Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergaitė ar berniukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Kribuk
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif
vassara
as kai suzinojau, jog laukiuos, glostydavau pilvuka ir vadindavau grazuolyte, bet kazkaip po savaiteles pradejau kalbetis kaip su grazuoliuku biggrin.gif tai taip ir yra, turim grazuoliuka mazyliuka vaikinuka tongue.gif nors vyras tai jau labai labai lauke ir norejo mergaites, tuo labiau, kad echoskopas tik 35sav parode ko laukiuos.
Nemarioji
As visada norejau,kad pirmas vaikas gimtu mergaite.as ja turiu ir su vyru esam laimingi.
K.KEITE
kai laukiausi pirmo vaiko,kazkaip jauciau kad bus berniukas,beje ir norejau berniuko.kodel nezinau. biggrin.gif na o kai antro laukiausi norejau berniuko taip pat kad vyresnysis turetu broli ir drauga,na bet jau taip nutiko kad turiu mergyte ir dziaugiuosi (nors kartais pagaudavau save kad sneku kaip su berniuku doh.gif )na tik pirmus menesius. g.gif

-------------------------------------
user posted imageuser posted image

user posted image
vaidilutė
pirmos norėjau mergyčkos bet gimė berniukas biggrin.gif antros norėjom mergytės tiesiog labai labai norėjom mrgytės ir gimė pupa thumbup.gif o va trečio norėjom berniuko blush2.gif gimė mažoji coliukė tongue.gif labai faina ir kitaip nenorėčiau kad būtų biggrin.gif

P.S.jei kada dievulis duotu ketvirtąlelių(nenorėčiau blink.gif g.gif )tai norėčiau dar vienos mergytės biggrin.gif
sigiukas
Kai laukiuosi pirmojo tai 100% buvau isitikinus, kad bus berniukas, taip ir buvo smile.gif , nu o antrojo nėštumo metu kadangi jau turėjau berniuka tai pasvajodavau apie mergyte tongue.gif . Taigi dabar turiu poryte thumbup.gif
Gendre
Visa laika svajojau, kad pirmas vaikas butu sunus, bet kai pastojau visi pradejo sakyt, kad bus mergaite, o ir echoskopas nieko nerode tai uzsimaniau megaites, bet gime bernas lotuliukas.gif
nanainis
Vyras visada svajojo apie dukrytes, aš irgi trejų mergyčių labai norėjau wub.gif gal kad mes trys sesės, o jis sesės neturėjo, o labai norėjo g.gif kai tapau nestuke.gif visi pranašavo berniuką pagal išvaizdą ir tai ką valgau, ir su pilveliu kaip su mergyte kalbėjau, bet iš mamos pusės visa giminė žadėjo mergytę, nes ten vaikių naujoj kartoj nėr, mama turi tris paneles, jos brolis dvi, berniukas mirė, o kadangi panelės užaugo tai turi mergytes visos wub.gif viena berniuko susilaukė, bet irgi mirė verysad.gif išskyrus man vaikį daugiau nėr, ir mano vos išsikapstė ax.gif visi myli ir myluoja wub.gif vos pagimdžiau vyras vėl apie dukrą svajoja, bet sako derėtų ir berniukas lotuliukas.gif
Meka Pinavija
Aš visada norėjau mergaitės, tai ir pagimdžiau dukrytę bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Teresiukas
Pirmo norėjau sūnaus.Echoskopu kai žiūrėjo,lyties nesimatė,o ir buvom nusprendę nesiteiraut.Keliskart sapnavau mėlynakį bernioką bigsmile.gif Kad bus berniukas man pasakė tik kai paguldė dėl pernešiojimo.Dar po savaitėlės pagimdžiau mėlynakį bernioką bigsmile.gif
*Lina*
aš labai norėjau mergytės,ir vyliausi kad pilvuke ji ir gyvena,nes leliukas buvo slapukas.
neringuša
Vyras slapta vylėsi (kaip vėliau sužinojau) kad bus berniukas, o aš norėjau mergaitės biggrin.gif ją ir turiu lotuliukas.gif
kristal
As visada labiau norejau mergaites biggrin.gif Vyras taip pat. Bet kai pastojau, buvo laikas kai pasvajodavau apie berniuka... ax.gif
O dabar su vyru kalbam, kad kas pirmagimis - nelabai svarbu, bet sekancio tai jau noretume berniuko... juk taip norisi tureti porele tongue.gif tongue.gif
Natoske
Kazkaip visa laik galvojau,kad tik butu sveikas,viskas butu gerai ir tiek..Turim berniuka ir labai dziaugiames,aisku vyras tai norejo sunaus.
Sidabrinė
Norejom sveiko vaikucio,nebuvo svarbu ar gims mergaite,ar berniukas.tfu tfu tfu,bet sveikute biggrin.gif
papse
as norejau mergaites, vyras berniuko! sekancio noriu mergaites, vyras berniuko biggrin.gif
zuika/puika
Pries pastojant tikrai buvo nesvarbu, kai pastojau ir pat pradziu irgi buvo nesvarbu, bet vyras visada sakydavo, kad bus berniukas, jis kazkodel buvo isitikines 100 proc.(dar net tada sake kai nezinojo echoskopo rezultatu), nors sake ir dukryte myles. tada ir as turbut uzsikreciau. kad noriu sunaus, ir kazkaip jauciau, kad bus berniukas, parduotuveje, kazkaip net akys i mergaitiskus rubelius nekrypo, ir ir vardo mergaitisko kaip ir neturejome isrinke, o dar kai susapnavau, kad gims sunus apie nieko daugiau ir negalvojau.Ir ka....gime grazuolis melynakis (kol kas), rubuilis (dabar jau) SUNELIS thumbup.gif

P.S. drauge kartu su manim laukesi, jos vyras baisiai mergytes norejo, ir apie sunu net minties nebuvo ir gime jiems mergyte. Dabar juokaujam: "ka norejom, ta ir gavom".
krispuka
man labai norisi mergaitės,kai ėjau echoskopija daryti tik išgirsdavau vyrišką lytį,pasak daktarų rimta lytis,žinoma apsidžiaugiau,bet dar nepagimdžiusi,o gimdysiu už savaitėlės jau noriu antro vaikelio ir būtinai mergytės,man jos tokios mielos 4u.gif ,bet turėsiu pirmiau pacaniuką,kuris ateityje mano mergytę prižiūrės ir apgins biggrin.gif ,tikiuosi tūrėti mažyle 4u.gif
innguta
as kai tik pastojau kazkokio noro neturejau, bet sirdy jauciau kad bus sunelis..vyras norejo sunaus..sunus ir gime thumbup.gif
epika
Echoskopas nieko nerode. Vieni gyd. sakydavo, kad sunus, kt --mergaite, nes "sarmatlyva" (nes nieko nerodo). Visa nestumo pradzia sapnuodavau mergyte, taciau visi giminaiciai, o ir tie keli gyd kazkokiu keistu budu sugebejo ikalti, jog turesim sunu, o ir vyro giminej vieni bernai.
Kai pasake, kad turim mergyte, vyrui net kojas pakirto ir man sekunde buvo tarsi protas aptemes:ka....ne sunus......mega_shok.gif
Dabar keikiu save uz tokias mintis, nes nesvarbu kas bus ir kelintas tai vaikas. Vis tiek mamai bus mylimiausias kleckas.
P.S. Kai nuvede i gimdykla akusere psiziurejusi i dryzi ant pilvo is karto pasake, kad bus pana (juostele eina graziai istisai ir niekur neissiskiria, bet gal cia vel tik atsitiktinumas g.gif ).
mammy
Aš labai norėjau kad gimtų berniukas, taip ir buvo. Antros norėčiau mergytės kada nors ateity smile.gif , bet jei būtų dar vienas bernas tai tikrai nenusiminčiau lotuliukas.gif
coco
As visa nestuma nezinojau,ka turesiu,nerode savo grozybiu biggrin.gif.O gime nuostabi mergyte smile.gif Dabar net neisivaizduoju saves auginancios berniuka.
egidan
Nuo pat pradžių tiesiog jaučiau, kad bus mergytė smile.gif Net vardas savaime atsirado-nors vėliau , echoskopu patvirtinus, jog laukiuosi mergytės, bandėm rinktis vardą-tačiau liko pirmasis.

Beje, vyras norėjo dukrytės, o mano širdis svajojo, kad pirmas bus berniukas-tiesiog taip norėjau.

Auginam nuostabią dukrytę ir esam tiesiog laimingi 4u.gif

Nestyte
Nors vaikas buvo siurpriziukas,kadangi iki galo echoskopas taip ir neparode kas pilvelyje gyvena,taciau as net nezinau kodel bet tiesiog jauciau,tikejau,kad bus mergaite,be proto troskau dukrytes smile.gif Mano nuojauta pasitvirtino,as net varda buvau sugalvojus tik mergytei biggrin.gif
gabrielema
Visa gyvenima svajojau apie mergaite, kai pastojau, buvo visiskai nesvarbu, svarbu, kad butu sveikas, nors kazkada beziurint kazkoki filma, rode kai moteris pagimde mergyte, tai as net apsiverkiau, tada supratau, kad vistiktai noriu mergytes...........Ir turiu mergyte. Antro vaikucio irgi noreciau tik mergytes, aisku velgi, nesvarbu svarbu, kad sveikas.Kai laukiausi taip sakiau pirmas kas bus nesvarbu, bet jei bus berniukas, tai labai noresiu antros mergytes, ir nervuosiuosi. O jeigu bus mergyte, tai antro lauksiu ramiai, kas bus tas ir gerai. Bet dabr vis tiek antros noriu mergytes, o vyras sako prisikalbejau, tikrai antras bus berniukas. Zinoma, gi jokio skirtumo nera, svarbiausia sveikas vaikutis, ir isvis ji tureti isnesioti, pagimdyti..........O tada dziaugsmas begalinis ar tai mergaite ar tai berniukas...........
Jacina
As visada svajojau apie du vaikus, pima berniuka, po to mergaite, bet kai panestejau buvo jau visai nesvarbu, rupejo,kad tik sveikutis butu. Na kolkas viskas eina palei pirma plana biggrin.gif turim berniuka thumbup.gif
blusė
As dar nuo mokyklos laiku buvau sventai isitikinus kad pirmas vaikas bus berniukas:) ir varda net buvau sugalvojus, ir net bureja kazkada isbure kad bus berniukas:) o dabar ant ranku laikau maza spingalete mergaite ir net neisivaizduoju kad vietoj jos galetu buti berniukas:)
catherina
visada svajojau tik apie berniuka biggrin.gif
S.N.A.S
4u.gif nežinau, bet man tuo metu svarbiausia buvo vaikučio sveikata... kažkaip neužsiciklinau ko labiau norėčiau... cool.gif o kai sužinojau, kad bus berniukas šiek tiek apstulbau ir parėjus namo vis negalėjau patikėt, kad sužinojom... wub.gif tąkart visą saldainių dėžę surijau iš tos nuostabos ir lengvo šoko... ax.gif
gabytuke
kai buvau maza 4u.gif na gal kokiu 12metu tai norejau abieju ir mergytes ir berniuko bet kazkuris butinai turejo buti vyresnis bent jau 5metais...panasiai ir yra thumbup.gif bet kai suzinojau, kad pirmasis vaikelis bus berniukas gal siektiek nuliudau norejosi mergickos, bet vis del to dziaugiausi...o kai suzinojau kad antras bus mergyte tai is laimes vos nepasmaugiau savo vyro ir sunaus lotuliukas.gif gal per stipriai apkabinau dabar susimasciau... blush2.gif ax.gif g.gif
Gajux
Mano svajonė nuo vaikystės - turėti dvi mergytes. Net mano draugė juokiasi, kad man taip viskas išsipildė. Aišku, kai pastojau pirmąkart, galvojau, kad tik būtų sveikas. Bet vis kirbėjo ir sakiau, jei pirmas bus sūnus - tai tikrai gimdysiu dar kartą, gal pasiseks susilaukt mergytės. Na o kai paaugo pirmoji panelė, ir vėl pastojau, tai taip stipriai užsiciklinau, kad tik būtų mergytė. Tiesiog kažkaip nelabai jau gražiai ir pačiai atrodė. g.gif , bet nieko negalėjau su savo jausmais padaryt. O kokia buvo laimė, kai echoskopas 20-ą savaitę parodė, kad bus antroji dukrytė. doh.gif Tą dieną nuvažiavom į parduotuvę ir prisipirkau krūvą rausvų rūbelių. Taigi, dabar turiu dvi princeses - mano svajonės išsipildymas. wub.gif
Nemarioji
As visad norejau,kad pirmas vaikas butu mergyte-pagalbininke,kai uzaugs.Aciu Dievui ja turiu....antro vaiko noreciau berniuko,bet jei butu mergaite tikrai nenuliusciau smile.gif
Kazkada pries koki 15 metu man bureja isbure,kad turesiu pirma mergaite,o antra berniuka...mergaite turiu, bus matyti kaip su antru vaiku.Zinoma visoms mamoms svarbiausia,kad vaikai butu sveiki 4u.gif
Reika
as suzinojus,kad laukiuosi,net nezinodama lyties,pradejau nujausti ,kad bus sunus ir laaabai jo laukiau,bet va vyras tikejosi dukrytes...bet ir sunum dziaugiasi tongue.gif
Sypsne
pirmo vaiko norejau mergytes, o gime berniukas tongue.gif vyrui tai dziaugsmo buvo..o antro jau laaaabai noreciau mergytes, vyras taip pat mirksiukas.gif
Velniukė
Visada svajojau apie 2 vaikucius wub.gif Pirmas turejo buti berniukas,o antra mergaite.Mano svajose buvo berniukas uztarejas seses .na ir taip toliau tongue.gif O gavosi atvirksciai gime mergyte ir dabar mano pagalbininke thumbup.gif Net negaliu dabar isivaizduoti jai butu kitaip blush2.gif Labai myliu abudu savo vaikucius wub.gif
nika
o as norejau mergaites,o gyme berniukas !bet as ji labai myliu. wub.gif
wii
o as norejau is karto mergytes ir berniuko, kadangi tikymybe labai maza istikro beveik jos nera tai dziaugiousi nes turiu nuostbu zirni ir vos speju suktis, o du tai nezinau kaip suspeti biggrin.gif
Edelveis
o mes norėjom mergaičių 4u.gif . aš tai labai labai labai - tai ir turiu tris wub.gif [COLOR=blue]
Alisa2
As norejau berniuko biggrin.gif ir turiu. Aciu Devuliui wub.gif wub.gif wub.gif
laurada
As norejau berniuko ir turiu berniuka thumbup.gif dabar noreciau mergaites, bet greiciausiai ir vel turesim berniuka rolleyes.gif
Kolekcionierė
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 15, 09:00)
Labukas. Smalsu sužinoti, ko labiau laukėte, mergaitės ar berniuko? Aišku, daug kas atsakys, kad nesvarbu, svarbu, kad sveikas. Tam pritariu, sveikata svarbiausia, bet vistiek... giliai savo viduje pasvajojote, ko norėtumėte labiau...
Aš tai kai tik pastojau, svaigau dėl mergytės. Dar jai negimus svajojau kaip ją puošiu gražiom suknelėm, kaip šukuosiu ir pinsiu kasytes, kaip pirksiu gražiąsias lėles. Labai norėjau mažos princesytės. Na ir svajonė išsipildė. thumbup.gif
*

ir pirmos ir antros norejau mergaites,dabar sakau jei trecias netyciukas butu tai jau dabar reiktu berniuko
sjurgita
aš norėjau dukrytės, ją ir turim wub.gif wub.gif
natuliona
Norėjau tik dukrytės ir nuo pirmos minutės žinojau kad bus mergytė 4u.gif
monyte
MERGYTES!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif
sagaa
pirmas buvo nesvarbu kas gims, o antro jau norejosi mergaites, nes pirmas berniukas, kaip norejom taip ir yra thumbup.gif
-Aiva-
Na kol nesilaukiau visada norėjau pirmo sūnaus bigsmile.gif , o kai pastojau pasakiau turėsim dukrą, taip ir atsitiko wub.gif Buvo nuojautau, nors nėštumas pagal bobučių pletkus atitiko viską taip lyg laukčiaus sūnaus, bet aš jaučiau, kad bus dukra biggrin.gif , o vyras visą laiką norėjo tik dukrytės, tai žinoma jis labai džiaugiasi biggrin.gif , nors dabar jau pradeda šnekėti, kai bus antras gerai, kad būtų sūnus, o aš nežinau ko noriu, gal vėl dukrytės ax.gif , nors žinoma, kad kas gims tas ir bus gerai thumbup.gif
juravy
Vaiko lyties nezinojom iki pat gimimo, tad visiskai buvo nesvarbu, kas gims, kad tik sveikas. Gime mergaite!!! Vyras pasake, kad jis, butent, pirmos mergaites ir norejo. Dabar jau antro lauktumem berniuko, bet jeigu gimtu dar viena mergyte- butu super!
saulyte0925
visada norejau berniuko. kai laukiausi visa nestuma vadinom Ugnium, nuo pat 3 nestumo menesio. su vyru juokavom, kad jei gims mergyte, bus labai berniukiska lotuliukas.gif Bet gime tvirtas vyrukas thumbup.gif
juratux2004
Visad labai svajojau pirma tureti berniuka. Dabar aisku seses reikia ... ax.gif O siaip tai noreciau dvieju berniuku ir vienos mergaites... blush2.gif
ddile
Oas tai irgi pasvajodavau, kad mergaite butu, bet turime saunu suneli.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.