Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Apsinuodijimas sunkiais metalais
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 17:35)
tik dvi savaites geriau o kokia ta ne vaikiska doze?
Papildyta:

tai kaip su tuo unitioliu ar tu man padesi jo gauti?? verysad.gif
*

Parasiau tau i AZ. Pakentek, truputi. Padesiu tau kuom galesiu!
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 05 28, 20:20)
Parasiau tau i AZ. Pakentek, truputi. Padesiu tau kuom galesiu!
*

aciu tau labai linkiu tavo suneliui tik sveikatos ir pasirodoo sitam gyvenime yra dar geru zmoguciu
zemyna 1
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 20:28)
aciu tau labai linkiu tavo suneliui tik sveikatos ir pasirodoo sitam gyvenime yra dar geru zmoguciu
*

toks klausimukas ar sitos temos yra mokamos kad uzsiprenumeruoji ir i pasta pranesa apie gauta sms
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 28, 18:43)
toks klausimukas ar sitos temos yra mokamos kad uzsiprenumeruoji ir i pasta pranesa apie gauta sms
*

nemokami pranesimai i pasta!
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 05 28, 23:08)
nemokami pranesimai i pasta!
*

aciu uz atsakyma
zemyna 1
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 05 29, 00:02)
aciu uz atsakyma
*

Pravartu žinoti, kad pektininės medžiagos gerai šalina iš organizmo sunkiuosius metalus. Net ir sėklos gali pagelbėti sunegalavus: tinka viršutiniams kvėpavimo takams valyti ir stiprinti, sergant astma, bronchitu, tracheitu. Reikia 5-10 g sutrintų svarainių sėklų užpilti 0,5 l šilto virinto vandens ir teliūskuoti, kol atsiras gleivių. Po to dar pusvalandį palaukti, pasaldinti medumi ir po truputį išgerti per dieną.
Odit
Sveikos mergaitės,
pektinines medžiagos šalina šviną iš organizmo, bet tik tol, kol jis dar nenusėdęs į kitus organus ir kaulus, mat patekęs į organizmą jis mėnesį laiko išbūna kraujyje. Tad, kad dar papildomai to švino nesikauptų, aš savo dukrytei duodu chlorelos kapsukes.
O šiaip, manau, kad nuplikimas yra mažiausia blogybė, ką dar paveikia tas švinas. Tai ir kraujagysles, kurios yra absoliučiai visuose organuose, o jų jau netnaujinsi ir nebepakeisi. Automatikškai pakenkiama širdis ir kiti organai. Na, dėl plaukų aišku, didžiulė psichologinė problema...
Pabandykite ozono terapiją, nes ozonas suaktyvina kraujagysles, paskystina kraują ir bet kokiu atveju jis bus tik į naudą.Gal net plaukučiai ataugtų. Jis tiesiog sustiprins organizmą, gal ir sveikti bus lengviau. Atlikom šitą procedūrą, man atrodo, kad mano mergaitė lyg ir pažvalėjo, energingesnė tapo. Aišku, tai brangu, reikia 10 procedūrų, viena kainuoja 120 Lt, bet sveikata juk brangiausia...
zemyna 1
QUOTE(Odit @ 2009 05 30, 21:55)
Sveikos mergaitės,
pektinines medžiagos šalina  šviną iš organizmo, bet tik tol, kol jis dar nenusėdęs į kitus organus ir kaulus, mat patekęs į organizmą jis mėnesį laiko išbūna kraujyje. Tad, kad dar papildomai to švino nesikauptų, aš savo dukrytei duodu chlorelos kapsukes.
O šiaip, manau, kad nuplikimas yra mažiausia blogybė, ką dar paveikia tas švinas. Tai ir kraujagysles, kurios yra absoliučiai visuose organuose, o jų jau netnaujinsi ir nebepakeisi. Automatikškai pakenkiama širdis ir kiti organai. Na, dėl plaukų aišku, didžiulė psichologinė problema...
Pabandykite ozono terapiją, nes ozonas suaktyvina kraujagysles, paskystina kraują ir bet kokiu atveju jis bus tik į naudą.Gal net plaukučiai ataugtų. Jis tiesiog sustiprins organizmą, gal ir sveikti bus lengviau. Atlikom šitą procedūrą, man atrodo, kad mano mergaitė lyg ir pažvalėjo, energingesnė tapo. Aišku, tai brangu, reikia 10 procedūrų, viena kainuoja 120 Lt, bet sveikata juk brangiausia...
*

labas vakaras noreciau paprasyti kad kas nors atsilieptu kas galetu padeti gauti unithiolio leidziamu vaistu aciu is anksto verysad.gif
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 01, 21:34)
labas vakaras noreciau paprasyti kad kas nors atsilieptu kas galetu padeti gauti unithiolio leidziamu vaistu aciu is anksto verysad.gif
*

labuka, zemyna1! 4u.gif as tau uzsakiau vaistus. rolleyes.gif laukiu dabar atsakymo. nepergyvenk gi taip.. ale, ir spirgutis esi.. g.gif
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 01, 23:40)
labuka, zemyna1!  4u.gif as tau uzsakiau vaistus.  rolleyes.gif laukiu dabar atsakymo. nepergyvenk gi taip.. ale, ir spirgutis esi.. g.gif
*

4u.gif tokia jau as esu, man labai nelengva o tas tylejimas varo is proto niekada jau gal neturesiu plauku normaliu bent jau kad plike nesviestu, verysad.gif
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 01, 21:45)
4u.gif tokia jau as esu, man labai nelengva o tas tylejimas varo is proto niekada jau gal neturesiu plauku normaliu bent jau kad plike nesviestu, verysad.gif
*

hm.. istiesu jei pazadejau padeti, tai zodzio laikausi. kai turesiu konkreciu tau ziniu - parasysiu i AZ. ta moteriskaite zadejo apie ketvirtadieni. kita vertus vistiek negalesi ju leistis greiciau nei po menesio kai isgerei paskutine cuprenilio kapsule.. dar laiko turim truputi.
zinau, kaip tau neramu, bet jei sitaip spirgesi, plaukai tikrai nenustos slinke, nes jie taip pat slenka ir nuo papildomo nervavimosi.. tiesiog nusiramink ir palukek truputi, gerai?
buckis!
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 01, 23:51)
hm.. istiesu jei pazadejau padeti, tai zodzio laikausi. kai turesiu konkreciu tau ziniu - parasysiu i AZ. ta moteriskaite zadejo apie ketvirtadieni. kita vertus vistiek negalesi ju leistis greiciau nei po menesio kai isgerei paskutine cuprenilio kapsule.. dar laiko turim truputi.
zinau, kaip tau neramu, bet jei sitaip spirgesi, plaukai tikrai nenustos slinke, nes jie taip pat slenka ir nuo papildomo nervavimosi.. tiesiog nusiramink ir palukek truputi, gerai?
buckis!
*

jau ketvirta savaite eina kaip negeriu kuprenilio,ten buvo ne kapsules o ruzavos tokios tableets.jie net neauga trumpi ir nusmaileje o kaip kur visai plika zodziu nieko gero tik verkti norisi
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 01, 21:57)
jau ketvirta savaite eina kaip negeriu kuprenilio,ten buvo ne kapsules o ruzavos tokios tableets.jie net neauga trumpi ir nusmaileje o kaip kur visai plika zodziu nieko gero tik verkti norisi
*

taip taip, ruzavos tabletes. as jas kapsulemis vadinu.. kazkaip velai susigribzdai i supermamas parasyti. ojeij.. tai menuo beveik praejo.. na lauksim ziniu.. cia nepaskubinsi.. laikykis! is karto tau parasysiu suzinojusi naujienas!
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 02, 00:01)
taip taip, ruzavos tabletes. as jas kapsulemis vadinu.. kazkaip velai susigribzdai i supermamas parasyti. ojeij.. tai menuo beveik praejo.. na lauksim ziniu.. cia nepaskubinsi.. laikykis! is karto tau parasysiu suzinojusi naujienas!
*

tokia karti tiesa kad jai manim butu pasirupine kaip buvau vaikas tai gal senai buciau su ilgais plaukais buvus kaip buvau pradejus plikt o veliau paskui pati nedirbau neturejau poinigu tirtis nei ant vaistu dabar truputi dirbu galiu sau leisti bent ant vaistu va tokia karti ir skaudi tiesa ir dantys gest labai pradejo ir galva skauda nu vienu zodziu verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 02, 00:07)
tokia karti tiesa kad jai manim butu pasirupine kaip buvau vaikas tai gal senai buciau su ilgais plaukais buvus kaip buvau pradejus plikt o veliau paskui pati nedirbau neturejau poinigu tirtis nei ant vaistu dabar truputi dirbu galiu sau leisti bent ant vaistu va tokia karti ir skaudi tiesa ir dantys gest labai pradejo ir galva skauda nu vienu zodziu verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
*

papasakok apie savo berniuka, kaip buvau pas ramanauskaite buvo dar pora vaikuciu ateje tokio pacio likimo kaip man gaila tai negaliu apsakyti zodziais verysad.gif
azyte
Labas, miela zemyna1 tikrai pirmiausia turi nesinervuoti, siai ligai kantrybes reikia. Taip jeigu butum anksciau pradėjus gydit galbut būtų lengviau. Pati Ramanauskaitė sakė, kai įsisenėjus tai įveikt sunku. Man taip pat sunku ir skaudu matyt mergaitę visą pliką, kiek ašarų išlieta. Apart vaistų ar kanors dar darai.
Galiu paminėt ką darom:
Galvos masažai, įtrinimai su priemonėmis kurios stiprina plauką, pvz. svogunas+medus, varnalėša, dilgelės ir kt. dabar ajurvedos šampuną naudojam. masažuot kad net karštis plūstelėtų į galvą.
Daug skysčių, nes šalinasi per prakaitą ir šlapimą. Tad pravartu pasportuot, pirtys.
Stiprink imuninę sistemą.
Ir būtinai cinko preparatai, nes švinas išvaro cinką, beja cinkas būtinas plaukams. gerti reiktų kurį tai laiką padidintą dozę, jei aišku atrado kad nėra cinko. Beje cinkas sunkiai pasisavina tad vartojom ne vaistinėj platinamus jei norėsi konkrečiai parašyčiau.
Gėrėm specialiai padarytas arbatas kurias pirkom pas Balvočiūtę žolininkę. Sunk. metalus varo juodieji serbentai. ..
Tik kompeksinis gydymas gali padėt, nes vaistų negali pastoviai gert, tad vietoj jų reik arbatas, arba vaistinej yra hemopatinių preparatų vienas iš jų chlorela.
Mes gydom jau trys metai, o du metus prieštai blaškėmės nerasdami priežasties, jei anksčiau būtume atradę priežastį gal būtų lengviau. Tad svarbiausia tikėjimo kad įveiksi ir kantrybės.
zemyna 1
QUOTE(azyte @ 2009 06 03, 13:20)
Labas, miela zemyna1 tikrai pirmiausia turi nesinervuoti, siai ligai kantrybes reikia. Taip jeigu butum anksciau pradėjus gydit galbut būtų lengviau. Pati Ramanauskaitė sakė, kai įsisenėjus tai įveikt sunku.  Man taip pat sunku ir skaudu matyt mergaitę visą pliką, kiek ašarų išlieta. Apart vaistų ar kanors dar darai.
  Galiu paminėt ką darom:
Galvos masažai, įtrinimai su priemonėmis kurios stiprina plauką, pvz. svogunas+medus, varnalėša, dilgelės ir kt. dabar ajurvedos šampuną naudojam. masažuot kad net karštis plūstelėtų į galvą.
Daug skysčių, nes šalinasi per prakaitą ir šlapimą. Tad pravartu pasportuot, pirtys.
Stiprink imuninę sistemą.
Ir būtinai cinko preparatai, nes švinas išvaro cinką, beja cinkas būtinas plaukams. gerti reiktų kurį tai laiką padidintą dozę, jei aišku atrado kad nėra cinko. Beje cinkas sunkiai pasisavina tad vartojom ne vaistinėj platinamus jei norėsi konkrečiai parašyčiau.
Gėrėm specialiai padarytas arbatas kurias pirkom pas Balvočiūtę žolininkę. Sunk. metalus varo juodieji serbentai. ..
Tik kompeksinis gydymas gali padėt, nes vaistų negali pastoviai gert, tad vietoj jų reik arbatas, arba vaistinej yra hemopatinių preparatų vienas iš jų chlorela.
Mes gydom jau trys metai, o du metus  prieštai blaškėmės nerasdami priežasties, jei anksčiau būtume  atradę priežastį gal būtų lengviau. Tad svarbiausia tikėjimo kad įveiksi ir kantrybės.
*

Labukas Azyte, oi kaip as dekinga tau uz patarimus mano daugiau jau nei trys metai pusplike galva.Kaip tu sakai daug asaru pralieta daug sielvarto isgyventa.Nu masazuoju galva bet su sepeciu tokiu o kaip pirstais tai man kazkaip neikaista ta galva nezinau kaip Ramanauskaite parode kaip tai sako ar jau isilo sakau dar n etai sako kad kraujas plastai plusta.Dar vis trinu galva zibalu su juodaisiais ridikais einu i pirti zinoma dilgeles ajerais plaunu dabar laukiu cuprenilio vaistuku ir unitiolio geriu gliutamina cinko rado tik 150 o turi buti 500.dariausi ta galvos ensafaliograma aisku svino rado o ramanauskaite atradau nesenai .Taip labai noriu kad konkreciai parasytum man labai svarbu ir zinoma sunku.o kur ta zolininke galima rasti??O juoduosius serb,pati auginu.as labai dekinga tauu kad tu pasidalini patirtimi sia ir receptais ,aciu tau mirksiukas.gif
azyte
Balvočiūte netoli Mažeikių gyv. bet ji mums sudedavo ir atsiusdavo i parduotuvę, kur platina. Jos tel. 844337118, jei nepasikeitęs, mobilų tel neberandu.
zemyna 1
QUOTE(azyte @ 2009 06 03, 14:58)
Balvočiūte netoli Mažeikių gyv. bet ji mums sudedavo ir atsiusdavo i parduotuvę, kur platina. Jos tel. 844337118, jei nepasikeitęs,  mobilų tel neberandu.
*

Aciu pabandysiu pasiskambinti
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 03, 13:01)
Aciu pabandysiu pasiskambinti
*

na stai, pagaliau mes visos pradedame padeti viena kitai.. nes kai atsimenu forumo pradzia, tai rodes, kad mes vieninteliai turime ta prakeikta liga.. tokia tiluma buvo.. beje, kaip bebutu juokinga, bet ir mums darant ta masaza kaip ramanauskaite parode, visiskai nesyla galvos pavirsius, nors tu ten valanda daryk.. nezinau.. negi gaunasi visiskai tas kraujas nebeplusta i galvos oda.. nesitiki kazkaip..
stiprybes ir kantrybes mums, mergaites!
Papildyta:
beje, azyte, o kokius cinko preparatus jus naudojate? kur juos perkate? gal pasidalintumete informacija, manau, kad daugeliui pravers?
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 03, 15:08)
na stai, pagaliau mes visos pradedame padeti viena kitai.. nes kai atsimenu forumo pradzia, tai rodes, kad mes vieninteliai turime ta prakeikta liga.. tokia tiluma buvo.. beje, kaip bebutu juokinga, bet ir mums darant ta masaza kaip ramanauskaite parode, visiskai nesyla galvos pavirsius, nors tu ten valanda daryk.. nezinau.. negi gaunasi visiskai tas kraujas nebeplusta i galvos oda.. nesitiki kazkaip..
stiprybes ir kantrybes mums, mergaites!
Papildyta:
beje, azyte, o kokius cinko preparatus jus naudojate? kur juos perkate? gal pasidalintumete informacija, manau, kad daugeliui pravers?
*

as ir del cinko labai noriu suzinoti nes perku is vaistines.
astaxa
Sveikos mergaitės,
Aktyviai čia temelė užvirė.

Mes cinką perkam iš vaistinės, masažuojam galvytę.. lyg kaista.. ji, nors iš kur žinot kai ne sau masažuoju.
Dėl cinko gal atvirai pasidalintumėt-kur-kokį-iš kur, tiesiog būtų įdomu.

vienas dalykas džiugina, kad vietomis galvoje labai nieko plaukučiai ataugę-pastorėjo.
Mums pasisekė kad kol kas nenuplikom, tiesiog aplinkybės taip susiklostė, kad kai pastebėjau plikimą, jau po mėnesio buvom pas Ramanauskaitę. Blaškytis daug neteko.
Galvytė šviečia, bet plaukučių turim, jų struktūra panaši į vatą, bet jau yra ir nemažai vietų kur stori plaukai ir tikros spalvos.

Peržvelgiau neseniai dukros nuotraukas, tai plaukų mažėjimas matomas nuo 1 metukų, prieš tai mano kirpėja tvirtino kad Dukros plaukai bus stipresni net už mano, kai prieš pirmąjį gimtadienį nuvedžiau panelę apsikirpt.

Sėkmės Jums ir kantrybės.
zemyna 1
QUOTE(astaxa @ 2009 06 03, 15:35)
Sveikos mergaitės,
Aktyviai čia temelė užvirė.

Mes cinką perkam iš vaistinės, masažuojam galvytę.. lyg kaista.. ji, nors iš kur žinot kai ne sau masažuoju.
Dėl cinko gal atvirai pasidalintumėt-kur-kokį-iš kur, tiesiog būtų įdomu.

vienas dalykas džiugina, kad vietomis galvoje labai nieko plaukučiai ataugę-pastorėjo.
Mums pasisekė kad kol kas nenuplikom, tiesiog aplinkybės taip susiklostė, kad kai pastebėjau plikimą, jau po mėnesio buvom pas Ramanauskaitę. Blaškytis daug neteko.
Galvytė šviečia, bet plaukučių turim, jų struktūra panaši į vatą, bet jau yra ir nemažai vietų kur stori plaukai ir tikros spalvos.

Peržvelgiau neseniai dukros nuotraukas, tai plaukų mažėjimas matomas nuo 1 metukų, prieš tai mano kirpėja tvirtino kad Dukros plaukai bus stipresni net už mano, kai prieš pirmąjį gimtadienį nuvedžiau panelę apsikirpt.

Sėkmės Jums ir kantrybės.
*

tai gal butu galima suzinoti jusu gydymo metodus ir kursa gydymo tiesiog dar kitaip ne kaip vata bet pukeliai verysad.gif
astaxa
Žinok taip pat kaip ir visom.
2 kart po 10 dienų Cuprinelis (lapkritį ir balandį), pirmą kart gėrėm po 0,5 tapletės 1 kart per dieną, antrą kartą 2x0,5 tabletės per dieną. masažai galvos, karšta vonia (kartais) A+E vitaminai, Cinkas, na savo nuožiūra prie Cuprinelio- magnio preparatų daviau, ir dabar dar išrašė-vartojam kažkokius maisto papildus smegenų veiklai skatinti.
zemyna 1
QUOTE(astaxa @ 2009 06 03, 15:45)
Žinok taip pat kaip ir visom.
2 kart po 10 dienų Cuprinelis (lapkritį ir balandį), pirmą kart gėrėm po 0,5 tapletės 1 kart per dieną, antrą kartą 2x0,5 tabletės per dieną. masažai galvos, karšta vonia (kartais) A+E vitaminai, Cinkas, na savo nuožiūra prie Cuprinelio- magnio preparatų daviau, ir dabar dar išrašė-vartojam kažkokius maisto papildus smegenų veiklai skatinti.
*

tai turbut gliutaminas tas sportininku? o galvyte kokiu sampunu trynet unithiolio nesileidot?? ar dabar lankotes pas ramanauskaite???
astaxa
taigi parašiau ką darėm..

galvą Pantenu plaunam.

pas Ramanauskaitę manau lankysimės kol ana gyva bus, juk ši liga pastovi, jei organizmas linkęs kaupti šviną, visą laiką teks tirtis reguliariai.
zemyna 1
QUOTE(astaxa @ 2009 06 03, 15:54)
taigi parašiau ką darėm..

galvą Pantenu plaunam.

pas Ramanauskaitę manau lankysimės kol ana gyva bus, juk ši liga pastovi, jei organizmas linkęs kaupti šviną, visą laiką teks tirtis reguliariai.
*

tik nereikia pykti...o kiek mergaitei metuku?
azyte
Gerėm preparatus iš Tianshi, na po kurso cinko gėrimo ir patikrinus cinko kiekis buvo atsistatęs. Informaciją ape Tianshi prod galima rast internete, bet mes buvom jų centre, tai ten dar su gydytoju konsultavomės, jis berods iš rusijos atvažiuoja, tai sakė kad kepenis ir inkstus reik valyt, nes jie labai nukenčia. Dar iš ten gėrėm hitozaną, nesakau kad ten stebūklus daro bet yra žoleliniai, o bandyt reikia.
Dar viena moteriškė irgi žolininkė minėjo, kad gerai plaut galva kiaušiniu, bet gyvu t.y. kuris nestovėjo šaldytuve.
Masažuot reikia viską daryt link galvos centro vaikams ne jėga reik o svarbiausia judinti odą, na nežinau kaip paaiškint, kad slankiotų oda ir daryt kryžiuku.
zemyna 1
QUOTE(azyte @ 2009 06 03, 16:05)
Gerėm preparatus iš Tianshi, na po kurso cinko gėrimo ir patikrinus cinko kiekis buvo atsistatęs. Informaciją ape Tianshi prod galima rast internete, bet mes buvom jų centre, tai ten dar su gydytoju konsultavomės, jis berods iš rusijos atvažiuoja, tai sakė kad kepenis ir inkstus reik valyt, nes jie labai nukenčia. Dar iš ten gėrėm hitozaną, nesakau kad ten stebūklus daro bet yra žoleliniai, o bandyt reikia.
Dar viena moteriškė irgi žolininkė minėjo, kad gerai plaut galva kiaušiniu, bet gyvu t.y. kuris nestovėjo šaldytuve.
Masažuot reikia viską daryt link galvos centro vaikams ne jėga reik o svarbiausia judinti odą, na nežinau kaip paaiškint, kad slankiotų oda ir daryt kryžiuku.
*

reiks kiausiniais pabandyti is kaimuko
astaxa
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 03, 14:58)
tik nereikia pykti...o kiek mergaitei metuku?
*

3 wink.gif

nepykstu smile.gif
Odit
Na, kad kraujas plūsteltų į galvą ir ten kraujotaka suaktyvėtų, reikia ant galvos bent po minutę pastovėti. Kasdien po keletą kartų.Pati irgi nuolat pamirštu, dabar tik prisiminiau.
Leri
zemyna, turiu tau vaistukus!!!!!!!! JEGA!!!!!!!!!!!! thumbup.gif
Odit
Kaip smagu, kad vienos kitai padedat, saunuoles biggrin.gif
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 04, 13:38)
zemyna, turiu tau vaistukus!!!!!!!! JEGA!!!!!!!!!!!!  thumbup.gif
*

Labai saunu kad tu juos turi bet as dar turiu palaukti sestadienio nes kaip tu man sakei kad ilgai laukti tai as dar pas kitas moterukes paprasiau tai turiu laukti dar sestadienio
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 04, 12:29)
Labai saunu kad tu juos turi bet as dar turiu palaukti sestadienio nes kaip tu man sakei kad ilgai laukti tai as dar pas kitas moterukes paprasiau tai turiu laukti dar sestadienio
*

hm.. o ka tas sestadienis pakeis? g.gif jei tau taip skubiai tu vaistuku reikejo, taip skubinai skubinai.. blink.gif o dabar kazkaip keistoka reakcija..
Na tai tada lauk tu moteryciu smile.gif Vaistukus pasiliksim sau, nes kaip ir minejau, patys gydomes tai sunaudosime.
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 04, 14:36)
hm.. o ka tas sestadienis pakeis?  g.gif jei tau taip skubiai tu vaistuku reikejo, taip skubinai skubinai..  blink.gif  o dabar kazkaip keistoka reakcija..
Na tai tada lauk tu moteryciu smile.gif Vaistukus pasiliksim sau, nes kaip ir minejau, patys gydomes tai sunaudosime.
*

tai jei gu jos gaus tu vaistu o jos is to pacio miesto yra tai man ju irgi nera kaip parvesti nes ju as laukiu jau 3 savaites nuo vienu prie kitu. keistoka reakcija nemanau kad keistoka vienu stipresni nervai kitu silpnesni mano svajone tureti bent plonas kasytes nuo vaikystes , kuriu niekada taip ir neturejau, as dar nesakiau kad ju neimsiu tai turiu palaukti iki sestadienio.as zinoma be galo dziaugiuosi kad tu juos gavai
astaxa
Žemyna- turiu tau vieną patarimą, susikaupk, nesiblaškyk, susikoncentruok į sveikimą, ir netampyk už nosies norinčių tau padėti. jei susitari ir žmogus padaro tau paslaugą, turi ją priimti. o ne kažko laukti. tiesiog blaškydamasi prarasi norinčius padėti,
manau iš bet kokio miesto yra daug galimybių vaistukus pasiimti, tik reikia norėti.

tiesa- kiek Tau metų? ir iš kokio miesto esi?
zemyna 1
QUOTE(astaxa @ 2009 06 04, 14:48)
Žemyna- turiu tau vieną patarimą, susikaupk, nesiblaškyk, susikoncentruok į sveikimą, ir netampyk už nosies norinčių tau padėti.  jei susitari ir žmogus padaro tau paslaugą, turi ją priimti. o ne kažko laukti. tiesiog blaškydamasi prarasi norinčius padėti,
manau iš bet kokio miesto yra daug galimybių vaistukus pasiimti, tik reikia norėti.

tiesa- kiek Tau metų? ir iš kokio miesto esi?
*

matai kaip neuzdirbi labai daug gyveni viena nieks nepadeda tai kiekvienas centas yra brangus, as ir netampau cia nieko uz nosies,
Papildyta:
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 04, 14:50)
matai kaip neuzdirbi labai daug gyveni viena nieks nepadeda tai kiekvienas centas yra brangus, as ir netampau cia nieko uz nosies,
*

Ir be je ji nebuvo tikra kad gaus taigi as ieskojau ir kitu zmoniu o kaip galva pusplike sviecia ir reikia gyventi toliau ir i darba eiti ir kazkaip verstis tai ne tampymas uz nosies galvoje, o iseiciu ieskojimas
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 04, 12:40)
tai jei gu jos gaus tu vaistu o jos is to pacio miesto yra tai man ju irgi nera kaip parvesti nes ju as laukiu jau 3 savaites nuo vienu prie kitu. keistoka reakcija nemanau kad keistoka vienu stipresni nervai kitu silpnesni mano svajone tureti bent plonas kasytes nuo vaikystes , kuriu niekada taip ir neturejau, as dar nesakiau kad ju neimsiu tai turiu palaukti iki sestadienio.as zinoma be galo dziaugiuosi kad tu juos gavai
*

zemyna, kai pirma karta kalbejom, sakei, kad tau nera problemu pasiimti vaistukus is vilniaus, dabar jau, kad yra.. istiesu, matyt esu pati kalta, kad sureagavau jautriai ir pasistengiau kaip imanoma greiciau tau padeti, nes pati zinau, ka reiskia beviltiskai ieskoti siu vaistu ir nerasti, o laikas bega ir nieko negali padaryti..
kita vertus, as tau parasiau, kad uzsakiau vaistus ir gausiu juos ketvirtadieni, taip, kad prasau, nerasyk to kas tau patogiau.. po tokios reakcijos, kuria dabar matau is taves - nors ir ziauriai pasakysiu, bet vargiai ar benoresiu kam nors padeti.. nes ne tik tu, bet mes visos tuos centus skaiciuojam..
manau, kad as tikrai supratau, kaip siai mergaitei reikia pagalbos.

Papildyta:
kita vertus, kaip minejau, mes gydomes patys, nes musu liga yra labai pazengusi.. taip, kad nera bedos - patys juos sunaudosim.. mirksiukas.gif

zemyna, nuosirdziai linkiu sekmes ieskant iseiciu. 4u.gif
zemyna 1
QUOTE(Leri @ 2009 06 04, 15:03)
zemyna, kai pirma karta kalbejom, sakei, kad tau nera problemu pasiimti vaistukus is vilniaus, dabar jau, kad yra.. istiesu, matyt esu pati kalta, kad sureagavau jautriai ir pasistengiau kaip imanoma greiciau tau padeti, nes pati zinau, ka reiskia beviltiskai ieskoti siu vaistu ir nerasti, o laikas bega ir nieko negali padaryti..
kita vertus, as tau parasiau, kad uzsakiau vaistus ir gausiu juos ketvirtadieni, taip, kad prasau, nerasyk to kas tau patogiau.. po tokios reakcijos, kuria dabar matau is taves - nors ir ziauriai pasakysiu, bet vargiai ar benoresiu kam nors padeti.. nes ne tik tu, bet mes visos tuos centus skaiciuojam..
manau, kad as tikrai supratau, kaip siai mergaitei reikia pagalbos.

Papildyta:
kita vertus, kaip minejau, mes gydomes patys, nes musu liga yra labai pazengusi.. taip, kad nera bedos - patys juos sunaudosim..  mirksiukas.gif

zemyna, nuosirdziai linkiu sekmes ieskant iseiciu.  4u.gif
*

as juk nesakiau kad ju neimsiu ko jus cia mane puolat verysad.gif verysad.gif verysad.gif tiesiog as laukiu sestadienio nesiruosiu gincytis galit sakyti ka jus norit cia smeizti mane
Leri
QUOTE(zemyna 1 @ 2009 06 04, 13:07)
as juk nesakiau kad ju neimsiu ko jus cia mane puolat verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif tiesiog as laukiu sestadienio nesiruosiu gincytis galit sakyti ka jus norit cia smeizti mane
*

niekas taves nepuola ir nesmeizia. labai atsiprasau, jei taip (neaisku kodel) pasirode.
Odit

Neverta pyktis, svarbu, kad vaistukai yra, o ir galiojimo laikas jų turėtų būti ilgas. Galima juos veliau suvartoti, tad turėti juos gerai, nes bet kada gali jų nelikti.
Čia turbūt iš Rusijos juos parvežė, ar ne?
Leri
QUOTE(Odit @ 2009 06 04, 14:15)
Neverta pyktis, svarbu, kad vaistukai yra, o ir galiojimo laikas jų turėtų būti ilgas. Galima juos veliau suvartoti, tad turėti juos gerai, nes bet kada gali jų nelikti.
    Čia turbūt iš Rusijos juos parvežė, ar ne?
*

Taip juos parveze is Rusijos, nes ES negalima ju gauti. Dar bandziau is Ukrainos gauti - tai ten pasirodo jau prasidejo tas pats kaip pas mus: rusiskus vaistus isstumia uzsienietiski ir brangesni, o kai pasibaigia rusiski medikamentai tai ju nebepapildo atsargu. Tai draugai puse Ukrainos isvazinejo, kad rastu tuos vaistukus, bet galutinai nuleido rankas ir pasake, kad deja, visi tuos vaistus zino, bet ju salyje nebera.., o pakaitalo neiveza, nes neturi paklausos nes labai brangus. Kam reikia, siunciasi is Rusijos nelegaliai..
Ramanauskaite minejo, kad pas ja buvo uzsukes alia biznierius, kuris siule jai uz atitinkama atlygi siulyti visiems pacientams italiskus panasius vaistus uz 80 Lt uz ampule. Kaip ji minejo, neaisku ar ten pakaitalas, ar apskritai naujas preparatas, bet is to ka tas biznierius papasakojo - ji jo nezino. Tai sake kai isgirdo toki pasiulyma - tai uz duru pastate ir pasake, kad tokiom machinacijom/neaiskiu vaistu propagavimu ji neuzsimines.
Bralki, kaip pagalvoju, gerai, kad ji pas mus yra ir palaiko mus bei neuzsiima tuo purvinu bizniuku, kai kisami brangus uzsienietiski vaistai.
Odit
Na, aš irgi dėkoju Dievui, kad toje blogybėje atradom šitą gydytoją, ir duok
Dieve jai sveikatos.
Ir jums visoms.
astaxa
QUOTE(Odit @ 2009 05 30, 20:55)
aš savo dukrytei duodu chlorelos kapsukes.

*

Sveika.

Koks Tų kapsulių tikras pavadinimas ir ar jos be recepto parsiduoda?

mes eilinį kart Laukiam tyrimų rezultatų- o toliau neaišku kaip bus.
Leri
QUOTE(astaxa @ 2009 06 24, 09:39)
Sveika.

Koks Tų kapsulių tikras pavadinimas ir ar jos be recepto parsiduoda?

mes eilinį kart Laukiam tyrimų rezultatų- o toliau neaišku kaip bus.
*

Labuka, o tai kas atsitiko? Vel plaukuciai krenta? Beje, nezinai kada Ramanauskaite iseina atostogu ir kada gris?

Chlorella CE - vadinasi kapsules. Parduodamos Maximu vaistinese ir manau, kad kitose vaistinese. Tai nera vaistas, bet maisto papildas su chlorella dumbliuku. Parduodamas laisvai be recepturos. Kaina apie 35 Lt apie 30 tableciu ( jei aisku neklystu)
astaxa
QUOTE(Leri @ 2009 06 24, 11:04)
Labuka, o tai kas atsitiko? Vel plaukuciai krenta? Beje, nezinai kada Ramanauskaite iseina atostogu ir kada gris?

Chlorella CE - vadinasi kapsules. Parduodamos Maximu vaistinese ir manau, kad kitose vaistinese. Tai nera vaistas, bet maisto papildas su chlorella dumbliuku. Parduodamas laisvai be recepturos. Kaina apie 35 Lt apie 30 tableciu ( jei aisku neklystu)
*

Žinau kad išeina, kai sužinosiu kada- parašysiu.

ji užsiminė paskutinį kart kai buvom apie tas kapsules. kad po gydymo būt galima pavartoti, bet nekonkretizavo.

o jūs geriat kasdien po vieną ar kokia kita tvarka?
Leri
QUOTE(astaxa @ 2009 06 24, 10:35)
Žinau kad išeina, kai sužinosiu kada- parašysiu.

ji užsiminė paskutinį kart kai buvom apie tas kapsules. kad po gydymo būt galima pavartoti, bet nekonkretizavo.

o jūs geriat kasdien po vieną ar kokia kita tvarka?
*

Tai, kad vat ir as is Supermamu apie jas susizinojau ir galvoju vaziuoti pas gydytoja ir klausti apie jas. Nevartojam dar ju. Jei suzinosi kokia vartojimo tvarka, parasyk. Vistiek ji mus gydo taip pat.
ACIUKA!
Odit
Labukas,
tos kapsules po dvi per dieną, regis, bet info lapelyje yra tiksliai nurodyta. Mes seniai jau jas gėrėme, dabar geriame Denoxinal, taip pat su tais dumbliukais ir plius kitokių žolelių kepenukams pavalyti. Bet iki 3 metų vaikiukams netinka. Na, o tos Chlorellos kapsulės tai visai tokios nekaltos, drąsiai galit vaikams duoti.
Odit
Tai va, ten parašyta, kad Chlorella CE reikia gerti po 1-2 kapsules 2-3 kartus per dieną.Čia suaugusiųjų dozė, mano mergaitei 14metų, tai gėrėm po 1 kapsulę 3 kartus.
geriausiamamapasaulyje
Labas vakaras.
as nauja lankytoja siam klube. Noriu paklausti kaip Jus patekote pas prof. M. Ramanauskaite. Kiek zinau ji jau nebedirba. lauksiu Jusu atsakymo. Aciu.
Papildyta:
QUOTE(Leri @ 2009 03 03, 15:37)
Labuka, super mamos 4u.gif
As irgi prisijungiu i jusu bureli. Nuplikome, vieno antakio nebera, o kito puse.. Pakliuvome pas Ramanauskaite pagaliau, nes niekas negydo ir ACIU DIEVUI dar bent yra vienas gydytojas gydantis sia problema - apsinuodijima sunkiaisiais metalais. Liga musu pazengusi, arba tikliau - nusuoliavusi kaip reikalas i toli..  unsure.gif Stengsimes gydytis..
Metalus pas mus rado - svino labai dideli kieki ir vario. Taigi, vakar pradejome Cuprenili, Gliutamina ir A+E gerti.. unsure.gif
Beje, kiek laiko jus Cuprenili geriat? 10 dienu kaip parasyta info lapelyje ar daugiau? unsure.gif
*

Labas vakaras Leri.
Turiu Jums klausima. As nauja lankytoja siam klube. Noriu paklausti kaip Jus patekote pas prof. M. Ramanauskaite. Kiek zinau ji jau nebedirba. Lauksiu Jusu atsakymo. Aciu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.