Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Libero sauskelnės
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
SmelioJuosta
Sveiki,

Nuo pat gimimo naudojame Libero sauskelnes. Jos kol kas mūsų nepavedė, t.y. neprabėgo... tfu tfu tfu... rolleyes.gif
Tačiau dabar turime bėdą Libero Maxi (7-14 kb, su violetine juosta) nerandame nusipirkti... prekybiniuose centruose kaip išsluota, nors kitų dydžių yra.
Gal Kaune yra Libero firminė parduotuvė ar kas nors panašaus?

Ačiū už atsakymus. 4u.gif
maksimka
aha kazkaip dingsta libero is prekybos, vakar senukuose (vilniuje) pasiemiau paskutinius xl dydzio pokus, rimi jau seniai ju neberandu. Gal ir tu pabandyk senukuose pasizvalgyti Kaune.

P.S. girdejau pletka kad libero lyg tai keicia pavadinima, bet niekur inete info apie tai neradau g.gif
x failai
Senųjų libero nebebus schmoll.gif verysad.gif ,juos pakeis kiti libero everyday lygtais.bet jie prastesni,nors ir pigesni unsure.gif Draugė bandė juos,tai sakė niekam tikę schmoll.gif
Gaila,kad Libero dingsta,mums ir pačios geriausios sauskelnės verysad.gif
xxzz
Siaubas kaip gaila Liberu, ir mes nuo gimimo tik juos naudojom, dabar nezinom ka daryt, nes kiek bandom tai nuo kitų uzpakali beria, su pamapersais prabega nes virsus be tamprios juosteles.... verysad.gif verysad.gif Jei uzmatysit kur Kaune dar yra jų, 12-22 dydzio parasykit ...
Pingvinukas
Bandykite DROGO parduotuvėse dar pasižiūrėti 4u.gif
maksimka
Aha Droge buvo ax.gif , kol mes nenusiaubem Vilniuje, bet gal dar atves is sandeliu, mes tai apsirupinom gal pusei metu, o veliau jau gal ir nebereiks. taigi merginos is kitu miestu butinai uzsukit i droga, ten sauskelnes su nuolaida dar buvo , 26 lt su centais. (mes emem nuo 10 kg ir didesnius ax.gif )
Pingvinukas
Dar Senukuose bandykite pažiūrėti Libero sauskelnių smile.gif

O tos Everyday, tai ne kokios...
Banga
Ir mums Libero pačios geriausios sauskelnės. Gaila, jeigu jos iš tikrųjų dingsta sad.gif
Praeitą savaitę dar tikrai mačiau Senukuose. Bet pamačiau ir tas everyday ir nusprendžiau pabandyti. Tikrai ne kokios... Nėra net ką lyginti su Libero Discovery. O kodėl rašot, kad jos pigesnės?.. schmoll.gif Ten gi ir kiekis mažesnis, tai kad dar brangesnės gaunasi, jeigu neklystu ax.gif
naujasburbulas
libero discovery nebebus, taip importuotojai sake.pabandykit naujas bambo sauskelnes, rimi jos su akcija 21lt, man jos labai panasios i libero diskovery.
*Lina*
Libero yra didžiuosiuose Rimi
Pingvinukas
QUOTE(*Lina* @ 2007 02 01, 22:58)
Libero yra didžiuosiuose Rimi
*

Ar Libero Everyday ar Libero Discovery 4u.gif
maksimka
Senuju geruju Libero discovery dar yra mazesniuose miestuose ir miesteliuose, uzvakar Kedainiu rimi nusiaubiau paemiau 2 didelius pakius ir 8 mazesnius 4u.gif , Kadangi jau pakankami daug uzsipirkom (gal pusei metu ar daugiau) tai i kitas rimi net nevaziavom, nors tikiu kad ir ten dar butume rade lotuliukas.gif

P.S. buvo visokiu dydziu ir mazu ir dideliu 4u.gif
Mažulėlė
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 02 01, 22:07)
Ar Libero Everyday ar Libero Discovery 4u.gif
*

Kaune abiejų rūšių Libero gaunam Senukuose (Megoje), dar neseniai pirkau hyperRimi (Savas), tik nežiūrėjau, ar visokių dydžių yra, dar Libero Discovery teko pirkt IKI tinklo parduotuvėse ir dar kiuek girdėjau, Droge būna mirksiukas.gif
Oiros
QUOTE(SmelioJuosta @ 2007 01 07, 13:53)
Sveiki,

Nuo pat gimimo naudojame Libero sauskelnes. Jos kol kas mūsų nepavedė, t.y. neprabėgo... tfu tfu tfu...  rolleyes.gif
Tačiau dabar turime bėdą Libero Maxi (7-14 kb,  su violetine juosta) nerandame nusipirkti... prekybiniuose centruose kaip išsluota, nors kitų dydžių yra.
Gal Kaune yra Libero firminė parduotuvė ar kas nors panašaus?

Ačiū už atsakymus.  4u.gif
*

Aha,
tai liudnos zinioz tada..mes tp naudodavom libero maxi ir paskutiniu metu visokiu atrodo yra, bet tik ne musu dydzio. I paieska ijungem visa seima, kas kur vaziuodavo ar i rimi ar i sunukus, budavo prasomi paziuret libero.. tongue.gif As maniau kad jie atsiras, cia laiknina..bet jei ne, tai nekas..Nes mes dabar naudojam tuos Libero Everyday,atseit naujuosius, tai nieko gero, net palygint su senaisias geda..tas pats kaip libress sianden ir, nzn, bella paketas pries 5 metus blush2.gif Tai va, pasirodo beda ne tik mums vieniems verysad.gif ..
MOONSHINE
Sveikos Liberiuku fanes! Na mes irgi dievinom libero, o ypac ju triusikelius up &go... bet kai pradejo dingi, neapsikenciau ir paskambinau tiesiogiai tiekejams, tai suzonojau, kad libero discovery neatlaike konkurencijos, ir todel tipo padare musu rinkai everyday geresnes kokybes ir mazesne kaina... skau, kad tie everydai labai prasti, tai man tiekejai uztikrino, kad pagerejo ju kokybe, o kaina liko "geresne". Na isbandem- ir tiesa kaip ir daugelis jusu- NUSIVYLEM!!! Nu tikrai meslas. Gal reikia parasyti tiesiogiai gamintojams laiska ar ka? Ilindau I libero.se- ten visas forumelis sioks toks, tai liberiuku ir plaukimo kelnyciu yra ir jau vyresniems vaikiukams, kur dar kartais i lovyte nakti padaro ir ant puoduko mokintis (kitos nei up&go)- zodziu eilini Karta Lietuva zulusu krastas... sad.gif
Pingvinukas
QUOTE(Marinda @ 2007 03 05, 19:47)
Na isbandem- ir tiesa kaip ir daugelis jusu- NUSIVYLEM!!!
*

Ir aš nusivyliau Libero Everyday ax.gif

Gal kas nors matėte kur yra Vilniuje Libero UP&GO?
maksimka
Pervaziuokite per visus Drogus, o be to siandien rimi pasilaiciuose maciau 2-3 mazus pokelius bet tik 7-11 kg. (up and go) 4u.gif
MOONSHINE
MIELOS MAMOS- RASYKIM BENDRA LAISKA I SVEDIJA, KAD GRAZINTU MUSU DISCOVERIUS!!!! Vel kalbejau su tiekeju - jie stengiasi kad svedai priimtu psrendima importuoti vel discoverius, todel mes savo kreipimuosi manau pajudintume akmenukus!!!! VIENYKIMES!!!!!
dovil-e
QUOTE(Marinda @ 2007 03 07, 12:29)
*

ar kas nors jau ka nors dare? kokie rezultatai? jei ne, tai gal galiu kuom padeti, nes ir as uz!!!
-rasa-
aš irgi, o kur rašyti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(x failai @ 2007 01 13, 00:05)
Senųjų libero nebebus schmoll.gif  verysad.gif ,juos pakeis kiti libero everyday lygtais.bet jie prastesni,nors ir pigesni unsure.gif Draugė bandė juos,tai sakė niekam tikę schmoll.gif ...

QUOTE(Banga @ 2007 01 18, 16:45)
Ir mums Libero pačios geriausios sauskelnės. Gaila, jeigu jos iš tikrųjų dingsta sad.gif
Praeitą savaitę dar tikrai mačiau Senukuose. Bet pamačiau ir tas everyday ir nusprendžiau pabandyti. Tikrai ne kokios... Nėra net ką lyginti su Libero Discovery. O kodėl rašot, kad jos pigesnės?..  schmoll.gif  Ten gi ir kiekis mažesnis, tai kad dar brangesnės gaunasi, jeigu neklystu  ax.gif

gal everyday kokybė 10kartų prastesnė, bet pas mus vis tiek tik LIBERO , nes kitos prie užpakalio neprigijo cry.gif
lyra
Vyresniąjam sūnui paūgėjus naudojom Libero Up&Go. superinės buvo, o dabar bandėm tokias Pampersų, tai siauros, nepatogios...
Grąžinkit Libero Up&Go first.gif
Gribukas
mes jungiames prie jusu, mums libero taip pat pacios paciausios, tik gaila, kad ju nebera, musu atsargos jau beveik isseko tai nebezinau ka pirkti. o tos every day buvo ir anksciau, nu pries kokius keturis metus, tai tada ju kokybe isvis buvo tragiska, viena cerata. o siandieniniai taip pat s...
zuasta
QUOTE(Gribukas @ 2007 05 25, 13:57)
mes jungiames prie jusu, mums libero taip pat pacios paciausios, tik gaila, kad ju nebera, musu atsargos jau beveik isseko tai nebezinau ka pirkti. o tos every day buvo ir anksciau, nu pries kokius keturis metus, tai tada ju kokybe isvis buvo tragiska, viena cerata. o siandieniniai taip pat s...
*

Mes irgi jungiames drinks_cheers.gif
bevardė
Na kas lieia Libero Everyday, galu gale dura ir aš atradau kame reikalas kad taip kokybę jų peikiat. Kiek pirkdavau jos man tikrai niekuom nuo Discovery nesiskyrė tik tiek kad paveiksliukų mažiau. Kol nenusipirkau paskutinio poko, toks jausmas kad ne Libero sauskelnės būtų o kokioms bibo ar dar ten kokių būna po 6 Lt. Košmaras. Palyginau pakuotes viskas vienoda, tik vienas mažas skirtumas, gerosios sauskelnės Made in Sweden, o va tos ceratinės made in Siria.
dovil-e
o naujagimiams yra libero? gal galit pasaky kaip vadinasi tiksliai? paprasyciau drauges parvezt...
aciu 4u.gif
Gribukas
QUOTE(visiems-sava @ 2007 07 13, 09:58)
o naujagimiams yra libero? gal galit pasaky kaip vadinasi tiksliai? paprasyciau drauges parvezt...
aciu 4u.gif
*

jei mazo svorio leliukas tai pirmos sauskelnes Libero premature, cia dazniausiai neisnesiotukams, didesnes Libero newborn 2-4 kg, dar didesnes Libero mini 3-6kg., o paskui prasideda libero discovery
inarazina
thumbup.gif Libero Discovery patys geriausi thumbup.gif
Pingvinukas
QUOTE(inarazina @ 2007 09 22, 17:11)
thumbup.gif Libero Discovery patys geriausi  thumbup.gif
*

Bet jų jau nėra pirkti 4u.gif
Gribukas
QUOTE(inarazina @ 2007 09 22, 16:11)
thumbup.gif Libero Discovery patys geriausi  thumbup.gif
*

man taip pat atrodo, kad ju nebera, o gal jau atsirado? unsure.gif as apsipirkau i prieki tai dar kelis pokus aciu dievui turiu. jie mums taip pat thumbup.gif
Fenomenali
Aha, Libero sauskelnės tikrai geros thumbup.gif Bet kaip keista kodėl jomis nebeprekiauja?
Ugile
Mano dukrai nuo Libero Everyday su lipduku "Naujove" isbere uzpakali doh.gif Tai daugiau ir nebeperku ju, teko prie Huggies pereiti. ax.gif
Pingvinukas
Jau vėl atsirado gerųjų LIBERO sauskelnių prekybos centruose thumbup.gif Ir UP&GO kelnyčių yra thumbup.gif Mačiau RIMI ir NORFOS parduotuvėse 4u.gif

user posted image
Kiwija
Naudojom Libero užmaunamas sauskelnes thumbup.gif .
gitute79
Mums irgi Libero baby soft, pacios geriausios, bandem visas, kol neatradom situ naudojom Huges premium, tai puse bedos. Mes tai IKI radom.
M_Zalioji
Mes naudojamt Papmerus, nes Libero nebandem ... Drauge pasinesusi ant ju smile.gif
Tik va skundziasi, kad dingusios buvo. Gal zinot, kur ju visada yra ? smile.gif
Gribukas
QUOTE(M_Zalioji @ 2009 01 15, 02:20)
Mes naudojamt Papmerus, nes Libero nebandem ... Drauge pasinesusi ant ju smile.gif
Tik va skundziasi, kad dingusios buvo. Gal zinot, kur ju visada yra ? smile.gif
*

dabar jau ju visur yra, ir senukuose ir rimi ir norfoj
Pingvinukas
QUOTE(Gribukas @ 2009 01 15, 22:59)
dabar jau ju visur yra, ir senukuose ir rimi ir norfoj
*

Taip, dabar jau jų visur yra 4u.gif
majux
o maximoj ir yra? kokia kainyte? ir kiek v ienetu nuo 9 kg gal zinot? kazkaip neteko man ju dar matyt g.gif
Gribukas
QUOTE(majux @ 2009 02 06, 22:19)
o maximoj ir yra? kokia kainyte? ir kiek v ienetu nuo 9 kg gal zinot? kazkaip neteko man ju dar matyt g.gif
*

maximoj nera verysad.gif
Pingvinukas
QUOTE(majux @ 2009 02 06, 22:19)
*

Rimi tikrai yra 4u.gif Maximose kažkodėl jų nebūna 4u.gif
akinorev
Libero mums pačios tinkamiausios sauskelnės. Perkam Senukuose,nes kokiais 5 litais pigiau parduoda nei RIMI ar IKI smile.gif
erikiuxxx
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 07 11, 18:51)
Jau vėl atsirado gerųjų LIBERO sauskelnių prekybos centruose  thumbup.gif Ir UP&GO kelnyčių yra  thumbup.gif Mačiau RIMI ir NORFOS parduotuvėse  4u.gif
*

man labai jos patiko thumbup.gif wub.gif
nessta
As nusipirkau 4 ir 5 dydzio thumbup.gif, tik reik skubet kol neispirko biggrin.gif , as pasiemiau 5 pakius, kadangi naudojam dar ir daugkartines sauskelnes, tai manau cia mums iki vystiklystes pabaigos biggrin.gif . Man jos pacios paciausios, nei pampers nei huggis schmoll.gif
Pingvinukas
Atsirado naujos LIBERO bigsmile.gif

Gal jau pirkote? Kaip jos?

user posted image
EvaBrown
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 07 03, 18:13)
Atsirado naujos LIBERO  bigsmile.gif

http://www.assorti.lt/images/uploader/qu/4...14kg-84-vnt.jpg
*

Labai prastos, praleidžia verysad.gif
Taip apsidžiaugiau, kad dabar bus ploni, vasarai pats tas ir labai nepatiko ir ne man vienai....
jurguze
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 07 03, 18:13)
Atsirado naujos LIBERO  bigsmile.gif

http://www.assorti.lt/images/uploader/qu/4...14kg-84-vnt.jpg
*

O man labai patinka šios sauskelnės, fainesnės už Pampers
pilkoji28
man irgi labai patinka naujos Libero, senos daugiau praleisdavo, klynas netaio nukarą, patogios atrodo thumbup.gif
Pingvinukas
Ačiū parašiusioms 4u.gif
Mano mažasis dabar su trusikėliais lauke bėgioja. Bet nakčiai ir pietų miegui dar reikia sauskelnių. Išbandysim ir naująsias thumbup.gif Libero dažniausiai pirkdavau visiems vaikams wub.gif
simonalka
aš už Libero smile.gif
spiegliuke
SVEIKOS ,MAN JOS PACIOS GERIAUSIOS thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.