Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiviai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba > Mažylio nuo 1 metų meniu
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
ingulka35
nelabai patinka, turbut nepatinka rugstele..
viavia
Labai,labai megsta,valgo vienus,labai nepiknaudziaujam ,po kelis kivius per sav suvalgo smile.gif
elenuxus
nevalgo visai, nenori.net is darzelio parsinesa nesuvalgius... ax.gif
Katleja*
Duodu po kokius du i savaite, suvalgo....
vitalyte25
kartais duodu po viena kivi.skaniai suvalgo.
Mirmukė
Kelis kartus daviau-spjauna doh.gif
DNG
mėgsta. buvo etapas, kai galėjo valgyti nesustodamas, teko riboti biggrin.gif
varrna
Duodu kivi, labai skaniai valgo. Bet jei suvalgo 2-3, tai tada kakoja su visom seklikem. Turbut nesuvirskina unsure.gif
Tacita
Duodu,patinka labai,ale laisvina vidurius,taip kad negalima perdozuoti-nu kokius 2 i diena thumbup.gif
deltadu
Skanu, bet labai laisvina viduriukus, todel geriau valgau as, nes man labai reikia.. lotuliukas.gif
wyturelis
as tai bijau duot, aplink viskas taip uztersta nitratais, o mano mazylis linkes i alergijas
hugutel22
megstam
kristeen
Mes linke i alergijas,bet kivi ir kitus vaisius skanaujam niekada neduodu tiek,kad vienu kartu prikistu pilveli smile.gif
Elėja
labai laisvina viduriukus, tai dabar nebeperku, bandysim veliau...
JJmama
Kiviukus mano sunus labai megsta, as juos kokius du su bananu sublenderiuoju tai hm... kaip skaniai suvalgo thumbup.gif na ir kakuti paskui lengviau padaro, bet nepastebejau jog viduriuotu rolleyes.gif
Erikauzas
noriai valgo tik saldesnius,jei pasitaiko rugstus nevalgo smile.gif
Linyte737
metuku mano maze. Valgo kivi. Visa pasiima (nulupta) ir kanda... tik apie burnyte paskui pabere... nelabai daznai juos duodu
ciku_caku
maniskiui labai patinka visokie rugstumynai lotuliukas.gif
Diana_B_K
as pabandziau tik visai neseniai duoti ir valgo, nors yra nevalgiuke, nei bananu, nei obuoliu nemegsta.
bandysiu duoti mazdaug po viena i diena, gal su pertraukom kai kada, kad nepabostu. net vitaminu ten isties nemazai. thumbup.gif
<Orchiduke>
jei pasilipes ant stalo pasiima pats- taisuvalgo su visa zievele lotuliukas.gif beje, po zievele ir yra visi pagrindiniai kiwio vitaminai. Cia 2 m vaikas
baronkyte
valgo kartais. retai.
Pinkee
as duodu kartais,patinka jam
kitule5
ragave,bet nelabai patinka,geriau jau apelsinas,ar obuolys
Tekantisaule
Ne daznai, bet duodu. ax.gif Mano maziui jie labai patinka. biggrin.gif
Raselija
tuos saldziuosius tai valgo (nepamenu kaip jie vadinasi, golden lygtais, tokie be tu plaukeliu ir saldus) o tuos kitus tai tik palaizo ir stumia su rankyte ax.gif
*mamyte27*
nevalgom, nes nepatinka doh.gif
juvensis
Mums 1metukai neseniai sukako, labai megsta kivi, duodu per pietus po darzoviu kosytes, suvalgo visa ir dar valgytu, bet aisku neduodu daugiau biggrin.gif Ir aisku ne kiekvien diena valgom, kartais banano ar kokiu slyvu tyrele uzvalgom po kosytes.. kazkaip jaunesneliui butinai reikia ko nors po darzovienes biggrin.gif O vyresnysis (jam 3,5metuku) irgi labai megsta kivius, jam leidziu suvalgyt 2-3 per dien, kai ju turim,nors aisku irgi jeigu leist,galetu suvalgyt daug daugiau.. biggrin.gif mana kiviai gerai, ypac vaikams, kuriu viduriukai uzkieteje.
Papildyta:
QUOTE(juvensis @ 2011 05 21, 14:47)
Mums 1metukai neseniai sukako, labai megsta kivi, duodu per pietus po darzoviu kosytes, suvalgo visa ir dar valgytu, bet aisku neduodu daugiau biggrin.gif Ir aisku ne kiekvien diena valgom, kartais banano ar kokiu slyvu tyrele uzvalgom po kosytes.. kazkaip jaunesneliui butinai reikia ko nors po darzovienes biggrin.gif  O vyresnysis (jam 3,5metuku) irgi labai megsta kivius, jam leidziu suvalgyt 2-3 per dien, kai ju turim,nors aisku irgi jeigu leist,galetu suvalgyt daug daugiau.. biggrin.gif  mana kiviai gerai, ypac vaikams, kuriu viduriukai uzkieteje.
*

Oi, klaidu pridariau blush2.gif kazkaip blogai kai kurios raides pasispaudzia..
Vygta
duodu,dukrytei labai jie patinka
foccusiss
Mano suneliui irgi patinka, bet va, paskui labai skystai kakoja doh.gif
Elėja
kazkur nuo metuku laiko, labai valgo kivius, beveik kasdiena.....suvalgytu ir ne po viena, bet neduodu.... biggrin.gif
popuri
Duodu kiek nori, nes tai vienintelis vaisius kuri vaikas megsta doh.gif
Priedo kai nuolat kieteja viduriukai - tai auksinis naturalus vaistas thumbup.gif
*caffe macchiato*
Sunelis nemegsta kiviu schmoll.gif
<imelda>
Daviau pora kartu,bet taip vaikas susirauke nuo rugstumo,kad net uzsimerke lotuliukas.gif kartais duodu palaizyti tik,tai tada labai patinka,sypsena iki ausu buna smile.gif
<imelda>
Siandien vel ragavom kiwi 4u.gif vis dar perrugstus jis mums smile.gif
jurgitulisb
Duodu,nes labai gerai viduriukams... 4u.gif
temporary
Aš savo berniukui duodu visokių vaisių - neriboju. Buvo kivių laikas - vien kivius valgė, tai ir pirkau. Dabar vynuogiu ir persikų laikas smile.gif
priklausomybe
Duodam 4u.gif
Kalakutas
ragavo jau,tai patiko,gan skaniai valge:)prinokusi toki,minkstuteli:)
orchideja@
duodu, nuo nuotaikos priklauso ar valgys biggrin.gif
Žaidėja
Buvo metas, kai kiviai jam buvo viskas biggrin.gif Kapodavo pilnais zandais smile.gif Viduriukams itakos neturejo.
Dabar primirstas vaisius, reiks vel kada nupirkt.
zhulikele
duociau,bet nevalgo... paziurejes i kivi rekia fujjj ir niekaip neikisi net paragaut,kad nebebutu fuj lotuliukas.gif
mylimukeA
Aš mielai duočiau, nes puikiai sutvarko vidurius, bet kažkada paragavo labai rūgštaus ir dabar net neragauja unsure.gif
Ik
Valgo, bet tik geltonuosius, nes tie saldūs yra smile.gif
tigrin
Kivis - vienas mėgstamiausių mažės vaisių. Jis ne tik gerai dėl viduriukų, bet turi daug daugiau vit C, nei citrina.
swarcas
Mano mažyliui žiauri alerginė reakcija buvo nuo kivių verysad.gif ...Netiesiogiai,bet per mamos pieną...dabar net nebandysim jų...
Edysia
Yra ragavęs, bet nepatiko, dabar, kai siūlau, tai net ragaut atsisako doh.gif
OK!*
neduodu, bet ne del to,kad nevalgo, o del to,kad vos tik i juos pasiziuriu paciai gerklej viska dirgint pradeda, todel ju net nera namie lotuliukas.gif
RamCamCam
maniskiam jau 1,4m, duodu drasiai kivius, jam lb patinka, tik ne visa, o puse
fuzzyy
Daviau ragaut, bet nepatiko. Palaize, poto sutrine tarp pirstuku i kose ir nukrate ant zemes doh.gif
saulgita
mums metai,o kivį valgom nuo 10 mėn.Suvalgom visą,labai skanu.Dar labai skanu sutrinti kivį su bananu-ne taip rūgštu,o ir viduriukams gerai-vienas paleidžia kitas kietina,tai gaunasi normalūs.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.