Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Laukiuosi, vienai sunku (2)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaiką auginu viena
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
rena
QUOTE(Savannaa @ 2007 01 13, 22:38)
Buda labai keista pasirinkai noredama Pasauli pagrazinti  g.gif
Ir mano vaiko gailet nereikia, kaip minejai, kad tau jo gaila. Verciau nuvaziuok i vaiku namus ir tu vaikuciu pagailek !
*

drinks_cheers.gif
juk jie auga be mamos ir tetuko ir namu silumos, o vienisu mamu vaikai tikrai ne vargsai ir dar net kai kurie gyvena pas mama geriau, nei pilnoje seimoje.
Langoza
uzvedant tema, prasom nedaryti klaidu tongue.gif
rena
QUOTE(leliux @ 2007 01 14, 08:20)
uzvedant tema, prasom nedaryti klaidu  tongue.gif
*

atsiprasau blush2.gif bet pati pastebejau tik, kai jau uzvedziau, o pataisyti nejo ax.gif
Poli1
QUOTE(leliux @ 2007 01 14, 09:20)
uzvedant tema, prasom nedaryti klaidu  tongue.gif
*

QUOTE(rena @ 2007 01 14, 13:04)
atsiprasau blush2.gif
*

Man susidarė toks įspūdis, kad mūsų renačka yra įsimylėjusi wub.gif
mikke
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 14, 21:53)
Man susidarė toks įspūdis, kad mūsų renačka yra įsimylėjusi  wub.gif
*

O man atrodo, kad ji labai alkana buvo biggrin.gif
rena
QUOTE(Poli1 @ 2007 01 14, 21:53)
Man susidarė toks įspūdis, kad mūsų renačka yra įsimylėjusi  wub.gif
*

ji jau senai isimylejusi, jau zinok 9m. doh.gif

QUOTE(mikke @ 2007 01 14, 22:20)
O man atrodo, kad ji labai alkana buvo biggrin.gif
*

sis jusu pastebejimas buvo daug tikslesnis blush2.gif

merginos prasau sneketi i tema smile.gif
Ambro
Jau sutvarkiau pavadinimą smile.gif

Sėkmės jums, mergaitės, išgyvent vienoms mirksiukas.gif 4u.gif
rena
QUOTE(Ambrozija @ 2007 01 16, 09:40)
Jau sutvarkiau pavadinimą  smile.gif
Sėkmės jums, mergaitės, išgyvent vienoms  mirksiukas.gif  4u.gif

*

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
jollyn
o man buvo biskuti kitaip, gyvenome nesusituoke, nescia buvau niekas manim nesirupino. Mielasis ejo kur norejo , dare ka norejo. savu lesu neturejau, saldytuve ir pele butu pasikorusi smile.gif ir buvo lygiai taip, kaip besilaukdama buciau viena... O kai pagimdziau, tai manasis parnese mergyte ir nuteske su krepsu ant zemes... Taip isiutau... gera valanda verkiau.... Po to nusprendziau kad vaziuoju pas savo tevus, bus lengviau... Va jau trecias menuo gyvenam labai puikiai, tik alimentus reikia prisiteist. Laikykites visos, juk vaikams reikia stipriu mamyciu smile.gif)
mikke
QUOTE(jollyn @ 2007 01 18, 09:52)
Va jau trecias menuo gyvenam labai puikiai, tik alimentus reikia prisiteist. Laikykites visos, juk vaikams reikia stipriu mamyciu smile.gif)
*

Sveikute, jollyn 4u.gif
Smagu girdet, kad jums su mazyle puikiai sekasi thumbup.gif Labai grazus jos vardas wub.gif
Maniske irgi panasaus amziaus - argi jos ne fainuoles wub.gif O tie kvaili tetukai tikrai daug praranda, viso to nematydami mirksiukas.gif
Langoza
QUOTE(jollyn @ 2007 01 18, 10:52)
oPo to nusprendziau kad vaziuoju pas savo tevus, bus lengviau... Va jau trecias menuo gyvenam labai puikiai, tik alimentus reikia prisiteist. Laikykites visos, juk vaikams reikia stipriu mamyciu smile.gif)
*

nu saunuole tu, kad palikai toki dieda bash.gif siaubiakas. o jis bent pasidomejo per situos menesius, kaip jus? unsure.gif

styprybem jums abiems 4u.gif
Shater
QUOTE(jollyn @ 2007 01 18, 10:52)
o man buvo biskuti kitaip, gyvenome nesusituoke, nescia buvau niekas manim nesirupino. Mielasis ejo kur norejo , dare ka norejo. savu lesu neturejau, saldytuve ir pele butu pasikorusi  smile.gif ir buvo lygiai taip, kaip besilaukdama buciau viena... O kai pagimdziau, tai manasis parnese mergyte ir nuteske su krepsu ant zemes... Taip isiutau... gera valanda verkiau.... Po to nusprendziau kad vaziuoju pas savo tevus, bus lengviau... Va jau trecias menuo gyvenam labai puikiai, tik alimentus reikia prisiteist. Laikykites visos, juk vaikams reikia stipriu mamyciu smile.gif)
*

Oi,kokios panasios musu istorijos!Net dukreles gime ta pacia diena! As irgi ja auginu viena,tiesa pasakius,dabar manau,kad taip yra geriau!
Klepesova
Va protingos merginos čia renkasi. O mano pažystama.... Net nežinau patarkite pasakyti jai ar ne, jos sugyventinis kai ji laukėsi į kairę ir į dešinę, bei dar naujų krypčių susirasdavo (pati nemačiau, nežinau, bet jo "kolegos" mane apšvietė su potekste "tu pasakyk jai" ) nedrysau aš jai pasakyti, kažkaip negalėjau ir taškas: visų pirma pati nemačiau su žvake nestovėjau, negaliu ir teigti. Tik kai ji man pasakė, kad jos brangusis 800Lt uždirba dirba 6 kartus per savaitę po 12h VILNIUJE, man galiausiai susidarė įspūdis, kad gal tai ir tiesa. Na nuo kada tokį atlyginimą laiko žmogui kuris jau 3metus dirba toje pačioje firmoje? Atseit dirba 4 dienas 2 naktis. Na nežinau aš tokių grafikų ir tokių atlyginimų. Vėl nieko nesakiau- tyliu, jis ją išlaiko (nors koks čia išlaikymas bet... vis pinigai) turi mažiukę 1metukų. Tai tyliu jau gerus 1,5metų. Ji atrodo laiminga, bet visi aplinkui žino koks tas jos "auksinis berniukas". Ir kažkodėl visi laukia kol aš pasakysiu. Na negaliu, kažkaip liežuvis neapsiverčia, o jei pasakius kils skandalas ir ji liks viena? Nemanau, kad man padėkos. Greičiau kaltins visais nebūtais dalykais. Gal geriau apsimesti, kad nieko nematai ir negirdi?
Langoza
dazniausiai taip jau yra, kad jei pasakai kazka blogo apie drauges vyra/meiluzi/drauga tai pati kalciausia ir lieki. nu idomu, o ji pati tokia naivi, kad jis jai toks geras, t.y. ji nemato ir nezino nieko blogo apie ji, ar tiesiog susigyveno su juo tokiu, koks jis yra, ir taip jai gerai g.gif

tokios aklosios moterys laikosi isikibusios tu savo netiksu vyru ir dziaugiasi trupineliais laimes, silumos, galu gale pinigu.

o tik tu, Klepesova (nu nick'as prikolnas tavo thumbup.gif lotuliukas.gif ) galetum tiesa pasakyt? nu as asmeniskai pati nesakyciau. nebent su kazkuo, kad nebuciau kalta viena. nes tokiose situacijose daznai buna,kad atveres akis (o tiksliau tik bandes tai padaryti) zmogus lieka kalciausias, nes jis pavydi laimes, ir gal net nori to vyro blink.gif

bet akis atvert reiktu, nes su tokiu paslemeku gyvenant anksciau ar veliau teks skirtis. gaila ne tik moters, kuri gal surastu jos verta vyra, bet vaiko.

o jei ir kiltu tas skandalas ir ji liktu viena, tai nera pats baisiausias ir blogiausias variantas

tai tik mano nuomone ax.gif
Klepesova
Kažin ar tiesiai sugebėčiau pasakyti, aplinkeliais bandžiau, dar kai nežinojau, kad ji laukiasi tiesiai šviesiai esu pasakius: toks bernas tik smaginimuisi, bet ne gyvenimui kartu. Nepatiko jis man. Dėl praeities: ji man pripasakojo kooooks jis vargšiukas, kaip su juo visi blogai elgėsi nuo brolių, tėvų iki draugų, buvo pakliuvęs į kalėjimą, bet sėdėjo "nekaltas" tiesiai šviesiai pasakiau- visas Lukiškių kalėjimas pilnas nekaltų, kaltų nesodina. tada nešnekėjome gal porą mėnesių. Negali žmogų skriausti visi, reiškiasi arba jis psichiškai nestabilus ir jam vaidenasi, arba meluoja. Pykomės juodai dėl jo, po to sužinojau, kad laukiasi, po to prisidėjo dar žiedelių. Net nežinau. Gal nesakysiu jau nieko. Pavargau atvėrinėt akis. Protingas iš svetimų klaidų pasimokina, kvailam ir savų per maža. Ne pirmas toks diegas pas ją, nežinau, mergina gražutė, keletas pažystamų buvo dėl jos galvą pametę. jai negerai- per žemi, negražūs. O susiranda tooookius fruktus, kad plaukai šiaušiasi: vienas persekiojo, kitas net į butą per langą lipo (gerai, kad namie jos nebuvo), trečias toks pavydus buvo, kad suplėšė net giminių nuotraukas. Dieve na ir limpa prie jos nenormalūs. Ji tarytum juos pritraukia, ir kas keisčiausia jei bus gražus normalus vyras ir pabaisuokliškas durnius ji pasirinks durnių ir jai jis bus pats gražiausias pasaulyje.
Na gerai sakykim išsiskirs liks ji viena- su manim gal metus nešnekės (savaime suprantama juk aš būsiu kalta), o kas paskui? susiras "dar geresnį" neduokdie pedofilą? Ir ką vėl man kištis?
Teisybė dar nepasakojau, bandžiau aš jai papasakoti vos ne jos istoriją tik atseit "taip buvo su gera mano drauge" visą istoriją jos perpasakojau tik truputį pakeitusi, nesuprato, pasakė "na ir durnė ta tavo draugė, aš iš karto suprasčiau" galvojau mirsiu frusty.gif . Na neina gražiai man tų rožinių akinių nuimti, nuplėšti- moku, bet tai skausminga. verysad.gif
Langoza
ooo... nu tai ji pati tokia doh.gif atsiprasant, visiska kvaisa doh.gif

gal tikrai geriau nesakyk. nes kaip ir minejau, tokiose situacijose tik tu pati kalta ir liksi doh.gif nors blemba, jeigu grazi normali merga, negi negaletu kito susirast. ko gero, kol jis gerai nepamokys tol ir bus ji su juo laiminga unsure.gif
Shater
Palikit ramybej ta moteriske,ji visai laiminga. Ir nenori ji skirtis,ir nesiskirs su tuo baisuokliu,jai patinka taip gyventi. Ko cia dar zmonems akis atverineti,pagal savo pasaulio samprata mokinti gyventi. Na ji yra kvailute,gyvena kvailutes gyvenima.Ir gyvens. Kodel trukdyti? Ar ji skundziasi,dejuoja,praso pagalbos? Nugi ne!!
Wovere
As ir anksciau teisybes iskotoja buvau, dabar taip arsiai nesikisu, nors ir mano geriausia drauge butu, pasakau tik po visko, kad tas vyras mano akimis ziurint buvo, na nerandu zodziu smile.gif ir viskas ir nesipykstam, nes gerai pastebeta buvo vieni is kitu klaidu mokosi, kitiems ir savos klaidos nepadeda...
Juodulys
Na, aš tai tikrai nesakyčiau, bo tik susipyksit 4u.gif Va, aš aštuonis metus tampausi su vedusiu, žmona ne kartą užsiokino, dabar aš jo vaiką 2.5 metų auginu, o jie vistiek kartu gyvena lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tipo ji to nežino? Tipo tokia kvaila?Tikrai ne schmoll.gif schmoll.gif Ji turi savo gyvenimo planą, savo supratimą ir tiek 4u.gif Vienos negali pakęsti vienintelio vyro nuėjimo į šalį, nors gal ir lengvinančių aplinkybių yra, o kitoms tai ne bėda - kitose vietose prioritetus mato 4u.gif Tad, tylėk ir negadink nervų nei jai, nei sau 4u.gif
jollyn
[quote=Klepesova,2007 01 18, 21:18]
na, manasis sugyventinis tai nelakstydavo paskui mergu sijonus, bet vat kai tik iseidavo bokaliukui alaus, tai grysdavo kaip lapas ir paryciais. Paskui draugus lakste, o jei kam atsakydavo kad neis, tai uzmesdavo draugai replika "Tu ka, ne vyras" ir viskas. dingdavo paskui savo sebrus. isejau ir esu laiminga. o tavo draugei akis uzdenge ir ausis uzkimso meile. Man irgi taip buvo. Koks darbas ir dar vilniuje uz 800lt????? Cia ir ne labai protingas zmogus suprastu kad niekas neina siais laikais uz tiek dirbti. atvesk ja i prota. vienai jai dar geriau bus... Bet cia tik mano nuomone smile.gif
astulkinas
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 19, 14:30)
Na, aš tai tikrai nesakyčiau, bo tik susipyksit 4u.gif Va, aš aštuonis metus tampausi su vedusiu, žmona ne kartą užsiokino, dabar aš jo vaiką 2.5 metų auginu, o jie vistiek kartu gyvena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tipo ji to nežino? Tipo tokia kvaila?Tikrai ne schmoll.gif  schmoll.gif Ji turi savo gyvenimo planą, savo supratimą ir tiek 4u.gif Vienos negali pakęsti vienintelio vyro nuėjimo į šalį, nors gal ir lengvinančių aplinkybių yra, o kitoms tai ne bėda - kitose vietose prioritetus mato 4u.gif Tad, tylėk ir negadink nervų nei jai, nei sau 4u.gif
*

Manau tikrai viską žino , tiesiog joms taip patogiau. Aš su savo ex'o žmona ir susitikus ne kartą buvau ir kartu kabake mus ne kartą užtikus buvo , nu ir ką maniškis imdavo mane už " škirkos " ksakant ir palikdavom ją vieną , bet ji niekada nesiėmė jokių priemonių , tol kol jis to nepadarė rolleyes.gif
Constansa
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 19, 14:30)
Na, aš tai tikrai nesakyčiau, bo tik susipyksit 4u.gif Va, aš aštuonis metus tampausi su vedusiu, žmona ne kartą užsiokino, dabar aš jo vaiką 2.5 metų auginu, o jie vistiek kartu gyvena lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tipo ji to nežino? Tipo tokia kvaila?Tikrai ne schmoll.gif  schmoll.gif Ji turi savo gyvenimo planą, savo supratimą ir tiek 4u.gif Vienos negali pakęsti vienintelio vyro nuėjimo į šalį, nors gal ir lengvinančių aplinkybių yra, o kitoms tai ne bėda - kitose vietose prioritetus mato 4u.gif Tad, tylėk ir negadink nervų nei jai, nei sau 4u.gif
*

pritariu tau 4u.gif
kiekvienas pagal save prioritetus susideda. ir dar nuo pačio žmogaus priklauso. Gal ir pernelyg materialiai nuskambės, bet jei vyras normaliai išlaiko šeimą (tarkim žmona nedirba ar uždirba ženkliai mažiau) ir vaikšto į kairę ir toks yra jo būdas, tada keisk nekeitus, nieko nepasikeis. tik prarasi tą šiltą lizdelį (ne konkrečiu atveju taikau) ir pati liksi ant ledo. Būna ir tokių, kurie kartą ar du nuėję ir pagasdinti, kad šeima sugriuvo, tampa beveik auksiniai biggrin.gif

o dėl sakymo, tai aš irgi nesakyčiau
o jei dar ir užuominomis nesupranta, tai tikrai nieko nebesakyčiau, nes tikės ji tik tuom kuo pati norės tikėti
astulkinas
aš dar galvoju , kad kox skirtumas , visi diedai eina , tai kam čia viską griauti...vis geriau savas pašonėj , o ir vaikų tėvas...kam ten viską iš naujo pradėt , jei tas pats laukia...o čia dar kiek vaznios su viskuo...tai geriau sėdėt ir tylėt. nors čia manau dar nuo natūros priklauso , aš geriau viena turbūt būčiau , nors negali žinot , kol savo kailiu to nepatyrus unsure.gif
rena
Sutinku, kad nuo naturos priklauso.
O dazniausiai, tos vat tokios kurios viskuo aprupintos, jos ir taiksi su ta padetim, del to, kad pacios savim ir nemoketu pasirupinti, juk sdi ant viso gatavo.

O kas del draugiu, pasakyti nepasakyti, pati neseniai buvau tokioje situacijoje doh.gif
Tai va tylejau dantis sukandus kokius 2-3m. dalinai todel, kad ir jis draugas ir ji, ir as jios kazkada supazindinau, tai kazkaip ir norejos juos matyt kartu ax.gif na zo nieko jiems ten nesilipde ir kai suzinojau, kad vistiek eina link skirybu ir jis mazdaug tipo cia mano cia mano ( na del turto), jau as tada neistveriau ir pasakiau, kad jis seniai turi kita doh.gif drauge ant manes supyko, na pokalbis baigesi ne kaip schmoll.gif verysad.gif likai kalta, kad tiek laiko tylejau.
O as jai sakiau, kad nenorejau kistis ir gal butum nepatikejus, na zo dabar jau skirybos baiges, o mes draugaujam toliau thumbup.gif supratinga ji pas mane thumbup.gif wub.gif
Constansa
QUOTE(astulkinas @ 2007 01 20, 12:55)
aš dar galvoju , kad kox skirtumas , visi diedai eina , tai kam čia viską griauti...vis geriau savas pašonėj , o ir vaikų tėvas...kam ten viską iš naujo pradėt , jei tas pats laukia...o čia dar kiek vaznios su viskuo...tai geriau sėdėt ir tylėt. nors čia manau dar nuo natūros priklauso , aš geriau viena turbūt būčiau , nors negali žinot , kol savo kailiu to nepatyrus  unsure.gif
*

QUOTE(rena @ 2007 01 20, 13:16)
Sutinku, kad nuo naturos priklauso.
O dazniausiai, tos vat tokios kurios viskuo aprupintos, jos ir taiksi su ta padetim, del to, kad pacios savim ir nemoketu pasirupinti, juk sdi ant viso gatavo.

O kas del draugiu, pasakyti nepasakyti, pati neseniai buvau tokioje situacijoje doh.gif
Tai va tylejau dantis sukandus kokius 2-3m. dalinai todel, kad ir jis draugas ir ji, ir as jios kazkada supazindinau, tai kazkaip ir norejos juos matyt kartu ax.gif na zo nieko jiems ten nesilipde ir kai suzinojau, kad vistiek eina link skirybu ir jis mazdaug tipo cia mano cia mano ( na del turto), jau as tada neistveriau ir pasakiau, kad jis seniai turi kita doh.gif drauge ant manes supyko, na pokalbis baigesi ne kaip schmoll.gif  verysad.gif likai kalta, kad tiek laiko tylejau.
O as jai sakiau, kad nenorejau kistis ir gal butum nepatikejus, na zo dabar jau skirybos baiges, o mes draugaujam toliau thumbup.gif supratinga ji pas mane thumbup.gif  wub.gif
*

skirtingais žodžiais išsireiškiam, bet mastom žiūriu panašiai biggrin.gif
rena
QUOTE(Rutele24 @ 2007 01 20, 12:36)
skirtingais žodžiais išsireiškiam, bet mastom žiūriu panašiai  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
greisi
QUOTE(jollyn @ 2007 01 18, 11:52)
o man buvo biskuti kitaip, gyvenome nesusituoke, nescia buvau niekas manim nesirupino. Mielasis ejo kur norejo , dare ka norejo. savu lesu neturejau, saldytuve ir pele butu pasikorusi  smile.gif ir buvo lygiai taip, kaip besilaukdama buciau viena... O kai pagimdziau, tai manasis parnese mergyte ir nuteske su krepsu ant zemes... Taip isiutau... gera valanda verkiau.... Po to nusprendziau kad vaziuoju pas savo tevus, bus lengviau... Va jau trecias menuo gyvenam labai puikiai, tik alimentus reikia prisiteist. Laikykites visos, juk vaikams reikia stipriu mamyciu smile.gif)
*

Oi vos nemiriau iš juoko. Nu blyn papasakosiu kitą tavo gyvenimo pusę.Pirma,kaip tu su juo susipažinai.Mažiau reik trankytis su nepažįstamais ir skėtaliotis kam papuola,pati atvažiavai iš Ariogalos,primetusi vargšelę,užsikorei jam ant sprando,prisiplakei gyventi pas jo tėvus.Nieks tau nieko nesakė.Paskui pati prisigyrei kad turi "dėdės butą" į kurį išsitempei ir "sugyventinį".Pasirodo tas butas nuomojamas iš agentūros.Neturėjai pinigų?Tai aišku visi normalūs žmonės dirba ir užsidirba,o tu tik melžei ir sėdėjai namie,vos tik sužinojusi kad esi nėščia,lyg tai būtų liga,tuo labiau kad darbas nebuvo sunkus.O kiek dar pavogei pinigų?Kas nuiminėjo pinigus nuo "sugyventinio" lizingo kortelės be žinios?Pati iš to "sugyventinio" pavogei 2000lt, o kiek dar nežinoma. Pati su juo lakdavai kiekvieną dieną,tai ko tu dar nori?Kiek prisimelavai net tingiu vardint.Gyvenai pasakų pasauly,pati buvai patvirtinus kad tau reik pas psichologą dėl tavo melo.Būtum mažiau kūrus pasakas tai gyventum ir nesibėdnialintum.Dar tokio žmogaus nebuvau sutikus kaip tu.Gal dar nori kad toliau pasakočiau apie tavo "žygdarbius"?Taip kad tikrai nesiskųsk, nes pati ir užvirei tokią melodramą.
Labiausiai tai kenčia tavo vaikas,pati pamastyk atsisėdus apie viską ką pridarius ir ko tu nori kad su tavim žmonės gražiai elgtųsi.Gaila kad taip atsitiko bet pati kalta ir nevers bėdos TIK savo sugyventiniui (nors neteisinu buvo ir jo klaidų)
astulkinas
blink.gif blink.gif blink.gif
oho kox čia serialas doh.gif
Langoza
blink.gif ooo kaip idomu thumbup.gif nugi nugi prasom tesini unsure.gif ax.gif
rena
QUOTE(greisi @ 2007 01 23, 22:04)
*

man lb ydomu pasidare, o koks skirumas jums kaji cia meluoja ar ne g.gif
Kiek suprantu, tai cia yra isipainiojas ir trecias amuo, tai gal JUS greisi g.gif
Juodulys
Uau, Greisi turbūt tik tam į forumą ir užsiregistravo, kad savo šį postą parašytų g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet nereikėjo vargt, bo mes tikrai to "asilėlio", kuriam ant kaklo "užsikorė", o po to kaip kokį veršį į "dėdės butą" nusivedė nepateisinsim, kad ir kaip ten buvo schmoll.gif schmoll.gif Mes čia labai mylim vaikučius ir nekenčiam tų, kurie juos palieka, nepriklausomai nuoto, ar tai vyriškės, ar moteriškė 4u.gif
Medinis
būtų įdomu, jei <greisi> pirmoji būtų aprašiusi situciją - atvažiavo, prisimelavo, apvogė ir tt... tikriausiai pritariamasis choras būtų vieningai užgiedojęs - oi kokių būnaaaaaaa, gerai, kad mes ne tokiooooos.
panelė Prym
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 10:02)
būtų įdomu, jei <greisi> pirmoji būtų aprašiusi situciją - atvažiavo, prisimelavo, apvogė ir tt... tikriausiai pritariamasis choras būtų vieningai užgiedojęs - oi kokių būnaaaaaaa, gerai, kad mes ne tokiooooos.
*

Jei greisi būtų pasakiusi, kad atvažiavo, apsimelavo, todėl vyras vaiko nelanko ir neišlaiko - kažkodėl smarkiai abejoju dėl pritariamojo choro. Kad ir kokie būtų tėvų santykiai, vaikas dėl to neturi kentėt.
Vat vienu dalyku tai vyrai už moteris pranašesni - solidarumu. Akivaizdu, kad kažkoks kiaulėnas apstūmė dvi moteriškes, tai jos ne tai kad jam susitarusios sėdimąją atspardytų, ne, jos viena paskui kitą registruojasi į forumą ir virtualybėje drasko viena kitai akis. Ir dar viena nuskriaustoji pusė aiškina kitai, jog toji apsimelavusi, apsivogusi ir dėl to jos vaiko tėvas neišlaiko. Gražu...
P.S. Jūs gal laisvalaikiu praktikuojate aiškiaregystę, kad taip gerai žinote, kas "būtų, jeigu būtų"?
Juodulys
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 11:24)
Jei greisi būtų pasakiusi, kad atvažiavo, apsimelavo, todėl vyras vaiko nelanko ir neišlaiko - kažkodėl smarkiai abejoju dėl pritariamojo choro. Kad ir kokie būtų tėvų santykiai, vaikas dėl to neturi kentėt.
Vat vienu dalyku tai vyrai už moteris pranašesni - solidarumu. Akivaizdu, kad kažkoks kiaulėnas apstūmė dvi moteriškes, tai jos ne tai kad jam susitarusios sėdimąją atspardytų, ne, jos viena paskui kitą registruojasi į forumą ir virtualybėje drasko viena kitai akis. Ir dar viena nuskriaustoji pusė aiškina kitai, jog toji apsimelavusi, apsivogusi ir dėl to jos vaiko tėvas neišlaiko. Gražu...
P.S. Jūs gal laisvalaikiu praktikuojate aiškiaregystę, kad taip gerai žinote, kas "būtų, jeigu būtų"?
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 10:24)

Aš nežinau, kas "būtų jei būtų", dėl to ir sakau, kad "man įdomu". O tokį dalykėlį puikiai iliustruoja <rena> atvejis apie abortus. Skaičiau ir ilgai galvojau. Labai pamokantis pavyzdys.
panelė Prym
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 11:47)
Aš nežinau, kas "būtų jei būtų", dėl to ir sakau, kad "man įdomu". O tokį dalykėlį puikiai iliustruoja <rena> atvejis apie abortus. Skaičiau ir ilgai galvojau. Labai pamokantis pavyzdys.
*

Gal galima trumpą pavyzdžio atpasakojimą?

Laukiu nesulaukiu tiek jollyn, tiek greisi komentaro - mėgstu negražias istorijas blush2.gif
greisi
[quote=panelė Prym,2007 01 24, 12:24]
*

Jis tikrai nieko "neapstume". Tuo labiau manes. As to "sugyventinio" giminaitė ir taip turbut nelabai butu imanoma g.gif
O kas jums sake kad jis vaiku nesirupina? Vaikui buvo viskas supirkta, Pačia jollyn buvo rūpinamasi, tegul ji pati apsilanko ir pasako ko jai trūko konkrečiai? Nors dar karta pakartosiu buvo tikrai ir jo klaidu.Realybei mes viena kitai tikrai akiu nedraskem, o norejau pora zodziu pasakyt jau po visko, tylejau. Nors buvau sutikus ir teko bendraut.Bet kai man atsiunte nuoroda su jos pasiguodimu "kokia ji vargse" tai jau blyn pratrukau. Ko ji pabego pas mama tai tik delto kad gimus vaikui susitiko abi puses (jos ir jo mamos) ir pradejo aiskintis kame saknys ir pradejo lyst visas melas. Mamytei nuo tokio strioko net pienas dingo. Tai kaip ji norejo kad paskui su ja butu elgiamasi? Kad sakytu oi mieloji vistiek myliu be proto tave. Visas rajonas jos varda isgirdes purtosi ir kaip keiksmazodi mini. Jai tikrai linkiu nueit pas gera psichologa vien del vaiko, kad nors truputi pasikeistu. Tegul dziaugiasi kad turi auksine savo mama,kuri tiek suzinojus kiek jai prisekta pasaku ir melo (nors dar tikrai ne viska zino) priemem ja atgal.
Vaikucius pati be galo myliu nes ir pati turiu, o "sugyventinis" vaiko tevas pats tikrai mielai pasiimtu mergaite ir ja augintu,kad tik tos "vargseles, nuskriaustos, badu marintos (kaip guodesi kad saldytuve ir pele butu pasikorus, kurgi ne jei valgyt niekad nedaro,nezino kam mesa naudojama,o gryzus "sugyventiniui" is darbo pirmi zodziai kur vaziuojam pavalgyt? Nors pasikartosiu nedirbo jau tik suzinojus kad laukias,nes ji per didele ponia ir darbe "nesciu nenori").Bet cia jau teismas spres.Ir manau ilgai viskas vyks.O jei idomu is kur tiek viska zinau galiu jos pacios skypo sneka atsiust savo "sugyventiniui" pacios nustebsit kaip kaip tas pats zmogus gali but dviveidis.
Nu blyn pratrukau. Negaliu pakest kaip guodziasi ji visur kur papuola. Cituoju "matau kaip visi aplinkui graziai gyvena ir as taip noriu tai ir meluoju" . Idomu kur tas grozis, visi turi problemu visiems nesiseka bet zmones bando kapstytis o ne dar giliau i problemas lipti.
Tegul buna isklausytos abi puses. O jos postas jau kaip anekdotas paplito.
Aciu uz demesi, man jau lengviau. 4u.gif
panelė Prym
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 12:13)
[...]
1. O kas jums sake kad jis vaiku nesirupina? Vaikui buvo viskas supirkta, Pačia jollyn buvo rūpinamasi, tegul ji pati apsilanko ir pasako ko jai trūko konkrečiai?
2. Ko ji pabego pas mama tai tik delto kad gimus vaikui susitiko abi puses (jos ir jo mamos) ir pradejo aiskintis kame saknys ir pradejo lyst visas melas.
3. Mamytei nuo tokio strioko net pienas dingo. [...]
4. Vaikucius pati be galo myliu nes ir pati turiu, o "sugyventinis" vaiko tevas pats tikrai mielai pasiimtu mergaite ir ja augintu,kad tik tos "vargseles, nuskriaustos, badu marintos
5. (kaip guodesi kad saldytuve ir pele butu pasikorus, kurgi ne jei valgyt niekad nedaro,nezino kam mesa naudojama,o gryzus "sugyventiniui" is darbo pirmi zodziai kur vaziuojam pavalgyt?
6. Nors pasikartosiu nedirbo jau tik suzinojus kad laukias,nes ji per didele ponia ir darbe "nesciu nenori").Bet cia jau teismas spres.Ir manau ilgai viskas vyks.
7. O jei idomu is kur tiek viska zinau galiu jos pacios skypo sneka atsiust savo "sugyventiniui" pacios nustebsit kaip kaip tas pats zmogus gali but dviveidis.
[...]
*

Kas per žmogus kiekviena iš jūsų, neimsiu analizuoti, nes nė vienos nepažįstu. Tik manau, kad jei turi ką nors pasakyti, tai sąžiningiausia tai padaryti žiūrint žmogui į akis, o ne prisidengus nicku internete. Negražu viešai baltinius skalbti, juo labiau savo šeimos. Tik jūsų žodžiams turiu keletą komentarų:
1. O kodėl ji pati turi kur nors važiuoti ir prašyti? Normalus tėvas pats turėtų atvažiuoti ir vaiku pasirūpinti. Ir jei vaikui kas nors ir buvo supirkta, tai garantuotai jau spėjo išaugti.
2. Įdomu, o ko abiejų pusių mamelėms iš viso reikėjo kištis į poros santykius?
3. Iš konteksto atrodo, lyg ji būtų pati kalta, kad jai pienas dingo...
4. Reikia tikėtis, tėvelis tik vaikui gimus pripažino tėvystę, nuolatos lankė dukrą ir pervedinėjo pastovias dideles pinigų sumas, o gal net pasiėmė vaiko auginimo atostogas? Ir tai tokia tikimybė abejotina, nes yra LAT rekomendacija ar kokis kitas dalykas (nu gyvenime neatsiminsiu tų teisinių terminų) teigia, kad vaiko iki 3 metų ryšys su motina yra stipresnis nei su tėvu. Juo labiau, kai tas vaikas tik su ja gyvena. Todėl, kaip sakiau, jei tėvelis turiu bent menką mintį prisiteisti vaiko globą sau, tai turės pateikti blizgančius įrodymus, kad rūpinosi vaiku kaip kažin kas. Kas atrodo labai abejotina iš jūsų pasakojimo.
5. O aš nematau nieko blogo, jei vyras pats pasidarytų valgyt ir dar pasirūpintų nėščia drauge. Turbūt rankos nenukristų? Nors žinant lietuvius vyrus, tai gal ir nukristų...
6. Tikrai, neįtikėtina, kad nėščia moteris gali nedirbti dėl to, kad blogai jaučiasi. Jei nedirba, tai faktas, kad tinginė, o kaipgi kitaip?
7. Kad gal ačiu, ne, jau ir taip pakankamai parašėte, man ką tik per gerklę išlindo negražių dalykų pomėgis.

Viskas, nebesigilinu į šitą temą. Kaip buvo iš tikrųjų, žino tik abi istorijos herojės ir kažkur esantis herojus, kuris man visgi labai primena tipinį spermos donorą - vaiką myliu, noriu, negaliu, bet laiko atvažiuot neturiu, o lito kito man pačiam alaus bonkei reikia. Viskas, baigiu.
Medinis
Viešai baltinius čia daug kas skalbia. O išklausyti antą pusę kartais būna labai naudinga. Įdomu, jei ta antra pusė būtų (cha cha cha, vėl "būtų" smile.gif ) vyras, turbūt jį iš vis sutryptumėt?
greisi
[quote=Medinis,2007 01 24, 13:37]Viešai baltinius čia daug kas skalbia. O išklausyti antą pusę kartais būna labai naudinga. Įdomu, jei ta antra pusė būtų (cha cha cha, vėl "būtų" smile.gif ) vyras, turbūt jį iš vis sutryptumėt?
*

[/qu

Tai jei vaika augiina tai turbut labai vargse yra ir ji nusipelno medalio.
panelė Prym
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 12:37)
Viešai baltinius čia daug kas skalbia. O išklausyti antą pusę kartais būna labai naudinga. Įdomu, jei ta antra pusė būtų (cha cha cha, vėl "būtų" smile.gif ) vyras, turbūt jį iš vis sutryptumėt?
*

Priklausomai nuo to, ką jis pasakytų. Kaip suprantu, tamsta esate vyras. Kiek pastebėjau, vienose temose buvote trypiamas, kitose - ne. Galima daryti išvadą, kad trypimas ir netrypimas tiesiogiai susijęs ne su tuo, kokios lyties yra pašnekovas ir kokie jo ryšiai su vienišomis motinomis (nes čia jų skyrelis, ania?), o su tuo, ką konkretus nickas ir po juo esantis žmogus rašo.
Viešai baltinius gal ir skalbia, o asmeninius konfliktus sprendžia ir pamazgom pilstosi ne taip jau dažnai.
Medinis
QUOTE(panelė Prym @ 2007 01 24, 11:44)
Priklausomai nuo to, ką jis pasakytų. Kaip suprantu, tamsta esate vyras.

Aš vyras. Ir pradėjau šiame skyrelyje rašyti, nes turiu kai ką savyje pakeisti. Pradžia buvo labai sunki, <rena> ir <leliux> žino smile.gif Todėl daugiau sakiau ne savo mintis, o citavau teisinius aktus, nes prieštarauti teisei užtekdavo neapykantos ne visoms. Dabar truputi paprasčiau.
Langoza
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 12:49)
Aš vyras. Ir pradėjau šiame skyrelyje rašyti, nes turiu kai ką savyje pakeisti. Pradžia buvo labai sunki, <rena> ir <leliux> žino smile.gif Todėl daugiau sakiau ne savo mintis, o citavau teisinius aktus, nes prieštarauti teisei užtekdavo neapykantos ne visoms. Dabar truputi paprasčiau.
*

g.gif Medini, linksti i asmeniskumus ir jausmus unsure.gif ir kagi norejai pakeisti savyje blush2.gif (eh, tas moteriskas smalsumas doh.gif )
o siaip, manau, nebutu buvus ta pradzia tokia ir sunku, jei nebutu buve tiek daug tu mediniu teisiniu faktu ir statistiku ......

nugi nugi, idomiai cia viskas vyksta biggrin.gif riejames toliau. galetu pati jollyn ateit ka nors pasakyt rolleyes.gif tai ir visus 50psl greit prispanintu pilstymu viena ant kitos purvais lotuliukas.gif
Juodulys
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 12:37)

Bijau, kad šiuo atveju suveiktų "kas pirmesnis, tas teisesnis" wink.gif Mes, moterys, linkusios ginti tą, kurį (-ią) mūsų akimis puola ar skriaudžia, o puoliką(skriaudiką) "pastatyti į vietą" 4u.gif
Mano akimis, jei ateitų Jis ir aiškintų savo tiesą, tai suprasčiau, bet kai giminaitė kišasi, purvais drabsto g.gif g.gif Juk ji žvakės nelaikė, apie jų santykius žino iš kitų giminių pasakojimų, tai ko čia plyšauja g.gif Na, būtų papasakojusi savo tiesą ramiai, be asmeniškumų, tikrai kitaip priimčiau 4u.gif Pvz. istorijoje su NAVY aš pati pasidariau sau išvadas rolleyes.gif
Medinis
QUOTE(Juodulys @ 2007 01 24, 12:37)
Pvz. istorijoje su NAVY aš pati pasidariau sau išvadas rolleyes.gif

Aha, o kiek reikėjo įdėti triūso, kad tas išvadas pasidarytumėt?
panelė Prym
QUOTE(greisi @ 2007 01 24, 12:39)
Tai jei vaika augiina tai turbut labai vargse yra ir  ji nusipelno medalio.
*

Tai, kad ji augina vaiką, nėra pagrindas apdovanoti medaliu. Kaip ir nėra pagrindas apdrabstyti purvais.
Gajux
Tiesiog pasišlykštėjau greis. Ar tai moteris? g.gif Kas per kalbos, kokį nekaltą aviną suvedžiojo kažkokia panelė. "Ir įsivaizduokit, net pienas dingo..." - jau vien tas pasakymas viską parodo, kokie žmonės tas veršis ir jo giminė. bash.gif Jie nei nėščios, nei maitinančios moters neužjaučia, nesaugo, negloboja. Išsigimėliai kažkokie, šlykštu. aggressive.gif
rena
QUOTE(Medinis @ 2007 01 24, 10:47)
*

jau buvau pamineta du kartus, tik niekaip nesuprantu, kuo cia as deta g.gif
Medinis
QUOTE(rena @ 2007 01 24, 13:01)
jau buvau pamineta du kartus, tik niekaip nesuprantu, kuo cia as deta g.gif

Aš naudojuosi jumis (aš juk vyras).... na kaip pavyzdžiu biggrin.gif
greisi
Nėr ten ką užjaust tokių. Negaliu pakęst tokių melagių. jei vaiką augini viena tai jau reiškia vyras blogas paliko su vaiku, tik nereikia. Yra visokių situacijų. Nereik spręst pagal save. Vyrai nėra angelai, bet ir tokios panelės tikrai ne aukso vertos. Nors toliau nedarytų melodramų bet ji be to gyvent negali. Nors pati jau pripažino kad "nežino kas jai darosi".
Kaip gyvent su ja ir žinot kad namie vagis gyvena? Nu palauksim kol pati jollyn tars žodį g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.