Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kristina
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
norita
Kristiną pažįstu tik vieną, visai faina mergica, bet tokio vardo savo dukrai neduočiau, nes jis man nuo vaikystės nepatinka. Beja, kaip ir Ramunė
Kribuk
QUOTE(ayra @ 2007 02 08, 12:39)
Labai jau atsibodęs vardas ir skambesio jokio nėra.  4u.gif
*

Na įdomiai čia parašei... O kokie vardai su skambesiu, labai įdomu būtų išgirsti. smile.gif
ayra
QUOTE(Kribuk @ 2007 02 09, 17:09)
Na įdomiai čia parašei... O kokie vardai su skambesiu, labai įdomu būtų išgirsti. smile.gif
*

Gal ne taip issireiskiau, bet mano nuomone "skambesi" turi vardai tokie kaip Beatrice, tie kurie iskilmingai skamba. unsure.gif
erikiuxxx
gal ir nieko, bet labai jau pabodes sad.gif
Kribuk
QUOTE(ayra @ 2007 02 09, 17:19)
Gal ne taip issireiskiau, bet mano nuomone "skambesi" turi vardai tokie kaip Beatrice, tie kurie iskilmingai skamba.  unsure.gif
*

Na, manau, kiekvienam skirtingai vardas skamba. smile.gif
Sidabrinė
QUOTE(ayra @ 2007 02 09, 15:19)
Gal ne taip issireiskiau, bet mano nuomone "skambesi" turi vardai tokie kaip Beatrice, tie kurie iskilmingai skamba.  unsure.gif
*

Nu cia tikrai ne visiems schmoll.gif Tavo minetasis vardas pvz man tikrai negrazus.
Kristiniux
labai jau dažnas tarp 1982m ir +-3m. labai nefaina, kai draugų rate būnam kokios 3 Kristinos...
katalike
vardas tai normalus, bet man asmeniškai nelabai patinka. pamenu, kaip vaikai 'krysomis' pravardžiuodavo tas mergaites. doh.gif
strazdanėlė...
mums tai nalabai ax.gif
FataMorgana
O jų gi jau taip daug, taip daug - vien darbe pas mane 5... Leiskit jau tam vardui pailsėti 4u.gif
Elisha
Paprastas, bet gražus smile.gif
Gajux
Gražus vardas. Esam įpratę, bet nuo to jis nesuprastėja. 4u.gif
helena
Man cia toks rimtas moteriskas vardas. Bet pvz. kol mergyte maza, tai nelabai skamba..
zuasta
Atsibodes schmoll.gif
kristedzuke
Nu nu nu jau, jis fantastiskas thumbup.gif Ar zinote kodel???? biggrin.gif
helena
Itariam.. biggrin.gif
nelsi
Gavau toki varda, nes kūma tokiu pat vardu, ir labai džiaugiuosi, kad esu Kristina mirksiukas.gif ir nesvarbu kad klasėj buvom 4 lotuliukas.gif
dovillee
labai jau daug tu Kristinu biggrin.gif
vyšniux
Kadangi pazistu 7 Kristinas tai man tas vardas schmoll.gif .Tiesiog jau labai pabodes.
Jau geriau Kristė.
isola
thumbup.gif
Mrs Freken Bok
vardas gal ir geras, bet jau labai daznas... biggrin.gif
Akrila
smile.gif Gražus
Vijone
grazus smile.gif Jis daznas dabartineje suaugusiuju kartoje, taciau kazin ar daug Kristinu tarp dabartiniu vaiku. Taigi, itariu, dabar pavadinus ateityje ju tikrai nebus pilna cool.gif
-Tynka-
mmm... na man anksciau mano vardas labai nepatiko, bet dabar... gal ir nieko, tebunie rolleyes.gif man jis su kazkokiais sukritusiais drebuciais asocijavosi blush2.gif lotuliukas.gif

mano amziaus kristinu tikrai labai daug, o mazu mergaiciu neteko sutikti tokiu vardu. tad jei kalbeti apie retuma/daznuma, dabar tai butu pats tas, nebutu klasej minimum 3 kristinu, kaip kad man visada budavo (ir grupej dabar ne viena esu) lotuliukas.gif

o trumpiniu (bei ilginiu lotuliukas.gif ) tai daug prigalvoja. mane, pvz, vyresnieji kristute, bendraamziai kriste vadina, mokykliniais laikais vadino tina, kriscinka, kristynka-o is to ir tynka issirutuliojo (sitas, kaip matote, tebegalioja ir dabar )lotuliukas.gif
*Jalta*
Gražus vardas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Feride
Siaip is esmes grazus vardas, bet toks yra mano kriksto, tai man nea... schmoll.gif Man patinka svetimi vardai lotuliukas.gif
Sesita
schmoll.gif man nepatinka, asociacijos su nelabai mėgiamu žmogumi.
Gulka
Man asmeniškai neipacynka Kristina vardas, nižynau kodziel, bet nypacinka 4u.gif
rona
visai nieko, tik lb daug tu kristinu
PRIPSYTE
Mano vardas Kristina.Man jis patinka. thumbup.gif ..Draugaivadina Kristina ar Kriste,
Krisinute,vyras-Kisium tongue.gif
Margita
Gražus,bet savo dūkrytei tikrai neduočiau ax.gif 4u.gif
Gytarė
Netyčia prisiminiau, kad mano krikšto vardas - Kristina. biggrin.gif Pati išsirinkau, nes jau 9 metų buvau. rolleyes.gif Dabar nepatinka. schmoll.gif
rutast
Nelabai... yra ir gražesnių. smile.gif
SUNO
Seip sau vardas. ax.gif 4u.gif
agle
gražus rolleyes.gif o dabar dar ir retas smile.gif
Amaya
Vardas gal ir nieko, bet šiek tiek atsibodęs g.gif
kristinka
NA AS DZIAUGIUOS TUREDAMA TOKI VARDA thumbup.gif
Elmiko
Gana grazus vardas paprastas
Pivonija
aš jau vaikystėje žinojau, kad mano dukra bus Kristina, nes jau baisiai patiko filmas Tadas Blinda (ten tokia panelė Kristina buvo) biggrin.gif
gita.
grazus vardas ,bet turiu pazistamu tiek daug Kristinu ... lotuliukas.gif
solo
Vienas gražiausių vardų... nes aš pati kristina biggrin.gif Anyway, prieš kelis metus skaičiau statistiką, kad kristina buvo 2 pagal dažnumą vardas Lietuvoje...
Smilga222
na as newadinciau sawo dukros taip,ir taip 5 Kristinas pazystu.o ir siaip man negrazus wardas
zuikiniauskienė
Duočiau. 4u.gif
JANIUKAS
As neduociau,man nelabai schmoll.gif
daivazek
Turiu gera drauge vardu Kristina-labai siltas ir mielas zmogus biggrin.gif Del to ir pats vardas atrodo toks sviesus ir fainas 4u.gif
Aylin
Vardas grazus, bet kad Kristinu tu nemazai...Todel rinkciaus koki retesni varda g.gif
kristina-buziene
Senas,bet geras vardas good.gif Pati esu Kristina ... Ir patenkinta siuo vardu i kita keisti net nenoreciau schmoll.gif
Gubernija
as neduočiau dukrelei tokio vardo
man vardai asocijuojasi su zhmonem, kuriuos teko sutikt per gyvenima, mano atveju sutiktos Kristinos nebuvo itin teigiamos moterys g.gif
FataMorgana
QUOTE(agle @ 2007 04 23, 11:48)
gražus  rolleyes.gif o dabar dar ir retas smile.gif
*

Hmmm retas sakote... Darbe 8 Kristinos... Iš vaikystės dar 5 atsimenu... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(FataMorgana @ 2007 04 03, 12:54)
O jų gi jau taip daug, taip daug - vien darbe pas mane 5... Leiskit jau tam vardui pailsėti  4u.gif
*

Per menesi dar tris priime lotuliukas.gif
Kriste
O as planuoju vaikuti pavadinti Arnu arba Mija smile.gif - trumpi vardai, kadangi pavarde ilga...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.