LOCKETS
2007 01 28, 16:05
QUOTE(innguta @ 2007 01 28, 15:53) matau čia man adresuota... žinai, šituos žodžius norėjau parašyti labai seniai, bet bijojau, kad būsiu išmesta iš konkurso...ir būčiau parašius nepriklausomai nuo to mano foto 1 ar 101 vietą būtų užėmusi...jau man tos kritikos apie nykštukų kepures ir pirktinius šliaužtukus tai skersai gerklės stovėjo  nebūtinai tau čia bendrai paėmus bet iš tikrųjų kiek daug tiukšmo dėl nuotraukų atrodo mamos dalyvauja tam, kad parodytų savo vaikučius, pasidžiaugtų, o išeina kriminalai nerealūs... niu siaubas tikrai... man tai yra labai daug gražių nuotraukų - ir su pirktiniais kostiumėliais, ir su darytais namuose Yra ir nelabai vykusių nuotraukų, bet kas bus, jei kiekvienas pradės varyt ant vienų ir kitų foto ne turgus čia. Gyvenkite draugiškai
QUOTE(Patieška @ 2007 01 28, 16:01) Gal nurimsit jau?  Eikit vaikus apkabinkit, pamyluokit, su šeima pabūkit, o ne čia virtualius mūšius dėl nuotraukų organizuokit.  Internetas tikrai nėra tiek svarbus.
Erszebeth
2007 01 28, 16:11
QUOTE(Voverė @ 2007 01 28, 16:34) Valioooooooooooooooooooooooo  Visai pastebėtos likome šį kartą . Ačiū, mielosios  Šauni kaukė QUOTE(athina @ 2007 01 28, 16:49)  Praeitam konkurse dar dalyvavai... Na taip, vietoj žodžio "išvis" turėjo būti "beveik"  Ten buvo eglutės - sutarėm, kad reik parodyti eglutę, kurią dukra padarė pati. Bet šiaip paskutiniu metu jau beveik nebedalyvaudavom, nors anksčiau patikdavo dalyvauti kiekviename
kazkaip pirma kart dalyvavom laimet tikrai nesitikejom bet po konkurso tas rietenas skaityt tikrai nesmagu
Erszebeth
2007 01 28, 18:15
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 18:36) kazkaip pirma kart dalyvavom laimet tikrai nesitikejom bet po konkurso tas rietenas skaityt tikrai nesmagu  Nesnervink, apie taviškę nieko nesakau ir spaudžiu leteną ir tau, ir pelei, gerai plaukučius sutvarkyt sugalvojote  (tik šiaip būtų įdomu pamatyt, kaip atrodo nuo galvos iki kojų  )
 Mes net 22 balsus surinkom, tikrai nesitikejom  Aciu visoms
QUOTE(Erszebeth @ 2007 01 28, 18:15) Nesnervink, apie taviškę nieko nesakau ir spaudžiu leteną ir tau, ir pelei, gerai plaukučius sutvarkyt sugalvojote  (tik šiaip būtų įdomu pamatyt, kaip atrodo nuo galvos iki kojų  ) Kaip suprantu balsuojama uz foto, o ne uz kauke. Maniske nuotrauka su dviem zuikiais. Tai vienas isvis be kaukes, naturalus Erszbeth, jei nori pasimokyt kaukes daryt, tai reik eit i rankdarbiu skyreli O del leliuku, tai  nu ka padarysi, kad jie simpatiskesni, nei didesni vaikai  Taip jau yra
sveikinimai nugalėtojoms  balsavau už 3 vietą užėmusią nuotraukytę  fainuolis vaikiukas  dabar laukiam naujo konkurso  gal bandysim ir mes dalyvauti
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 28, 21:45)  balsavau už 3 vietą užėmusią nuotraukytę  fainuolis vaikiukas  dabar laukiam naujo konkurso  gal bandysim ir mes dalyvauti  man ir tas velniukas labai patiko ir pelytė Sveikinimai
QUOTE(Erszebeth @ 2007 01 28, 18:15) Nesnervink, apie taviškę nieko nesakau ir spaudžiu leteną ir tau, ir pelei, gerai plaukučius sutvarkyt sugalvojote  (tik šiaip būtų įdomu pamatyt, kaip atrodo nuo galvos iki kojų  )  plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 23:00)  plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka  Tulpe, Tavo pelytė buvo pati pačiausia
Papugele
2007 01 28, 22:51
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 23:00)  plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka  Sveikinimai žaviai pelytei  Manau taip surišti plaukučiai dar tik pusė grožio,mergytės tiesiog visa veido išraiška "pelytiška"
Erszebeth
2007 01 28, 23:02
QUOTE(batelis @ 2007 01 28, 22:37) Kaip suprantu balsuojama uz foto, o ne uz kauke. Maniske nuotrauka su dviem zuikiais. Tai vienas isvis be kaukes, naturalus Erszbeth, jei nori pasimokyt kaukes daryt, tai reik eit i rankdarbiu skyreli O del leliuku, tai  nu ka padarysi, kad jie simpatiskesni, nei didesni vaikai  Taip jau yra  Ne pirmas kartas, kai nesutariama, kokiu principu vertinama ir balsuojama. Kas už nuotrauką, kas už leliuką, kas už kaukę. Aš pasirinkau balsuoti už gražiausias kaukes - toks mano kriterijus. Ir pasidarė gaila, kad tokios gražios, vertos dėmesio kaukės gavo tiek mažai balsų, nors iškart nujaučiau, kad taip bus. Pasimokyt man jau kaip ir nebėra reikalo (nors kas ten žino, dar ne tokia nusenus, kaip ten kažkas išsireiškė  ), nes kalėdiniai vakarėliai pradeda panašėti į paprastus žiburėlius, kur tiesiog pasipuošiama, be tėvų... Bet esu tikra, kad daug kam šis konkursas pravers ir ne vien kaip vieta akims paganyti. QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 23:00)  plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka  Gražutė pelytė
Sveikinu kas laimejo ir kas dalyvavo!!!!! Visos nuotraukos labai grazios,vaikai nuostabus!!!  Nesipykit Balsavau uz 2 vieta  ,Akvilyte  ,Daisy
RESPECT...
2007 01 29, 08:56
QUOTE(RamuteS @ 2007 01 28, 13:54) Sveikinu nugaletojus , nuotraukytes visu labai grazios Aciu visiems uz mus balsavusiems, tikrai nesitikejau tiek daug balseliu gaut.  Tai, kad labai jau dailus tigriukas  . Man tavo nuotraukytė iš karto į akį krito  . Taip ir galvojau, kad daug balsų surinksi  . Sveikinam
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 22:00)  plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka  Pelytė-gražuolytė Bet konkursinėj nuotraukoj mergaitė labai suaugusi atrodo, o tuoj mamos prikabintoj - dar toks vaikas
RESPECT...
2007 01 29, 10:11
Visų pirma AČIŪ mamytėms, kurios atidavėte mums savo balsus  Nors ir keli, bet labai miela, kai kažkas įvertino mūsų darbą O antra - nelabai suprantu kai kurių mamyčių, kurios nusiteikusios prieš nykštukus  . Labai populiari kaukė darželyje. Ir ką nykštukai kažkuo blogesni už kitus  . O be to mūsų kaukė yra ne MAXIMINĖ  (čia kažkam dėl to labai galvą galvą skaudėjo). Aš pati siuvau kostiumą visą savaitę iš dovanų maišo ir po to apsiuvau kailiukais Pirmas vietas užėmė tikrai nuostabios nuotraukytės  Sveikinam
Sveikinu tuos, kurie laimėjo pirmąsias vietas, mano favoritus  ir visus kitus vaikučius. Ir nėra taip svarbu, kiek kas balsų gavo. Svarbu sudalyvaut. Todėl Sėkmės kituose konkursuose nelaimėjusiems. Džiaugiuosi, kad ir aš spėjau išreikšt savo nuomonę.
Limcamca
2007 01 29, 11:06
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 29, 10:11) Visų pirma AČIŪ mamytėms, kurios atidavėte mums savo balsus  Nors ir keli, bet labai miela, kai kažkas įvertino mūsų darbą O antra - nelabai suprantu kai kurių mamyčių, kurios nusiteikusios prieš nykštukus  . Labai populiari kaukė darželyje. Ir ką nykštukai kažkuo blogesni už kitus  . O be to mūsų kaukė yra ne MAXIMINĖ  (čia kažkam dėl to labai galvą galvą skaudėjo). Aš pati siuvau kostiumą visą savaitę iš dovanų maišo ir po to apsiuvau kailiukais Pirmas vietas užėmė tikrai nuostabios nuotraukytės  Sveikinam  Aš manau, čia tik kaip pavyzdys nykštukai paimti. Šiaip, man gražu, pavyzdžiui antrosios vietos laimėtoja. Labai viskas suderinta, ir pavadinimas ir pati nuotrauka originali. Mamos diskutuoja dėl to, kad kai kuriose nuotraukose leliukai būna apvilkti paprastais šliaužtukais, o dedama į fotokonkursą kaip ypatinga kaukė. SAvaime aišku, kad mamoms savi vaikai patys gražiausi, kad ir kaip jie būtų apvilkti. Ir taip pat savaime aišku, kad leliukai yra gražiausi modeliai, kad ir kaip juos aprengsi. Tačiau dažnai būna, kad "pavargsti" nuo tų leliukų kiekviename konkurse ir ypač jei tau tie leliukai nėra aktualūs ar nori nuo jų pailsėti. Tad ieškai kažko originalaus, nei vien aikčioti "kokie visi gražūs ir nuostabūs". Aš neradau čia nė vieno blogo komentaro  jei pasiryžti eiti į viešumą, pasiryžk priimti bet kokią kritiką ar pagyrimą. O be to kritika turėtų tik skatinti tobulėti.
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 22:00)  o cia visa pelyte ilga uodegyte o kur ta uodegytė?
Sveikinam visus visus SM Kaukių puotos dalyvius: ir mažulėlius nykštukus-snieguolytes, pirmąkart pasipuošusius kostiumais, ir paaugusius dalyvius, kurių kaukės-kostiumai vienas už kitą dailesni ir šaunesni, sveikinam visas mamytes-tetas-močiutes (o gal ir tėčius  ), kurie įdėjo daug meilės ir išradingumo, kurdami kostiumus ir puošdami savo vaikus gražiausioms metų šventėms. Tikimės, kad kitais metais, prieš karnavakus, atsiversite šio fotokonkurso puslapį ir pasisemsite šaunių idėjų  Su šiuo konkursu jau atsisveikinam su kalėdinėm - naujametinėm nuotaikom iki kitų metų ir keliausim pasitikt Meilės šventės I-ąją vietą "Kaukių puotoje" užėmė "Pelytė juoda nosytė <...>" tulpe, sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą! II vietą laimėjo nykštukas pusnynuos innguta, sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą! III-ąją veitą laimėjo nuotrauka " Niekas negali atsispirti mano žavesiui..." kakajedze, sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą! Apie prizų atsiėmimo tvarką parašysiu jums asmenines žinutes!
Sveikinu nugaletojus. Man tas nykstukas pusnynuos labai grazus buvo. Dekui, kad ir mu pastebejot. Kazkas seniai buvo uzklauses, kokio amziaus ten tie vaikai( ragana ir vampyras) jo, as tada juos Helowynui ismaliavojau juos, saldainiauti einant.Raganai isviso 6 metai, o vampyrui- 8 Nors as kaukes praktiskai visad pati darau, bet pirktines man irgi grazios. Tik maniskiams patinka pats kaukiu darymo procesas, tai jie net ir nori, akd patys darytumem.
Uz pirmas tris ir prabalsavau  ir netgi ta pacia tvarka
puikios foto laimėjo-sweikinimai nugalėtojams
Astutelama
2007 02 01, 09:40
Matukas velniukas 4 men
|
|