Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Placentinė pirmeiga
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4
mmari
koks dar baseinas tau galvoj sukasi?;D man tas pats, tai jokiu staigiu judesiu, jokio begiojimo, jokio wub.gif ;D jokiu ezeru vasara, zodziu NIEKO. bet man yra blogiau, yra dar kraujavimas, o tai labai pavojinga. tau nieko ginekologe nepasakojo apie tai?;} nes jei placenta nepakils iki 30savaiciu tai darys cezari ; verysad.gif ir snesiot labai sunku nes reikia labai saugotis. tai tu pamirsk baseinus ir saugok maziuka savo ;}}} 4u.gif
Astinukas
Labas, man irgi yra placentos pirmaeiga, be to pilani dengia gimdos kaklelio ziotis verysad.gif
Dabar man 29 sav ir visiskai gulimas rezimas. Pries tai tris sav gulejau ligonineje, o dabar namie. Bet vakar vel pasirode truputis kraujo (is viso nuo 25-tos sav jau kraujavau tris kartus), tai vykau i ligonine. Ten apziurejo ir paleido tongue.gif Rezimas islieka tas pats: lova, magnio preparatai ir dar prirase Dicynone nuo kraujavimo. Labai tikiuosi kad pavyks isnesioti bent iki 34 sav...
SaM*PauLi
Mergaites, o placentors pirmaeiga ne tas pats kas nestuke.gif kortoj parasyta : placentos lokalizacija-gimdos dugne? g.gif
Jolete
QUOTE(Astinukas @ 2009 04 10, 12:48)
Labas, man irgi yra placentos pirmaeiga, be to pilani dengia gimdos kaklelio ziotis  verysad.gif
Dabar man 29 sav ir visiskai gulimas rezimas. Pries tai tris sav gulejau ligonineje, o dabar namie. Bet vakar vel pasirode truputis kraujo (is viso nuo 25-tos sav jau kraujavau tris kartus), tai vykau i ligonine. Ten apziurejo ir paleido  tongue.gif  Rezimas islieka tas pats: lova, magnio preparatai ir dar prirase Dicynone nuo kraujavimo. Labai tikiuosi kad pavyks isnesioti bent iki 34 sav...
*

Nuo kiek savaitėlių paskirtas gulimas režimas?
SaM*PauLi
QUOTE(Linutete @ 2009 04 18, 20:24)
Mergaites, o placentors pirmaeiga ne tas pats kas  nestuke.gif kortoj parasyta : placentos lokalizacija-gimdos dugne? g.gif
*

Issiaiskinau pas gine, kad ji pas mane yra paciam virsuj, po skrandziu, pas juos taip vadinama doh.gif atvirksciai kazkaip doh.gif
Astinukas
QUOTE(Jolete @ 2009 04 21, 18:53)
Nuo kiek savaitėlių paskirtas gulimas režimas?
*

Man gulimas rezimas nuo 25 sav. Tris sav gulejau ligoninej, po to tris - namie, o dabar vel ligoninej...
Jolete
QUOTE(Astinukas @ 2009 04 27, 15:37)
Man gulimas rezimas nuo 25 sav. Tris sav gulejau ligoninej, po to tris - namie, o dabar vel ligoninej...
*

Stiprybės 4u.gif
Aš guliu nuo 15 savaitės, t.y. trečia savaitė gulimo režimo ir tai jau šonus skauda nuo gulėjimo, o kas bus toliau doh.gif
LUZ
Man pirmeige nustate, kai kreipiausi del pairodziusio kraujo 18 savaiciu. Israse biuleteni 15 dienu, ir jeigu kraujuosiu kaip per menesines - tik tada i ligonine. Lyg ir buvo nustoje teplio, atrode susitvarke, bet po savaites vel rozines isskyros verysad.gif Guliu, tik neisrase man nieko gerti, gal savavaliskai magnio nusipirkti g.gif Pas akusere tik 26 diena. Kazkaip baisu darosi unsure.gif
Jolete
QUOTE(LUZ @ 2009 05 04, 12:19)
Man pirmeige nustate, kai kreipiausi del pairodziusio kraujo 18 savaiciu. Israse biuleteni 15 dienu, ir jeigu kraujuosiu kaip per menesines - tik tada i ligonine. Lyg ir buvo nustoje teplio, atrode susitvarke, bet po savaites vel rozines isskyros  verysad.gif Guliu, tik neisrase man nieko gerti, gal savavaliskai magnio nusipirkti  g.gif  Pas akusere tik 26 diena. Kazkaip baisu darosi  unsure.gif
*

Manau nepakentų koks magni diasporal. Aš pati jį geriu.
Astinukas
QUOTE(Jolete @ 2009 04 27, 16:20)
Stiprybės  4u.gif
Aš guliu nuo 15 savaitės, t.y. trečia savaitė gulimo režimo ir tai jau šonus skauda nuo gulėjimo, o kas bus toliau  doh.gif
*

Jolete, o kokioj tu ligoninej guli? As Antakalnio, gal ir tu cia ???
Jolete
QUOTE(Astinukas @ 2009 05 05, 16:20)
Jolete, o kokioj tu ligoninej guli? As Antakalnio, gal ir tu cia ???
*

Aš gulėjau Mažylyje, o dabar namuose vis su viltim, kad placenta pasikles dar blush2.gif
Astinukas
QUOTE(Jolete @ 2009 05 05, 15:29)
Aš gulėjau Mažylyje, o dabar namuose vis su viltim, kad placenta pasikles dar  blush2.gif
*

Linkiu kad tau ji tikrai pasikeltu ! Man jau vilties nera schmoll.gif
Pas tave dar mazas nestumas, tai greiciausiai viskas bus OK.
Sekmes!
jurguze
Mums jau 27 sav. , bet placenta vis dar zemai. kazkaip nebetikiu, kad ji pakils dar
jurguze
Esant pirmaeigei placentai visada daromas CP? Bijau, kad daktarai nesugalvotu liept gimdyt naturaliai unsure.gif
LUZ
Placenta pagaliau pakilo thumbup.gif Per apziura 26 sav. jau nedenge ir neliete gimdos kaklelio biggrin.gif
Ginius parode, tai buvo galvyte zemyn ir placenta mazdaug sulig leliuko kakliuku, o kelias laisvas thumbup.gif . Gal dar pakils, nors sake, kad nebeturetu kelti problemu smile.gif
Tik i kortele uzrase, kad zemai esanti placenta g.gif
zuikutis77
as kai laukiausi, tai man placenta buvo apacioje nuo pat pradziu ir ji nepakilo. Siaip iki 30 savaites turi pakilti. Is tikruju tai pavojingas dalykas. Cezari dare 34 savaiciu nes kai atitruko placenta, tai kraujo atrode, lyg koks kibiras butu nubeges, tai pavojinga ir mamai, ir kudikiui. Jei koki laseli tik pamatysit is karto bekit i ligonine. Man 31 savaite buvo keli lasai pasirode, tai ligonineje pasake, kad truputi placenta buvo atsidalinusi, bet siaip ne taip isvaiksciojau 34 savaites ir 3 dienas. Dziaugiuosi kad tuo metu buvau ligonineje, kitaip nezinau ar buciau turejusi dukryte.

kai placenta pirmaeiga, niekada, gydytojas nelieps gimdyti paciai, nes kudikis gimtu negyvas.
jurguze
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 29, 12:47)
as kai laukiausi, tai man placenta buvo apacioje nuo pat pradziu ir ji nepakilo.  Siaip iki 30 savaites turi pakilti. Is tikruju tai pavojingas dalykas.  Cezari dare 34 savaiciu nes kai atitruko placenta, tai kraujo atrode,  lyg koks kibiras butu nubeges, tai pavojinga ir mamai, ir kudikiui. Jei koki laseli tik pamatysit is karto bekit i ligonine. Man 31 savaite buvo keli lasai pasirode, tai ligonineje pasake, kad truputi placenta buvo atsidalinusi, bet siaip ne taip isvaiksciojau 34 savaites ir 3 dienas. Dziaugiuosi kad tuo metu buvau ligonineje, kitaip nezinau ar buciau turejusi dukryte.

kai placenta pirmaeiga, niekada,  gydytojas nelieps gimdyti paciai, nes kudikis gimtu negyvas.
*

kaip supratau, su pirmaeige placenta tikrai neisnesiosi vaiko 40 sav? Cezari daro anksciau laiko?
zuikutis77
tai jau tu nebesitykek kad 40 savaiciu nesiosi. As tai labai tykejausi 36 savaites isnesioti, bet va , nebuna taip kaip nori, daugiau pagulinek, kuo maziau judek , ypac su masina, nes vibracija skatina placentos atsidalinima. As turejau kolege palatoje, kuri buvo tokioj padeti kaip as ir tu dabar, tik ji dar maziau isnesiojo vaikeli, 32 savaiciu cezari dare.
Siaip turetu tave nuo 30 savaites 2 kartus i menesi echoskopu patikrinti ar nepradeda atsidalinti placenta. Bent jau as taip tikrindavausi. Nes kuo nestumas didesnis tuo labiau spaudzia placenta.
jurguze
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 29, 18:59)
tai jau tu nebesitykek kad 40 savaiciu nesiosi. As tai labai tykejausi 36 savaites isnesioti, bet va , nebuna taip kaip nori, daugiau pagulinek, kuo maziau judek , ypac su masina, nes vibracija skatina placentos atsidalinima. As turejau kolege palatoje, kuri buvo tokioj padeti kaip as ir tu dabar, tik ji dar maziau isnesiojo vaikeli, 32 savaiciu cezari dare.
Siaip turetu tave nuo 30 savaites 2 kartus i menesi echoskopu patikrinti ar nepradeda atsidalinti placenta. Bent jau as taip tikrindavausi. Nes kuo nestumas didesnis tuo labiau spaudzia placenta.
*

Tai eisiu siandie pas gydytoja, ziuresiu ka sakys. Mane nervina, kad pilvo skausmai daznai uzeina. Pries pora savaiciu jau teko ligoninej pagulet. 4 d. lasino Gyniprali
zuikutis77
Labas jurguze. Pamirsau parasyti, man irgi lasino Gyniprali , nes gimda buvo pradejusi susitraukineti ir judesiukai maziau jautesi. Kokius 3 kartus gulejau ligonineje. Idomu kaip tau ta placenta ar visiskai dengia gimdos kakleli ar ne? g.gif . Kaip pasiskaiciau , kazkuri rase, kad 34 savaite pakilo placenta, tai gal dar ir tau pakils, turbut kiekvienai individualiai. Parasyk ka gydytoja sake.
jurguze
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 30, 18:44)
Labas jurguze. Pamirsau parasyti, man irgi lasino Gyniprali , nes gimda buvo pradejusi susitraukineti ir judesiukai maziau jautesi. Kokius 3 kartus gulejau ligonineje. Idomu kaip tau ta placenta ar visiskai dengia gimdos kakleli ar ne?    g.gif . Kaip pasiskaiciau , kazkuri rase, kad 34 savaite pakilo placenta, tai gal dar ir tau pakils, turbut kiekvienai individualiai.  Parasyk ka gydytoja sake.
*

Va, as neseniai grizau is daktares. atrodo, placenta truputi jau pakilo thumbup.gif
zuikutis77
Smagu girdeti. Tai turbut viskas bus gerai ir su laiku pakils visai. thumbup.gif sekmes tau.
jurguze
QUOTE(zuikutis77 @ 2009 06 30, 21:02)
Smagu girdeti. Tai turbut viskas bus gerai ir su laiku pakils visai.    thumbup.gif  sekmes tau.
*

Aciu, na, reikia tiketis geriausio ax.gif
Mylia
Sveikos mamytes,
man kai apie 28 savaite ziurejo schoskopu, sake, kad placenta beveik visai dengia gimdos kakleli, bet paskui ji sekmingai pakilo smile.gif O gydytojas, pas kuri ruosiausi gimdyti, tos apie 28 savaite nusileidusios placentos is viso nesureiksmino, sake dar per anksti spresti, kokia ji bus po kurio laiko. Na tik aisku pasisaugosi paciai biskuti reikia, jei placenta zemai ax.gif
tornadas
Sveikutes,

Gal kuriai yra taip buve, - man nuolatos astriai duria pilvo apacioje, prie gimdos kaklelio, vos tik palipu laiptais, panesu sunku krepsi, o pagulejus pora valandu - praeina. 12 sav echo nustate placentos pirmeiga - pilnai dengia kakleli. Ar tie skausmai susije su placentos pirmeiga?
jurguze
QUOTE(tornadas @ 2009 07 08, 00:37)
Sveikutes,

Gal kuriai yra taip buve, - man nuolatos astriai duria pilvo apacioje, prie gimdos kaklelio, vos tik palipu laiptais, panesu sunku krepsi, o pagulejus pora valandu - praeina. 12 sav echo nustate placentos pirmeiga - pilnai dengia kakleli. Ar tie skausmai susije su placentos pirmeiga?
*

Manau, kad susije. Tik nejuokauk ir nenesk nieko sunkiai. Tau isvis labai saugotis reikia
auksine`
labukas visoms, man pries pora dienu dare eho, tai sake pirmaeige placenta, dabar paskaiciau ir susinervinau, nes cezario nenoriu labai. o kas bus jei nepakils ji? Man tik dabar paaiskejo kodel taip skauda pilva ir kojas per kirksnis, net zada atima kartais. va kokios nekokios naujienos. o pasisaugot neiseina nes maze leki kaip pasiutus ....... bigsmile.gif
jurguze
QUOTE(saulyte:) @ 2009 07 19, 16:20)
labukas visoms, man pries pora dienu dare eho, tai sake pirmaeige placenta, dabar paskaiciau ir susinervinau, nes cezario nenoriu labai. o kas bus jei nepakils ji? Man tik dabar paaiskejo kodel taip skauda pilva ir kojas per kirksnis, net zada atima kartais. va kokios nekokios naujienos. o pasisaugot neiseina nes maze leki kaip pasiutus ....... bigsmile.gif
*

Placenta pakila mazdaug iki 30sav. Tai dar nemazai laiko yra mirksiukas.gif
vlauruska
Reikia daugiau guleti,maziau nervuotis,gerti magni ir viskas bus gerai smile.gif ,nes augant vaikeliui sako,kad ir placenta turi pasikelti,o jei jau nepasikeltu tada darytu cezari,nes kitaip galima nukraujuoti,bet sita dalyka jie sprendzia 37 savaite smile.gif

Annette
Sveikos, man 20 sav nustate placentos pirmeiga, pilnai denge gimdos kakleli. O siandien (26 sav) paziurejo vel, ir pasirodo jau gerokai pakilusi, 2.5 cm nuo ziociu - taigi valio valio smile.gif Beje, mano placenta uzpakalinej pusej, o ten, sako, leciau juda. Ir vistiek kaip sauniai pakilo. Tikiuosi, taip kils ir toliau.
Taigi, norejau pasidalinti, nes pati i sia tema buvau ilindus, ieskodama laimingai pasibaigusiu atveju. Gal kam pades nusiteikti optimistiskai mirksiukas.gif Visoms sekmes!
LUZ
Musu placenta galiausiai pakilo thumbup.gif Buvo baisu pradzioje, bet kaip matau daugeliui pakyla ir susitvarko viskas i savo vietas 4u.gif
p.egle
Sveikos nestuke.gif ,
visoms, kurios turit placentine pirmeiga, patariu gulet ir nejudet iki savo planinio cezario dienos smile.gif Laikina visa sita vartymosi lovoje kankyne. Ir rezultatas priklauso nuo jusu! Kantrybes 4u.gif
tiande

Sveikos, busimos mamytes, nestuke.gif

Man siandien irgi nustate si negalavima, esu 17 savaite enscia. Kiek skaiciau Jusu pasisakymu, neradau kad butumet paminejusios vieno gero nuo senoves zinomo patarimo. Man daktare ir mama patare, kiek gali dazniau laikyti kojas siek tiek pakeltas. Pvz gulint pasikisti pagalvele po ciurnimis ir taip pakelti kojas. Nereikia pagalves deti po dubeniu, tereikia pakelti pedas, kad ir uzsikelti ant sofos atramos. Na ir zinoma, maziau judeti, nekilnoti nieko, bet apie tai jau buvo mineta. smile.gif Nenusiminkit, viskas pataisoma !
bulbul1980
sveikos,
man irgi pirmeiga pilna, visiskai dengiamas kaklelis sad.gif buvo ir su pirmaja, bet pasikele, net nepajutau, o dabar jau nebepasikels, nes 36a savaite eina, jau apturejau 3 kraujavimus ir jau 3 savaites ligoninej guliu.. labai nuobodu, pikta, ypac, kai turiu dukryte namuose.. sad.gif jei datempsiu dar 2 savaiteles, darys cezari.. na, ziuresim, kaip cia baigsis, beje, guliu ligoninej airijoj, bet prieziura skustis negaliu. Turiu cia dar 2 likimo drauges su pirmeigom.
tiande
Laikykis bulbul1980 , manau visos besilaukiancios tave palaiko!!!

Daktrai ismano savo darba ir tau pades pagimdyti grazu sveika vaikeli 2.gif

Sekmes tau ir tavo palatos draugems. bye1.gif
tiande
Perskaiciau, kad placentos pirmeiga buna ~5,6 proc. besilaukianciu moteru, o iki gimdymo ju lieka tik1,5 -0,5 proc. thumbup.gif Rezultatai daug zadantys!
Wild Pearl
sveikutes,man su sbiem panelem buvo placentine pirmeiga...niekas nekito ir teko butent del placentos tureti 2 cezariukus...dabar treciaji karteli jau placenta nugarinej sienelej,tai matysim nors daktarai jau mane perspejo kad treciaji karteli jie jau nerizikuos ir nebeleis paciai gimdyti...nu ka beliko susitaikyti su tuo ir tiketis kad leliuko gimimas bus sekmingas...ziurekite save mamytes ir tikrai buna kad ir su pirmaeigem mamytes pasigimdo leliukus tik aisku reikia daug kantrybes ir klausyti daktaru...visgi jei jau nusprende daktarai nerizikuoti vadinasi ir nepergyvenkite...visgi norisi kad ir leliukui butu viskas gerai...o mes kantrios..daug istversime del savo kleckiuku bigsmile.gif 4u.gif
p.egle
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 16, 15:14)
sveikutes,man su sbiem panelem buvo placentine pirmeiga...niekas nekito ir teko butent del placentos tureti 2 cezariukus...dabar treciaji karteli jau placenta nugarinej sienelej,tai matysim nors daktarai jau mane perspejo kad treciaji karteli jie jau nerizikuos ir nebeleis paciai gimdyti...nu ka beliko susitaikyti su tuo ir tiketis kad leliuko gimimas bus sekmingas...ziurekite save mamytes ir tikrai buna kad ir su pirmaeigem mamytes pasigimdo leliukus tik aisku reikia daug kantrybes ir klausyti daktaru...visgi jei jau nusprende daktarai nerizikuoti vadinasi ir nepergyvenkite...visgi norisi kad ir leliukui butu viskas gerai...o mes kantrios..daug istversime del savo kleckiuku  bigsmile.gif  4u.gif
*

Och, nu ir nepasiseke tau dukart is eiles doh.gif
Aciu Dievui, kad bent treciaji kart viskas ok smile.gif
O siaip tai, kad placenta nugarinej sienoj, nereiškia, kad ji negali buti praevia. Tik kai jau buna ir praevia, ir priekinej sienoj buna truputi blogiau nei tada kai praevia nugarinej sienoj wink.gif
Wild_Child
man irgi placentine pirmeiga nustate 20 savaite.... sake kad ziotis dengia...... verysad.gif taciau kraujo ne laso nebuvo (tfu tfu tfu) tik taip pat, kaip kazkuriai cia jau rasiusiu, pilvo apacia (sonuose labiau) paskauda kai greiciau ar ilgiau pasivaikstau,taip pat kai sunkiau ka nors panesu... db 24 savaiteles suejo. o echoskopija sake 32 savaite tik darys... kaip manot, ar nereiketu anksciau truputi jog paziuretu,gal jau pakilo?.... g.gif
Maia
QUOTE(Wild_Child @ 2009 10 21, 15:54)
man irgi placentine pirmeiga nustate 20 savaite.... sake kad ziotis dengia......  verysad.gif  taciau kraujo ne laso nebuvo (tfu tfu tfu) tik taip pat, kaip kazkuriai cia jau rasiusiu, pilvo apacia (sonuose labiau) paskauda kai greiciau ar ilgiau pasivaikstau,taip pat kai sunkiau ka nors panesu... db 24 savaiteles suejo. o echoskopija sake 32 savaite tik darys... kaip manot, ar nereiketu anksciau truputi jog paziuretu,gal jau pakilo?.... g.gif
*

as buvau pas gin ir ziurejo su ech 25 sav.,tai placenta ir pirmaeiga, t.y.zemai, sako jau turejo buti pakilusi, bet as vis dar tikiuosi, kad dar pakils.
manau, daktarai zino ka daro.
tiande
QUOTE(Wild_Child @ 2009 10 21, 13:54)
man irgi placentine pirmeiga nustate 20 savaite..... db 24 savaiteles suejo. o echoskopija sake 32 savaite tik darys... kaip manot, ar nereiketu anksciau truputi jog paziuretu,gal jau pakilo?.... g.gif
*

Manau nereikia per daznai daryti echo, jeigu sake 32 sav tai palauk smile.gif Jeigu ir pakils per ta laika, tai tik geriau bus, o del vaikelio sveikatos gali pakenteti ir nesuzinojusi ar ji jau pakilo ar ne. Kantrybes nestuke.gif
p.egle
Echoskoija vaisiui nekenkia ir kuo dazniau ziuri, tuo dazniau pamato laiku jei kas yra negerai. Uzsieny kiekvienos apziuros metu daro echoskopija 4u.gif
Wild_Child
na o as girdejau kad nelabai gerai,kai daznai echoskopija daro.... unsure.gif manau geriau pakentesiu iki tos 32 savaites...
tiande
Saunuole, "Wild child" kad taip nusprendei wink.gif Kas nori tegul galvoja, kad nekenkia, o mes geriau, esant galimybei, reciau tuo echoskopu naudosimes smile.gif Kad moksliniai tyrimai nenustate zalos, tai nereiskia kad jis yra naudingas wink.gif Beje man pirmeiga nustate 17 savaite, dabar jau 20 prasidejo, o pas daktare tik 23 sav reiks eiti, tai ir nezadu lekti anksciau, tegul viskas savaime ten kyla i savo vietas ax.gif O as geriau 1 karta isgirsiu gera naujiena, kad placenta jau pakilo, negu kas savaite begiosiu ir vis girdesiu, kad ji dar tebera nusileidusi.. schmoll.gif
sirsyte
sveikos mamytes, man siandien irgi nustate placentos pirmeiga. dabar mums 15 sav. tepliojam nuo pat 5 nestumo savaites, kraujavau labai smarkiai apie 12 sav., gulejau ligononej... turiu dar ir kruva kitu bedu... hematoma, kuri dar vis valosi, praviras kaklelis, jau kazkokia bakterija ten isitaise - geriu antibijotikus... taip pat gyneprali ir dar kruva kitu brudu... bed neprarandu vilties ir tikiu kad si mazyli isaugoti pavyks.
suke
Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo patirtimi. Man placentos pirmeigą nustatė 18-tą sav. Nuo tada turiu nedarbingumo lapelį, bet rimtai į tai nežiūrėjau, kol 23sav. neprasidėjo kraujavimas. Žiauriai išsigandau! Galvojau, kad galiu netekti savo mažiukės, nes prieš kraujavimą gausiai bėgo kažkoks skystis panašus į vaisiaus vandenis ir priėmimo skyriuje pasakė, kad prasidėjo gimdymas ir nieko nebesustabdysi... Žemė pradėjo slįst iš po kojų... Tačiau budintis gydytoja suteikė vilčių. Dabar žinau, kad esant tokiai situacijai juokaut negalima. Reikia save saugot nors ir labai sunku matyt, kad daug kas namuose lieka nedaryta. Dabar džiaugiuosi kiekvienu mažylės judesiuku ir dėkoju Dievui už kiekvieną dieną nestuke.gif ...
tiande
Sveikos merginos !!! smile.gif Sulaukiau gerų žinių ir nusprendžiau pasidalinti su visomis, kurios turi placentine pirmeiga.
Man ji buvo nustatyta gana anksti (16 sav), pradėjo kraujuoti, tačiau savaitę pagulejau namie, iškėlusi kojas aukštai ir kraujavimas jau antrą dieną liovėsi. Daktarė vėl leido eiti į darbą, tačiau liepė nepersidirbti ir esant progai visuomet atsigulti ir iškelti kojeles aukštyn (pasidėti ant pagalvėlių). Šiandien mums 24 sav. ir per apsilankymą pas gine sužinojau, kad placenta pilnai pakilo. thumbup.gif
Taigi kaip ir buvau minėjusi anksčiau, šiame forume, procentaliai daugumai neščiųjų ši bėda išsisprendžia ir placenta pakyla, thumbup.gif lieka tik ~ 1,2% kurios netaip pasiseka. verysad.gif
Svarbiausia nusiteikite pozityviai, apsišarvuokit kantrybe ir laukite gerų rezultatų.

Sekmės!!!
zvorune
Vakar buvau echoskopijai, tai nustate placentos pirmeiga, paminejo 1cm, man 19 savaiciu, tai kadangi buvau nemokamai echoskopuojama, tai ginekologe nelabai kalbi buvo, tai paminejo kad gali pakilti, o jei ne tai operacija... Aisku labai nusiminiau, blogiausia, kad ejau dziugiai nusiteikusi i pasimatyma su savo zirniuku, o gavau toki "antausi", isejau apdujusi ir sumisusi... Mintys pesimistines...
Egloja
QUOTE(zvorune @ 2010 01 12, 08:43)
Vakar buvau echoskopijai, tai nustate placentos pirmeiga, paminejo 1cm, man 19 savaiciu, tai kadangi buvau nemokamai echoskopuojama, tai ginekologe nelabai kalbi buvo, tai paminejo kad gali pakilti, o jei ne tai operacija... Aisku labai nusiminiau, blogiausia, kad ejau dziugiai nusiteikusi i pasimatyma su savo zirniuku, o gavau toki "antausi", isejau apdujusi ir sumisusi... Mintys pesimistines...
*

Pirmojo nėštumo metu panašiai buvo ir man, daktarė prigąsdino, ašarojau Mb ant peties smile.gif. Visgi nėštumo viduryje placenta pakilo, jausmas labai geras, kai žinai, kad nebesi rizikos grupėje rolleyes.gif. To linkiu ir tau 4u.gif
bulbul1980
sveikos, uzsukau cia jau po kurio laiko, apturejau visiska pirmeiga, jau rasiau anksciau sioj temoj, galit pasiskaityt, kam idomu ax.gif
dekui Dievui, viskas baigesi gerai. apie savo pirmeiga suzinojau gan velai, kai buvo 32 savaites pradejau kraujuot ir patekau i ligonine. ten praleidau 5 savaites, per kurias susilaukiau dar gal 5 ar 6 kraujavimu, nebepamenu, netgi su saremiais ir gan rimtu, bet istempiau iki 37 savaiciu ir laimingai sulaukiau sveikos mazutes bigsmile.gif jokiu pasekmiu ypatingu nei jai, nei man nebuvo, isskyrus tai, kad dar po gimdymo visa savaite teko ligoninej gulet, kai paprastai cia uztenka 4 paru del mazo jos svorio g.gif dar ji nelabai gslejo mano pienuka valgyt ir teko pereit prie misinuku. tai tiek. laikykites visos 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.