Kristiną pažįstu tik vieną, visai faina mergica, bet tokio vardo savo dukrai neduočiau, nes jis man nuo vaikystės nepatinka. Beja, kaip ir Ramunė
gal ir nieko, bet labai jau pabodes
labai jau dažnas tarp 1982m ir +-3m. labai nefaina, kai draugų rate būnam kokios 3 Kristinos...
vardas tai normalus, bet man asmeniškai nelabai patinka. pamenu, kaip vaikai 'krysomis' pravardžiuodavo tas mergaites.
mums tai nalabai
O jų gi jau taip daug, taip daug - vien darbe pas mane 5... Leiskit jau tam vardui pailsėti
Paprastas, bet gražus
Gražus vardas. Esam įpratę, bet nuo to jis nesuprastėja.
Man cia toks rimtas moteriskas vardas. Bet pvz. kol mergyte maza, tai nelabai skamba..
Atsibodes
Nu nu nu jau, jis fantastiskas
Itariam..
Gavau toki varda, nes kūma tokiu pat vardu, ir labai džiaugiuosi, kad esu Kristina
labai jau daug tu Kristinu
Kadangi pazistu 7 Kristinas tai man tas vardas
Jau geriau Kristė.
vardas gal ir geras, bet jau labai daznas...
grazus
mmm... na man anksciau mano vardas labai nepatiko, bet dabar... gal ir nieko, tebunie
mano amziaus kristinu tikrai labai daug, o mazu mergaiciu neteko sutikti tokiu vardu. tad jei kalbeti apie retuma/daznuma, dabar tai butu pats tas, nebutu klasej minimum 3 kristinu, kaip kad man visada budavo (ir grupej dabar ne viena esu) o trumpiniu (bei ilginiu
Gražus vardas.
Siaip is esmes grazus vardas, bet toks yra mano kriksto, tai man nea...
Man asmeniškai neipacynka Kristina vardas, nižynau kodziel, bet nypacinka
visai nieko, tik lb daug tu kristinu
Mano vardas Kristina.Man jis patinka.
Krisinute,vyras-Kisium
Gražus,bet savo dūkrytei tikrai neduočiau
Netyčia prisiminiau, kad mano krikšto vardas - Kristina.
Nelabai... yra ir gražesnių.
Seip sau vardas.
gražus
Vardas gal ir nieko, bet šiek tiek atsibodęs
NA AS DZIAUGIUOS TUREDAMA TOKI VARDA
Gana grazus vardas paprastas
aš jau vaikystėje žinojau, kad mano dukra bus Kristina, nes jau baisiai patiko filmas Tadas Blinda (ten tokia panelė Kristina buvo)
grazus vardas ,bet turiu pazistamu tiek daug Kristinu ...
Vienas gražiausių vardų... nes aš pati kristina
na as newadinciau sawo dukros taip,ir taip 5 Kristinas pazystu.o ir siaip man negrazus wardas
Duočiau.
As neduociau,man nelabai
Turiu gera drauge vardu Kristina-labai siltas ir mielas zmogus
Vardas grazus, bet kad Kristinu tu nemazai...Todel rinkciaus koki retesni varda
Senas,bet geras vardas
as neduočiau dukrelei tokio vardo
man vardai asocijuojasi su zhmonem, kuriuos teko sutikt per gyvenima, mano atveju sutiktos Kristinos nebuvo itin teigiamos moterys
O as planuoju vaikuti pavadinti Arnu arba Mija
|