Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Labai grazi likos gimdymo istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
lika
Nusprendziau ir as aprasyti jums savo dziaugsma...
Kaip greitai bega laikas...jau toj ir metai mano dziaugsmui, o viskas sirdi, lyg butu vakar...

Suzinojaus kad laukiuosi nustebau, tai tikrai buvo netiketa! Vestuviu data paskirta rugsejo 27, o dabar tik geguze...Atsimenu vaziavau ryte i darba ir jauciausi ipatinga, atrode kad visi praeiviai tai supranta...AS LAUKIUOSI...AS BUSIU MAMA!!! Didziule meile ir laime buvo mano sirdi, as taip mylejau savo dar negimusi vaikeli, jau tada, pacia pirma nestumo diena...
Na, visos problemos labai paprastai issisprende, perkelem vestuves, pranesem draugams ir laukem leliuko!
Viskas ejo puikiai, darbe palengvino darbo salygas, sutrumpino darbo laika, leido anksciau iseiti atostogu! Visi buvo labai rupestingi ir labai mane lepino! Nestumas buvo galima sakyti idealus! Nei karto nepikino, nebuvo jokiu problemu! Labai mylejau savo vaikeli ir visada tvirtai zinojau, kad viskas bus gerai! Turbut tas tikejimas ir dare mane tokia laiminga, o tai tikrai buvo laimingiausias mano gyvenimo etapas! Vakarais kartu su vyru kalbejomes su musu stebuklu, pasakojom pasakas ir dainuodavom lopsines...
Visada norejau, kad gimdymas prasidetu ryte, kad nereiketu keltis nakti, as taip megstu pamegot!
Gimdyti turejau sausio 5, gerai pazinojau gyd., tase seniausiai surinkta, as perskaicius n knygu, del to visiskai nesijaudinau, tik labai norejau greiciau pamatyti savo angeleli! Na aisku truputi bijojau gimdymo skausmu, nes drauges kaip visada padeda...
Sausio 5 vakare kazka pajuciau!!! Na ne fiziskai, moraliskai, kazkokia nostalgija ir didziule meile visam pasauliui!!! Ilgai kalbejomes su vyru, apie viska, na ir apie vaikeli aisku irgi! Nakti leliukas buvo labai neramus, sukiojosi ir visai nemiegojo! Apie 6 ryte pajauciau kazkoki nezimu maudyma pilvo apacioje! As jau zinojau, GREITAI gims musu DZIAUGSMAS!!! Po truputi saremiai pradejo stipreti, bet buvo tikrai neskausmingi, netgi sakyciau malonus, nes zinojau, kad greitai susitiksim!!! 16 val. turejom vaziuoti i lygonine apziurai, bet isvaziavom 15, nes jau negalejau kenteti! Iki to laiko vyras dare masazus, geriausia buvo duse, siltas vanduo atsipalaiduodavo ir buvo daug lengviau!
I lygonine atvaziavom kai saremiai buvo jau kas 2-3 min! Vyras vis galvojo ar jau gimdysim ar dar ne?! Gyd. apziurejo kaklelio atidarymas 7 cm. Pries tai kartais galvojau, gal daryti nuskausminima?! Jau per velu, toks gyd. nuosprendis!...Na ir gerai, viskas viks naturaliai! Saremiai stipreja, prieme i lyg. nuvede i kazkokia maza palata, ir dar vyro neileido, nes neturejo aprangos! Pagulde ant lovos, klauso vaikiuko sirdele...tuk,tuk...tuk,tuk...gulet negaliu, greiciau atvaziuotu vyras! Taip jo truksta! Na stai ir jis! Jau 17 val! Pagaliau galiu atsisesti ant kamuolio, tikrai padeda saremiu metu, vyras masazuoja nugara, vandenis nenubego, del to skausmas ne toks stiprus...jau negaliu kentet...viskas kaip migloj...
Ateina gyd. atidarymas pilnas!!! Valio! Prasau kad greiciau...noriu greiciau
Nuleidzia vandenys ir perkelia mane ant gimdymo kedes! Negaliu pagimdyti visa pusvalandi...bet PAGALIAU matau ji!!! Girdziu kaip jis verkia...ir esu laimingiausias zmogus pasaulyje...bega asaros! BERNIUKAS!!! Mes jo laukem! Ji pagulde man ant pilvo ir as jauciau jo siluma...ir verkiau...ir vis kartojau...koks jis grazus...koks jis grazus...mano sunelis!!! Jis atmerke savo akytes ir paziurejo i mane, ir tiek daug buvo tose mazose akytese, jis lyg sake man o stai ir as,MAMYTE heart.gif heart.gif heart.gif

user posted image
Va toks jis buvo mazutis ir svelnutis...dabar jau tikras vyras wub.gif

P.S.atsiprasau uz klaidas
Leita
oi kaip grazu wub.gif
miskouoga
Lika, labai dziaugiuosi uz jus visus tris. Kai smagu, kad viskas buvo taip gerai.
O musu prisiminimai apie gimdyma tikriausiai niekada nenublanks. heart.gif
Germante
Malonu skaityt thumbup.gif
ringa
Labai graži istorija wub.gif heart.gif wub.gif
Gymantė
wub.gif Kaip grazu....... wub.gif wub.gif Sekmes jusu sauniai seimynai!
lika
Aciu visoms wub.gif Noriu pasakyti nestukems, kad nebijotu gimdymo, buna taip, kad nestumas ir gimdymas buna labai sekmingi ir lengvi thumbup.gif ir palieka nuostabiausius prisiminimus wub.gif Tikrai noreciau tureti dar vaiku smile.gif Tai toks dziaugsmas heart.gif
Lexana
Kaip grazu!!! Sekmes auginant mazaji stebukliuka! smile.gif
saulytuke
Nezinau kodel, bet pravirkau...Tikrai taip graziai aprasiai, labai sujaudino...Dziaugiuosiu uz jus...
Magi
Ir koks velnias mane iš ankstyvo ryto nešė į gimdymo istorijų skyrelį? Sėdžiu, bliaunu, per ašaras kompo nematau. Tai gražiai apie savo angelėlį parašei heart.gif
lika
O dabar musu lelius jau toks! Mes laaaabai ji mylim wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
aurra*
wub.gif wub.gif lika, labai fainutis tavo berniukas wub.gif ir gimdymo istorija labai graziai papasakojai good.gif didziausios jums sekmes, aukit sveiki ir stiprus heart.gif wub.gif
Burbulytis
Labai uz Jus dziaugiuosi! Taip graziai parasei, kad net paciai sirdy silta pasidare, as irgi labai lauksiu savo leliuko. Turbut viena is graziausiu istoriju! Aukit saunus!
Varene
Lika, virkdai zmones! unsure.gif biggrin.gif Tikrai ir as perskaicius nubegau i WC, nes pajutau, kad akys pilnos asaru. Aisku, dirbt reikia, o ne gimdymo istorijas skaityt... biggrin.gif
doma_
heart.gif heart.gif smagu skaityt kai viskas taip grazu biggrin.gif
Kristyn
Jei visos mamos taip nupasakotu gimdymo istorijas, tai dabar sedeciau rami ir lygiai taip pat graziai laukciau tos stebuklu dienos, kada ir manasis sunelis isvys si pasauli....Deje, sirdy vis kirba nerimas, baime...bet visa tai uzgozia nenumaldomas noras apkabinti savo angeleli...Sekmes jusu seimynelei ir tikiu,kad seimos nariu skaicius tikrai isaugs 4u.gif
Lali
Labai grazu.... 4u.gif
lika
Dar karta aciu jums visoms uz grazius zodzius wub.gif Tikrai noriu daugiau leliuku wub.gif wub.gif Pasistengsim ateiti doh.gif ax.gif
lika
QUOTE(Kristyn @ 2005 03 04, 05:45)
Jei visos mamos taip nupasakotu gimdymo istorijas, tai dabar sedeciau rami ir lygiai taip pat graziai laukciau tos stebuklu dienos, kada ir manasis sunelis isvys si pasauli....Deje, sirdy vis kirba nerimas, baime...bet visa tai uzgozia nenumaldomas noras apkabinti savo angeleli...Sekmes jusu seimynelei ir tikiu,kad seimos nariu skaicius tikrai isaugs  4u.gif
*

Kristyn, viskas bus gerai, svarbu tiketi smile.gif smile.gif wub.gif
RASKYS
APSIVERKIAU! mano sunaiciukas gime dviem dienom anksciau. Tiesa, dare cezari, bet prisiminimai kuo sviesiausi. Mamytes, busimos ir esamos, mes esame palaimintos, nes turime angelelius. Pagalvokit, kiek seimu negali patirt to stebuklo. LIUDZIU DEL JU, LINKIU TIKEJIMO...
O MES BUKIME LAIMINGOS 4u.gif
*ziurkyte*
nuostabi istorija! or man asara isspaude! thumbup.gif
Džiuga+
smile.gif labai gražus leliukas...o dabar jau ir vyrukas biggrin.gif
lika
Aciu uz grazius zodzius wub.gif wub.gif wub.gif
Derra
lika, saunuole, labai faina istorija. Ir Maksimukas toks fainulka!
Agnusyte
Kaip grazuuuu thumbup.gif
mergucia
jau taip graziai aprasei viska, kad net apsiverkiau cry.gif
as savo stebukliko dar tik laukiu wub.gif
lika
QUOTE(mergucia @ 2005 03 19, 14:44)
jau taip graziai aprasei viska, kad net apsiverkiau cry.gif
as savo stebukliko dar tik laukiu  wub.gif
*

wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes jums! As taip noreciau patirti visa tai dar karta! Suplanavom pradeti 2007 tongue.gif ax.gif wub.gif
SuperBaba
lika, labai grazi jusu gimdymo istorija 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
VIA
Nuostabu, kad mes galime patirti si jausma, ar ne taip?Sekmes jusu seimynelei smile.gif
lika
QUOTE(Vicka @ 2005 03 20, 10:07)
Nuostabu, kad mes galime patirti si jausma, ar ne taip?Sekmes jusu seimynelei smile.gif
*

Tavo vaikelis gimes beveik kaip ir mano! wub.gif Ir tu jau vel laukiesi thumbup.gif Sekmes jums dedeliausios, lengvo nestumo, gimdymo ir sveiko vaikelio!!! wub.gif wub.gif
lika
smile.gif
Baiba
Nuostabuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
lika
QUOTE(Baiba @ 2005 08 04, 15:33)
Nuostabuuuuuu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

wub.gif
GudriLapė
labai graži istorija 4u.gif
zuika235
kaip grazu smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sarmine
wub.gif wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.