Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krokodilo Genos dainelė
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
kris
Gal kas dar prisimenat Krokodilo Genos dainele is tu senuju multfilmu? Sunus ja vokiskai dainuoja, o as taip noriu ir lietuviskai ismokinti. Deja, prisimenu tik priedaini sad.gif
Butu labai smagu, jei kas zino teksta ir ji parasytu clap.gif
Veda
As kompe turiu pacius filmukus. Maniskis megsta paziureti thumbup.gif . Jei nori, galeciau atsiusti, tik jie uzims vietos. Parasyk i el. pasta ar taip vadinama AZ.
lairom
QUOTE (Veda @ 2004 11 08, 18:32)
As kompe turiu pacius filmukus. Maniskis megsta paziureti thumbup.gif . Jei nori, galeciau atsiusti, tik jie uzims vietos. Parasyk i el. pasta ar taip vadinama AZ.

gal galeciau ir as gauti filmukus, butu labai saunu.
Gal gali atsiusti adresu: antanas.romas@eskonsult.se
ENIGMA
VEDA, as labai noreciau filmuku, jei gali permesk i gedmantas@takas.lt . ACIU
#Mia#
Ir as labai multiku noriu, gal gali atsiusti skiela@failanas.lt
Kuzia
Ir aš norėčiau rolleyes.gif . Zuikiene2002@yahoo.com
Veda
Oho-ho!!! Pasirodo, tu filmuku dydis yra nuo 54 iki 108MB, ir mano pasto deze neleidzia tokiu persiusti. Bandziau archyvuoti, bet vis tiek dydis nezmoniskas huh.gif . Gal kas gali ka pasiulyti iseiti, nes filmuku tikrai negaila, vaikams labai idomu juos paziureti.
ajas
QUOTE (Veda @ 2004 11 10, 13:18)
Gal kas gali ka pasiulyti iseiti, nes filmuku tikrai negaila, vaikams labai idomu juos paziureti.

Išeitis - įrašyti į CD-R ir paplatinti smile.gif
Įdomu, tie filmukai mūsų vaikystės klasika?
ENIGMA
QUOTE (Veda @ 2004 11 10, 13:18)
Oho-ho!!! Pasirodo, tu filmuku dydis yra nuo 54 iki 108MB, ir mano pasto deze neleidzia tokiu persiusti. Bandziau archyvuoti, bet vis tiek dydis nezmoniskas huh.gif . Gal kas gali ka pasiulyti iseiti, nes filmuku tikrai negaila, vaikams labai idomu juos paziureti.

Tai gi tu baltupiuose, tai gal tikrai man galetum i cd irasyti... smile.gif
renax
jei kam reik galiu irasyt prasom i svecius su cd turiu visas igarsintas lietuviskai .3 filmukai . Yra labai saunus skruzdelyte tauskalyte smile.gif
Chouchou
thumbup.gif is kur multikus siunciat?
renax
Is vidinio ftp smile.gif as bent jau
matroskinas
Nepabuge lietucio
per balas begs vaikuciai
begs asvaltu vanduo
upeliu.

Ir neaisku vis viena
ukanota sia diena
ko toks linksmas ir geras
esu.

As vis groju
ir dainuoju
jums praeinant
takeliu.

Nes gimtadieni
tik viena
metuose
svenciu... smile.gif
Veda
I CD galima irasyti. Irasyciau ir kitu filmuku, tik nemazai norinciu yra. Kaip dalinsites g.gif biggrin.gif , nes uzsiimti leidyba tikrai nesinoretu.
Laisvė
Ale faina, matroskinai! Net mažė atbėgo iš kito kambario paklausyti, kaip aš dainuoju.
Veda
Tai, va. Irasiau viena pilna kompakta rusisku filmuku is savo kompo: Krokodilas Gena 3 filmukai, Funtikas ir agurkai, Varle keliautoja, Drasusis elniukas, Kaip zirniai ir grybai kariavo. Dar kokie trys kompaktai butu iseje su kitais filmukais, bet tiesiog neturejau tusciu CD. Perduosiu Pupai, o kas nores, gales i ja kreiptis. Tik gerai butu agal tuos CD susigrazinti rolleyes.gif
Veda
Nurasiau zodzius, dabar maniskis dainuoja thumbup.gif

Tegul lyja begalo,
Tegul telkso vien balos,
Sirdyje man vis viena sviesu.
O praeiviai nezino
Ir suprasti megina,
Ko toks linksmas siandiena esu.

Siandien groju, ir dainuoja,
As linksmiausiai uz visus.
Gaila gaila, kad gimtadienis
Vienas per metus.

Gal atskris koks burejas
Lektuvu tartum vejas.
Ir pradziugins linksmu filmuku.
O paskui jis pasveikins
Ir iteiks man maloniai
Visa kalna Eskimo ledu.

Siandien groju .....

meya
QUOTE (katyte mamyte @ 2004 11 10, 15:43)
thumbup.gif is kur multikus siunciat?

Multikus galit rasti cia ftp://193.219.48.59 thumbup.gif Yra ir rusiskai, ir lietuviskai igarsintu, tik kokybe tai ne kokia sad.gif Yra ir Teletabiu 1 cd, lietuviskai wink.gif
kris
Na va, pora dienu neprisedau, o per ta laika visos jau ir filmukais apsidalino smile.gif

Labai labai aciu Matroskinui ir Vedai uz zodzius clap.gif Dabar tai jau dainuosim smile.gif

CD pasiimti, deja, nelabai iseina... Tolokai... O gaila...

Meya, o tavo linkas man neveikia sad.gif
lairom
QUOTE (meya @ 2004 11 10, 22:33)
Multikus galit rasti cia ftp://193.219.48.59 thumbup.gif Yra ir rusiskai, ir lietuviskai igarsintu, tik kokybe tai ne kokia sad.gif Yra ir Teletabiu 1 cd, lietuviskai wink.gif

labai aciu uz adresa, nes ir man CD butu labai sunku paimti

Ir uz zodzius dainele labai aciu, clap.gif
lairom
QUOTE (meya @ 2004 11 10, 22:33)

Man irgi nepavyko linko atidaryti, gal galetumei perkrauti savo kompa?

Cituoju savo vyra, ka reiktu padaryti kad patikrinti, kad ftp veiktu:

"... jie turi atsidaryti IIS administravima ir paziureti, kad ftp butu paleistas

IIS administravimas surandamas:

Start - Settings - Control Panel - Administrative tools - Internet Information Services

jei jie turi ftp saita, tai turi zinoti kaip tai daroma..."

Gal gali pabandyti tai, jei tau nesunku, butu taip saunu pamatyti tuos filmukus. Tai tikrai musu laiku klasika
meya
Lairom, ne musu tas ftp wink.gif Taigi niekuo negaliu padet sad.gif Gaila, kad linkas jums neveikia. Man iseina prisijungt g.gif Beje, diena sis serveris neveikia, ijungiamas tik vakare, nzn, tiksliai kada. Galbut tuo metu isjungtas buvo. O ar bandet ne per linka, o paprastai suvest adresa? As prie ftp jungiuosi per Commanderi, nes per exploreri daniausiai sunkiau prisijungt g.gif
Yra nemazai multiku pas mus vidiniam ftp, bet jis tik "saviems" wink.gif
lairom
QUOTE (meya @ 2004 11 12, 14:26)
Lairom, ne musu tas ftp wink.gif Taigi niekuo negaliu padet sad.gif Gaila, kad linkas jums neveikia. Man iseina prisijungt g.gif Beje, diena sis serveris neveikia, ijungiamas tik vakare, nzn, tiksliai kada. Galbut tuo metu isjungtas buvo. O ar bandet ne per linka, o paprastai suvest adresa? As prie ftp jungiuosi per Commanderi, nes per exploreri daniausiai sunkiau prisijungt g.gif
Yra nemazai multiku pas mus vidiniam ftp, bet jis tik "saviems" wink.gif

Meya, man pavyko atsidaryti, vakare reikia bandyti, kad ijungtas tas kompas, serveris
kris
Is tiesu vakare veikia clap.gif Aciu labai clap_1.gif
Veda
Veikia! Ir filmuku yra tokiu, kokiu mes neturejom thumbup.gif
Ambro
QUOTE (renax @ 2004 11 10, 15:05)
jei kam reik galiu irasyt prasom i svecius su cd turiu visas igarsintas lietuviskai .3 filmukai . Yra labai saunus skruzdelyte tauskalyte smile.gif

Ir as noriu skruzdelytes clap.gif clap.gif Jei galetum perduoti supermamai... o is jos kaip nors jau pasiimciau per kita mama rolleyes.gif
renax
Viksreli as kartais bunu senukuose kaune galetciau palikt o tu pasimtum ,arba susitikt tik gal dar ko norek nes vietos tai lieka smile.gif
NERA
Oi gal galit kuri paaiškinti, kaip tuos filmukus pasižiūrėti?Nu niekaip nepavyksta sad.gif
renax
A ten gudri sistemele jie buna dingsta smile.gif Yra imesta viena programele kartu jus perziurit ir ju nelieka neina issisaugot as juos perkopinu vietoje smile.gif
NERA
Nu va sad.gif Tai kaip mums bent pasižiūrėt tuos filmukus g.gif
Po_saule
Merginos, gal turite lietuvišką krokodilo genos dainelę gimtadienis? Skubiai reikia!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.