Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Kaukių puota!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
LOCKETS
QUOTE(innguta @ 2007 01 28, 15:53)
matau čia man adresuota...
žinai, šituos žodžius norėjau parašyti labai seniai, bet bijojau, kad būsiu išmesta iš konkurso...ir būčiau parašius nepriklausomai nuo to mano foto 1 ar 101 vietą būtų užėmusi...jau man tos kritikos apie nykštukų kepures ir pirktinius šliaužtukus tai skersai gerklės stovėjo  gun_bandana.gif
*

nebūtinai tau mirksiukas.gif
čia bendrai paėmus ax.gif
bet iš tikrųjų kiek daug tiukšmo dėl nuotraukų doh.gif
atrodo mamos dalyvauja tam, kad parodytų savo vaikučius, pasidžiaugtų, o išeina kriminalai nerealūs...
niu siaubas tikrai...
man tai yra labai daug gražių nuotraukų - ir su pirktiniais kostiumėliais, ir su darytais namuose wub.gif
Yra ir nelabai vykusių nuotraukų, bet kas bus, jei kiekvienas pradės varyt ant vienų ir kitų foto cool.gif
ne turgus čia.

Gyvenkite draugiškai 4u.gif
Voverė
QUOTE(Patieška @ 2007 01 28, 16:01)
Gal nurimsit jau?  blink.gif Eikit vaikus apkabinkit, pamyluokit, su šeima pabūkit, o ne čia virtualius mūšius dėl nuotraukų organizuokit.  doh.gif Internetas tikrai nėra tiek svarbus.
*

user posted image
Erszebeth
QUOTE(Voverė @ 2007 01 28, 16:34)
Valioooooooooooooooooooooooo  ploja.gif  ploja.gif  Visai pastebėtos likome šį kartą . Ačiū, mielosios  user posted image
*

Šauni kaukė thumbup.gif

QUOTE(athina @ 2007 01 28, 16:49)
g.gif Praeitam konkurse dar dalyvavai...
*

Na taip, vietoj žodžio "išvis" turėjo būti "beveik" biggrin.gif Ten buvo eglutės - sutarėm, kad reik parodyti eglutę, kurią dukra padarė pati. Bet šiaip paskutiniu metu jau beveik nebedalyvaudavom, nors anksčiau patikdavo dalyvauti kiekviename smile.gif
Vėtružė
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif konkursas baigės o rietenos dar tęsiasi ir tęsis, jaučiu, iki kito konkurso hihihi.gif Na tipiškas lietuviškas bruožas..... biggrin.gif

Ačiū kas mums skyrėt balsus, sveikinu nugalėtojus...........

Sveikinu ir Voverę......... Tai buvo mano favoritė...... Pati pačiausia....... rolleyes.gif

tulpe
kazkaip pirma kart dalyvavom laimet tikrai nesitikejom bet po konkurso tas rietenas skaityt tikrai nesmagu sad.gif
Erszebeth
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 18:36)
kazkaip pirma kart dalyvavom laimet tikrai nesitikejom bet po konkurso tas rietenas skaityt tikrai nesmagu sad.gif
*

Nesnervink, apie taviškę nieko nesakau ir spaudžiu leteną ir tau, ir pelei, gerai plaukučius sutvarkyt sugalvojote biggrin.gif (tik šiaip būtų įdomu pamatyt, kaip atrodo nuo galvos iki kojų ax.gif )
LAILA
user posted image
Mes net 22 balsus surinkom, tikrai nesitikejom thumbup.gif Aciu visoms 4u.gif
Jazzi
QUOTE(Erszebeth @ 2007 01 28, 18:15)
Nesnervink, apie taviškę nieko nesakau ir spaudžiu leteną ir tau, ir pelei, gerai plaukučius sutvarkyt sugalvojote  biggrin.gif  (tik šiaip būtų įdomu pamatyt, kaip atrodo nuo galvos iki kojų  ax.gif )
*

Kaip suprantu balsuojama uz foto, o ne uz kauke. Maniske nuotrauka su dviem zuikiais. Tai vienas isvis be kaukes, naturalus biggrin.gif
Erszbeth, jei nori pasimokyt kaukes daryt, tai reik eit i rankdarbiu skyreli mirksiukas.gif
O del leliuku, tai rolleyes.gif nu ka padarysi, kad jie simpatiskesni, nei didesni vaikai blush2.gif Taip jau yra smile.gif
Rituxx
sveikinimai nugalėtojoms thumbup.gif 4u.gif balsavau už 3 vietą užėmusią nuotraukytę thumbup.gif fainuolis vaikiukas thumbup.gif dabar laukiam naujo konkurso rolleyes.gif gal bandysim ir mes dalyvauti rolleyes.gif
grange
QUOTE(Rituxx @ 2007 01 28, 21:45)
  4u.gif balsavau už 3 vietą užėmusią nuotraukytę  thumbup.gif fainuolis vaikiukas  thumbup.gif dabar laukiam naujo konkurso  rolleyes.gif gal bandysim ir mes dalyvauti  rolleyes.gif

man ir tas velniukas labai patiko ir pelytė thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif
tulpe
QUOTE(Erszebeth @ 2007 01 28, 18:15)
Nesnervink, apie taviškę nieko nesakau ir spaudžiu leteną ir tau, ir pelei, gerai plaukučius sutvarkyt sugalvojote  biggrin.gif  (tik šiaip būtų įdomu pamatyt, kaip atrodo nuo galvos iki kojų  ax.gif )
*

smile.gif plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka biggrin.gif
Enėja
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 23:00)
smile.gif plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka  biggrin.gif
*

Tulpe, Tavo pelytė buvo pati pačiausia wub.gif
Papugele
smile.gif plaukucius daznai taip surisu o cia visa pelyte ilga uodegyte labai dziauges laimejus girias ka sutinka  biggrin.gif
*

Sveikinimai žaviai pelytei 4u.gif Manau taip surišti plaukučiai dar tik pusė grožio,mergytės tiesiog visa veido išraiška "pelytiška" wub.gif thumbup.gif
Erszebeth
QUOTE(batelis @ 2007 01 28, 22:37)
Kaip suprantu balsuojama uz foto, o ne uz kauke. Maniske nuotrauka su dviem zuikiais. Tai vienas isvis be kaukes, naturalus  biggrin.gif
Erszbeth, jei nori pasimokyt kaukes daryt, tai reik eit i rankdarbiu skyreli  mirksiukas.gif
O del leliuku, tai  rolleyes.gif  nu ka padarysi, kad jie simpatiskesni, nei didesni vaikai  blush2.gif  Taip jau yra  smile.gif
*

Ne pirmas kartas, kai nesutariama, kokiu principu vertinama ir balsuojama. Kas už nuotrauką, kas už leliuką, kas už kaukę. Aš pasirinkau balsuoti už gražiausias kaukes - toks mano kriterijus. Ir pasidarė gaila, kad tokios gražios, vertos dėmesio kaukės gavo tiek mažai balsų, nors iškart nujaučiau, kad taip bus. Pasimokyt man jau kaip ir nebėra reikalo (nors kas ten žino, dar ne tokia nusenus, kaip ten kažkas išsireiškė blush2.gif ), nes kalėdiniai vakarėliai pradeda panašėti į paprastus žiburėlius, kur tiesiog pasipuošiama, be tėvų... Bet esu tikra, kad daug kam šis konkursas pravers ir ne vien kaip vieta akims paganyti.

*

Gražutė pelytė smile.gif
Gulia
Sveikinu kas laimejo ir kas dalyvavo!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Visos nuotraukos labai grazios,vaikai nuostabus!!! thumbup.gif Nesipykit mirksiukas.gif

Balsavau uz 2 vieta wub.gif ,Akvilyte wub.gif ,Daisy wub.gif
c-girl
QUOTE(tulpe @ 2007 01 28, 22:00)
*

SVEIKINU 4u.gif
Laimejo man graziasia nuotrauka wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
RESPECT...
QUOTE(RamuteS @ 2007 01 28, 13:54)
Sveikinu nugaletojus , nuotraukytes visu labai grazios  thumbup.gif
Aciu visiems uz mus balsavusiems, tikrai nesitikejau tiek daug balseliu gaut.  thumbup.gif
*

Tai, kad labai jau dailus tigriukas mirksiukas.gif . Man tavo nuotraukytė iš karto į akį krito ax.gif . Taip ir galvojau, kad daug balsų surinksi tongue.gif . Sveikinam 4u.gif
Olgyte

Pelytė-gražuolytė thumbup.gif
Bet konkursinėj nuotraukoj mergaitė labai suaugusi atrodo, o tuoj mamos prikabintoj - dar toks vaikas wub.gif
RESPECT...
Visų pirma AČIŪ mamytėms, kurios atidavėte mums savo balsus mirksiukas.gif Nors ir keli, bet labai miela, kai kažkas įvertino mūsų darbą ax.gif

O antra - nelabai suprantu kai kurių mamyčių, kurios nusiteikusios prieš nykštukus wink_3.gif. Labai populiari kaukė darželyje. Ir ką nykštukai kažkuo blogesni už kitus g.gif . O be to mūsų kaukė yra ne MAXIMINĖ schmoll.gif (čia kažkam dėl to labai galvą galvą skaudėjo). Aš pati siuvau kostiumą visą savaitę iš dovanų maišo ir po to apsiuvau kailiukais ax.gif

Pirmas vietas užėmė tikrai nuostabios nuotraukytės biggrin.gif Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
GAPO
Sveikinu tuos, kurie laimėjo pirmąsias vietas, mano favoritus 4u.gif ir visus kitus vaikučius. thumbup.gif
Ir nėra taip svarbu, kiek kas balsų gavo. Svarbu sudalyvaut. Todėl Sėkmės kituose konkursuose nelaimėjusiems.
Džiaugiuosi, kad ir aš spėjau išreikšt savo nuomonę. wub.gif
Limcamca
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 01 29, 10:11)
Visų pirma AČIŪ mamytėms, kurios atidavėte mums savo balsus mirksiukas.gif Nors ir keli, bet labai miela, kai kažkas įvertino mūsų darbą ax.gif

O antra - nelabai suprantu kai kurių mamyčių, kurios nusiteikusios prieš nykštukus   wink_3.gif. Labai populiari kaukė darželyje. Ir ką nykštukai kažkuo blogesni už kitus g.gif . O be to mūsų kaukė yra ne MAXIMINĖ schmoll.gif  (čia kažkam dėl to labai galvą galvą skaudėjo). Aš pati siuvau kostiumą visą savaitę iš dovanų maišo ir po to apsiuvau kailiukais  ax.gif

Pirmas vietas užėmė tikrai nuostabios nuotraukytės biggrin.gif  Sveikinam 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Aš manau, čia tik kaip pavyzdys nykštukai paimti. rolleyes.gif

Šiaip, man gražu, pavyzdžiui antrosios vietos laimėtoja. Labai viskas suderinta, ir pavadinimas ir pati nuotrauka originali. Mamos diskutuoja dėl to, kad kai kuriose nuotraukose leliukai būna apvilkti paprastais šliaužtukais, o dedama į fotokonkursą kaip ypatinga kaukė. SAvaime aišku, kad mamoms savi vaikai patys gražiausi, kad ir kaip jie būtų apvilkti. Ir taip pat savaime aišku, kad leliukai yra gražiausi modeliai, kad ir kaip juos aprengsi.
Tačiau dažnai būna, kad "pavargsti" nuo tų leliukų kiekviename konkurse ir ypač jei tau tie leliukai nėra aktualūs ar nori nuo jų pailsėti. Tad ieškai kažko originalaus, nei vien aikčioti "kokie visi gražūs ir nuostabūs".
Aš neradau čia nė vieno blogo komentaro schmoll.gif jei pasiryžti eiti į viešumą, pasiryžk priimti bet kokią kritiką ar pagyrimą. O be to kritika turėtų tik skatinti tobulėti. mirksiukas.gif
vija
smile.gif o cia visa pelyte ilga uodegyte

o kur ta uodegytė?
Aurėja
Sveikinam visus visus SM Kaukių puotos dalyvius: ir mažulėlius nykštukus-snieguolytes, pirmąkart pasipuošusius kostiumais, ir paaugusius dalyvius, kurių kaukės-kostiumai vienas už kitą dailesni ir šaunesni, sveikinam visas mamytes-tetas-močiutes (o gal ir tėčius mirksiukas.gif ), kurie įdėjo daug meilės ir išradingumo, kurdami kostiumus ir puošdami savo vaikus gražiausioms metų šventėms. Tikimės, kad kitais metais, prieš karnavakus, atsiversite šio fotokonkurso puslapį ir pasisemsite šaunių idėjų thumbup.gif Su šiuo konkursu jau atsisveikinam su kalėdinėm - naujametinėm nuotaikom iki kitų metų ir keliausim pasitikt Meilės šventės wub.gif

I-ąją vietą "Kaukių puotoje" užėmė "Pelytė juoda nosytė <...>"

user posted image

tulpe, sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą!

II vietą laimėjo nykštukas pusnynuos smile.gif

user posted image

innguta, sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą!

III-ąją veitą laimėjo nuotrauka "Niekas negali atsispirti mano žavesiui..."

user posted image

kakajedze, sveikiname, jūs laimėjote firminį supermama.lt prizą!

Apie prizų atsiėmimo tvarką parašysiu jums asmenines žinutes!

bye1.gif
Pareis
Sveikinu nugaletojus. Man tas nykstukas pusnynuos labai grazus buvo.

Dekui, kad ir mu pastebejot. Kazkas seniai buvo uzklauses, kokio amziaus ten tie vaikai( ragana ir vampyras) jo, as tada juos Helowynui ismaliavojau juos, saldainiauti einant.Raganai isviso 6 metai, o vampyrui- 8 biggrin.gif
Nors as kaukes praktiskai visad pati darau, bet pirktines man irgi grazios. Tik maniskiams patinka pats kaukiu darymo procesas, tai jie net ir nori, akd patys darytumem.
Yell
Uz pirmas tris ir prabalsavau thumbup.gif ir netgi ta pacia tvarka smile.gif
awiux
puikios foto laimėjo-sweikinimai nugalėtojams 4u.gif
Astutelama
Matukas velniukas 4 men
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.