Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergaitė ar berniukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
jurgixe
as visus tris nestumus labiau norejau mergaites.nors kai laukiausi pirmo vaiko,tai sakydavau,kad nesvarbu kas,svarbu sveikas,bet sirdyje vistiek labiau norejau mergaites
meskaite
Galvojau jog bus berniukas,ir drabužėlius žydrus pirkau,bet mergyte smile.gif
Rasmuze
as tai labai dukrytes norejau, vyras berniuko, bet issipilde mano svajone 4u.gif ax.gif
DianaG
Kai laukiausi pirmą kartą,tai labiau norėjau dukrytės blush2.gif Gimė sūnus ir buvau labai patenkinta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O po 13 m. turiu ir dukrytę thumbup.gif

Abu labai šaunūs vaikai,labai myliu juos abu good.gif friends.gif
virugie
Aš visad juokdavaus kad reik sesutės lepūneliui sūneliui auginti. Dabar po 12 metų galiu pasakyt planas pavyko: pirma šauni dukra ir dabar mažytis sūnelis labai mylimas ir lepinamas visų bigsmile.gif
Wildberry
Jokio skirtumo kazkaip ax.gif Labai laukiau vaikiuko,o drabuziukus pirkau visokius,juo labiau ,kad ir daktare nieko nesake,kas gims...Kai liko savaite iki gimdymo ir apziurinejo echoskopu,o as paklausiau ar nesimato kas?O man sako-ot gimdyt ant noses ir dar klausia doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Tai taip ir liko staigmena wub.gif
Papildyta:
Labai grazus jusu,virugie,vaikiukai 4u.gif Kaip saunu,kad dukra taip rupinasi broliuku biggrin.gif Nuostabus vaikai :4u:Sekmes biggrin.gif
virugie
QUOTE(jovitah @ 2007 02 09, 23:16)
Jokio skirtumo kazkaip ax.gif Labai laukiau vaikiuko,o drabuziukus pirkau visokius,juo labiau ,kad ir daktare nieko nesake,kas gims...Kai liko savaite iki gimdymo ir apziurinejo echoskopu,o as paklausiau ar nesimato kas?O man sako-ot gimdyt ant noses ir dar klausia doh.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Tai taip ir liko staigmena wub.gif
Papildyta:
Labai grazus jusu,virugie,vaikiukai 4u.gif Kaip saunu,kad dukra taip rupinasi broliuku biggrin.gif Nuostabus vaikai :4u:Sekmes biggrin.gif
*

ačiū, sesė labai myli savo brolį ir lepina ax.gif
Spindulėlis
Norėjau sūnaus, o dabar jau ir apie mielą sesytę savo berniukui pasvajoju wub.gif
Adamo mamyte
Visad galvojau kad pirmoji bus mergyte. Bet kzkaip mano seima pagavo mane kad vis galvoju vardus berniukams, o taip ir buvo, sestam men gydytojas pamate kad bus berniukas! biggrin.gif Dabar turiu maza stebukliuka ir esu be proto laiminga ir neisivaizduoju kaip dbr reiketu auginti mergaiciuke biggrin.gif 4u.gif
twix'e
pas mane pilvuke slapukas gyveno, bet as labaj norejau mergytes ax.gif vyras sakydavo, kad noretu sunaus (bet veliau prisipazino, kad giliai sirdyje vis del to norejo dukrytes) keli draugai ne susilazino kas gims biggrin.gif kaj pagimdziau vyras iskrat paklause, taj kas, berniukas? lotuliukas.gif bet gydytojas atsuko musu maziuke thumbup.gif
reset
Norėjau tik dukryčių ir net negalėjau tuo abejoti..
pirma dukrytė-jai tuoj 14...

kai laukiausi antro, gyvenau Rytų šalyje ir kadangi kitaip būti negalėjo tik mergytė vadinau ją Amrita....

grįžau į Lietuvą, nusiuntė pas genetikus ir ten(buvo 12sav)klausia, norit pasakysiu būsimo kūdikio lytį. sakau kad aš ir taip žinau-mergaitė..

Ji sako: nea berniukas...tai taip ir ginčyjomės su ja iki 21savaitės, kol neprireikė amniocentezę daryti...
ir kai jau chromosomos buvo sudėliotos... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

ką gi gimė puikus sūnus...nesigailiu biggrin.gif

nuostabi porelė tongue.gif
twix'e
QUOTE(eglejoana @ 2007 03 05, 12:28)
Norėjau tik dukryčių ir net negalėjau tuo abejoti..
pirma dukrytė-jai tuoj 14...

kai laukiausi antro, gyvenau Rytų šalyje ir kadangi kitaip būti negalėjo tik mergytė vadinau ją Amrita....

grįžau į Lietuvą, nusiuntė pas genetikus ir ten(buvo 12sav)klausia, norit pasakysiu būsimo kūdikio lytį. sakau kad aš ir taip žinau-mergaitė..

Ji sako: nea berniukas...tai taip ir ginčyjomės su ja iki 21savaitės, kol neprireikė amniocentezę daryti...
ir kai jau chromosomos buvo sudėliotos... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ką gi gimė puikus sūnus...nesigailiu biggrin.gif

nuostabi porelė tongue.gif
*

as antro noreciau berniuko tongue.gif o trecias jau nesvarbu lotuliukas.gif
Nerytė
Man buvo visai vienodai kas gims, gime - berniukas wub.gif , o antro noreciau mergaites, kad butu porele wub.gif
Ladybird***
Iš tikrųjų nėra taip svarbu kai laukiesi pirmagimio rolleyes.gif Bet kadangi aš esu jaunesnė sesutė, atrodė, kad yra savaime suprantama, kad 1mas turi būti berniukas. O pasirodo būna ir kitaip! blink.gif Ir galiausiai aš tuom labai patenkinta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rotoli
Nebuvo jokio skirtumo, nes laaabai laukėm leliuko. Nemanau, kad bus didelis noras išskirti ir antrą (logiška būtų, kad būtų mergaitė), bet smagu būtų mažiui ir brolį turėt, o vėliau gal ir sesutė į gretas įsijungtų g.gif
Laava
is pradziu begalo norejau mergaites, nes turejau toki grazu varda. bet zinojau, jog beveik 100 procentu gims berniukas, nes vyro puseje vien berniukai ir jo genai labai stiprus. taip ir buvo - bet dabar tik tuom dziaugiuosi ir atrodo butent berniuko ir norejau smile.gif o dabar reiktu dukters... smile.gif
pooh
visuomet norejau pirmos mergaites,buvau isitikinus,kad pirma turi buti seimininke mirksiukas.gif .kai laukiausi,visi lauke berniuko, as irgi.ka turesiu nezinojau,net ir privaciai ejau,pinigus mokejau tikejausi,kad matys lyti.3 bandymai suzinoti-nesekmingi verysad.gif ...visa nestuma tik i berniukiskus drabuzelius ziurejau,netrauke kazkodel sukneles...ir ka manot-gime mergaite wub.gif thumbup.gif
Rasmuze
labai norejau dukrytes,tai gandras ir ispilde mano svajone
strazdanėlė...
mes norėjome mergytės :0
mergytę ir turime 4u.gif
žibutė
Aš kai pastojau, nujaučiau kad bus mergaitė, labai labai jos laukiau wub.gif Nuojauta ir svajonės išsipildė thumbup.gif
Vilsen
kai laukiausi pirmo tai labai norėjau mergaitės,bet gimė berniukas biggrin.gif
dabar turiu ir mergaite 4u.gif
sandrilt
Kai laukiausi pirmo vaikelio, tai norejau tik sunaus, nes pati turejau vyresni broli ir zinojau kaip tai yra gerai smile.gif , tai sunelis ir gime 4u.gif , na o antra nestuma tik apie mergaite kliediejau, tiek jos norejau ir kagi as ja turiu smile.gif
monyte
As taaaiiip norejau mergytes,kad galvojau,jog Dievulis tikrai man jos pagailes.Apsirikau. thumbup.gif
*Jalta*
Labai norėjau dukrytės, dukrytę ir auginu. wub.gif wub.gif wub.gif
Zuikiosaulute
Mums jokio skirtumo nebuvo - mergaitė ar berniukas, savrbu, kad sveikas bigsmile.gif Nė karto į galvą net nešovė, kad norėčiau labiau to ar ano.
-Aiva-
Prieš pastojant norėjau berniuko, kail laukiausi, buvo lygiai vienodai, vyras labai norėjo mergaitės, ją ir auginam wub.gif thumbup.gif
Mikasiene
Berniuko 4u.gif Tokį ir auginam ax.gif
Jurgulė
Apie kuriuos svajojom , tie ir gimė. Berniukas mergaitė, mergaitė, ir berniukas.
Nors sakėm, kas gims, tą ir krikštysim. biggrin.gif Bet svajonės išsipildė.
Murmur333
Mums su vyru buvo tas pats, kas gims. Kai laukiausi nestuke.gif , abiems atrodė, kad gims berniukas (per echo prašėm, kad gydytoja nesakytų schmoll.gif lyties), tačiau sapnuodavau tik mergytę. Mergytė ir gimė thumbup.gif
malaizija
Kai laukiausi mano pazystama itikino mane, kad tikrai bus berniukas (pagal pilvuko forma) daktarai sake, kad lyties nemato. Man nebuvo skirtumo, gime mergaite ir mes labai ja dziaugiames wub.gif
mammka
Labai norejau pirmo berniuko.14 sav.echoskope isvydom kas pas mus slepiasi mirksiukas.gif .gime drutas vyriokas biggrin.gif
Violetikas
Pirmo vaiko norejau berniuko. Gavosi. Paskui po penkiu metu norejau mergaites. Ir nors praejus penkiems metams jau nenorejau ax.gif Bet netycia - gavosi lotuliukas.gif Dabar turiu porele thumbup.gif
jurgita112
4u.gif labai labai labai norejau pirmos mergaites, bet kai pastojau vyras mane itikino, kad bus berniukas. Iki gimdymo Escho nesimate kas gims. Sapnuodavau kad gims berniukas, net ir buvau nusiteikusi, kad teks auginti sunu, na bet aisku nesvarbu, svarbu sveikas. Tiesiog norejosi mergaites ir tiek. Pagimdzius isgirdau gydytojos pranesima, kad turiu dukryte, buvau be galo laiminga, o vyras net apsiverke. Dabar jau jai 4 menesiai, po kokiu meteliu reikes planuoti anra, jau noretusi sunaus... blush2.gif
ausrele5555
Kai laukiausi tiksliai giliai viduje žinojau kad gims berniukas thumbup.gif , antro kai laukiausi nujaučiau kad gims mergaitė. Mat tarp vaikų tik metai skirtumas taigi dar nebuvau pamiršusi kaip nešiojosi vaikinas, nėštumas skyrėsi kaip diena nuo nakties. Dabar laikiuosi trečio abu su vyru norėtume berniuko (nors jis ir antro norejo vaikino verysad.gif ), bet stengiuosi vyti šalin tas mintis, nes jei pilvelyje mergyte nenoriu jos liudinti unsure.gif , tikiu jog ji jaučia mano mintis. O beto nenoriu ir pati patirti kažkokį nusivylimą įsikalusi sau į galvą jog norėjau vieno o gimė..... blush2.gif
Selma75
Aš visus kartus negalvojau, ko norėčiau, nes iš tiesų ir berniukas ir mergaitė labai gerai. Kai dabar pagalvoju, gal ir gerai gavosi: vyriausias sūnus, po to dukrytės smile.gif
ingridka
Kai laukiausi pirmo, buvo tas pats kas gims, svarbu kad sveikas. Gime berniukas. Antram ilgai nesiryzau, bet vis pasvajodavau apie dukryte. Kai pastojau tikejausi kad ir bus dukryte, bet gime sunus. Taciau nusivylimo nebuvo, labai dziaugiausi ir be galo myliu savo mazuti.
Nanata
Neseniai perskaiciau "Burejos" zurnale straipsni kaip apskaiciuoti kas gims.
Reikia nubrezti linija ir padalint ja i dvylika daliu - dvylika menesiu. Tada raide V pazymeti tevelio gimtadieni ir nuo jo dar pazymeti dvi V kas keturis menesius.
Po to zymet mamytes gimtadieni M raide ir dar tris M kas tris menesius.
Tarpai prasidedantys V - rodo kada pradeti berniuka, o atkarpeles nuo M - mergaite.
Pvz. V gime sausio 7 d., tai V zymesime 01.07, 04.07, 09.07
M gime gegzes 11 d. , tai M zymesime 05.11, 08.11, 11.11, 02.11
Iseina, kad siai porai berniuka reikia "planuoti" nuo 01.07 iki 02.11
05.07 iki 05.11
09.07 iki 11.11
O mergaite planuot: nuo 02.11 iki 05.07
05.11 iki 09.07
11.11 iki 01.07
Man atitiko. biggrin.gif
Mintibutė
As labai norejau dukrytes,svajone issipilde wub.gif wub.gif Nors berniuka myleciau ne maziau ax.gif
AgnėM
nu blemba nepasirinksi,ne parduotuve,ar mergaite ar berniukas, vistiek vaikas...o vaikus reikia myleti heart.gif heart.gif heart.gif
Beatti
kai laukiausi pirmo,man buvo tas pats,-gime mergyte,be galo ja mylim wub.gif ,o kai buvau antra karta nestuke.gif ,aisku norejosi bernuzelio,bet svarbiausia,kad vaikelis butu sveikas, 4u.gif Turiu porike,saunu, wub.gif wub.gif Gal ateity ir trecias vaikelis bus ax.gif ,bet cia gal po penkiu meteliu,bet kas zino g.gif
vvvvv
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 08:32)
Man atitiko.  biggrin.gif
*

patikek kiek yra tu skaiciavimu doh.gif ir visi gan skirtingai rodo.. as labiausiai pasitikejau kraujo atsinaujinimo budu.. kuris ir man pasiteisino, tad pagal ji buvom dauguma gruodinukiu issiskaiciavusios ka turesim lotuliukas.gif
kai kuriu ir gydytojai patvirtino kad to ir laukiasi..
tik va kai visos gimdyt pradejom tai ne vienai buvo, kad oj kaip priesingos lyties vaikutis i pasauli atejo lotuliukas.gif

cia tik pazaidimai..

nors as svajojau apie mergyte, kurios ir sulaukiau.. todel kai kuriais skaiciavimai buvau patikejus, ypac tais kurie man rode mergyte, nes be galo be krasto jos norejau wub.gif
Lishka
o man buvo taip:
nup nėštumo pradžios maniau, kad bus berniukas, ir labai liūdėjau kai negalėjau pirkti rūžavų sijonukų..
Visi aplinkui kalbėjo,kad pas mane pilvas rodo, kad tikrai bus bernas ir tik bernas..
Vyras visai norėjo berniuko..
Ultragarsas nieko nerodė, bet 21 sav. kai darė, kažkodėl iš galvos man tikrai pasirodė, kad ten mergaitė, bet kadangi tiksliai nerodė, visi įkalė savotiškai, kad bus berniukas tai ir nesitikėjau mergaitės..
Visą nėštumą vaikščiojau ir galvodavau, kad iš visų vaikų kiek planuojam (geriausiu atveju 3, blogiausiu 2) bent vieną mergaitę Dievulis kad man atsiūstų..
Na kągi.. turiu mergaitę..
Kas keisčiausia, visada galvojau, kad jau kai bus mergytė kitų vaikų lytis tikrai neturės reikšmės, bet dabar norėčiau, kad ir kitos būtų mergaitės..
tik vyrui nesakykit blush2.gif
vvvvv
QUOTE(morkele @ 2007 04 12, 15:01)
bet dabar norėčiau, kad ir kitos būtų mergaitės..
tik vyrui nesakykit blush2.gif
*

prajuokinai thumbup.gif

o as kazkaip nujauciu, kad kiti mano vaikuciai irgi bus tik mergytes.. ax.gif
padange7
O as nuo pat pastojimo kazkaip jauciau, kad savyje nesioju berniuka. Ir pasitvirtino, - gime berniukas smile.gif Nors mums butu buve tas pats, vistiek vaikutis pirmagimis, o svarbiausias dalykas, kad tik sveikas gimtu biggrin.gif Antros, zinoma, noreciau dukrytes, bet cia viskas nuo Dievuliuko priklauso wub.gif Manau, kad musu vaikuciai - angeliukai ir budami danguje patys pasirenka tevelius wub.gif
Valedy
O mum pavyko su vaikais kaip pagal užsakymą biggrin.gif pirmas-sūnus,antra-dukrytė.
Sakyčiau-geriau nebūna... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Be to būdama nėščia nujaučiau kas bus,nors kitiem atrodė,kad bus priešingai biggrin.gif
sarafea
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 08:32)
Reikia nubrezti linija ir padalint ja i dvylika daliu - dvylika menesiu. Tada raide V pazymeti tevelio gimtadieni ir nuo jo dar pazymeti dvi V kas keturis menesius.
Po to zymet mamytes gimtadieni M raide ir dar tris M kas tris menesius.
Tarpai prasidedantys V - rodo kada pradeti berniuka, o atkarpeles nuo M - mergaite.
Pvz. V gime sausio 7 d., tai V zymesime 01.07, 04.07, 09.07
       M gime gegzes 11 d. , tai M zymesime 05.11, 08.11, 11.11, 02.11
Iseina, kad siai porai berniuka reikia "planuoti"  nuo 01.07 iki 02.11
                                                                            05.07 iki 05.11
                                                                            09.07 iki 11.11
                                      O mergaite planuot:   nuo 02.11 iki 05.07
                                                                            05.11 iki 09.07
                                                                            11.11 iki 01.07
*

hmmm g.gif nelabai tikiu ir as pasakaiciavimais,nes visi rode berniuka,o gime mergaite.Bet kitais metais planuosime berniuka,tai bandysiu pasinaudot,jei nepavyks tai bala nemate biggrin.gif 4u.gif
Beje mes abu svajojome apie berniuka,bet as savo mergaites nekeisciau i joki berniuka wub.gif jau taip buvo lemta matyt ...

QUOTE(AgnėM @ 2007 04 09, 19:38)
nu blemba nepasirinksi,ne parduotuve,ar mergaite ar berniukas, vistiek vaikas...o vaikus reikia myleti  heart.gif  heart.gif  heart.gif
*

Nu ne parduotuve,bet noreti nieks nedraudzia,o gimus vistiek mylyme kad ir kokia lytis isvydo pasauli 4u.gif
saratukas
Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka smile.gif
sarafea
QUOTE(saratukas @ 2007 04 15, 22:14)
Labiausia norejau,kad gimtu sveikas kudikis, o kas nera jau taip svarbu. Juk vienodai mylesi ir mergaite ir berniuka  smile.gif
*

nu ir tai svajoja kiekviena,kad vaikai sveiki gimtu.Bet apie lyti galima pasvajot ir noret...kiekviena sirdi zino,kad lytis nuo jokio faktoriaus tau iveikiamo nepriklauso. tongue.gif
Edelveis
aš visada labai labai norėjau mergyčių wub.gif , vyras gal antro tikėjosi berniuko ax.gif , bet trečios visa šeima be galo norėjo mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif. dabar labai gražiai mūsų tėtis atrodo, kai išeina su keturiom gražuolėm ax.gif wub.gif ax.gif
HIGHWAY
Labai norejom antros duktytės, bet tutim du berniukus ir thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanata @ 2007 04 06, 09:32)

*

o man ne hihihi.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.