QUOTE(Gertruda159 @ 2011 07 16, 11:18)
Man taip pat nustatyta placentos pirmeiga. Siuo metu pilveliui 30sav. Pries savaite gulejau ligonineje, nes kraujavau. Auginame 1,3 metuku dukryte, matyt persitempiau. Laikinai atvykom gyventi pas vyro mama. Padeda man, nes nesioti vaiko ar kambariu tvarkyti negaliu.
Anyta turi ir savo gyvenima, bet taip jau susikloste, kad be jos pagalbos neapseisime. Kolkas ji nepyksta, jog gyvenam kartu, bet visko gali buti.
Svarstau kai supaprastinti buiti, kad jos pagalbos vis maziau reiketu prasyti. Sunkiausia su mano panyte. Ji dar nedidele, nors labai daug ka supranta, kai paprasau kazka atnesti ar pan.
Kaip Jus susitvarkote su savo nedideliu pirmagimiu laukdmasi kito vaikelio, kai paskirtas gulimas rezimas?
pas mane taip pat placenta nekyla

su pirmu nestumo 30sawaite ji jau buvo sawo vietoje. nors sawijauta mano puiki.. tik vis pasirodantis kraujavimas ispeja, kad deja ne viskas taip paprasta. pas mus berniukas, beveik dvieju metuku su puse

demesio reikalauja daug, o dar pas mus nuosavas namas, darzai.. agurku marinavimo laikas ir uogu ruosimas! zodziu

stipriai kraujavau tik karta, taciau tikraij to neissauke koks stresas, gal karsciai

virtuveje visa diena viriau uogiene
siomis dienomis kraujas pasirodo tokiomis nezymiomis teplionemis. bet su daktaru nusprendem nerizikuot. o padet man, nepadeda niekas:) aisku vyras mano didziausia pagalba.. na, kuomet gulejau ligonoinineje vaika priziurejo anyta, ir mano sesuo pakaitomis. nuo rugsejo vyresnelis y darza keliaus. nenesioju savo dickio, netampau sunkiai, daug bunu kieme su vaiku, taip jis issilaksto.. o gryzusi pagulineju lovoje isijungus koki "ratu" filmuka

taip vaikas su manimi kartu lovoje

daug nevairuoju, nors uzvakar pati y vgn vaziavau:) o tai apie 20km y prieki ir tiek pat atgal

neplaunu grindu:))) ir twarkomes su vaiku minimaliai:)))
vyrui vakariene stengiuosi paruosiu.. nes jis gryzes nusiplaka dar ir nuo buities darbu!
tikiu kad viskas bus geraj! cezario nebijau! laukiu nesulaukiu finiso

naiviai tikiuosi kad bus lengviau