Sveikutes parasykit savo nuomone apie Karoliniskiu m-klas ar netoliese esancias pvz .Sausio 13-osios vid m-kla.Reikia uzsirasinet,o nezinau i kokia.
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 01 06, 17:55) Sveikutes parasykit savo nuomone apie Karoliniskiu m-klas ar netoliese esancias pvz .Sausio 13-osios vid m-kla.Reikia uzsirasinet,o nezinau i kokia. O va čia tai nusimanau, geriausiai vaikams yra niekur nevažinėti i kitus rajonus, daugiau draugų susirandama. Karoliniškėse kiek žinau yra trys lietuvių mokyklos. Karoliniškiu gimnazija yra jau be pirmųjų klasių, tad nėra ka ten veikt. Po to eina,, Ryto`` mokykla, patarčiau i ją eit , nes ji geriausia mano manymu tarp karoliniškių mokyklų su pradinėmis klasėmis. Į ,, Spindulio`` mokyklą niekada nevesčiau savo vaiko, kai turėsiu. Kiek girdejau tn labai daug muštynių kyla ir net skaičiau laikraštyje skelbimą, kad priima pirmokus, negalejau patikėti. Ten labai daug mušeikų ir rašytų ten gerus pažymius, o kai pereitų i kita mokykla balai staigiai kristų. Siaubas kas dejosi šiais metais, kai i musų mokykla perėjo daug mokynių, taip jų balai nukrito kaip niekad. Klauskit jei ka dar norėsit sužinot apie karoliniškių mokyklas. P.s. atsiprašau už klaidas pratinuosi rašyti su lietuviškomis raidemis.
Mano vyresnioji neseniai baigė 4 klases Spindulio mokykloje.
O dėl mokymo kokybės tai dabar yra testai, kurie parodo pažangą, o mokytojai visis vienoje įstaigoje diplomus gauna. Vaikui geriausia mokykla, kuri yra arčiausiai namų.
Dekui jums uz nuomones.Apie Spindulio esu girdejusi is kitur blogu dalyku,bet pradinese klasese gal ir nieko baisaus?
Dabar mes lankom Ryto darzeli Lazdynuose.
Maniškis lanko "Žiburėlio" pradinę Karoliniškėse
Neringucia,o kur yra "Ziburelio"m-kla ir ar yra prailginta grupe?Ar lanko taviskis kokius burelius?
"Žiburėlio" darželio - pradinės adresas Laisvės pr. numerio neatsimenu
Maniškis toj mokyklėlėj nelanko būrelių, kažkaip su sporto pakraipa nėra, o kiti jam neįdomūs. Pernai lankė chorą, bet šiemet jau nenorėjo
Va, kadangi mano dukra mokosi su Neringucios bernužėliu, tai aš ir apie tą mokyklą galiu tik teigiamus atsiliepimus pasakyti
Prailgintos mokytoja faina, atvažiuoja ji dirbti iš kitos mokyklos, vaikai labai myli ją, namo neina ankščiau laiko, sėdi iki galo, nes prisigalvoja jie visokių konkursėlių, žaidimų, pamokas visas labai atidžiai padaro, ko pernai nebuvo, na kolkas 3* tfu nusiskundimų neturim
sveikos mamos as tai suku galva irgi kad leisti i mokykla bet su prailginta, o ka galetumete pasakyti apie liceju prie merkurijaus berods? man ji rekomendavo, bet noreciau igirsti jusu nuomone apie tai
QUOTE(Cilė @ 2007 01 07, 18:52) Mano nuomone Spindulio pati geriausia mokykla, nes mažai mokinių, O dėl mokymo kokybės tai dabar yra testai, kurie parodo pažangą, o mokytojai visis vienoje įstaigoje diplomus gauna. Vaikui geriausia mokykla, kuri yra arčiausiai namų. QUOTE(indre-g. @ 2007 01 07, 02:31) O va čia tai nusimanau, geriausiai vaikams yra niekur nevažinėti i kitus rajonus, daugiau draugų susirandama. Karoliniškėse kiek žinau yra trys lietuvių mokyklos. Karoliniškiu gimnazija yra jau be pirmųjų klasių, tad nėra ka ten veikt. Po to eina,, Ryto`` mokykla, patarčiau i ją eit , nes ji geriausia mano manymu tarp karoliniškių mokyklų su pradinėmis klasėmis. Į ,, Spindulio`` mokyklą niekada nevesčiau savo vaiko, kai turėsiu. Kiek girdejau tn labai daug muštynių kyla ir net skaičiau laikraštyje skelbimą, kad priima pirmokus, negalejau patikėti. Ten labai daug mušeikų ir rašytų ten gerus pažymius, o kai pereitų i kita mokykla balai staigiai kristų. Siaubas kas dejosi šiais metais, kai i musų mokykla perėjo daug mokynių, taip jų balai nukrito kaip niekad. Klauskit jei ka dar norėsit sužinot apie karoliniškių mokyklas. P.s. atsiprašau už klaidas pratinuosi rašyti su lietuviškomis raidemis. na mustyniu daug kur kyla ir paciose geriausiose mokyklose siu problemu neisvengsime, na as pvz baigusi Ryto vidurine, na ne prie sirdies ji man ir viskas. Cia daug kas priklauso kokioje klaseje mokaisi, kokie mokytojai desto ir t.t. todel ir spindulio m-kloje gali buti ir labai gerai ir labai blogai, kaip ir kitose
Mes issirinkom Sausio 13-osios vid. m-kla.Labai maloni,mokytoja,prailginta iki penkiu nemokoma,vienu zodziu kol kas viskas
Gal kas dar turi nuomonę apie darželį mokyklą Žiburelis Karoliniškėse? kažkur girdėjau, kad darželį ten Montesori sistema? aR TAI TIESA?
QUOTE(Gosh @ 2007 01 09, 13:07) Va, kadangi mano dukra mokosi su Neringucios bernužėliu, tai aš ir apie tą mokyklą galiu tik teigiamus atsiliepimus pasakyti Prailgintos mokytoja faina, atvažiuoja ji dirbti iš kitos mokyklos, vaikai labai myli ją, namo neina ankščiau laiko, sėdi iki galo, nes prisigalvoja jie visokių konkursėlių, žaidimų, pamokas visas labai atidžiai padaro, ko pernai nebuvo, na kolkas 3* tfu nusiskundimų neturim Sveikos, kas dar sitam forume gal galite parekomenduoti, kokia prad. klasiu mokytoja šioje m-kloje geriausia? žadu leisti nuo rugsėjo savo s0nų į šią mokyklą. Kaip paruosimas, gal gali atsiliepti tėveliai vaikų, kurie jau baigė šią pradinę? Kur ėjo toliau? į kurią pagrindinę ar gimnaziją? QUOTE(girute @ 2008 02 27, 17:08) Sveikos, kas dar sitam forume gal galite parekomenduoti, kokia prad. klasiu mokytoja šioje m-kloje geriausia? žadu leisti nuo rugsėjo savo s0nų į šią mokyklą. Kaip paruosimas, gal gali atsiliepti tėveliai vaikų, kurie jau baigė šią pradinę? Kur ėjo toliau? į kurią pagrindinę ar gimnaziją? Jei leisit nuo šio rudens, tai jūsų mokytoja bus Sandra. Nėr ten pasirinkimo mokytojų, kadangi yra po vieną 1, 2, 3 ir 4 klases.
Mano vaikai abu mokosi pagrindineje mokykloje. Pradinukams yra labai svarbu pirmoji mokytoja. Sioje mokykloje pradinukai turi savo atskira flanga, su dideliais nesimoko, viena pamaina. Mokykla neperkrauta mokiniais, pvz. sunaus klaseje 15 mokiniu. Mokytoja puikiai zino savo mokinius ir ko jiems truksta ir pan. Nenoriu nieko blogo sakyti apie kitas mokyklas, tiesiog man patinka Spindulys.
Galiu pasidalinti patirtimi apie Spindulio mokyklą. Joje mokėsi du mano sūnūs. Kol mokėsi pradinėse viskas buvo
Jei galėčiau laiką atsukti atgal, vėl nuo pirmos klasės leisčiau ten pat, o nuo 5-os kuo greičiau ieškočiau kitos mokyklos. Sėkmės apsisprendžiant
Girdėjau, nuo šio rugsėjo mėn. pirmokų mokytoja turėtų būti Raimonda, pavardę pamiršau. Va čia tai mokytoja!!! Mano dukra pasją mokėsi, po to mokytoja buvo dekretinėse, o nuo šio rudens grįžta. Labai puiki mokytoja
Taip, apie Spindulio, pamiršau paminėti...
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 18, 14:12) O tai norit pasakyti, kad tik viena klasė pirmokėlių būna? Aš sūnu užrašiau į Spindulio mokyklą, tad ir domiuosi. O direktorės paklausti nesusipratau
na pagaliau susivokiau kaip reik cia elgtis siuose forumuose
Spindulio mokykloje mažiausiai dvi pirmokų klasės bus. Mano sūnus dabar ketvirtokas, todėl šį tą ir žinau apie Spindulio pradinukus. Mano sūnaus, 4b kl. mokytoja pirmokų neturės.
Gal dar kas papasakos apie Spindulio mokyklos busimų pradinukų mokytojas
Sveikutes Mamos! Nu as jau Kovo men uzrasiau i Spindulio m-kl, pas mokytoja Raimonda( ir vel pamirsau pavarde) speju kad padariau viena is geresniu sprendimu... man labai buvo svarbu mokytoja... tad viliuosi kad pas ja ir mokysimems
QUOTE(zanja @ 2008 04 29, 12:41) Sveikutes Mamos! Nu as jau Kovo men uzrasiau i Spindulio m-kl, pas mokytoja Raimonda( ir vel pamirsau pavarde) speju kad padariau viena is geresniu sprendimu... man labai buvo svarbu mokytoja... tad viliuosi kad pas ja ir mokysimems O kaip jūs rinkotės mokytoją? Pažįstat ją? Tarkim aš kai rašiau pareiškimą, tai neminėjau jokių mokytojų, nes nei vienos akyse nemačiusi Pas ką pakliūsim nežinau Įdomu ką ten darys toje mokyklėlėje, mat sakė, kad tik rugpjūti bus sąrašai suformuotų klasių. O maniau, kad jau susitiks su savo mokytoja birželio antrą dieną
Tai niekas nieko nežino? Nėra tėvelių vedančių, vesiančių į Spindulio mokyklą?
Man taip pat labai įdomu apie spindulio pirmokes mokytojas, mūsų mažasis šiemet eis į pirmą klasę ir taip nutiko, kad nuomojamės visai šalio šios mokyklos
QUOTE(Ašura @ 2008 04 30, 00:28) O kaip jūs rinkotės mokytoją? Pažįstat ją? Tarkim aš kai rašiau pareiškimą, tai neminėjau jokių mokytojų, nes nei vienos akyse nemačiusi Pas ką pakliūsim nežinau Įdomu ką ten darys toje mokyklėlėje, mat sakė, kad tik rugpjūti bus sąrašai suformuotų klasių. O maniau, kad jau susitiks su savo mokytoja birželio antrą dieną Aš jau visko apsiklausinėjau Ir spėju, kad mokytoja bus pirmokų mokyklėlėje, kur mes su artimiau ir susipažinsim QUOTE(forsitija @ 2008 05 13, 15:34) Aš jau visko apsiklausinėjau Ir spėju, kad mokytoja bus pirmokų mokyklėlėje, kur mes su artimiau ir susipažinsim Man šiandien po pietų kaip tik skambino ši mokytoja, priminti apie mokyklėlę, kad pasirodytume. Tai balsas labai malonus. Paklausiau ar vaikai jau bus su savo mokytoja, tai ji sakė, kad mokytojos bus visos trys kartu su visais vaikais, kaip tai įmanoma nežinau.
aisku turbut niekam nebus idomu bet viena mano drauge desto spindulio mokykloje matematika ir informatika
Mielos mamos /teciai, prasu visu atsiliepimu apie Karolinskiu Spindulio ir Ryto mokyklas. Maniske kitais metais turi eiti i pirma klase, negalvojau , kad taip sunku bus issirinkti tinkama mokykla. Pagal gyv. vieta priklauso Spindulio mokykla, bet kad atsiliepmai apie ja oi oi oi kokie nekokie..
Pradinės klasės "Spindulio" mokykloje visai geros
Mes gyvename prie "Spindulio" mokyklos, bet ji is tikruju turi ne koki varda jau nuo senu laiku, todel savo dukryte leidau i "Ryto" visurine mokykla ir esu tuo labai patenkinta. Siaip manau, kad viskas priklauso nuo mokytojos. Musiske tikrai SUPER- apie 30 m., begalo isradinga, mylinti vaikus, bet griezta.
Beje, kitais metais ji tures pirmokus. Jei idomu, galesiu parasyti pavarde.
Na gal 10 metų ir seni laikai
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 09:37) Na gal 10 metų ir seni laikai Siaip as turejau galvoje dar senesnius:) Pati ten mokiausi kazkada. Zinoma, galbut dabar jau viskas ir geriau, taciau susitepti varda galima labai greitai, va kad ji pataisyti, reikia jau daug daugiau laiko
Oho įdomu prieš kiek metų baigėt ?
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 14:18) Oho įdomu prieš kiek metų baigėt ? Tikrai baisiai jau daug
Mes gyvename visai salia Spindulio mokyklos , nes per gatve eiti nereik. Nesinori mergaites leisti toliau , nes vedzioti tikrai galimybes nera. Gal galit parasyti mok pavarde....
Aciu visiems. QUOTE(quita_ @ 2008 10 06, 18:57) Mes gyvename visai salia Spindulio mokyklos , nes per gatve eiti nereik. Nesinori mergaites leisti toliau , nes vedzioti tikrai galimybes nera. Gal galit parasyti mok pavarde.... Aciu visiems. Atsakiau i AZ
lankiau "ryta"-na,mokykla kaip mokykla,visgi i gimnazija pabegau.
apie spinduli girdejus daugybe negraziu faktu,bendravus su mokiniais is ten,isvada-vyresnese klasese mokosi tikri atsilikeliai. beveik durnynas. QUOTE(buda @ 2008 10 08, 16:25) lankiau "ryta"-na,mokykla kaip mokykla,visgi i gimnazija pabegau. Gal į Karoliniškių gimnaziją? Jei taip, tai kaip ten sekasi?
O vat antroko mokytoja nelabai
o kokia mokytojos pavarde? mes irgi lankom 2 klase
Mano abi dukros irgi lanko Spindulio mokykla ir pati esu ja baigusi
Parasykit pavarde jei galit . Nes nuomons labai skirtingos- o laiko jau liko mazai . Beje kada reikia uzsirasyti y pirma klase?
QUOTE(Auruze @ 2008 10 02, 08:15) Mes gyvename prie "Spindulio" mokyklos, bet ji is tikruju turi ne koki varda jau nuo senu laiku, todel savo dukryte leidau i "Ryto" visurine mokykla ir esu tuo labai patenkinta. Siaip manau, kad viskas priklauso nuo mokytojos. Musiske tikrai SUPER- apie 30 m., begalo isradinga, mylinti vaikus, bet griezta. Beje, kitais metais ji tures pirmokus. Jei idomu, galesiu parasyti pavarde. |