saunuole, aciu uz grazia istorija
labai grazu net apsiverkiau
Fantastiškai gražiai aprašyta... Labai gražios nuotraukos... Kaip aš galiuosi, ir gailėsiuos visą gyvenimą, kad tada, kai gimė mano sūnelis, neturėjome nieko panašaus į fotoaparatą... Bet ši istorija be galo be galo graži... Gal dėl nuotraukų? Bet tikriausiai ne, kažkas daugiau kuria tą šviesumo įspūdį ir sukelia pačius šviesiausius prisiminimus....
labai graziai parsei
koks grazus varliukas
Eikit sau, kaip faaaaina
O jau nuotraukytės kokios
labai miela istorija, sveikinu
Aciu
Super
...pritrukau zodziu, asaros skruostais rieda, tokia ramybe, tokia meile...tik motinos sirdis ja tokia jaucia... Linkiu jums didziules laimes...
nuostabus laiskas
Darsyk aciu
Labai graziai parayta, skaiciau ir sipsena nepalikdavo mano veida
LAIMES JUMS
Net ašarą nubraukiau
Dėkui
Tiesą sakant, tikrai nesitikėjau. Ačiū balsavusiems ir tiems, kuriems mano istorija patiko
Sveikinam!!!!!!!!!!
be galo jaudinanti istorija. Dziaugiuosi uz jusu visa seima.Sekmes, laimes meiles ir sveikatos
Yell, iki siol prisimenu kai važiavai gimdyti. Dar stebėjausi tavo ramumu, kai MB nebuvo šalia, o tu važiavai gimdyti. Ir paskui forume kilo sumaištis, vienos tikina, kad gimė mergaitė, kitos kad berniukas. O kitą dieną ir aš išvažiavau ten pat. Ir kai pamatydavau kokį vyrą su kūdikiu, vis bandžiau spėti, gal čia tavo MB laimingas laksto.
O istorija nepakartojama, jaudinanti ir verčianti vėl išgyventi tą nepakartojamą jausmą - tapti mama.
Labai grazi istorija, susigraudinau
Kaip grazu
Perskaicius tavo istorija neimanoma neapszliumt, kupini meilės zodziai,
QUOTE(Neffertite_ @ 2007 02 09, 01:16) Yell, iki siol prisimenu kai važiavai gimdyti. Dar stebėjausi tavo ramumu, kai MB nebuvo šalia, o tu važiavai gimdyti. Ir paskui forume kilo sumaištis, vienos tikina, kad gimė mergaitė, kitos kad berniukas. O kitą dieną ir aš išvažiavau ten pat. Ir kai pamatydavau kokį vyrą su kūdikiu, vis bandžiau spėti, gal čia tavo MB laimingas laksto. O istorija nepakartojama, jaudinanti ir verčianti vėl išgyventi tą nepakartojamą jausmą - tapti mama. Aciu uz sveikinimus ir pagyrimus Kai buvom ligoninej Gerbera buvo parasius, kad tu irgi KMUK guli, galvojau, gal pamatysiu kur koridoriui, nes mes ten su maziuku dienoms daug budavom, palatoj buvo labai karsta. Bet nesutikau taves Papildyta:
Nuostabus laiskas!
Grazus laiskutis lb
braukiu asaras ir skaitau gal penkiolikta karta...
kaip noriu susilaukti savojo...
oo.. tikrai labai grazi ir jaudininti istorija
Kaip grazu
Mamytes laiskas suneliui parasytas is visos sirdies
Bukit laimyngi!!!
Aciu, mergaites dar karta
negaliu sulaikyti asaru skaitant tokia istorija... mano gimdymas jau cia pat, ir labai laukiu, ir labai jaudinuosi
Labai grazu....norisi verkti...as ir taip noriu greiciau pagmdyti.
Dekui. Lengvo jums gimdymo
ui kaip grazu>netycia uzejau:)
o Rokutis dabar tosk grazutis, linkmsas ir laimingas vaikutis net asarele isspaudziau
Su pirmuoju gimtadieniu
Kaip gražu
Nuostabi istorija
Su gimimo diena
Labai gražus laiškas.
Ir aš sveikinu sūnytį su pirmuoju gimtadieniu ir mamytę tuo pačiu.
Labai gražus pasakojimas
Aciu uz pagyrimus ir gimtadienio sveikinimus
Tik stai ka norejau pasakyti... kai dukrytei buvo 8sav as irgi pradejau kraujuot,buvo juodas kraujas,o susiraukusi boba sake man,kad turbut reik daryt valyma,bet kadangi tai NERA butinoji pagalba,tai galima atlikti veliau.Gal savaite taip ir nesupratau-laukiuosi ar nebe.Mano vaikute buvo gyva ir sveika,tai tik hematoma iskraujavo,o blogiausiu atveju buvo dvynukai,bet vienas ju dingo... |