Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kaip tapau mama
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
melodija
nestumas nestuke.gif but praejes normaliai jei ne sis bajeriukas blink.gif gydytojas sako tavo kudikio sirdele plaka blogai turi gultis i ligonine ohmy.gif nakti as soke praleidziu nezinau ka daryt ko grieptis, bet kaip sakoma rytas gudresnis uz vakara:) tai ryte lekiu pas pazystama daktara lia lia lia lia as jam o jis biggrin.gif ir sako nieko tavo kudikiui nera tik tu priaugai kelis kilogramus nusipirk va situs vaistukus pagerk ir busi thumbup.gif mama, taip ir padariau. Manes nesulauke ligonineje alekia sesele ziuret kas atsitiko su manimi, sekancia diena nueinu pasgydytoja, pasvere ir klausia kaip numetei svori, o as is piktumo kad ji sitaip mane isgasdino nesakiau unsure.gif Liepe savaite gult anksciau, bet nesiguliau kai jau pradejo kudikis prasytis tada mamos lydima nuejau i ligonine, aisku gavau pipiru sad.gif bet pagulde. Vakare pradejo skaudet nugara po truputi, bet as galvojau, kad lova man bloga ir as niekam nieko nesakiau, o manes ir niekas neklause paskui pradejau lakstyt i toleta ir vidurnakti nebeiskentus pradiejau ieskot seseles as ja radau, vel gavau pipiru wink.gif nakti praleidau priesgimdyvineje palatoje ryte pasikeite pamaina atejo tokia daktariuke didelem graziom akim ir ji usieme tada su manimi, o kad man taip liudna nebuti vienai dar pagulde jauna mamyte jin turi pagimdyt dvynukus. aisku man tas nepatiko, nes as visa nakti buvus viena man cia konkurente atveze tongue.gif Daktarei nieko nedaviau, nes spinteles dureles mano mazylis skubedamas ateit i si pasauli nebeleido atidaryt:) sesute ar kaip ten ji ir klausia daktares darysim cezario pjuvi dvynuku mamai kaskas per plona jin negali pati gimdyt, o jin ne, nepasius, pasigimdys man doh.gif blink.gif pasigimde si mama tik vienas mire sad.gif Atsistojusi prie manes si daktare kalba sitai moterei (tai yra man ) reikia padet pasigimdyt sveika vaika doh.gif aciu dievui kad jei manes pagailo sunelis gime tik truputi pamylinaves nes virkstele jam buvo apsivyniojusi apie kakliuka, gi galejo but invalidu ir buciau buvusi as kalta . Ne vien mamos yra kaltos kad vaikai gimsta invalidais yra ir gydytoju kalte. mudu su suneliu gimdykloje prabuvome 2 val. as ant stalo, o mano kudikelis 2.gif paverkes saltuos vystykluos bet saulutes susildytas uzmigo ir ramiai miegojo kai atsilaisvino lova atleke mudu supakavo ir i palata nudangino. I mane niekas demesio nekreipe buvo visi laimingi kad su kudikiu viskas gerai. Po 3 paru isleidzia namo, vel manes nepatikrina, man blogai bet galvoju gal taip turi but. Po savaites nueinu pas gydytoja ji manes nepatikrina kaip priklauso tik isoriskai apziuri. Dar po savaites nebesulaukiu sugrystant savo mamos doh.gif ja vyras randa renimacineje po avarijos, atpazino tik pagal rubus. Mano kudikelis visa men tranzavo ligonine namai namai ligonine, aukles buvo ligonei kai pradedavo verkt paliktas po ligonines langais wink.gif o manpacei blogai pasiskundziau sesei bet jin mane lepunele isvadino nutilau. Po menesio sesuo sako, eik paslaugyk mamyte tu dabar as pabusiu su vaikeliu tavo. Ok as einu pasitampiau as ten nes mamule mana viska dare po savimi ir as pradejau kraujuoti, galvoju tikriausiai laikas, bet kai jau 7dienos ir man nemazeje kraujavimas tada sunerimau, usiregistravau pas gydytoja, vakare parejo sesuo, o as lakstau vis i toleta jin klause kas tau, as jei pasakiau kas jin tada, nieko nelaukus iskviecia greitaja ir isveza mane i ligonine, ten daro isvalyma isvalo palikta placenta mano maziulis 2.gif tada nuo vienos ligonines vazinejo prie kitos Toks buvo jo darbukas sad.gif Bet jis augo sveikas ir zvalus kai atej ruduo viejuoti ir lietingi orai negalejau uzdaryt vezimo jis buvo iprates matyt dangu thumbup.gif Omano mamyte heart.gif isgelbejo man gyvybe ciut neprarasdama savo gyvybes, bet ja jin sau labai sutrumpino, kad butu buve viskas gerai buc nesukraujavusi ir placenta but uzkrietusi mano krauja ir sendien kudikelis but naslaitis.
Fa
Vaje blink.gif , kaip baisu, bet labai dziaugiuosi thumbup.gif kad viskas graziai baigesi sekmes wink.gif
melodija
Kazi kodel neaprasiau pacio gimdymo, tikriausiai konkurente mano sumaise:) tikrai man buvo labai gaila jo vaikucio kuris mire mad.gif sad.gif
kazi ar buna taip kam nors, kaip buvo man?
Daktare klause klause toki medini truba pridejus prie mano ispusto pilviuko nestuke.gif ir staiga sako, vaiko tonusai reteja greit gimdyt, mane vercia is lovos lauk, su sunumi as visa laika gulejau lovoje jis neleido man islipt is jos, tai ne sudukryte. kad sokau tvista kol tik ant stalo neusiruopsciau:) tik kazi ar as tos lovos geleziniu strypu nesulanksciau huh.gif seip taip islipau is tos lovos, nupuskavau i ta gimdykla usi koriau ant to stalo, o gydytoja vis rekia ant manes, kad greiciau viska daryciau. Tik nespejau atsigulto daktare rekia gimdyk,o viespatie galvoju neleidzia nei atsipust, bandau nieko neiseina:( daktare staugia ant manes ir mokina - stenek kad ir akys ant kaktos isoktu unsure.gif gi noriu, kad vaikelis gimtu, tai daktares klausau, isikibau kaskur i sonus ir stenu ir stenu, o mintyse galvoji kazi ar jau akys ankaktos isoko, ar gerai darau viska g.gif susikviete dar daktaru, atejo vedejas o as kad pusku, kad pusku, o jis taip svelniai pridejo man savo ranka ant mano pilviuko biski paspaude ir sunelis isleke lauk 2.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
. Bet mano ranku muskuliukai kokie buvo skaudus, lyg buc sunkiausia darba dirbus. Pries dukrytei gimstant meldziuos viespatie suteik man tiek pat jegu, kad galec pagimdyt ir sita vaikeli. Tikrai buvau strioke g.gif Bet ja gimdant nereikejo jokiu jegu buvo visai kitaip wink.gif
Smaližė
Gerai, kad viskas laimingai baigesi... clap.gif
Net siurpas nuejo skaitant, kokia "jautri" buvo gydytoja.. blink.gif fear.gif
Neduok Die tokia sutikti... tokios ir nesutikau dar...
SiDo
Viespatie, kur tu cia gimdei, kokia gydytojos pavarde blink.gif ohmy.gif blink.gif ohmy.gif blink.gif ohmy.gif
Meisy
blink.gif tikrai dziugu, kad gerai viskas baigesi ir visi sveiki ir gyvi. nu man labai tas tavo "dave pipiru" patiko laugh.gif
melodija
Sveikutes smile.gif
gimdziau Siauliuose, man nera skaudu kad daktare reke ant manes ir manes neapziurejo tinkamai.............
As laiminga, clap_1.gif nes gime sveikas kudikelis 2.gif
As labai labai laiminga clap.gif clap.gif clap.gif thumbup.gif biggrin.gif
Keiti
visas kunas pasisiause beskaitant...
buna ir nezmogisku gydytoju...
o tave sveikinu! heart.gif
siaulietuke
Negerai taip savimi nesirupinti.
GudriLapė
gerai, kad viskas gerai baigėsi 4u.gif
zuika235
oho kaip baisu...
svarbiausia, kad viskas gerai
sveikatytes jum 4u.gif
sonnija
Na svarbiausia kad viskas baigesi laimingai 4u.gif
Dendra
Sekmes jums. smile.gif Nors skaitydama istorija nelabai susigaudziau tarp minciu suoliu...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.