Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kristina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
-rasa-
normalus vardukas 4u.gif
*Lyra*
Man jis negrazus todle ,kad labai daznas ir atsibodes schmoll.gif
Niveja
Vardas grazus,nors ir daznas 4u.gif
P.S.: Pati esu Kristina blush2.gif tongue.gif
Red_Cherry
na taip vardas daznas, bet man jis patinka. Pati esu Kristina... biggrin.gif Dar tevai norejo pavadinti Karolina, bet kadangi esu is misrios seimos tai dave Kristina, kad niekas liezuvio nelauzytu ir kad nebutu sunku isiminti rolleyes.gif vardas kaip ir tarptautinis, tai ir uzsieny tinka bigsmile.gif o ir siaip, nederetu spresti apie varda is zmoniu, kurie ji turi, arba apie zmogu is vardo... Juk pats zmogus nusprendzia, kokiu jam buti, ir vardas cia visai ne prie ko. Ne vardas puosia zmogu, o zmogus varda mirksiukas.gif
bimkutele
man patinka 4u.gif
jurslan
labai grazus thumbup.gif
dabar retai kas ji deda, todel bus prie retu wink.gif
cameron
Mano kartos vardas - klasėj visada bent po 2 būdavo. O dabar tai kažin ar dažnai beduodamas g.gif

QUOTE(micietta @ 2007 01 13, 15:52)
g.gif Kuo bloga KRISTINOS  reiksme??jau geriau buti tikinciaja Kristumi( kiti vardynai duoda Kristaus palaimintosios reiksme),
*

QUOTE(kriste1616 @ 2007 01 18, 20:37)
Vardo reiksme"krikscione"-kas cia blogo?
*

Ne visiems priimtina reikšmė - pvz ateistei kaip aš ax.gif
Anita5
man patinka, nes tai mano vardas tongue.gif o sutrumpintai Tina
Smagutė
Man nelabai...
moshke123
per daug nusibodes 4u.gif
tarina
Labai grazus
eglute544
man nepatinka vien tik del zmoniu kiek pazystu kristinu, tai gal viena kita nieko, ir dar atsiminimai is vaikystes kai puskeliai kriscinka vadino doh.gif
Se-lina
Atgyvenęs kaip reikiant šis vardas:)
beni
QUOTE(eglute544 @ 2009 11 25, 14:40)
man nepatinka vien tik del zmoniu kiek pazystu kristinu, tai gal viena kita nieko
*

drinks_cheers.gif
Ziedlapiux
QUOTE(Se-lina @ 2009 12 04, 23:09)
Atgyvenęs kaip reikiant šis vardas:)
*

drinks_cheers.gif fuiiiii
Upjora
O man gražus vardas.
**Gin**
schmoll.gif tikrai pabodes
alincikita
QUOTE(Ginariukė @ 2009 12 15, 23:33)
schmoll.gif tikrai pabodes
*

man atrodo kad laikas si varduka atgaivynti naujam gyvenimui mirksiukas.gif nes vardas tikrai grazus good.gif
kroshkyte
neurtalus ax.gif vardas kaip vardas
*Anila*
man irgi atsibodes vardas schmoll.gif
Kajaus mamyte
Kadangi mano vardas Kristina ax.gif ,tai automatiškai man jis patinka thumbup.gif
coromandel

ne schmoll.gif
kristalcik25
ir mano vardas Kristina-man taip pat patinka biggrin.gif
martyna_mx
Kartais pagalvoju, kodėl mama pasidavė to meto madai ir pavadino Kristina doh.gif Na, tiek tų Kristinų, kad vardas tapo toks nuvalkiotas.... Kai mokiausi univere, tai grupėje buvome 6 Kristinos, nu kažkoks siaubas doh.gif
Taip jau būna su tais vardais, kai ant bangos, tai vos ne kas antras tokiu vardu...
Drugeliukas
Man irgi sunku suvokti kodėl tėvai pavadino mane šiuo vardu.... Visada bandau trumpinti savo varda Kristi,Krista.....
m.krystina
schmoll.gif atsybodes
Ponia Popins
QUOTE(martyna_mx @ 2010 03 31, 14:46)
Kartais pagalvoju, kodėl mama pasidavė to meto madai ir pavadino Kristina  doh.gif  Na, tiek tų Kristinų, kad vardas tapo toks nuvalkiotas.... Kai mokiausi univere, tai grupėje buvome 6 Kristinos, nu kažkoks siaubas  doh.gif
Taip jau būna su tais vardais, kai ant bangos, tai vos ne kas antras tokiu vardu...
*

Pas mus univere buvom 4 Kristinos grupėj biggrin.gif Daug mūsų, daug. Bet jei toks vardas daug kam patiko, vadinas, jis yra gražus biggrin.gif
dezira
Sutinku vardas grazus,bet tik kad labai jau labai senas,pasenes vardas.
nutė
QUOTE(dezira @ 2010 05 09, 16:05)
Sutinku vardas grazus,bet tik kad labai jau labai senas,pasenes vardas.
*

Nebūna pasenusių vardų. Būna tik madingi ir nemadingi. Madingumo požiūriu mano vaikystės laikais Rokas ar Martynas, o juo labiau Motiejus buvo visiškai nepriimtini. Galima pažiūrėti ir kitaip: tai klasikinis, senovinis vardas su tradicijomis.
Beje, šiandien skaitydama istorinį tekstą, radau ir vyrišką formą: Kristinas. Ten minimas XIV a. gyvenęs Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didikas Kristinas Astikas mirksiukas.gif .
Milfy
O ma Kristina - nerealus vardas! thumbup.gif dabar jau jis ne toks ir populiarus.Nepasakysi, kad retas, bet ir ne ant bangos.Ir mazybine forma yra (Kristute,Kristinele), ir svarbiausias dalykas, su tokiu vardu uzsienyje zmogus puikiai jauciasi.Anglu (Christine) , vokieciu, rusu ir t.t. Man tai atrodo svarbu,kad gerai jaustumeisi uzsienyje su savo vardu.Nes kokia Morta tai nusisaut galetu gun_bandana.gif
Ruby Tuesday
Zinau, tetis norejo mane Kristina pavadinti. Dziaugiuosi, kad mama nesutiko, nes man sis vardas gana nusibodes rolleyes.gif
TYNNA
man grazus tongue.gif
MrsRAT
Gražus, man kažkodėl asocijuojasi su nėriniais smile.gif Bet iš tikro dėl dažnumo, visokių Kristinų pažįstu, kartais ir nelabai kokių smile.gif
DirOl*
Negaliu subjektyviai vertint, nes mano vardas biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.