Pirkom pievelę. Kaina nemaža, bet tiko abiem vaikam. Žaidžia jau visą pusdienį.
www.classicntoys.com QUOTE(rytpolas @ 2008 02 09, 20:56) Patiems mažiausiems nuo gimimo lavinamasis kubas, ugdantis pirmuosius įgūdžius bei pojūčius per skonį, kvapus, spalvas. Kvepia šviežiais obuoliais, vartomas skamba, judinamas traška ![]() Plačiau
Siandien buvau Akropolio Rududu parduotuveje, ten yra nemazai mediniu lavinamuju zaislu (visas kampelis). gaila firmos neprisimenu. Tarp ju yra ir kubas tik mazesnis is virsaus viela, is vienos puses kubo laikrodzio rodykle, figureles. Man atrodo su mazu vaikui dar patogiau zaisti. kaina 139 lt dar yra ten visokiu ir delioniu mediniu ir visko. mes tai dar per mazi, ant to kubo parasyta nuo 3 metu. labai panasus i ta, kurio iesko temos autore tik kad mazesnis variantas.
QUOTE(Alisa2 @ 2007 11 13, 21:44) O as va dar koki "zaisliuka" ![]() Mano vaikas su kubu zaidzia ir zaidzia, liuks daiktas, nera dienos, kad jis su juo nepazaistu, o ir as su juo zaidziu, tada jam idomiau. Ten daug ka galima sugalvoti ir taip labiau lavinti vaika. Toki staliuka tik be koju kaune jonelyje prie akropolio maciau jei neklystu 75 lt
Sveikos, mamos!
vaikui augant ir ieskant nauju zaislu, pastebejau, kad yra ergoterapiniai kubai, kur virsuje galima per raizgalynes stumdyti ivairias formeles, kubo sonuose yra skirtingu veiklu: piesimo lenta, sukamos kaladeles, stumdomos formos per medzio ispjovas, melafonas ir pan. Ar turite toki ar turejote? Ar vaikams idomus ir zaidzia su jais? Pasidalinkite patirtim... QUOTE(Chanele @ 2010 09 16, 00:52) Sveikos, mamos! vaikui augant ir ieskant nauju zaislu, pastebejau, kad yra ergoterapiniai kubai, kur virsuje galima per raizgalynes stumdyti ivairias formeles, kubo sonuose yra skirtingu veiklu: piesimo lenta, sukamos kaladeles, stumdomos formos per medzio ispjovas, melafonas ir pan. Ar turite toki ar turejote? Ar vaikams idomus ir zaidzia su jais? Pasidalinkite patirtim... mes turim medini kuba toki. tai su juo zaidzia tiek vyresnelis, tiek mazoji... abu randa sau veiklos.
ar verta pirkti, galvoju ir as
Ir mane labai sudomino sis kubas. Gal kas zinot kur pigiau galima toki isigyt
mes turime didelį medinį su ratukais. Tas kur stumdukas kartu. Tai
žaidžia didžioji, tai prisėda ir mažiukas. Dar atrado naują f-ją: užverčia tuos raizgalus, pasodina mažiuką ir veža per namus-na tai garsų, krykštavimų.... vaje vaje... su vyru už galvų susiimame,tik susižiūrime vienas į kitą, pagalvojame ką kaimynai galvoja, ar tuoj neateis patikrinti, kas čia dedasi, ko čia tie vaikai krykštauja.. Žodžiu, mūsiškis dalykas-pasiteisino ir 100%. Mažiuką kolkas domina stumdymas. Dar vienas prieina prie raizgalyno. Turiu pastebėjimą, kad šitie ergoterapiniai laaaabai padeda pirščiukų lavinimui, nes didžioji neturėjo tokių žaislų-daug vėliau pradėjo kruopštumo reikalaujančius veiksmus atlikinėti. O va, mažiukas, labai greitai pradėjo knygutes vartyti. Ir nedrąsko, kaip didžioji kad drąskė.... QUOTE(sernyte @ 2011 01 12, 15:04) Padovanojome savo kriksto dukrelei stai toki ir cia: http://www.vaikukiemas.lt/flypage/muzikini...is-zaislas.html
Nors mazajai tik 7men, bet su kubu jau zaidziam po biski...labiau sis kubas domina musu 5m panelei
Laba.
O kas tai per daiktas
įsigijom medinį stumduką
![]() ![]() ![]() tikrai tvirtas, stabilus, negreit važiuojantis,nes dauguma stumdukų taip greit pastūmus rieda, kad vaikas nespėja paskui jį eit o šis kartu su ergoterapine veikla, na, kol kas džiaugiamės pirkiniu, mažiui labai patinka
musu vaikui patikdavo juo zaist, kai buvo mazesnis
PATIKO MANIŠKEI , TURĖJOM DIDELĮ MEDINĮ
mes turim štai tokį http://www.google.lt/imgres?imgurl=http://...tx=55&ty=58
tai dukrytei labai patinka, buvo mažesnė tai pati dar į vidų įlisdavo, o dabar į vidų dar sudeda žaislus,
Mes turim stai toki:
![]() Labai geras uzsiemimas vaikui. Bent jau maniskis, tai susikaupes vezioja visas dalis, net smagu ziureti |