Taip atrodo, kad į baseiną
Tu apsirinki, klaipedoje yra SPA centras, kur yra baseinas nescioms. Dabar tikslaus adreso nepamenu, bet galiu pasiziuret. jei dar nieko neradai.
Klaipedoje mankastas nestukems baseine organizuoja:
1. SPA centras, kuris yra Mažosios Smilties gatveleje (netoli Mažvydo alėjos, įvažiavimas iš Vytauto gatvės) užsiėmimai vyksta II-IV 11 ir 12 val. / I-III-V 11 ir 12 val. 10 kartų kainuoja 160Lt 2. trecioji poliklinika netoli Debreceno, priesais Medinava kas ir kaip ten - as nezinau tiesiog keliauk ir gausi visa pilna info vietoje sekmes
Tai yra is ko rinktis
Kiek zinau treciojioje poliklinikoje yra milzinisko eiles, nes ten nemokamai ir priima tik 7-8 men. ar as klystu? Nes cia tik gandai O tai tame SPA centre eik i sveikata, uz 10Karus 160Lt ne tokie zveriski pinigai. Lankusioms klausimas, o nuo kada jus pradejot lankytis i baseinus? Cia yra svarbu ar nelabai?
Aciu už pagalba
SPA centre taip pat yra eilės, bet girdėjau labai gerus atsiliepimus, labai gerai atsipalaiduoji ir O kada pradėti lankyti baseiną reikia paklausti pas savo gydytoją, nes ji turi israsyti pažymą be kurios nepriima į SPA centrą (bent jau taip anksciau buvo). QUOTE(simbarela @ 2007 01 16, 13:52) Aciu už pagalba SPA centre taip pat yra eilės, bet girdėjau labai gerus atsiliepimus, labai gerai atsipalaiduoji ir O kada pradėti lankyti baseiną reikia paklausti pas savo gydytoją, nes ji turi israsyti pažymą be kurios nepriima į SPA centrą (bent jau taip anksciau buvo). ir dabar reikia siuntimo is ginekologes, beja lankyt galima betkada, treneres patenkintos labiau, kai jau ateina
as irgi va galvoju kad butu smagu i baseina
Bet kazi ar ten nera gilu, esu tik vos 160 ugio ir plaukt nemoku Ar tokiu atveju man nera ka veikt tame baseine
as pradesiu eit, kai iseisiu i dekreta. galvoju irgi i spa eiti. sesuo ten ejo, tai sake kvepavimo pratimai baseine padejo ir per gimdyma
as ir apie SPA geru atsiliepimu girdejau
bet kazkas sake, kad ir pazymu nebereikia ten... ir eiles sake greitai eina, nes tos kurios jau ishsilukstena uzleidzia vietas kitoms zadu pradet eit po velyku
Tik įdomu kaip ten III poliklinikoj tie baseinai, gal kuri lankėsi ir gali papasakoti???
Tiesa dar, kaip su maudymukais??? ar Jūs dedatės atskirus maudymukus, ar perkat didesnius, kad su pilvais įtilpti??? QUOTE(novila @ 2007 03 19, 14:50) Tik įdomu kaip ten III poliklinikoj tie baseinai, gal kuri lankėsi ir gali papasakoti??? Tiesa dar, kaip su maudymukais??? ar Jūs dedatės atskirus maudymukus, ar perkat didesnius, kad su pilvais įtilpti??? girdejau, akd ten poliklinikoje ziaurios eiles o maudimukai tai i ka telpi ta ir velki
spa centre ne tik eiles dideles. As uzsirasiau iki dekretiniu likus 1 men., kad isejusi galeciau pradet lankyti baseina,turejo paskambinti kai atsiras vietos spekit ar man paskambino is spa centro, ne. Ir ne man vienai taip nepasiseke, pazystama sake kad turi eiti vos ne kas savaite ir klausti ar dar nera vietos, nes administratore turbut uzmirsta. Ir administratore nelabai maloni, kai paskambinau uzsirase i eile tada paklausiau apie uzsiemimus, o ji tik viso gero ir rageli padejo
QUOTE(simbarela @ 2007 04 11, 22:01) spa centre ne tik eiles dideles. As uzsirasiau iki dekretiniu likus 1 men., kad isejusi galeciau pradet lankyti baseina,turejo paskambinti kai atsiras vietos spekit ar man paskambino is spa centro, ne. Ir ne man vienai taip nepasiseke, pazystama sake kad turi eiti vos ne kas savaite ir klausti ar dar nera vietos, nes administratore turbut uzmirsta. Ir administratore nelabai maloni, kai paskambinau uzsirase i eile tada paklausiau apie uzsiemimus, o ji tik viso gero ir rageli padejo aš va ką tik pasiskambinau į SPA centrą ir man pasakė, kad galiu ateiti antradienį ar ketvirtadienį 11 val, pasibandyti ir jei viskas gerai išsipirkti abonentą, o jei ne - tai tisiog už tą vieną kartą susimokėti. Tai ko kas dar nesiregistravau, nes nuo irmadienio radedu lankyi mamyčių kursus, ir nežinau kokiom dienom ten kas kaip vyks. Tai kai paaiškės su kursais tada užsirašysiu ir į baseiną QUOTE(novila @ 2007 04 12, 15:07) aš va ką tik pasiskambinau į SPA centrą ir man pasakė, kad galiu ateiti antradienį ar ketvirtadienį 11 val, pasibandyti ir jei viskas gerai išsipirkti abonentą, o jei ne - tai tisiog už tą vieną kartą susimokėti. Tai ko kas dar nesiregistravau, nes nuo irmadienio radedu lankyi mamyčių kursus, ir nežinau kokiom dienom ten kas kaip vyks. Tai kai paaiškės su kursais tada užsirašysiu ir į baseiną istikro 11val vietu kiek nori... ir jos nerezervuoja dar del vienos priezasties is anksto, nes pacios panos kaltos prisipraso, uzima eile o paskui nepasirodo... tai reik tiesiai vaziuot, pirkt abonimenta ir atsiras laisvu tu vietu QUOTE(Inga28 @ 2007 04 13, 12:41) istikro 11val vietu kiek nori... ir jos nerezervuoja dar del vienos priezasties is anksto, nes pacios panos kaltos prisipraso, uzima eile o paskui nepasirodo... tai reik tiesiai vaziuot, pirkt abonimenta ir atsiras laisvu tu vietu Gal per ta laika kas pasikeite, nes pries gerus 2 men. buvo nekas. Tai labai saunu
Sveikos
QUOTE(edituke @ 2007 04 13, 19:57) Sveikos as manau kad geriau neik, nes ten dar kokia liga pasigausi. Mano gyd sake kad i tik nesciosiom skirta baseina galiu eiti, nes ten turetu buti tik "gerosios bakterijos". Tad su bendru geriau nerizikuoti. QUOTE(edituke @ 2007 04 13, 19:57) Sveikos manau jokio skirtumo nera... visur chlorkalkes privaryta ir tiek tuose paciuose baseinuose vyksta uzsiemimai nestukems , jie baigiasi ir plaukioja kas nori... tai nemanau kad bent jau klaipedoj butu koks super truper baseiniukas skirtas tik nesciosioms ir kazkokiomis gerosiomis bakterijomis prisotintas.... QUOTE(Inga28 @ 2007 04 14, 22:32) manau jokio skirtumo nera... visur chlorkalkes privaryta ir tiek tuose paciuose baseinuose vyksta uzsiemimai nestukems , jie baigiasi ir plaukioja kas nori... tai nemanau kad bent jau klaipedoj butu koks super truper baseiniukas skirtas tik nesciosioms ir kazkokiomis gerosiomis bakterijomis prisotintas.... as turejau omeny kad tos "gerosios bakterijos" yra pas nesciasias (taip man sake gydytoja), o pries ateinant nestukems vandeni turbut pakeicia, nes kitu atveju kursai vyktu dazniau. Bet cia tik mano nuomone, o del vandens keitimo butu ydomu paklausti SPA centre.
Vasara tai artėja, ir kol dar pagimdysiu liepos vidurį, jei viskas pagal planą
QUOTE(edituke @ 2007 04 16, 10:02) Vasara tai artėja, ir kol dar pagimdysiu liepos vidurį, jei viskas pagal planą tikrai sutinku su tavo nuomone 100%. Paklausk dinamo baseine kas kiek vandeni keicia tai pasakys kasdien manau. SPA nieko ten stebuklingo nera... na nezinau. Tikrai nemanau, kad keicia vandeni pries nestukiu uzsiemimus... o jie taip vyksta, nes kitais laikais juk tame paciame baseiniuke ir aqua aerobika vyksta ir seip zmones i pirteles atvaziuoja, jiems reikia irgi kazkur maudytis, juk mes tik sau pacios atrodom dabar pasaulio bambom, o kitiems tai kas QUOTE(Inga28 @ 2007 04 16, 09:22) tikrai sutinku su tavo nuomone 100%. Paklausk dinamo baseine kas kiek vandeni keicia tai pasakys kasdien manau. SPA nieko ten stebuklingo nera... na nezinau. Tikrai nemanau, kad keicia vandeni pries nestukiu uzsiemimus... o jie taip vyksta, nes kitais laikais juk tame paciame baseiniuke ir aqua aerobika vyksta ir seip zmones i pirteles atvaziuoja, jiems reikia irgi kazkur maudytis, juk mes tik sau pacios atrodom dabar pasaulio bambom, o kitiems tai kas Pritariu Papildyta: Norėjau dar paiteirauti, girdėjau reikalinga iš gydytojų pažyma, o ji reikalinga tik norint sportuoti, ar ir paprastai lankant baseina, tik norint paplaukioti, taip pat reikalinga šita pažyma? Nes kai klausiau savo dakterės dėl baseinų lankymo, tai ji sakė galiu lankyt, ir apie pažymą nieko neužsiminė
Aisku kėkvieno teise rinktis, gal as ir per daug saugausi, bet atsargumas niekam nepakenke (ypac nestumo metu kai turi galvoti ne apie save o apie kudikeli).
QUOTE(edituke @ 2007 04 16, 20:14) Papildyta: Norėjau dar paiteirauti, girdėjau reikalinga iš gydytojų pažyma, o ji reikalinga tik norint sportuoti, ar ir paprastai lankant baseina, tik norint paplaukioti, taip pat reikalinga šita pažyma? Nes kai klausiau savo dakterės dėl baseinų lankymo, tai ji sakė galiu lankyt, ir apie pažymą nieko neužsiminė sako kad spa praso tos pazymos, bet mano gine sake kalbejo su trenere ir sake kad neturi teises reikalaut tokiu pazymu, jei leidau vadinasi gali ir nedave jokios pazymos na dar ir nepradejau lankyt, bet eisiu akis ispletus akd man neraso tokios pazsymos Papildyta: QUOTE(simbarela @ 2007 04 16, 21:10) Aisku kėkvieno teise rinktis, gal as ir per daug saugausi, bet atsargumas niekam nepakenke (ypac nestumo metu kai turi galvoti ne apie save o apie kudikeli). na sekmes bet siulyciau nebut tokiai naivei... tu geruju tiek turi nesciosios, kad visokios virusines ir puola.. ir baltosios ir kitokios infekcijos prilimpa ir dar labiau nei ne nesciasias... taip kad tos gerosios bakterijos gali greit apkarst gal tu apie kokias geras emocijas girdejai ir sumaisei su bakterijom QUOTE(simbarela @ 2007 04 13, 21:42) as manau kad geriau neik, nes ten dar kokia liga pasigausi. Mano gyd sake kad i tik nesciosiom skirta baseina galiu eiti, nes ten turetu buti tik "gerosios bakterijos". Tad su bendru geriau nerizikuoti. Aš ne nėštukė, bet lankau tame pačiame SPA centre vandens aerobika. Užsiėmimai vyksta mums 10val. po mūsų ateina QUOTE(elve @ 2007 04 18, 18:22) Aš ne nėštukė, bet lankau tame pačiame SPA centre vandens aerobika. Užsiėmimai vyksta mums 10val. po mūsų ateina Aš taip ir galvojau, nes neįmanoma taip keisti, visur taupymo rėžimas įjungtas, ir nesvarbu kokie žmonės lys į ta vandenį, o mes ir nesamam kaskokios sterilios QUOTE(Inga28 @ 2007 04 18, 19:07) sako kad spa praso tos pazymos, bet mano gine sake kalbejo su trenere ir sake kad neturi teises reikalaut tokiu pazymu, jei leidau vadinasi gali ir nedave jokios pazymos na dar ir nepradejau lankyt, bet eisiu akis ispletus akd man neraso tokios pazsymos Papildyta: na sekmes bet siulyciau nebut tokiai naivei... tu geruju tiek turi nesciosios, kad visokios virusines ir puola.. ir baltosios ir kitokios infekcijos prilimpa ir dar labiau nei ne nesciasias... taip kad tos gerosios bakterijos gali greit apkarst gal tu apie kokias geras emocijas girdejai ir sumaisei su bakterijom QUOTE(simbarela @ 2007 04 19, 19:24) Tu rašai: "neturėtu nieko blogo nutikt" - o jei nutiks?
Mano dvi drauges lanke Klaipedoj baseina kur lankosi nesciosios,tai abi labai patenkintos,lanke iki gimdymo,tik nezinau ar padejo,nes vienai dare cezari,kadangi du ir pirmas gimdymas buvo per virsu,o kita sake labai skausmingas gimdymas buvo.
QUOTE(edituke @ 2007 04 20, 11:46) Tu rašai: "neturėtu nieko blogo nutikt" - o jei nutiks? Valgyti uz du tikrai nezadu O nesulius tegu vyras nesioja. pasilepinkim kol galim.
buvau tik karta spa baseine,tikrai patiko ten,tik va gaila kad nebuvo galimybiu eit i uzsiemimus
Baseiną trečioj poliklinikoj lankiau vasarą tai nebuvo jokių eilių. Nueini vieną kartą ir užsimoki. O SPA reikia mokėt iškarto, o kaip jei išsilukšteni anksčiau. Poliklinikoj labai patiko, manau ir gimdyti buvo lengviau nuo to. Aš eidavai kartu su vyresniąją (jai buvo 5 m.) Ji pažiūrėdavo, kol aš pasportuosiu, ten pat papiešdavo.
Aš dabar lankau baseiną III poliklinikoj
Na mes su drauge zadam i Spa centra eiti, pasipliuskenti
QUOTE(novila @ 2007 05 29, 09:33) Aš dabar lankau baseiną III poliklinikoj O kaip užsirašyti į III poliklinikos baseiną? Ar būtina ten lankytis? Aš planuoju birželį atvažiuoti paatostogauti į Klaipėdą, Kaune lankau baseiną, tad nenorėčiau likti be baseino ir Klaipėdoje. O SPA centre kokios pažymos reikia? Gal užtenka nėščiosios formos? Kaune užtenka tos formos QUOTE(dolile @ 2007 05 30, 10:11) O kaip užsirašyti į III poliklinikos baseiną? Ar būtina ten lankytis? Aš planuoju birželį atvažiuoti paatostogauti į Klaipėdą, Kaune lankau baseiną, tad nenorėčiau likti be baseino ir Klaipėdoje. O SPA centre kokios pažymos reikia? Gal užtenka nėščiosios formos? Kaune užtenka tos formos Na aš irgi ne toj poliklinikoj telankausi, o pažymos irgi reikia. Na ta pažyma, tai man bent jau gydytoja parašė, kad esu neščia, kiek savaičių ir viskas. Ir nieko ten jos nereikia laukti, iškart parašo.
lankau spa centra, esu patenkinta uzsiemimais, ypac gerai jauciuosi po treniruociu
Na nereikia zmoniu klaidinti.
QUOTE(laizanika @ 2007 06 05, 20:46) Na nereikia zmoniu klaidinti. O III poliklinikoj vienas kartas kainuoja 13,20 lt.
Tai kokios pažymos reikalauja baseine? Gal kažkokios konkrečios formos? o į III polikliniką taip paprastai galima užsirašyti? Tiesa maždaug kurioj vietoj jis yra? kur nors pirmame aukšte? Senokai bebuvau toje poliklinikoje
Jokios konkrecios pazymos formos, tiesa saknt mes kai nuejoje musu tik paklause ar turime pazymas ir ju parodyti net nepaprase. Kazin cia jie visad taip?
Kur III poliklinikoje viskas vyksta nezinau, nes pasirinkau SPA centra ir man ten labai patinka
Aš lankau 3 poliklinikos baseiniuką. man ten labai patinka. Vandeniukas labai šiltas vietos daug ir kas svarbiausi negilu. Mna tai aktualu, nes plaukti nemoku.
tik va III poliklinikoj pati buvau, tai ten treniruotė trunka 20 min, o spa centre sake 1val.
Lankiau SPA centre iki pat 39sav. Labai patiko
P. s. prieš galą pirkdavau po pusę abonimento, kaina ta pati
mes irgi i SPA centra einam
ten apie 40-45min trunka treniruote bet labai faina
Sveikos mamytes, kadangi sian mano paskutine darbo diena, tai jau svajoju kuo greiciau pradet lankyt baseina
siemet kazkaip apmirusi si temike
tai gal yra kokiu atsiliepimu jau issilukstenusiu mamyciu?
sveikutes, gal galetumet parasyt atsilepima apie SPA centro baseina dabar kurios lanko,idomu ar nieko nepasikeite kiek skaicioau tai seni atsiliepimai apie ji.ir parasyt kokios kainos tame baseine
Labas,
Kiek girdejau, tam SPA centre baseinas nescioms jau pabrango, bet kiek dabar kainuoja - nezinau |