Jau galvoju kokių čia preparatų, verčiančių norėti, prisipirkti
Na va, kadangi ginekologės neturim ir skyrelis "neveikia"
Jau galvoju kokių čia preparatų, verčiančių norėti, prisipirkti
mažina mažina...
gali bandyti keisti kitais-gal kitus toleruosi geriau, bet gali ir netoleruoti... aš tokį klausimą uždaviau ginekologams keliems inete-tai man atsakė, kad man netinka gerti tabletes, nes aš jų netoleruoju-ir nieko čia nepadarysi-tipo ieškok kitų priemonių...
Man irgi taip buvo teko atsisakyt tableciu , nu jos ne visiems tinka, o isbandziau labai daug.
ir as galiu tik patvirtinti sita fakta... kai geriau kontraceptines tabletes aistra visai buvo apmazejusi, tiesiog vyras tiek nebejaudina...
juokas juokais, bet be tableciu kai isalksti sekso pkanka vien pasiziureti i savo vyra su apatinukais (arba be ju
Daugumoj mažina, bet kai kam gali ir didint. Tpfu tpfu tpfu, pradėjus gert Harmonetą nesiskundžiu, nors prieš tai buvo visko geriant Tri-regol, Femoden ir Novynette. O dabar tai kartais tokia aistra pasireiškia, kad net keista
kai geriau kt, mano aistra buvo lygi 0
As irgi zadu mesti, nes man kaip ir jums
Ir man nuo KT nesinorėjo vyro
nu o man gal net sustiprino aistra
Nuspresta- isgeriau paskutine pakuote KT- bijau, kad vyras nepabegtu nuo mano nenoro. Pamatysime toliau
Ir as galiu pasakyti, kad kai geriau Novynete, visiskai nieko nereikejo. Jau net turejom tuo metu pora konflikteliu sia temele...
Pradejau gert Harmoneta ir viskas atsistate i savo vezes:) O dabar darau is vis nuo KT pertrauka tai kartais tenka man vyra "prisiversti"
nezinau, kaip kitos tabletes, bet Regulon tai tikrai mazina. Is pradziu galvojau, kad man cia tas noras dingo nuo mokslu (buvo labai didelis kruvis paskutiniais metais), bet baigiau mokslus, viskas lyg ir atsistojo i savo vezes, bet noras taip ir neatsirado
Va, siuo metu mano aistra = 0
Na as irgi kadaise geriau, taciau irgi nieko gero. Bet tai nereiskia, kad visoms sumazeja potraukis. Domejausi siuo klausimu, skaiciau daug straipsniu rusu, anglu kalba ir ten raso, kad mazdaug 50%-65% moteru potraukys sumazeja, kitoms nesikeicia arba netgi sustipreja.
bet zvakutes mums irgi netiko (nei man nei vyrui) O kaip tada saugotis?
Ir as galiu "pasigirti", kad potraukis sumazejo. Geriu KT - Cilest'a jau kokie 5 metai. Ir kuo toliau tuo blogiau su potraukiu gaunasi.
Man taip pat- kuo toliau, tuo blogiau. Bet KT nelabai noreciau mesti. Tai ka daryti?
Man irgi noras eme mazeti, geriu Mercilon tik pora menesiu, bet pasikeitimus jau pastebiu. Gal reik KT keist i kitas?
as irgi pajutau sumazejima
Man irgi taip buvo, kol gėriau. Gėriau ir Femoden, ir Logest - tas pat buvo. Skundžiaus ir ginekologei, tai ji man aiškino, kad statistiškai potraukį KT mažina 10-13 proc. geriančių moterų
Dabar po dukrytės gimimo galvojom kaip saugotis, tai galvojau dar kokias kitas KT bandyt, bet vyras kad stojo piestu
Bandysim Harmonetą
As jau meciau, gana nesinori del tableciu prarasti gerus santykius su brangiausiuoju. Teks gumytes naudoti, bet taip nesinori
O tai sakykit, Harmonet nemazina potraukio?
Pastaruoju metu geriau Harmoneta, bet deja jis man taip pat mazino nora
nu tai va dabar supratau, kodel as tokia salta pasidariau savo antrai pusei, turbut ir as priimsiu toki sprendima, kad reikia atsisakyti KT, kai isgersiu paskutine.
gal tada viskas bus tvarkelei.
Liutuke, tai tu metei Harmoneta? Ar buvo kokiu dar pasaliniu reiskiniu? As siuo metu geriu Mercilon, tai truputi galva skaudedavo, pirma diena labiausiai, bet po to pakenciamai. Vat o menesines tik patepliojimas.
Ne i tema(sorry), pasirinkai toki pat kaip mano "katino galva"
Nepyk, as nemaciau, kad tu ji uzsidejus
Čia turbūt individualu... Gal negaliu sakyt, kad išvis nemažina, bet potraukis tai tikrai yra palyginus kaip geriant kitus KT. O kai darau tą 7 dienų pertrauką, tai išvis blizgančiom akim į savo vyrą žiūriu (na pasaidairau ir aplinkui, bet tik pasidairau
Aha meciau.Pries Harmoneta geriau Mercilon, tai gana daznai tepliodavo, pakeiciau i Harmoneta, tai daznai galva skaudedavo, buvau irzli(kas gyvenime man retai buna) ir visai nenorejau brangiausiojo. O del menesiniu, tai man jos dar negeriant KT budavo daugiausiai 3-4 dienas, ir tik vos vos kazkas isbegdavo, o pradejus gerti KT budavo 2 dienas ir isvis mazai. O va jau sianakt prisiminem gumytes, na gerai, bet jausmas ne tas
as geriu Diane jau daugiau kaip metus, bet lyg ir nieko
na man irgi tas pats kai geriau KT tai su vyru kaip brolis ir sesuo gyvenom tad teko mesti KT del mano ir vyro geroves
Kitas pasirinkimas yra-tik labai nepigus ir 5 metams-hormoninė spiralė MIRENA...
pabandyk pakeist i marvelona
As tai spirale nusivyliau. Turejau Nova-T 6 men, bet per ta laika suspejau visokiu vaistu prigert, zvakuciu ismegint, nes kamavo nesibaigiantys uzdegimai, saltkreciai. Kai tik nueidavau pas gydytoja, tai sakydavo, kad tai su spirale nieko bendro neturi, prirasydavo zvakuciu, nuo kuriu nei kiek nepageredavo.Galiausiai pakeiciau ginekologe, tai rado, kad spirale bevik iskritusi, o gimdos gleivine uzdegimiska, vos ne endometritas.Pasalino spirale, tai dabar antras menuo bandau atsistatyti i savas vezes, bet labai letai viskas einasi...Dar stengiuosi neprarast vilties, kad praeis uzdegimai visiskai.
Tai čia jums abiems, ar tik Maniškiui irgi 2 dienos jau daug, ką jau kalbėti apie tą savaitę, kai "pusserė iš raudondvario" atvažiuoja Tiesa, adr norėjau pasiklaust- AR NUO KT GALI PASTORĖTI
Pastoret gali, nes nuo kai kuriu KT susilaiko skysciai organizme, o ir apetitas didesnis.
Tai kokia iseiti pasiulytumet, mergaites?
Vat, vat ir as noreciau suzinoti
Čia šiaip pastebėjimas: pasidomėjau Harmonet hormonine sudėtimu: taigi tas pats Logest, tik kitu firminiu pavadinimu
man praktiskai viskas priklauso nuo musu tarpusavio santykiu kiekviena diena. Jeigu apsibaram, tada savaime suprantama ne iki Bet jau kuri laika abu stengiames gyventi taip, kad abiems butu gera, tada viskas savaime gaunasi, lauki kiekvieno vakaro Linkiu ir jums visoms to paties
Kai geriau KT, noras tikrai buvo sumazejes
Bonzile, a6 kalb4jau ne apie paprastą spiralę-bet hormoninę-MIRENA. tai ji visai kitaip veikia... pvz man papastos spiralės ginekologė net neleido dėt, nes taip ir sakė-kad paskui jai nusibos mano uždegimus gydyti, o Mirena tipo ir vaistas nuo gausių mėnesinių ir visokių vėžių toj vietoj
Bandziau ir as pati tikrintis ar vietoj, bet man atrode, kad gerai, o ir ginekologe ne is kart pastebejo, tik pro mikroskopa pamate, kad pasmukus. As partneriui irgi uzsiminiau apie Mirena, tai jis ne is tolo nenori girdet, sako gana jau man tu spiraliu, ir "malonumu" nuo ju.
Okaip ji naudoti?
o apie pleistra negalvojat?
3 arba 5 menstruaciju diena isivedi zieda panasiai kaip tampona ir palieki ji ten 3 sav. Po triju savaiciu issimi, persergi ir dediesi nauja
Man ziedas pasirode priimtinesnis. Jo visiskai nesimato, be to nereikia kas savaite persiklijuoti. Isidedi ir 3 sav. ramu.
O mylintis nesijaucia?
Va ir man toks klausimas iskilo |