Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiviai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
zappy
Sveika juos valgyti,bet daktare sako geriau neduot,tiop EGZOTIKA,geriau obuolys blink.gif Kokia jūsų nuomonė?
Austre 123
Aš kelis kartus daviau thumbup.gif thumbup.gif ir nieko juk dažnai neduodu
-niekas-
Aš duodu nes juose labai daug vitamino C
zappy
Mes irgi valgyt pradėjom ir labai mažiukui patinka thumbup.gif
ausrita
mums dar nera metu,bet as duodu.kadangi mums viduriai kieti,tai kiviai atlaisvina.po biski galima duot visko
ryyd
as irgi duodu saviskei nuo 11men. o gydytojai kartais irgi perlenkia: tipo egzotiniu nevalgykit-kad nealergizuotu, o va maniske nuo paciu augintu obuoliu bere sad.gif dabar jau po truputi duodu- "isaugo"...
Aušrinėlis
QUOTE(čik-čirik @ 2007 01 15, 15:53)
Aš duodu nes juose labai daug vitamino C
*

ir as duodu, ir mes juos labai megstam thumbup.gif
nePadori
Maniske valgo kazkur nuo metu laiko ir mums thumbup.gif
*Gabriella*
As duodu kasdien po kivi, nes juose yra vit. C.
ingere
Maniškė dar nebandė kivių, bet būtinai duosiu paragauti smile.gif
naktele
Aš daviau, bet nevalgė. po kiek laiko vėl reikės pabandyti duoti
Velniukė
Davinejau,bet jis spjove ax.gif Nepatinka jam kyviai schmoll.gif
Gulia
Kiviai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku ne kieviena diena.
Labai daug vitamino"C",daugiau negu citrinoj
kristukas00
as duociau, bet ji pati nevalgo. nemanau, kad cia kas blogo. aisku viskas su saiku biggrin.gif
giedruthele
Maniškis irgi nevalgo, nors labai sveika, aplamai mažai ką iš vaisių kremta, geriausiai obuoliai jam 4u.gif
Diaj
mano maza nuo ju beria, tad susilaikom
ligiukss
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 01 14, 16:33)
Sveika juos valgyti,bet daktare sako geriau neduot,tiop EGZOTIKA,geriau obuolys blink.gif Kokia jūsų nuomonė?
*

Taip sako,geriausia tai kas pas mus auga.Bet labai jau mažas tas mūsų asortimentas ypač žiemą.Tai sakau jai vaikutis nori tai galima duoti visko po truputi.Žinoma gal geriau palaukti ,kai vaikutis jau truputi didesnis. mirksiukas.gif
Betse
Kivio tai jau ragavo kelis kartus tongue.gif Jeigu neberia tai tikrai nieko blogo. Bet jeigu jau duodu tai tik pusę ir nekasdien.
sesuoToma
Mano maziukas noriai ir smalsiai ragauja visko, ka valgo mama ir tetis. Jis valgo visokius vaisius. Kadangi mamyte uzkietejusius vidurius laisvina kiviais, tai ir maziukas valgo. smile.gif Butent duodu jam del didelio vit. C kiekio. Kad tik mama leistu, tai turbut visa kg surytu iskart, - labai megsta. smile.gif
vyšniux
Musu mergaite visus vaisius labai megsta essen.gif taip pat ir kivius smile.gif
adrija
Valgom 4u.gif Ir visai skaniai biggrin.gif
Tik ,kiek žinau,jie viduriukus laisvina,tai duodu su saiku.
Banga
Mano maziuke irgi pradejo ragauti kiviu. Duodu labai nedaug, ziuriu, kad nebertu. Viduriukai siek tiek laisvesni buna, kai suvalgom kiviu, bet valgom ne kiekviena diena, todel, manau, tikrai nieko baisaus. Ji ir pati retai ju uzsimano smile.gif
vilma*
O mes valgom kivius, aisku ne kasdien bet jau kai duodu tai labai noriai visa sukerta biggrin.gif .
edisada
Daviau, bet nesuprato.. blink.gif Turbūt nepatiko g.gif
Jurlin
Kodel visos mamytes akcentuoja vitamina C g.gif
kiviai turi labai daug ivairiu vitaminu ir didelem dozem. Pvz 1 kivi vaisius suaugusiam atstoja visos dienos vitaminu norma.
Tad vaikams kas diena nemanau, kad gerai, bet kas antra galima, zinoma jei nealergiskas. Maziukams (apie 1 gimtadieni) geriau po puse duoti, o paskui ir po visa. Sekmes Jums, nes maniskiai nemegsta ju schmoll.gif
ad23
as tai duodu kartais, na ne kas dien, gal pora kartu per menesi. Jis juos labai labai megsta. Zinoma is pradziu labai atsargiai daviau, o tik paskui daugiau...
Kipsiuke
as visada ju perku, jai pasitaiko geru, o taip buna laaaaabai retai g.gif g.gif g.gif
maniskiai labai megsta, bet mazajam daugiau kaip vienos neduodu...
ligiukss
Labukas.Mes dar kažkaip neparagavom doh.gif
putlute
valgom ir labai skaniai. tik duok... bet viduriukus tai laisvina ir daug geriau negu kokios slyvos, kurias man gydytoja siūlydavo duoti.
Kipsiuke
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 01 14, 18:33)
*

pabandyk, tik pirma karta be seklyciu,paziurek kaip reaguos
as neduodu tu vaisiu, kurie nesilupa butent is egzotiniu
ligiukss
Aš ir žinau ,kad juose daug vitaminų,tai manau kiekvieną dieną negerai?
litavkasam
Kaip tik vakar ragavom - is pradziu raukesi, rugstu juk, bet po to kaip uodega is paskos slankiojo kol geros puses nesumaitinau lotuliukas.gif
zuasta
Mes valgom nuo 1 m. ir viskas labai thumbup.gif
jolanta18
daviau kas antrą dieną po vieną, valgė labai noriai, tik pradėjau galvoti, kad jie alergizuoja.
Mazve
Gal pora kartu esu davusi, nors ir rugstoki pasitaike,bet ciulpe su malonumu, nedaznai bet manau kartais galima.
ligiukss
thumbup.gif Vakar mes jau taip pat paragavome kivio! Super mums patiko!
*Lina*
daviau vieną kartą,nelabai patiko maniškei unsure.gif
inga-uk
mes vakar irgi valgem kivi bet vakare kas pusvalandi nespejau keisti pampersu bigsmile.gif jie taip suveike kad nu nu doh.gif bet jai labai labai patiko jie thumbup.gif
Terija:)
Manoji megsta,bet kad suveiktu liuosojanciai nepastebejau....
ligiukss
QUOTE(Sandriuks @ 2007 02 27, 00:06)
Manoji megsta,bet kad suveiktu liuosojanciai nepastebejau....
*

Aš taip pat nepastebėjau,kad laisvintų viduriukus. g.gif
dlambliukas
Aš bandžiau savo mažiukui duoti, bet jam nepatiko, spjovė lauk, bet pabandysiu vėl, gal kitą kartą patiks g.gif mes su vyru, labai mėgstam kivius thumbup.gif
Vaima
Mažyliui kivius pradėjau duoti nuo 7 mėn, nes viduriukai labai kieti. Pradžioj puikiausiai valgė, o dabar atsisako verysad.gif
ievakoln
Mes valgome labai skaniai, 1-2 kartus i savaite..labai patinka! smile.gif
kristinka
mums ir jie labai patinka thumbup.gif kiviai thumbup.gif
Margarita 25
viena kart daviau tai nepatiko schmoll.gif
modestasta
Maniske juos dievina tai kartais pasmaguriaujam, bet tik kartais, nes iskarto isberia aplink lupytes smile.gif
Luana
thumbup.gif thumbup.gif mes labai skaniai valgom kyvius, o jei dar užkietėja viduriukai tai mumpirmas vaistas kiviai thumbup.gif greit suveikia
Rene
As savo mazulei kivi neduodu, nes kai ji paragavo jo budama 9 men. (rekomendavus pediatrei), tai buvo baisiai isberta. Tai nuo to karto schmoll.gif
modestasta
O mano bendradarbe pasakojo, kad jai liepe dukrytei kivi duoti jau nuo 2 menesiu blink.gif blink.gif blink.gif man tai atrodo nesamone blink.gif
opium
pradėjau duot gal nuo 11 mėn. g.gif kartais valgo, kartais ne, nėra vaisių mėgėja schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.