Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Fotokonkursas "Kaukių puota!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
** Svaja**
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 11:35)

wub.gif wub.gif wub.gif labai labai grazute 4u.gif
mama22
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 19:04)
liutukai nebuna tokie raini mirksiukas.gif
*

as del kirpciuku mergytes mirksiukas.gif
Stebukle
QUOTE(mama22 @ 2007 01 10, 19:25)
as del kirpciuku mergytes  mirksiukas.gif
*

doh.gif blush2.gif
nu viskas, as irgi dalyvausiu konkurse rolleyes.gif tik nebandykit kritikuot, pagirti galit lotuliukas.gif
Ryški
O aš pasakysiu tiesą unsure.gif Man pvz negražu išpaišyti vaikai, net jeigu ir tai karnavalas ar dar kas g.gif Gražu kai koks kostiumėlis pasiūtas, kaukė kokia uždėta (pvz kaip mačiau - zuikučio ausytės ir pan wub.gif ) O kai jau išpeizoja veiduką, tai visas grožis dingsta cool.gif Prašom nepykti, aš tik savo nuomonę pasakiau mirksiukas.gif blush2.gif
mama22
QUOTE(ScarleTa @ 2007 01 10, 20:15)
O aš pasakysiu tiesą  unsure.gif Man pvz negražu išpaišyti vaikai, net jeigu ir tai karnavalas ar dar kas  g.gif Gražu kai koks kostiumėlis pasiūtas, kaukė kokia uždėta (pvz kaip mačiau - zuikučio ausytės ir pan wub.gif ) O kai jau išpeizoja veiduką, tai visas grožis dingsta  cool.gif Prašom nepykti, aš tik savo nuomonę pasakiau  mirksiukas.gif  blush2.gif
*

sakyk, motin, sakyk biggrin.gif kiekvienas turim savo nuomone ir galim ja isreiksti mirksiukas.gif man asmeniskai irgi graziau kostiumeliai ar kokios tai antenos ar ausytes ant galvos. siek tiek ir papaisyta grazu, bet ne per daug blush2.gif
Vilika
Man tai šita labai graži:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10158 Nors kaukė jau visiems įgrisęs tigriukas, bet kai pateikta su mintim, labai mielai atrodo wub.gif
O pamačiusi šitą nuotrauką, pamaniau, kad visai nesunku paversti vaikutį bitute. Va jau turiu vieną idėją kitoms Kalėdoms thumbup.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10138 Ir pavadinimas geras thumbup.gif
Labai šilta nuotraukytė:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10141
O šitos nuotraukos komentaras labai geras thumbup.gif Nuotaikinga nuotraukytė biggrin.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10124
Ir mano favoritai:
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10128 thumbup.gif
mama22
QUOTE(Vilika @ 2007 01 10, 21:02)

man si kaip tik ne schmoll.gif
Stebukle
Laukiu kol mus patvirtins wub.gif
mama22
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 22:20)
Laukiu kol mus patvirtins wub.gif
*

siandien nebelabai sulauksi g.gif rytoj tik manau ax.gif
Čiunčia
user posted image

Man kol kas ši mieliausia wub.gif thumbup.gif

Na, o mes taip pat laukiam patvirtinimo tongue.gif

wwwtania
na mes taip pat žiurejom žiurejom, ir.... nusprendem sudalyvauti 4u.gif laukiam dabar kol patvirtins bet jau labai daug gražiu nuotraukyčiu yra, bent jau man wub.gif

mama22
QUOTE(wwwtania @ 2007 01 10, 23:48)

man sitos irgi patinka thumbup.gif nu cia tik mano nuomone, bet man graziau maziuku foto, o ne mamu ar teciu blush2.gif
Zosytė
QUOTE(mama22 @ 2007 01 10, 20:20)
sakyk, motin, sakyk  biggrin.gif kiekvienas turim savo nuomone ir galim ja isreiksti  mirksiukas.gif man asmeniskai irgi graziau kostiumeliai ar kokios tai antenos ar ausytes ant galvos. siek tiek ir papaisyta grazu, bet ne per daug  blush2.gif
*

man tai ne.nes uzdeti kostiumeli ar ausytes yra paprasta,mama savo darbo neideda.bet vat susukuoti,papaisytimar dar kazka sukomponuoti.
labai grazi kur 3 KISS, vis idomesne,dalyvauja ne vien grazus kudikiai,o visa seima
wwwtania
QUOTE(mama22 @ 2007 01 10, 23:50)
bet man graziau maziuku foto, o ne mamu ar teciu  blush2.gif
*

man irgi gražiau bet aš pvz nedrisčiau pati taip pasipuošt 4u.gif o čia vien už drasą mamytė reiktu apdovanoti, šaunuolė thumbup.gif
o kur visa šeimyna man taip pat labai gražu wub.gif
LAILA
QUOTE(Grazke @ 2007 01 10, 23:52)
man tai ne.nes uzdeti kostiumeli ar ausytes yra paprasta,mama savo darbo neideda.bet vat susukuoti,papaisytimar dar kazka sukomponuoti.
labai grazi kur 3 KISS, vis idomesne,dalyvauja ne vien grazus kudikiai,o visa seima
*

na su ausytem ar kepurytem nufotkint tikrai nereikia tureti daug fantazijos, bet..........pabandykit nufotkint 7-8 men. vaika su tuom ausytem-kepurytem. Jam gi nepasakysi :"Dabar sedim ir ziurim i fotika" Tikrai reikia pasistengti, kad pagauti gera kadra, o tai ir yra mamos darbas. Jis gali uzimti net daugiau laiko negu kaukiu siuvimas, ar veiduko ispiasymas blink.gif Ir dar nemanau, kad maziukas leliukas gerai atrodytu ispaisytas kaip KISSai (Nors man si foto labai patinka)
wwwtania
QUOTE(LAILA @ 2007 01 11, 00:01)
na su ausytem ar kepurytem nufotkint tikrai nereikia tureti daug fantazijos, bet..........pabandykit nufotkint 7-8 men. vaika su tuom ausytem-kepurytem. Jam gi nepasakysi :"Dabar sedim ir ziurim i fotika"  Tikrai reikia pasistengti, kad pagauti gera kadra, o tai ir yra mamos darbas. Jis gali uzimti net daugiau laiko negu kaukiu siuvimas, ar veiduko ispiasymas blink.gif  Ir dar nemanau, kad maziukas leliukas gerai atrodytu ispaisytas kaip KISSai (Nors man si foto labai patinka)
*

kas tiesa tas tiesa pritariu visiškai drinks_cheers.gif
LAILA
user posted image
Va pavyzdziui kaip sita nuotrauka labai grazi man, nors nera juokiu ypatingo kostiumo ar kaukes, bet visvien gerai atrodo, toks tikras mazas nykstukas smile.gif
Stebukle
QUOTE(wwwtania @ 2007 01 11, 00:04)
kas tiesa tas tiesa pritariu visiškai  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif pravalas fotografuot tokius mazus doh.gif o va vyresni (3-....)... jie bent ilgiau nei 1 minute ramiai pabuti moka lotuliukas.gif
mama22
QUOTE(LAILA @ 2007 01 11, 00:01)
na su ausytem ar kepurytem nufotkint tikrai nereikia tureti daug fantazijos, bet..........pabandykit nufotkint 7-8 men. vaika su tuom ausytem-kepurytem. Jam gi nepasakysi :"Dabar sedim ir ziurim i fotika"  Tikrai reikia pasistengti, kad pagauti gera kadra, o tai ir yra mamos darbas. Jis gali uzimti net daugiau laiko negu kaukiu siuvimas, ar veiduko ispiasymas blink.gif  Ir dar nemanau, kad maziukas leliukas gerai atrodytu ispaisytas kaip KISSai (Nors man si foto labai patinka)
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif zinau pagal saviski... nereikia net jokiu ausyciu ar kepuryciu det, o pataikyt, kad gerai iseitu fotkej, tai ojoj doh.gif is kokiu 10fotkiu, tik kelios puse bedos buna ax.gif
akvilyte
QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 23:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif pravalas fotografuot tokius mazus doh.gif o va vyresni (3-....)... jie bent ilgiau nei 1 minute ramiai pabuti moka lotuliukas.gif
*

nesutinku schmoll.gif iki metukų gali bent sudomint kazkuo bent vienam kadrui.. o va jau jei vaikšto tai pravalas doh.gif as savo niekad nepriversiu papozuot schmoll.gif nes nei sekundės nepastovi... o konkursinė nuotrauka tai grynai netyčia pagauta bigsmile.gif

mama22
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 11, 00:22)
nesutinku schmoll.gif  iki metukų gali bent sudomint kazkuo bent vienam kadrui.. o va jau jei vaikšto tai pravalas doh.gif  as savo niekad nepriversiu papozuot schmoll.gif  nes nei sekundės nepastovi... o konkursinė nuotrauka tai grynai netyčia pagauta bigsmile.gif
*

maniskis jau nuo 9men vaiksto, pagaut kadra doh.gif egluciu konkursui niekaip negalejau nufotkint: arba egle tampo, bando zaisla nukabint, arba isvis pabega is kadro doh.gif
Double Latte
QUOTE(mama22 @ 2007 01 10, 17:05)
taip noretusi ir apie savo nuotraukyte nuomone isgirst  ax.gif kad ir kokia ji butu  cool.gif

ax.gif apie mus irgi tyli... ech... nu bent jau į šuns dienas nededa....

QUOTE(Stebukle @ 2007 01 10, 23:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif pravalas fotografuot tokius mazus doh.gif o va vyresni (3-....)... jie bent ilgiau nei 1 minute ramiai pabuti moka lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif kažkoks košmaras - iš kadro išsibėgioja, dažnai tik pamato fotiką ir užsiėmimai baigias rolleyes.gif, viską meta - reikia gi pačiupinėt pačiom. kažkas rašė, kad tik iš 10 kartų vieną gauna - pas mus kokia keliasdešimt parpyškint reikia ir .... atidėt sumanymą iki geresnių laikų ....
Vilika
QUOTE(akvilyte @ 2007 01 11, 00:22)
nesutinku schmoll.gif  iki metukų gali bent sudomint kazkuo bent vienam kadrui.. o va jau jei vaikšto tai pravalas doh.gif  as savo niekad nepriversiu papozuot schmoll.gif  nes nei sekundės nepastovi... o konkursinė nuotrauka tai grynai netyčia pagauta bigsmile.gif
*

drinks_cheers.gif Ir aš manau, kad lengviausia fotografuoti lelius. Jei jau taip sunku sukaupti dėmesį, tada tetis (arba kitas šeimos narys) stovi už fotografuojančio nugaros ir rodo grimasas ir visaip juokina mažiuką bigsmile.gif Ir nuotraukos gaunasi super thumbup.gif Su natūralia šypsena ir žvilgsniu kur reikia mirksiukas.gif O kai mano mažoji pradėjo vaikščioti, tai jau sunku pasidarė, vos pamato, kad išsitraukiau fotoaparatą, tuoj už jo čiupdavo, o jei neduodavau - rėkdavo. Va čia ir tečio juokinimai nepadėjo doh.gif Vėliau truputį situacija pagerėjo, nes dukrytė suprato, kad tai ne žaislas, kad vis tiek jo negaus, jai netgi visai įdomu fotografuotis pasidarė. Bet greitai ji suprato, kad reikia pozuoti, tai dabar išsišiepia nenatūraliai, ir kas iš to, kad žiūri į fotoaparatą, jei šypsena lyg priklijuota unsure.gif Net fotografai pripažįsta, kad lengviausia yra fotografuoti mažiukus, nes jie būna natūralūs, o ne susikaustę ir pozuojantys.
LAILA
Nu nezinau kaip cia lengva tuos lelius fotkint, gal kai dar ropot nemoka ,o tik sedi, tai gal ir galima sudomint, pajuokint.................bet kai maniske jau ropoja visu greiciu, tai tik pamato fotika iskarto jai jo reikia, ir juokie juokinimai ir zaislu rodimai nepadeda. Kad pagauti gera kadra, tenka kokius 20 kartu nufotkint (galima ir nepagauti) Nes pradeda ropoti, stotis, kisti zausliukus i burnyte, reikalauti fotiko, sliauzia pas mama arba dar geriau, verkia........... zodziu..........
Kad pagauti ta konkursini kadra fotkinau gal 25 kartus,va......................smile.gif
wwwtania
žodžiu be galo sunku fotkin vaikus iki kokiu 3-4 metų iki trejų nes jie nepasedi vietoj (bent jau maniškiui nepadedavo nei tetukas nei mama nei kartu paeme) o po ketveriu tai jie jau pradeda vaidint ir gražų kadra retai bepagausi, bet mes mamos esam STIPRIOS todel darysim šimtus kadrų o kad ir kiek balsų surinksim mūsų vaikai sauniausi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vilika
QUOTE(wwwtania @ 2007 01 11, 01:12)
todel darysim šimtus kadrų o kad ir kiek balsų surinksim mūsų vaikai sauniausi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*

drinks_cheers.gif labai geras požiūris thumbup.gif
meja34
o musu nepatvirtina verysad.gif kazi kodel? g.gif
mama22
QUOTE(meja34 @ 2007 01 11, 10:59)
o musu nepatvirtina verysad.gif kazi kodel? g.gif
*

kada idejai? palauk siek tiek ax.gif
meja34
QUOTE(mama22 @ 2007 01 11, 12:05)
kada idejai? palauk siek tiek  ax.gif
*

idejau vakar,diena g.gif
** Svaja**
user posted image
labai jau mielas drambliukas wub.gif wub.gif
Vilika
oi kokia miela nuotraukytė wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10191
Ir aš tokio nykštuko norėčiau...... ax.gif
** Svaja**
QUOTE(Vilika @ 2007 01 11, 12:57)
oi kokia miela nuotraukytė  wub.gif  wub.gif  wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10191
Ir aš tokio nykštuko norėčiau...... ax.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif dievuliau koks grozis
Stebukle
QUOTE(=SVAJA= @ 2007 01 11, 12:08)
user posted image
labai jau mielas drambliukas wub.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(=SVAJA= @ 2007 01 11, 14:29)
wub.gif  wub.gif  wub.gif dievuliau koks grozis
*

drinks_cheers.gif
ziuriu musu skoniai sutampa bigsmile.gif
RamuteS
man si labai patinka wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10164
Labai daug sauniu nuotraukyciu yra
Stebukle
sita dar tongue.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10148
Pagal ugi sakyciau vaikai, bet pagal isvaizda, tai ne... idomu bus suzinot, ar vaikai cia taip pasipuose ar ne thumbup.gif:
Nieko sau
man tai gražu pažiūrėt į tuos mažylius (0-8mėn), bet šiame konkurse balsuosiu už vyresnius bigsmile.gif darželinukus 4u.gif
Olgyte
O man šita wub.gif

Ir pelytė labai savotiška biggrin.gif

Ir nykštukas simpatiškas smile.gif

Enėja
QUOTE(Olgyte @ 2007 01 11, 15:39)

Ir pelytė labai savotiška  biggrin.gif

labai man ši pelytė wub.gif tokia natūrali akimirka ... wub.gif
LAILA
aaaaaaaaaaaaaa kiek dar graziu foto atsirado, tikrai neuzteks 3 balsu, man tai kokiu 10 reiktu tikrai.
O jau tas nykstukas pusnynoj..................as be zado....
Strielka
Nykstukas pusnynuos ir man labai wub.gif wub.gif

Pelyte taippat wub.gif

dar labai juokinga sita foto http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10143 reik tik gerai issiziuret i dzentelmena salia voverytes lotuliukas.gif

ir dar labai grazus kostiumas sito angeliuko http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10103 ir poza angeliuko thumbup.gif tik gaila kad kadras sujudintas, jei butu tokia ryski kaip pelytes foto butu tikrai daugiau kas demesi i ja atkreipes mano manymu... rolleyes.gif

beto, labai smagu kad pastebeta ir musu nuotraukyte blush2.gif
ŽuvelėNEauksinė
o man visi vaikai labai grazus wub.gif
Stebukle
QUOTE(Strielka @ 2007 01 11, 16:04)
Nykstukas pusnynuos ir man labai  wub.gif  wub.gif

Pelyte taippat wub.gif

dar labai juokinga sita foto http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10143 reik tik gerai issiziuret i dzentelmena salia voverytes  lotuliukas.gif

*

tik dabar pamaciau ta dzentelmena blush2.gif doh.gif Labai orginalu thumbup.gif
Nors is tikruju, ai issito konkurso tai tik 3 nuotraukos kurios man nepatinka schmoll.gif o ka reiks daryt kai reiks balsuot, jauciu nebalsuosiu, nes neissirinksiu is gausybes graziu nuotraukyciu su graziais persirengeliais wub.gif
Pareis
Smagu ir man, kad kazkas ir musu nuotraukyte pastebejo. Nors kai reikejo isirinkt kokai nuotrauka det su kauke( nes ju turejom daugiau su ivairiom kaukem), tai ilgai su vyru diskutavom kokia geriau. Idejau kurios as norejau, nes nesinorejo su daugeliu kitu nuotrauku panasiu kartotis.
Stebukle
Sita labai grazi wub.gif
http://www.supermama.lt/foto/index.php?f=p...&phid=10205
tikra princese... ir mes norim tokios sukneles tongue.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pareis @ 2007 01 11, 17:41)
Smagu ir man, kad kazkas ir musu nuotraukyte pastebejo. Nors kai reikejo isirinkt kokai nuotrauka det su kauke( nes ju turejom daugiau su ivairiom kaukem), tai ilgai su vyru diskutavom kokia geriau. Idejau kurios as norejau, nes nesinorejo su daugeliu kitu nuotrauku panasiu kartotis.
*

Musu irgi pastebejo rolleyes.gif labai dziaugiuosi wub.gif
dvyne2
o apie mus dar niekas neshnekejo:)gal del to, kad viena ish nauju foto:) o shiaip tai man iki shol pati graziausia foto yra su ta pelyte wub.gif wub.gif wub.gif
mama22
QUOTE(dvyne2 @ 2007 01 11, 18:02)
o apie mus dar niekas neshnekejo:)gal del to, kad viena ish nauju foto:) o shiaip tai man iki shol pati graziausia foto yra su ta pelyte wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

ir musu dar nepastebeta verysad.gif negi niekaip neuzkliuna g.gif nei grazi, nei verta kritikos unsure.gif
dvyne2
QUOTE(mama22 @ 2007 01 11, 19:12)
ir musu dar nepastebeta  verysad.gif negi niekaip neuzkliuna  g.gif nei grazi, nei verta kritikos  unsure.gif
*

nu ash tavo vaikiuko foto apziurejau wub.gif ...bet konkurse...daryk ka nori...ash jo nerandu...smile.gif gal ash akla...smile.gif gal su gera kauke, kad atpazint neimanoma:)
Pareis
Man tai Bitute ir Nykstukas pusnynuos labai patinka.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.