Kokios gražios istorijos nusprendžiau ir aš savąja pasidalinti, ir pateikti jūsų teismui. Buvo vienas iš penktadienio vakarų. aš kaip ir dažniausia laukiau susitikimo su MB. ne bet kokio, o 10-to, pirmo jubiliejinio. prisimenu, kai telefonu Jis man šnekėjo apie kažkokią staigmeną, tačiau man dabar tai buvo ne galvoje. aš tik galvojau, kad tik greičiau galėčiau Jį pamatyti, apkabinti... Išlipau iš vonios iš išgirdau skambutį telefonu. tai buvo Jis išgirdau tik tiek, kad mudu susitinkam prie "pedagoginio" (VPU, kuriam tada mokiaus). na aišku, reikėjo važiuoti man. na sakau OK lauk, aš atvažiuosiu. Pradėjau ruoštis, tik staiga vėl mano darbus sudrumstė telefono skambutis. "Tai kada laukti?" - pasidomėjo Jis. "jau greit išeisiu,kol būsiu, praeis bent valanda" - atsakiau aš. iš Jo lūpų išgirdau "pasiilgau"... Aš jau susiruošiau bėgti, išėjau pro duris, ir galvoju, kuria gi kryptim man būtų geriau eiti... tik staiga balsas: "Ar tik ne į "pedagoginį susiruošei?", aš pagalvojau gal kaimynas, maža ką, bet balsas, jis pasirodė toks pažįstamas... atsisuku, ir matau stovi MB su raudona rože vienoje rankoje, ir apelsinų maišiuku - kitoje. aišku, kad tą vakarą niekur nebeėjome...
QUOTE(balta_lelija @ 2007 01 06, 21:33) Kokios gražios istorijos nusprendžiau ir aš savąja pasidalinti, ir pateikti jūsų teismui. Buvo vienas iš penktadienio vakarų. aš kaip ir dažniausia laukiau susitikimo su MB. ne bet kokio, o 10-to, pirmo jubiliejinio. prisimenu, kai telefonu Jis man šnekėjo apie kažkokią staigmeną, tačiau man dabar tai buvo ne galvoje. aš tik galvojau, kad tik greičiau galėčiau Jį pamatyti, apkabinti... Išlipau iš vonios iš išgirdau skambutį telefonu. tai buvo Jis išgirdau tik tiek, kad mudu susitinkam prie "pedagoginio" (VPU, kuriam tada mokiaus). na aišku, reikėjo važiuoti man. na sakau OK lauk, aš atvažiuosiu. Pradėjau ruoštis, tik staiga vėl mano darbus sudrumstė telefono skambutis. "Tai kada laukti?" - pasidomėjo Jis. "jau greit išeisiu,kol būsiu, praeis bent valanda" - atsakiau aš. iš Jo lūpų išgirdau "pasiilgau"... Aš jau susiruošiau bėgti, išėjau pro duris, ir galvoju, kuria gi kryptim man būtų geriau eiti... tik staiga balsas: "Ar tik ne į "pedagoginį susiruošei?", aš pagalvojau gal kaimynas, maža ką, bet balsas, jis pasirodė toks pažįstamas... atsisuku, ir matau stovi MB su raudona rože vienoje rankoje, ir apelsinų maišiuku - kitoje. aišku, kad tą vakarą niekur nebeėjome...  kasdieniškai miela story
awiux, ar blogai tada padariau? Galime papasakoti ir daugiau istorijų iš mūsų gyvenimo. Be to, aš tuomet tikrai nemaniau, kad kažką ypatingo padariau. Tiesiog mes su balta_lelija gyvenome skirtinguose miestuose, ir nusprendžiau padaryti jai kiek netradicinį susitikimą - ne tokį, kaip visuomet, nes ji visuomet pasitikdavo mane išlipantį tiesiai iš autobuso ar traukinio, ir viskas. Apie staigmenas - jokios galimybės nebūdavo jų padaryt, jei atvirai, nelabai yra ir dabar. Tai nors tiek sugalvojau. Na, bet jeigu jums tai daroma kasdien - logiška, kad jokio žavesio nebekelia...
Lachesė
2007 01 06, 22:48
QUOTE(dmu @ 2007 01 06, 23:31) awiux, ar blogai tada padariau? Galime papasakoti ir daugiau istorijų iš mūsų gyvenimo. Be to, aš tuomet tikrai nemaniau, kad kažką ypatingo padariau. Tiesiog mes su balta_lelija gyvenome skirtinguose miestuose, ir nusprendžiau padaryti jai kiek netradicinį susitikimą - ne tokį, kaip visuomet, nes ji visuomet pasitikdavo mane išlipantį tiesiai iš autobuso ar traukinio, ir viskas. Apie staigmenas - jokios galimybės nebūdavo jų padaryt, jei atvirai, nelabai yra ir dabar. Tai nors tiek sugalvojau. Na, bet jeigu jums tai daroma kasdien - logiška, kad jokio žavesio nebekelia... tai čia tu tas su rože? tikrai nekasdieniska,juolab,kad staigmena ir jaudulys tikrai paliko įspūdį ilgam baltai lelijai  miela,nuoširdžiai romantiška,bet ne kasdieniška
Manaska
2007 01 10, 18:56
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 06, 22:48)  nu prajuokinai savo klausimu..kazkaip mintyse nuskambejo"tak eto byl ty?" o istorija aisku miela..kodel ne..juk ne kiekviena diena uz nugaros isgirsti balsa ir dar mylimasis su rozalba
ŽuvelėNEauksinė
2007 01 11, 15:13
kaip miela
(nereikėjo man visai čia nieko rašyt...)
ARasytee
2007 01 18, 01:45
as manau kad labai miela! Ir tikrai ne kasdieninska  , net jeigu tai butu kasdien vistiek turetu sirdele virpeti
Lachesė
2007 01 23, 18:57
tiesa pasakius,gerai,kad nemoku rusiskai ar kokia ten kalba parasyta,kartais dievas uždengia akis ar ausis ir tau tikrai reikėjo parašyti,man tos istorijos,kur aplinka ar dar kažkas labai įspūdinga,jau iškart yra kitokios ,o jūsų yra nuostabi,nes niekas jums nepadėjo,,kad ši diena istrigtų atmintin,tik širdžių trauka
QUOTE(Lachesė @ 2007 01 23, 19:57) <...>nes niekas jums nepadėjo,,kad ši diena istrigtų atmintin,tik <...> Padėjo  Tądien mane į Vilnių atvežė mano bendradarbiai
*linuska*
2007 04 09, 22:33
O dabar jau vienuolika dienų, kaip auksiniai žiedai sukeisti
QUOTE(dmu @ 2007 05 02, 21:45) O dabar jau vienuolika dienų, kaip auksiniai žiedai sukeisti  Istorija pamažu kartojasi.  užvakar buvo 10 dienų nuo žiedelių sumainymo ir aš pirmą kartą po vestuvių gavau gėlytę. ne raudoną ir net ne rožę, bet vistiek labai malonu
BlueFlower
2007 05 03, 11:19
QUOTE(balta_lelija @ 2007 05 03, 09:39) Istorija pamažu kartojasi.  užvakar buvo 10 dienų nuo žiedelių sumainymo ir aš pirmą kartą po vestuvių gavau gėlytę. ne raudoną ir net ne rožę, bet vistiek labai malonu  linkiu jums ir toliau tokios gražios draugystės  kad gyvenimas būtų ne tik rožėmis nuklotas,bet ir kitom gėlėm  mylėkit ir stebinkit viens kitą ir viskas bus
elickaa
2007 05 04, 08:07
saunu...
QUOTE(ugninemere @ 2007 05 03, 12:19) linkiu jums ir toliau tokios gražios draugystės  kad gyvenimas būtų ne tik rožėmis nuklotas,bet ir kitom gėlėm  mylėkit ir stebinkit viens kitą ir viskas bus  Dėkui tau
Man tai labai žaviai skamba tokios paprastos, bet kartu ir netikėtos staigmenos, kaip kažkas pasakė, jos tikrai suvirpina širdį. Juk paprastuose dalykuose ir glūdi visa esmė. Šaunus tavo vyras, meilės jūsų šeimai
Adilaila
2007 08 23, 18:10
Kaip grazu
naktibalda:)
2007 09 09, 08:48
Sveikutes  skaitau ir dziaugiuosi jusu istorijomis, kad prisimenat ir dalinates jas su kitais. Na ir as papasakosi savaja gal bus kaikam ir paprasta bet man ta diena isliks ilgam PO sunkiu ilgu kursu grizau pas tevus i namus, o ten manes laukia draugas su sompano buteliu ir simpatisku minkstu peliuku  kai paklausiau kokia proga jis pasake "kad sekmingai baigiai kursus, kurie tau labai svarbus buvo ir laaaaabai taves pasiilgau, kad kai manes salia nebus turetum ka apsikabinti ir prisimintum mane", ta nakti nors ir buvau labai pavargus visa prakalbejom...
žiedė79
2007 09 12, 09:32
Ir as manau,kad visas grazumas paprastume  Sekmes jums
QUOTE(žiedė79 @ 2007 09 12, 10:32) QUOTE(juso @ 2007 07 26, 10:58) Šaunus tavo vyras, meilės jūsų šeimai  QUOTE(Agniuke* @ 2007 08 23, 19:10) sekmes jums  Sekmes jums  jau šita istorija nusėdo į praeitį, bet tai ką kątik perskaičiau vėl suvirpino mano širdelę Dėkui jums
makarik
2007 09 13, 11:55
as irgi manau,kad visa laime paprastume.labai dziugu kad mes mokame dziagtis siuo paprastumu
Dominykos
2009 02 07, 11:40
Labas, tavo istorija si ryt priverte mane nusisypsoti
Dziugu, kai zmones moka vertinti ir dziaugtis kiekviena akimirka Laimes ir sekmes jums vedybiniam gyvenime
QUOTE(Dominykos @ 2009 02 07, 11:40) Labas, tavo istorija si ryt priverte mane nusisypsoti  Papildyta:QUOTE(Domke @ 2009 02 08, 19:34) Laimes ir sekmes jums vedybiniam gyvenime 
*visterija*
2009 05 13, 16:31
Ačiū, merginos
Velniukste;)))
2010 09 03, 22:44
sekmes
QUOTE(79asta @ 2010 12 11, 05:55) aš esu paprastas žmogus, ir vertinu paprastus dalykus
Fainulka
2011 01 23, 19:48
QUOTE(Fainulka @ 2011 01 23, 19:48) taip ačiū
inverse
2011 03 21, 15:02
patys graziausi ir romantiskiausi dalykai slypi paprastume.. kartais to paprastumo net zodziais nusakyti neimanoma, kitoks zvilgsnis, stipresnis apkabinimas ir t.t. visa tai zavi labiausiai... o visos tos dirbtines ir perkrautos romantikos dvelkia kicu ir "pakazucha"
QUOTE(inverse @ 2011 03 21, 15:02) patys graziausi ir romantiskiausi dalykai slypi paprastume.. kartais to paprastumo net zodziais nusakyti neimanoma, kitoks zvilgsnis, stipresnis apkabinimas ir t.t. visa tai zavi labiausiai... o visos tos dirbtines ir perkrautos romantikos dvelkia kicu ir "pakazucha" Ačiū, labai gražūs žodžiai
QUOTE(inverse @ 2011 03 21, 15:02) o visos tos dirbtines ir perkrautos romantikos dvelkia kicu ir "pakazucha" niekas niekuo nedvelkia jei daroma nuo širdies. Kalbant apie vienokius momentus visai nebūtina sumenkinti kitokių, nes vien dėl formos mes vis tik nematom, kiek žmogus į tai širdies įdėjo. Kas kam artima širdžiai, tas taip ir daro.
*Izidė*
2011 07 10, 17:54
QUOTE(Dagilis @ 2011 03 26, 10:09) niekas niekuo nedvelkia jei daroma nuo širdies. Kalbant apie vienokius momentus visai nebūtina sumenkinti kitokių, nes vien dėl formos mes vis tik nematom, kiek žmogus į tai širdies įdėjo. Kas kam artima širdžiai, tas taip ir daro. grazi istorija
QUOTE(*Izidė* @ 2011 07 10, 18:54) grazi istorija  ačiū
|
|