Butu labai smagu, jei kas zino teksta ir ji parasytu
Gal kas dar prisimenat Krokodilo Genos dainele is tu senuju multfilmu? Sunus ja vokiskai dainuoja, o as taip noriu ir lietuviskai ismokinti. Deja, prisimenu tik priedaini
Butu labai smagu, jei kas zino teksta ir ji parasytu
As kompe turiu pacius filmukus. Maniskis megsta paziureti
gal galeciau ir as gauti filmukus, butu labai saunu. Gal gali atsiusti adresu: antanas.romas@eskonsult.se
VEDA, as labai noreciau filmuku, jei gali permesk i gedmantas@takas.lt . ACIU
Ir as labai multiku noriu, gal gali atsiusti skiela@failanas.lt
Ir aš norėčiau
Oho-ho!!! Pasirodo, tu filmuku dydis yra nuo 54 iki 108MB, ir mano pasto deze neleidzia tokiu persiusti. Bandziau archyvuoti, bet vis tiek dydis nezmoniskas
Išeitis - įrašyti į CD-R ir paplatinti Įdomu, tie filmukai mūsų vaikystės klasika?
Tai gi tu baltupiuose, tai gal tikrai man galetum i cd irasyti...
jei kam reik galiu irasyt prasom i svecius su cd turiu visas igarsintas lietuviskai .3 filmukai . Yra labai saunus skruzdelyte tauskalyte
Is vidinio ftp
Nepabuge lietucio
per balas begs vaikuciai begs asvaltu vanduo upeliu. Ir neaisku vis viena ukanota sia diena ko toks linksmas ir geras esu. As vis groju ir dainuoju jums praeinant takeliu. Nes gimtadieni tik viena metuose svenciu...
I CD galima irasyti. Irasyciau ir kitu filmuku, tik nemazai norinciu yra. Kaip dalinsites
Ale faina, matroskinai! Net mažė atbėgo iš kito kambario paklausyti, kaip aš dainuoju.
Tai, va. Irasiau viena pilna kompakta rusisku filmuku is savo kompo: Krokodilas Gena 3 filmukai, Funtikas ir agurkai, Varle keliautoja, Drasusis elniukas, Kaip zirniai ir grybai kariavo. Dar kokie trys kompaktai butu iseje su kitais filmukais, bet tiesiog neturejau tusciu CD. Perduosiu Pupai, o kas nores, gales i ja kreiptis. Tik gerai butu agal tuos CD susigrazinti
Nurasiau zodzius, dabar maniskis dainuoja
Tegul lyja begalo, Tegul telkso vien balos, Sirdyje man vis viena sviesu. O praeiviai nezino Ir suprasti megina, Ko toks linksmas siandiena esu. Siandien groju, ir dainuoja, As linksmiausiai uz visus. Gaila gaila, kad gimtadienis Vienas per metus. Gal atskris koks burejas Lektuvu tartum vejas. Ir pradziugins linksmu filmuku. O paskui jis pasveikins Ir iteiks man maloniai Visa kalna Eskimo ledu. Siandien groju .....
Multikus galit rasti cia ftp://193.219.48.59
Na va, pora dienu neprisedau, o per ta laika visos jau ir filmukais apsidalino
Labai labai aciu Matroskinui ir Vedai uz zodzius CD pasiimti, deja, nelabai iseina... Tolokai... O gaila... Meya, o tavo linkas man neveikia
labai aciu uz adresa, nes ir man CD butu labai sunku paimti Ir uz zodzius dainele labai aciu,
Man irgi nepavyko linko atidaryti, gal galetumei perkrauti savo kompa? Cituoju savo vyra, ka reiktu padaryti kad patikrinti, kad ftp veiktu: "... jie turi atsidaryti IIS administravima ir paziureti, kad ftp butu paleistas IIS administravimas surandamas: Start - Settings - Control Panel - Administrative tools - Internet Information Services jei jie turi ftp saita, tai turi zinoti kaip tai daroma..." Gal gali pabandyti tai, jei tau nesunku, butu taip saunu pamatyti tuos filmukus. Tai tikrai musu laiku klasika
Lairom, ne musu tas ftp
Yra nemazai multiku pas mus vidiniam ftp, bet jis tik "saviems"
Meya, man pavyko atsidaryti, vakare reikia bandyti, kad ijungtas tas kompas, serveris
Is tiesu vakare veikia
Veikia! Ir filmuku yra tokiu, kokiu mes neturejom
Ir as noriu skruzdelytes
Viksreli as kartais bunu senukuose kaune galetciau palikt o tu pasimtum ,arba susitikt tik gal dar ko norek nes vietos tai lieka
Oi gal galit kuri paaiškinti, kaip tuos filmukus pasižiūrėti?Nu niekaip nepavyksta
A ten gudri sistemele jie buna dingsta
Nu va
Merginos, gal turite lietuvišką krokodilo genos dainelę gimtadienis? Skubiai reikia!
|