Pirmagime gime dukryte ...vyras ,kaip ir daugelis manau norejo sunaus.Bet kai gimsta vaikuciai atrodo jokio skirtumo kokia lytis ,auga mylimi ir pan.Mano vyras labai myli vaikus.Antroji gime vel dukra-labai laukta ir mylima.Na ,o dabar
Lytis visai nebuvo svarbi. Bet nuo pat pradziu jauciau, kad nesioju berniuka. Berniukas ir gime
Vyras tiek svaigo dėl vaiko, kad jam buvo vienodai kad gims, laukė betko kaip išprotėjęs, bet kažkodėl jis nujautė, kad bus mergaitė, o aš gal labiau berniuko kažkodėl norėjau, nors mergaitei vardą jau buvom išrinkę dar iki pastojimo. Na ir vyro nuojauta kaip visada jo neapgavo, turim nuostabiausią dukrytę, ir tokią pasiutusią, kaip berniukas
Sveikos mamytes
Vyras tai tiesipg buvo isitikines, kad bus berniukas. O man buvo ne tiek svarbu, nors kazkaip norejau berniuko gal del kitu, nes tai pirmas anukas mano tevam, nors turi dvi anukes is sesers, bet norejo labai berniuko
Aš juokiuosi visiems, kad iki paskutinio atodūsio ant gimdymo stalo tikėjau, kad gims sūnus
pirmojo nenorejau zinoti kas gims,gime sunus,na o antrosios kaip ir dauguma nori poreles,tikejomes dukrytes........deja-antras irgi nuostabus berniukas.dar pamenu vyro gimimo diena nuejom echoskopa daryti,tikejomes gimtadienio proga suzinoti,kas gims...teko nukabinus nosis grizti (gydytoja mate,bet tiesiog dar nenorejo sakyti.pati nebuvo visu 100% tikra) po kiek laiko pranesiau vyrui,kad gims sunus,reakcija nebuvo tokia kokios tikejausi,siek tiek nuliudo,bet uz tai man iki siol neduoda ramybes,kad reikia dar dukrytes ...
mūsų atveju vyras laukė berniuko, visi spėliojo, kad bus berniukas ir aš save nuteikinėjau, kad gerai ir berniukas, svarbu sveikas būtų..., bet jau kai gydytoja pradėjo sakyti, kad lyg mergaitė (vis pasisukdavo) negaliu apsakyti, kaip jaučiausi, o ir dabar kiekvieną dieną jaučiuosi lyg loterijoje išlošus...turim mergaitę
Kai laukiausi sunelio labai norejau mergaites
Aš visada norėjau pirma susilaukti berniuko, nes visada norėjau turėti vyresnį brolį, kuris mane gintų ir saugotų
QUOTE(koste85 @ 2010 03 16, 00:39) Sveikute, Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis Sis puslapis yra: http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/ Sis kalendorius teigia, jog senoveje kinai galejo atspeti kudikio amziu Man tai patiko, nes mano sesute ka tik pagimde ir jai atitiko. Ji norejo berniuko, o kaip tik ir parode kinu kalendorius, jog jai gims berniukas Smagu....... pagal šį kalendorių turėjom sūpuoti antrą mergytę..bet sūpuojam rožinį berniuką pirmo kai laukiausi, nuojauta kuždėjo, kad gims berniukas, ir taip traukė prie žydros spalvos drabužėlių, į rožinę spalvą net pažiūrėt negalėjau QUOTE(koste85 @ 2010 03 16, 00:39) Pagal senoves kinu gimimo kalendoriu yra nustatoma kudikio lytis Sis puslapis yra: http://www.nescia.lt/kinu-gimimo-kalendorius/ Pagal šitą kinų kalendorių, kaip ir atitiktų, turiu dukrytę, tą ir kalendorius rodo
As taip pat norejau mergaites, mergaite ir gime
Norejau kad antras vaikelis butu sunelis, o turiu labai zavias ir grazias dukrytes
As kol nezinojau buvau istikinus, kad bus dukryte, net sapnuodavau, o pabaigoj jau echo parode, kad sunelis
Abu kartus maniau, kad noriu berniuku.
Turim dvi princesytes. Ir tik dabar suprantu kokia as laiminga, kad turiu sitas mergytes... Kai gime antroji supratau tik tada , kad giliai sirdyje visada norejau butent panelyciu. Jos tokios svelnios ir mielos, mano brangiausios dvi saulytes.
Keista pas mane pirmoji mergyte bet ir antros as norejau mergaites nes man kazkaip jos mielesnes
pirma mergaite, tai jau kaip ir sunaus norejosi, bet as sakiau kad tik butu sveikas nes pirmoji gime su priesirdziu pertvaros defektu, o gime antra sveikute mergyte
As nuo pat mazens norejau pirmo vaiko sunaus. Bet kai suzinojau, jog laikiuosi kazkokia apeme nuojauta, kad bus mergaite, o vyras mano buvo isitikines simtu procentu, kad bus sunus. Kai nuvaziavom darytis echo ikrites i ekrana ziurejo, ar jo nuojauta neapgavo, ir dar gydytojai nepasakius lyties, pradejo krykstaut, kad mato jog cia berniukas. Tai gydytoja tik palinksejo galva, sako galesit futbola zaist.
Abu su vyru pirmo vaiko norejome berniuko ir kai laukiausi buvau isitikinusi, kad bus berniukas. Kai padareme echo gydytoja pasake, kad tikrai bus mergaite, apeme labai keistas jausmas
Planuojame antra vaika, tai manau vyras nores berniuko
Esu devintam danguj kad turiu mergaitę. Svajojau apie ją visad.
Aišku begalo myliu sūnų. Bet mergaitė mane labiau papildo, nei sūnus...
na visad gal labiau linkau prie mergytes.
pirma norejau berniuko ,jo ir sulaukiau.
Kai laukiausi mane labai trauke zaisliniai pistoletai, jie tokie grazus buvo. Niu galvoju ,jei gimtu mergaite tektu ieskoti ruzavu pistoletu
iki pat pakutines nestumo dienos, nezinojau ka turesim- mergyte ar berniuka, nes musu lelius wisa laika sedejo pilvelyje ir nerode sawo grozybiu
norejau berniuko, nescia budama sirdies gilumoj zinojau, kad gims berniukas, nors gyytojas lyties nesake. ir tikrai, turiu nuostabu vyruti
Norai per visa laukimo laika net kalis kartus keitesi
As tai visada norejau mergaites, bet kai suzinojau kad laukiuosi apime nuojauta kad bus berniukas ir kuo toliau tuo labiau norejau berniuko. Net bijojau kad jei gims mergyte, nusivilsim abu( nors tai kvaila, juk svarbiausia kad butu sveikas) vyras buvo visiskai isitikines kad bus berniukas, ir nuojauta neapgavo, turim suneli
Papildyta:
Aš visada norėjau mergytės
Norėjau mergaitės, jau svajodavau kaip puošiu, kaspinėlius segsiu, bet kažkas viduje vis sakė, kad bus berniukas
berniuko, nes 2 merginas jau turim
...o as nekeliau noru ir pageidavimu..tad pirma dukrele..o antras sunus..
labai patenkinti..nors vyras sake, jog bus laimingas ir 3 dukras augindamas
KAI LAUKIAUSI MAN BUVO NESVARBU KAS, TIK KAD SVEIKAS VAIKELIS BUTU. GIME MERGYTE. DABAR DZIAUGIUOSI JOG TURIU MERRGYTE IR NORECIAU DAR VIENOS.
Man buvo visiskai nesvarbi vaikucio lytis. Net nezinojom, kas gims. LAbai laukem savo stebukliuko. Ir labai apsidziaugiau, kad gime mergaite
Norejau mergytes
ir antros noreciau mergaites
Norėjom porelės - porelę ir turim, šiaip visada aš galvojau, kad pirmas galėtų būti berniukas, o antra mergytė, bet gavosi atvirkščiai
visada norejau mergaites.
mums visiskai nebuvo svarbu kas gims, svarbu sveikas
As kai laukiausi galvojau, kad bus mergaite, vyras mano norejo berniuko
as visad norejau pirmiau berniuko poto mergytes, taip ir turiu ir esu be galo laiminga, ir dar noriu tokiu dvieju
Kol neturejau vaiku, kazkaip nesusimasciau, ko labiau noreciau...jokio skirtumo nebuvo.
Man buvo nesvarbu kas gims
nebuvo svarbu kas gms, norejome kad tik butu sveikas mazylis ar mazyle
Man buvo nesvarbu kas gims mergaite ar berniukas svarbu, kad sveikas, bet kai gime berniukas geru pora savaiciu labai norejau mergaites
Man taip pat nebuvo svarbu kas gims, bet vis vien širdy norėjau, kad pirmasis vaikelis būtų berniukas - taip ir buvo
pirmas vaikas buvo nesvarbu kas gims,gime dukra,antro aisku norejome sunaus,bet turim dar viena maza princesyte
pirmojo labiau sunaus norejau-nzn net maza, kai zaisdavau su lelem-budavo berniukai, o antras man buvo nesvarbu-turiu dukryte ir be galo dziaugiuosi.siaip nesu is tu kur lyti labai sureiksmina, bet dziaugiuosi gavusi galimybe auginti poryte-myliu savo vaikus be galo be krasto
Mano tikriausiai kaip ir daugumos mamyciu noras buvo, kad sveikas vaikutis gimtu ir nesvarbu kokia lytis jo, o dabar kai gime dukryte, galvoju, kad noreciau sekancio vaikucio- sunelio, nors aisku dziaugsiuos ir mylesiu nesvarbu kas gimtu
O mes nezinojome kas gims ir su nekantrumu laukeme
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|