geguzes men.vyras turi isvykti i anglija baisu ir neramu,lieku namie su dviem berniukais.vyras isvykdamas pajuokavo kad reik pas kalvi nueit nekeltybes dirza nukalt ir viskas.praeina dvi savaites o man nuojauta kad kazkas pilviuke apsigyveno  pasidarau testa-2 bruksniukai.skambinu vyrui ...sakau atsisesk.jis-sest nereikia berniukas ar mergaite?abu buvom isitikine kad mergaite juk du berniukus jau turejom.gimdymo data nustatyta vasario 10.na o as rekt kad jei jau mergaite tai gimdysiu vasario 14 per valentina.juokes visi-trecias gimdymas o tu pernesiot zadi,juolab kad prieslaikinis gresia. vasario menuo...gruodi gyditoja patvirtino kad gims mergaite.drauge gyvena pas mane,kad galetu su vaikais pabut kol gimdysiu.vyras skambineja kas valanda ir klausineja ar dar negimdau,as rekiu kad gimdysiu 14.  vasario 10 nueinu pas gyditoja-gimdymas ne nenusimato,sukisa pirstus kad pagreitint-staugiu bet negimdau.13 nueinu pas gyditoja-kaklelis prasiveres -gimdysiu  lekiu namo superku vaikam maista ruosiuos i ligonine  va tada ir prasidejo...bekalbant telefonu su vyru ir meluojant kad dar net nezadu gimdyt(nenorejau jo nervint nes ir taip ejo is proto,kad negales but kartu)nubega vandenys-zali  palaukiu 12 nakties kad tiksliai 14 butu ir kvieciu greitaja.iki siol girdziu greitosios gyditojos zodzius,einant pro duris draugei sakau-buk gerute pasirupink mano vaikais,o gyditoja-ziurek kad tavim kas pasirupintu,tada akimirka pagalvojau kad bus blogai.ligonine.gyditoja apziuri kaklelis 4cm.saremiu nera...sedziu gimdykloj klausau muzikos ir galvoju kada saremiai bus...partciais vaiko sirdute pradeda stot bet cezario nedaro gal nieko nenutiks...aiskinu kad visai nera saremiu-atsako dziaukis...be 15 sesios ryto...kaklelis 9 cm.lipu ant stalo ...akusere rekia stumk o as negaliu nera saremiu...gyditoja uzmiegotom akim ziuri i laikrodi ir burba kad iki 7 nepagimdysiu...pasirodzius vaiko galvytei sumasto skatinamuosius leist.pastato lasine ir istraukia vaika,nes dusta.tai tos lasines net nereikejo.suzinau kad mergaite ir dar parodo.tada buvau soke-mergyte visa juodai melyna akytes raudonos...isnesa i renimacija...paprasau sesuciu paduot telefona skambinu vyrui...sakau sveikinu su valentino diena,jis aciu aciu,as-ir su dukryte,jis-gerai ate.  galvoju kas cia dabar  o jis uz penkiu min.skambina pasimetes -tai tu pagimdei?as-taip .jis saukt is laimes pradeda,as jam pasakau kad dukra renimacijoj...skambina drauge vaikams gripas,ieskau kas nuvestu juos pas mano mama.man pamatuoja temp.-38,suzinau kad dukrai irgi.vakare suzinau dukros svori,ir kad po gimdymo buvo ant mirties slenkscio.raminamus jai i vena,antibiotikus ir t.t.po 5 dienu mes namie.isleidziant gyditoja pasake ,kad be raminamu jos neuzauginsiu(pridusimas,sokas,gimdymo trauma)jai jau 11 menesiu.linksma guvi mergyte,augam be vaistu ir lenkiam bendraamzius.BET DAUGIAU JOKIU GIMDYMU.NES NEBEISTVARCIAU TO KA ISGYVENAU,IR JAU TRIS TURIU...
aistemo
2007 01 13, 12:29
aukit sveiki ir stiprus
oho, vargšiukės, tiek išgyvenot... čia po metų, tikriausiai, gali kiek šalčiau aprašyt tokią istoriją. sveikinu labai. aukit gražios ir sveikos  broliukai, turbūt, popina kaip princesę
x failai
2007 01 13, 13:28
QUOTE(elingusia @ 2007 01 13, 12:23) nubega vandenys-zali palaukiu 12 nakties kad tiksliai 14 butu ir kvieciu greitaja. nesiplėsiu išsamiai, ką galvoju apie tokį požiūrį ir elgesį į savo vaiko gyvybę....... bet mane ŠOKIRAVO
Indre_G.
2007 01 13, 14:00
tikrai kodel laukei butent tos 14 dienos, gal nebutum tokio kosmaro patyrusi, kartais reikia daryti ne taip kaip norisi, o taip kaip reikia.. puiku, kad jus likote sveiki ir laimingi, sekmes.
sory kad neparasiau tiksliai bet vandenys nubego 9 vakare beto vos zali paskambinus gyditojai pasake kad tai del pernesiojimo todel ir neskubejau .nesu tokia kvaile kad rizikuociau savo vaiku Papildyta:QUOTE(femme @ 2007 01 13, 14:28) nesiplėsiu išsamiai, ką galvoju apie tokį požiūrį ir elgesį į savo vaiko gyvybę....... bet mane ŠOKIRAVO  nesu kvaila kad rizikuociau vaiko gyvybe.vandenys nubego vakare 9.o gyditoja seke ked tai del pernesiojimo gali but.beto jie vos zalsvi buvo Papildyta:QUOTE(Indre_G. @ 2007 01 13, 15:00) tikrai kodel laukei butent tos 14 dienos, gal nebutum tokio kosmaro patyrusi, kartais reikia daryti ne taip kaip norisi, o taip kaip reikia.. puiku, kad jus likote sveiki ir laimingi, sekmes. nelaukiau specialiai bet juk keturias dienas pernesiot nieko blogo.jei gimdymas anksziau butu prasidejes buciau gimdzius juk neuzkisi
QUOTE(elingusia @ 2007 01 13, 19:18) sory kad neparasiau tiksliai bet vandenys nubego 9 vakare beto vos zali paskambinus gyditojai pasake kad tai del pernesiojimo todel ir neskubejau .nesu tokia kvaile kad rizikuociau savo vaiku  neįsivaizduoju, kokia gydytoja gali taip pasakyt  pernešiojimas nereiškia, kad gimdoma po termino, pernešiojimas reiškia, kad vaikui gimdoje jau yra blogai.... žali vandenys būna tuomet, kai dėl deguonies trūkumo vaisius pasituština cituoju iš http://medicus.lt/studentai/?s0=inv_tyrimai: Žali vaisiaus vandenys prognostiškai blogiausi. Jie neabejotinai rodo ryškią vaisiaus hipoksiją. iš http://www.sveikapradzia.lt/?text.id.sub.38 : išmatos ir nudažo vaisiaus vandenis žalia spalva. Medikams tai ženklas, jog mažyliui jau trūksta deguonies ir jam geriausia būtų gimti kuo greičiau, kad deguonies badas nepaliestų širdelės ir galvos smegenų. O tai reiškia, kad kol tu ramiai laukei 14 dienos, tavo vaikas 4 valandas DUSO  ir ačiū dievui, kad viskas nesibaigė blogiausiu... Jau ir šiaip nubėgus vandenims patariama skubiai važiuoti į ligoninę, o nubėgus žaliems vandenims tai jau žaibo greitumu
QUOTE(femme @ 2007 01 13, 20:47) neįsivaizduoju, kokia gydytoja gali taip pasakyt  pernešiojimas nereiškia, kad gimdoma po termino, pernešiojimas reiškia, kad vaikui gimdoje jau yra blogai.... žali vandenys būna tuomet, kai dėl deguonies trūkumo vaisius pasituština cituoju iš http://medicus.lt/studentai/?s0=inv_tyrimai: Žali vaisiaus vandenys prognostiškai blogiausi. Jie neabejotinai rodo ryškią vaisiaus hipoksiją. iš http://www.sveikapradzia.lt/?text.id.sub.38 : išmatos ir nudažo vaisiaus vandenis žalia spalva. Medikams tai ženklas, jog mažyliui jau trūksta deguonies ir jam geriausia būtų gimti kuo greičiau, kad deguonies badas nepaliestų širdelės ir galvos smegenų. O tai reiškia, kad kol tu ramiai laukei 14 dienos, tavo vaikas 4 valandas DUSO  ir ačiū dievui, kad viskas nesibaigė blogiausiu... Jau ir šiaip nubėgus vandenims patariama skubiai važiuoti į ligoninę, o nubėgus žaliems vandenims tai jau žaibo greitumu  vienu zodziu gal as ir klydau,bet dabar gaunasi kad as ragana o ne mama,papasakojau savo istorija,juk nebuna idealiu gimdymu,elgiausi kaip atrode geriausia tuo metu.visi mokomes is savo klaidu,kita kart taip nesielgciau bet kito nebus.o manes smerkt irgi nereikia,man irgi svarbiausia buvo vaikas,bet juk nezinant visko smulkiai nera ko pult
QUOTE(elingusia @ 2007 01 13, 20:31) vienu zodziu gal as ir klydau,bet dabar gaunasi kad as ragana o ne mama,papasakojau savo istorija,juk nebuna idealiu gimdymu,elgiausi kaip atrode geriausia tuo metu.visi mokomes is savo klaidu,kita kart taip nesielgciau bet kito nebus.o manes smerkt irgi nereikia,man irgi svarbiausia buvo vaikas,bet juk nezinant visko smulkiai nera ko pult  nenoriu tavęs pulti ar kažkuo kaltinti, labai gaila, kad tau teko tai patirti  bet kadangi istorijas skaito daugybė nėštukių, joms bus pravartu sužinoti, kaip negalima pasitikėti gydytojais, kurie tokiu atveju gali pasakyti "nieko baisaus"  ir kaip reikia viskuo domėtis pačioms.... Sėkmės, elingusia, auginant šaunuolę dukrytę
QUOTE(femme @ 2007 01 13, 21:39) nenoriu tavęs pulti ar kažkuo kaltinti, labai gaila, kad tau teko tai patirti  bet kadangi istorijas skaito daugybė nėštukių, joms bus pravartu sužinoti, kaip negalima pasitikėti gydytojais, kurie tokiu atveju gali pasakyti "nieko baisaus"  ir kaip reikia viskuo domėtis pačioms.... Sėkmės, elingusia, auginant šaunuolę dukrytę  aciu uz linkejimus.patikek as ir pati visom  draugem sakau kad geriau tegu privatu ginekologa susiranda,ar bent jau pagal rekomendacijas
aukit sveikos.
Sidabrinė
2007 01 14, 19:23
godos mama
2007 01 16, 14:01
QUOTE(elingusia @ 2007 01 13, 13:23) geguzes men.vyras turi isvykti i anglija baisu ir neramu,lieku namie su dviem berniukais.vyras isvykdamas pajuokavo kad reik pas kalvi nueit nekeltybes dirza nukalt ir viskas.praeina dvi savaites o man nuojauta kad kazkas pilviuke apsigyveno  pasidarau testa-2 bruksniukai.skambinu vyrui ...sakau atsisesk.jis-sest nereikia berniukas ar mergaite?abu buvom isitikine kad mergaite juk du berniukus jau turejom.gimdymo data nustatyta vasario 10.na o as rekt kad jei jau mergaite tai gimdysiu vasario 14 per valentina.juokes visi-trecias gimdymas o tu pernesiot zadi,juolab kad prieslaikinis gresia. vasario menuo...gruodi gyditoja patvirtino kad gims mergaite.drauge gyvena pas mane,kad galetu su vaikais pabut kol gimdysiu.vyras skambineja kas valanda ir klausineja ar dar negimdau,as rekiu kad gimdysiu 14.  vasario 10 nueinu pas gyditoja-gimdymas ne nenusimato,sukisa pirstus kad pagreitint-staugiu bet negimdau.13 nueinu pas gyditoja-kaklelis prasiveres -gimdysiu  lekiu namo superku vaikam maista ruosiuos i ligonine  va tada ir prasidejo...bekalbant telefonu su vyru ir meluojant kad dar net nezadu gimdyt(nenorejau jo nervint nes ir taip ejo is proto,kad negales but kartu)nubega vandenys-zali  palaukiu 12 nakties kad tiksliai 14 butu ir kvieciu greitaja.iki siol girdziu greitosios gyditojos zodzius,einant pro duris draugei sakau-buk gerute pasirupink mano vaikais,o gyditoja-ziurek kad tavim kas pasirupintu,tada akimirka pagalvojau kad bus blogai.ligonine.gyditoja apziuri kaklelis 4cm.saremiu nera...sedziu gimdykloj klausau muzikos ir galvoju kada saremiai bus...partciais vaiko sirdute pradeda stot bet cezario nedaro gal nieko nenutiks...aiskinu kad visai nera saremiu-atsako dziaukis...be 15 sesios ryto...kaklelis 9 cm.lipu ant stalo ...akusere rekia stumk o as negaliu nera saremiu...gyditoja uzmiegotom akim ziuri i laikrodi ir burba kad iki 7 nepagimdysiu...pasirodzius vaiko galvytei sumasto skatinamuosius leist.pastato lasine ir istraukia vaika,nes dusta.tai tos lasines net nereikejo.suzinau kad mergaite ir dar parodo.tada buvau soke-mergyte visa juodai melyna akytes raudonos...isnesa i renimacija...paprasau sesuciu paduot telefona skambinu vyrui...sakau sveikinu su valentino diena,jis aciu aciu,as-ir su dukryte,jis-gerai ate.  galvoju kas cia dabar  o jis uz penkiu min.skambina pasimetes -tai tu pagimdei?as-taip .jis saukt is laimes pradeda,as jam pasakau kad dukra renimacijoj...skambina drauge vaikams gripas,ieskau kas nuvestu juos pas mano mama.man pamatuoja temp.-38,suzinau kad dukrai irgi.vakare suzinau dukros svori,ir kad po gimdymo buvo ant mirties slenkscio.raminamus jai i vena,antibiotikus ir t.t.po 5 dienu mes namie.isleidziant gyditoja pasake ,kad be raminamu jos neuzauginsiu(pridusimas,sokas,gimdymo trauma)jai jau 11 menesiu.linksma guvi mergyte,augam be vaistu ir lenkiam bendraamzius.BET DAUGIAU JOKIU GIMDYMU.NES NEBEISTVARCIAU TO KA ISGYVENAU,IR JAU TRIS TURIU...
O as irgi gimiau vasario 14 Tik tada aisku, niekas neiskyre kaip kokios ypatingos dienos. Siaip tai geriau gimti ne sventine diena, nes taip viena svente prarandi ir maziau dovanu  (labai jau materialistiskai cia pavariau)
Isabora
2007 01 16, 16:16
QUOTE(elingusia @ 2007 01 13, 04:23) geguzes men.vyras turi isvykti i anglija baisu ir neramu,lieku namie su dviem berniukais.vyras isvykdamas pajuokavo kad reik pas kalvi nueit nekeltybes dirza nukalt ir viskas.praeina dvi savaites o man nuojauta kad kazkas pilviuke apsigyveno  pasidarau testa-2 bruksniukai.skambinu vyrui ...sakau atsisesk.jis-sest nereikia berniukas ar mergaite?abu buvom isitikine kad mergaite juk du berniukus jau turejom.gimdymo data nustatyta vasario 10.na o as rekt kad jei jau mergaite tai gimdysiu vasario 14 per valentina.juokes visi-trecias gimdymas o tu pernesiot zadi,juolab kad prieslaikinis gresia. vasario menuo...gruodi gyditoja patvirtino kad gims mergaite.drauge gyvena pas mane,kad galetu su vaikais pabut kol gimdysiu.vyras skambineja kas valanda ir klausineja ar dar negimdau,as rekiu kad gimdysiu 14.  vasario 10 nueinu pas gyditoja-gimdymas ne nenusimato,sukisa pirstus kad pagreitint-staugiu bet negimdau.13 nueinu pas gyditoja-kaklelis prasiveres -gimdysiu  lekiu namo superku vaikam maista ruosiuos i ligonine  va tada ir prasidejo...bekalbant telefonu su vyru ir meluojant kad dar net nezadu gimdyt(nenorejau jo nervint nes ir taip ejo is proto,kad negales but kartu)nubega vandenys-zali  palaukiu 12 nakties kad tiksliai 14 butu ir kvieciu greitaja.iki siol girdziu greitosios gyditojos zodzius,einant pro duris draugei sakau-buk gerute pasirupink mano vaikais,o gyditoja-ziurek kad tavim kas pasirupintu,tada akimirka pagalvojau kad bus blogai.ligonine.gyditoja apziuri kaklelis 4cm.saremiu nera...sedziu gimdykloj klausau muzikos ir galvoju kada saremiai bus...partciais vaiko sirdute pradeda stot bet cezario nedaro gal nieko nenutiks...aiskinu kad visai nera saremiu-atsako dziaukis...be 15 sesios ryto...kaklelis 9 cm.lipu ant stalo ...akusere rekia stumk o as negaliu nera saremiu...gyditoja uzmiegotom akim ziuri i laikrodi ir burba kad iki 7 nepagimdysiu...pasirodzius vaiko galvytei sumasto skatinamuosius leist.pastato lasine ir istraukia vaika,nes dusta.tai tos lasines net nereikejo.suzinau kad mergaite ir dar parodo.tada buvau soke-mergyte visa juodai melyna akytes raudonos...isnesa i renimacija...paprasau sesuciu paduot telefona skambinu vyrui...sakau sveikinu su valentino diena,jis aciu aciu,as-ir su dukryte,jis-gerai ate.  galvoju kas cia dabar  o jis uz penkiu min.skambina pasimetes -tai tu pagimdei?as-taip .jis saukt is laimes pradeda,as jam pasakau kad dukra renimacijoj...skambina drauge vaikams gripas,ieskau kas nuvestu juos pas mano mama.man pamatuoja temp.-38,suzinau kad dukrai irgi.vakare suzinau dukros svori,ir kad po gimdymo buvo ant mirties slenkscio.raminamus jai i vena,antibiotikus ir t.t.po 5 dienu mes namie.isleidziant gyditoja pasake ,kad be raminamu jos neuzauginsiu(pridusimas,sokas,gimdymo trauma)jai jau 11 menesiu.linksma guvi mergyte,augam be vaistu ir lenkiam bendraamzius.BET DAUGIAU JOKIU GIMDYMU.NES NEBEISTVARCIAU TO KA ISGYVENAU,IR JAU TRIS TURIU...
grazi istorija
*woman*
2009 04 20, 17:29
**Superblondine**
2009 04 24, 19:13
Stiprybes mamytei
gabvidas
2009 04 24, 22:16
Graži šiek tiek pamokanti istorija su laiminga pabaiga ,o tai svarbiausia
Angeliuxxx
2009 04 25, 22:24
Sekmes jums
Pupulis
2009 04 27, 13:04
QUOTE(gabvidas @ 2009 04 24, 23:16) Graži šiek tiek pamokanti istorija su laiminga pabaiga ,o tai svarbiausia  Sutinku 100 proc. Aukit sveikos ir laimingos!
Tikrai, kad pamokanti istorija..Sekmes jusu seimynelei
QUOTE(unytia @ 2007 01 13, 21:31) Niekad nesakyk niekada Sėkmės tavo šeimynai. P.S.Tobulų nėra,visi darom klaidas
|
|