Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar nepasiilgstat didelio pilvuko?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vasarėlė
Mamytės, ar po gimdymo nepasiilgstate savo didžiulio pilvuko? Man pirmą mėnesį labai trūko, kol pripratau. Tokia tuštuma jautės. Ypač trūko tų stebuklingų judesiukų.Vieną kart pilve kažkas suburbuliavo, tai pamiršus vos nesušukau vyrui juda.
Leliuka
Aha, truko, truko po gimdymo judesiuku.. wink.gif na bet kaip ipranti prie ju taip ir atpranti..
Didziulio pilvo nepasiilgstu unsure.gif netrumpai uztruko kol atpratau vaiksciot kaip begemotas ir ziuret tilpsiu uz stalo ar ne laugh.gif

P.S. Vasarele tavasis geguzinukas, prisijunk prie musu plepesiu rolleyes.gif biggrin.gif
kendi
judesiai-malonus dalykas rolleyes.gif , bet pilvas g.gif dar ir dabar kaip nescios, didesnio ne tik nepasiilgstu, bet ir nesulaukiu, kada sito atsikratysiu wink.gif
zanet
Nei kiek nepasiilgau biggrin.gif
Jūra_
Aš trokštu, kad mano pilvas pagaliau ir vėl taptų plokščias kaip lenta!!! wink.gif
SuperBaba
Pilvukas ir dabar dar nemenkas, neduoda pasiilgt. O judesiukai is isores daba yra biggrin.gif
Meisy
kartais pasiilgstu savo bambyziuko, kad galeciau vel ji kalbinti, glostyti ir jausti tuos nepakartojamus judesiukus wub.gif , bet kai viso to kaltininke galiu glostyti, buciuoti, myluoti ir kutenti tai su buvusiu pilvuku siu malonumu nepalyginsi heart.gif
Inesute J
Pilvuko truko mazdaug menesi laiko. Buvo keista kad niekas nebespardo, keista kad nebegali pasideti ant jo lekstes ar puodelio. Is dalies buvo ir geriau; niekur su juo nebeuzkliudavau nestuke.gif
Varene
As pagimdzius ne karto nenorejau nors minute pabuti nescia... Tad ir pilvuzo visai nepasiilgau... Va leliuko savo labai pasiilgstu per darbo diena... Noreciau tureti daug daug daug leliuku bet ne vieno pilvuzo... Nu nepatiko man nestumas visai... Gal kad dirbau ik 9to men, tai sunku buvo, beto vemdavau nuo pradzios iki pat gimdymo ir jo metu...
Po gimdymo esu apie 10 kg lengvesne nei buvau pries nestuma clap.gif labai tuom dziaugiuosi, dirbu, leliuka pati maitinu ir nenoriu pilvuzo schmoll.gif
Letaa
Man zymiai smagiau savo angeliuka supuoti ant ranku wub.gif heart.gif Pilvuko nelabai truksta....
smalsute
As as pasilgau savo pilvuko rolleyes.gif Bet aisku geriau kai angelelis guli sale smile.gif
meska
Taigi pilvukas transormavosi i miela nesuliuka ant ranku, tai kazkaip ir nepasiilgau to bugno , kuri vos bepanesdavau paskutiniais menesiais laugh.gif
coco
Oi, ne.Ne kiek nepasiilgstu smile.gif Nors leliukas ir daug reikalauja demesio,nakti keltis prie jo reikia ir t.t., bet man nesciai buti nepatiko.Gal kad tas nestumas nelabai lengvai praejo? g.gif
inuska
As pasiilgstu labai. To visu rupinimosi manim, neapsakomo jausmo, kad tavyje yra zmogeliukas. Aisku lepinau save per daug tai dabar nesiseko svorio numesti.
Simule
Kai tik pagimdziau labai dziaugiausi, kad vel esu liekna.
Po gimdymo praejo jau 1 metai ir 8 men ir vel noreciau buti nescia, jausti kaip spardosi leliukas nestuke.gif .
manau, kad nestumo pasiilgsta tos, kurioms jis buvo lengvas. jei visa laika jautiesi blogai, vargu ar tos busenos galima pasiilgti. g.gif
gutukas
pasiilgstu tada kai reikia kur nors išeiti,kai reikia prašyti kad kas nors pažiūrėtų 2.gif o nėščia visą laiką su 2.gif .
-Lilė-
Man nėštumas buvo labai lengvas, be jokių pykinimų ir skausmų, bet pilviuko tai tikrai NEpasiilgstu smile.gif
Eos
Mano neshtumas irgi buvo lengvas, bet kolkas ash jo visai nepasiilgstu. Taip gera vel deveti normalius drabuzhius, aveti aukshtakulnius ir ishvis jaustis tokiai lengvai lengvai. Ir kaip gera ziureti i mieganti maza zmogeliuka, i jos shypsenele, kai prabudusi pamato mane, kas diena pamatyti, kaip tas zmogutis ishmoksta kazka naujo. Aishku, gera buvo jausti jos spyrius, bet dar geriau laikyti ja ant ranku, apkabinti ir priglausti prie saves.
krika
QUOTE (Eos @ 2004 11 11, 23:21)
Mano neshtumas irgi buvo lengvas, bet kolkas ash jo visai nepasiilgstu. Taip gera vel deveti normalius drabuzhius, aveti aukshtakulnius ir ishvis jaustis tokiai lengvai lengvai. Ir kaip gera ziureti i mieganti maza zmogeliuka, i jos shypsenele, kai prabudusi pamato mane, kas diena pamatyti, kaip tas zmogutis ishmoksta kazka naujo. Aishku, gera buvo jausti jos spyrius, bet dar geriau laikyti ja ant ranku, apkabinti ir priglausti prie saves.

thumbup.gif thumbup.gif
nors pagaunu save nuzvelgiant nestuke.gif toks jausmas kad pati nebuvau nescia - vel noriu doh.gif
ragnez
pasiilgstu... LABAI wink.gif jau noriu trechio 2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
rokute
As tai pasiilgau gal ne tiek pilvo tooookio didelio, kiek tu judesiuku juk tai toks nepakartojamas jausmas wub.gif Nors mano nestumas ir pats gimdymas buvo sunkus, bet as jau noriu antro leliaus:wub: As vel pradedu ziureti y nestuke.gif su tokiu baltu pavydu heart.gif
SandraB
Neeeee, pilvuko as nepasiilgstu, geriau jau prie saves glausti jo turini wub.gif smile.gif
saltrune
Tikrai nekenčiu tos būsenos. Gal ne pats pilvas trukdo, kiek nuolatinis nuovargis, nenusakomos kūno reakcijos į įprastinius darbus ar veiksmus, košmariškai greit augantis svoris blink.gif Aišku, malonu justi bumbsėjimus savyje, bet daug geriau matyti jų priežastį ant rankų wub.gif Nepaisant viso to, manau verta iškentėt tuos laukimo mėnesius wub.gif wub.gif Manau, kad ryšiuos kada nors tam dar kartą rolleyes.gif
given444
aisku, pasiilgstu. nescia busiu ne amzinai. tokio artimo rysio kaip kad pilvely guledamas, vaikutis su mama ateity jau netures.

tie judesiai, kaip kelios mamos pasisake, tai tikrai pasaulinis fenomenas, neperdedant.

vis tiek nestumas-savotiskas stebuklas. vaikutis gi galetu augt kokiam siltam mini-inkubaturiuj. ateini, paspaudi mygtuka, ilasini maisto, ileidi oro.
juolab kad ir kokie tie 9men. butu, kai jie praeina, atrodo tarsi niekad ir nebutu buve.
raganiuke86
as tai labai pasiilgstu, noreciau vel pastot, gal svajone mano greit issipildis. labai myliu savo mazule. tik paskutini menesiai nelabai man patrauklus. rolleyes.gif
Magi
Aš pasiilgstu nėštumo. Man labai patiko būti nėščia. Puikus metas būti stora, nepaslankia ir neišpasakytai gražia smile.gif Man iki šiol nėščios moterys pačios gražiausios. Tokios paslaptingos, taurios. Niekada nebūsiu sau tokia graži, kokia buvau per nėštumą. Žinoma, jaunos mamos irgi žavingos, bet nieks negali prilygti nėščios moters stebuklingai išvaizdai ir tam ramybės ir paslapties šleifui, kuris tiesiog plevena aplink kiekvieną pilvuotą gražuolę... heart.gif
*Bambolina*
g.gif g.gif g.gif Kaip keista, bet mes visos jo ilgimes laugh.gif
undin
As dabar laukiuosi antro mazylio ir mintyse vis pagalvoju, kad gal daugiau gyvenime pilvelyje jau niekas ir nebespurdes, kazkaip liudna pasidaro wink.gif Bet trecio vaikucio jau nebenoresiu, nes as ne uz kiekybe, bet uz kokybe, reikia nors du vaikus uzauginti ir i gyvenima isleisti. As noriu,kad mano vaikai turetu viska, ko man paciai truko vaikysteje g.gif
As dar megaujuosi bumsejimais ir judanciu pilvuku wub.gif
ech... smagus stebuklo laukimas wub.gif
klumpele
vienareiksmiskai NE

Noreciau kad nestumas truktu tik kokius 3 menesius, nepykintu, netintu kojos, nepriaugciau svorio , per didelis pilvas netrukdytu gyventi, ir dar kad jaustusi tie nuostabus judesiai pilve biggrin.gif
Jolkiux
ui ne jokiu budu biggrin.gif

va klumpele parase tikslai kokio nestumo as noreciau laugh.gif
Noa
Jau ko ko, o nestumo nepasiilgstu ne uz ka. Jie abu pas mane sunkus buvo, pilva skaudejo nuo pat nestumo pradzios iki pergalingo galo, nesamone kazkokia. Kiekviena zingsni skaiciuoji, is leto kojas delioji, kad tik ponulio nepamest dry.gif nesinervuoji, visi tave vezioja, blyn nors lentele kokia uzsikabunk - "nevartyti ir nepurtyti"... Dar "neserti ir nemaitinti", bo nuo visko pykina, kraujas blogas, o finale paaiskeja, kad negriztamai priaugai 6 kg dry.gif

O dar visa gauja piktybiniu psichu nuo pat penkto menesio klausineja, kada gimdysiu, kad jie kur bezdetu del nepaaiskinamu priezasciu ilgai ir nuobodziai dry.gif O darbe durnynas... Nieks nescios bobos zmogum nelaiko! Nei su kuo pasikoliosi, ne ka dry.gif Shefas tik balsa pritildo, mol, padaryk, jeigu nori, nu jo majo! Arba buvo prikolas - reikejo sprendima priimt, o as nieko apie nieka nzn smile.gif Sakau, cia gamybiniam buvo sneketa, bet zinau tik is nuogirdu, bo manes ten nekviete mad.gif Tai, sako, mes ten labai baremes, tai bijojom kviest, kad taves nesunervuotume! Niu ir ka sakyt? Gi viskas is pagarbos smile.gif Sakau, kita karta geriau kvieskit, bo kai reik is nuogirdu dirbt, tai vis tiek susinervuosiu biggrin.gif O karta reikejo vienam niekadejui klizma statyt, o klizmas statyti tai jau as moku... O anas ziuri baltom akim ir zodzio atgal nesako biggrin.gif Nu tipo, ka as pries nescia boba sakysiu... tai kaip as jauciuosi viena besikoliodama? Kaip dura paskutine!!! doh.gif

O va kai pagimdziau, tai vienas zmogelis, su kuriuo darbiniais reikalais pradejom bendraut kai jau buvau nescia, ir paskui dirbdavom telefonu ar e-mailu, vos aparpuolio negavo - jezus kokia pas tave talija!!! Blyn, sakau, jeigu ka, visada tokia ir buvo... dry.gif Tai va, vaikais labai dziaugiuosi, manau, kad jie man pelnytai atiteko uz tokias kancias, bet nepasiilgstu to ne uz ka! Dabar galiu sau begiot, sportuot, koliotis, eit i soliariuma, gert, miegot ant pilvo... Ot gyvenimelis smile.gif
Foxenas
O jei dar prideti, kad visi aplinkiniai mano, kad pilvas auga tavo smegenu saskaita ... kuomet kiekvienas dirbantis tame paciame pastate, pradedant valytoja ir baigiant bosu, jaucia nenumaldoma pareiga papasakoti apie visus jo gimineje buvusius nestumus ir VISUS savo vaikus... doh.gif O ka jau sneketi apie asmenini sutuoktini, kuris, jei tik duotum jam valia, isodintu tave i invalido vezimeli ir paliktu ten visiem 9 menesiam... Idant ko nors nenutiktu... Och!!!!!

As nezinau, gal kazkam nescios moterys ir grazios, bet as save atsimenu kaip cisterna ant kojuku visa isvaryta raudonai baltais plemais ir vaiduokliskai pajuodusiais paakiais... Nu neispasakytas grozis... (Vienintelis benefitas - celiulitas pranyksta nuo pirmo nestumo menesio ir grizta tik mazdaug po poros metu, tik ar ne per didele kaina, jei vis vien metus savo koju niekam negalesi parodyt, o antruosius - visai ne tas galvoj bus?)

O kur dar tie pusmeti po gimdymo persekiojantys klausimai: "how is your little angel?"... Nu nezinau, gal kam nors ir pasiseka angeliuka nuciupti, o pas mane namuos visi - velniai raguoti. wacko.gif

Vienareiksmiskai nestumo nepasiilgstu ir reiskiu nuosirdziausia uzuojauta dramblems, kuriom tai trunka 1,5 metu...
Upsiukas
Oi neeeeee....nescia but nenoresiu ilgai biggrin.gif
Visa nestuma jauciaus kaip kiaulaiteuser posted image, nes svoris pradejo augt ta pacia minute kai tik pastojau mad.gif ir siaip tas amzinas sunkumas, puksejimas, rugstingumas ir dar eile nepatogumu tikrai nukankino. Tik va leliuko judesiukai tai kaifas.... heart.gif
Arinva
o as visai noreciau na gal tik tris pirmuosius noreciau atmesti kai ziauriai pykindavo ir ryte iki darbo spedavau nusivemti koki n...kartu na per nestuma iki 6 men nepriaugau nei kg o po to iki pabaigos na neskaitant kad pagimdziau 3 savaitelem anksciau priaugau 6 kg tai nebuvo taip baisu rolleyes.gif
bet leliaus spurdejimas pilve thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Akvija
O man nėščiai būti labai labai patiko thumbup.gif JAu prieš gimdymą sakaiu kad galėčiau vaikščiot ir vaikščiot.PAtiko ir pilvukas, ir judesiukai ir šiaip sau buvau graži, o ir tas visų dėmesys thumbup.gif thumbup.gif
JOLYSKA
QUOTE (Vasarele @ 2004 11 05, 20:00)
Mamytės, ar po gimdymo nepasiilgstate savo didžiulio pilvuko? Man pirmą mėnesį labai trūko, kol pripratau. Tokia tuštuma jautės. Ypač trūko tų stebuklingų judesiukų.Vieną kart pilve kažkas suburbuliavo, tai pamiršus vos nesušukau vyrui juda.

Istiesu pasiilgstu savo didelio pilvuko.Taip nuostabu buvo jausti vaikucio judesius pilvuke clap.gif Niekaip nesuprantu mamyciu,kurioms nestumas tik pareiga.Tai didelis dziaugsmas,kurio su niekuo negali sulyginti.
nestuke.gif
Papildyta @ [mergetime]1100701921[/mergetime]
QUOTE (Vasarele @ 2004 11 05, 20:00)

Istiesu pasiilgstu savo didelio pilvuko.Taip nuostabu buvo jausti vaikucio judesius pilvuke clap.gif Niekaip nesuprantu mamyciu,kurioms nestumas tik pareiga.Tai didelis dziaugsmas,kurio su niekuo negali sulyginti.
nestuke.gif
Digliuke
Labai pasiilgstu o ypac vaikucio judesiu pilvuke, juk toks malonumas kaip kazkas juda pas tave thumbup.gif
šilka
Nė už ką, sutinku su vienos iš mamyčių nuomone, kiad būtų gerai, kad nėštumas truktų kokius tris mėnesiu. Dar pirmieji 6 mėnesiai nieko, bet paskutiniai trys, kai pukši, nuolat trūksta oro, negali išlipti iš lovos, kai sunku užsirišti batus ir pan., nepasiilgstu tikrai. Ko pasiilgstu, tai tik mano mažojo pilvelio gyevntojo pasispardymų:)
Bonzile
QUOTE (rakarma @ 2004 11 17, 20:01)
Labai pasiilgstu o ypac vaikucio judesiu pilvuke, juk toks malonumas kaip kazkas juda pas tave thumbup.gif

Pritariu, as irgi labiausiai pasiilgstu judesiu 2.gif
Nikituke
Sveikutes!
Nestuma atsimenu, kaip nuostabu laika! nestuke.gif
Visu pirma atrodziau sau labai grazi ir buvau savimi patenkinta. Norejau puostis, kvepintis, dazytis, buvau rami, gera, linksma. Siuo metu daug dazniau bunu savimi nepatenkinta nei budama nescia. Koks nuostabus jausms rupintis savimi, t.y tuo lialiuku pilvelyje, tuomet visos problemos buvo kazkur dinge biggrin.gif Buvo tik vienintelis rupestis-kaip sveikai pavalgyti, ka dar gero padaryti tam pilvelyje esamam zmogiukui rolleyes.gif Tai buvo nuostabiausias laikas mano gyvenime, zinoma dabar dar nuostabesnis yra mano sunelis i kuri ziurint, galiu sypsotis istisas dienas ir i kuri ziurint pasidaro gera gera heart.gif heart.gif
Vasarėlė
Mano nestumas buvo sunkus, daug ligoninej gulejau, kankindavo nuovargis, bet vis tiek savotiskai malonu ir pasiilgstu. Taip faina, kai vyras pilveli glosto, juokinga, kai per pilva koju nematai, jo didenybe pilvas suteikia daugybe nuolaidu ir privilegiju.
Aisku zymiai maloniau leli ant ranku supti, bet tie judesiukai irgi nepakartojami rolleyes.gif Kazkoks stebuklas-pilvelyje zmogutis gyvena ir nuolat apie save primena. Tada tokia ypatinga jauciaus wub.gif Man patiko drauges vyro zodziai-man nesciosios kaip kokios sventoves atrodo.
given444
QUOTE (Vasarele @ 2004 11 18, 10:35)
Man patiko drauges vyro zodziai-man nesciosios kaip kokios sventoves atrodo.

ne pirmas vyras sitaip pasisako. siuolaikinio vyro poziuris i nesciaja yra pakites i geraja puse. bent jau is savo aplinkos galiu pasakyti.
poziuris pakites netgi estetiskai, ne vien dvasiskai.
mano vyrui nescia irgi visad grazi. o mano tevas irgi kalba metaforomos: nescia-ai kaip plaukiantis laivas... thumbup.gif

biggrin.gif
Voriuke
Dabar kaip tik pagalvojau, kad nestumas kazkuo panasus i Kaledas: tas laukimas, ypatingas jausmas ir ... gimimas wub.gif Pasiilgau to laiko, pilvuko wink.gif
ULTRA VIOLET
O as ne kiek nepasilgau, buvo tik keistas jausmas, vis dar stengiausi eiti atsrgiai kad neuzkabinciau pilvo, buvau tokia stora kad daug kur neilindau, o kai pilvas dingo as vis tiek stengiausi apeiti tas vietas kur anksciau neilisdavau, atsimenu labai nustebdavau jei ilisdavau ten kur anksciau negalejau tongue.gif
O kas del judesiuku, tai paemus vaiko rankyte perbraukdavau sau per zanda ir iskart prisimindavau pati maloniausia judesi kurio visada laukdavau - kai ji man savo krumpliukais skrosdavo pilva ir man labai kuteno thumbup.gif
O labiausiai dziaugiuosi del to, kad dabar kai eidama gatve nepadustu, ir galiu begti jei reikia, galiu ta pati atstuma nueiti daug greiciau nei budama nescia, tada to nepastebedavau, o dabar jauciu thumbup.gif
SANTA
Nei trupucio nepasiilgau didelio pilvo smile.gif ,kas is nestumo malonaus like ,tai judesiai heart.gif .
Silvija (1)
QUOTE(meska @ 2004 11 09, 14:38)
Taigi pilvukas transormavosi i miela nesuliuka ant ranku, tai kazkaip ir nepasiilgau to bugno , kuri vos bepanesdavau paskutiniais menesiais :lol:
*

Edutis
Labai keista busena tik tik pagimdzius. Pilvas didziulis, lauki lauki, kol mazylis spirs tau i pasone smile.gif , o jau nieko nebera. Net kelias dienas buvo sunku patiketi, kad tie 9 men. jau praejo ir kad mano lelyte jau pasoneje. Pasiilgstu nestumo. Na, sunkiau buna paskutiniais menesiais. Ypac vasara, kai karsta, bet siaip viskas labai fain. Tikiuosi sita jausma dar kada patirti.
lengvute
aš , tiesą sakant, galvojau kad pasiilgsiu, nėštumo metu, nors ir buvo visokių negalavimų ir pan. mėgavausi pilvuku ir galvojau, kad tikrai jausiu nostalgiją jam, bet tada buvo kaip buvo, ir dabar yra kaip yra, nėra galvoj vietos apie buvusį pilvuką, nepaprastai džiugina pati mažylė wub.gif , nors ant desktopo pas mane dar yra nėščios pilvas su ant jo padėtais megztais batukais biggrin.gif , nėštumą vistiek visad atsiminsiu kaip malonų stebuklą...
Vit.Ka
o as dar iki siol pasiilgstu to nuostabaus pilvuziuko(ir tu nuostabiu spyriuku), aisku kartais atrodydavau sau stora, bet pilvuko apimtis pries gimdyma buvo 88cm...laukiu, kada gi vyras uzsinores antro leliaus(ir kai salygos pasikeis i dar geresne puse), nors panasu, kad nelabai jis ju nori, bet musu maziu myli...pavydziu toms, kuriu vyrai praso dar maziuku cry.gif
morozko
Pilvo tai nepasiilgstu, nes nematydavau nieko po kojom. Buvo tooks didelis! O vat judesiukų tai pasiilgstu! cry.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.