Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Avalynės priežiūra
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > 100 ir 1 patarimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
ciuncia
nusipirkau pries pora dienu batus, atrode, kad geri, bet kai prasiejau, supratau, kad man jie labai spaudzia i ploti...batai nepigus, tad padet i sona negaliu sau leisti, gal zinot kaip juos pratampyt?
o gal galiu grazinti i parde???
Mirabela
Pabandyk ipilti spirito,man padejo arba nueik i parduotuve ir bandyk pakeisti
Vėja
nea,,,niu bet visgi gal visų pirma nueik į parduotuvę,gal pakeis,,,o jeigu jau nea,tai tada jau bandyti kažką tai daryti g.gif
lauryna
nunesk batus i taisykla ir paprasyk kad pratemptu,bent as taip pora kartu dariau thumbup.gif
ciuncia
QUOTE (lauryna @ 2004 11 06, 17:14)
nunesk batus i taisykla ir paprasyk kad pratemptu,bent as taip pora kartu dariau thumbup.gif

bet cia dydis buvo didziausias, o as ir mieste jau su jais vaiksciojau, tai cia nebent dabar reiktu i kokybes inspekcija zvanyt, bet ka jie man pades g.gif

o kaip taisykloj ten juos praplecia???nu geras dar to neteko girdet...
happy
Nu va pasiklausiau drauges, ji dirbo Zygio batuose
pardes vedeja, tai sake jei turi ceky ir dar nepraeje
14 DIENU tai tu pilnai gali juos grazinti, argumentuodama
tuo , kad jie tau spaudzia ir tu negali nesioti. Aisku jos
nelabai tai nores padaryti, nes jos gauna priedus priklausomai
nuo pardavimu.
TAIGI PASIIMK BATUS, CEKY IR DAUG NAGLUMO GINCYTIS-
TIKRAI TURES PRIIMTI.
Manguste
Pas anytą mačiau specialaus tepalo batams pratempti. Sakė, kad geras. Pabandyk jį nusipirkti. wink.gif
ENIGMA
VALSTYBINE NE MAISTO PRODUKTU INSPEKCIJA

KONKRECIAI TAVO ATVEJIS... smile.gif
dadaida
ir as patarciau kuo greiciau nest i parduotuve. jei turi ceki, jie privalo grazint pinigus arba pakeisti. tik nenusileisk. o as norejau paklausti gal ir ne i tema. gal kas is mamyciu bandet su savo seimynele gyvent bendrabutyje? butinai parasykit ir pasidalinkit savo patirtim. siuo metu as svarstau gal verciau eit gyvent i bendrabuti, negu su tevais. nes mane jau baigia isvaryt tie tevai is proto. tai as vaika aprengiau su nesvariais drabuziais, nors jau spejo ir issitepliot, tai vyras kazkaip ilgai negrista, tai dar kazka blogai darau, visai ne taip kaip noretu mano tevai. gun_bandana.gif
Pupsas
ir man taip buvo su batais. Kadangi man labai labai jie patiko, tai surizikavau ir nusipirkau salamander purkstuka specialiai pratampyti batams. Reikejo ispurksti is vidaus ir apsiavus pavaikscioti. Padejo. Bet mano buvo vasariniai wink.gif Taigi, gerai, kad turi pasirinkima - grazinti arba pratampyti smile.gif
#Mia#
QUOTE (daivada @ 2004 11 07, 09:30)
ir as patarciau kuo greiciau nest i parduotuve. jei turi ceki, jie privalo grazint pinigus arba pakeisti. tik nenusileisk. o as norejau paklausti gal ir ne i tema. gal kas is mamyciu bandet su savo seimynele gyvent bendrabutyje? butinai parasykit ir pasidalinkit savo patirtim. siuo metu as svarstau gal verciau eit gyvent i bendrabuti, negu su tevais. nes mane jau baigia isvaryt tie tevai is proto. tai as vaika aprengiau su nesvariais drabuziais, nors jau spejo ir issitepliot, tai vyras kazkaip ilgai negrista, tai dar kazka blogai darau, visai ne taip kaip noretu mano tevai. gun_bandana.gif

As del bendrabucio - mes gyvenam tokiam name, nors butas tarsi atskirai - is koridoriaus iejimas dviem seimoms, butas 83 kv. Bet jau dabar keikiuosi, ko mes cia ejom, sumokejom truputi maziau negu normaliam name, bet daremes kapitalini. Mokam nedidelius mokescius, butas siltas, tik hole grindys saltos ( tai teko kilima patiesti), gerianciu name yra viena moteriske, bet poziuris i aplinka tragiskas - kas cia tokio, kad palaidas suo laiptinej arba kad laiptinej numeti siuksle.
dadaida
viskas, uzkniso juodai. tevai aiskinasi su mano vyru, jei jis grizta veliau namo, aiskinasi, kodel jis daro taip o ne kitaip. kad jis mano vyras ir tai as tureciau su juo aiskintis, tai nikam ne i galva tokia mintis neateina. noriu i bendrabuti. daugiau pinigu neturim kad nuomotumes kambari. as dar studente dirba tik vyras. padekit!!! as tuoj isprotesiu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif parasykit ka nors apie ta bendrabvuti. juk nera taip nepakenciama wub.gif o gal geriau kraustytis pas anyta? o kaip vaikas? jam ir darzelis bus naujas. nezinau ka daryti g.gif
ecka
O aš manau, kad čia kokybės inspekcija nepadės, juk tie batai be broko, o kad nusipirkai siaurus, netinkančius tavo kojai, tai sorry- turbūt esi pati kalta. Tavo vienintelė išeitis šioje situacijoje tiesiog juos pratampyti (nemažai gerų pasiūlymų jau parašė ), jei tai odiniai tiikrai padės, o pardavėjos irgi negražins pinigų, nes kiek supratau irgi ne jų kaltė sad.gif Taigi nenusimink ir bandyk ieškoti išeities wink.gif
dadaida
man irgi panasiai buvo su tais batais. tai nunesiau atgal i parduotuve ir pasakiau kad man jie mazi. kadangi didesnes ismeros nebuvo, tai grazino pinigus clap.gif
renax
nezinau man pakeite batus ir jau nesiojau 10 d ,bet su cekiu pakeite ir tiek .
DODAITE
g.gif Pirmiausiai, mamyte, tai kuo greičiausiaiį parduotuvę. jei ten nieko nepeši, tai galiu pasiūlyti ir aš vieną būdą: apsimaunį šlapią , storenę kojinę, auniesi batus ir pirmyn pasivaikščioti po namus. Man padėjo jau ne kartą. Gal ir tau padės tongue.gif
happy
Nu nelabai suprantum kam bandyti pratempineti batus,
jei nuos paprasciausiai galima grazinti i parduotuve.
Manau pratampyti batai vistiek jau nebetokie, o pinigus
didelius moket ir veliau dar pratempinet neverta, Nebe
tie laikai, kai batai buvo deficitas ir kai reikdavo batus
pratempineti arba i prieky konors prisigrusti, nes didoki doh.gif
dadaida
visiskai tau pritariu eglek. labiau apsimoka pasikeisti, nei bandyt kazkaip juos pratampyt. bereikalingas vargas ir batai jau nebetokie kaip buvo. o pakeisti privalo nors ir nenori tongue.gif yra tokios kaip vartotojo teises ir galima grazint per 14 dienu jei turi ceki thumbup.gif tai bek greiciau i parduotuve jei dar nesibaige terminas. parasyk jei pasikeisi biggrin.gif
Sesilija
Žinoma, kad grąžink tuos batus. Kad ir pratampysi juos, vis tiek, manau, nebus labai patogūs... g.gif . O ir išvaizda, manau nukentės... Vis tiek tu jais nebūsi patenkinta g.gif.
ENIGMA
QUOTE (ENIGMA @ 2004 11 06, 20:49)
VALSTYBINE NE MAISTO PRODUKTU INSPEKCIJA

KONKRECIAI TAVO ATVEJIS... smile.gif

Jei jie nepakeis bus visiskai teisus... wink.gif

Pirkėjai dažnai kreipiasi į Valstybinę ne maisto produktų Inspekciją, pateikdami tokį klausimą: jeigu pirkėjas nupirko batus, kurie pagaminimo trūkumų (defektų) neturi, tačiau pirkėjas juos apsiavęs jaučia diskomfortą (spaudžia pėdą, jaučiamas pėdos skausmas, batai trina kojas, smukčioja ir kt), tai yra, batų forma ir modelis neatitinka to pirkėjo kojos formos.
Ar turi teisę pirkėjas tokius batus grąžinti į parduotuvę?
2003-10-17
Valstybinė ne maisto produktų Inspekcija informuoja, kad vadovaujantis Daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių 14 p. (Žin., 2001, Nr.58-2105) „jeigu pirkėjui nepatinka nusipirktos prekės forma, dydis, spalva, modelis ar komplektiškumas, jis turi teisę per keturiolika dienų nuo ne maisto prekių pardavimo dienos, jeigu pardavėjas nėra nustatęs ilgesnio termino, pakeisti ją analogiška preke. Jeigu pardavėjas neturi pakeitimui tinkamos prekės, tai pirkėjas turi teisę per 14 dienų grąžinti prekę pardavėjui ir atgauti už ją sumokėtus pinigus“. Tų pačių taisyklių 16 p. nurodo kad, „pirkėjas gali pasinaudoti šių taisyklių 14 punkte nustatyta teise, jeigu prekė nebuvo naudojama (dėvima), ji nesugadinta ir nepraradusi prekinės išvaizdos. Prekės ar jos pakuotės išvaizdos pakeitimų, kurie buvo būtini norint apžiūrėti prekę, negalima laikyti esminiais prekės išvaizdos pakeitimais“. Paaiškiname, kad pirkėjas prieš nusiperkant batus, gali laisvai pasirinkti batų gamintoją, modelį, dydį bei batų prekinę išvaizdą. Be to pirkėjas perkamus batus privalo gerai apžiūrėti, pamatuoti ir įsitikinti ar pasirinktas batų dydis, jų forma atitinka kojos dydžiui ir formai. Šis atitikimas kiekvienu konkrečiu atveju pasiekiamas tik pirkėjui atidžiai renkantis ir matuojantis avalynę. Tai numato Mažmeninių prekybos taisyklių (Žin., 2001, Nr.51-1778) 25.6 punktas „pardavėjas privalo sudaryti sąlygas pirkėjui apžiūrėti prekę, ją pasimatuoti. ar patikrinti, kaip ji veikia, arba pademonstruoti, kaip ją naudoti, jeigu tai įmanoma atsižvelgiant į prekės pobūdį“. Taip pat pardavėjas privalo suteikti pirkėjui būtiną, teisingą ir visapusišką informaciją apie parduodamas prekes.

Akcentuoju ji juos nesiojo.... sad.gif sad.gif sad.gif
-Radė
QUOTE (daivada @ 2004 11 07, 12:39)
viskas, uzkniso juodai. tevai aiskinasi su mano vyru, jei jis grizta veliau namo, aiskinasi, kodel jis daro taip o ne kitaip. kad jis mano vyras ir tai as tureciau su juo aiskintis, tai nikam ne i galva tokia mintis neateina. noriu i bendrabuti. daugiau pinigu neturim kad nuomotumes kambari. as dar studente dirba tik vyras. padekit!!! as tuoj isprotesiu  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif parasykit ka nors apie ta bendrabvuti. juk nera taip nepakenciama wub.gif o gal geriau kraustytis pas anyta? o kaip vaikas? jam ir darzelis bus naujas. nezinau ka daryti  g.gif

pazistamas jausmas
mes gyvenam bendrabutyje - aplinka liuks, tik mokesciai galetu but ir mazesni, nes bute yra skaitliukai, o benderyje skaiciuoja nuo zmogaus. Bet del sventos ramybes, manau keliolika litu esmes nesudaro.

o pas anyta, manai pyragai laukia?
Šiaurė

Разносить можешь, хорошее средсво САЛАМАНДРА, для разноски обуви
Linetė
Dėl batų tai tikrai patarčiau eiti pirma į parduotuvę. Buvo vyrui pernai atvejis, kai jis "Danijos" parduotuvėje nusipirko batus, tai matavovi buvo viskas ok, bet kai pavaiksčiojo kokią savaitę pamatė, kad tie batai yra kažkokie nepatogūs, jam labai po jų skaudėdavo pėdą. Tai net gerokai patrynęs batus visą savaitę, su čekiu nuėjo į parduotuvę ir prašė gražinti pinigus už batus. Aišku pradžioje pardavėjos labai spyriojosi, tipo pats kaltas, kad mažus išsirinkai ir t.t. Bet batai tai buvo nemaži, tik labai nepatogūs. Tai jis supyko, išsikvietė vedėją, pradėjo su ja aiškintis, pasakė, kad kažkoks nenormalios formos padas nuo kurio gelia pėdą ir jam netinka tie batai, jie traumuoja koją. Tai vedėja iškart pasakė, kad tokiu atveju gražinam pinigus. Na gal pernai kitoks įstatymas dar buvo, bet pinigus jam gražino, nors batai tikrai buvo panešioti. Vėliau per pažystamą draugą sužinojo, kad būtent tokio modelio batai tikrai buvo pagaminti su neteisingos (netipinės) formos padais ir kad vėliau visa batų partija buvo gražinta gamintojams ar tiekėjams. Taigi kartais pardavėjos žino, kad batai turi nepastebimą broką, tik nenori gražinti pinigų, o kartais gali ir nežinoti. Bet pabandyti gali. Gali net nesakyti kad batai spaudžia, pasakyk, kad negali nešioti nes pėdą skauda wink.gif Aišku čia melas, bet pinigų irgi gaila.
ciuncia
Oi mamkos kiek as prasitampiau jau su tais batais teisybes ieskodama doh.gif ir pazystamu netycia kokybes inspekcijoj atknisau,tai jie man dave dvi iseitis tipo: arba pildyt ilga anketa ir poto palikt batus men. laiko ekspertizei dry.gif arba nesti pas ju rekomenduotus batsiuvius ir sneketis su jais blink.gif
tai va men. man pasirode per ilgas laiko tarpas mad.gif , o ir batu tokiu ieskojau labai ilga ir jie man labai patinka , rolleyes.gif
tai va nunese mano batus batsiuviams ,o tie paziurejo ir dave putu odai suminkstinti , tuo viskas ir baigesi, dabar jau po truputi pradedu dziaugtis gyvenimu tongue.gif
ir visai batai neisklero,o ir as laiminga laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Aciu visoms uz patarimus jie tikrai buvo labai naudingi wub.gif bis.gif bis.gif bis.gif
merepopins
Sveiki. Žiema atėjo, ir vėl ta pati problema. Nuotaika sugenda, vos pamačius, į ką pavirsta batai, perėjus šlapiom snieguotom gatvėm -- pradeda batai džiūti, o ant jų jau ryškėja druskos žymės. Gal kas žinot efektyvų būdą, kaip jas pašalinti? O gal galit rekomenduoti jau išbandytą impregnatorių -- sako, jie padeda apsaugoti batus nuo tokių "menų", bet nežinau, kokios firmos geresni. Ačiū už patarimus iš anksto thumbup.gif
Lotosas
As tai kiek batu sugadinau taip.... oho, bet dabar tai perku impregnatoriu ir kaskart iseidama laukan apipurskiu batus. Kitos iseities nera.
O sugadintus nezinau kaip padaryti gerais, manau - niekaip, juk tos druskos nueda oda, deja....
O del firmos, tai man rodos, visos vienodos. Bent jau kainos ju panasios.
spaNguolė
kai siemet pirkau naujus batus ir impregnatoriu (pirma karta doh.gif wub.gif ) tai man pardaveja sake,kad tas impregnatorius veiksmingas tik naujiems batams, kurie jau yra pazeisti drusku, nebepades, na gal kiek minimaliai. su naujais batais, dar nebuvau lauke, o kurie jau sugadinti drusku, tai net ir nepurskiau, tik nuvalau parejus dregnu skudureliu,o kai isdziusta tada tepalu.
Ariela
Labai norejau baltu batu. Nusipirkau. Beda ta, kad niekada baltu neturejau ir nelabai zinau kaip juos priziureti. Gal galit mamos ka nors patarti. Pvz.kaip isvalyti purva is rauksliu ir t.t.
manu
na as baltu neturejau, bet manau, kad baltus turbut paprasciau priziureti, negu kokiu egzotisku spalvu tongue.gif
paieskok baltu dazu batu parduoduvese ir kai tik batai issiteps nupursk wink.gif
hereja
O as nuspirkau ilgus raudonus batus thumbup.gif Pabai smagus ir patogus batai. Tai is karto pirkau ir raudona batu tepala... Kadangi odele labai minksta, tai batu nosys nusispardo pastoviai - nespeju su tepalu uzteplioti. Bet va - prblemele kokia atsirado - kai buvo cia visi sniegai atitirpe, pelkes...suspalau dzinsu padelkas...ir ka - man tie slapi dzinsai nutryne/nuplove ar dar kaip... ties kulnim batu spalva iki baltumo blink.gif blink.gif nu tokie balksvi plemai... blink.gif O suplojau 449Lt Zygio batuose mad.gif Tai uzvaksavau su tuo tepalu, bet nusivalo vistiek ir pasimato vel tas baltumas g.gif tai dzinsus dabar atsiraiciau...
Vyras mane jau isdejo i suns dienas,uz tokius Š... batus sad.gif
Aga
Nunesk i taisykla, uzdazys raudonai smile.gif
Šiaurė

У меня давно, давно были thumbup.gif Они были из такого странного матерьяла, что я их отбеливала зубной пастой - БЕЛОЙ rolleyes.gif
Valentinka
QUOTE (hereja @ 2004 11 28, 23:12)
O as nuspirkau ilgus raudonus batus thumbup.gif Pabai smagus ir patogus batai. Tai is karto pirkau ir raudona batu tepala... Kadangi odele labai minksta,  tai batu nosys nusispardo pastoviai - nespeju su tepalu uzteplioti. Bet va - prblemele kokia atsirado - kai buvo cia visi sniegai atitirpe, pelkes...suspalau dzinsu padelkas...ir ka - man tie slapi dzinsai nutryne/nuplove ar dar kaip... ties kulnim batu spalva iki baltumo blink.gif blink.gif nu tokie balksvi plemai... blink.gif O suplojau 449Lt Zygio batuose  mad.gif  Tai uzvaksavau su tuo tepalu, bet nusivalo vistiek ir pasimato vel tas baltumas g.gif tai dzinsus dabar atsiraiciau...
Vyras mane jau isdejo i suns dienas,uz tokius Š... batus sad.gif

HEREJA, JEI TURI CEKI, GRAZINK SIUOS BATUS, NES CIA AKIVAIZDUS DAZYMO BROKAS. PATI DIRBAU SU BATAIS, IR ZINAU KA TAI REISKIA, IR ZINAU KLIENTU TEISES. KIEK LAIKO BEPRAEITU, SVARBU NE DAUGIAU NEGU PUSE METU, NESK ATGAL I PARDUOTUVE. wink.gif NUOSIRDZIAI PATARIU! smile.gif
TAU GRAZINS PINIGUS ARBA ISSIRINKSI KA NORS UZ TA SUMA. TIK NEPASIDUOK PROVOKACIJOMS, PARDAVEJOS TAVE BANDYS ATKALBETI, ITIKINTI, KAD TAIP IR TURI BUTI, ARBA KAD TU PATI KALTA. (AS PATI KAKZKADA TAIP DARIAU laugh.gif ) NEPASIDUOK! biggrin.gif NEBENT TU TU BATU PATI NORI, TAU JIE PATINKA IR NENORI JU GRAZINTI!

O BALTUS BATUS PATARCIAU PRIZIURETI BALTU TEPALU, YRA SPECIALUS. JEI JIE NAUJI - UZTENKA TIK BALTO TEPALO, KURIS VOS VOS DUODA SPALVYTE, PASVIESINA, PAMAITINA ODYTE. JEI JIE NESIOTI IR YRA JAU KOKIU IBRUZIMU AR SIAIP JUODULIUKU, REIKIA PIRKTI BALTA DAZA KURIS PAPRASACIAUSIA UZDAZO TUOS NESVARUMUS IR ITRUKIMUS. AS TAIP TEPU BALTUS KEDUS. FIRMA PATARCIAU SALAMANDER, O SIAIP GALIMA IR BOSTON FIRMOS AR DAR KOKIOS KITOS ISIGYTI. SEKMES NESIOJANT!!! biggrin.gif
anna
Aš jau kelias poras baltų turiu,pavasarį pirkau sportinio tipo,tai tuos tik pavalydavau su speciala priemone,tokia kaip putos,suplaki,užpurški ir nuvalai,vadinas Salamander combi proper
o dabar pirkau ir žieminus baltus,taijų kol kas dar nieko spec nedariau,svarbiausia tik impregnuot,pavalau su minkštu skuduriuku,ir bespalviu batų tepalu,bet kadangi ten oda kažkokia stora,tai reik būtinai kad būtų su silikonu,o ne su bičiu všku teplas
o šiaip tai nueik į batų pardę-ir pamatysi kiek visokių priemonių siūlys,išsirinksi kas tau priimtiniausia bus
Libra
Niekada daugiau nepirksiu baltu batu angry:, nebent tik vestuvems laugh.gif
Ievariste
o as visada galvojau, kad impregnatorius skirtas tam , kad batai neperslaptu... doh.gif
Scarlett
o kokia jo kaina? g.gif
Bezdžionė
Impregnatorius, kiek žinau, skirtas odai apsaugoti nuo drėmės biggrin.gif , o druskai nuimti ne pirmi metai naudoju druskos nuėmėją , kieno gamybos ir kaip vadinasi, tikrai neparašysiu, nebent kada nors nepamirščiau pažiūrėti ant flakono (abejoju tokiu savo sugebėjimu wink.gif ) , žinau tik tiek, kad didelėm raidėm parašyta SCHNEE RAND. Puikus dalykėlis smile.gif)))
another
Mums pardaveja batu parduotuveje sake, kad kempinele pamirkius piene issiima tos druskos. Tik nepamenu siltam ar saltam piene reikia mirkyti g.gif Taip ir neisbandziau to budo, nes kai pirkom batus, pirkom ir impregnatoriu- batai nebala jau antra sezona ir impregnatorius dar nesibaige thumbup.gif
savaegle
Cha, tik perskaičius šią temą pastebėjau, kad gi mano batai "nesidruskuoja" šią žiemą, nors impregnatoriaus nepirkau ar kažko panašaus. Valau Kiwi tepalu. ir dabar nzn ar tai oda dar gamintojo (gino rossi) impregnuota dar liko ar tas tepalas, bet keista, keista cool.gif , o gal tiek daug druskos dar nebuvo biggrin.gif
Huliganka
sveiki,pas mane problema ojojoi... unsure.gif dirbu pas viena seima namuose(uzsienieciai).keli men. atgal ju sunus pripirko kambariniu geliu...taip nemazai blink.gif isdeliojom visur ir tiek.jos buvo dideliuose vazonuose ir leksciu po gelem nereikejo,sake psio ok. mad.gif ir ka ,vakar norejau pastatyt kokia 2 m. gele i kita kampa,pastumiu,o ten grindys sudreke ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ir dregmes taskai matosi,nu kaip purvina. megalol.gif taip issigandau,nes mano bosas tas grindis saugo kaip didziausia turta doh.gif net su tapkem namuose nevaiksto.grindys parketines.nezinau ka daryt??????????gal jos isdzius ir niekur nieko unsure.gif unsure.gif unsure.gif gal jum taip buvo rolleyes.gif
Laiza
Turiu du pasiulymus:

1. palauk, kol isdzius. Tada apziuresi.
2. pasiskambink kokiai nors firmai, kuri parketa irengineja ar gamina arba nueik i parduotuve ir isspausk info is konsultanto (lai suteikia Tau konsultacija) smile.gif
pa_radize
arba,jei pakankamai gerai sutari su bosu,viską jam papasakoji,apkaltindama jo sūnų,kuris tave apgavo,pasakydamas,kad nereikia lėkščių po vazonais megalol.gif
Huliganka
kaip as gyvenu svedijoj,tai toks sutvarkymas firmos man kainuotu apie 400 euru doh.gif doh.gif doh.gif o nueisiu pasikonsultuot .gal pades rolleyes.gif o mano bosas zydelis ojojojojo.nesakau,kad visi zydai tokie,nu bet jis schmoll.gif schmoll.gif
bulia
Labas
Turiu ilgus , iki keliu , zieminius zomsinius batus , sviesus tokie kavos su pienu spalvos ... tai va sakau reikia jau daryt kazka nes nelabai svarus atrodo , gal kas galit patart kaip juos valyt?
Pavasarinius zomsinius tai skalbenkej skalbiau ale nepadejo ax.gif
Frosted
Uzeik i batu parduotuve (kokia zygio batai, salamander ar pan.) ten yra salamander visokie pribambasai batams. Issivalyt tai jie tau parinks, bet as tau siulyciau pirkt toki impregnatoriu, toks yra purskiklis, kuri purksi ant batu, ir jo nesimati, kai isdziuva, o i batus vanduo neisigeria, o su juo ir visokiausi nesvarumai mazai limpa wink.gif
bulia
QUOTE(Frosted_berry @ 2005 02 25, 16:58)
Uzeik i batu parduotuve (kokia zygio batai, salamander ar pan.) ten yra salamander visokie pribambasai batams. Issivalyt tai jie tau parinks, bet as tau siulyciau pirkt toki impregnatoriu, toks yra purskiklis, kuri purksi ant batu, ir jo nesimati, kai isdziuva, o i batus vanduo neisigeria, o su juo ir visokiausi nesvarumai mazai limpa wink.gif
*

... o i batus vanduo neisigeria, o su juo ir visokiausi nesvarumai mazai limpa wink.gif ...

Man ir siaip vanduo nesigeria smile.gif o nesvarumai jau prilipe biggrin.gif
mamagitana
yra purškalai-putos su šepečiukais valymui. šepečiai guminiai /plastikiniai, pasirenkama priklausomai nuo odos grubumo.

dar yra senas receptas-valyti batono minkštimu. tarybiniais laikais gamintas batonas tai darė neblogai, o koks dabar tiktų, nežinau. aišku, kad ne pyragas, nes riebalų turi būt minimaliai.
dar galima šviesios spalvos trintuku, nors jei tamsi avalynė, manau, tinka ir tamsus. reikia pabandyt mažiau į akis krentančioje vietoje.
Frosted
Yra dar specialiai zomsai skirti valikliai su kempinele is karto (nu panasiai, kaip buna batu tepelas), bet reikia labai spalva atitaikyt rolleyes.gif
Turejau sviesiai melynus batus, pardaveja parinko tepaliuka-valikli tongue.gif pavaliau istepliotas vietas... xixixi doh.gif po to teko visus batus tepti, kad vienoda spalva butu biggrin.gif
uups
yra specialus shampunai zomshai ir nubukui valyti (ecco/ 35lt). Ish mano patirties tie purshkiami valikliai nepasiteisina schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.