Mane nereaaaaliai veža tokių figūrų moterys kaip indų aktorė Namitha
cia Namitha
Man, neskaitant žmonos, žaviausios atrodo Jennifer Lopez bei Nicole Kidman
O kodel niekam nepatinka storos celiulitu ir gelbejimosi ratais apsikrovusios moterys? Juk 90 proc. butent ir yra tokios.
Jurgita Jurkute yra grazi mergaite, tik krutines nera... O siaip visos Olialia mergaites yra ledines. Kai jos susirenka Forume sportuoti visi vyrai negali atitraukti akiu, jas tiesiog valgo akimis. Daugumas vyru supranta, kad jei pinigineje nebus pakankamai Litu, jie niekada tokios nepatures. Stai Sapranauskas Litu uzkale ir salia jo Olialia ledine mergaite, jaunesne 25 metais. Visi kas prilaiko pinigo, savo senas tarkutes iskeicia i jaunesnes, faktas kaip blynas. QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 14:01) O kodel niekam nepatinka storos celiulitu ir gelbejimosi ratais apsikrovusios moterys? Juk 90 proc. butent ir yra tokios. Jurgita Jurkute yra grazi mergaite, tik krutines nera... O siaip visos Olialia mergaites yra ledines. Kai jos susirenka Forume sportuoti visi vyrai negali atitraukti akiu, jas tiesiog valgo akimis. Daugumas vyru supranta, kad jei pinigineje nebus pakankamai Litu, jie niekada tokios nepatures.... Koks siauras požiūris. Aš esu ledinė, bet mano draugo piniginėje milijonai nesivarto. Pati uždirbu ir man jo pinigų nereikia. Papildyta: o šiaip o lia lia pupytės yra pigus šlamštas. Labai barakudos į o lia lia pupytes panašios? ne jos ne tik spinduliuoja savo moteriškumu, bet ir erudicija. Pas o lia lia nė su žiburiu to nerasi, o nuėmus toną makiaži gali ir infarkta gauti. Normalūs vyrai nori ir ryte pamatysi patrauklią moterį šalia.
Baikit, žmonės, su tais "ledinė" "neledinė"
QUOTE(Dendis @ 2009 12 09, 10:46) Nefantazuok tik. Kiekvienas renkasi, pagal savo galimybes. Jei esi neisvaizdus ir saves neprisiziurejes vyras, o dar ir kisenes tuscios, grazios panos susirasti sansu neturi. Kiekvienas vyras salia saves nori lieknos, dailios, su didelia krutine, pageidautina blondines, graziu veido bruozu moters. Manai, kad prie Dainos Bileviciutes rikiuojasi eiles gerbeju? Manai, kad jei tau yra grazi Jurgita Jurkute, tai be vargo ja "issirinktum"? Nejuokink. QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 11:11) Nefantazuok tik. Kiekvienas renkasi, pagal savo galimybes. Jei esi neisvaizdus ir saves neprisiziurejes vyras, o dar ir kisenes tuscios, grazios panos susirasti sansu neturi. Kiekvienas vyras salia saves nori lieknos, dailios, su didelia krutine, pageidautina blondines, graziu veido bruozu moters. Manai, kad prie Dainos Bileviciutes rikiuojasi eiles gerbeju? Manai, kad jei tau yra grazi Jurgita Jurkute, tai be vargo ja "issirinktum"? Nejuokink. Tai aš jau supratau, kad visos gražios moterys priklauso tau, nes esi gražus ir turtingas. Visgi tavo nupieštas gražuolės tipažas manęs visiškai nevilioja. Beje, terminai: liekna, didelė krūtinė, gražūs veido bruožai ir t.t. kiekvienam vyrui yra skirtingi. P.S. Pasaulyje yra ir daugiau moterų nei Daina Bilevičiūtė. Jurgita Jurkutė ir O lia lia mergužėlės. QUOTE(Dendis @ 2009 12 09, 12:00) Tai aš jau supratau, kad visos gražios moterys priklauso tau, nes esi gražus ir turtingas. Visgi tavo nupieštas gražuolės tipažas manęs visiškai nevilioja. Beje, terminai: liekna, didelė krūtinė, gražūs veido bruožai ir t.t. kiekvienam vyrui yra skirtingi. P.S. Pasaulyje yra ir daugiau moterų nei Daina Bilevičiūtė. Jurgita Jurkutė ir O lia lia mergužėlės. Supratai gerai. Mano nupiestas tipas is tiesu gali taves nevilioti, kas be ko. Cia tas pats kas ir BMW X6, tas kas negali su tokia vazineti, sako kad jam tas automobilis tiesiog nepatinka, suprask - ne tas tipazas. Nors uz tyliai, tyliai seile oi kaip tysta. P.S. Keista, kad tau Daina Bileviciute nepatinka...
Taip ir sakykite, jog atėjote pasigirti, o ne plaukite smegenis savo marazmais.
QUOTE(Dendis @ 2009 12 09, 17:27) Gerbiamasis, o kuo cia dar girtis reikia? Pats pasiskaitykite, kokie vyrai patinka moterims http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4651&st=444 Jei neesate aukstaugis, pasportaves, placiu peciu ir tvirtu ranku vyras, jusu galimybes "rinktis" moteri, kaip jus sakote, yra labai ir labai ribotos. Na, nebent Litu pinigineje turite... Juokas mane ima is tokiu, kuriems tipo patinka nestandartines moterys. O grazesnes, is zurnalo virselio nuzengusios, atsiet jiems neidomios...
Mano vyrui graziausios
![]()
QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 10:11) Kiekvienas vyras salia saves nori lieknos, dailios, su didelia krutine, pageidautina blondines, graziu veido bruozu moters. Aš nenoriu. Ar tai reiškia, kad aš nesu kiekvienas? QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 15:01) O kodel niekam nepatinka storos celiulitu ir gelbejimosi ratais apsikrovusios moterys? Juk 90 proc. butent ir yra tokios. Jurgita Jurkute yra grazi mergaite, tik krutines nera... O siaip visos Olialia mergaites yra ledines. Kai jos susirenka Forume sportuoti visi vyrai negali atitraukti akiu, jas tiesiog valgo akimis. Daugumas vyru supranta, kad jei pinigineje nebus pakankamai Litu, jie niekada tokios nepatures. Stai Sapranauskas Litu uzkale ir salia jo Olialia ledine mergaite, jaunesne 25 metais. Visi kas prilaiko pinigo, savo senas tarkutes iskeicia i jaunesnes, faktas kaip blynas. Kiek tau metu?Maximum 15 duociau MB patinkantis tipas
QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 16:59) 1.Gerbiamasis, o kuo cia dar girtis reikia? 2.Pats pasiskaitykite, kokie vyrai patinka moterims http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4651&st=444 Jei neesate aukstaugis, pasportaves, placiu peciu ir tvirtu ranku vyras, jusu galimybes "rinktis" moteri, kaip jus sakote, yra labai ir labai ribotos. Na, nebent Litu pinigineje turite... 3.Juokas mane ima is tokiu, kuriems tipo patinka nestandartines moterys. O grazesnes, is zurnalo virselio nuzengusios, atsiet jiems neidomios... 1. O kaip traktuotumėte savo teiginį: ,,Supratai teisingai" 2. Tas svajonių vyro apibūdinimas visiškai abstraktus. Aukštaūgis gali būti nuo 1,8m iki 2m ūgio, pasportavęs gali būti ir retkarčiais pakilnojantis svarmenis, ir kultūrizmo čempionas, ir pan. 3. O ką jūs priskirtumėte standartiniam grožiui? Manau, jog diskutuoti nebėra prasmės, nes, ką jūs bemanytumėt, vis dėlto skonis pas kiekvieną skirtingas. QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 17:59) Gerbiamasis, o kuo cia dar girtis reikia? Pats pasiskaitykite, kokie vyrai patinka moterims http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4651&st=444 Jei neesate aukstaugis, pasportaves, placiu peciu ir tvirtu ranku vyras, jusu galimybes "rinktis" moteri, kaip jus sakote, yra labai ir labai ribotos. Na, nebent Litu pinigineje turite... Juokas mane ima is tokiu, kuriems tipo patinka nestandartines moterys. O grazesnes, is zurnalo virselio nuzengusios, atsiet jiems neidomios... Absurdas, nes tikrai ne kiekvienai moteriai patinka toks tipazas koks parasytas toj nuorodoj. Mano skonis priesingas, o toks 'kaciokas' pripustom rankom ir presu man keltu pasibjaurejima. Grazu liekni, ne mazo ugio ir dar svarbiau uz viska yra zmogaus poziuris, interesai. Tikrai nesusideciau su kulturistu, o tik su tokiu kurio gyvenimo budas panasus i manaji O jei tavo toks ribotas akiratis tai ner ka komentuot. Kirvis atitiks kota ir gausi tokio pat smegeneliu turio moteri QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 15:01) O kodel niekam nepatinka storos celiulitu ir gelbejimosi ratais apsikrovusios moterys? Juk 90 proc. butent ir yra tokios. Jurgita Jurkute yra grazi mergaite, tik krutines nera... O siaip visos Olialia mergaites yra ledines. Kai jos susirenka Forume sportuoti visi vyrai negali atitraukti akiu, jas tiesiog valgo akimis. Daugumas vyru supranta, kad jei pinigineje nebus pakankamai Litu, jie niekada tokios nepatures. Stai Sapranauskas Litu uzkale ir salia jo Olialia ledine mergaite, jaunesne 25 metais. Visi kas prilaiko pinigo, savo senas tarkutes iskeicia i jaunesnes, faktas kaip blynas. Sprendžiant pagal visus tavo pasisakymus esi nei turtingas,nei gražus...o svarbiausia visiškai nesubrendes...ir del to baisiai kompleksuoji,visur kalbi apie pinigus,nes manai kad už juos viską nupirksi...labai banalus mastymas...bet kai subręsi pats suprasi P.S Pinigai galingi,bet tikrai nevisagaliai...na bet žinoma Olialia 'ledine'galėtum isigyti tam kartui
tema pasikeite
QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 16:58) Supratai gerai. Mano nupiestas tipas is tiesu gali taves nevilioti, kas be ko. Cia tas pats kas ir BMW X6, tas kas negali su tokia vazineti, sako kad jam tas automobilis tiesiog nepatinka, suprask - ne tas tipazas. Nors uz tyliai, tyliai seile oi kaip tysta. P.S. Keista, kad tau Daina Bileviciute nepatinka... cha cha ;D nu ir pavyzdziai..jurkutes,olialia ir bmw, tai ko ne koenigsegg koks? :]]]] QUOTE(oralas @ 2009 12 07, 15:01) O kodel niekam nepatinka storos celiulitu ir gelbejimosi ratais apsikrovusios moterys? Juk 90 proc. butent ir yra tokios. Jurgita Jurkute yra grazi mergaite, tik krutines nera... O siaip visos Olialia mergaites yra ledines. Kai jos susirenka Forume sportuoti visi vyrai negali atitraukti akiu, jas tiesiog valgo akimis. Daugumas vyru supranta, kad jei pinigineje nebus pakankamai Litu, jie niekada tokios nepatures. Stai Sapranauskas Litu uzkale ir salia jo Olialia ledine mergaite, jaunesne 25 metais. Visi kas prilaiko pinigo, savo senas tarkutes iskeicia i jaunesnes, faktas kaip blynas. Dundukas QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 11:11) Kiekvienas vyras salia saves nori lieknos, dailios, su didelia krutine, pageidautina blondines, graziu veido bruozu moters. QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 16:58) Mano nupiestas tipas is tiesu gali taves nevilioti, kas be ko. Cia tas pats kas ir BMW X6, tas kas negali su tokia vazineti, sako kad jam tas automobilis tiesiog nepatinka, suprask - ne tas tipazas. kazkaip net matau vaizdeli o jei rimtai - blondines dauguma yra bespalves (mano akimis ziurint), o BMW nepatinka - man Audi labiau prie sirdies...
kuklus vienok tie musu lietuvaiciai...pigiai paperkami sakyciau
Bugatti Veyron, Madonna ir Pussycat dolls, va cia jau sis tas... nu dar koks F-22 Raptor pasonej nepamaisytu
Kim Kardashian
Papildyta: Aukstos ir tamsios, o rimtai zvelgiant i musu salies merginas, paliginus su uzsienio merginom, musu grazuoles.
jo,lietuves YPACIAI grazios
o man graziausia moteris(jau ~10metu)- monica bellucci. o jei dar akys butu melynos... QUOTE(grilpeda @ 2009 12 11, 16:45) Kim Kardashian Papildyta: Aukstos ir tamsios, o rimtai zvelgiant i musu salies merginas, paliginus su uzsienio merginom, musu grazuoles. QUOTE(skeptikas @ 2009 12 12, 23:39) Nereikia ir užsieniečių nuvertint
ziuriu ir cia supermamkes geriau zino,kokios moterys patinka vyrams
dabar mane moteros gali pomidorais uzmetit,bet netikiu,kad yra tokiu kurios patenkintos savo gelbejimosi ratais,po vaiko maitinimo kazkur prapuolusia krutine ar celiulitu QUOTE(ievvuuze @ 2009 12 13, 22:11) ziuriu ir cia supermamkes geriau zino,kokios moterys patinka vyrams dabar mane moteros gali pomidorais uzmetit,bet netikiu,kad yra tokiu kurios patenkintos savo gelbejimosi ratais,po vaiko maitinimo kazkur prapuolusia krutine ar celiulitu Visiskai pritariu sitam postui
kim kardashian;) na gal lieknesnes irgi:)
Mano vyrui tai grazios Michele Pfifer, Uma Thurman, Julianne Moore
Mano vyrui pati pačiausia Carmen Electra
nu kažkaip nebeskani tema
aš kažkaip kitaip suprantu šią temą... vyrai galėtų padiskuot , kokia , būtent, yra graži moteris- vidum ir išore, o ne kokios pavardės moteris - gražiausia. man rodos, žmonoms, lengviau toleruot kai vyrai rodo kaip idealą tolimą gražuolę - o vat, ne kaimynę, draugę, pažįstamą darbe. gal išties taip lengviau. nu negi vyras sakys: man graži belucci ir...mūsų darbo komandos naujokė. arba mano sena bendraklasė. QUOTE(zuzu @ 2009 12 17, 21:24) nu negi vyras sakys: man graži belucci ir...mūsų darbo komandos naujokė. arba mano sena bendraklasė. Turėtų labai norėti skandalo... Ir savisaugos instinktas turėtų būti atrofavęsis visiškai. QUOTE(zuzu @ 2009 12 17, 21:45) jūsų poste baimė pasigirdo.... Mano žmona neklausia klausimų, į kuriuos nenori išgirsti atsakymų. Nes aš nemeluoju. Tiesos galiu nesakyt, bet nemeluosiu. QUOTE(Medinis @ 2009 12 17, 19:47) Mano žmona neklausia klausimų, į kuriuos nenori išgirsti atsakymų. Nes aš nemeluoju. Tiesos galiu nesakyt, bet nemeluosiu. kokie tai būtų klausimai, įdomu. ar jūsų žmona buvo/yra tas stereotipas, aprašytas joke'uose , anecdotuose ir tt.?? į kokius įdomu kl moteris nenori girdėt ats? ar aš graži? ar aš dar traukiu tave? ar nieko kito be manęs nemyli? o vyras ko nenori girdėt, įdomu? bet čia nelabai būtų turbūt į temą discussion.
Man grazu Olialia mergaites.
Gražu ar seksualu?
grazi moteris... turi buti moteriska,ne vyriska. jokiu raumenu, 1.7m+ ugio(bet 2m jau per daug),ne manekeniskos isvaizdos-ir uzpakaliukas minkstas,ir krutine putli,ilgi plaukai,melynos akys,ilgos kojos... oj,kiek daug dar galima rasyti ir rasyti. ir butinai turi buti elegantisko zvilgsnio,eisenos,isvaizdos,issilavinus,protinga... na kaip mano zmona
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 19, 16:36) jokiu raumenu, nu jau, skeptike... jokiu raumenu? tai tuomet visi lašiniai, kurie, peržengus 36m.,virs celiulitu, išbirknusia nelygia oda ir etc. beje, juk gracingumas, elegancija-jūsų minėta-ir priklauso nuo raumenų, gražiai išlavintų raumenukų kiekio. ne apie pripūstus bicepsus gi kalba eina. sportas ar fizinė veikla moteriai-ir daro ją jaunesnę, gaminasi endorfinai-amžinos ujaunystės ir laimės hormonai. šiaip jūsų išvardinti teiginiai yra geri, bet nemanyk, kad jūsų žmona ar gracinga moteris dėl to turi neturėt raumenų. ar kad raumenys grožio neprideda.
Moterims raumenai yra labai blogai.
Cia siaip sunku atsakyti kokia ta moteris turetu buti kad patiktu vyrams
Papildyta: QUOTE(Viesulas @ 2009 12 22, 09:25) nu labai daug raumenu nereikia,bet biskelis juk nepamaisys.nejau geriau kad viskas tabaluotu kaip pas karve tesmenys atsiprasant QUOTE(auriukaseva @ 2009 12 22, 09:55) nu labai daug raumenu nereikia,bet biskelis juk nepamaisys.nejau geriau kad viskas tabaluotu kaip pas karve tesmenys atsiprasant nu va bent vieno mąstančio žodžiai QUOTE(oralas @ 2009 12 09, 17:59) Gerbiamasis, o kuo cia dar girtis reikia? Pats pasiskaitykite, kokie vyrai patinka moterims http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4651&st=444 Jei neesate aukstaugis, pasportaves, placiu peciu ir tvirtu ranku vyras, jusu galimybes "rinktis" moteri, kaip jus sakote, yra labai ir labai ribotos. Na, nebent Litu pinigineje turite... Va čia tai gerą nuorodą davei
Jeigu papu nera, jeigu stora, jeigu zema, neisvaizdi ir neturtinga, tai ta moteris verta tik S.
Yra dvi gražios moterys - gražios ir mylimos.
Tai klausimas apie kurią šnekame? su mažom krūtinėm, stambesnio sudėjimo, žemos juk irgi mylimos ir gražios. Jei kalbėt apie šiaip moterį. man asmeniškai - aukštesnės 175-180 (na pats nežemas), lieknos, švelniu veido bruožų, taip turi būt fiziškai aktyvi, raumenukai bet su riebaliniu sluoksniu, o ne iššokusios angelina J ar madonnos venos... švelnios rankos, ilgi pirštai (kažkas minėjo jau), krūtinė, nėra tiek svarbu, svarbu kad būtų o A B ar C ne tiek svarbu, svarbiau netgi sakyčiau forma o ne dydis. Bet visa tai kvaila... Nes jei renkamės žmogų pagal šiuos kriterijus tai nieko nebus, jei akis varvinam į tokias moteris irgi kvaila... o jei mylim tai ne tiek svarbu ar visi punktai atitinka. svarbiausia neužleisti savęs per rutiną čia gal net vyrams labiau taikytina mintis... Nemegstu ilgų nagų, moteris su ilgais nagais yra beverte gal grazu, gal madinga, bet nepatogu. |