Norėjau mergaitės, bet gimė berniukas, kurį labai labai myliu
Nestumo pradzioje labai norejau berniuko, net sapnuodavau save, vyra ir jau paaugusi maziu. Apie 20 savaite suzinojau, kad bus mergyte. Priipazinsiu, kad is pradziu siek tiek nusivyliau, taciau nestumo pabaigoje jau nebeisivaizdavau, kad galetu gimti berniukas, nors vyras iki paskutines minutes tikejo, kad gims berniukas. Gydytoju prognozes pasitvirtino ir dabar abu labai dziaugiames pustazande, riestomis blakstienomis mergyte
mums jokio skirtumo nebuvo visai kad bus tas
mums irgi absoliuciai jokio skirtumo
Mums buvo svarbiausia kad tik butu viskas gerai o kai suzinojau kad laukiuosi dukrytės labai apsidziaugiau
Didelio skirtumo nebuvo,bet labiau berniuko norejau
Kol nesilaukiau ir tik siaip pamastydavau apie vaikus, tai pirmo gal labiau berniuko norejosi.Bet kai pastojau nuo pirmu dienu jau zinojau, kad laukiuosi, ir zinojau, kad bus mergaite
Pimas grazuolis sunaitelis, jo lyti pamate per pirma echo, tad buvom ir varda "paruose" ir kraiteli melsva supirke, o antras "pilvuko gyventojas" per 6 echoskopijas taip ir neparode, ka ten turi
Pradzioj itikejau kad bus sunus, bet kai echo parode mergaite tikrai nenuliudau, o kai gime, net neisivaizduoju kad butu galejes gimti sunus,bet veliau sitos galimybes neatmetu, reikia juk teciui partnerio i zvejyba
Man nesvarbu, svarbiausia, kad tik sveikas gimtuir gerai vystytusi
kazkaip kol laukiausi net negalvojau apie tai,galvojau ,kad tik sveikas butu..bet va sirdy kazkaip zinojau kad bus berniukas,nzn kodel..net nesitikejau mergaites..niu ir turiu grazuoli berniuka
pirmo nurejau berniuko, ji ir turiu
Labai labai labai dar nuo vaikystes norejau mergaites
o man nestumo laikotarpy net kelis kartus keitesi nuomone - pirma maniau kad mergaite, paskui kad berniukas, paskui - vel kad mergyte
Siaubingai norejau sunaus,nes su mama nekokie santykiai buvo,maniau,kad ir man nesiseks su dukra,nemokesiu bendrauti,bet antroj nestumo pusej nuvariau demonus visus ir...uzsimaniau dukters,ka dabar ir supuoju
pirmos labai norejau dukrytes, ja ir turiu
o kai laukiaus antro nebuvo jokio skirtumo, tik svarbu, kad sveikas vaikutis
as visada galvodavau kad noriu pirmo sunelio
beje antros irgi noreciau mergytes
Iki kol suzinojau kad laukiuosi norejau mergaites, o tik suzinojus pradejau svajot apie berniuka
norejau kudikio, toki ir turiu
ateityje noreciau tureti porele
Pirmojo norejau berniuko, jis ir gime, antro kai laukiaus, mintyse gal sukirbejo, kad butu smagu mergaite, bet tikejau, kad bus berniukas, tai turiu du vaikinus, trecios jau tikrai merginos noreciau
lytis buvo visiskai nesvarbi
mergaites,ja ir gavau
Man nebuvo svarbu berniukas ar mergaite, bet visi prognozavo, kad bus mergaite.
Gime berniukas. Esu laaabai laiminga, nors kai gydytoja pasake, truputi nustebau
nebuvo svarbu kas,svarbu kad butu sveikas
as visa laika nuo pat mazens svajodavau, kad turesiu berniuka, net papintukus valgiau(liaudies ismintis
Mes tai labai norejom mergaites, o kai gydytoja po echoskopijos pasake, kad bus berniukas kazkaip susitaikem su ta mintim ir rinkom berniukui vardus, tik kazkaip kai nueidavau pirkti rubeliu vis traukdavo i mergaiciu skyriu, tokie tie mergaitiski rubeliai mieli ir is tikruju gime mergaite
pries pastodama su vyru visada kalbedavom kad pirmas butu berniukas o antra mergaite kad berniukas vyresnis saugotu jaunesne sesyte
Kai gimė antras berniukas, daug kas sakė, kad va, nepasisekė. O aš sužinojau labai anksti, 13 savaičių, ko laukiuosi ir džiaugiausi, nes mergaitės turbūt nemokėčiau auklėti, išlepinčiau. Ir mašinytėmis ir Lego pasidalins.
nesvarbi buvo lytis sbarbiau kad sweikas vaikas... ( nes turejau persileidima) ir turim grazia mergyte dabar
kaip pirmo vaiko tai tikrai buvo nesvarbu kas o dabar norisi berniuko
Kai pirmo laukiausi zinojau 100% kad bus berniukas. O kai antra karta pastojau vyrui sakiau kad noreciau mergytes, jis berniuko
Visada vsrbiausia buvo,kad vaikelis gimtu sveikas
Mergaitės
kai tik pastojau jau zinojau, kad bus mergyte.. savo vidum jauciau.. ir neklydau
visada norejau tureti bent jau du vaikus
man tai jokio skirtumo nebuvo, svarbiausia, kad leliukas butu sveikas. o gime iskart dvi nuostabios dukrytes
laukiau ir norejau berniuko, nes pirmagime dukra. je je je, turiu porele
Trecio nestumo pradzioje sake bus mergaite ir mes labai dziaugemes, o veliau kai nestumas ejo i pabaiga pasake - berniukas.
O dabar visi dziaugiames suneliu ir broliuku, atrodo kitaip ir buti negali, atrodo jie tiesiog dereti dera vienas prie kito ir myli
Turim porele ir visi labai patenkinti. ypatinga meile yra pirmagimes broliui. sako noretu ir dar vieno tokio pacio
Pirmos labai norejau mergytes
Sirdyje labai norejau ir jauciau, kad turesiu mergaite, o visi aplinkui, kaip susitare sake, kad bus berniukas ir jau buvo pradeje itikinti, kad turesiu berniuka:)
Augina nuostabia mazyle, mamytes sirdis jaute:)
Kai laukiausi,aplinkinia sake,kad gims berniukas,o man sirdis sake,kad gims mergyte.Sirdis neapgavo...20savaiciu echoskopija parode,kad pilvelyje gyvena mergyte
Labai norejau mergytes ir turime mergyte.
Kas gims ar dukrytė ar sūnus man nebuvo skirtumo... kad tik sveikas vaikas būtų
Gimė dukrytė
Vaikystej, kaip kalbejomes su mergaitem apie vaikus, svajojau tureti berniuka! Kai pastojau buvo visiskai nesvarbi vaiko lytis, juolab pirmas vaikas. Tiesiog dziaugiausi, kad busiu mama!
Norėjau ir berniuko, ir mergaitės, esu laiminga, nes turiu viska ką norėjau
Kol nesilaukiau labai norėjau mergaitės, kai pradėjau lauktis - labai užsinorėjau berniuko, o kai važiavau gimdyti - mintys apie mergaitę vėl gryžo
|