Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Karoliniškių raj. mokyklos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
JANIUKAS
Sveikutes parasykit savo nuomone apie Karoliniskiu m-klas ar netoliese esancias pvz .Sausio 13-osios vid m-kla.Reikia uzsirasinet,o nezinau i kokia. g.gif
indre-g.
QUOTE(JANIUKAS @ 2007 01 06, 17:55)
Sveikutes parasykit savo nuomone apie Karoliniskiu m-klas ar netoliese esancias pvz .Sausio  13-osios vid m-kla.Reikia uzsirasinet,o nezinau i kokia. g.gif
*

O va čia tai nusimanau, geriausiai vaikams yra niekur nevažinėti i kitus rajonus, daugiau draugų susirandama. Karoliniškėse kiek žinau yra trys lietuvių mokyklos. Karoliniškiu gimnazija yra jau be pirmųjų klasių, tad nėra ka ten veikt. Po to eina,, Ryto`` mokykla, patarčiau i ją eit , nes ji geriausia mano manymu tarp karoliniškių mokyklų su pradinėmis klasėmis. Į ,, Spindulio`` mokyklą niekada nevesčiau savo vaiko, kai turėsiu. Kiek girdejau tn labai daug muštynių kyla ir net skaičiau laikraštyje skelbimą, kad priima pirmokus, negalejau patikėti. Ten labai daug mušeikų ir rašytų ten gerus pažymius, o kai pereitų i kita mokykla balai staigiai kristų. Siaubas kas dejosi šiais metais, kai i musų mokykla perėjo daug mokynių, taip jų balai nukrito kaip niekad. Klauskit jei ka dar norėsit sužinot apie karoliniškių mokyklas.
P.s. atsiprašau už klaidas pratinuosi rašyti su lietuviškomis raidemis.
Cilė
Mano vyresnioji neseniai baigė 4 klases Spindulio mokykloje. thumbup.gif Mano nuomone Spindulio pati geriausia mokykla, nes mažai mokinių, thumbup.gif yra nemokama prailginta, kurioje paruošia pamokas, thumbup.gif visos fainos mokytojos, thumbup.gif o muštynių kaip ir kiekvienoje mokykloje tarp skirtingų mokinių pasitaiko tik, kad kitos mokyklos informciją apie save slepia, blink.gif o kai leidi vaiką tada atsiskleidžia, kad yra kaip visur. blink.gif Mano draugės patirtis parodė, leido į Ryto ten nesisekė, nes masinė mokykla kurioje vos telpa vaikai, o po savaitės perėjo į Spindulį. Antrąjį mažių taip pat į Spindulį leisiu.
O dėl mokymo kokybės tai dabar yra testai, kurie parodo pažangą, o mokytojai visis vienoje įstaigoje diplomus gauna. biggrin.gif
Vaikui geriausia mokykla, kuri yra arčiausiai namų. thumbup.gif
JANIUKAS
Dekui jums uz nuomones.Apie Spindulio esu girdejusi is kitur blogu dalyku,bet pradinese klasese gal ir nieko baisaus? g.gif Veliau gal i kokia gimnazija...Idomu ar reikia laikyt stojamuosius i gimnazija?Indre-g ar yraRyto m-kloje prailginta grupe?Cile,o kokia dukros mokytoja buvo?Mums atstumas panasus iki abieju m-klu.Sakykit arciau gaisrines yra Ryto m-kla?
Dabar mes lankom Ryto darzeli Lazdynuose.
Neringucia
Maniškis lanko "Žiburėlio" pradinę Karoliniškėse mirksiukas.gif Kol kas nesigailiu, kad ten leidau cool.gif
JANIUKAS
Neringucia,o kur yra "Ziburelio"m-kla ir ar yra prailginta grupe?Ar lanko taviskis kokius burelius?
Neringucia
"Žiburėlio" darželio - pradinės adresas Laisvės pr. numerio neatsimenu doh.gif Ji yra kitoj pusėj Laisvės pr nei RIMI (buvęs Saturnas) Prailginta yra, labai faina prailgintos mokytoja. Tik tiksliai neatsimenu kainos, nes maniškis šiemet nebeina jau rolleyes.gif Lygtai 2Lt valandai unsure.gif

Maniškis toj mokyklėlėj nelanko būrelių, kažkaip su sporto pakraipa nėra, o kiti jam neįdomūs. Pernai lankė chorą, bet šiemet jau nenorėjo doh.gif Taigi kiek žinau yra choras, pramoginiai šokiai ir pirmokam anglų kalbos būrelis (jį irgi lankė nuo darželio, patiko mirksiukas.gif ) Tiesa dar ateina rugsėjo mėnesį futbolo treneris, bet reikia važinėti į Lazdynus treniruotis. Kiek žinau treneris iš mokyklėlės pasiima, bet grįžt vienam reikia, tai maniškis dar bijo vienas smile.gif

Gosh
Va, kadangi mano dukra mokosi su Neringucios bernužėliu, tai aš ir apie tą mokyklą galiu tik teigiamus atsiliepimus pasakyti smile.gif Dar prie būrelių pridėsiu, kad mokykloje yra nemokamas dramos būrelis.
Prailgintos mokytoja faina, atvažiuoja ji dirbti iš kitos mokyklos, vaikai labai myli ją, namo neina ankščiau laiko, sėdi iki galo, nes prisigalvoja jie visokių konkursėlių, žaidimų, pamokas visas labai atidžiai padaro, ko pernai nebuvo, na kolkas 3* tfu nusiskundimų neturim smile.gif
xxkamane
sveikos mamos as tai suku galva irgi kad leisti i mokykla bet su prailginta, o ka galetumete pasakyti apie liceju prie merkurijaus berods? man ji rekomendavo, bet noreciau igirsti jusu nuomone apie tai
Cilė
QUOTE(Cilė @ 2007 01 07, 18:52)
Mano nuomone Spindulio pati geriausia mokykla, nes mažai mokinių,  thumbup.gif  yra nemokama prailginta, kurioje paruošia pamokas,  thumbup.gif  visos fainos mokytojos,  thumbup.gif  o muštynių kaip ir kiekvienoje mokykloje tarp skirtingų mokinių pasitaiko tik, kad kitos mokyklos informciją apie save slepia,  blink.gif  o kai leidi vaiką tada atsiskleidžia, kad yra kaip visur.  blink.gif  Mano draugės patirtis parodė, leido į Ryto ten nesisekė, nes masinė mokykla kurioje vos telpa vaikai, o po savaitės perėjo į Spindulį.
O dėl mokymo kokybės tai dabar yra testai, kurie parodo pažangą, o mokytojai visis vienoje įstaigoje diplomus gauna.  biggrin.gif
Vaikui geriausia mokykla, kuri yra arčiausiai namų.  thumbup.gif
*

burbul
QUOTE(indre-g. @ 2007 01 07, 02:31)
O va čia tai nusimanau, geriausiai vaikams yra niekur nevažinėti i kitus rajonus, daugiau draugų susirandama. Karoliniškėse kiek žinau yra trys lietuvių mokyklos. Karoliniškiu gimnazija yra jau be pirmųjų klasių, tad nėra ka ten veikt. Po to eina,, Ryto`` mokykla, patarčiau i ją eit , nes ji geriausia mano manymu tarp karoliniškių mokyklų su pradinėmis klasėmis. Į ,, Spindulio`` mokyklą niekada nevesčiau savo vaiko, kai turėsiu. Kiek girdejau tn labai daug muštynių kyla ir net skaičiau laikraštyje skelbimą, kad priima pirmokus, negalejau patikėti. Ten labai daug mušeikų ir rašytų ten gerus pažymius, o kai pereitų i kita mokykla balai staigiai kristų. Siaubas kas dejosi šiais metais, kai i musų mokykla perėjo daug mokynių, taip jų balai nukrito kaip niekad. Klauskit jei ka dar norėsit sužinot apie karoliniškių mokyklas.
P.s. atsiprašau už klaidas pratinuosi rašyti su lietuviškomis raidemis.
*

na mustyniu daug kur kyla ir paciose geriausiose mokyklose siu problemu neisvengsime, na as pvz baigusi Ryto vidurine, na ne prie sirdies ji man ir viskas. Cia daug kas priklauso kokioje klaseje mokaisi, kokie mokytojai desto ir t.t. todel ir spindulio m-kloje gali buti ir labai gerai ir labai blogai, kaip ir kitose
JANIUKAS
Mes issirinkom Sausio 13-osios vid. m-kla.Labai maloni,mokytoja,prailginta iki penkiu nemokoma,vienu zodziu kol kas viskas thumbup.gif
Lijundra
Gal kas dar turi nuomonę apie darželį mokyklą Žiburelis Karoliniškėse? kažkur girdėjau, kad darželį ten Montesori sistema? aR TAI TIESA?
girute
QUOTE(Gosh @ 2007 01 09, 13:07)
Va, kadangi mano dukra mokosi su Neringucios bernužėliu, tai aš ir apie tą mokyklą galiu tik teigiamus atsiliepimus pasakyti smile.gif Dar prie būrelių pridėsiu, kad mokykloje yra nemokamas dramos būrelis.
Prailgintos mokytoja faina, atvažiuoja ji dirbti iš kitos mokyklos, vaikai labai myli ją, namo neina ankščiau laiko, sėdi iki galo, nes prisigalvoja jie visokių konkursėlių, žaidimų, pamokas visas labai atidžiai padaro, ko pernai nebuvo, na kolkas 3* tfu nusiskundimų neturim smile.gif
*

Sveikos, kas dar sitam forume
gal galite parekomenduoti, kokia prad. klasiu mokytoja šioje m-kloje geriausia? žadu leisti nuo rugsėjo savo s0nų į šią mokyklą. Kaip paruosimas, gal gali atsiliepti tėveliai vaikų, kurie jau baigė šią pradinę? Kur ėjo toliau? į kurią pagrindinę ar gimnaziją?
Gosh
QUOTE(girute @ 2008 02 27, 17:08)
Sveikos, kas dar sitam forume
gal galite parekomenduoti, kokia prad. klasiu mokytoja šioje m-kloje geriausia? žadu leisti nuo rugsėjo savo s0nų į šią mokyklą. Kaip paruosimas, gal gali atsiliepti tėveliai vaikų, kurie jau baigė šią pradinę? Kur ėjo toliau? į kurią pagrindinę ar gimnaziją?
*

Jei leisit nuo šio rudens, tai jūsų mokytoja bus Sandra. Nėr ten pasirinkimo mokytojų, kadangi yra po vieną 1, 2, 3 ir 4 klases.
girute
QUOTE(Gosh @ 2008 02 27, 21:16)
Jei leisit nuo šio rudens, tai jūsų mokytoja bus Sandra. Nėr ten pasirinkimo mokytojų, kadangi yra po vieną 1, 2, 3 ir 4 klases.
*

O kaip sita mokytoja? Ar daug klaseje buna mokiniu? Gal Jusu vaikas pas ja mokosi?
Jūržolė
Mano vaikai abu mokosi pagrindineje mokykloje. Pradinukams yra labai svarbu pirmoji mokytoja. Sioje mokykloje pradinukai turi savo atskira flanga, su dideliais nesimoko, viena pamaina. Mokykla neperkrauta mokiniais, pvz. sunaus klaseje 15 mokiniu. Mokytoja puikiai zino savo mokinius ir ko jiems truksta ir pan. Nenoriu nieko blogo sakyti apie kitas mokyklas, tiesiog man patinka Spindulys.
Toja
Galiu pasidalinti patirtimi apie Spindulio mokyklą. Joje mokėsi du mano sūnūs. Kol mokėsi pradinėse viskas buvo thumbup.gif , ir mokytojos, ir priežiūra, na viskas. Nuo 5-tos klasės prasidėjo smukimas žemyn, ir drausmė, ir pažymiai. Kur šuo pakastas taip ir nesupratau. Pernai rudenį pakeitėme mokyklą. Viskas vėl thumbup.gif Kai vaikams būna sunku, pasiūlau grįžti į ankstesnę, tai sako, kad nė už ką.
Jei galėčiau laiką atsukti atgal, vėl nuo pirmos klasės leisčiau ten pat, o nuo 5-os kuo greičiau ieškočiau kitos mokyklos.
Sėkmės apsisprendžiant drinks_cheers.gif
Jūržolė
Girdėjau, nuo šio rugsėjo mėn. pirmokų mokytoja turėtų būti Raimonda, pavardę pamiršau. Va čia tai mokytoja!!! Mano dukra pasją mokėsi, po to mokytoja buvo dekretinėse, o nuo šio rudens grįžta. Labai puiki mokytoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Ašura
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 07, 12:55)
Girdėjau, nuo šio rugsėjo mėn. pirmokų mokytoja turėtų būti Raimonda, pavardę pamiršau. Va čia tai mokytoja!!! Mano dukra pasją mokėsi, po to mokytoja buvo dekretinėse, o nuo šio rudens grįžta. Labai puiki mokytoja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .
*

Čia apie kokią mokyklą kalba eina? Spindulio?
Jūržolė
Taip, apie Spindulio, pamiršau paminėti...
Ašura
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 18, 14:12)
Taip, apie Spindulio, pamiršau paminėti...
*

O tai norit pasakyti, kad tik viena klasė pirmokėlių būna?
Aš sūnu užrašiau į Spindulio mokyklą, tad ir domiuosi. O direktorės paklausti nesusipratau biggrin.gif . Bus atvirų durų diena balandžio 16 d. Bet gal iki to laiko dar atsilieps mamytės busimų pirmokų ar jau lankančių 4u.gif . Prisiskaičiau čia visokių nuomonių apie šią mokyklą, bet ko tai neišgąsdino, nuojauta sako, kad viskas bus gerai. smile.gif
zanja
na pagaliau susivokiau kaip reik cia elgtis siuose forumuose biggrin.gif tai gi, esu naujoke ir jau supratau kad cia uzsibusiu pas jus, nes jau rudeni mano dukra reiks isleisti i mokykla... ir pradedu spresti didziausia dilema, o tai gi kuria mokykla pasirinkti? doh.gif tad meginsiu jusu pagalba prieiti prie geresnio apsisprendimo... 4u.gif
Jūržolė
Spindulio mokykloje mažiausiai dvi pirmokų klasės bus. Mano sūnus dabar ketvirtokas, todėl šį tą ir žinau apie Spindulio pradinukus. Mano sūnaus, 4b kl. mokytoja pirmokų neturės.
Ašura
Gal dar kas papasakos apie Spindulio mokyklos busimų pradinukų mokytojas bigsmile.gif ?bus trys klasės formuojamos ax.gif .
zanja
Sveikutes Mamos! Nu as jau Kovo men uzrasiau i Spindulio m-kl, pas mokytoja Raimonda( ir vel pamirsau pavarde) speju kad padariau viena is geresniu sprendimu... man labai buvo svarbu mokytoja... tad viliuosi kad pas ja ir mokysimems 4u.gif tik vat gaila, kad pradirbau balandzio 16d kur buvo atviru dienu diena... bet zinau, kad bus vaikams birzelio men tris dienos Spindulelio mokykla, apsipratimui blush2.gif ...
Ašura
QUOTE(zanja @ 2008 04 29, 12:41)
Sveikutes Mamos! Nu as jau Kovo men uzrasiau i Spindulio m-kl, pas mokytoja Raimonda( ir vel pamirsau pavarde) speju kad padariau viena is geresniu sprendimu... man labai buvo svarbu mokytoja... tad viliuosi kad pas ja ir mokysimems  4u.gif  tik vat gaila, kad pradirbau balandzio 16d kur buvo atviru dienu diena... bet zinau, kad bus vaikams birzelio men tris dienos Spindulelio mokykla, apsipratimui  blush2.gif ...
*

O kaip jūs rinkotės mokytoją? Pažįstat ją?
Tarkim aš kai rašiau pareiškimą, tai neminėjau jokių mokytojų, nes nei vienos akyse nemačiusi ax.gif buvau. O per susirinkimą būtent tos Raimondos ir nebuvo, dabar jau mačiau dvi iš pradinukų mokytojų. Abi Virginijos, jei neklystu Skinderytė, jauna tokia, ir Baranauskienė, vyresnė jau.
Pas ką pakliūsim nežinau g.gif .
Įdomu ką ten darys toje mokyklėlėje, mat sakė, kad tik rugpjūti bus sąrašai suformuotų klasių. O maniau, kad jau susitiks su savo mokytoja birželio antrą dieną g.gif ...Ko tai nesuprantu mokyklėlės tikslo tada...
Ašura
Tai niekas nieko nežino? Nėra tėvelių vedančių, vesiančių į Spindulio mokyklą?
forsitija
Man taip pat labai įdomu apie spindulio pirmokes mokytojas, mūsų mažasis šiemet eis į pirmą klasę ir taip nutiko, kad nuomojamės visai šalio šios mokyklos smile.gif
forsitija
QUOTE(Ašura @ 2008 04 30, 00:28)
O kaip jūs rinkotės mokytoją? Pažįstat ją?
Tarkim aš kai rašiau pareiškimą, tai neminėjau jokių mokytojų, nes nei vienos akyse nemačiusi  ax.gif  buvau. O per susirinkimą būtent tos Raimondos ir nebuvo, dabar jau mačiau dvi iš pradinukų mokytojų. Abi Virginijos, jei neklystu Skinderytė, jauna tokia, ir Baranauskienė, vyresnė jau.
Pas ką pakliūsim nežinau  g.gif .
Įdomu ką ten darys toje mokyklėlėje, mat sakė, kad tik rugpjūti bus sąrašai suformuotų klasių. O maniau, kad jau susitiks su savo mokytoja birželio antrą dieną  g.gif ...Ko tai nesuprantu mokyklėlės tikslo tada...
*

Aš jau visko apsiklausinėjau cool.gif toli eit nereikėjo, kaimynų mergaitę ketverius metus mokė mokytoja Raimonda, pripasakojo daug, bendrai galiu pasakyt man labai labai patiko tai ką išgirdau thumbup.gif ir mes tikiuosi pakliuvom pas ją į klasę thumbup.gif tongue.gif kažkodėl labai džiaugiuosi, kaip akmuo nuo širdies ax.gif
Ir spėju, kad mokytoja bus pirmokų mokyklėlėje, kur mes su artimiau ir susipažinsim thumbup.gif
Ašura
QUOTE(forsitija @ 2008 05 13, 15:34)
Aš jau visko apsiklausinėjau  cool.gif  toli eit nereikėjo, kaimynų mergaitę ketverius metus mokė mokytoja Raimonda, pripasakojo daug, bendrai galiu pasakyt man labai labai patiko tai ką išgirdau  thumbup.gif  ir mes tikiuosi pakliuvom pas ją į klasę  thumbup.gif  tongue.gif kažkodėl labai džiaugiuosi, kaip akmuo nuo širdies  ax.gif
Ir spėju, kad mokytoja bus pirmokų mokyklėlėje, kur mes su artimiau ir susipažinsim  thumbup.gif
*

Man šiandien po pietų kaip tik skambino ši mokytoja, priminti apie mokyklėlę, kad pasirodytume. Tai balsas labai malonus. Paklausiau ar vaikai jau bus su savo mokytoja, tai ji sakė, kad mokytojos bus visos trys kartu su visais vaikais, kaip tai įmanoma nežinau. g.gif
nijalota
aisku turbut niekam nebus idomu bet viena mano drauge desto spindulio mokykloje matematika ir informatika
quita_
Mielos mamos /teciai, prasu visu atsiliepimu apie Karolinskiu Spindulio ir Ryto mokyklas. Maniske kitais metais turi eiti i pirma klase, negalvojau , kad taip sunku bus issirinkti tinkama mokykla. Pagal gyv. vieta priklauso Spindulio mokykla, bet kad atsiliepmai apie ja oi oi oi kokie nekokie.. smile.gif . Gal kas turi atsiliepimu ar rekomendaciju. Aciu visiems.
Ligita69
Pradinės klasės "Spindulio" mokykloje visai geros smile.gif Šią mokyklą lanko 2 mano sūnėnai antrą ir ketvirtą klasę. Ketvirtoko mokytoja tikrai šauni ir čia ne iš nuogirdų, o mano pačios mama sūnėną lydėdavo ir pasiimdavo, todėl teko ilgokai pabendrauti smile.gif Jei domina mokytojos pavardė, galiu paklausti mirksiukas.gif
Auruze
Mes gyvename prie "Spindulio" mokyklos, bet ji is tikruju turi ne koki varda jau nuo senu laiku, todel savo dukryte leidau i "Ryto" visurine mokykla ir esu tuo labai patenkinta. Siaip manau, kad viskas priklauso nuo mokytojos. Musiske tikrai SUPER- apie 30 m., begalo isradinga, mylinti vaikus, bet griezta.
Beje, kitais metais ji tures pirmokus. Jei idomu, galesiu parasyti pavarde.
Ligita69
Na gal 10 metų ir seni laikai doh.gif Būtent prieš tiek metų tuometinis direktorius pragėrė mokyklos reputaciją blink.gif Bet jau septyni metai, kai pasikeitus direktorė ir ji stengiasi ištraukti mokyklą iš to liūno smile.gif Ten yra daugiau problemų 5-10 klasėse, bet pradinės tikrai neblogos smile.gif
Auruze
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 09:37)
Na gal 10 metų ir seni laikai doh.gif Būtent prieš tiek metų tuometinis direktorius pragėrė mokyklos reputaciją blink.gif Bet jau septyni metai, kai pasikeitus direktorė ir ji stengiasi ištraukti mokyklą iš to liūno smile.gif Ten yra daugiau problemų 5-10 klasėse, bet pradinės tikrai neblogos smile.gif
*

Siaip as turejau galvoje dar senesnius:) Pati ten mokiausi kazkada. Zinoma, galbut dabar jau viskas ir geriau, taciau susitepti varda galima labai greitai, va kad ji pataisyti, reikia jau daug daugiau laiko smile.gif
Ligita69
Oho įdomu prieš kiek metų baigėt ? smile.gif Aš šią mokyklą baigiau prieš 21 metus(siaubas kaip jau daug doh.gif ) Tai tada ji buvo niekuo neišsiskirianti iš bendro mokyklų kontingento smile.gif
Auruze
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 14:18)
Oho įdomu prieš kiek metų baigėt ? smile.gif Aš šią mokyklą baigiau prieš 21 metus(siaubas kaip jau daug doh.gif ) Tai tada ji buvo niekuo neišsiskirianti iš bendro mokyklų kontingento smile.gif
*

Tikrai baisiai jau daug smile.gif As 1982 metais ja pradejau lankyti smile.gif Po poros metu perejau i 41, dabartine Karoliniskiu gimnazija. O ja bebaigiant tai visi, kuriems nesisekdavo mokslai ejo i 47, nes ten priimdavo visus...
quita_
Mes gyvename visai salia Spindulio mokyklos , nes per gatve eiti nereik. Nesinori mergaites leisti toliau , nes vedzioti tikrai galimybes nera. Gal galit parasyti mok pavarde.... smile.gif , vistiek jau po Nauju metu eisim kalbeti su Spindulio arba Ryto mokyklos direktoriais.
Aciu visiems.
Auruze
QUOTE(quita_ @ 2008 10 06, 18:57)
Mes  gyvename visai salia  Spindulio mokyklos , nes per gatve eiti nereik. Nesinori  mergaites leisti  toliau , nes vedzioti tikrai galimybes  nera.  Gal galit  parasyti  mok pavarde.... smile.gif , vistiek jau  po Nauju metu eisim kalbeti su Spindulio arba  Ryto mokyklos  direktoriais. 
Aciu visiems.
*

Atsakiau i AZ smile.gif
buda
lankiau "ryta"-na,mokykla kaip mokykla,visgi i gimnazija pabegau.

apie spinduli girdejus daugybe negraziu faktu,bendravus su mokiniais is ten,isvada-vyresnese klasese mokosi tikri atsilikeliai.
beveik durnynas. doh.gif
Tweety
QUOTE(buda @ 2008 10 08, 16:25)
lankiau "ryta"-na,mokykla kaip mokykla,visgi i gimnazija pabegau.

Gal į Karoliniškių gimnaziją? Jei taip, tai kaip ten sekasi? 4u.gif
vyaute
QUOTE(Ligita69 @ 2008 10 02, 15:18)
*

Noreciau paklausti o antroka kokia mokytoja moko? ir ar patenkinti?
Ligita69
O vat antroko mokytoja nelabai schmoll.gif Ją brolienei rekomendavo pažįstama, kurios mergaitė baigė 4 klases. Bet ten buvo mergaitė smile.gif , o nuėjo mano sūnėnas ir pasirodo kad mokytoja myli tik mergaites, o berniukai jai buvę nebuvę :mastau Tai vat, kas vienam vaikui gerai - kitam problema blink.gif
vyaute
o kokia mokytojos pavarde? mes irgi lankom 2 klase
Kaira
Mano abi dukros irgi lanko Spindulio mokykla ir pati esu ja baigusi smile.gif Vyresne 6 klaseje, jaunesne 4-oje. Esu patenkinta sia mokykla, jokiu problemu neturim. Ketvirtokes mokytoja nuostabi, per visus 4 metus nenusivylem.
Ligita69
QUOTE(vyaute @ 2008 10 10, 18:42)
o kokia mokytojos pavarde? mes irgi lankom 2 klase
*

Mokytojos pavardės nežinau schmoll.gif bet sakė kad ilgais tamsiais(lygtai g.gif ) plaukais ir su akiniais smile.gif
quita_
Parasykit pavarde jei galit . Nes nuomons labai skirtingos- o laiko jau liko mazai . Beje kada reikia uzsirasyti y pirma klase?

QUOTE(Auruze @ 2008 10 02, 08:15)
Mes gyvename prie "Spindulio" mokyklos, bet ji is tikruju turi ne koki varda jau nuo senu laiku, todel savo dukryte leidau i "Ryto" visurine mokykla ir esu tuo labai patenkinta. Siaip manau, kad viskas priklauso nuo mokytojos. Musiske tikrai SUPER- apie 30 m., begalo isradinga, mylinti vaikus, bet griezta.
Beje, kitais metais ji tures pirmokus. Jei idomu, galesiu parasyti pavarde.
*

Auruze
QUOTE(quita_ @ 2008 10 13, 20:27)
Parasykit pavarde jei galit . Nes nuomons labai skirtingos- o laiko jau  liko mazai . Beje kada reikia uzsirasyti y pirma klase?
*

Parasiau AZ 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.