Mamytės, ar po gimdymo nepasiilgstate savo didžiulio pilvuko? Man pirmą mėnesį labai trūko, kol pripratau. Tokia tuštuma jautės. Ypač trūko tų stebuklingų judesiukų.Vieną kart pilve kažkas suburbuliavo, tai pamiršus vos nesušukau vyrui juda.
Aha, truko, truko po gimdymo judesiuku..
Didziulio pilvo nepasiilgstu P.S. Vasarele tavasis geguzinukas, prisijunk prie musu plepesiu
judesiai-malonus dalykas
Nei kiek nepasiilgau
Aš trokštu, kad mano pilvas pagaliau ir vėl taptų plokščias kaip lenta!!!
Pilvukas ir dabar dar nemenkas, neduoda pasiilgt. O judesiukai is isores daba yra
kartais pasiilgstu savo bambyziuko, kad galeciau vel ji kalbinti, glostyti ir jausti tuos nepakartojamus judesiukus
Pilvuko truko mazdaug menesi laiko. Buvo keista kad niekas nebespardo, keista kad nebegali pasideti ant jo lekstes ar puodelio. Is dalies buvo ir geriau; niekur su juo nebeuzkliudavau
As pagimdzius ne karto nenorejau nors minute pabuti nescia... Tad ir pilvuzo visai nepasiilgau... Va leliuko savo labai pasiilgstu per darbo diena... Noreciau tureti daug daug daug leliuku bet ne vieno pilvuzo... Nu nepatiko man nestumas visai... Gal kad dirbau ik 9to men, tai sunku buvo, beto vemdavau nuo pradzios iki pat gimdymo ir jo metu...
Po gimdymo esu apie 10 kg lengvesne nei buvau pries nestuma
Man zymiai smagiau savo angeliuka supuoti ant ranku
As as pasilgau savo pilvuko
Taigi pilvukas transormavosi i miela nesuliuka ant ranku, tai kazkaip ir nepasiilgau to bugno , kuri vos bepanesdavau paskutiniais menesiais
Oi, ne.Ne kiek nepasiilgstu
As pasiilgstu labai. To visu rupinimosi manim, neapsakomo jausmo, kad tavyje yra zmogeliukas. Aisku lepinau save per daug tai dabar nesiseko svorio numesti.
Kai tik pagimdziau labai dziaugiausi, kad vel esu liekna.
Po gimdymo praejo jau 1 metai ir 8 men ir vel noreciau buti nescia, jausti kaip spardosi leliukas manau, kad nestumo pasiilgsta tos, kurioms jis buvo lengvas. jei visa laika jautiesi blogai, vargu ar tos busenos galima pasiilgti.
pasiilgstu tada kai reikia kur nors išeiti,kai reikia prašyti kad kas nors pažiūrėtų
Man nėštumas buvo labai lengvas, be jokių pykinimų ir skausmų, bet pilviuko tai tikrai NEpasiilgstu
Mano neshtumas irgi buvo lengvas, bet kolkas ash jo visai nepasiilgstu. Taip gera vel deveti normalius drabuzhius, aveti aukshtakulnius ir ishvis jaustis tokiai lengvai lengvai. Ir kaip gera ziureti i mieganti maza zmogeliuka, i jos shypsenele, kai prabudusi pamato mane, kas diena pamatyti, kaip tas zmogutis ishmoksta kazka naujo. Aishku, gera buvo jausti jos spyrius, bet dar geriau laikyti ja ant ranku, apkabinti ir priglausti prie saves.
nors pagaunu save nuzvelgiant
pasiilgstu... LABAI
As tai pasiilgau gal ne tiek pilvo tooookio didelio, kiek tu judesiuku juk tai toks nepakartojamas jausmas
Neeeee, pilvuko as nepasiilgstu, geriau jau prie saves glausti jo turini
Tikrai nekenčiu tos būsenos. Gal ne pats pilvas trukdo, kiek nuolatinis nuovargis, nenusakomos kūno reakcijos į įprastinius darbus ar veiksmus, košmariškai greit augantis svoris
aisku, pasiilgstu. nescia busiu ne amzinai. tokio artimo rysio kaip kad pilvely guledamas, vaikutis su mama ateity jau netures.
tie judesiai, kaip kelios mamos pasisake, tai tikrai pasaulinis fenomenas, neperdedant. vis tiek nestumas-savotiskas stebuklas. vaikutis gi galetu augt kokiam siltam mini-inkubaturiuj. ateini, paspaudi mygtuka, ilasini maisto, ileidi oro. juolab kad ir kokie tie 9men. butu, kai jie praeina, atrodo tarsi niekad ir nebutu buve.
as tai labai pasiilgstu, noreciau vel pastot, gal svajone mano greit issipildis. labai myliu savo mazule. tik paskutini menesiai nelabai man patrauklus.
Aš pasiilgstu nėštumo. Man labai patiko būti nėščia. Puikus metas būti stora, nepaslankia ir neišpasakytai gražia
As dabar laukiuosi antro mazylio ir mintyse vis pagalvoju, kad gal daugiau gyvenime pilvelyje jau niekas ir nebespurdes, kazkaip liudna pasidaro
As dar megaujuosi bumsejimais ir judanciu pilvuku ech... smagus stebuklo laukimas
vienareiksmiskai NE
Noreciau kad nestumas truktu tik kokius 3 menesius, nepykintu, netintu kojos, nepriaugciau svorio , per didelis pilvas netrukdytu gyventi, ir dar kad jaustusi tie nuostabus judesiai pilve
ui ne jokiu budu
va klumpele parase tikslai kokio nestumo as noreciau
Jau ko ko, o nestumo nepasiilgstu ne uz ka. Jie abu pas mane sunkus buvo, pilva skaudejo nuo pat nestumo pradzios iki pergalingo galo, nesamone kazkokia. Kiekviena zingsni skaiciuoji, is leto kojas delioji, kad tik ponulio nepamest
O dar visa gauja piktybiniu psichu nuo pat penkto menesio klausineja, kada gimdysiu, kad jie kur bezdetu del nepaaiskinamu priezasciu ilgai ir nuobodziai O va kai pagimdziau, tai vienas zmogelis, su kuriuo darbiniais reikalais pradejom bendraut kai jau buvau nescia, ir paskui dirbdavom telefonu ar e-mailu, vos aparpuolio negavo - jezus kokia pas tave talija!!! Blyn, sakau, jeigu ka, visada tokia ir buvo...
O jei dar prideti, kad visi aplinkiniai mano, kad pilvas auga tavo smegenu saskaita ... kuomet kiekvienas dirbantis tame paciame pastate, pradedant valytoja ir baigiant bosu, jaucia nenumaldoma pareiga papasakoti apie visus jo gimineje buvusius nestumus ir VISUS savo vaikus...
As nezinau, gal kazkam nescios moterys ir grazios, bet as save atsimenu kaip cisterna ant kojuku visa isvaryta raudonai baltais plemais ir vaiduokliskai pajuodusiais paakiais... Nu neispasakytas grozis... (Vienintelis benefitas - celiulitas pranyksta nuo pirmo nestumo menesio ir grizta tik mazdaug po poros metu, tik ar ne per didele kaina, jei vis vien metus savo koju niekam negalesi parodyt, o antruosius - visai ne tas galvoj bus?) O kur dar tie pusmeti po gimdymo persekiojantys klausimai: "how is your little angel?"... Nu nezinau, gal kam nors ir pasiseka angeliuka nuciupti, o pas mane namuos visi - velniai raguoti. Vienareiksmiskai nestumo nepasiilgstu ir reiskiu nuosirdziausia uzuojauta dramblems, kuriom tai trunka 1,5 metu...
Oi neeeeee....nescia but nenoresiu ilgai
Visa nestuma jauciaus kaip kiaulaite , nes svoris pradejo augt ta pacia minute kai tik pastojau
o as visai noreciau na gal tik tris pirmuosius noreciau atmesti kai ziauriai pykindavo ir ryte iki darbo spedavau nusivemti koki n...kartu na per nestuma iki 6 men nepriaugau nei kg o po to iki pabaigos na neskaitant kad pagimdziau 3 savaitelem anksciau priaugau 6 kg tai nebuvo taip baisu
bet leliaus spurdejimas pilve
O man nėščiai būti labai labai patiko
Istiesu pasiilgstu savo didelio pilvuko.Taip nuostabu buvo jausti vaikucio judesius pilvuke Papildyta @ [mergetime]1100701921[/mergetime]
Istiesu pasiilgstu savo didelio pilvuko.Taip nuostabu buvo jausti vaikucio judesius pilvuke
Labai pasiilgstu o ypac vaikucio judesiu pilvuke, juk toks malonumas kaip kazkas juda pas tave
Nė už ką, sutinku su vienos iš mamyčių nuomone, kiad būtų gerai, kad nėštumas truktų kokius tris mėnesiu. Dar pirmieji 6 mėnesiai nieko, bet paskutiniai trys, kai pukši, nuolat trūksta oro, negali išlipti iš lovos, kai sunku užsirišti batus ir pan., nepasiilgstu tikrai. Ko pasiilgstu, tai tik mano mažojo pilvelio gyevntojo pasispardymų:)
Pritariu, as irgi labiausiai pasiilgstu judesiu
Sveikutes!
Nestuma atsimenu, kaip nuostabu laika! Visu pirma atrodziau sau labai grazi ir buvau savimi patenkinta. Norejau puostis, kvepintis, dazytis, buvau rami, gera, linksma. Siuo metu daug dazniau bunu savimi nepatenkinta nei budama nescia. Koks nuostabus jausms rupintis savimi, t.y tuo lialiuku pilvelyje, tuomet visos problemos buvo kazkur dinge
Mano nestumas buvo sunkus, daug ligoninej gulejau, kankindavo nuovargis, bet vis tiek savotiskai malonu ir pasiilgstu. Taip faina, kai vyras pilveli glosto, juokinga, kai per pilva koju nematai, jo didenybe pilvas suteikia daugybe nuolaidu ir privilegiju.
Aisku zymiai maloniau leli ant ranku supti, bet tie judesiukai irgi nepakartojami
ne pirmas vyras sitaip pasisako. siuolaikinio vyro poziuris i nesciaja yra pakites i geraja puse. bent jau is savo aplinkos galiu pasakyti. poziuris pakites netgi estetiskai, ne vien dvasiskai. mano vyrui nescia irgi visad grazi. o mano tevas irgi kalba metaforomos: nescia-ai kaip plaukiantis laivas...
Dabar kaip tik pagalvojau, kad nestumas kazkuo panasus i Kaledas: tas laukimas, ypatingas jausmas ir ... gimimas
O as ne kiek nepasilgau, buvo tik keistas jausmas, vis dar stengiausi eiti atsrgiai kad neuzkabinciau pilvo, buvau tokia stora kad daug kur neilindau, o kai pilvas dingo as vis tiek stengiausi apeiti tas vietas kur anksciau neilisdavau, atsimenu labai nustebdavau jei ilisdavau ten kur anksciau negalejau
O kas del judesiuku, tai paemus vaiko rankyte perbraukdavau sau per zanda ir iskart prisimindavau pati maloniausia judesi kurio visada laukdavau - kai ji man savo krumpliukais skrosdavo pilva ir man labai kuteno O labiausiai dziaugiuosi del to, kad dabar kai eidama gatve nepadustu, ir galiu begti jei reikia, galiu ta pati atstuma nueiti daug greiciau nei budama nescia, tada to nepastebedavau, o dabar jauciu
Nei trupucio nepasiilgau didelio pilvo
Labai keista busena tik tik pagimdzius. Pilvas didziulis, lauki lauki, kol mazylis spirs tau i pasone
aš , tiesą sakant, galvojau kad pasiilgsiu, nėštumo metu, nors ir buvo visokių negalavimų ir pan. mėgavausi pilvuku ir galvojau, kad tikrai jausiu nostalgiją jam, bet tada buvo kaip buvo, ir dabar yra kaip yra, nėra galvoj vietos apie buvusį pilvuką, nepaprastai džiugina pati mažylė
o as dar iki siol pasiilgstu to nuostabaus pilvuziuko(ir tu nuostabiu spyriuku), aisku kartais atrodydavau sau stora, bet pilvuko apimtis pries gimdyma buvo 88cm...laukiu, kada gi vyras uzsinores antro leliaus(ir kai salygos pasikeis i dar geresne puse), nors panasu, kad nelabai jis ju nori, bet musu maziu myli...pavydziu toms, kuriu vyrai praso dar maziuku
Pilvo tai nepasiilgstu, nes nematydavau nieko po kojom. Buvo tooks didelis! O vat judesiukų tai pasiilgstu!
|