Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dvylika laukimo mėnesių arba laiškas Tau
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
tanitausa
saunuole, aciu uz grazia istorija 4u.gif
rimke2
labai grazu net apsiverkiau smile.gif
saldūška
cray.gif cray.gif cray.gif kaip gražu...
voveraite1302
Fantastiškai gražiai aprašyta... Labai gražios nuotraukos... Kaip aš galiuosi, ir gailėsiuos visą gyvenimą, kad tada, kai gimė mano sūnelis, neturėjome nieko panašaus į fotoaparatą... Bet ši istorija be galo be galo graži... Gal dėl nuotraukų? Bet tikriausiai ne, kažkas daugiau kuria tą šviesumo įspūdį ir sukelia pačius šviesiausius prisiminimus....
-Diana-
labai graziai parsei wub.gif sekmes auginant mazyli smile.gif
_Vita_
cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Indre_G.
koks grazus varliukas 4u.gif ax.gif , puikus laiskas tavo sunui ir labai graziai papasakojai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ryški
Eikit sau, kaip faaaaina wub.gif wub.gif Ir ašaros kaupiasi, bet negaliu gi žliumbt, vyras netoli sėdi biggrin.gif

O jau nuotraukytės kokios thumbup.gif Ypač ta, kur papuką įsikandęs varliukas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
MyWay
labai miela istorija, sveikinu 4u.gif
Yell
Aciu 4u.gif
mamymamy
Super 4u.gif Nėra žodžių.... thumbup.gif
Yell
QUOTE(mamymamy @ 2007 01 24, 16:16)
Super  4u.gif Nėra žodžių.... thumbup.gif
*

Dekui 4u.gif
_plunksnele_
...pritrukau zodziu, asaros skruostais rieda, tokia ramybe, tokia meile...tik motinos sirdis ja tokia jaucia... Linkiu jums didziules laimes... 4u.gif
SilRa
nuostabus laiskas wub.gif verkiau ir dziaugiausi bigsmile.gif sekmes jusu seimynelei 4u.gif
Yell
Darsyk aciu 4u.gif
TDDD
Labai graziai parayta, skaiciau ir sipsena nepalikdavo mano veida wub.gif O JAU SUNELIS GRAZUOLIS wub.gif VAIAVAIVAI
LAIMES JUMS 4u.gif
Yell
QUOTE(TDDD @ 2007 01 29, 22:37)
Labai graziai parayta, skaiciau ir sipsena nepalikdavo mano veida wub.gif O JAU SUNELIS GRAZUOLIS wub.gif VAIAVAIVAI
LAIMES JUMS 4u.gif
*

Dekui 4u.gif
Elenele Raganele
thumbup.gif sauni istorija!Ir sunutis tikras grazuciukas
opatija
Net ašarą nubraukiau 4u.gif Aukit didučiai ir sveikučiai!
Aurėja

i 
Šis pasakojimas gimdymo istorijų konkurse (2007 sausis) laimėjo I-ąją vietą, ir yra apdovanotas supermama.lt aukso medaliu!

user posted image
Yell
Dėkui 4u.gif
Tiesą sakant, tikrai nesitikėjau.
Ačiū balsavusiems ir tiems, kuriems mano istorija patiko 4u.gif
** Svaja**
Sveikinam!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
LeiLa*
be galo jaudinanti istorija. Dziaugiuosi uz jusu visa seima.Sekmes, laimes meiles ir sveikatos smile.gif
Neffertite_
Yell, iki siol prisimenu kai važiavai gimdyti. Dar stebėjausi tavo ramumu, kai MB nebuvo šalia, o tu važiavai gimdyti. Ir paskui forume kilo sumaištis, vienos tikina, kad gimė mergaitė, kitos kad berniukas. O kitą dieną ir aš išvažiavau ten pat. Ir kai pamatydavau kokį vyrą su kūdikiu, vis bandžiau spėti, gal čia tavo MB laimingas laksto. lotuliukas.gif
O istorija nepakartojama, jaudinanti ir verčianti vėl išgyventi tą nepakartojamą jausmą - tapti mama. 4u.gif Sveikinu su laimėjimu. 4u.gif
zoroboba
Dieve, kaip graziai viska aprasei, saunuoliai, kad neklauset daktaru, dabar vel esat labai laimingi.O mes su vyru paklausem....bet zinau, kad jau labai greit laimingi busim ir mes. o jus aukit stiprus ir dideli 4u.gif biggrin.gifuser posted image

user posted image
sigitac
Labai grazi istorija, susigraudinau blush2.gif
Taistė
Kaip grazu wub.gif Ir pasakojimas, ir nuotraukytes wub.gif Aukit sveikuciai 4u.gif
Festa
Perskaicius tavo istorija neimanoma neapszliumt, kupini meilės zodziai, wub.gif wub.gif wub.gif
Yell
QUOTE(Neffertite_ @ 2007 02 09, 01:16)
Yell, iki siol prisimenu kai važiavai gimdyti. Dar stebėjausi tavo ramumu, kai MB nebuvo šalia, o tu važiavai gimdyti. Ir paskui forume kilo sumaištis, vienos tikina, kad gimė mergaitė, kitos kad berniukas. O kitą dieną ir aš išvažiavau ten pat. Ir kai pamatydavau kokį vyrą su kūdikiu, vis bandžiau spėti, gal čia tavo MB laimingas laksto.  lotuliukas.gif
O istorija nepakartojama, jaudinanti ir verčianti vėl išgyventi tą nepakartojamą jausmą - tapti mama.  4u.gif Sveikinu su laimėjimu.  4u.gif
*

Aciu uz sveikinimus ir pagyrimus ax.gif 4u.gif
Kai buvom ligoninej Gerbera buvo parasius, kad tu irgi KMUK guli, galvojau, gal pamatysiu kur koridoriui, nes mes ten su maziuku dienoms daug budavom, palatoj buvo labai karsta. Bet nesutikau taves smile.gif
Papildyta:
4u.gif Zoroboba, Sigitac, Garbane, Regin, aciu jums 4u.gif
the one
Nuostabus laiskas! thumbup.gif
tas kur upelyje gyvena
Grazus laiskutis lb 4u.gif ir lb sunelis grazutis wub.gif
mamulyyte
braukiu asaras ir skaitau gal penkiolikta karta...
kaip noriu susilaukti savojo...
spylka
4u.gif nuostabi istorija, labai nuostabiai isreiskiai savo mintis. 4u.gif Daug jums laimes, ir sveikatos mirksiukas.gif
EveningRoutine
oo.. tikrai labai grazi ir jaudininti istorija wub.gif saunuole. yell 4u.gif
dimsiukas
Kaip grazu wub.gif ,net kialiata asareliu nubraukt teko... doh.gif
~Flamme~
Mamytes laiskas suneliui parasytas is visos sirdies wub.gif
Bukit laimyngi!!! 4u.gif
*linuska*
thumbup.gif wub.gif wub.gif
Yell
Aciu, mergaites dar karta 4u.gif
Tomassella
negaliu sulaikyti asaru skaitant tokia istorija... mano gimdymas jau cia pat, ir labai laukiu, ir labai jaudinuosi cray.gif wub.gif
Džiuga+
Labai grazu....norisi verkti...as ir taip noriu greiciau pagmdyti. wub.gif
Yell
Dekui. Lengvo jums gimdymo 4u.gif
egliene
ui kaip grazu>netycia uzejau:)
o Rokutis dabar tosk grazutis, linkmsas ir laimingas vaikutis wub.gif
net asarele isspaudziau blush2.gif
r8t8l18k3
Su pirmuoju gimtadieniu blush2.gif
Austre 123
Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif
viltuke
Nuostabi istorija cray.gif
Su gimimo diena 4u.gif
*Jalta*
Labai gražus laiškas. wub.gif
Ir aš sveikinu sūnytį su pirmuoju gimtadieniu ir mamytę tuo pačiu. 4u.gif Laimės, meilės, sėkmės gyvenime. wub.gif wub.gif wub.gif
astulkina
Labai gražus pasakojimas thumbup.gif
pincės
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Yell
Aciu uz pagyrimus ir gimtadienio sveikinimus 4u.gif
Elenele Raganele
4u.gif be zodziu,labai grazu!
Tik stai ka norejau pasakyti... kai dukrytei buvo 8sav as irgi pradejau kraujuot,buvo juodas kraujas,o susiraukusi boba sake man,kad turbut reik daryt valyma,bet kadangi tai NERA butinoji pagalba,tai galima atlikti veliau.Gal savaite taip ir nesupratau-laukiuosi ar nebe.Mano vaikute buvo gyva ir sveika,tai tik hematoma iskraujavo,o blogiausiu atveju buvo dvynukai,bet vienas ju dingo... unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.