Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: K.Grinio mokykla ar Rasos gimnazija?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Kaunas
disagreement
Sweiki ax.gif mano vaikas gan gabus..dėl mokslo proeblemų nėra thumbup.gif Mokosi 8Klasėje,Kitais metais planuojame išeiti.Tik vat nežinome kur būtų geriausia. Kažkur girdėjome kad rasos gimnazijoje,jeigu nepapuoli į gimnazistų klasę,paprastoje neapsimoka būti,Taipat girdėjome kad labai stipri yra Kazio Griniaus mokykla.. gywename Kalniečių rajone,Gal kas galėtų patarti,parašyti atsiliepimus apie abi mokyklas,taipat parekomenduoti į kurią geriau eiti> Ačiū blush2.gif
disagreement
g.gif
#vilmine#
QUOTE(disagreement @ 2007 01 05, 13:58)
Sweiki  ax.gif  mano vaikas gan gabus..dėl mokslo proeblemų nėra  thumbup.gif  Mokosi 8Klasėje,Kitais metais planuojame išeiti.Tik vat nežinome kur būtų geriausia. Kažkur girdėjome kad rasos gimnazijoje,jeigu nepapuoli į gimnazistų klasę,paprastoje neapsimoka būti,Taipat girdėjome kad labai stipri yra Kazio Griniaus mokykla.. gywename Kalniečių rajone,Gal kas galėtų patarti,parašyti atsiliepimus apie abi mokyklas,taipat parekomenduoti į kurią geriau eiti> Ačiū  blush2.gif
*

sveiki. thumbup.gif AŠ taip pat sprendžiu šį klausimą,Tik skirtumas ,kad mano dukra rudenį pradės lankyti tik pirmą klasę,ir nors gyvenam prie šios mokyklos,bet atsiliepimų girdėjau ne kokių dėl smurto mokykloje,reketo........todėl manau neleisiu ten dukters ,o ieškosiu kitos. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vilminė @ 2007 01 12, 11:39)
sveiki. thumbup.gif AŠ taip pat sprendžiu šį klausimą,Tik skirtumas ,kad mano dukra rudenį pradės lankyti tik pirmą klasę,ir nors gyvenam prie šios mokyklos,bet atsiliepimų girdėjau ne kokių dėl smurto mokykloje,reketo........todėl manau  neleisiu ten dukters ,o ieškosiu kitos. mirksiukas.gif
*

aš kalbu apie Kazio Griniaus mokyklą
disagreement
oo.. as tokiu atsiliepimu negirdejau.. aciu ka dpranesete.. Nes kaiptik mums riekia pasirinkti y kuria eiti.. Tai turbut rinksimes Rasos gimnazija.. g.gif nes seip eina Y mazwydo mokykla.. tai ten ne kas verysad.gif
kende
Be abejones rasos gimnazija geresne! Mokyklos atmosfera silta ir niekada neesu girdejus nei apie kokius nors reketus ar siaip nusikaltimus... Pedagogai stiprus arba ypatingai stiprus, kiekvienais metais buna po 3 Universitetines klases ir bent 4-5 neuniversitetines. i universitetines vidurkis <9 ir egzaminas islaikytas, o i paprastas nuo 7.5 lyg tais, tad jokiu "bandziugu" kurie per pamokas nosi krapsto ar dar ka nei toj nei toj dazniausiai nepasitaiko... Mokykla kas met skina laurus ivairiose olimpiadose, konkuruose. ypac stiprios ekonomikos cempionatu komandos: mokytojo paruostos 5 komados neretai uzima visas 3 prizines vietas...
na ir kaip jau sakiau mokyklos klimatas yra labai geras, moksleiviai tolerantiski, tvarkingi ir draugiski, o tas labai padeda vaikui jaustis gerai thumbup.gif
NaiLi
QUOTE(kende @ 2007 10 07, 02:47)
Be abejones rasos gimnazija geresne! Mokyklos atmosfera silta ir niekada neesu girdejus nei apie kokius nors reketus ar siaip nusikaltimus... Pedagogai stiprus arba ypatingai stiprus, kiekvienais metais buna po 3 Universitetines klases ir bent 4-5 neuniversitetines. i universitetines vidurkis <9 ir egzaminas islaikytas, o i paprastas nuo 7.5 lyg tais, tad jokiu "bandziugu" kurie per pamokas nosi krapsto ar dar ka nei toj nei toj dazniausiai nepasitaiko... Mokykla kas met skina laurus ivairiose olimpiadose, konkuruose. ypac stiprios ekonomikos cempionatu komandos: mokytojo paruostos 5 komados neretai uzima visas 3 prizines vietas...
na ir kaip jau sakiau mokyklos klimatas yra labai geras, moksleiviai tolerantiski, tvarkingi ir draugiski, o tas labai padeda vaikui jaustis gerai  thumbup.gif
*

pritariu visu 100% thumbup.gif 4u.gif
Tarškutė
Grinius stipri blink.gif Taigi nėra ką lyginti Rasos ir Griniaus, žinoma, kad Rasa mirksiukas.gif
Dedia
QUOTE(Crazy @ 2008 03 09, 09:58)
Grinius stipri  blink.gif Taigi nėra ką lyginti Rasos ir Griniaus, žinoma, kad Rasa mirksiukas.gif
*

Laba 4u.gif O kur ta Rasa? blush2.gif
Tarškutė
QUOTE(Dedia @ 2008 04 24, 21:36)
Laba  4u.gif O kur ta Rasa? blush2.gif
*

Netoli buvusio Vitebsko 4u.gif
ewusee
QUOTE(Crazy @ 2008 04 25, 08:11)
Netoli buvusio Vitebsko 4u.gif
*

Lukšio g 40
Rosalie
Tik 'Rasa' thumbup.gif
Perėjau į ją, ir nė kiek nesigailiu drinks_cheers.gif
Rubi33
tongue.gif
Rosalie
Ir ne Grinio, o Griniaus wink.gif
Guosste
QUOTE(Crazy @ 2008 03 09, 08:58)
Grinius stipri  blink.gif Taigi nėra ką lyginti Rasos ir Griniaus, žinoma, kad Rasa mirksiukas.gif
*

Man Rasos mokykla pobaise, ir atsiliepimai nekokie, tik Griniaus mokykla ir tik ten mastau leist vaika g.gif
Tarškutė
QUOTE(tik @ 2008 05 08, 19:48)
Man Rasos mokykla pobaise, ir atsiliepimai nekokie, tik Griniaus mokykla ir tik ten mastau leist vaika  g.gif
*

Dėl skonio nesiginčijama rolleyes.gif
chuligankaa
O man Rasa- visia ne pobaise,o labai gera mokykla. 4u.gif ax.gif
Guosste
QUOTE(chuligankaa @ 2008 05 09, 16:52)
O man Rasa- visia ne pobaise,o labai gera mokykla.  4u.gif  ax.gif
*

gal gali motyvacija g.gif kuo ji tokia gera?
Tarškutė
QUOTE(tik @ 2008 05 09, 20:39)
gal gali motyvacija  g.gif kuo ji tokia gera?
*

Olimpiadų rezultatai rodo savo, Grinius tai išvis nesiekia prizinių vietų mirksiukas.gif
chuligankaa
QUOTE(tik @ 2008 05 09, 21:39)
gal gali motyvacija  g.gif kuo ji tokia gera?
*

Taip, rezultatai olimpiadų rodo savo.

Kuo ji tokia gera? Mokytojais. Jų profesionalumu,bei gebėjimu išaiškinti įsidėmėtinus dalykus iš nagrinėtos temos. Aplinka. Nepaslaptis,kad norint patekti į Rasos gimnaziją rašomi testai, skaičiuojami balai ir t.t. Taigi,neprisirenka visokios rajoninės "chebros", kuriems nesvarbu mokintis,jiem svarbiau parūkyti,pagerti,bėgti iš pamokų. Taigi,klasėse būna mokiniai, tikrai daugiau motivuoti mokytis,negu rajoninėse mokyklose. (beje,klasės sudaromos pagal balus, taigi klasėje maždaug panašus lygis vidurkio ir žinių.) O kai visi mokosi kaip tu, kyla konkurencija. Atsiranda dar didesnė motivacija mokytis,nes nori būti geresnis už kitus. Juk nėra smagu gauti mažiausią pažymį klasėje. Beto, Rasoje labai įdomus,tolerantiški ir draugiški mokiniai. Taip pat, gimnazijoje yra drausmė, kuria kitos mokyklos negali pasigirti. Čia tik pagrindiniai mano argumentai,dėl kurių patinka Rasa. mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif
DegintaSiena
Mokausi K.Griniuj>
Jokių nusiskundimų.Esu 5-okė.
Pradinukų mokytojos laabi fainos 4u.gif wub.gif
MONAS
Nuo rugsėjo prie Griniaus m-klos bus prijungta d/m "Žemyna".Bus labai puikios "Geros pradžios" ir Montesori klasių pirmokų mokytojos.
Šiandien 18 val. susitikimas su pirmokų tėvais.
Guosste
ryt einu pasikalbet su Griniaus direktoriumi, as vistiek linkstu prie Griniaus mokyklos..Rasos mokykla. cia prie Kalnieciu? kur peleda kazkokia isdrozta yra kieme? ar as klystu g.gif
chuligankaa
QUOTE(DegintaSiena @ 2008 05 13, 18:59)
Mokausi K.Griniuj>
Jokių nusiskundimų.Esu 5-okė.
Pradinukų mokytojos laabi fainos  4u.gif  wub.gif
*

Šaunu,juk kiekvienam savo mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(tik @ 2008 05 15, 16:06)
ryt einu pasikalbet su Griniaus direktoriumi, as vistiek linkstu prie Griniaus mokyklos..Rasos mokykla. cia prie Kalnieciu? kur peleda kazkokia isdrozta yra kieme? ar as klystu  g.gif
*

Taip, tapati kurios kieme yra pelėdos mirksiukas.gif
rutelyte
mokiausi griniaus mokykloj, mūsų klasė buvo faina, bet kabant apie saviraiška toj mokykloj tai galima sakyt kad jos nėra, eilinė vidurinė, paskui perėja į gimnaziją ir ten tikrai kitas gyvenimas, formuojas visai kitas požiųris į gyvenimą
Ramunelek
Mano mergaite irgi turi eiti i penkta klase ,bet kazkaiptai nelabai noriu leisti i Griniaus,nors buvau vakar nuejus ,grazu ,nauja ,puiku ,bet kakkaip ne taip ,nesuprantu kodel sirdis ten nelinksta.... unsure.gif
ursa
Mano vyresnėlis mokosi "Rasos" gimnazijoj, 10 kl. anksčiau mokėsi Dainavos vid. Tai vaikai tikrai labai skiriasi smile.gif . Atmosfera gera, apie jokį smurtą nesu girdėjusi. Tik pradžioje skundėsi mokytojais - kad labai "pasikėlę" (cituoju). Matyt lygino su Dainavos smile.gif . Šiaip ir antrąjį sūnų šiemet mielai leisiu į Rasos gimzaziją (po Dainavos vid.).
O apie Griniaus mokyklą nieko nesu girdėjusi.
Eladėja
Gyvensime Sukilėlių pr, tad planuoju perkelti savo dukrą iš Kuprevičiaus vid mokyklos į Griniaus..
Gal yra antrokėlių mamyčių? Kokią mokytoja geriausia?
"Aušrinė"
Visu mokytoju nepazystu, bet savo vaika leidziu i 2a klase (nuo rugsejo). Mokytoja Birute reikli, visa kalase soka tautinius sokius, dalyvauja iv.sventese, konkursuose ir pan. Neprivaloma, jei del kokios priezasties negali dalyvauti. As ir pries leisdama vaika klausinejausi, norejau stiprios mokytojos, man patare butent sia. Kolkas esu patenkinta.
dropytedropasada
QUOTE(disagreement @ 2007 01 05, 13:58)
Sweiki  ax.gif  mano vaikas gan gabus..dėl mokslo proeblemų nėra  thumbup.gif  Mokosi 8Klasėje,Kitais metais planuojame išeiti.Tik vat nežinome kur būtų geriausia. Kažkur girdėjome kad rasos gimnazijoje,jeigu nepapuoli į gimnazistų klasę,paprastoje neapsimoka būti,Taipat girdėjome kad labai stipri yra Kazio Griniaus mokykla.. gywename Kalniečių rajone,Gal kas galėtų patarti,parašyti atsiliepimus apie abi mokyklas,taipat parekomenduoti į kurią geriau eiti> Ačiū  blush2.gif
*

į Kazio Griniaus,tai dukra 18 metų,džiaugiasi,kad dar ją 1m.laikys. blush2.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE("Aušrinė" @ 2008 06 17, 17:59)
Visu mokytoju nepazystu, bet savo vaika leidziu i 2a klase (nuo rugsejo). Mokytoja Birute reikli, visa kalase soka tautinius sokius, dalyvauja iv.sventese, konkursuose ir pan. Neprivaloma, jei del kokios priezasties negali dalyvauti. As ir pries leisdama vaika klausinejausi, norejau stiprios mokytojos, man patare butent sia. Kolkas esu patenkinta.
*

Mane mokino 1,2,3,4 klasėj Birutė Mineikienė.Tu čia apie ją kalbi? mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Dedia
Sveikutes 4u.gif Gal kas gali patarti kur reikia siutis svarkeli pirmokui? eisim i Griniaus mkla ax.gif
gili_upė
QUOTE(Dedia @ 2008 07 16, 13:40)
Sveikutes 4u.gif Gal kas gali patarti kur reikia siutis svarkeli pirmokui? eisim i Griniaus mkla ax.gif
*

šiaip pačioj mokykloj seniau parduodavo kitų vaikų uniformas, nors gal kaip pirmokėliui ir norisi pasiūti naująsmile.gif
kai man pačiai reikėjo susiradau eilinę suvėją ir ji pasiuvo ten juk paprastas švarkelis tik kad medžiaga kitokia
Juozelija
QUOTE(Dedia @ 2008 07 16, 14:40)
*

Mano dukrai švarkelį pasiuvo "Tometa". Jos parduotuvė "Hermann" Kęstučio g. 59, Kaunas. Telefonas (37) 205323. Darbo laikas I-V 10.00-19.00, VI 10.00-16.00
Pradinukei kainavo 120 Lt. Pasiuvo per mėnesį.
Atvažiavom, išmatavo, sumokėjom avansu 50 Lt. Po 25 dienų atsiuntė žinutę, kad jau pasiuvo, nuvažiavo pasiėmėm.
Turi jau pasiūtų, bet ne K. Griniaus mokyklos, uniformų, kurias galite apžiūrėti.
"Aušrinė"
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 07 10, 15:14)
Mane mokino 1,2,3,4 klasėj Birutė Mineikienė.Tu čia apie ją kalbi? mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

Taip, o ką? g.gif mirksiukas.gif
benux
savo pirmokėlį leidžiu į Pilėnų vid., bet nepatinka man ten, nors tu ką doh.gif Atvargsim tuos metus, o nuo penktos bandysim į K.Griniaus prašytis. Su mielu noru pervesčiau ir dabar, bet turbūt neįmanoma g.gif
rudenellis
Mieli teveliai,
esu pirmo kurso anglu kalbos filologijos studente VDU.Gyvenu Kaune, baigiau "Varpo" gimnazija.Man reikalingas darbelis suderinamu laiku,todel galiu mokyti arba padeti mokytis anglu kalbos pradinukams arba moksleiviams iki 8-9 klases.Kaina ir laika susitartumeme:) pati mokausi miesto centre tai jei gyvenate netoli butu labai smagu:)
Jei susidomejote, mano telefonas: 8 60570818, as vardu Aiste, galima ir el.pastu: pupitukas@gmail.com
mirksiukas.gif
Lieputaite
Sveikos, nuo rugsėjo norėčiau savo sūnų leisti į Griniaus mokykla, gal kas žinote nuo kada reiktų užsirašyti g.gif
benux
gal galėtų pirmokėlių mamoms parašyti atsiliepimus apie K. Griniaus mokytojas. Vis tik noriu keisti mokyklą, todėl norėčiau žinoti ax.gif
*Mika*
Laba 4u.gif

Ar Griniaus mokykla formuoja penktas klases? Kokie atsiliepimai apie šią mokyklą? Ar gali į ją papulti vaikai iš kito rajono?
Būčiau labai dėkinga už atsakymus 4u.gif
O dėl pradinukų - manau geriausia ieškoti geros mokytojos, o ne mokyklos cool.gif 4u.gif
benux
kokie atsiliepimai apie K. Griniaus pradinukų mokytoją Jolantą Kalnietienę 4u.gif
Ateik
QUOTE(*Mika* @ 2009 05 11, 19:04)
Laba  4u.gif

Ar Griniaus mokykla formuoja penktas klases? Kokie atsiliepimai apie šią mokyklą? Ar gali į ją papulti vaikai iš kito rajono?
Būčiau labai dėkinga už atsakymus  4u.gif
O dėl pradinukų - manau geriausia ieškoti geros mokytojos, o ne mokyklos  cool.gif  4u.gif
*

Aišku formuoja - gi čia vidurinė mokykla. Pasiskambink arba nuvažiuok ir paieškok info.
benux
na, niekas neatrašėt dėl mokytojos, tai mes ją pažinsim patys nuo kitų metų. Perėjom į K.Griniaus mokyklą ax.gif
tulpe
ketvirtoku teveliu demesiui labai lauktume info apie mokytojas
Birute Rupsyte
Danute Kolukiene
Voldemara Dziaukiene
Giedre Raginskiene
Kuri pati pati geriausia ir gera ir griezta 4u.gif
peace?
pati mokausi Griniuj 4u.gif
šiaip faina mokyklą,dauguma mokytojų tikrai šilti ir mieli,
žmonės irgi čia faini bigsmile.gif
ir be to,graži aplinka pas mumis,susiremontavę esam bigsmile.gif
scholastika
norejau paklausti ar K. Griniaus mokykloje yra paruosiamuku grupes?
Spygliukė
QUOTE(benux @ 2009 05 23, 14:30)
kokie atsiliepimai apie K. Griniaus pradinukų mokytoją Jolantą Kalnietienę  4u.gif
*

Jolanta Kalnietienė yra labai puiki mokytoja, geras, nuoširdus Žmogus, labai mylinti savo darbą, vaikus. Vaikams ji yra griežta, bet teisinga, kaip sakoma 4u.gif
Žodžiu, jei reikia rekomendacijos, tai tik šią mokytoją rekomenduočiau thumbup.gif .

Furtado
Tema apie mokinius, kurie po 8 klasės renkasi tolimesnę ugdymo įstaigą, todėl vienareikšmiškai sakau - tik Všį VDU Rasos gimnazija 4u.gif Vistik rezultatai kalba patys už save
Leliute
Laukiam atsiliepimų apie dabartinių ketvirtokų mokytojas: Nijolę Kasiulienę, Viliją Ivanovienę, Jolantą Kalnietienę.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.