Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 6-7 metų žaislai mergaitėms
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
minha
mielos mamytes pasidalinkite patirtimi, su kokiu mieliausiai zaidzia jsuu mergaites smile.gif
Uliuliuska
Mano vaikas prie meno, reikia lipdyti is molio, vitraziniais dazais dekoroti langa. Patinka visokie dalykai is serijos " Creatyvity for kids".
Taip pat leles is "W.I.T.C.H." (magijos mergaites)
Zoob konstruktorius.
Paja
Iš lėlių pas maniškes dabar "ant bangos" Polly lėlytės su jų autobusais, grožio salonu (labai daug krapštymosi), W.I.T.C.H lėlės, Winx lėlė (dainuojanti) ir kartais prisimenama Jaggets lėlytė. Barbes ir Bratz pripažįsta tik mažoji, vyresnioji (7 m.) jau į jas net nežiūri. doh.gif
Zoob konstruktorius jau mylimas, nors ilgą laiką gulėjo neliečiamas, dar kartais Lego, kompiuteriukas lietuviškas, dabar laukiam "atvykstant" Ello konstruktoriaus. O smagiausia, kad prie visų žaidimų, dar atsiranda laiko ir knygas paskaityti. thumbup.gif
Wiwa
O mano 6,5 metu dukrytei ziuriu visokie zurnaliukai patinka su uzduotelem, dar vitrazus daryti patiko. O vat lietuviskas kompiuteriukas zavejo tik pirmasias dienas, su lelem zaidzia tik nunesus i darzeli, nes namie viena nezaidzia schmoll.gif
O kas tas Zoob konstruktorius?
Uliuliuska
QUOTE(Wiwa @ 2007 01 15, 20:09)

O kas tas Zoob konstruktorius?
*

user posted image
Papildyta:
zoob
Špoka
.. knyga "Pradinuko enciklopedija "
.. winx leles...
...poly pocket (limuzinas ir koncertu sistema")
...nintendo augina sunis ....
...rieduciai...(kolkas po kambarius)
...Lundby namas....
...lego ziemos pasaka...(su princesem ir princu rolleyes.gif )

barbes ir bratz jau numestos ...(reiktu seses mastau.gif )

#vilmine#
QUOTE(greitai @ 2007 01 14, 14:18)
mielos mamytes pasidalinkite patirtimi, su kokiu mieliausiai zaidzia jsuu mergaites smile.gif
*

mano dukra visada pasižymėjo ne itin dideliu polinkiu žaisti.Barbės išrikiuotos dulka lentynose,o parbėgus iš darželio sėda prie kompiuterio ,o vėliau knygos.baigia perskaityti ""hario Poterio'' 6-tą knygą[beja ji skaito nuo 5 metų]dabar jai greit 7-neri 4u.gif .Todėl drąsiai galiu sakyti ,kad mieliausias ''žaislas'' knyga ax.gif Bet.........parduotuvėj užsimano lėlių, bet tik tam ,kad grįžus pasodintų į lentyną doh.gif .Va taip bigsmile.gif
Piranija
QUOTE(greitai @ 2007 01 14, 14:18)
*

vyro seses mergaite zaidziu su baby born, vazineja akumoliatoriniu mocu, piesia 4u.gif
Anka
Maniškei 7metei dabar geriausias mp3 grotuvas. Dar visokie kompiuteriniai žaidimai, barbės ir jų skudurėliai ir dar krūva pliušinukų.
bitemajagsm
Kažkaip įdomiai tema pavadinta, net įdomu pasidarė - kam mergaitei reikia palyginus seno ir būtent 6-7 metų žaislo. Temos žodžiai ne ta tvarka parašyti ir prasmė visai kita.
rasasukyte
Labai gera tema,as irgi jau neisivaizduoju ka pasiulyti savo mergaitei doh.gif jai viskas neidomu:bandziau mokinti siuti,spresti kryziazodzius,perku ir zurnaliukus,bet numeta i sona.Nori tik su bendraamzem bendrauti ir beda ta,kad vis nauju draugu reikia
Anka
Mano 7-metei smagiausiai būtų parie kompo sėdėt, po interneto erdves landžiot ir žaidimų ieškot, kadangi tas ribojama, tai klausos savo mp3grotuvo, o laisvalaikiu dar su kaimynka su barbėm ar gyvūnėliais pažaidžia. Apie teleko žiūrėjimą jau pamiršo, nes nėr kada, o užduotėles tik darželyje ar man prižiūrint daro.
Jolitootea
winx, witch, polly, barbie, my scene, bet bratz populeriausios thumbup.gif
Forgete
Daug kartu dovanojau duktereciai zaislus ir vis nepataikydavau. Pirminis efektas kaip ir patinka, po keliu dienu zaislas arba numestas arba jau ir sulauzytas. Pries kelis menesius padovanojau leapfrog lavinimo sistema su rasyba. Na si karta pataikiau su dovana 100proc thumbup.gif http://www.vaikis.eu/katalogas/zaislai/lea...ppad-su-rasyba/ Vaikas atsikelia griebia sistema, eina gult paglosto ir gula. Man ir paciai ten labai idomu. Ispradziu sesuo sedejo salia ir mokino ka kur reik daryt, vertejavo, o dabar ji jau ir pati supranta. Zino nemazai anglisku zodziu, mokosi rasybos, skaiciavimo. ten labai daug visokiu uzduociu - palyginimu, laiko uzduotys, atpazinimo ir t.t.. Tikrai rekomenduoju thumbup.gif
gielux
Maniškei patinka, be visokių bratzių ir barbių, Leap Pad'as ir Littlest Pet Shop'ai. Šituos ir mažė patampo doh.gif lotuliukas.gif
gluosnis
QUOTE(gielux @ 2008 06 26, 18:57)
Maniškei patinka, be visokių bratzių ir barbių, Leap Pad'as ir Littlest Pet Shop'ai.  Šituos ir mažė patampo  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Littlest Pet Shop'ai ir musu Nr. 1... po kompo lotuliukas.gif zaidzia abi .... vienai bus 10, kitai 3 thumbup.gif
Kiwija
Žaislais nebenori žaisti, retkarčiais kokį suvenyrą stiklinį pasiima, plastelinu lipdo, daug piešia, lauke drugelius gaudo..........., palapinė - didžiausias gėris, supynės. Puoštis mėgsta, perkasi apyrankes, auskariukus žaislinius, karoliukus.
Papildyta:
Nuo tada kai išmoko dukrytė vaikščioti - mylim akmenukus jų ieškom ir su jais grožimės, patinka spalvoti stikliukai, lobis skrynelėje smile.gif .
Erszebeth
6-7 metų žaislai mergaitėms g.gif Kas čia ypatingo? Mano mergaitė žaisdavo ir su 20 metų senumo žaislais, kurie liko iš mano vaikystės. Ir berniukams, manau, nieko blogo žaisti su senais žaislais.
Juny
QUOTE(Erszebeth @ 2008 08 02, 18:39)
6-7 metų žaislai mergaitėms  g.gif Kas čia ypatingo? Mano mergaitė žaisdavo ir su 20 metų senumo žaislais, kurie liko iš mano vaikystės. Ir berniukams, manau, nieko blogo žaisti su senais žaislais.
*

Kaip suprantu tema ne apie senus žaislus, o kuo žaidžia šešių-septynerių metų mergaitės biggrin.gif
Maniškei gryžo barbių manija. Kokius du metus visos sukrautos palėpėj gulėjo neliečiamos. O dabar vėl užsireikė ir senų, ir naujų pirkt. Dar lego kaladėlės, iš jų kambarius barbėm stato biggrin.gif
Ir Guste
Maniškei dabar geriausias žaidimas - "Bitutės" kasa Iki lotuliukas.gif O geriausių ir geidžiamiausių sąrašas ilgas - nuo įvairių formų burbulų žiedų ir dar vieno doodle meškio iki cukraus vatos mašinos.
zemuogytegirl
Zaidzianciu mergyciu su barbem mamyciu demesiui: nebrangus batukai (po 2 lt), rubeliai ir kt:

http://www.skelbiu.lt/4797287.html

Parsisuinciau drauges dukrytei viena karta ir negaliu sustot smile.gif
suvaikejau matyt blush2.gif
zyzu
Įdomi tema. Dabar man kaip tik aktualu. Nes mano mergina 6,5 metų su niekuo nežaidžia. Guli spintoje barbės, bratcės. Tik žiūri televizorių, kuo aš labai nepatenkinta. Dar su broliu mušasi. Vakar pamačiusi maximoje didelę lėlę, gal jos dydžio, labai užsimanė kad nupirkčiau. gal nupirkti, bet netikiu, kad ilgai žais. Net nežinau. Paskui teks atiduoti kam nors, o juk nepigi 100 lt.
Įdomus pasiūlymas dėl Leap pad su rašyba, gal nupirkti kalėdoms ?
Meškinija
4u.gif
Galvojau rast koki patarima, bet, pasirodo, tokio amziaus mergaites zaidzia labai panasiais zaislais smile.gif
suku galva del gimtadienio dovanos, nesinori dovanot pinigu, kaip jau padare, beje - is anksto - abi mociutes... doh.gif
zarazna
Maniškė (penkerių metų) tai Vėjus gaudo smile.gif . Ir jai smagu, ir visi kiemo vaikai (o ir ne vaikai) akis išpūtę žiūri biggrin.gif . Nes visai nematytas dalykas tas vėjų gaudymas
Papildyta:
QUOTE(Meškinija @ 2009 07 21, 23:49)
suku galva del gimtadienio dovanos, nesinori dovanot pinigu, kaip jau padare, beje - is anksto - abi mociutes...  doh.gif
*

Tai padovanok jai Vėjų Gaudyklę. Tikrai dar neturėjo tokios. Bus kuo ir prieš vaikus pasipuikuoti, ir pati džiaugsis. O ir tėvams smagu "pažaist" mirksiukas.gif
bliamba007
tokio amziaus vaikams tinka is ses serijos zadimai ar rankdarbiai, dar diseto yra labai geru mergaitems, dar reeves neblogi kurybos rinkiniai biggrin.gif
mice123
Maniske tai labiausiai zaidzia su barbemis ir littlest pet shop gyvuneliais.
raganieška
Ką naujo Kalėdų senis numatė 6,5m mergytei? Apie ką jūsiškės svajoja?
SIVERIJA
Mano merginai Kalėdų senelis atneš medinį lėlių namą su baldukais ir lėlytėmis wub.gif
O labiausiai mėgsta žaisti su My life konsole, Pixel Chix serijos žaidimukais, polly pocket lėlytėmis, vis dar su littlest pet shop gyvūnėliais biggrin.gif Labai patinka ir popierinės lėlės, pati išsikarpo rūbus joms thumbup.gif Stalo žaidimai patinka, ypač kur kauliuką reikia ridenti, su kortomis žaidžiame ax.gif Dar ir barbes, bratz, išsitraukia kartais......Va, vos nepamiršau- HAMA mozaikos wub.gif tik jau karoliukų pritrūkome doh.gif Ir pirmoje vietoje- knygos wub.gif ypač patinka pasakos.
na, o kartu su maža sese ir su lėlėmis- kūdikiais žaidžia, su virtuvėle, little people biggrin.gif
Akvilchikas
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 01 15, 22:22)
user posted image
Papildyta:
zoob
*

o kur ju rasti blush2.gif
Wyga
Labas,

mano mergaitės draugei padovanojo tokius mažiukus rutuliukus iš želė kažkokios, juos įmetus į vandenį, jie po kurio laiko išauga-padidėja, būna tokie minkšti.Gal žinot, kas per žaislas čia ir kur Kaune jo gauti? Draugė juos gavo per gimtadienį, bet jie buvo sudėti į paprastą maišiuką be etiketės, tai negali pasakyti, kas ir kaip. Ačiū.
dzordze29
QUOTE(Wyga @ 2011 05 09, 15:11)
Labas,

mano mergaitės draugei padovanojo tokius mažiukus rutuliukus iš želė kažkokios, juos įmetus į vandenį, jie po kurio laiko išauga-padidėja, būna tokie minkšti.Gal žinot, kas per žaislas čia ir kur Kaune jo gauti? Draugė juos gavo per gimtadienį, bet jie buvo sudėti į paprastą maišiuką be etiketės, tai negali pasakyti, kas ir kaip. Ačiū.
*

laba tai tikriausiai cia joks zaislas lotuliukas.gif ba, siaip as tokius rutuliukus zinau,kur geles sodina( vietoj zemiu) bigsmile.gif
SIVERIJA
http://www.youtube.com/watch?v=CanfgTbXOtA
dar vienas visai fainas, mūsų išbandytas mirksiukas.gif
Donyy
QUOTE(mice123 @ 2010 06 01, 11:38)
Maniske tai labiausiai zaidzia su barbemis ir littlest pet shop gyvuneliais.
*

mes taip pat.... drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.