Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Liepos gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
s.saulute
Sveiki, nutariau ir ax jums papasakoti savo mergytes gimima. smile.gif kai suzinojau kad laukiuosi buvo labai baisu. huh.gif Ka tik pradejau mokytis magistrantura, susiradau antra darba, o dar ir vyras beveik metams isvaziavo i uzsieni.Taciau tuo pat metu buvau labai laiminga. biggrin.gif
Gimdymo istorija papasakosiu toms, kurios dar laukiasi ir bijo gimdyti.Turiu pasakyti kad tai visai nebaisu, as pati galvojau kad bus kokius tris kartus baisiau.Kai prasidejo saremiai ramiausiai vaiksciojau po parduotuve.Sustodavau kelioms minutems kai suskausdavo ir eidavau toliau.11 valanda vakaro atvykau i gimdykla, atvaziavo vyras.atsidarymas tik 2 cm ir taip visa nakti, nei i prieki nei ka.Su vyru prasnaudeme beveik visa naktele.Kadangi suleido nuskausminamuosius, tai labai neskaudejo.Tik ryta reikalai pajudejo i prieki ir labai sparciai,tai 5 cm, jau 7 cm, o dabar jau sakio stumk.Kadangi dare epidurini nuskausminima tai net saremiu nejutau.daktare sako kai bus saremis tai stumk, o as jai sakau kad nejauciu nieko.tada ji i savo aparaciuka paziuri ir sako jau.Isstumiau per kelias minutes labai grazia mergaite. 2.gif Tuomet pagalvojau, jei tie gimdymai tik tokio skaudumo, tai galeciau gimdyti ir gimdyti. thumbup.gif
Juodaplauke
Sveika Saule, sveikinu su dukryte, gerai kad tau taip patiko gimdyti thumbup.gif
Manau jei paziuresi mano foto atpazinsi mane wink.gif
Sekmes jusu seimynelei wub.gif
s.saulute
labas Juodaplauke, tikrai tave atpazinau, kaip malonu tave cia rasti.grazus berniukas tavo.Sekmes augant thumbup.gif
Juodaplauke
as cia jau seniai smile.gif dek dukreles nuotraukytes,idomu i ka ji panasi wink.gif
s.saulute
Juodaplauke, mergyte tikra tevelio kopija, o taviskis i ka? wink.gif
Juodaplauke
maniskis irgi kopija tevas, jie kai kartu miega lovoje tai atrodo sunelis sumazinta vyro kopija,tik leliuko smakriukas - mano,nes turi maza duobute thumbup.gif
miskouoga
Dziaugiousi, kad taip lengvai pagimdei, ir dar nori pakartot. laugh.gif
Liepa labai grazute mergyte, ypac plaukuciai thumbup.gif
Linkejimai nuo Emi wub.gif
Smagu, kad prisijunget prie supermamos.
siaulietuke
Kaip faina. wub.gif
giedrute25
Kaip grazu kad taip lengvai pagimdei wub.gif
egllute
Tikrai labai lengvas gimdymas, gerai, kad pasidalinai istorija 4u.gif
loraliu
4u.gif 4u.gif 4u.gif dar pakartot lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.