Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Graži moteris vyrams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
JaHarta
Atrodo tokios temos nėra 4u.gif

Jau diskutavom kokios moterys gražios MUMS, diskutavom kokie DRABUŽIAI patinka vyrams, bet nekalbėjom kokios moterys gražios vyrams...Manau kad tai gali skirtis nuo to, kokios gražios MUMS smile.gif

Atsakyt galit kokios JŪSŲ nuomone gražios vyrams, arba iš realios situacijos- pvz VYRAS SAKĖ, pažįstamas, draugas sakė, šiaip iš nuogirdų ir pan....

smile.gif

Na kažkaip su maniškiu neaptarinėjam merginų, tai bandysiu atsakyt pagal tai, ką girdėjau iš kitų vyrų (pažįstamų, bendradarbių, grupiokų, draugų ir tt)

Pvz:

Vienas pažįstamas eina iš proto dėl Kristanos Lokan tipo merginų:

user posted image

Dar vienas (tiesa, nepasižymi intelektu) sakė, kad jam patinka Pamella Anderson blink.gif lotuliukas.gif doh.gif

Dar kažką girdėjau apie Claudia Šifer

FHM vaikinai (o gal ir merginos biggrin.gif ) išrinko Godą Sabutytę kaip seksualiausią lotuliukas.gif Na gal tai ir nereiškia kad gražiausia, bet visgi seksualiausia biggrin.gif

user posted image

Bittersweet
maniskiam grazios
natalie imbruglia
user posted image
heather graham
user posted imageuser posted image
Anne Hathaway
user posted image

zinau kad vienam kursiokui laaabai jau grazi shannyn sossamon
user posted image
ir lietuviu aktore jurgita jutaite
user posted image

Papildyta:
Portalo Askmen vyru isrinktos. pirmas top 10(is 99)
1.Jessica Alba(man irgi ji labai grazi)
user posted image
2.Sienna Miller(man patinka)
user posted image
3.Angelina Jolie(igrisus jau)
user posted image
4.Adriana Lima
user posted image
5.Maria Menounos
user posted image
6.Charlize theron
user posted image
7.Jessica Biel
user posted image
8.Amerie
user posted image
9.Natalie Portman
user posted image
10.Eva longoria
user posted image

nu kaip ziuriu mano nuomone nelabai skiriasi nuo to kas grazu vyrams biggrin.gif
Ieva-Pieva
gal permest šitą temą į vyrų skyrelį? mirksiukas.gif
Tylene
mano vyrui gražiausios šios:

Julia Roberts ir Cameron Diaz

man nei viena iš jų nepatinka schmoll.gif

labai didelės foto gavosi, tai išėmiau. Visos žinom kaip šios dvi atrodo:)
madam Taro
Nu jo, pagal tai, kokios moterys patinka, galima spręsti apie vyrą. g.gif Maniškiam, deja, kaip ir daugeliui, patinka Giedrė Rusytė. Tikriausiai žinot apie ką aš. bigsmile.gif
Tačiau jam taip pat patinka mano favoritė aktorė Fani Ardant. smile.gif štai kas mus vienija. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Bittersweet
QUOTE(madam Taro @ 2007 01 08, 12:02)
Nu jo, pagal tai, kokios moterys patinka, galima spręsti apie vyrą.  g.gif Maniškiam, deja, kaip ir daugeliui, patinka Giedrė Rusytė. Tikriausiai žinot apie ką aš.  bigsmile.gif
Tačiau jam taip pat patinka mano favoritė aktorė Fani Ardant.  smile.gif štai kas mus vienija.  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
*

na tai nuspresk prasau apie maniski ir dar apie kursioka idomu butu paklausyt bigsmile.gif
Prime
Kazkaip ant smugio neprisimenu, kas maniskiui patinka, ko dar nepaminejot - Sienna Miller, Alba, Lima tai tikrai.
Bet va zinau, kad vienam MB draugui ziauriai patiko ta, kur Turkija Eurovizijoje atstovavo blink.gif nepamenu pavardes, bet daina buvo kazkas panasaus apie "superstar". As kai ja pamaciau, tai pamaniau, kad ten is tiurmos pabeges transvestitas, o vat jam ziauriai patiko blink.gif
madam Taro
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 08, 11:03)
na tai nuspresk prasau apie maniski ir dar apie kursioka idomu butu paklausyt bigsmile.gif
*

Tuoj bėgu ir nusprendžiu. bigsmile.gif Abiems (ir vyrui, ir kursiokui) priskirčiau aukštesnį nei vidutinis intelekto laipsnį t.y vyrai, kuriems rūpi ne tik krepšinis ir alus prie teliko. bigsmile.gif Beje, kursioko žvilgsnis į moteris šiek tiek originalesnis. bigsmile.gif mirksiukas.gif

Nors, tiksliausiai apie vyrą galima nuspręsti pamačius, kokią žmoną ans pasirinko. g.gif O pagal tamstos avatarą nu nieko negaliu pasakyt.... biggrin.gif Nors, aišku, galima būtų pamodeliuot situaciją. lotuliukas.gif
Ieva-Pieva
paklausiau pusbrolio - scarlett Johansson
Fenomenali
Mano vyrui gražiausia Meg Rayan cool.gif

user posted image

O man - Shannyn Sossamon ax.gif
versus
maniskiui tai milla jovovich pati mylimiausia
visada zvygauja ja pamates lotuliukas.gif
man ji irgi tokia super

user posted image user posted image
madam Taro
QUOTE(versus @ 2007 01 08, 13:12)
maniskiui tai milla jovovic pati mylimiausia
visada zvygauja ja pamates lotuliukas.gif
man ji irgi tokia super

Mano vyrui jinai nelabai, nors aš neįsivaizduoju kaip tokis grožis gali nepatikti. blink.gif g.gif
pincius
man o vyras aciu dievui nelabai kalba apie kitas grazias moteris,tik apie mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku cia pajuokavimas,bet siaip mano nuomone tos dauguma grazuoliu,kurios patinka vyrams,tik irodo ju zemus instinktus.lengva atsisedus ant sofos paaimanuoti,kokia ana per telika grazi.manau istirko savo vyrams esate grazios ir graziausios JUS
versus
QUOTE(pincius @ 2007 01 08, 13:29)
man o vyras aciu dievui nelabai kalba apie kitas grazias moteris,tik apie mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aisku cia pajuokavimas,bet siaip mano nuomone tos dauguma grazuoliu,kurios patinka vyrams,tik irodo ju zemus instinktus.lengva atsisedus ant sofos paaimanuoti,kokia ana per telika grazi.manau istirko savo vyrams esate grazios ir graziausios JUS
*

mano bernas neaimanuoja, jis zavisi. nenorek kad vyrai nekalbetu apie moteris. kaip ir moterys apie vyrus, juk ne vien apie saviski visada sneki smile.gif
man patinka, kad manasis zavisi moterimis, kurios ir man grazios.
nu jeigu va sakytu, kad man pamela grazi, tai gal ir pagalvociau apie zemus inkstinktus
vejo_mergaite
manishkiui, kaip ir daugumai tikriausiai grazi baisiai angelina jolie. ir per shokiu deshimtuko finala ismete nauja bajeri, kad jam grazi ta katerina ar jakaterina, kur su vaidu shoko blink.gif tai buvau apshalus, nors ana paprasta nera baisi, bet kazkaip niekad negalvojau, kad jam tokios moterys grazios.
katerina
Chikipiki
O aš iš viro nekaip neišpešiu kas jam iš garsenybių patinka. ax.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 01 08, 12:41)
manishkiui, kaip ir daugumai tikriausiai grazi baisiai angelina jolie. ir per shokiu deshimtuko finala ismete nauja bajeri, kad jam grazi ta katerina ar jakaterina, kur su vaidu shoko blink.gif  tai buvau apshalus, nors ana paprasta nera baisi, bet kazkaip niekad negalvojau, kad jam tokios moterys grazios.
*

mano tėveliu ta Jekaterina ar kaip ten ji labai patinka rolleyes.gif
vejo_mergaite
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 01 08, 14:44)
mano tėveliu ta Jekaterina ar kaip ten ji labai patinka  rolleyes.gif
*

man tai baisiausia, kad jis i tamsias cia tik dairosi, o ash tai shviesi doh.gif
eglubka
QUOTE(vejo_mergaite @ 2007 01 08, 12:48)
man tai baisiausia, kad jis i tamsias cia tik dairosi, o ash tai shviesi doh.gif
*

o maniskis atvirksciai... dairosi i sviesias, o as tai tamsi doh.gif
Zarazza
O maniškis dairosi tik tada, kai aš nematau bigsmile.gif
madam Taro
QUOTE(Raduga @ 2007 01 08, 14:05)
O maniškis dairosi tik tada, kai aš nematau  bigsmile.gif
*

Tai jūs filmų kartu nežiūrit ? blink.gif

Ikulia
mano vyrui jau ilga laika yra grazi Madona...
Raspberry
Mano diedui tai grazios sios ax.gif
first.gif
Alizee

user posted image

second.gif
Goda Sabutyte
user posted image

third.gif

Angelina Jolie

user posted image
Anile
QUOTE(JaHarta @ 2007 01 08, 09:57)
Vienas pažįstamas eina iš proto dėl Kristanos Lokan tipo merginų:

user posted image

FHM vaikinai (o gal ir merginos biggrin.gif ) išrinko Godą Sabutytę kaip seksualiausią  lotuliukas.gif  Na gal tai ir nereiškia kad gražiausia, bet visgi seksualiausia biggrin.gif

user posted image
*

Man sios merginos irgi labai jau sexyyy...nors cia prasoma vyru nuomones, bet negalejau nepasakyti...neisivaizduoju, kad kuris nors is vyru galetu pasakyti jog jos ne sexy....man atrodo jog tai daugeliui vyru patinkantys variantai... 4u.gif
Ellos
Maniškiui baisiai patinka Angelina Jolie ax.gif O pas mus tik vienas panašumas tamsūs plaukai doh.gif
madam Taro
QUOTE(Anile @ 2007 01 08, 14:38)
Man sios merginos irgi labai jau sexyyy...nors cia prasoma vyru nuomones, bet negalejau nepasakyti...neisivaizduoju, kad kuris nors is vyru galetu pasakyti jog jos ne sexy....man atrodo jog tai daugeliui vyru patinkantys variantai... 4u.gif
*

taigi, gražus apatinis trikotažas. (čia buvo moteriškas 2 - ros nuotraukos vertinimas) bigsmile.gif
Džiaugiuos, jog kurie vyrai turi šiek tiek daugiau vaizduotės, kad jų "nevežtų" toks basas seksualumas. bigsmile.gif
Anile
niu as ir nevertinau vidinio sexualumo, nes nesu bendravusi su siom moterim, bet pavirsutiniskai man jos sexualios, o kai gyvai sutiktuk kas zino...gal pasidarytu visai neseksualu.... ax.gif angelina jolie man irgi sexuali, bet tik isoriskai, pabendravus su ja pasakyciau ar ji sexuali ar ne, o cia tik vertinimai is paveiksliuku... doh.gif ax.gif
Ieva-Pieva
paklauskim vyrų mirksiukas.gif
madam Taro
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2007 01 08, 15:40)
paklauskim vyrų  mirksiukas.gif
*

Nea, mes pačios nuspręsim. mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ViShy
Kiek zinau maniskiui grazi Jennifer Love Hewitt ax.gif
user posted imageuser posted image

Monica Bellucci
user posted image

murzinyte
Belucci, man asmeniškai pati seksualiausia aktorė ax.gif Vyrui kažkada N. Kidman labai patiko - dabar nežinau biggrin.gif
Roza_Liuksemburg
Hmm...mano vyrui patinka sena kliuška Sharon Stone biggrin.gif ir Nicole Kidman. Na ne patys blogiausi variantai.
murzinyte
QUOTE(Mama_anarchija @ 2007 01 08, 15:01)
Hmm...mano vyrui patinka sena kliuška Sharon Stone biggrin.gif ir Nicole Kidman. Na ne patys blogiausi variantai.
*

oooo Sheron Stone, Madonna - buvo mano jaunystės idealai. Dabar man tiek viena tiek kita per vulgarios... Keičiuosi cool.gif
Papildyta:
Kaip jums Zeta tikroji ? lotuliukas.gif
user posted image
user posted image

arba Jennifer Love Hewitt ? doh.gif
user posted image
user posted image

Plastinė chirurgija valdo lotuliukas.gif
Viesulas
Kokia cia bobiska tema uzvedete?Tai gal uzveskite tema apie iklotus cia tecio puslapyje?
madam Taro
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 08, 16:17)
Kokia cia bobiska tema uzvedete?Tai gal uzveskite tema apie iklotus cia tecio puslapyje?
*

Ot, tikras vyras prabilo. Majoras viesulas....prasisuko ir bobos su įklotais išsilakstė. blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
noir1
Kalbant apie euroviziją tai buvau apakus kai maniškiui patiko ta islandė blink.gif lotuliukas.gif aš nė per 0,001 proc į ją nepanaši.Reiks vyro užklaust kuri labiau patinkam aš ar ji g.gif lotuliukas.gif
Maironis
Man tai labiausiai patinka tamsiaplaukės moterys su akinukais, ypač viena tokia mažai kam žinoma aktorė. Kadangi nuotrauka netilpo, tai dedu nuorodą wub.gif :
madam Taro
QUOTE(Maironis @ 2007 01 08, 16:35)
Man tai labiausiai patinka tamsiaplaukės moterys su akinukais, ypač viena tokia mažai kam žinoma aktorė. Kadangi nuotrauka netilpo, tai dedu nuorodą  wub.gif :
*

Nesuprantu, kodėl išdilitino mano susižavėjimą Maironio pasirinkimu. g.gif
Maironis
Yep, ištrynė mano nuorodą verysad.gif
madam Taro
QUOTE(Maironis @ 2007 01 08, 17:08)
Yep, ištrynė mano nuorodą verysad.gif
*

Neverk, Maironiau, šiuolaikinis jaunimas nevertina klasikos. rolleyes.gif
Bittersweet
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 08, 17:17)
*

kuo tau moters grozis cia su iklotais susiriso g.gif
galima ir apie iklotus pakalbet,negi gaila bigsmile.gif
Yasmin
Vienam draugui labai patinka, gal net labaiu yra seksuali Giedrė Rusytė, o jis protingas, kuria reklamas bigsmile.gif Man ji graži, bet yra geresnių 4u.gif
murzinyte
QUOTE(Jolitėlė @ 2007 01 08, 17:30)
Vienam draugui labai patinka, gal net labaiu yra seksuali Giedrė Rusytė, o jis protingas, kuria reklamas  bigsmile.gif
*

Nelabai įkirtau sakinio g.gif
Awdrute
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 08, 22:00)
Nelabai įkirtau sakinio  g.gif
*

as paskutiniu 5iu zodziu esmes doh.gif g.gif stai siu: o jis protingas, kuria reklamas doh.gif doh.gif doh.gif
madam Taro
QUOTE(Jolitėlė @ 2007 01 08, 18:30)
Vienam draugui labai patinka, gal net labaiu yra seksuali Giedrė Rusytė, o jis protingas, kuria reklamas  bigsmile.gif Man ji graži, bet yra geresnių 4u.gif
*

Ot ,nesupratingosios doh.gif blink.gif Man rodos, Jolitėlė nori pasakyt, kad protingiems vyrams Rusytė negali patikti. Jokiais būdais. schmoll.gif Juo labiau kūriantiems reklamas. g.gif mirksiukas.gif
Anile
QUOTE(murzinyte @ 2007 01 08, 17:16)
Kaip jums Zeta tikroji ?  lotuliukas.gif

arba Jennifer Love Hewitt ?  doh.gif

Plastinė chirurgija valdo  lotuliukas.gif
*

O man nerodo kazkodel fotkiu... verysad.gif
murzinyte
Aha anos kažkodėl pabėgo....

BRITNEY SPEARS

ELISABETH HURLEY

Visų taip mylima TIKROJI ANGELINA JOLY

Na čia daug varijantų, kad plastinė chirurgija yra vienintelė žvaigždių paguoda :

PLASTINĖS CHIRURGIJOS PAVYZDŽIAI
Shana

maniskkiam irgi Mila Jovovich grazi tongue.gif

QUOTE(eglubka @ 2007 01 08, 13:03)
o maniskis atvirksciai... dairosi i sviesias, o as tai tamsi doh.gif
*

o del plauku tai man sake- gali but ar tamsi ar sviesi, tik ne ryza lotuliukas.gif
"ryzos" jam negrazios g.gif rolleyes.gif
Zarazza
QUOTE(madam Taro @ 2007 01 08, 14:12)
Tai jūs filmų kartu nežiūrit ?  blink.gif
*

Žiūrim bigsmile.gif bet jis išauklėtas - aš jam pati gražiausia biggrin.gif
laumė-ragana
manau, kad kuo nuogesnes, tuo grazesnes, tiems diedukams biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.