Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Kaukių puota!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aurėja
Kaukių puota!

Kviečiame visus į Kaukių puotą! Ką tik praūžė kalėdinių-naujametinių švenčių maratonas. Daugelis mūsų dalyvavome įvairiose kaukių šventėse, tad metas pasirodyti – kokiomis kaukėmis puošėme savo mažylius (o gal ir patys buvome pavirtę kokiu personažu?) Siųskite savo vaikučio/-ių (arba savo ir visos šeimynos) nuotrauką, kurioje esate pasidabinę kaukėmis-kostiumais ir pavirtę tam tikrais personažais. Nuotraukos pavadinime būtinai nurodykite (arba gudriai „užkoduokite“, leisdami paspėlioti), koks gi tai personažas, kieno tai kostiumas? Pavadinimą rašykite lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jas rasite čia:

Nuotraukas konkursui pateikti galite 2007 01 08 - 2007 01 01 22.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2007 01 23– 2007 01 28.

Paraišką dalyvauti konkurse rasite čia: http://www.supermama.lt/foto

Dalyvauk kaukių puotoje ir laimėk šaunių firminių supermama.lt prizų!

user posted image
kristina-buziene
Idomi,labai idomi tema thumbup.gif .....Dabar belieka tik atrasti nuotraukele kokia..Ir sudalyvauti 4u.gif 4u.gif
v*i*j*a
saunus konkurselis thumbup.gif
eisim ieskoti nuotraukytes wub.gif
Džinė
na, man viena nuortaukytė jau akin krito ax.gif

user posted image wub.gif
Neringucia
O man šita šeimynėlė thumbup.gif

user posted image
Veitė
smagus konkursėlis, ir nuotraukyčių jau daug smagių yra 4u.gif
Ale man vienos foto pavadinimas baisiai nemielas. "Žudikas angelo veidu" ar kažkas ten panašaus:lotuliukas: doh.gif schmoll.gif Nugi niekaip negalėčiau taip savo vaiko pavadint, kad ir perkeltine prasme blush2.gif
*ziurkyte*
Man štai šita labai labai graži wub.gif user posted image
Pigalica
QUOTE(Veitė @ 2007 01 09, 10:00)
Ale man vienos foto pavadinimas baisiai nemielas. "Žudikas angelo veidu" ar kažkas ten panašaus

Aga, man irgi užkliuvo...
ai, bet koks skirtumas irnesakyk.gif svarbu nuotrauka graži mirksiukas.gif
Papildyta:
Man kol kas šitos dvi wub.gif

user posted image

user posted image
Pigalica
Dar šita man mergytė labai graži wub.gif

user posted image
daniele
Mes kol kas, tikiuosi, prie nepatvirtintu biggrin.gif
Kutuliukas
Jei ar tarp nepatvirtintų - turi pati matyt spustelėjus "nepatvirtintos"
nes

Ale man vienos foto pavadinimas baisiai nemielas. "Žudikas angelo veidu" ar kažkas ten panašaus:lotuliukas: doh.gif schmoll.gif

Man atrodo, cia filmo pavadinimas blink.gif . O gal ir ne.
c-girl
QUOTE(Veitė @ 2007 01 09, 10:00)
Ale man vienos foto pavadinimas baisiai nemielas. "Žudikas angelo veidu"
*

Na jau tikrai doh.gif
Ir pati nuotrauka manes nezavi schmoll.gif Nieko grazaus, kai mazas vaikas su ginklu...kad ir zaisliniu unsure.gif
As saviskiams tokiu zaislu neperku ir nepirksiu, nusistatyma turiu blush2.gif

Kol kas man graziausios:
dvyne2
QUOTE(californiagirl @ 2007 01 09, 19:23)
Na jau tikrai doh.gif
Ir pati nuotrauka manes nezavi schmoll.gif Nieko grazaus, kai mazas vaikas su ginklu...kad ir zaisliniu unsure.gif
As saviskiams tokiu zaislu neperku ir nepirksiu, nusistatyma turiu blush2.gif

Kol kas man graziausios:
*

man irgi tos graziausios pakolkas, nu ir dar grazuolis rainys patinka thumbup.gif
nes
user posted image

Puiki foto thumbup.gif
Nieko sau
Ta nuotrauka, kur nes idejo, man pati graziausia thumbup.gif wub.gif
c-girl
QUOTE(gritte @ 2007 01 09, 18:09)
Ta nuotrauka, kur nes idejo, man pati graziausia  thumbup.gif  wub.gif
*

Neatsiziuriu ir as i ta pelyte wub.gif wub.gif wub.gif Gera nuotraukos kokybe irgi krenta i aki thumbup.gif
Pinacea
Grazus konkursas... tik gaila,kad per anksti (bent jau man biggrin.gif )... galima butu buve uzgaveniu palaukt. Vokietijoje kaip tik tada karnavalai didziausi ax.gif Na, teks shi karta zavetis kitom nuotraukytem bigsmile.gif bigsmile.gif
Erszebeth
KISS fanklubas - pats šauniausias thumbup.gif Balsas garantuotas.

Dar patinka balta meškutė. Neatrodo, kad būtų pirktinė kaukė, o ir pati nuotrauka kažkuo traukia.

Tikrai nebalsuosiu nei už pirktiniais žvėrelių kombinezonėliais, nei nykštukų kepuraitėmis apmaukšlintų leliukų nuotraukas. Apskritai šis konkursas vertingas praktiniu požiūriu - pasisemti idėjų, kaip pagaminti įdomią kaukę, tokių ir norėtųsi kuo daugiau. Galėtų netgi specialus prizas būti paskirtas, nes akivaizdu, kad dauguma balsuos už vaiko, o ne kaukės grožį, o kaukės gražiausios daromos vyresniems darželinukams - jaunesniems mokyklinukams, kuriems be šansų konkuruoti su kūdikėliais ir dvimetinukais (kaip rodo daugelio fotokonkursų patirtis).
Pareis
AS negaliu pateikti paraiskos. Ir dar klausimas, kelias nuotraukas vienas dalyvis gali siusti?
skruzde
QUOTE(nes @ 2007 01 09, 17:00)
user posted image
Puiki foto  thumbup.gif
*

wub.gif thumbup.gif nuotraukyte
Kutuliukas
QUOTE(Pareis @ 2007 01 09, 20:48)
Ir dar klausimas, kelias nuotraukas vienas dalyvis gali siusti?
*

Vieną.
Pareis
PAS mane pries tai buvo parasyta, kad pateikti paraiska, ir dingo. Nebera. tai kaip man ja pateikti?
kristina-buziene
Man mieliausios.. wub.gif
Meskute simpatulka tokia thumbup.gif
user posted image
Katinukas tai pat labai saunus 4u.gif
user posted image
Ir pelyte wub.gif wub.gif
user posted image

Matau ne man vienai sios patinka...... bigsmile.gif bigsmile.gif
kajote
Man sita cool thumbup.gif
Aurėja
QUOTE(Pareis @ 2007 01 09, 21:05)
PAS mane pries tai buvo parasyta, kad pateikti paraiska, ir dingo. Nebera. tai kaip man ja pateikti?
*

jei jau kartą įeinate į paraiškos pildymo laukelį, ji lieka neužpildyta ir atsiduria kategorijoj "Neužpildytos", todėl ir neberodo naujos paraiškos. Bet matau kad vėliau jums pasisekė vis dėlto ją užpildyt ir nuotrauka dabar jau dalyvauja konkurse.
Pareis
Pavyko, pasiskaitinejau daugiau temas ir radau kaip galima vel uzpildyti paraiska. smile.gif
Neglaite
Pelytė wub.gif, jau tokia tikroviška thumbup.gif
mama22
grazus konkurselis bigsmile.gif mes irgi turim viena nuotraukele, bet ji per didele, gal galetu kas nors paaiskint kaip ja sumazint, kad ir mes galetume sudalyvaut 4u.gif

dekui, nebereikia biggrin.gif paciai pavyko thumbup.gif liko tik kad patvirtintu
Neringucia
Va dar radau liūtuką fainą wub.gif

user posted image

O KISS fanklubas jėga thumbup.gif
Stebukle
Man sita wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10141
mama22
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 12:35)

sita tikrai laaabai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Vilika
QUOTE(kajote @ 2007 01 10, 03:15)
*

drinks_cheers.gif Man šita irgi labai patinka thumbup.gif Kol kas ji mano favoritė, bet dar yra daug laiko ir gal atsiras dar geresnių foto cool.gif
v*i*j*a
QUOTE(kajote @ 2007 01 10, 02:15)
*

man sitoj nuotraukytej kazkaip noretusi daugiau nuotaikos ax.gif
nes
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif ir pavadinimas geras thumbup.gif
lempecka
QUOTE(Erszebeth @ 2007 01 09, 21:46)
KISS fanklubas - pats šauniausias  thumbup.gif Balsas garantuotas.

Dar patinka balta meškutė. Neatrodo, kad būtų pirktinė kaukė, o ir pati nuotrauka kažkuo traukia.

Tikrai nebalsuosiu nei už pirktiniais žvėrelių kombinezonėliais, nei nykštukų kepuraitėmis apmaukšlintų leliukų nuotraukas. Apskritai šis konkursas vertingas praktiniu požiūriu - pasisemti idėjų, kaip pagaminti įdomią kaukę, tokių ir norėtųsi kuo daugiau. Galėtų netgi specialus prizas būti paskirtas, nes akivaizdu, kad dauguma balsuos už vaiko, o ne kaukės grožį, o kaukės gražiausios daromos vyresniems darželinukams - jaunesniems mokyklinukams, kuriems be šansų konkuruoti su kūdikėliais ir dvimetinukais (kaip rodo daugelio fotokonkursų patirtis).
*

Taip drinks_cheers.gif as irgi tik uz amu darbo kaukes
Saviskiui kauke pati siuvau ,bet nuotraukos nedesiu nes ir taip cia tu nykstuku kaip grybu biggrin.gif

http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10141 sita grazi nuotrauka bet ... ax.gif
sdr
QUOTE(lempecka @ 2007 01 10, 12:27)

o kas bet....? g.gif
lempecka
QUOTE(rds @ 2007 01 10, 13:47)
o kas bet....?  g.gif
*

na sakiau kad as ziuriu butent i kaukes orginaluma ,o ne nuotraukos grozi smile.gif
sdr
QUOTE(lempecka @ 2007 01 10, 12:53)
na sakiau kad as ziuriu butent i kaukes orginaluma ,o ne nuotraukos grozi  smile.gif
*

aišku smile.gif
man ta foto irgi labai faina, tai galvojau kas čia dar bet... biggrin.gif aš tai balsuosiu už gražias kaukes ir foto, o ne už orginalias, man vienodai ar jos pirktos ar namie knibinėtos 4u.gif
mama22
QUOTE(rds @ 2007 01 10, 13:58)
aišku  smile.gif 
man ta foto irgi labai faina, tai galvojau kas čia dar bet... biggrin.gif aš tai balsuosiu už gražias kaukes ir foto, o ne už orginalias, man vienodai ar jos pirktos ar namie knibinėtos  4u.gif
*

drinks_cheers.gif man taip pat
sdr
user posted image
thumbup.gif net amžiaus negaliu atspėt biggrin.gif
ENIGMA
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
~Flamme~
visos nuotraukos labai fainos javascript:emoticon(':4u:')
Astiena
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 12:35)

nu jau grožis thumbup.gif
Zosytė
man pelyte ir liutukas labai patiko,ir KISS[nors labai jau rimta].kazkaip orisi kazko originalesnio,nei tik uzvilktas kombinezonas
mama22
taip noretusi ir apie savo nuotraukyte nuomone isgirst ax.gif kad ir kokia ji butu cool.gif
meja34
man pelyte labai grazi biggrin.gif ir daktare labai patiko
Stebukle
QUOTE(mama22 @ 2007 01 10, 18:38)
jei atkasit, tai garsiai nesakykit  biggrin.gif dar pasalins paskui  ax.gif
*

drinks_cheers.gif einu ieskot lens.gif

Dar grazi sita, kuriai mano balsas garantuotas bigsmile.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10140
mama22
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 18:42)
drinks_cheers.gif einu ieskot lens.gif

Dar grazi sita, kuriai mano balsas garantuotas bigsmile.gif http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10140
*

nu gi grazi, bet man tai labiau liutukas cia, o ne tigriukas ax.gif
Stebukle
QUOTE(mama22 @ 2007 01 10, 18:57)
nu gi grazi, bet man tai labiau liutukas cia, o ne tigriukas  ax.gif
*

liutukai nebuna tokie raini mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.