Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mergaitė ar berniukas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
smalyze59
Pirmagime gime dukryte ...vyras ,kaip ir daugelis manau norejo sunaus.Bet kai gimsta vaikuciai atrodo jokio skirtumo kokia lytis ,auga mylimi ir pan.Mano vyras labai myli vaikus.Antroji gime vel dukra-labai laukta ir mylima.Na ,o dabar bigsmile.gif pries 4 men .gime pagrandukas sunelis smile.gif Fainuolis,negalim visi atsidziaugti.Beja as galvojau ,jog gims dukra,nes niekada neisivaizdavau ,kad galiu tureti sunu.Man nebuvo skirtumo kas gims,labai bijojau ,kad tik viskas butu gerai... Seses labai norejo brolio 4u.gif baigia nubuciuot ta maziuka wub.gif
Esha
Lytis visai nebuvo svarbi. Bet nuo pat pradziu jauciau, kad nesioju berniuka. Berniukas ir gime smile.gif
*Camelia*
Vyras tiek svaigo dėl vaiko, kad jam buvo vienodai kad gims, laukė betko kaip išprotėjęs, bet kažkodėl jis nujautė, kad bus mergaitė, o aš gal labiau berniuko kažkodėl norėjau, nors mergaitei vardą jau buvom išrinkę dar iki pastojimo. Na ir vyro nuojauta kaip visada jo neapgavo, turim nuostabiausią dukrytę, ir tokią pasiutusią, kaip berniukas lotuliukas.gif gi sako ko tėvai tikisi, tokio charakterio ir gimsta, nu tai mūsų mergytė tokia berniukiška, apsiginti turbūt nereikės mokyti, nes labai jau bojavaja biggrin.gif wub.gif wub.gif wub.gif
remenciene
Sveikos mamytes 4u.gif Kai laukiausi pirmo vaikelio, buvau su vyru isitikinusi, kad bus mergaite. Dar tiksliai nezinodami viska pirkome ruzavos spalvos ir vis juokdavomes, o jei bus berniukas... likus 3sav iki gimdymo echoskopas patvirtino, kad bus mergyte. Taip ir buvo, gime musu princese. Su antru nestumu nuojauta kuzdejo, kad bus berniukas, nors slapcia tikejausi mergaites.... ax.gif Gime sunelis, kuriuo as labai patenkinta ir laiminga smile.gif
Emuciukas
Vyras tai tiesipg buvo isitikines, kad bus berniukas. O man buvo ne tiek svarbu, nors kazkaip norejau berniuko gal del kitu, nes tai pirmas anukas mano tevam, nors turi dvi anukes is sesers, bet norejo labai berniuko smile.gif
kuziux
Aš juokiuosi visiems, kad iki paskutinio atodūsio ant gimdymo stalo tikėjau, kad gims sūnus ax.gif Va, auginam gražuolę Rugilę ir dabar net neįsivaizduoju, kad galėjo būt kitaip doh.gif Net antros dukrytės norėčiau 4u.gif
bvlgari
pirmojo nenorejau zinoti kas gims,gime sunus,na o antrosios kaip ir dauguma nori poreles,tikejomes dukrytes........deja-antras irgi nuostabus berniukas.dar pamenu vyro gimimo diena nuejom echoskopa daryti,tikejomes gimtadienio proga suzinoti,kas gims...teko nukabinus nosis grizti (gydytoja mate,bet tiesiog dar nenorejo sakyti.pati nebuvo visu 100% tikra) po kiek laiko pranesiau vyrui,kad gims sunus,reakcija nebuvo tokia kokios tikejausi,siek tiek nuliudo,bet uz tai man iki siol neduoda ramybes,kad reikia dar dukrytes ... thumbup.gif
matrioska80
mūsų atveju vyras laukė berniuko, visi spėliojo, kad bus berniukas ir aš save nuteikinėjau, kad gerai ir berniukas, svarbu sveikas būtų..., bet jau kai gydytoja pradėjo sakyti, kad lyg mergaitė (vis pasisukdavo) negaliu apsakyti, kaip jaučiausi, o ir dabar kiekvieną dieną jaučiuosi lyg loterijoje išlošus...turim mergaitę clap.gif
JarasieneO
Kai laukiausi sunelio labai norejau mergaites wub.gif tiesiog buvau tikra kad bus Ji lotuliukas.gif vyrui kazkaip buvo tas pats, sake svarbiausia kad sveikas vaikas butu biggrin.gif o kai mazaja princese laukiausi, tai sakiau jei dabar nebus mergaite tai paduosiu savo vyra i teisma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Doviliukass
Aš visada norėjau pirma susilaukti berniuko, nes visada norėjau turėti vyresnį brolį, kuris mane gintų ir saugotų smile.gif o antros dukrytės, kad ją brolis gintų tongue.gif bet ......... vis dėl to gimė mergytė, kai laukiausi tai susapnavau ir echoskopas tą patvirtino, nors iki pat nėštumo pabaigos vis viliausi, kad gal vis dėl to bus berniukas biggrin.gif O dabar be galo esu laiminga, kad turiu šitą mažą princesytę. Ir iš tikro nesvarbu kas - mergaitė ar berniukas, svarbu, kad sveikas ax.gif
Kaimo dama
QUOTE(koste85 @ 2010 03 16, 00:39)
Sveikute,

Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis ohmy.gif)

Sis puslapis yra:    http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/

Sis kalendorius teigia, jog senoveje kinai galejo atspeti kudikio amziu  nestuke.gif

Man tai patiko, nes mano sesute ka tik pagimde ir jai atitiko. Ji norejo berniuko, o kaip tik ir parode kinu kalendorius, jog jai gims berniukas    drinks_cheers.gif

Smagu.......
4u.gif
*

pagal šį kalendorių turėjom sūpuoti antrą mergytę..bet sūpuojam rožinį berniuką biggrin.gif

pirmo kai laukiausi, nuojauta kuždėjo, kad gims berniukas, ir taip traukė prie žydros spalvos drabužėlių, į rožinę spalvą net pažiūrėt negalėjau blush2.gif ir nuojauta neapvylė-gimė berniukas...kai antro laukiausi, labai traukė prie švelnių spalvų ypač rožinės biggrin.gif ..galvojau, kad gal porelę turėsim wub.gif bet kažkas viduj neleido patikėt, kad mergaitė gali gimt..be to gydytoja echoskopuojant pamatė 100% berniuką..kaip sakant galim bandyti dar kartą biggrin.gif
Doviliukass
QUOTE(koste85 @ 2010 03 16, 00:39)
Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis ohmy.gif)

Sis puslapis yra:    http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/

*

Pagal šitą kinų kalendorių, kaip ir atitiktų, turiu dukrytę, tą ir kalendorius rodo ax.gif
Evenvelita24
As taip pat norejau mergaites, mergaite ir gime thumbup.gif
vilmutee
Norejau kad antras vaikelis butu sunelis, o turiu labai zavias ir grazias dukrytes wub.gif
liniukass
As kol nezinojau buvau istikinus, kad bus dukryte, net sapnuodavau, o pabaigoj jau echo parode, kad sunelis smile.gif , kaip pirmas vaikiukas, tai nebuvo jokio skirtumo kas, o jau antro tai mergytes noreciau ax.gif
benmama
Abu kartus maniau, kad noriu berniuku. g.gif Vyras pirmos mergaites, o antro berniuko...
Turim dvi princesytes. Ir tik dabar suprantu kokia as laiminga, kad turiu sitas mergytes... Kai gime antroji supratau tik tada , kad giliai sirdyje visada norejau butent panelyciu. Jos tokios svelnios ir mielos, mano brangiausios dvi saulytes.
Jaanka
Keista pas mane pirmoji mergyte bet ir antros as norejau mergaites nes man kazkaip jos mielesnes smile.gif
uneja
pirma mergaite, tai jau kaip ir sunaus norejosi, bet as sakiau kad tik butu sveikas nes pirmoji gime su priesirdziu pertvaros defektu, o gime antra sveikute mergyte
Edgariene
As nuo pat mazens norejau pirmo vaiko sunaus. Bet kai suzinojau, jog laikiuosi kazkokia apeme nuojauta, kad bus mergaite, o vyras mano buvo isitikines simtu procentu, kad bus sunus. Kai nuvaziavom darytis echo ikrites i ekrana ziurejo, ar jo nuojauta neapgavo, ir dar gydytojai nepasakius lyties, pradejo krykstaut, kad mato jog cia berniukas. Tai gydytoja tik palinksejo galva, sako galesit futbola zaist.
justmoon
Abu su vyru pirmo vaiko norejome berniuko ir kai laukiausi buvau isitikinusi, kad bus berniukas. Kai padareme echo gydytoja pasake, kad tikrai bus mergaite, apeme labai keistas jausmas blush2.gif Susilaukeme nuostabiausios mergytes thumbup.gif Dabar esame labai laimingi ir neisivaizduojame gyvenimo be musu mazojo stebuklo ax.gif
Planuojame antra vaika, tai manau vyras nores berniuko rolleyes.gif
Andžela
Esu devintam danguj kad turiu mergaitę. Svajojau apie ją visad. wub.gif
Aišku begalo myliu sūnų. Bet mergaitė mane labiau papildo, nei sūnus...
ghinta
na visad gal labiau linkau prie mergytes. smile.gif bet kai pastojau vyras sako bus berniukas net kazkaip mane itikino.taj pupyciu vadinau pilvuke nestuke.gif ir aplinkiniai sake kad turbut bus berniukas.o echoskopija vis neparodydavo lyties slepdavosi blush2.gif o sapnuodavau tik kad mergyte turesiu. g.gif smile.gif kazkur likus poraj menesiu iki gimdymo echoskopija parode mergyte bet ir taj dar gine nebuvo isitikinus 100 proc.bet va gime mergyte 4u.gif ir tetukas ir as labai patenkinti wub.gif
Širdele
pirma norejau berniuko ,jo ir sulaukiau.
Kai laukiausi mane labai trauke zaisliniai pistoletai, jie tokie grazus buvo. Niu galvoju ,jei gimtu mergaite tektu ieskoti ruzavu pistoletu doh.gif keistai butu aisku. Bet kai pasake ,kad bus berniukas labai apsidziaugiau smile.gif antro noreciau- mergaites, bet planuose dar nera smile.gif ax.gif
inetukea
iki pat pakutines nestumo dienos, nezinojau ka turesim- mergyte ar berniuka, nes musu lelius wisa laika sedejo pilvelyje ir nerode sawo grozybiu doh.gif nuojautos jokios nejauciau kas bus mergyte ar berniukas, bet giliai sirdyje lb tikejau ir norejau kad tai butu mergyte nestuke.gif daugelis sake kad laukiuosi berniuko, nes sprende pagal pilvo forma, veido oda ir pan..o man kaj buwo pikta girdeti kad wisi kajp susitares sake va pamatysi bus berniukas..ir kaj gime mergyte tox neapsakomas jausmas buwo thumbup.gif visgi mamos nuojata neapvyle..juk tikejau ir svajojau kad bus mergyte, del ko dbr lb lb dziaugiuosi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
*Clivia*
norejau berniuko, nescia budama sirdies gilumoj zinojau, kad gims berniukas, nors gyytojas lyties nesake. ir tikrai, turiu nuostabu vyruti wub.gif motiniska nuojauta nemeluoja 4u.gif
lotria
Norai per visa laukimo laika net kalis kartus keitesi doh.gif
Hebiuke
As tai visada norejau mergaites, bet kai suzinojau kad laukiuosi apime nuojauta kad bus berniukas ir kuo toliau tuo labiau norejau berniuko. Net bijojau kad jei gims mergyte, nusivilsim abu( nors tai kvaila, juk svarbiausia kad butu sveikas) vyras buvo visiskai isitikines kad bus berniukas, ir nuojauta neapgavo, turim suneli smile.gif o antras kas bus tai jokio skirtumo:)
Papildyta:
baste
Aš visada norėjau mergytės wub.gif ją ir turim, tai begalo džiaugiuosi tongue.gif
Skryne
Norėjau mergaitės, jau svajodavau kaip puošiu, kaspinėlius segsiu, bet kažkas viduje vis sakė, kad bus berniukas biggrin.gif Taip ir buvo smile.gif Na, bet būsimas vyras savaitę vaikščiojo išsišiepęs, kai po echoskopo pasakė, kad bus berniukas biggrin.gif
jurda
berniuko, nes 2 merginas jau turim biggrin.gif
ELE77
...o as nekeliau noru ir pageidavimu..tad pirma dukrele..o antras sunus..
labai patenkinti..nors vyras sake, jog bus laimingas ir 3 dukras augindamas biggrin.gif
Olia84
KAI LAUKIAUSI MAN BUVO NESVARBU KAS, TIK KAD SVEIKAS VAIKELIS BUTU. GIME MERGYTE. DABAR DZIAUGIUOSI JOG TURIU MERRGYTE IR NORECIAU DAR VIENOS. smile.gif VYRAS TAI MERGYTES NOREJO.
Siurbelyte
Man buvo visiskai nesvarbi vaikucio lytis. Net nezinojom, kas gims. LAbai laukem savo stebukliuko. Ir labai apsidziaugiau, kad gime mergaite wub.gif (turbut taip pat rasyciau, jei butu berniukas blush-anim-cl.gif )
susidomejusi
Norejau mergytes wub.gif turiu mergyte wub.gif
ir antros noreciau mergaites wub.gif
Keiti
Norėjom porelės - porelę ir turim, šiaip visada aš galvojau, kad pirmas galėtų būti berniukas, o antra mergytė, bet gavosi atvirkščiai smile.gif
kristalcik25
visada norejau mergaites. wub.gif db turiu jau dvi,dabar noriu berniuko biggrin.gif
tyliai_tyliai
mums visiskai nebuvo svarbu kas gims, svarbu sveikas smile.gif
Swetty
As kai laukiausi galvojau, kad bus mergaite, vyras mano norejo berniuko smile.gif kai padare echoskopija paaiskejo, kad berniukas bigsmile.gif tevas buvo labai laimingas thumbup.gif as taip pat wub.gif
jitute
as visad norejau pirmiau berniuko poto mergytes, taip ir turiu ir esu be galo laiminga, ir dar noriu tokiu dvieju wub.gif
Tekantisaule
Kol neturejau vaiku, kazkaip nesusimasciau, ko labiau noreciau...jokio skirtumo nebuvo. smile.gif Na, kai pirmas gime sunus, zinoma, jau antros norejau mergytes. biggrin.gif Trecio norejau berniuko... wub.gif Po kol kas viskas pagal plana. biggrin.gif
Devintam danguj
Man buvo nesvarbu kas gims mirksiukas.gif Mano mama labai norejo anukes, o vyras norejo sunaus doh.gif Gime sunus ax.gif
mantuxx
nebuvo svarbu kas gms, norejome kad tik butu sveikas mazylis ar mazyle smile.gif
Pamaiviuke
Man buvo nesvarbu kas gims mergaite ar berniukas svarbu, kad sveikas, bet kai gime berniukas geru pora savaiciu labai norejau mergaites biggrin.gif
Juillet
Man taip pat nebuvo svarbu kas gims, bet vis vien širdy norėjau, kad pirmasis vaikelis būtų berniukas - taip ir buvo thumbup.gif O jei dar kada vėl pastočiau, tai tada tikrai norėčiau mergytės, kadangi jau seniai svajojau turėti ir sūnų ir dukrą wub.gif
KORNYTĖ
pirmas vaikas buvo nesvarbu kas gims,gime dukra,antro aisku norejome sunaus,bet turim dar viena maza princesyte wub.gif ir tuo labai dziaugiames,gal dar sulauksime ir laukiamo berniuko...
pavasaris-vasara
pirmojo labiau sunaus norejau-nzn net maza, kai zaisdavau su lelem-budavo berniukai, o antras man buvo nesvarbu-turiu dukryte ir be galo dziaugiuosi.siaip nesu is tu kur lyti labai sureiksmina, bet dziaugiuosi gavusi galimybe auginti poryte-myliu savo vaikus be galo be krasto wub.gif svarbiausia, kad abu sveiki augtu
Itane
Mano tikriausiai kaip ir daugumos mamyciu noras buvo, kad sveikas vaikutis gimtu ir nesvarbu kokia lytis jo, o dabar kai gime dukryte, galvoju, kad noreciau sekancio vaikucio- sunelio, nors aisku dziaugsiuos ir mylesiu nesvarbu kas gimtu ax.gif
pumpuška
O mes nezinojome kas gims ir su nekantrumu laukeme smile.gif Gime mergyte, abu su vyru labai tuo dziaugiames. Kazkaip giliai sirdyje jauciau, kad man ir gims mergaite. Svarbiausia, kad vaikutis sveikas smile.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.