nu as asmeniskai nelabai jau alpstu del tu uzsienio pop tv zvaigzduciu ten tik 50% naturalumo , moteru negraziu nera
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 01 08, 11:03) jeigu leisi man, (tikrai galima spręsti iš to, kas patinka) apie vyrą nenuspręsiu, bet apie kursioką bandau spėti, kad pirmoji jam patinka dėl jso vaidmenų, kaip sakoma, myli vaidmenį ne žmogų, pridėjus dar jutaitę gautųsi, kad jam nepatinka tradicija, bet super alternatyva, originalumas, kuris tampa net savotišku snobizmu, kai visi būtinai turi skaityti "Pravda" nu painiai aš čia, bet tik moteris supras moterį, jei tik bent kiek teisybės užgriebiau Papildyta: QUOTE(Raduga @ 2007 01 09, 15:34) aš čia biškį ne į temą
Vyrams patinka jaunos keksytes, as zinau:)
MB graži Nastasija Kinski
QUOTE(viltuke @ 2007 01 12, 16:01)
Duodamas Dievas tokia krutine pasityciojo is zmogaus.
kalbeti apie moteru grozi tai galima tiek pat kaip ir apie pasaulio atsiradima
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 12, 14:27) Į dūdą duočiau jei man taip pasakytum, dievaži... QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 16:31) 1.aplink yra labai daug graziu moteru ir Tu esi viena is ju 2.jau geriau celiulitas saujoj negu silikonas ekrane 1. Ačiū 2. Gerai pasakyta QUOTE(Tetis2005 @ 2007 01 12, 08:37) o cia jei ne paslaptis kada tas vidurio amzius skaitosi? Taigi mano ex-klasioko nuomone Audrey Tautou ![]() Bendradarbio nuomone Monika Beluci ![]() Pamela Anderson ![]() Brolio nuomone Jurga Seduikyte ![]() "Nuo.. iki.." vedeja Ruta Mikelkeviciūte ir Jenifer Aniston ![]() Turiu pasakyti brolio pasirinkimas labiausiai prie sirdies O cia bededama fotkes dar pagalvojau..ale visai jau vyrai musu..net nuomones nepareiskia, mes dar uz juos ir reiksti turim
zmonos A dydzio papiukai ir jais dziaugiuosi
QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 19:45) zmonos A dydzio papiukai ir jais dziaugiuosi OT bisky: Cia dabar prisiminiau pasakojo neseniai bendradarbe pasakojo apie viena tusa. Sako sedi vyrai ir aiskinasi kaip cia su tais krutiniu dydziais ir panasiai. Ir vienas pasake, kad kai moteris pilneja (na kilogramu atzilgiu
Mano brangiajam Monica Bellucci patinka
Mano vyrui patinka M. Jovovič, o į K. Diaz net žiūrėti negali. Sutinku su jo nuomone
QUOTE(sraigius @ 2007 01 12, 20:45) zmonos A dydzio papiukai ir jais dziaugiuosi tavo zodziai,ta iatgaiva sirdziai Nors mano vyriskiui tai as pati graziausia,arba jis gerai isaukletas ir niekada nesako,kad ta ar ana patinka QUOTE(GreenLady @ 2007 01 12, 23:41) OT bisky: Cia dabar prisiminiau pasakojo neseniai bendradarbe pasakojo apie viena tusa. Sako sedi vyrai ir aiskinasi kaip cia su tais krutiniu dydziais ir panasiai. Ir vienas pasake, kad kai moteris pilneja (na kilogramu atzilgiu tai ir as truputi pasistengiau kad brangioji tris keturis kilogramous priaugtu
K. Diaz tai man jos sypsena kerinti o taip tai kaip aktore patinka.
jei tu čia apie netyciuka, tai apsirikai
manau kas del krutines dydzio...tai nemanau kad mylintis vyras turetu net uzsimint kad per maza ar per didele krutine....jau kaip duota, taip.... nesakau, gali pasakyt kad sukuosena ar rubas ar makiazas ar dar kas netinka, juk tai be problemu pakeiciama...o krutine...cia jau nepakeiciama (nebent plastine chirurgija
idomu kas ten per savoka tos jaunos keksytes
tai D ar E dydzio krutine jau tesmenys? o A dydis - geriau.. Na ka as zinau, ne visu D ar E nutyse, o A - tai nulis, jokio moteriskumo.. Bet myli vyrai moteris ne uz tai... Kitap visos su A arba E( dar geriau F) liktu netekejusios.
nezinau kiek tiesos, bet esu girdejus kad moters krutines dydis atvirksciai proporcingas jos intelekto koficientui
kiek pagalvoju apie savo pazystamas..gal ir pasitvirtina
nuo alaus ir diedams krutine auga..au amzium taip pat, jei nesportuoja, tai patylekit, ok?
O, jei moters krutines dydis atvirksciai proporcingas IQ (kaip ir plauku ilgis), tai pati protingiausia moteris - trumpaplaukis bekrutis padaras.. t.y. beveik vyras. Shovinizmu pakvipo QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 20:54) manote vedama / tekama tik iš meilės ? Jūs man geriau paaiškinkite, kas pas moteras galvoje (neskaitant siūlo laikančio ausis) , kurios taip pasididina krūtis, kad vos bepaeina... Kad ir Lolo Ferrari (amžiną jai atilsį). Kas tai ,nepilnavertiškumo kompleksas ? Niekaip nesuprantu... Ar tai vienintelis būdas tapti įžymiu ? Pagalvojau, kad turbūt nesugebėčiau net bendrauti su tokiu žmogumi... QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 22:54) tai D ar E dydzio krutine jau tesmenys? o A dydis - geriau.. Na ka as zinau, ne visu D ar E nutyse, o A - tai nulis, jokio moteriskumo.. Bet myli vyrai moteris ne uz tai... Kitap visos su A arba E( dar geriau F) liktu netekejusios. tai vel krastutinumai?d dydis tesmenis-nepatinka,o A -moteriskumo nera. nu man tai netruksta,niekas nera prikises nemoteriskumo gyvenime. aisku kaip kas turi taip tam ir geriau,ta ir gina o moters moteriskumas papu dydziu nematuojamas.
O maniškis aplamai nesupranta koks malonumas vyrui glamonėti silikonus
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 15, 20:54) tai D ar E dydzio krutine jau tesmenys? o A dydis - geriau.. Na ka as zinau, ne visu D ar E nutyse, o A - tai nulis, jokio moteriskumo.. Bet myli vyrai moteris ne uz tai... Kitap visos su A arba E( dar geriau F) liktu netekejusios. Na tikrai toli gražu ne visų D dydžio yra tesmenys ar nutysę Man gražiau nenutysę D, negu nenutysę A.
ne, nu jetus, negi dazniau veda vyrai moteris del pinigu (kiek zinau, tai atvirkstinis variantas...), ar del grozio nei is meiles? Jei vestu del grozio, tai vel..grozis-skonio reikalas.
B.B., nu ko Tu cia? ten gi retoriskai paklausiau: ar visi D nutyse ar visi A - nemoteriska? Cia stereotipai... savo asmenines nuomones nereiksiu, nes tema gi vadinas "grazi moteris vyrams"..kaip zinia, nesu vyras, tai tyliu QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 16, 23:39) ne, nu jetus, negi dazniau veda vyrai moteris del pinigu (kiek zinau, tai atvirkstinis variantas...), ar del grozio nei is meiles? Jei vestu del grozio, tai vel..grozis-skonio reikalas. B.B., nu ko Tu cia? ten gi retoriskai paklausiau: ar visi D nutyse ar visi A - nemoteriska? Cia stereotipai... savo asmenines nuomones nereiksiu, nes tema gi vadinas "grazi moteris vyrams"..kaip zinia, nesu vyras, tai tyliu jei retoriskai tai persiprasau tada,supratau kaip teigini apie nemoteriskuma
Sveikos, supermamytes.
Noreciau issakyti savo nuomone. Manau, vyrasm sios moterys grazios del to, kad jos visu pirma yra zymios, antra, pridazytos tiek, kad nesimato ju tikros odos spalvos, strukturos, trecia, nufotografuotos butent tokioj padeti kurioj jos graziausios, juk jos jau pripratusios prie visu filmavimu ir pozavimu, tad zino, kaip jos atrodo graziausios is sono arba is priekio. Bet jeigu joms nedeti jokio makiazo, nerengti graziomis suknelemis, o paprastai, kaip ir mes rengiames eiline diena, tai jos butu baisesnes (kai kurios, ne visos), nei mes be jokio makiazo ir neprisiziurejusios. Aisku, cia tik mano nuomone. Pasidazytu ir apsirengtu salone, pasitemptu, nusisypsotu paslaptingai bet kuri is musu, tai ji bbutu pati graziausia, seksualiausia, patraukliausia ir visokia kitokia ne tik savo vyrui, bet ir kitiems. Ir nereiktu sakyti vyrams, kad jiems graziausia, pvz., Cameron Diaz arba kita aktore ar dainininke. Prisiminkite, ar jusu vyras kada nors i jusu klausima "Kokia moteris tau patinka?" atsake "Tu, brangioji, pati graziausia, tobuliausia ir t.t.". Bent jau perskaicius kelis sio forumo puslapius, to nepamaciau. Atleiskite, jei tikrai taip buvo parasyta ir as nepastebejau. Tiek daug parasiau,, turbut atsibos skaityti |