nestumas

but praejes normaliai jei ne sis bajeriukas

gydytojas sako tavo kudikio sirdele plaka blogai turi gultis i ligonine

nakti as soke praleidziu nezinau ka daryt ko grieptis, bet kaip sakoma rytas gudresnis uz vakara:) tai ryte lekiu pas pazystama daktara lia lia lia lia as jam o jis

ir sako nieko tavo kudikiui nera tik tu priaugai kelis kilogramus nusipirk va situs vaistukus pagerk ir busi

mama, taip ir padariau. Manes nesulauke ligonineje alekia sesele ziuret kas atsitiko su manimi, sekancia diena nueinu pasgydytoja, pasvere ir klausia kaip numetei svori, o as is piktumo kad ji sitaip mane isgasdino nesakiau

Liepe savaite gult anksciau, bet nesiguliau kai jau pradejo kudikis prasytis tada mamos lydima nuejau i ligonine, aisku gavau pipiru

bet pagulde. Vakare pradejo skaudet nugara po truputi, bet as galvojau, kad lova man bloga ir as niekam nieko nesakiau, o manes ir niekas neklause paskui pradejau lakstyt i toleta ir vidurnakti nebeiskentus pradiejau ieskot seseles as ja radau, vel gavau pipiru

nakti praleidau priesgimdyvineje palatoje ryte pasikeite pamaina atejo tokia daktariuke didelem graziom akim ir ji usieme tada su manimi, o kad man taip liudna nebuti vienai dar pagulde jauna mamyte jin turi pagimdyt dvynukus. aisku man tas nepatiko, nes as visa nakti buvus viena man cia konkurente atveze

Daktarei nieko nedaviau, nes spinteles dureles mano mazylis skubedamas ateit i si pasauli nebeleido atidaryt:) sesute ar kaip ten ji ir klausia daktares darysim cezario pjuvi dvynuku mamai kaskas per plona jin negali pati gimdyt, o jin ne, nepasius, pasigimdys man

pasigimde si mama tik vienas mire

Atsistojusi prie manes si daktare kalba sitai moterei (tai yra man ) reikia padet pasigimdyt sveika vaika

aciu dievui kad jei manes pagailo sunelis gime tik truputi pamylinaves nes virkstele jam buvo apsivyniojusi apie kakliuka, gi galejo but invalidu ir buciau buvusi as kalta . Ne vien mamos yra kaltos kad vaikai gimsta invalidais yra ir gydytoju kalte. mudu su suneliu gimdykloje prabuvome 2 val. as ant stalo, o mano kudikelis

paverkes saltuos vystykluos bet saulutes susildytas uzmigo ir ramiai miegojo kai atsilaisvino lova atleke mudu supakavo ir i palata nudangino. I mane niekas demesio nekreipe buvo visi laimingi kad su kudikiu viskas gerai. Po 3 paru isleidzia namo, vel manes nepatikrina, man blogai bet galvoju gal taip turi but. Po savaites nueinu pas gydytoja ji manes nepatikrina kaip priklauso tik isoriskai apziuri. Dar po savaites nebesulaukiu sugrystant savo mamos

ja vyras randa renimacineje po avarijos, atpazino tik pagal rubus. Mano kudikelis visa men tranzavo ligonine namai namai ligonine, aukles buvo ligonei kai pradedavo verkt paliktas po ligonines langais

o manpacei blogai pasiskundziau sesei bet jin mane lepunele isvadino nutilau. Po menesio sesuo sako, eik paslaugyk mamyte tu dabar as pabusiu su vaikeliu tavo. Ok as einu pasitampiau as ten nes mamule mana viska dare po savimi ir as pradejau kraujuoti, galvoju tikriausiai laikas, bet kai jau 7dienos ir man nemazeje kraujavimas tada sunerimau, usiregistravau pas gydytoja, vakare parejo sesuo, o as lakstau vis i toleta jin klause kas tau, as jei pasakiau kas jin tada, nieko nelaukus iskviecia greitaja ir isveza mane i ligonine, ten daro isvalyma isvalo palikta placenta mano maziulis

tada nuo vienos ligonines vazinejo prie kitos Toks buvo jo darbukas

Bet jis augo sveikas ir zvalus kai atej ruduo viejuoti ir lietingi orai negalejau uzdaryt vezimo jis buvo iprates matyt dangu

Omano mamyte

isgelbejo man gyvybe ciut neprarasdama savo gyvybes, bet ja jin sau labai sutrumpino, kad butu buve viskas gerai buc nesukraujavusi ir placenta but uzkrietusi mano krauja ir sendien kudikelis but naslaitis.