as visus tris nestumus labiau norejau mergaites.nors kai laukiausi pirmo vaiko,tai sakydavau,kad nesvarbu kas,svarbu sveikas,bet sirdyje vistiek labiau norejau mergaites
Galvojau jog bus berniukas,ir drabužėlius žydrus pirkau,bet mergyte
as tai labai dukrytes norejau, vyras berniuko, bet issipilde mano svajone
Kai laukiausi pirmą kartą,tai labiau norėjau dukrytės
Abu labai šaunūs vaikai,labai myliu juos abu
Aš visad juokdavaus kad reik sesutės lepūneliui sūneliui auginti. Dabar po 12 metų galiu pasakyt planas pavyko: pirma šauni dukra ir dabar mažytis sūnelis labai mylimas ir lepinamas visų
Jokio skirtumo kazkaip
Papildyta: Labai grazus jusu,virugie,vaikiukai QUOTE(jovitah @ 2007 02 09, 23:16) Jokio skirtumo kazkaip Papildyta: Labai grazus jusu,virugie,vaikiukai ačiū, sesė labai myli savo brolį ir lepina
Norėjau sūnaus, o dabar jau ir apie mielą sesytę savo berniukui pasvajoju
Visad galvojau kad pirmoji bus mergyte. Bet kzkaip mano seima pagavo mane kad vis galvoju vardus berniukams, o taip ir buvo, sestam men gydytojas pamate kad bus berniukas!
pas mane pilvuke slapukas gyveno, bet as labaj norejau mergytes
Norėjau tik dukryčių ir net negalėjau tuo abejoti..
pirma dukrytė-jai tuoj 14... kai laukiausi antro, gyvenau Rytų šalyje ir kadangi kitaip būti negalėjo tik mergytė vadinau ją Amrita.... grįžau į Lietuvą, nusiuntė pas genetikus ir ten(buvo 12sav)klausia, norit pasakysiu būsimo kūdikio lytį. sakau kad aš ir taip žinau-mergaitė.. Ji sako: nea berniukas...tai taip ir ginčyjomės su ja iki 21savaitės, kol neprireikė amniocentezę daryti... ir kai jau chromosomos buvo sudėliotos... ką gi gimė puikus sūnus...nesigailiu nuostabi porelė QUOTE(eglejoana @ 2007 03 05, 12:28) Norėjau tik dukryčių ir net negalėjau tuo abejoti.. pirma dukrytė-jai tuoj 14... kai laukiausi antro, gyvenau Rytų šalyje ir kadangi kitaip būti negalėjo tik mergytė vadinau ją Amrita.... grįžau į Lietuvą, nusiuntė pas genetikus ir ten(buvo 12sav)klausia, norit pasakysiu būsimo kūdikio lytį. sakau kad aš ir taip žinau-mergaitė.. Ji sako: nea berniukas...tai taip ir ginčyjomės su ja iki 21savaitės, kol neprireikė amniocentezę daryti... ir kai jau chromosomos buvo sudėliotos... ką gi gimė puikus sūnus...nesigailiu nuostabi porelė as antro noreciau berniuko
Man buvo visai vienodai kas gims, gime - berniukas
Iš tikrųjų nėra taip svarbu kai laukiesi pirmagimio
Nebuvo jokio skirtumo, nes laaabai laukėm leliuko. Nemanau, kad bus didelis noras išskirti ir antrą (logiška būtų, kad būtų mergaitė), bet smagu būtų mažiui ir brolį turėt, o vėliau gal ir sesutė į gretas įsijungtų
is pradziu begalo norejau mergaites, nes turejau toki grazu varda. bet zinojau, jog beveik 100 procentu gims berniukas, nes vyro puseje vien berniukai ir jo genai labai stiprus. taip ir buvo - bet dabar tik tuom dziaugiuosi ir atrodo butent berniuko ir norejau
visuomet norejau pirmos mergaites,buvau isitikinus,kad pirma turi buti seimininke
labai norejau dukrytes,tai gandras ir ispilde mano svajone
mes norėjome mergytės :0
mergytę ir turime
Aš kai pastojau, nujaučiau kad bus mergaitė, labai labai jos laukiau
kai laukiausi pirmo tai labai norėjau mergaitės,bet gimė berniukas
dabar turiu ir mergaite
Kai laukiausi pirmo vaikelio, tai norejau tik sunaus, nes pati turejau vyresni broli ir zinojau kaip tai yra gerai
As taaaiiip norejau mergytes,kad galvojau,jog Dievulis tikrai man jos pagailes.Apsirikau.
Labai norėjau dukrytės, dukrytę ir auginu.
Mums jokio skirtumo nebuvo - mergaitė ar berniukas, savrbu, kad sveikas
Prieš pastojant norėjau berniuko, kail laukiausi, buvo lygiai vienodai, vyras labai norėjo mergaitės, ją ir auginam
Berniuko
Apie kuriuos svajojom , tie ir gimė. Berniukas mergaitė, mergaitė, ir berniukas.
Nors sakėm, kas gims, tą ir krikštysim.
Mums su vyru buvo tas pats, kas gims. Kai laukiausi
Kai laukiausi mano pazystama itikino mane, kad tikrai bus berniukas (pagal pilvuko forma) daktarai sake, kad lyties nemato. Man nebuvo skirtumo, gime mergaite ir mes labai ja dziaugiames
Labai norejau pirmo berniuko.14 sav.echoskope isvydom kas pas mus slepiasi
Pirmo vaiko norejau berniuko. Gavosi. Paskui po penkiu metu norejau mergaites. Ir nors praejus penkiems metams jau nenorejau
Kai laukiausi tiksliai giliai viduje žinojau kad gims berniukas
Aš visus kartus negalvojau, ko norėčiau, nes iš tiesų ir berniukas ir mergaitė labai gerai. Kai dabar pagalvoju, gal ir gerai gavosi: vyriausias sūnus, po to dukrytės
Kai laukiausi pirmo, buvo tas pats kas gims, svarbu kad sveikas. Gime berniukas. Antram ilgai nesiryzau, bet vis pasvajodavau apie dukryte. Kai pastojau tikejausi kad ir bus dukryte, bet gime sunus. Taciau nusivylimo nebuvo, labai dziaugiausi ir be galo myliu savo mazuti.
Neseniai perskaiciau "Burejos" zurnale straipsni kaip apskaiciuoti kas gims.
Reikia nubrezti linija ir padalint ja i dvylika daliu - dvylika menesiu. Tada raide V pazymeti tevelio gimtadieni ir nuo jo dar pazymeti dvi V kas keturis menesius. Po to zymet mamytes gimtadieni M raide ir dar tris M kas tris menesius. Tarpai prasidedantys V - rodo kada pradeti berniuka, o atkarpeles nuo M - mergaite. Pvz. V gime sausio 7 d., tai V zymesime 01.07, 04.07, 09.07 M gime gegzes 11 d. , tai M zymesime 05.11, 08.11, 11.11, 02.11 Iseina, kad siai porai berniuka reikia "planuoti" nuo 01.07 iki 02.11 05.07 iki 05.11 09.07 iki 11.11 O mergaite planuot: nuo 02.11 iki 05.07 05.11 iki 09.07 11.11 iki 01.07 Man atitiko.
As labai norejau dukrytes,svajone issipilde
nu blemba nepasirinksi,ne parduotuve,ar mergaite ar berniukas, vistiek vaikas...o vaikus reikia myleti
kai laukiausi pirmo,man buvo tas pats,-gime mergyte,be galo ja mylim
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 08:32) patikek kiek yra tu skaiciavimu kai kuriu ir gydytojai patvirtino kad to ir laukiasi.. tik va kai visos gimdyt pradejom tai ne vienai buvo, kad oj kaip priesingos lyties vaikutis i pasauli atejo cia tik pazaidimai.. nors as svajojau apie mergyte, kurios ir sulaukiau.. todel kai kuriais skaiciavimai buvau patikejus, ypac tais kurie man rode mergyte, nes be galo be krasto jos norejau
o man buvo taip:
nup nėštumo pradžios maniau, kad bus berniukas, ir labai liūdėjau kai negalėjau pirkti rūžavų sijonukų.. Visi aplinkui kalbėjo,kad pas mane pilvas rodo, kad tikrai bus bernas ir tik bernas.. Vyras visai norėjo berniuko.. Ultragarsas nieko nerodė, bet 21 sav. kai darė, kažkodėl iš galvos man tikrai pasirodė, kad ten mergaitė, bet kadangi tiksliai nerodė, visi įkalė savotiškai, kad bus berniukas tai ir nesitikėjau mergaitės.. Visą nėštumą vaikščiojau ir galvodavau, kad iš visų vaikų kiek planuojam (geriausiu atveju 3, blogiausiu 2) bent vieną mergaitę Dievulis kad man atsiūstų.. Na kągi.. turiu mergaitę.. Kas keisčiausia, visada galvojau, kad jau kai bus mergytė kitų vaikų lytis tikrai neturės reikšmės, bet dabar norėčiau, kad ir kitos būtų mergaitės.. tik vyrui nesakykit
O as nuo pat pastojimo kazkaip jauciau, kad savyje nesioju berniuka. Ir pasitvirtino, - gime berniukas
O mum pavyko su vaikais kaip pagal užsakymą
Sakyčiau-geriau nebūna... Be to būdama nėščia nujaučiau kas bus,nors kitiem atrodė,kad bus priešingai QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 08:32) Neseniai perskaiciau "Burejos" zurnale straipsni kaip apskaiciuoti kas gims. Reikia nubrezti linija ir padalint ja i dvylika daliu - dvylika menesiu. Tada raide V pazymeti tevelio gimtadieni ir nuo jo dar pazymeti dvi V kas keturis menesius. Po to zymet mamytes gimtadieni M raide ir dar tris M kas tris menesius. Tarpai prasidedantys V - rodo kada pradeti berniuka, o atkarpeles nuo M - mergaite. Pvz. V gime sausio 7 d., tai V zymesime 01.07, 04.07, 09.07 M gime gegzes 11 d. , tai M zymesime 05.11, 08.11, 11.11, 02.11 Iseina, kad siai porai berniuka reikia "planuoti" nuo 01.07 iki 02.11 05.07 iki 05.11 09.07 iki 11.11 O mergaite planuot: nuo 02.11 iki 05.07 05.11 iki 09.07 11.11 iki 01.07 Man atitiko. hmmm Beje mes abu svajojome apie berniuka,bet as savo mergaites nekeisciau i joki berniuka QUOTE(AgnėM @ 2007 04 09, 19:38) nu blemba nepasirinksi,ne parduotuve,ar mergaite ar berniukas, vistiek vaikas...o vaikus reikia myleti Nu ne parduotuve,bet noreti nieks nedraudzia,o gimus vistiek mylyme kad ir kokia lytis isvydo pasauli
Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka
QUOTE(saratukas @ 2007 04 15, 22:14) Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka nu ir tai svajoja kiekviena,kad vaikai sveiki gimtu.Bet apie lyti galima pasvajot ir noret...kiekviena sirdi zino,kad lytis nuo jokio faktoriaus tau iveikiamo nepriklauso.
aš visada labai labai norėjau mergyčių
|