Mano atveju nors sūnus (4 mėn.) ir nėra "rankinis", bet ir neilgi panešojimai nėra lengva
Sveiki, norečiau sužinoti Jūsų nuomonę ir patirtį. Kas patogiau naudoti?
Mano atveju nors sūnus (4 mėn.) ir nėra "rankinis", bet ir neilgi panešojimai nėra lengva
apie juosta, tai nelabai zinau kaip ji atrodo
o slinga naudoju pati... sekmes
pati neturėjau nei slingo nei juostos
bet slingą daugės vienos arba labai naudojo arba visai atsisakė. kaip egle , kad minėjo - extra atveju jai buvo nepamainoma. papratimo reikalas. Jei svorio vaikelis daug turi, tai koks skirtumas kur nešioti - rankose ar slinge - vis tiek stuburai didelės apkrovos QUOTE ei svorio vaikelis daug turi, tai koks skirtumas kur nešioti - rankose ar slinge - vis tiek stuburai didelės apkrovos Skirtumas didžiulis. Kartą vasarą ejom iš papludimio ir patingėjau traukti slingą iš tašykės. Galvojau pati nunešiu - ir vos parejau. Dėl praktiškumo - slingas yra greičiau, o juosta - sveikiau ir lengviau nešti.
Visus vaikua augindama naudojau paprastą nešynę. Gerai buvo.
O aš nusipirkau kengurą ir negalėjau vaiko nešioti
Mums kengūra labai tiko, atvaikščiojom gerą pusmetį, kol vaikas išaugo. Bet pažįstu daug mamų, kurios negalėjo jos nešioti, nes skaudėjo nugarą. O slingą nusipirkau, bet beveik nenaudojau - nemėgo jo vaikas. Paskui ir kengūra, ir slingas nukeliavo pas draugę - ta nenaudoja nė vieno, nes jiems abu nepatogūs. Ant rankų nešiojasi vaiką ir tiek.
Įtariu, kad geriausia susiskolint iš kur nors įvairiausių rūšių nešiokles ir išsibandyti...
manau slingas tinka labiau maziukui vaikui,pvz mano sunelis tik iki 3men buvo slinge,veliau nebudavo imanoma ikisti...
Man irgi patinka slingas. Atrodo grazesnis ir estetiskesnis.
Turim pora paprastų nešioklių - labai paskausta stuburas, jei vaikštau ilgiau kaip valandą. Man juosta patogi nugarai ir pečiams, tik kad sūnelis jos nemėgsta
slingas
slingas
sveikutes,gal galit pasakyti kaip ta nesiokle prisiristi,nes broliene nusipirko,bet nemoka,neiseina niekaip,gal ten labai sudetinga
mamytės iki kiek laiko maždaug reikalinga vaikjuostė?
Aš naudojau slingą, man tai patogu ir gerai buvo, vaikui irgi.
Aš naudoju slingą-krepšį, tinka kaip nuo gimimo(guli kaip mamos pilvelyje) taip iki pusantrų metų(gali patogiai sėdėt) ir esu LABAI patenkinta
Ir as savo mazylei naudojau slinga, iki 4menesiu isvis vezimo neturejom. Nors ir ji retokai naudojam. Tiesa pasakius, susikloscius aplinkybems ne karta jame ir suneli 2mt.6men migdziau ar siaip panesdavau, ziedai atlaike, o ir vaikinas gerai ismiegodavo.
Idomu buvo tai, jog pirmagimis kol buvo leliukas slingo nemego, tik vezima, o va mergica - antroji atvirksciai. Va tas ir yra geresnis, kuris labiau mazyliui patinka, o del sveikumo man atrodo jie daug maz panasus, svarbiausia kad vaikas nesedi visu stuburiuku ant sedynes (kaip kad tose nesynese), bet naturaliai issigaubia su stubureliu i medziaga, panasiai kaip pilvely. |