Sweiki
QUOTE(disagreement @ 2007 01 05, 13:58) Sweiki sveiki. Papildyta: QUOTE(vilminė @ 2007 01 12, 11:39) sveiki. aš kalbu apie Kazio Griniaus mokyklą
oo.. as tokiu atsiliepimu negirdejau.. aciu ka dpranesete.. Nes kaiptik mums riekia pasirinkti y kuria eiti.. Tai turbut rinksimes Rasos gimnazija..
Be abejones rasos gimnazija geresne! Mokyklos atmosfera silta ir niekada neesu girdejus nei apie kokius nors reketus ar siaip nusikaltimus... Pedagogai stiprus arba ypatingai stiprus, kiekvienais metais buna po 3 Universitetines klases ir bent 4-5 neuniversitetines. i universitetines vidurkis <9 ir egzaminas islaikytas, o i paprastas nuo 7.5 lyg tais, tad jokiu "bandziugu" kurie per pamokas nosi krapsto ar dar ka nei toj nei toj dazniausiai nepasitaiko... Mokykla kas met skina laurus ivairiose olimpiadose, konkuruose. ypac stiprios ekonomikos cempionatu komandos: mokytojo paruostos 5 komados neretai uzima visas 3 prizines vietas...
na ir kaip jau sakiau mokyklos klimatas yra labai geras, moksleiviai tolerantiski, tvarkingi ir draugiski, o tas labai padeda vaikui jaustis gerai QUOTE(kende @ 2007 10 07, 02:47) Be abejones rasos gimnazija geresne! Mokyklos atmosfera silta ir niekada neesu girdejus nei apie kokius nors reketus ar siaip nusikaltimus... Pedagogai stiprus arba ypatingai stiprus, kiekvienais metais buna po 3 Universitetines klases ir bent 4-5 neuniversitetines. i universitetines vidurkis <9 ir egzaminas islaikytas, o i paprastas nuo 7.5 lyg tais, tad jokiu "bandziugu" kurie per pamokas nosi krapsto ar dar ka nei toj nei toj dazniausiai nepasitaiko... Mokykla kas met skina laurus ivairiose olimpiadose, konkuruose. ypac stiprios ekonomikos cempionatu komandos: mokytojo paruostos 5 komados neretai uzima visas 3 prizines vietas... na ir kaip jau sakiau mokyklos klimatas yra labai geras, moksleiviai tolerantiski, tvarkingi ir draugiski, o tas labai padeda vaikui jaustis gerai pritariu visu 100%
Grinius stipri
Tik 'Rasa'
Perėjau į ją, ir nė kiek nesigailiu
Ir ne Grinio, o Griniaus
O man Rasa- visia ne pobaise,o labai gera mokykla.
QUOTE(tik @ 2008 05 09, 21:39) Taip, rezultatai olimpiadų rodo savo. Kuo ji tokia gera? Mokytojais. Jų profesionalumu,bei gebėjimu išaiškinti įsidėmėtinus dalykus iš nagrinėtos temos. Aplinka. Nepaslaptis,kad norint patekti į Rasos gimnaziją rašomi testai, skaičiuojami balai ir t.t. Taigi,neprisirenka visokios rajoninės "chebros", kuriems nesvarbu mokintis,jiem svarbiau parūkyti,pagerti,bėgti iš pamokų. Taigi,klasėse būna mokiniai, tikrai daugiau motivuoti mokytis,negu rajoninėse mokyklose. (beje,klasės sudaromos pagal balus, taigi klasėje maždaug panašus lygis vidurkio ir žinių.) O kai visi mokosi kaip tu, kyla konkurencija. Atsiranda dar didesnė motivacija mokytis,nes nori būti geresnis už kitus. Juk nėra smagu gauti mažiausią pažymį klasėje. Beto, Rasoje labai įdomus,tolerantiški ir draugiški mokiniai. Taip pat, gimnazijoje yra drausmė, kuria kitos mokyklos negali pasigirti. Čia tik pagrindiniai mano argumentai,dėl kurių patinka Rasa.
Mokausi K.Griniuj>
Jokių nusiskundimų.Esu 5-okė. Pradinukų mokytojos laabi fainos
Nuo rugsėjo prie Griniaus m-klos bus prijungta d/m "Žemyna".Bus labai puikios "Geros pradžios" ir Montesori klasių pirmokų mokytojos.
Šiandien 18 val. susitikimas su pirmokų tėvais.
ryt einu pasikalbet su Griniaus direktoriumi, as vistiek linkstu prie Griniaus mokyklos..Rasos mokykla. cia prie Kalnieciu? kur peleda kazkokia isdrozta yra kieme? ar as klystu
QUOTE(DegintaSiena @ 2008 05 13, 18:59) Šaunu,juk kiekvienam savo QUOTE(tik @ 2008 05 15, 16:06) ryt einu pasikalbet su Griniaus direktoriumi, as vistiek linkstu prie Griniaus mokyklos..Rasos mokykla. cia prie Kalnieciu? kur peleda kazkokia isdrozta yra kieme? ar as klystu Taip, tapati kurios kieme yra pelėdos
mokiausi griniaus mokykloj, mūsų klasė buvo faina, bet kabant apie saviraiška toj mokykloj tai galima sakyt kad jos nėra, eilinė vidurinė, paskui perėja į gimnaziją ir ten tikrai kitas gyvenimas, formuojas visai kitas požiųris į gyvenimą
Mano mergaite irgi turi eiti i penkta klase ,bet kazkaiptai nelabai noriu leisti i Griniaus,nors buvau vakar nuejus ,grazu ,nauja ,puiku ,bet kakkaip ne taip ,nesuprantu kodel sirdis ten nelinksta....
Mano vyresnėlis mokosi "Rasos" gimnazijoj, 10 kl. anksčiau mokėsi Dainavos vid. Tai vaikai tikrai labai skiriasi
O apie Griniaus mokyklą nieko nesu girdėjusi.
Gyvensime Sukilėlių pr, tad planuoju perkelti savo dukrą iš Kuprevičiaus vid mokyklos į Griniaus..
Gal yra antrokėlių mamyčių? Kokią mokytoja geriausia?
Visu mokytoju nepazystu, bet savo vaika leidziu i 2a klase (nuo rugsejo). Mokytoja Birute reikli, visa kalase soka tautinius sokius, dalyvauja iv.sventese, konkursuose ir pan. Neprivaloma, jei del kokios priezasties negali dalyvauti. As ir pries leisdama vaika klausinejausi, norejau stiprios mokytojos, man patare butent sia. Kolkas esu patenkinta.
QUOTE(disagreement @ 2007 01 05, 13:58) Sweiki į Kazio Griniaus,tai dukra 18 metų,džiaugiasi,kad dar ją 1m.laikys. Papildyta: QUOTE("Aušrinė" @ 2008 06 17, 17:59) Visu mokytoju nepazystu, bet savo vaika leidziu i 2a klase (nuo rugsejo). Mokytoja Birute reikli, visa kalase soka tautinius sokius, dalyvauja iv.sventese, konkursuose ir pan. Neprivaloma, jei del kokios priezasties negali dalyvauti. As ir pries leisdama vaika klausinejausi, norejau stiprios mokytojos, man patare butent sia. Kolkas esu patenkinta. Mane mokino 1,2,3,4 klasėj Birutė Mineikienė.Tu čia apie ją kalbi?
Sveikutes
QUOTE(Dedia @ 2008 07 16, 13:40) šiaip pačioj mokykloj seniau parduodavo kitų vaikų uniformas, nors gal kaip pirmokėliui ir norisi pasiūti naują kai man pačiai reikėjo susiradau eilinę suvėją ir ji pasiuvo ten juk paprastas švarkelis tik kad medžiaga kitokia QUOTE(Dedia @ 2008 07 16, 14:40) Mano dukrai švarkelį pasiuvo "Tometa". Jos parduotuvė "Hermann" Kęstučio g. 59, Kaunas. Telefonas (37) 205323. Darbo laikas I-V 10.00-19.00, VI 10.00-16.00 Pradinukei kainavo 120 Lt. Pasiuvo per mėnesį. Atvažiavom, išmatavo, sumokėjom avansu 50 Lt. Po 25 dienų atsiuntė žinutę, kad jau pasiuvo, nuvažiavo pasiėmėm. Turi jau pasiūtų, bet ne K. Griniaus mokyklos, uniformų, kurias galite apžiūrėti.
savo pirmokėlį leidžiu į Pilėnų vid., bet nepatinka man ten, nors tu ką
Mieli teveliai,
esu pirmo kurso anglu kalbos filologijos studente VDU.Gyvenu Kaune, baigiau "Varpo" gimnazija.Man reikalingas darbelis suderinamu laiku,todel galiu mokyti arba padeti mokytis anglu kalbos pradinukams arba moksleiviams iki 8-9 klases.Kaina ir laika susitartumeme:) pati mokausi miesto centre tai jei gyvenate netoli butu labai smagu:) Jei susidomejote, mano telefonas: 8 60570818, as vardu Aiste, galima ir el.pastu: pupitukas@gmail.com
Sveikos, nuo rugsėjo norėčiau savo sūnų leisti į Griniaus mokykla, gal kas žinote nuo kada reiktų užsirašyti
gal galėtų pirmokėlių mamoms parašyti atsiliepimus apie K. Griniaus mokytojas. Vis tik noriu keisti mokyklą, todėl norėčiau žinoti
Laba
Ar Griniaus mokykla formuoja penktas klases? Kokie atsiliepimai apie šią mokyklą? Ar gali į ją papulti vaikai iš kito rajono? Būčiau labai dėkinga už atsakymus O dėl pradinukų - manau geriausia ieškoti geros mokytojos, o ne mokyklos
kokie atsiliepimai apie K. Griniaus pradinukų mokytoją Jolantą Kalnietienę
QUOTE(*Mika* @ 2009 05 11, 19:04) Laba Ar Griniaus mokykla formuoja penktas klases? Kokie atsiliepimai apie šią mokyklą? Ar gali į ją papulti vaikai iš kito rajono? Būčiau labai dėkinga už atsakymus O dėl pradinukų - manau geriausia ieškoti geros mokytojos, o ne mokyklos Aišku formuoja - gi čia vidurinė mokykla. Pasiskambink arba nuvažiuok ir paieškok info.
na, niekas neatrašėt dėl mokytojos, tai mes ją pažinsim patys nuo kitų metų. Perėjom į K.Griniaus mokyklą
ketvirtoku teveliu demesiui labai lauktume info apie mokytojas
Birute Rupsyte Danute Kolukiene Voldemara Dziaukiene Giedre Raginskiene Kuri pati pati geriausia ir gera ir griezta
pati mokausi Griniuj
šiaip faina mokyklą,dauguma mokytojų tikrai šilti ir mieli, žmonės irgi čia faini ir be to,graži aplinka pas mumis,susiremontavę esam
norejau paklausti ar K. Griniaus mokykloje yra paruosiamuku grupes?
QUOTE(benux @ 2009 05 23, 14:30) Jolanta Kalnietienė yra labai puiki mokytoja, geras, nuoširdus Žmogus, labai mylinti savo darbą, vaikus. Vaikams ji yra griežta, bet teisinga, kaip sakoma Žodžiu, jei reikia rekomendacijos, tai tik šią mokytoją rekomenduočiau
Tema apie mokinius, kurie po 8 klasės renkasi tolimesnę ugdymo įstaigą, todėl vienareikšmiškai sakau - tik Všį VDU Rasos gimnazija
Laukiam atsiliepimų apie dabartinių ketvirtokų mokytojas: Nijolę Kasiulienę, Viliją Ivanovienę, Jolantą Kalnietienę.
|