Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laukiuosi, vienai sunku (2)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Gajux
Na užjaust, neužjaust... Manau, kad reikia žmogų užjaust, nes nepasisekė gyvenime, jau vien todėl. Bet jau iš tavo, greis, pasisakymų, tai tikrai nekokia nuomonė apie tą vadinamą vaikelio "tėvą" ir jo giminę. schmoll.gif
Medinis
QUOTE(Kat @ 2007 01 24, 13:49)
Na užjaust, neužjaust... Manau, kad reikia žmogų užjaust, nes nepasisekė gyvenime, jau vien todėl.

mmmmm...... atsiprašau, sakykite prašau... o vaiko tėvui pasisekė? Kodėl jo tuo pačiu gerumo antplūdžio metu neužjaust?
Afrodizija
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 14:40)
Nėr ten ką užjaust tokių. Negaliu pakęst tokių melagių. jei vaiką augini viena tai jau reiškia vyras blogas paliko su vaiku, tik nereikia. Yra visokių situacijų. Nereik spręst pagal save. Vyrai nėra angelai, bet ir tokios panelės tikrai ne aukso vertos. Nors toliau nedarytų melodramų bet ji be to gyvent negali. Nors pati jau pripažino kad "nežino kas jai darosi".
Kaip gyvent su ja ir žinot kad namie vagis gyvena? Nu palauksim kol pati jollyn tars žodį  g.gif
*

Gerai, tarkim, ji melagė, vagilė, paleistuvė (berods, minėjote, kad skečiasi prieš bet kąm, bet kas, kaip spėju, yra gerb. tamstos giminaitis), kalta dėl visų pasaulio nelaimių. Man tai vis tiek neatsako į klausimą, kodėl ponas tėvelis nesirūpina vaiku? Gal ji ėmė jam ir uždraudė, neleido? Turbūt pasinaudojo tuo paslaptingu LR įstatymu, kuriuo naudojasi visos Lietuvos vienišos mamos ir neleidžia jam nei vaiko aplankyt anei pinigų pervest? Viešpatėliauaukštielninkas koks sunkus tų vyrų, kurių vaikus jų buvusios žmonos/sugyventinės/sugulovės augina - nakvoja po balkonu, laukdami, gal akies krašteliu pamatys vaiką, kurį vargšą neaprengtą, badu mirštanti gobšuolė motina uždarius laiko, už vaiko pinigus prisipirkus lūpdažių ir žiedų su deimantais. Klūpi tas vargšas po balkonu ir galvoja, kaip čia daugiau šimtų iš savo oficialaus MMA įgrūsti vaikui, o ta bjaurybė mama neima ir viskas - neleidžia jam tėvo pareigų atlikti... Taip susigraudinau berašydama, einu, ašarą nubrauksiu... cray.gif

QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 14:50)
mmmmm...... atsiprašau, sakykite prašau... o vaiko tėvui pasisekė? Kodėl jo tuo pačiu gerumo antplūdžio metu neužjaust?
*

Žiūrėti atsakymą keliom eilutėm aukščiau. Kaip jau sakiau, kuri didesnė bjaurybė iš dviejų moteriškių, sunku nuspręsti jų nepažįstant. Vyriškis man irgi kol kas neatrodo vertas apdovanojimo už nuopelnus žmonijai. Ir užuojautos čia nė vienam nereikia, išskyrus vaiką - kurį tėvas akivaizdžiai paliko vienos motinos rūpesčiui. Iš greis pasisakymų atrodo, kad dėl to kažkodėl kalta motina (tik jokiu būdu ne vyras).
greisi
[quote=Kat,2007 01 24, 15:49]Na užjaust, neužjaust... Manau, kad reikia žmogų užjaust, nes nepasisekė gyvenime, jau vien todėl. Bet jau iš tavo, greis, pasisakymų, tai tikrai nekokia nuomonė apie tą vadinamą vaikelio "tėvą" ir jo giminę.  schmoll.gif
*

[/quote]

Oi jei ne vaikelio tevas ir jo giminė, nežinau kur būtų gyvenusi. Atvažiavo prisiglaust "2 savaitėm" bet tos dvi savaitės užsitęsė iki 4 mėnesių(čia dar iki nėštumo).Bet jai nieks nieko nesakė, buvo maitinama, buvo gražiai elgiamasi, bendraujama, nežinau ko jai trūko. Bet kai žmogus vietoj ačiū taip sugeba "prišikt" ir pabėgus aiškint kokia ji nuskriausta tai jau čia nežmogiškumas. O užjaust gal ir reikia, jei bus nors koks noras pasikeist ir bent kiek pasistengt bent dėl savo mergytės
Papildyta:
. Iš greis pasisakymų atrodo, kad dėl to kažkodėl kalta motina (tik jokiu būdu ne vyras).
*

[/quote]

Oi tikrai nesakiau kad kalta tik ji, bet iš pirmo jos posto taip supratau kad ji čia viena nuskriausta
Afrodizija
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 15:10)
Oi jei ne vaikelio tevas ir jo giminė, nežinau kur būtų gyvenusi. Atvažiavo prisiglaust "2 savaitėm" bet tos dvi savaitės užsitęsė iki 4 mėnesių(čia dar iki nėštumo).Bet jai nieks nieko nesakė, buvo maitinama, buvo gražiai elgiamasi, bendraujama...
*

aha, gražiai elgiamasi, bendraujama, pamylima... tą norėjot pasakyti? Ima juokas skaitant jūsų pasisakymus. Iškyla tokia komiška situacija prieš akis: kažkokia šeima priėmė vargšę iš gatvės, maitino, rengė, išlaikė, o ta nagla karvė - bac! - ir nėščia! Na bet ir reikia turėt įžūlumo šitaip...
Manau, visos suprato, ji bloga, ji melavo, ji pasinaudojo, vyras negalėjo/nenorėjo su ja gyvent. Tai visiškai suprantama, laisva šalis - su kuo nori, su tuo gyvena, miega. Bet vieno niekaip nesuprantu - o kuo čia nusikalto vaikas?
Beje, jei jūsų šeima su ja kalbėjo taip, kaip jūs čia, nesistebiu, kad pabėgo. Keista, kad dar taip ilgai iškentė...
greisi
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 16:19)
aha, gražiai elgiamasi, bendraujama, pamylima... tą norėjot pasakyti? Ima juokas skaitant jūsų pasisakymus. Iškyla tokia komiška situacija prieš akis: kažkokia šeima priėmė vargšę iš gatvės, maitino, rengė, išlaikė, o ta nagla karvė - bac! - ir nėščia! Na bet ir reikia turėt įžūlumo šitaip...
Manau, visos suprato, ji bloga, ji melavo, ji pasinaudojo, vyras negalėjo/nenorėjo su ja gyvent. Tai visiškai suprantama, laisva šalis - su kuo nori, su tuo gyvena, miega. Bet vieno niekaip nesuprantu - o kuo čia nusikalto vaikas?
Beje, jei jūsų šeima su ja kalbėjo taip, kaip jūs čia, nesistebiu, kad pabėgo. Keista, kad dar taip ilgai iškentė...
*

Oi pirmą kart su ja taip kalbama, jau trūko kantrybė.

...kažkokia šeima priėmė vargšę iš gatvės, maitino, rengė, išlaikė ...
o čia tai beveik kaip pirštu į akį.

Vaikas tikrai nekaltas, vaikas čia labiausiai kenčia. Kalti jie abu, nereik čia vienos pusės kaltint.
rena
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 13:15)
Aš naudojuosi jumis (aš juk vyras).... na kaip pavyzdžiu biggrin.gif
*

gerai, kad dar i statistika neitraukiate smile.gif
Afrodizija
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 15:30)
1. Oi pirmą kart su ja taip kalbama,  jau trūko kantrybė.

2. ...kažkokia šeima priėmė vargšę iš gatvės, maitino, rengė, išlaikė ...
o čia tai beveik kaip pirštu į akį.

3. Vaikas tikrai nekaltas, vaikas čia labiausiai kenčia. Kalti jie abu, nereik čia vienos pusės kaltint.
*

1. Kalbama ne su ja, o apie ją. Tai yra labai labai skirtingi dalykai.
2. Įdomu, tai ko ji bėgo nuo jūsų, kad jau taip gerai buvo? Dar man toks dalykas užkliuvo - jūs pasipiktinusi, kad ji nuo jūsų pabėgo, bet taipogi pasipiktinusi ir tuo, kad vietoj 2 sav. išgyveno 4 mėnesius. Sunkoka būtų įtikti...
3. O čia labiausiai suklydote. Jei tėvas nesirūpina vaiku, tai kaltas kaip tik jis ir niekas kitas. Bet lietuviškam mentalitetui būdinga dėl vyrų neatsakingo elgesio kaltinti moteris. Tikėkimės, praeis.
greisi
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 16:39)
1. Kalbama ne su ja, o apie ją. Tai yra labai labai skirtingi dalykai.
2. Įdomu, tai ko ji bėgo nuo jūsų, kad jau taip gerai buvo? Dar man toks dalykas užkliuvo - jūs pasipiktinusi, kad ji nuo jūsų pabėgo, bet taipogi pasipiktinusi ir tuo, kad vietoj 2 sav. išgyveno 4 mėnesius. Sunkoka būtų įtikti...
3. O čia labiausiai suklydote. Jei tėvas nesirūpina vaiku, tai kaltas kaip tik jis ir niekas kitas. Bet lietuviškam mentalitetui būdinga dėl vyrų neatsakingo elgesio kaltinti moteris. Tikėkimės, praeis.
*

oi aš tikrai nepasipiktinusi kad ji pabėgo, o tik džiaugiuosi. Toliau nuo tokių. o pabėgo nes vėl buvo tona melo ir reikėlo nešt mėsas, kad viskas neišaiškėtų.Deja tik dar pusmečiui pavyko viską paslėpt ir dar košės užvirt.
Nu bet kaip čia nupaišot tai atrodo ji viena vaiku rūpinas o tėvas sėdi laimingas atsikratęs ir vargo nemato. Taip tikrai nėra.
Papildyta:
Kažkodėl visų mamyčių vienų auginančių vaikus nuomonė kad vyrai palieka nesirūpina ir nepripažįsta vaikų. Čia tikrai ne ta situacija.
Medinis
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 14:54)
Kažkodėl visų mamyčių vienų auginančių vaikus nuomonė kad vyrai palieka nesirūpina ir nepripažįsta vaikų.

Oi.... va dabar tai jau tikrai suvalgys... Ech...
Juodulys
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 13:40)
Aha, o kiek reikėjo įdėti triūso, kad tas išvadas pasidarytumėt?

Na, nevargau, nes nelabai man rūpi rolleyes.gif Atėjo pasiguost, paguodžiau, bet pradėjo varyt, kad lochas vyras, nes tik 3000 algos parneša, tai ir baigiau kreip dėmesį į jos postus.
Na, ma regis, kad čia ateinam pasiaiškinti, paklausti nuomonės, pasiguosti, o ne tam , kad mus smerktų g.gif Smerkiančių ir tarp giminių bei pažįstamų pilna: kam su tokiu susidėjai, kam nuo tokio gimdei doh.gif doh.gif doh.gif Juk ir tema: man vienai sunku, o ne lauktis nenoriu 4u.gif
rena
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 14:54)
Kažkodėl visų mamyčių vienų auginančių vaikus nuomonė kad vyrai palieka nesirūpina ir nepripažįsta vaikų. Čia tikrai ne ta situacija.
*

na siaip as manau, kad seimoj be dumu nera, aisku kai abu teveliai skiriasi, tikrai nera kad butu tik is vienos puses kalte (buna ir issimciu).

O kas liecia sita seima, tai tikrai net nezianu, kas teisus kas ne schmoll.gif
man atrodo abu kalti ir ner cia ko daug gincytis biggrin.gif
viena apsivogusi prisimelavusi, kitas paliko, nusispjove...
Afrodizija
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 15:54)
*

Pažįstate visas vienišas mamytes, kad taip užtikrintai teigiate? Jei ne, tai nebendravardinklite. Yra ir motinų, kurios vaikus palieka, tačiau šiuo atveju vaiką paliko vyras. Juk ne vaikas vyrą? Ir nepainiokim dvejų nutrūkusių santykių - motinos ir tėvo bei tėvo ir vaiko. Pirmu atveju kalti greičiausiai abu, antru - tik tėvas.

QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 15:58)
Oi.... va dabar  tai jau tikrai suvalgys... Ech...
*

Ne, rimtai, akivaizdus aiškeriagystės apsireiškimas. Patarčiau išsiimt verslo liudijimą ir pradėt verslą - šiuo metu gan pelninga sritis. Jei jau netyčia šeima subyrėtų, bent neteks žmonai skųstis, kad tik 3 štukas uždirbate... lotuliukas.gif
Medinis
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 15:25)
Patarčiau išsiimt verslo liudijimą ir pradėt verslą - šiuo metu gan pelninga sritis.

Aš pagalvosiu. Būti aiškiaregiu šioje temoje nesunku. Ir forume nesunku. Ir šiaip, gyvenime, nesunku. Žmonės tokie nuspėjami...
greisi
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 17:25)
tačiau šiuo atveju vaiką paliko vyras. Juk ne vaikas vyrą? Ir nepainiokim dvejų nutrūkusių santykių - motinos ir tėvo bei tėvo ir vaiko. Pirmu atveju kalti greičiausiai abu, antru - tik tėvas.
*

Bei nepainiokite kad vaiko ir tėvo santykiai nenutrūko. Jei tėvas kartu negyvena tai nereiškia kad nesirūpina. Jau nežinau kelintą kartą tai bandau pasakyti. O jus vistiek isikirtusi vieną tvirtinat, kad tevas paliko, nesirupina.Dar kartą kartoju : TAIP TIKRAI NĖRA
Afrodizija
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 16:39)
Aš pagalvosiu. Būti aiškiaregiu šioje temoje nesunku. Ir forume nesunku. Ir šiaip, gyvenime, nesunku. Žmonės tokie nuspėjami...
*

Aš ir sakau - garantuotas verslas bigsmile.gif

QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 16:42)
Bei nepainiokite kad vaiko ir tėvo santykiai nenutrūko. Jei tėvas kartu negyvena tai nereiškia kad nesirūpina. Jau nežinau kelintą kartą tai bandau pasakyti. O jus vistiek isikirtusi vieną tvirtinat, kad tevas paliko, nesirupina.Dar kartą kartoju : TAIP TIKRAI NĖRA
*

Tai gal papasakokite? Apie mamą gan konkrečiai nurodėte - skėtėsi, vogė, melavo, kotletų nemokėjo daryt, nėščia būdama nedirbo, vietoj 2 savaičių 4 mėnesius pragyveno ir dar pabėgo. O apie tėčio nuoplenus taip abstrakčiai... Vat man konkrečiai labai įdomu, kaip tėvas vaiku rūpinasi. Norėčiau sužinoti - akiračio pėtimui.
VAIDAZ
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 15:55)
Aš ir sakau - garantuotas verslas bigsmile.gif
Tai gal papasakokite? Apie mamą gan konkrečiai nurodėte - skėtėsi, vogė, melavo, kotletų nemokėjo daryt, nėščia būdama nedirbo, vietoj 2 savaičių 4 mėnesius pragyveno ir dar pabėgo. O apie tėčio nuoplenus taip abstrakčiai... Vat man konkrečiai labai įdomu, kaip tėvas vaiku rūpinasi. Norėčiau sužinoti - akiračio pėtimui.
*

Vat mane antrą kartą vyras išdūrė ir paliko su pilvu... Tai dabar jei tėvelis pasiūs 100 lt - jis bus vaiko nepalikęs, ir manęs neįskaudinęs? g.gif Lietuvių moterys turi gerą bruožą- visi vyrai blogi, bet tie, kurie mano draugai, giminės ir pan. yra šventi? g.gif Įdomiai čia gaunasi... Vyru supratimu, čia aš tik apie savo patirtį, mes daromės vaikus, mes jais ir rūpinamės... Ir tie 100 lt mėnesiui- tik grožio salonui ir soliariumams... g.gif
rena
QUOTE(VAIDAZ @ 2007 01 24, 21:06)
Ir tie 100 lt mėnesiui- tik grožio salonui ir soliariumams... g.gif
*

neuzteks schmoll.gif prasyk daugiau bigsmile.gif
x failai
Sveikos.Kažkaip netyčia užėjau į šį skyrelį ir turbūt pataikiau įdomiausion vietoj smile.gif
Jei leisit,parašysiu ir aš porą žodžių,ką manau,apie šią situaciją ax.gif
Tai va,kaip supratau,Panelė Prym,yra labai nukentėjusi nuo vyro(ų),nes labai aršiai gina visas vienišas mamytes.Tai nėra blogai,gal kaip tik gerai,jei tikrai tos mamytės(kalbu apie vienišas) yra paliktos ir kitaisp nuskriaustos.Bet iš Greisės pasisakymų aišku,kad Jollyn pati paliko savo "sugyventinį" ir išsivežė vaikelį doh.gif Tai,kaip tada išeina g.gif Kuris tada nesurūpina vaiku?Jei mama atima vaiką nuo tėvo,kuris nori rūpintis juo,ji vis tiek auka g.gif Čia labai paini istorija ir tikrai kalti yra abu-ir mama,ir tetis(tėtis turbūt labiau kaltas kaip vyras,nes kaip supratau,vaiku jis rūpinasi).
Ir dar,ar jums nekelia įtarimo tai,kad Jollyn čia neapsilanko ir nepasako savo nuomonės bei neapgina savęs g.gif
Tai va tiek mano,neturinčios nieko bendro su šia istorija,pamąstymų.Aišku,galiu klysti,kaip ir kiekvienas doh.gif Bet labai norėjau išsakyti savo nuomonę blush2.gif Atsiprašau už įsibrovimą blush2.gif
Langoza
QUOTE(x failai @ 2007 01 25, 09:32)
Bet iš Greisės pasisakymų aišku,kad Jollyn pati paliko savo "sugyventinį" ir išsivežė vaikelį  doh.gif Tai,kaip tada išeina g.gif Kuris tada nesurūpina vaiku?Jei mama atima vaiką nuo tėvo,kuris nori rūpintis juo,ji vis tiek auka g.gif

tavo komentara perskaicius, susidaro ispudis, kad mama, noredama gero vaikui, jokiu budu nepaliktu vyro/sugyventinio del vaiko geroves. o jei jau isveze vaika ir paliko sugyventini kaip sitoj istorijoj tai jau viskas - ji bloga mama blink.gif

ar nesvarbu kokiom salygom, su kokiu diedu, bet svarbu, kad SU vaiko tevu?!? tikrai ne tame slypi vaiko laime ir rupinimasis juo schmoll.gif
o jei jau toks geras ir rupestingas tevelis, tai gali vaiku rupintis kad ir atskirai gyvenant
Afrodizija
QUOTE(x failai @ 2007 01 25, 09:32)
1. Tai va,kaip supratau,Panelė Prym,yra labai nukentėjusi nuo vyro(ų),nes labai aršiai gina visas vienišas mamytes.
2. Tai nėra blogai,gal kaip tik gerai,jei tikrai tos mamytės(kalbu apie vienišas) yra paliktos ir kitaisp nuskriaustos.
3. Bet iš Greisės pasisakymų aišku,kad Jollyn pati paliko savo "sugyventinį" ir išsivežė vaikelį  doh.gif Tai,kaip tada išeina g.gif Kuris tada nesurūpina vaiku?Jei mama atima vaiką nuo tėvo,kuris nori rūpintis juo,ji vis tiek auka g.gif Čia labai paini istorija ir tikrai kalti yra abu-ir mama,ir tetis(tėtis turbūt labiau kaltas kaip vyras,nes kaip supratau,vaiku jis rūpinasi).
4. Ir dar,ar jums nekelia įtarimo tai,kad Jollyn čia neapsilanko ir nepasako savo nuomonės bei neapgina savęs g.gif
*

1. Panelei Prym jos spermos donoras tikrai gyvenimo nepraskaidrino, bet ji kaip nors išgyvens. Įdomu, kodėl, jei palaikai moteris, tai visi padaro išvadas, kad esi arba nuskriausta gyvenimo, arba užkietėjusi senmergė? Matyt, lietuviškas standartas - bet kokia kaina palaikyti vyrą. Beje, kad išvengti tolesnių diskusijų kas ir kaip mane nuskriaudė, galiu informuoti, kad mano atvejis yra antrasis (t.y., užkietėjusi senmergė).
2. Ginu ne jollyn, o jos vaiką. Nežinau, kiek ji apsimelavo ir apsivogė, tačiau greisi kaltina ją, dėl to, kad tėvas paliko jos vaiką. Man tai atrodo absurdiška. Atskirkite pagaliau vieną dalyką - kai paliekama moteris ir kai paliekamas vaikas. Neginu ir neginsiu nė vienos nei čia esančios vienišos mamos, nei kitur - suaugęs žmogus gali pats savim pasirūpinti, jei tik nori. Ir nesvarbu, kas ką paliko, žmogus turi teisę tvarkyti savo gyvenimą kaip jam patinka. O štai palikti vaiko niekas neturi teisės. O taip dažniausiai elgiasi vyrai...
3. Vaiku galima rūpintis ne tik kartu gyvenant. Ir visgi įdomus tas moteriškas požiūris. Jei vyras palieka moterį - tai jis už tai neatsakingas, o jei moteris palieka vyrą - tai ji jau atima vaiką iš vyro...
4. Jei mano vienas postas sukeltų tokį šaršalą, turbūt irgi nosies čia nekiščiau. O gal jis net nežino, kad taip "pasižymėjo"? Beje, o jums neatrodo keista, kad kai paprašiau greisi pasakyti, kaip konkrečiai tėtis rūpinosi vaiku, ji irgi čia nebesirodo?
Papildyta:
QUOTE(leliux @ 2007 01 25, 09:57)
ar nesvarbu kokiom salygom, su kokiu diedu,  bet svarbu, kad SU vaiko tevu?!? tikrai ne tame slypi vaiko laime ir rupinimasis juo  schmoll.gif
*

Tai žinoma, kad tame!!! Juk kiekvienas vyras - būtinas ir pakankamas moters laimės garantas, negi nežinojote?
Juodulys
Tai kaip suprantu, jos čia abi santykius pasiaiškino ir pasiplovė hihihi.gif Mes čia toliau diskutuojam, o giminės gal susitaikė, apsikabino ir toliau kartu gyvena g.gif rolleyes.gif
Viesulas
Kiek pas jus pykcio ir neapykantos, dedasi dar gerom mamom.
Juodulys
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 25, 10:57)
Kiek pas jus pykcio ir neapykantos,  dedasi dar gerom mamom.

Tai čia ta pikta, kur tėčio giminaitė ir vaikų neturi 4u.gif O mes, mamos, geros, užjaučiančios, paguodžiančios ax.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Afrodizija
QUOTE(Viesulas @ 2007 01 25, 10:57)
Kiek pas jus pykcio ir neapykantos,  dedasi dar gerom mamom.
*

Tai žinoma, kad dedamės. O jei nesidėtume, tada gerieji tėčiai augintų mūsų vaikus, o mes netektume galimybės kas mėnesį nusipirkti žiedą su deimantu už 125 litus.
dzhile
O as nepikta, tik issigandus... Laukiuosi jau septintas menuo ir esu viena. Mama mire, su vyru issiskyrem, tai kaip paciai viska suprasti, suzinoti ir isauginti sveika maziuka? Oi kaip bijau!!! Zinau, kad siame mamyciu forume gausiu daug informacijos, bet juk praktikoje viskas kitaip ir rankytes drebes ir nuovargio nebus su kuo pasidalinti. Mama mane irgi viena isaugino, daug dirbo, gerbiu ja ir kitas moteris (taip pat ir vienisus tecius), kad sugebejo rasti savyje jegu, bet kai pats susiduri su tokia situacija viskas atrodo daug baisiau...
P.S.Paciai sau: optimistiskiau! Zinau, kad susitvarkysiu smile.gif
Medinis
QUOTE(dzhile @ 2007 01 25, 15:55)
P.S.Paciai sau: optimistiskiau!

Drąsiau, drambly smile.gif Nors gal nežinai to multiko smile.gif Bet vis tiek drąsiau smile.gif
rena
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 25, 11:17)
Tai žinoma, kad dedamės. O jei nesidėtume, tada gerieji tėčiai augintų mūsų vaikus, o mes netektume galimybės kas mėnesį nusipirkti žiedą su deimantu už 125 litus.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
QUOTE(dzhile @ 2007 01 25, 15:55)
O as nepikta, tik issigandus... Laukiuosi jau septintas menuo ir esu viena. Mama mire, su vyru issiskyrem, tai kaip paciai viska suprasti, suzinoti ir isauginti sveika maziuka? Oi kaip bijau!!! Zinau, kad siame mamyciu forume gausiu daug informacijos, bet juk praktikoje viskas kitaip ir rankytes drebes ir nuovargio nebus su kuo pasidalinti. Mama mane irgi viena isaugino, daug dirbo, gerbiu ja ir kitas moteris (taip pat ir vienisus tecius), kad sugebejo rasti savyje jegu, bet kai pats susiduri su tokia situacija viskas atrodo daug baisiau...
P.S.Paciai sau: optimistiskiau! Zinau, kad susitvarkysiu  smile.gif
*

tikrai isivaizduoju, kaip yra baisu, kai esi viena, bet kai pamatai maza ta svelnu, kudykeli, viskas apsivercia aukstyn kojom ir atrodo grazu, bet kai pradedi auginti, susiduri su daug problemu ir tikrai ner taip grazu, tada tikrai sunku. Bet tame kaifas, kai ziuri i savo vaikeli ir matai jo sypsena, juoka supranti, kad jokie sunkumai ir bedos, nesugniuzdys taves, o del ju gyventi tikrai verta ir nemazai galima istverti.
dzhile, cia ir ateinam, kad kazkiek issisneketi, pasiguosti ir tai tikrai padeda thumbup.gif
dzhile
QUOTE(Medinis @ 2007 01 25, 17:11)
Drąsiau, drambly smile.gif Nors gal nežinai to multiko smile.gif Bet vis tiek drąsiau smile.gif
*

Aciu, pati kitiems daznai cituoju (taigi tikrai prisimenu ir multika mirksiukas.gif ), tik kazkaip paciai sau tai kartojant kinkos dreba smile.gif

Rena, tikrai tikrai tikiu, kad del savo vaiku zmones ir daugiau visko isgyvena, o as bent savo nuosavus namus turiu (manau, kad tai laaaaabai daug), taigi savo tvirtoveje su savo maziuku neprapulsiu smile.gif Ir aciu Jums Supermamos ir Superteciai, kad esate ir paguodos zodziu ar patarimais palaikote!

Dabar svarbiausia, kad maziukas butu sveikas ir jokie nervai nebutu jo paveike... unsure.gif
Klepesova
Dzhile daugiau drąsos- mamai pavyko ir tau pavyks. thumbup.gif

O dabar apie savo draugę- nesakiau ir apsisprendžiau nesakyti. Sužinojau, kad dar vieną kvailystę padarė- pasiėmė kaip studentė paskolą skirtą studijoms ir nupirko savo meilei mašiną (nebrangi gavosi nes paskola tik 3000Lt) Mat jos brangiajam sunku į darbą važinėti su troleibusu. Dar nemanau, kad ją laiko tik finansinė pusė (kokie finansai 800Lt) gyvena pas ją 2 kambarių bute kurį ji paveldėjo iš tetos, tai kaipo ir skūstis neturėtų kuo. Bet kai pagalvoji... tikrai į mėnesį suploja 300Lt už butą, lieka 500Lt iš to pavalgyti, vaiką aprengti ir dar dabar jis su mašina į darbą šiauš kažkas man čia nesueina g.gif Ai nusprendžiau nesikišti ne mano bėdos nusiplaunu rankas. Tik va gaila jos tikrai namie ne viskas idealu vakar vėl į ligoninę su vaikeliu paguldė, per gyvenimėlį vaikelis patenka į ligoninę bijau pameluoti bet kažkur 6 kartą- o dar metukų neturi verysad.gif

O dėl rietenų- na ir prajuokinote (nors neturėjo būti juokinga) nuskriaustoji mamytė labai drąsiai pasireiškė ir.... dingo palikusi rietis giminaitę ir aršią moterų teisių gynėją. Iš tikro kai pagalvoji juk ir viena ir kita teisi, bet abi putoja nenori pripažinti tiesos.

Jei dar gryšite norėčiau pasiteirauti:
1- jei tėvelis nepaliko vaikelio bėdoje tai kokią tikslią paramą yra skyręs vaiko išlaikymui? Gynėja paklausė bet taip ir neišgirdome atsakymo- 100Lt? 200Lt per mėnesį? Aš dar tik laukiuosi bet jau dabar žinau kad tai beviltiškai mažai, juk mamytė išėjo iš darbo dėl negalėjimo dirbti tai bus jos vienintelės pajamos vaiko išlaikymui.
2-Ar tėtis lanko vaiką? Man nerūpi jo pasišlykštėjimai ar meilės vaiko mamai, aš klausiu ar tėtis lanko vaiką ar ne.
3-Ką būtent jis "viskuo aprūpino" tuo nori pasakyti? Na mes su vyru susipirkome beveik viską pirmai pradžiai išėjo arti 2000Lt pirkome pigesnius daiktus, rūbelius iš padėvėtų ir visaip taupėme, bet tai dar ne riba- dar dauk ko trūksta, dauk ką atidavė giminaičiai (išaugti rūbeliai, lovytė, neštukai, vokelis ir t.t.) Aš neskaičiuju pirkinių skirtų tik man po gimdymo ir maitinimui, taip pat komforto prekių tokių kaip nėščiosios diržas ir t.t

Čia išgirdau labai daug pykčio ir labai mažai tikslios informacijos jei giminaitė pasakytų be pykčio ramiai tai manau kad ir moterų gynėja pasistengtų suprasti ir tikrai ne taip piktai gintų tą mamytę. Mes moterys jau tokios negalime pakęsti kai gulintį muša. wub.gif
Langoza
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 25, 22:25)
O dabar apie savo draugę- nesakiau ir apsisprendžiau nesakyti. Sužinojau, kad dar vieną kvailystę padarė- pasiėmė kaip studentė paskolą skirtą studijoms ir nupirko savo meilei mašiną (nebrangi gavosi nes paskola tik 3000Lt)

malonu isgirsti istorijos tesini biggrin.gif serialcikai man patinka nail.gif nes dazniausiai ateina, pasako nedasako ir dingsta... o cia su pratesimais thumbup.gif

nu o tavo draugelka fool.gif ir gerai, nieko nesakiai ir nesakyk.gal dar kada kokia paskola pasiims tam savo dieduliui pagerint gyvenima doh.gif bet ir yra gi tu moteriskiu visai buku doh.gif tik nesuprantu, cia tipo meile ar kas? g.gif
Shater
Cia bukumo pavyzdys bash.gif
Klepesova
Myli ji jį iki išprotėjimo, blogo žodžio niekada nesako, o jis na ką aš galiu pasakyti, kai dar bendrabutyje gyveno į svečius buvom su grupiokėm užėjusios, tai tokius komentarus po 15min mėtė (ar nenorit varyt iš čia? Atsibodo pliurpiat ir pliurpiat...) na kadangi ji tylėjo, tai mes irgi susivaldėm, jeigu jai gerai... Bet kitą kartą kai pasikvietė mandagiai atsisakiau, o ir į svečius jo per slenkstį nusprendžiau neįsileisti doh.gif , Mano vyras ir tas pakraupęs buvo kai "žavingai" su juo keletą kartų susidūrė. Jam vis vaidenasi, kad ji paskui kitus laksto, vis kaltina nebūtais dalykais, ai galvoju, va pabaigs mokslus jos specializacija gan populiari tai galės susirasti gerą darbą, gal po 5-10 metų į protą ateis.

Tik va vaikas sunkiai vis dar serga- nesako kas, anksčiau visada pasakydavo, dabar: "ai smulkmena" Aš telefonu sakau ar tikrai? Dėl smulkmenų į ligoninę neguldo ir dar taip ilgai. verysad.gif Nesinori nueiti aplankyti sloguoju, tai dar kokią zarazą užnešiu.
rena

QUOTE(Klepesova @ 2007 01 26, 17:03)
Tik va vaikas sunkiai vis dar serga- nesako kas, anksčiau visada pasakydavo, dabar: "ai smulkmena" Aš telefonu sakau ar tikrai? Dėl smulkmenų į ligoninę neguldo ir dar taip ilgai.  verysad.gif  Nesinori nueiti aplankyti sloguoju, tai dar kokią zarazą užnešiu.
*

cia tai tiesa, vaikiuko gaila, bet keista, kad nieko nesako g.gif
na bet as visada sakau, kad kiekvienam turi dabresti, matyt ir tavo draugei...gal kada ir supras, kad tai karpa kuria reik atsikratyt unsure.gif
Klepesova
QUOTE(rena @ 2007 01 26, 20:34)
gal kada ir supras, kad tai karpa kuria reik atsikratyt unsure.gif
*

thumbup.gif geriau niekas nepasakys. O ir apibūdinimas labai geras. Dabar jį mintyse tik taip ir vadinsiu. thumbup.gif KARPA Nors ir liūdna bet šį kartą prajuokinai. Na jei bus kas naujo užšoksiu pasidalinsiu su jumis, bet kažkaip abejoju, kvailystės visgi ilgai bręsta (netikiu kad dar kažką toookio iškrės per tą laiką, o ir kada spės jei su vaiku guli ligoninėje). Vis atrodo kad kvailiau nebūna, bet tada ir vėl kas nors , ai jau nustojau nervuotis, pradėjau į ją žiūrėti, kaip į vaiką kuris nusidegino su degtuku ir vis tiek pirštus prie ugnies kiša. verysad.gif
Langoza
idomu,o kas tam vaikeliui? o kaip ta karpa su vaikeliu elgias? g.gif
rena
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 27, 00:11)
Na jei bus kas naujo užšoksiu pasidalinsiu su jumis, bet kažkaip abejoju, kvailystės visgi ilgai bręsta (netikiu kad dar kažką toookio iškrės per tą laiką, o ir kada spės jei su vaiku guli ligoninėje). Vis atrodo kad kvailiau nebūna, bet tada ir vėl kas nors , ai jau nustojau nervuotis, pradėjau į ją žiūrėti, kaip į vaiką kuris nusidegino su degtuku ir vis tiek pirštus prie ugnies kiša. verysad.gif
*

as pati istekejau 19 ir siaip visko buvo (tam istekejusiam gyvenime), na daug kas sakydavo, taip ir taip, ir net kai buvau nestuke.gif vyras nesiojo ant ranku, o ir poto visokiu buvo nesamniu, daug kas ir namiokais ir tiesiai sviesiai, bet vis atleidi, vis sakai sau pasikeis, juk yra zmogeliukas del kurio verta gyventi ir dziaugtis kartu bigsmile.gif bet tai buvo tik mano sapaliones doh.gif kurios brendo 5m., na man matyt tiek uzteko...irgi turejau rozinius akinukus, bet juos anksciau ar veliau nusiimi ir pradedi matyti...
Tai manau ir tavo draugei, kazkada ateis ta diena, kai tikrai tie akinukai nukris ir mastymas pasikeis smile.gif
Nors pazystu toki zmogu (lb artimas), kuriai ir akinukai nukrito jau senai, o gyvena, taip kaip gyveno doh.gif ir tikisi, kad pageres, o tikymybes jokios, nors pati tai pripazysta doh.gif o zodis tik vienas MYLIU... doh.gif
kaip as sakau, tai beviltisks variantas unsure.gif
Klepesova
Nežinau kaip su vaikeliu Karpa elgiasi, bet faktas kad kai reikia eiti į univerą mama iš kito miesto atvažiuoja pažiūrėti (čia egzaminams), kai laukėsi tai ir gert ir rūkyt žadėjo mest, (na nepasakyčiau, kad alkoholikas, bet švęsti randa priežasčių)
o kas vaikeliui irgi neaišku, tai peršalo, tai kažkokia liga (kažkas su viduriukais vieną kartą buvo) dabar nesako, o aš jau jai ir nebeskambinau po to atvejo.
Kažkaip tie rožiniai akiniai dar labiau mane pradėjo erzinti, bet dabar jau kietai įsitikinau, kad aš jai jų nenuiminėsiu. Tegul patys nukrenta, jei po to skūsis (jei dar bendrausime) taip pat nesakysiu, tik paminėsiu, kad kalbų buvo, bet atseit net aš netikėjau. Apsimesiu durnele ir tiek, gal taip ir bendravimą dar išgelbėsiu ir meškos paslaugos nedarysiu. maža kas dar sugalvos kad pavydėjau jai "laimės" ir "šeimą" ardžiau. unsure.gif
jollyn
noreciau pora zodeliu greisi tarti, na melavau, tai didziausia mano klaida, bet jau tikrai ne is blogos valios, o jusu seimynele niekas nesinaudojo, pinigus kad paemiau, na prisipazystu, o kodel as viena uz buta pliurinau? mano motina vos ne tris tukstancius i ten sukiso, o tavo broliukas ka? ka nupirko vaikui? mano mama ir visus drabuzelius supirko ir vezimeli parupino o is jusu puses ( ne is tavo mielojo broliuko) lovyte, ciuzinelis ir trys maisai drabuziu. Oi, labai daug. Nedirbau nes is darbo atleido. Vat ir visa teisybe. Nueik i parduotyuve kurioj dirbau ir pasiklausk direktoriaus. Kam as cia tau teisintis turiu? O tavo broliukas is manes narkomane, prostitute ir visokia kitokia padaryt nori, cia tai didvyriskumas. Per tris menesius vaika aplanke kiek kartu? oi, nesuskaiciuoju, netgi du kartus buvo atvykes, gal tris, bet tikrai ne daugiau. jis vaiku rupinasi. Pameni ka jam paskutini karta nupirko? as kiek prasau kad ka nupirktu kazkaip nesulaukiu, o ir pinigu ne marias duoda,k nors visi cekiai surinkti ir jis issiveze. ai, zodziu, gink ir toliau savo stebuklingaji broleli...
jollyn
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 17:42)
*

oij, miela greisi, kaip nenutruko? jei as jau pavargau jo klaust kada atvaziuos, gal gali paziuret pora valandu kai man yra reikalu? ka jis, dirbu dirbu dirbu? sekmadieni neturi kada nes rage sedi, nera kaip suderint tevo pareigu su alaus gerimu. tai kad cia as kalta viena sakau, prisipazystu, bet jau jis kad su vaiku santykius palaiko, rysius, cia jau nesakyk. ar as jam neleidziu? as sakiau, jei nemokesi alimentu, tai ir vaiko ner ko ziuret. o seip i uzsieni as vaika issivest turiu pilna teise. jei man cia negeros materialines salygos, kodel as negaliu vaziuot kur geriau? ir nereikia cia prikist kad vel neleisiu su vaiku matytis. kodel as turiu jam pati skambint ir sakyt kad nupirktu vaikui ta ta ir laukt kaip is dangaus malones? matomai manai kad jau tavo brolelis tai oj, liuks tevelis. tarp kita ko jis galejo pasakyt kai as buvau nescia kad daryk ka tu nori, man vaiko nereikia. ir nebutu dabar tokios koses. bet tai nea, per prievarta jis su manim buvo. as jo neverciau. galejo sakyt eik po velniu. nori gimdyk nori ne, manes cia nekisk.
rena
QUOTE(Klepesova @ 2007 01 27, 19:12)
Apsimesiu durnele ir tiek, gal taip ir bendravimą dar išgelbėsiu ir meškos paslaugos nedarysiu. maža kas dar sugalvos kad pavydėjau jai "laimės" ir "šeimą" ardžiau.  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(jollyn @ 2007 01 28, 12:48)
*

serialas tesiasi unsure.gif
Langoza
eitu aiskintis tarpusavyje, o ne per foruma doh.gif

serialai yra geris biggrin.gif
jollyn
QUOTE(leliux @ 2007 01 28, 16:16)
eitu aiskintis tarpusavyje, o ne per foruma  doh.gif

serialai yra geris  biggrin.gif
*

gerai butu kad ji man tiesiai kazka sakytu, tik grasina kad as narkomane, paleistuve ir alkoholike, ir nenusipelniau teises auginti savo vaika. jei ne mano mama tas vaikas dabar butu plikas basas ir be pastoges ir neturetu ka valgyt su tokiu vyru gyvenant
o del darbo ka ji sake, tai vos suzinojes virsininkas mane atleido. durna buvau kad nesikreipiau del darbo teisiu pazeidimo. nes buvau tasj darbe neisdirbus bandomojo laikotarpio/,
VAIDAZ
Nesuprantu aš kai kurių moterų- jei tėvas nepakankamai vaiku nesirūpina, kreipkitės į teismą. Nustatys kiek laiko ir babkių tas tėvelis turi skirti kas mėnesį. Ir nereiks prašyti, maldauti ar laukt dangaus malonės. Ir jokie tretieji asmenys viešai tavo skalbinių nevelės... Tai vienintelis civilizuotas būdas...
Aš pati likau viena 3 nėštumo mėnesį, sukuosi ir malonės nelaukiu... O alimentams prisiteisti bus laikas iškart po vaikučio gimimo. Ir iš pirmo, ir iš antro vaikučio tėvo reikalauju tik to, kas pagal įstatymą priklauso...
Nereikia manyti, kad jei tu susilaukei vaikučio, tai dabar gali tikėtis iš spermos donoro visiško išlaikymo ir sau, ir vaikučiui. Juk vaikas abiejų, tai ir išlaikymas abiejų rūpestis... rolleyes.gif g.gif
rena
kazkoks viesas skalbiniu skalbimas lotuliukas.gif
VAIDAZ
QUOTE(rena @ 2007 01 28, 18:35)
kazkoks viesas skalbiniu skalbimas lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Langoza
nu mergos, viskas cia gerai thumbup.gif

prasom tesini ax.gif eile pasisakyti greisi ax.gif nail.gif
rena
QUOTE(leliux @ 2007 01 28, 19:28)
prasom tesini  ax.gif eile pasisakyti greisi  ax.gif  nail.gif
*

lotuliukas.gif
x failai
QUOTE(VAIDAZ @ 2007 01 28, 19:38)
Nesuprantu aš kai kurių moterų- jei tėvas nepakankamai vaiku nesirūpina, kreipkitės į teismą. Nustatys kiek laiko ir babkių tas tėvelis turi skirti kas mėnesį. Ir nereiks prašyti, maldauti ar laukt dangaus malonės. Ir jokie tretieji asmenys viešai tavo skalbinių nevelės... Tai vienintelis civilizuotas būdas...
Aš pati likau viena 3 nėštumo mėnesį, sukuosi ir malonės nelaukiu... O alimentams prisiteisti bus laikas iškart po vaikučio gimimo. Ir iš pirmo, ir iš antro vaikučio tėvo reikalauju tik to, kas pagal įstatymą priklauso...
Nereikia manyti, kad jei tu susilaukei vaikučio, tai dabar gali tikėtis iš spermos donoro visiško išlaikymo ir sau, ir vaikučiui. Juk vaikas abiejų, tai ir išlaikymas abiejų rūpestis...  rolleyes.gif  g.gif
*

aš pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif Šioj situacijoj atrodo,kad teismas-geriausia išeitis
O tas pastovus prašymas,skambinėjimas,čekių rinkimas-tik savęs žeminimas doh.gif jei vyras nenorės,nieks neprivers jo būti su vaiku verysad.gif Nu,bet čia tik mano nuomonė-nebuvau tokioj situacijoj,todėl vertint sunku blush2.gif
greisi
QUOTE(jollyn @ 2007 01 28, 14:48)
1. na melavau, tai didziausia mano klaida, bet jau tikrai ne is blogos valios, o jusu seimynele niekas nesinaudojo, pinigus kad paemiau, na prisipazystu,
2. mano motina vos ne tris tukstancius i ten sukiso,
3. o is jusu puses ( ne is tavo mielojo broliuko) lovyte, ciuzinelis ir trys maisai drabuziu. Oi, labai daug.
4. ... is manes narkomane, prostitute ir visokia kitokia padaryt nori, cia tai didvyriskumas.
5. Per tris menesius vaika aplanke kiek kartu? oi, nesuskaiciuoju, netgi du kartus buvo atvykes, gal tris, bet tikrai ne daugiau.
6. as kiek prasau kad ka nupirktu kazkaip nesulaukiu, o ir pinigu ne marias duoda, nors visi cekiai surinkti ir jis issiveze.
7. ai, zodziu, gink ir toliau ...
*

pavarysiu kaip prym:
1. šaunuolė kad pagaliau prisipažysti, pirmą kart girdžiu clap_1.gif
2. gi butas dėdės ir tavo tėtis keičia radiatorius lotuliukas.gif
3. o dabar atsisėsk ir pagalvok ar tikrai jau taip tave nuskriaudė. turbūt minimum kokio butelio norėjai
4. kaip iš tavęs gali taip padaryt nesuprantu? g.gif
5. pati rašei kad neleisi matyt
6. o tai tau visų marių reik. nu pati pasiūlyk gal visą algą tau atiduos lotuliukas.gif O už čekius gi atidavė dar šį mėn.
7. jo gi nieks negina, tik nereik čia visų bėdų jam vienam pripaišyt ir verkšlent kad tave nuskriaudė
Papildyta:
QUOTE(jollyn @ 2007 01 28, 16:09)
tarp kita ko jis galejo pasakyt kai as buvau nescia kad daryk ka tu nori, man vaiko nereikia. ir nebutu dabar tokios koses. bet tai nea, per prievarta jis su manim buvo. as jo neverciau. galejo sakyt eik po velniu. nori gimdyk nori ne, manes cia nekisk.
*

Šiaip tai turėtum būt patenkinta kad tau taip nepasakė. Nežinau ar ten per prievartą taip su tavim buvo, bet buvo ir tau po velnių eit nesakė. bet tau viskas negerai, kad su tavim buvo negerai,kad jau be tavęs irgi negerai. Pati nežinai ko nori.

Papildyta:
QUOTE(jollyn @ 2007 01 28, 16:21)
gerai butu kad ji man tiesiai kazka sakytu, tik grasina kad as narkomane,
*

Nu taip ir padarysiu. OK?
Nu bet aš tau grąsinau kada nors ir dar kad tu narkomanė? Pirmą kart girdžiu, tikiuos nu tik ne tokia.
cry.gif nepažinočiau tavęs tai paskaičius apsiverkčiau
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.