Labas. Būtų įdomu sužinoti, ar gražus jums vardas Kristina. Ar duotumėt jį savo dukrytei?
Vardas gal ir nieko, bet labai jau daznas..
mano dėdės svajonių vardas
šiaip man
Vardas visai nieko, bet tikrai labai dažnas
nu tikrai neduočiau savo vaikui. kažkada skaičiavau, pažįstu 17 kristinų
Atsibodes ir per daznas
Man nei gražus nei negražus, tiesiog jau atsibodęs vardas.
Man tai gražus. Žinoma dažnas, bet dabar gal rečiau duodamas.
vardas nėra negražus, bet akdangi dažnas, tai dėl to neduočiau... nebent daug vėliau, kai visos kristinos bus jau suaugėę ir mažų nebebus..
neduociau, nes jau ant tiek "daedes" vardas
Įdomu
Savo metų Kristinų pažįstu daug, bet mažamečių nei vienos. Man patinka šitas vardas
QUOTE(Gwettul @ 2007 01 10, 19:50) Vardas gal ir nieko, bet labai jau daznas.. o aš duočiau retą, originalų ir būtinai tik lietuvišką vardą
per daug kristinų pažįstu...
Na va dažni vardai nepatinka daugeliui. O kai duodi retą vardą, taipogi nepatinka... Nei taip gerai, nei kitaip.
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 11, 10:36) Na va dažni vardai nepatinka daugeliui. O kai duodi retą vardą, taipogi nepatinka... Nei taip gerai, nei kitaip. tas retas neturi but is lempos nukabintas ar is kokiu mexikonu pasiskolintas. arba dar geriau, kaip nemazai kas daro, koki arona tipo sulietuvina ir gauna grazu lietuviska varda QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 10:15) tas retas neturi but is lempos nukabintas ar is kokiu mexikonu pasiskolintas. arba dar geriau, kaip nemazai kas daro, koki arona tipo sulietuvina ir gauna grazu lietuviska varda O mano manymu, gali būti ir iš lempos nukabintas, bele jis gražus. Bet kas vienam gražu, kitam gali būti negražu. Tai va kur problema... Skoniai tai skiriasi.
Anksciau buvo baisiai madingas vardas Kristina, bet dabar nemanau, kad labai populiarus tarp mazyliu. Man tai labai grazus vardas.
man grazus
Aš irgi mažyčių Kristinų nepažįstu.gražus vardas.galima trumpinti Kristė
Bet kai pagalvoji apie Kristiną Brazauskienę
Gal ir neblogas
kažkada man tas vardas patiko
SUPER VARDAS
Ne... Man jis jau atsibodęs, mano klasėj 3 Kristinos ir daugybė draugių, giminaičių, pažistamų...
Dar atkreipkit dėmesį į vardo reikšmę QUOTE(monie @ 2007 01 13, 10:59) Ne... Man jis jau atsibodęs, mano klasėj 3 Kristinos ir daugybė draugių, giminaičių, pažistamų... Dar atkreipkit dėmesį į vardo reikšmę
neblogas vardas
vardas grazus nes mano toks yra,bet jau tikrai per daznas kad mergytei deti,geriau koki retesne paieskoti
Vardas gražus, bet lb jau daug tų Kristinų
Aš irgi Kristina ir tuo džiaugiuosi
Neduočiau tokio vardo, niekad nepatiko
O man mano vardas visada patiko,nesvarbu,kad Kristinu daug.Vardo reiksme"krikscione"-kas cia blogo?
Gražus vardas
man tai gražus, gal buvo populiarus, bet dabar gal jau retokai jį duoda. Tikrai jau geriau negu Gabija, gabrielė ir kt.
Kristina man - klasikinis vardas. Daugelyje saliu jis paplites. Bet, kad siumetiniu vaikuciu tarpe butu populiarus tikrai nepasakyciau. Taip, kad drasiai galite vadinti juo savo dukryte. Nebebus mokykloje ar darzelyje 5 Kristinos, dabar greiciau bus kokios 5 Emilijos
gražus vardas, bet duočiau tokį, kurį mažai kas turi
Na padariau išvadą, kad Kristina gražus vardas, bet jis per dažnas. Aš irgi tokios nuomonės.
O aš manau,kad jis dažnas tik mūsų amžiaus grupėje,o mažų Kristinų labai nedaug.Man visai nieko
O as tikrai daug mergyciu zinau Kristinu
Man trumpinys Kristė visai nepatinka...
Man tai ne...
Ne neduociau, nemazai as tu Kristinu pazistu,nes as tarsi sutapatinu su tuo bendravardziu.
Kriste gal ir visai nieko vardas,bet Kristina man tooooks nuobodus,kad
O man patinka kai trumpina Kristė. Va Krista tai negražu.
Labai jau atsibodęs vardas ir skambesio jokio nėra.
Sveiki... Taip nuostabus vardas, pati toki nesioju ir ne minutes nesigailejau del jo... Musu laikais tai buvo populiarus vardas, bet siuo metu jau retokas daros. Dabar visokios Gabijos, Gretos ant bangos.
|