Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: baseinai neštukėms Klaipėdoje
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Prekės ir paslaugos nėštukėms
Pages: 1, 2, 3, 4
Sillenka
O, as lankau baseina pas Jovita. (www.nestumas.com) prie Svyturio gamyklos. man laaabai patinka. be to ji dar veda kursus busimiems tevams, labai daug naudingos informacijos is ju suzinojom su vyru smile.gif Taigi rekomenduoju!
jjuodaake
[quote=Sillenka,2011 04 04, 16:10]
O, as lankau baseina pas Jovita. (www.nestumas.com) prie Svyturio gamyklos. man laaabai patinka. be to ji dar veda kursus busimiems tevams, labai daug naudingos informacijos is ju suzinojom su vyru smile.gif Taigi rekomenduoju!
*

#

o Jovita veda vandens aerobika tik nesciosioms? pagimdziusioms ten nera kokio baseino uzsiemimu?
kristute*
Na klaipeda gym, kainos jau tikrai pakeltos..... verysad.gif
mama2004
sveikos mamytes, Sothys centras renka nestukiu rytine grupe dirbancioms antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 8:30 bigsmile.gif (drauge planuoja eiti biggrin.gif )kiek girdejau lyg ir vakarines yra taip pat nesciosioms apie 18val., tik gal kitomis dienomis bigsmile.gif as tai su mazuoju (jam 4metai biggrin.gif ) ten pat einu i uzsiemimus pas trenere Vilija, mano vaikinas kaifuoja.... abu lipam i vandeni, ten yra daugiau mamyciu su panasaus amziaus vaikuciais, daug pripuciamu zaislu, laikas prabega net nepastebi..... uzsiemimai vyksta antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 10val., po musu ateina mamytes su mazesniais vaikuciais, kuriems apie 2 metukus, zodziu jei kas domites skambinkites i centra arba paciai trenerei Vilijai, nes jie siuo metu kazkodel nesireklamuoja g.gif. man treneres telefona dave paskambinus i pati centra, manau, kad telefono numeris viesas g.gif .. Treneres telefonas 868677708 ax.gif
Bruknyteee
Sveikos,

O tai Sothys centras dar neuzsidares? Kokioj cia gatvej Jis randasi?
kristute*
3-ioj poliklinikoj baseinas veikia ir prie senojo turgaus dar yra mirksiukas.gif
karamele666
sveikos mamytes.gal zinote koki baseina nescioms rumpiskes ar taikos pr gatveje.aplinkiniuosia rajonose.noretusi arciau prie namu lankytis smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.