Sveika juos valgyti,bet daktare sako geriau neduot,tiop EGZOTIKA,geriau obuolys
Aš kelis kartus daviau
Aš duodu nes juose labai daug vitamino C
Mes irgi valgyt pradėjom ir labai mažiukui patinka
mums dar nera metu,bet as duodu.kadangi mums viduriai kieti,tai kiviai atlaisvina.po biski galima duot visko
as irgi duodu saviskei nuo 11men. o gydytojai kartais irgi perlenkia: tipo egzotiniu nevalgykit-kad nealergizuotu, o va maniske nuo paciu augintu obuoliu bere
Maniske valgo kazkur nuo metu laiko ir mums
As duodu kasdien po kivi, nes juose yra vit. C.
Maniškė dar nebandė kivių, bet būtinai duosiu paragauti
Aš daviau, bet nevalgė. po kiek laiko vėl reikės pabandyti duoti
Davinejau,bet jis spjove
Kiviai
Labai daug vitamino"C",daugiau negu citrinoj
as duociau, bet ji pati nevalgo. nemanau, kad cia kas blogo. aisku viskas su saiku
Maniškis irgi nevalgo, nors labai sveika, aplamai mažai ką iš vaisių kremta, geriausiai obuoliai jam
mano maza nuo ju beria, tad susilaikom
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 01 14, 16:33) Taip sako,geriausia tai kas pas mus auga.Bet labai jau mažas tas mūsų asortimentas ypač žiemą.Tai sakau jai vaikutis nori tai galima duoti visko po truputi.Žinoma gal geriau palaukti ,kai vaikutis jau truputi didesnis.
Kivio tai jau ragavo kelis kartus
Mano maziukas noriai ir smalsiai ragauja visko, ka valgo mama ir tetis. Jis valgo visokius vaisius. Kadangi mamyte uzkietejusius vidurius laisvina kiviais, tai ir maziukas valgo.
Musu mergaite visus vaisius labai megsta
Valgom
Tik ,kiek žinau,jie viduriukus laisvina,tai duodu su saiku.
Mano maziuke irgi pradejo ragauti kiviu. Duodu labai nedaug, ziuriu, kad nebertu. Viduriukai siek tiek laisvesni buna, kai suvalgom kiviu, bet valgom ne kiekviena diena, todel, manau, tikrai nieko baisaus. Ji ir pati retai ju uzsimano
O mes valgom kivius, aisku ne kasdien bet jau kai duodu tai labai noriai visa sukerta
Daviau, bet nesuprato..
Kodel visos mamytes akcentuoja vitamina C
kiviai turi labai daug ivairiu vitaminu ir didelem dozem. Pvz 1 kivi vaisius suaugusiam atstoja visos dienos vitaminu norma. Tad vaikams kas diena nemanau, kad gerai, bet kas antra galima, zinoma jei nealergiskas. Maziukams (apie 1 gimtadieni) geriau po puse duoti, o paskui ir po visa. Sekmes Jums, nes maniskiai nemegsta ju
as tai duodu kartais, na ne kas dien, gal pora kartu per menesi. Jis juos labai labai megsta. Zinoma is pradziu labai atsargiai daviau, o tik paskui daugiau...
as visada ju perku, jai pasitaiko geru, o taip buna laaaaabai retai
maniskiai labai megsta, bet mazajam daugiau kaip vienos neduodu...
Labukas.Mes dar kažkaip neparagavom
valgom ir labai skaniai. tik duok... bet viduriukus tai laisvina ir daug geriau negu kokios slyvos, kurias man gydytoja siūlydavo duoti.
Aš ir žinau ,kad juose daug vitaminų,tai manau kiekvieną dieną negerai?
Kaip tik vakar ragavom - is pradziu raukesi, rugstu juk, bet po to kaip uodega is paskos slankiojo kol geros puses nesumaitinau
Mes valgom nuo 1 m. ir viskas labai
daviau kas antrą dieną po vieną, valgė labai noriai, tik pradėjau galvoti, kad jie alergizuoja.
Gal pora kartu esu davusi, nors ir rugstoki pasitaike,bet ciulpe su malonumu, nedaznai bet manau kartais galima.
daviau vieną kartą,nelabai patiko maniškei
mes vakar irgi valgem kivi bet vakare kas pusvalandi nespejau keisti pampersu
Manoji megsta,bet kad suveiktu liuosojanciai nepastebejau....
Aš bandžiau savo mažiukui duoti, bet jam nepatiko, spjovė lauk, bet pabandysiu vėl, gal kitą kartą patiks
Mažyliui kivius pradėjau duoti nuo 7 mėn, nes viduriukai labai kieti. Pradžioj puikiausiai valgė, o dabar atsisako
Mes valgome labai skaniai, 1-2 kartus i savaite..labai patinka!
mums ir jie labai patinka
viena kart daviau tai nepatiko
Maniske juos dievina tai kartais pasmaguriaujam, bet tik kartais, nes iskarto isberia aplink lupytes
As savo mazulei kivi neduodu, nes kai ji paragavo jo budama 9 men. (rekomendavus pediatrei), tai buvo baisiai isberta. Tai nuo to karto
O mano bendradarbe pasakojo, kad jai liepe dukrytei kivi duoti jau nuo 2 menesiu
pradėjau duot gal nuo 11 mėn.
|