Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Graži moteris vyrams
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
TadasR
nu as asmeniskai nelabai jau alpstu del tu uzsienio pop tv zvaigzduciu ten tik 50% naturalumo , moteru negraziu nera drinks_cheers.gif ...... man tai nuo nuotaikos priklauso ir gal nuo metu laiko ;] viena karta ryzos akiniotos veza kita karta silikonines bombos ;] bet siaip jei esu vedes tai reiskia manoji pranoko visas thumbup.gif wub.gif
uhu
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 08, 11:03)
na tai nuspresk prasau apie maniski ir dar apie kursioka idomu butu paklausyt bigsmile.gif
*

jeigu leisi man, (tikrai galima spręsti iš to, kas patinka) apie vyrą nenuspręsiu, bet apie kursioką bandau spėti, kad pirmoji jam patinka dėl jso vaidmenų, kaip sakoma, myli vaidmenį ne žmogų, pridėjus dar jutaitę gautųsi, kad jam nepatinka tradicija, bet super alternatyva, originalumas, kuris tampa net savotišku snobizmu, kai visi būtinai turi skaityti "Pravda" biggrin.gif .

nu painiai aš čia, bet tik moteris supras moterį, jei tik bent kiek teisybės užgriebiau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Raduga @ 2007 01 09, 15:34)
Žiūrim  bigsmile.gif bet jis išauklėtas - aš jam pati gražiausia  biggrin.gif
*

aš čia biškį ne į temą biggrin.gif , bet tavo šūkis apie sparnuotus tarakonus amne tikrai užkabino. mat kaip tik užvedžiau vieną temą nuo 0 iki metų apie sunkią nervinančią buitį.......... nu, žodžiu, ne į temą
Dajevu
QUOTE(laumė-ragana @ 2007 01 10, 19:34)
manau, kad kuo nuogesnes, tuo grazesnes, tiems diedukams biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif linksmai čia 4u.gif
Tetis2005
QUOTE(laumė-ragana @ 2007 01 10, 19:34)
manau, kad kuo nuogesnes, tuo grazesnes, tiems diedukams biggrin.gif
*

TAIP.
Zarazza
QUOTE(TadasR @ 2007 01 10, 20:36)
bet siaip jei esu vedes tai reiskia manoji pranoko visas  thumbup.gif  wub.gif
*

Arba tai reiškia, kad kitos už tavęs netekėjo hihihi.gif
Borderline
Vyrams patinka jaunos keksytes, as zinau:)
Bittersweet
QUOTE(Borderline @ 2007 01 11, 21:15)
*

o moterims seni keksinai smile.gif
TadasR
QUOTE(Raduga @ 2007 01 11, 09:57)
Arba tai reiškia, kad kitos už tavęs netekėjo  hihihi.gif
*

tongue.gif oi tu smaikstuole mirksiukas.gif
jovitn
QUOTE(madam Taro @ 2007 01 08, 13:18)
Mano vyrui jinai nelabai, nors aš neįsivaizduoju kaip tokis grožis gali nepatikti.  blink.gif  g.gif
*

o mano vyrui sake as pati graziausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir as patikejau ax.gif
Tetis2005
QUOTE(Borderline @ 2007 01 11, 20:15)
*

Cia kai vidurio amziaus krize uzeina.
Igua
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 11, 19:24)
o moterims seni keksinai smile.gif
*

nu seni gal ne, bet vyresni tikrai biggrin.gif

Teti, kada ta krize uzeina? bigsmile.gif
viltuke
MB graži Nastasija Kinski
Zarazza
QUOTE(viltuke @ 2007 01 12, 13:28)
MB graži Nastasija Kinski
*

Gaila, kad krūtine jos dievulis neapdovanojo mirksiukas.gif
user posted image
viltuke
QUOTE(Raduga @ 2007 01 12, 13:30)
Gaila, kad krūtine jos dievulis neapdovanojo  mirksiukas.gif

*

Gerai, kad ne visiems vyrams prioritetas yra krūtinė ax.gif
N.Kinski
Bittersweet
QUOTE(viltuke @ 2007 01 12, 16:01)
Gerai, kad ne visiems vyrams prioritetas yra krūtinė  ax.gif
N.Kinski
*

drinks_cheers.gif beje labai daili krutine
Viesulas
Duodamas Dievas tokia krutine pasityciojo is zmogaus.
Gebra
QUOTE(Raduga @ 2007 01 12, 13:30)
Gaila, kad krūtine jos dievulis neapdovanojo  mirksiukas.gif
user posted image
*

O plaukai kokie, o lupos wub.gif . Na krutine po 2 vaiku bus pats tas g.gif cia viskas labai grazu, tik kad bendrauti butu smagu su tokia grazuole...
Bittersweet
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 16:27)
*

specialiai Viesului
user posted image
viltuke
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 12, 15:33)
specialiai Viesului
user posted image
*

drinks_cheers.gif kai kurios moterys, norėdamos įtikt tokiems kaip Viesulas ir darko savo kūna plasitinėmis operacijomis, o juk ne krūtinės dydyje esmė...
sraigius
kalbeti apie moteru grozi tai galima tiek pat kaip ir apie pasaulio atsiradima rolleyes.gif vieni is proto eina del dideles krutines 2.gif kitiems akis ir samone temdo ilgos kojos bigsmile.gif ir kol su kokia mergycka tampais tai pagal tokius pozymius ir ieskai ax.gif juk ir sako kad dazniausiai mergina/drauge buna grazi, o zmona - protinga g.gif o kad butu moteris ir labai grazi ir labai protinga tai cia kaip ir su paparcio ziedu - visi tiki kad yra, bet niekas taip ir nera rades blush2.gif aplink yra labai daug graziu moteru ir Tu esi viena is ju bigsmile.gif jau geriau celiulitas saujoj negu silikonas ekrane thumbup.gif o pati graziausia moteris yra ta - kuria myli wub.gif wub.gif
murzinyte
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 14:27)
*

Į dūdą duočiau jei man taip pasakytum, dievaži... triniti.gif
QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 16:31)
1.aplink yra labai daug graziu moteru ir Tu esi viena is ju  bigsmile.gif 
2.jau geriau celiulitas saujoj negu silikonas ekrane
*

1. Ačiū ax.gif
2. Gerai pasakyta lotuliukas.gif
GreenLady
QUOTE(Tetis2005 @ 2007 01 12, 08:37)
Cia kai vidurio amziaus krize uzeina.
*

o cia jei ne paslaptis kada tas vidurio amzius skaitosi?smile.gif

Taigi mano ex-klasioko nuomone

Audrey Tautou

user posted image

Bendradarbio nuomone

Monika Beluci

user posted image

Pamela Anderson

user posted image

Brolio nuomone

Jurga Seduikyte

user posted image

"Nuo.. iki.." vedeja Ruta Mikelkeviciūte

ir Jenifer Aniston

user posted image

Turiu pasakyti brolio pasirinkimas labiausiai prie sirdies smile.gif

O cia bededama fotkes dar pagalvojau..ale visai jau vyrai musu..net nuomones nepareiskia, mes dar uz juos ir reiksti turim smile.gif

hindy
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 15:27)
*

Kaip bebutu viesului pritariu... juk tai akivaizdu blush2.gif
nors gal ir geriau, nei nutyse D ar E dydzio tesmenys doh.gif
sraigius
zmonos A dydzio papiukai ir jais dziaugiuosi 2.gif zinoma patiktu jei buti kiek didesni, bet yra tokie kokie yra, juk ja myliu del kitu dalyku wub.gif
hindy
QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 19:45)
zmonos A dydzio papiukai ir jais dziaugiuosi  2.gif  zinoma patiktu jei buti kiek didesni, bet yra tokie kokie yra, juk ja myliu del kitu dalyku  wub.gif
*

Saunuolis! gi aisku, kad ne del papu mylet reik mirksiukas.gif
GreenLady
QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 19:45)
zmonos A dydzio papiukai ir jais dziaugiuosi  2.gif  zinoma patiktu jei buti kiek didesni, bet yra tokie kokie yra, juk ja myliu del kitu dalyku  wub.gif
*

OT bisky: Cia dabar prisiminiau pasakojo neseniai bendradarbe pasakojo apie viena tusa. Sako sedi vyrai ir aiskinasi kaip cia su tais krutiniu dydziais ir panasiai. Ir vienas pasake, kad kai moteris pilneja (na kilogramu atzilgiu ax.gif ) tai joms ir krutine dideja..na cia siaisp kas ties atas ne melas smile.gif Tai visi nusprende savo moteriskes atmaitinti lotuliukas.gif
Bittersweet
QUOTE(hindy @ 2007 01 12, 20:06)
Kaip bebutu viesului pritariu... juk tai akivaizdu blush2.gif
nors gal ir geriau, nei nutyse D ar E dydzio tesmenys doh.gif
*

nu tai va kad neakivaizdu,man tai milijona kartu graziau maza stangri krutine nei nutyse tie D ar E
Šatrija
Mano brangiajam Monica Bellucci patinka smile.gif
*pupa*
Mano vyrui patinka M. Jovovič, o į K. Diaz net žiūrėti negali. Sutinku su jo nuomone
Rosignolija
QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 20:45)
*

tavo zodziai,ta iatgaiva sirdziai notworthy.gif
Nors mano vyriskiui tai as pati graziausia,arba jis gerai isaukletas ir niekada nesako,kad ta ar ana patinka ax.gif
sraigius
QUOTE(GreenLady @ 2007 01 12, 23:41)
OT bisky: Cia dabar prisiminiau pasakojo neseniai bendradarbe pasakojo apie viena tusa. Sako sedi vyrai ir aiskinasi kaip cia su tais krutiniu dydziais ir panasiai. Ir vienas pasake, kad kai moteris pilneja (na kilogramu atzilgiu  ax.gif ) tai joms ir krutine dideja..na cia siaisp kas ties atas ne melas smile.gif Tai visi nusprende savo moteriskes atmaitinti  lotuliukas.gif
*

tai ir as truputi pasistengiau kad brangioji tris keturis kilogramous priaugtu blush2.gif
TadasR
K. Diaz tai man jos sypsena kerinti o taip tai kaip aktore patinka.
GreenLady
QUOTE(sraigius @ 2007 01 13, 20:36)
tai ir as truputi pasistengiau kad brangioji tris keturis kilogramous priaugtu  blush2.gif
*

Prasau..nezdali neozidali vadinasi biggrin.gif

sraigius
jei tu čia apie netyciuka, tai apsirikai blink.gif atmaitinau essen.gif
-Boružiukė-
manau kas del krutines dydzio...tai nemanau kad mylintis vyras turetu net uzsimint kad per maza ar per didele krutine....jau kaip duota, taip.... nesakau, gali pasakyt kad sukuosena ar rubas ar makiazas ar dar kas netinka, juk tai be problemu pakeiciama...o krutine...cia jau nepakeiciama (nebent plastine chirurgija blush2.gif )....
Komandosas
QUOTE(Borderline @ 2007 01 11, 19:15)
*

nu kam taip atvirai apie save g.gif
sraigius
idomu kas ten per savoka tos jaunos keksytes g.gif kam kokia jauna g.gif
zhmonija
tai D ar E dydzio krutine jau tesmenys? o A dydis - geriau.. Na ka as zinau, ne visu D ar E nutyse, o A - tai nulis, jokio moteriskumo.. Bet myli vyrai moteris ne uz tai... Kitap visos su A arba E( dar geriau F) liktu netekejusios.
innguta
nezinau kiek tiesos, bet esu girdejus kad moters krutines dydis atvirksciai proporcingas jos intelekto koficientui thumbup.gif

kiek pagalvoju apie savo pazystamas..gal ir pasitvirtina lotuliukas.gif
Viesulas
QUOTE(innguta @ 2007 01 16, 01:10)
nezinau kiek tiesos, bet esu girdejus kad moters krutines dydis atvirksciai proporcingas jos intelekto koficientui  thumbup.gif

kiek pagalvoju apie savo pazystamas..gal ir pasitvirtina  lotuliukas.gif
*

Del to vyrai ir protingesni.
zhmonija
nuo alaus ir diedams krutine auga..au amzium taip pat, jei nesportuoja, tai patylekit, ok? tongue.gif biggrin.gif
O, jei moters krutines dydis atvirksciai proporcingas IQ (kaip ir plauku ilgis), tai pati protingiausia moteris - trumpaplaukis bekrutis padaras.. t.y. beveik vyras. Shovinizmu pakvipo tongue.gif

murzinyte
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 20:54)
Bet myli vyrai moteris ne uz tai... Kitap visos su A arba E( dar geriau F) liktu netekejusios.
*

manote vedama / tekama tik iš meilės ?

Jūs man geriau paaiškinkite, kas pas moteras galvoje (neskaitant siūlo laikančio ausis) , kurios taip pasididina krūtis, kad vos bepaeina... Kad ir Lolo Ferrari (amžiną jai atilsį). Kas tai ,nepilnavertiškumo kompleksas ? Niekaip nesuprantu... Ar tai vienintelis būdas tapti įžymiu ? Pagalvojau, kad turbūt nesugebėčiau net bendrauti su tokiu žmogumi... blink.gif
Bittersweet
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 22:54)
tai D ar E dydzio krutine jau tesmenys? o A dydis - geriau.. Na ka as zinau, ne visu D ar E nutyse, o A - tai nulis, jokio moteriskumo.. Bet myli vyrai moteris ne uz tai... Kitap visos su A arba E( dar geriau F) liktu netekejusios.
*

tai vel krastutinumai?d dydis tesmenis-nepatinka,o A -moteriskumo nera.
nu man tai netruksta,niekas nera prikises nemoteriskumo gyvenime.
aisku kaip kas turi taip tam ir geriau,ta ir gina biggrin.gif man,Mb patinka nedideles krutys,net jei tureciau tokia galimybe niekada nesididinciau.
o moters moteriskumas papu dydziu nematuojamas.
ADA
O maniškis aplamai nesupranta koks malonumas vyrui glamonėti silikonus bigsmile.gif
JaHarta
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 20:54)
*

Na tikrai toli gražu ne visų D dydžio yra tesmenys ar nutysę mirksiukas.gif ax.gif

Man gražiau nenutysę D, negu nenutysę A.
zhmonija
ne, nu jetus, negi dazniau veda vyrai moteris del pinigu (kiek zinau, tai atvirkstinis variantas...), ar del grozio nei is meiles? Jei vestu del grozio, tai vel..grozis-skonio reikalas.
B.B., nu ko Tu cia? ten gi retoriskai paklausiau: ar visi D nutyse ar visi A - nemoteriska? Cia stereotipai... 4u.gif
savo asmenines nuomones nereiksiu, nes tema gi vadinas "grazi moteris vyrams"..kaip zinia, nesu vyras, tai tyliu smile.gif
Bittersweet
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 16, 23:39)
ne, nu jetus, negi dazniau veda vyrai moteris del pinigu (kiek zinau, tai atvirkstinis variantas...), ar del grozio nei is meiles? Jei vestu del grozio, tai vel..grozis-skonio reikalas.
B.B., nu ko Tu cia? ten gi retoriskai paklausiau: ar visi D nutyse ar visi A - nemoteriska? Cia stereotipai...  4u.gif
savo asmenines nuomones nereiksiu, nes tema gi vadinas "grazi moteris vyrams"..kaip zinia, nesu vyras, tai tyliu smile.gif
*

jei retoriskai tai persiprasau tada,supratau kaip teigini apie nemoteriskuma smile.gif
Irena S.
Sveikos, supermamytes.

Noreciau issakyti savo nuomone. Manau, vyrasm sios moterys grazios del to, kad jos visu pirma yra zymios, antra, pridazytos tiek, kad nesimato ju tikros odos spalvos, strukturos, trecia, nufotografuotos butent tokioj padeti kurioj jos graziausios, juk jos jau pripratusios prie visu filmavimu ir pozavimu, tad zino, kaip jos atrodo graziausios is sono arba is priekio. Bet jeigu joms nedeti jokio makiazo, nerengti graziomis suknelemis, o paprastai, kaip ir mes rengiames eiline diena, tai jos butu baisesnes (kai kurios, ne visos), nei mes be jokio makiazo ir neprisiziurejusios. Aisku, cia tik mano nuomone. Pasidazytu ir apsirengtu salone, pasitemptu, nusisypsotu paslaptingai bet kuri is musu, tai ji bbutu pati graziausia, seksualiausia, patraukliausia ir visokia kitokia ne tik savo vyrui, bet ir kitiems. Ir nereiktu sakyti vyrams, kad jiems graziausia, pvz., Cameron Diaz arba kita aktore ar dainininke. Prisiminkite, ar jusu vyras kada nors i jusu klausima "Kokia moteris tau patinka?" atsake "Tu, brangioji, pati graziausia, tobuliausia ir t.t.". Bent jau perskaicius kelis sio forumo puslapius, to nepamaciau. Atleiskite, jei tikrai taip buvo parasyta ir as nepastebejau.

Tiek daug parasiau,, turbut atsibos skaityti 4u.gif
Jūra_
QUOTE(Irena S. @ 2007 01 17, 14:41)
Sveikos, supermamytes.

Noreciau issakyti savo nuomone.
*

Norėjau ir aš tą patį parašyti mirksiukas.gif
Irena S.
QUOTE(Jūra_ @ 2007 01 17, 16:28)
Norėjau ir aš tą patį parašyti  mirksiukas.gif
*

Malonu, kad atsirado bendraminciu thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.