Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kristina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Kribuk
Labas. Būtų įdomu sužinoti, ar gražus jums vardas Kristina. Ar duotumėt jį savo dukrytei?
Gwettul
Vardas gal ir nieko, bet labai jau daznas.. schmoll.gif as savo vaikui duociau koki unikalu, originalu ir greiciausiai net ne lietuviska varda ax.gif
muminukas
mano dėdės svajonių vardas biggrin.gif šeimoje iš eilės trys pusseserės gimėme, ir nė vienos Kristina nepavadino. tai jis savo pirmagimę pavadino šiuo vardu.
šiaip man ok.gif vardas, nors ir dažnas.
Meka Pinavija
Vardas visai nieko, bet tikrai labai dažnas rolleyes.gif
*GAILĖ*
nu tikrai neduočiau savo vaikui. kažkada skaičiavau, pažįstu 17 kristinų doh.gif
Indriuske
Atsibodes ir per daznas tongue.gif
Simple girl
Man nei gražus nei negražus, tiesiog jau atsibodęs vardas.
Langoza
QUOTE(Gwettul @ 2007 01 10, 20:50)
Vardas gal ir nieko, bet labai jau daznas..  schmoll.gif  as savo vaikui duociau koki unikalu, originalu ir greiciausiai net ne lietuviska varda  ax.gif
*

jei ne paslaptis, koki duotum biggrin.gif

Kristina man visai nieko rolleyes.gif
Betse
Man tai gražus. Žinoma dažnas, bet dabar gal rečiau duodamas.
grange
vardas nėra negražus, bet akdangi dažnas, tai dėl to neduočiau... nebent daug vėliau, kai visos kristinos bus jau suaugėę ir mažų nebebus..
Raspberry
neduociau, nes jau ant tiek "daedes" vardas doh.gif bet siaip nera baisus biggrin.gif
klopedija
Įdomu g.gif ... Nepažįstu nė vienos mažametės Kristinos. Šis vardas, bent mano aplinkoje, populiarus "kam per 30"
Isila
Savo metų Kristinų pažįstu daug, bet mažamečių nei vienos. Man patinka šitas vardas thumbup.gif

QUOTE(Gwettul @ 2007 01 10, 19:50)
Vardas gal ir nieko, bet labai jau daznas..  schmoll.gif  as savo vaikui duociau koki unikalu, originalu ir greiciausiai net ne lietuviska varda  ax.gif
*

o aš duočiau retą, originalų ir būtinai tik lietuvišką vardą lithuania.gif nėr ko čia su tais nelietuviškais prasidėt irnesakyk.gif
Ciel Bleu
per daug kristinų pažįstu...
Kribuk
Na va dažni vardai nepatinka daugeliui. O kai duodi retą vardą, taipogi nepatinka... Nei taip gerai, nei kitaip. smile.gif
Langoza
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 11, 10:36)
Na va dažni vardai nepatinka daugeliui. O kai duodi retą vardą, taipogi nepatinka... Nei taip gerai, nei kitaip. smile.gif
*

tas retas neturi but is lempos nukabintas ar is kokiu mexikonu pasiskolintas. arba dar geriau, kaip nemazai kas daro, koki arona tipo sulietuvina ir gauna grazu lietuviska varda doh.gif
Kribuk
QUOTE(leliux @ 2007 01 11, 10:15)
tas retas neturi but is lempos nukabintas ar is kokiu mexikonu pasiskolintas. arba dar geriau, kaip nemazai kas daro, koki arona tipo sulietuvina ir gauna grazu lietuviska varda  doh.gif
*

O mano manymu, gali būti ir iš lempos nukabintas, bele jis gražus. Bet kas vienam gražu, kitam gali būti negražu. Tai va kur problema... Skoniai tai skiriasi.
Langoza
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 11, 11:20)
O mano manymu, gali būti ir iš lempos nukabintas, bele jis gražus. Bet kas vienam gražu, kitam gali būti negražu. Tai va kur problema... Skoniai tai skiriasi.
*

niekad nebus,kad vardas itiktu visiems. bet juk yra tokiu vardu kurie patinka tik vienetams rolleyes.gif
Ecola
Anksciau buvo baisiai madingas vardas Kristina, bet dabar nemanau, kad labai populiarus tarp mazyliu. Man tai labai grazus vardas.
vvandene
man grazus smile.gif
augute
Aš irgi mažyčių Kristinų nepažįstu.gražus vardas.galima trumpinti Kristė smile.gif
Bet kai pagalvoji apie Kristiną Brazauskienę doh.gif tikrai tokio vardo savam vaikui neduočiau schmoll.gif
Gulia
Gal ir neblogas bigsmile.gif
Veitė
kažkada man tas vardas patiko rolleyes.gif Bet savo vaikui tokio neduočiau... dar kai kas taria su -y ilgąja- Kristyna, tai išvis nei šis, nei tas doh.gif
micietta
SUPER VARDAS biggrin.gif toks nemandras, nepretenzingas, tiesiog grazus thumbup.gif:
kamileh
Ne... Man jis jau atsibodęs, mano klasėj 3 Kristinos ir daugybė draugių, giminaičių, pažistamų... schmoll.gif
Dar atkreipkit dėmesį į vardo reikšmę mirksiukas.gif
micietta
QUOTE(monie @ 2007 01 13, 10:59)
Ne... Man jis jau atsibodęs, mano klasėj 3 Kristinos ir daugybė draugių, giminaičių, pažistamų... schmoll.gif
Dar atkreipkit dėmesį į vardo reikšmę mirksiukas.gif
*

g.gif Kuo bloga KRISTINOS reiksme??jau geriau buti tikinciaja Kristumi( kiti vardynai duoda Kristaus palaimintosios reiksme), nei sluba( klaudija) smile.gif
VITELI
neblogas vardas smile.gif
krispuka
vardas grazus nes mano toks yra,bet jau tikrai per daznas kad mergytei deti,geriau koki retesne paieskoti mirksiukas.gif
rona
Vardas gražus, bet lb jau daug tų Kristinų
noir1
Aš irgi Kristina ir tuo džiaugiuosi smile.gif man daug blogiau visokios janinos,marytės,daivos .Tarp bendraamžių yra nemažai,bet iš vaikų tai sutikau tik vieną kai dirbau su pradinukais,tai manau,kad vardas retas ir gražus wub.gif
Gyvenimas yra gražus
Neduočiau tokio vardo, niekad nepatiko 4u.gif
kriste1616
O man mano vardas visada patiko,nesvarbu,kad Kristinu daug.Vardo reiksme"krikscione"-kas cia blogo?
Ekrita
Gražus vardas ax.gif ir manau kad dauguma su šiuo vardu jau užaugę, o mažųjų tarpe tikrai nėra dažnas, kaip gabijos karolinos ugnės ir pan.
astisius
man tai gražus, gal buvo populiarus, bet dabar gal jau retokai jį duoda. Tikrai jau geriau negu Gabija, gabrielė ir kt.
pabirute
Kristina man - klasikinis vardas. Daugelyje saliu jis paplites. Bet, kad siumetiniu vaikuciu tarpe butu populiarus tikrai nepasakyciau. Taip, kad drasiai galite vadinti juo savo dukryte. Nebebus mokykloje ar darzelyje 5 Kristinos, dabar greiciau bus kokios 5 Emilijos smile.gif
MyWay
gražus vardas, bet duočiau tokį, kurį mažai kas turi wub.gif
Europiete
QUOTE(MyWay @ 2007 01 18, 22:51)
gražus vardas, bet duočiau tokį, kurį mažai kas turi wub.gif
*

Pritariu... rolleyes.gif
Kribuk
Na padariau išvadą, kad Kristina gražus vardas, bet jis per dažnas. Aš irgi tokios nuomonės. smile.gif
Darling
O aš manau,kad jis dažnas tik mūsų amžiaus grupėje,o mažų Kristinų labai nedaug.Man visai nieko ax.gif
Kribuk
QUOTE(Eveline @ 2007 01 19, 19:49)
O aš manau,kad jis dažnas tik mūsų amžiaus grupėje,o mažų Kristinų labai nedaug.Man visai nieko ax.gif
*

Na taip, mažų jau nedaug yra tokiu vardu. Va mano amžiau tai daugybė. Turbūt tada buvo Kristinos vardo manija. smile.gif Nors mama sako, kad ne. smile.gif
domatyte
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 10, 20:48)
Labas. Būtų įdomu sužinoti, ar gražus jums vardas Kristina. Ar duotumėt jį savo dukrytei?
*

schmoll.gif
Sidabrinė
O as tikrai daug mergyciu zinau Kristinu biggrin.gif Siaip vardas kaip vardas,bet va uosvienyte irgi Kristute ax.gif
Nima
Man trumpinys Kristė visai nepatinka... schmoll.gif Bet šiaip Kristina lyg ir nieko, bet irgi daug tokių vardų jau Lietuvoje...nebeįdomu... verysad.gif
kamileh
Man tai ne... schmoll.gif
Mazve
Ne neduociau, nemazai as tu Kristinu pazistu,nes as tarsi sutapatinu su tuo bendravardziu.
vyšniux
Kriste gal ir visai nieko vardas,bet Kristina man tooooks nuobodus,kad schmoll.gif .Nes gal 20 Kristinu pazistu biggrin.gif
Kribuk
O man patinka kai trumpina Kristė. Va Krista tai negražu. smile.gif
Piranija
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 10, 20:48)
*

O man grazus wub.gif ... nes tai mano vardukas smile.gif
ayra
Labai jau atsibodęs vardas ir skambesio jokio nėra. 4u.gif
Kristask
Sveiki... Taip nuostabus vardas, pati toki nesioju ir ne minutes nesigailejau del jo... Musu laikais tai buvo populiarus vardas, bet siuo metu jau retokas daros. Dabar visokios Gabijos, Gretos ant bangos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.