Sveikos,
turiu didelę bėda
Knygų laaabai daug
Sveikos, turiu didelę bėda Knygų laaabai daug QUOTE(Cicera @ 2007 01 15, 13:34) Sveikos, turiu didelę bėda Knygų laaabai daug Mūsų vieniems draugams labai gražias knygų lentynas (projektą nusikopijavo iš Ikėjos katalogo) padarė firma Alantas (ši firma mums darė virtuvę, likom patenkinti irgi). Uždaro (su stiklu), fasadas uosinis, bet kainavo irgi nemažai: gerai nepamenu ar tai 6 000 Lt. Bet dulkių valyt mažiau reikia, žymiai tvarkingiau atrodo nei atviros. QUOTE(ifigenija @ 2007 01 15, 13:44) Mūsų vieniems draugams labai gražias knygų lentynas (projektą nusikopijavo iš Ikėjos katalogo) padarė firma Alantas (ši firma mums darė virtuvę, likom patenkinti irgi). Uždaro (su stiklu), fasadas uosinis, bet kainavo irgi nemažai: gerai nepamenu ar tai 6 000 Lt. Bet dulkių valyt mažiau reikia, žymiai tvarkingiau atrodo nei atviros. O gal įmanoma vizualiai kokią nuotraukytę pamatyti arba kokį nupieštą projektėlį
LAbai faina dalyka maciau balduose prie ermitazo
Ten tokia kvadratine lentyna, ji pastatyta ant zemes, sukasi aplink savo asi ir kiekvienoje sienoje yra dedamos knygos- labai daug telpa, o vietos uzima mazai, be to, artodo visai idomiai ir graziai
Ir man aktualu toks klausimas, tik man rūpi pakabinamos knygų lentynos. Pirkti nieko įdomaus nematau, o reikia 2 sienas uždengti. Gal galite patarti projektuojančią ir padarančią firmelę Vilniuje, kuri daro dailiai ir nelabai brangiai?
is tarptautines baldu parodos keleta nuotraukyciu idesiu. siaip nieko gero, bet gal kam kokiu ideju kils
cia pakabinama pertvara. is vienos puses atvira, is kitos puses stiklas: ![]() Papildyta: man sita mintis labai patiko. tik nuotraukyte ne kokia, nes fotkinta is po skverno ![]() Papildyta:
QUOTE(ifigenija @ 2007 01 18, 11:30) Oi būtų labai puiku Aciu Indra uz idejas, man idomu, ar butu imanoma taip padaryti, kad prie sienos pritvirtinti tik lentynas, opriekyje būtų stiklas, toks beremis, ir stumdytusi begeliais? ![]() Papildyta:
QUOTE(Sympa© @ 2007 01 15, 15:48) LAbai faina dalyka maciau balduose prie ermitazo Ten tokia kvadratine lentyna, ji pastatyta ant zemes, sukasi aplink savo asi ir kiekvienoje sienoje yra dedamos knygos- labai daug telpa, o vietos uzima mazai, be to, artodo visai idomiai ir graziai Va mes tokią pirkom:) Ji tokia kaip senovinės "etažerės" buvo:) Ir atrodo labai gražiai, ir tikrai talpi, nes aš tai galvojau, kad musm dviejų jų reikės tam tikram kiekiui knygų, bet sutilpo jos visos į tą vieną besisukančia etažekę Va ta parduotuvė, viskas bibliotekoms (tik nėra tos besisukančios etažerės nuotraukos) http://www.auster.lt/knyg.htm
Mes turejom ta pacia problema, tai ja issprende Slenkancios sistemos
QUOTE(mamutas @ 2007 01 19, 10:54) Mes turejom ta pacia problema, tai ja issprende Slenkancios sistemos idomu O mane ir ta besisukančios lentynos nuotrauka labai domintų, ar ji daug vietos neužima? QUOTE(Cicera @ 2007 01 19, 14:53) Neturiu nuotraukos, bet galėsiu namie išmatuoti Šiaip ji nėra maža, bet vizualiai tikrai neatrodo griozdiška. Man ji netgi labai delikačiai atrodo:) Tarp kitko, jos kaina beveik 2000 litų, tai finansiškai gal labiau apsimokėtų visa lentynų siena už 5000 Bet mes mokėjom už stilių ir idėją
![]() Čia nuotraukos kampe yra stipriai sumažintas besisukančios etažerės variantas. Bet išvaizda ir ta didžioji yra tokia pati.
[quote=indra*,2007 01 18, 15:40]
is tarptautines baldu parodos keleta nuotraukyciu idesiu. siaip nieko gero, bet gal kam kokiu ideju kils cia pakabinama pertvara. is vienos puses atvira, is kitos puses stiklas: ![]() Jezau, va ko noriu Tiesa, gali būti ir biški paprasčiau, bet stiklas būtų puiku, kadangi svetainė nedidelė, tai butų biški erdvės imitacija...
mamymamy pabandyk kreiptis kas daro stendus parodoms.PVZ Fairform.Manau padarytu.
QUOTE(Daivaa @ 2007 01 19, 15:22) ![]() Čia nuotraukos kampe yra stipriai sumažintas besisukančios etažerės variantas. Bet išvaizda ir ta didžioji yra tokia pati. Tokios besisukancios etazeres yra Kaune, Vytauto prospekte esanciame Staniulio knygyne (salia buvusio Tete-a-tete restorano), galit kaunietes nueit ir gyvai paziuret. O savosios knygu spintos uz 5000 nemoku foto ikelti. Bet nueikit pas Slenkancias sistemas, gal bus ju ekspozicijoj ar tures kokia nuotrauka, nes vienoj parodoj kazkada tai ju stende buvo toks daiktas. Jei turit labai labai daug knygu, manau, tai optimaliausias variantas. Mes jau visokias spintas isbande, nes pas mus keli tukstanciai knygu, tai sitos labiausiai pasiteisino. QUOTE(mamutas @ 2007 01 22, 19:17) O savosios knygu spintos uz 5000 nemoku foto ikelti. Bet nueikit pas Slenkancias sistemas, gal bus ju ekspozicijoj ar tures kokia nuotrauka, nes vienoj parodoj kazkada tai ju stende buvo toks daiktas. Jei turit labai labai daug knygu, manau, tai optimaliausias variantas. Mes jau visokias spintas isbande, nes pas mus keli tukstanciai knygu, tai sitos labiausiai pasiteisino. but labai smagu pamatyti tavo knygu spinta, nes slenkanciose sistemose neradau pavyzdzio
jei pas ka lubos 10m ir nera alergiskas dulkem
QUOTE(mamutas @ 2007 01 22, 20:17) Tokios besisukancios etazeres yra Kaune, Vytauto prospekte esanciame Staniulio knygyne (salia buvusio Tete-a-tete restorano), galit kaunietes nueit ir gyvai paziuret. O savosios knygu spintos uz 5000 nemoku foto ikelti. Bet nueikit pas Slenkancias sistemas, gal bus ju ekspozicijoj ar tures kokia nuotrauka, nes vienoj parodoj kazkada tai ju stende buvo toks daiktas. Jei turit labai labai daug knygu, manau, tai optimaliausias variantas. Mes jau visokias spintas isbande, nes pas mus keli tukstanciai knygu, tai sitos labiausiai pasiteisino. Na taip, daugybei knygų reikia daugiau vietos;) Į tą besisukantį daiktą sudėjome apie 200 knygų, apskritai tai mes jį labiau kaip interjero dalį pirkom ir jis mums labai patinka. O netilpusios knygos pasieniais vis dar sandeliuojamos:) Bet naujam būste reikės turbūt jūsų idėją skolintis QUOTE(Daivaa @ 2007 01 23, 12:49) Na taip, daugybei knygų reikia daugiau vietos;) Į tą besisukantį daiktą sudėjome apie 200 knygų, apskritai tai mes jį labiau kaip interjero dalį pirkom ir jis mums labai patinka. O netilpusios knygos pasieniais vis dar sandeliuojamos:) Bet naujam būste reikės turbūt jūsų idėją skolintis Jei kantriai palauksite, gal pabandysiu ismokt ideti
Pas mus ta pati problema su milžinišku kiekiu knygų, mes jas metrais skaičiuojam
Tai padarė mums tokias dideles dideles iki lubų spintas (lubos 3,40 m). Daug tilpo, tik kopetėlių reikia į viršų laipioti, bet tai nieko tokio, viršuj sudėjom tas knygas kurias retai naudojam, tai kol kas tik vieną karta lipau Darėm su stiklais, bet dėl to jau šiek tiek gailiuosi, nes nepaisant dulkių, vistik atviros lentynos ir knygos jose jau savaime yra buto papuošalas, nu čia mano nuomone ir supratimu Tai aš kėsinuosi tas dureles nuimti ir be jų pagyventi, jeigu labai blogai bus, bet kada gi galima sudėti atgal. Bandau idėti nuotrauką, gal pavyks
Šitie man visai matiko. Spintos
www.baldmax.lt nestandartinių baldų gamyba
Sveikos
Gal dar kas galit pasidalinti patirtimi, kur daretes, kaip, ar patenkintos, ar geriau uždaros su stumdomom durim, ar atviros lentynos, ar nedulka baisiai
pas mus visą gyvenimą atviros knygos, ir kažkaip nepasakyčiau, kad dulkės gyvent neduoda
galima nutaikyt daryt lentynas typ top pagal knygų aukštį, kad neliktų plyšio virš knygų ir tada beveik nedulkės. QUOTE(trr @ 2009 04 29, 13:30) Sakyčiau, kad jos "neduoda" gyvent beveik vienodai, yra stiklas ar nėra. Pas tėvus mano,o ir pas mane dabar kai kurios knygos yra lentynose su stiklais. Bet dulkes vistiek tenka valyti
Baldai šiaip irgi nebloga parduotuvė. Gal tik puslapio naršymas keblus
![]() mb rankų darbas QUOTE(vaivira @ 2009 05 19, 09:40) Šaunuolis tavo MB taip, apačioje spintelės. šiaip truputį jos klišos išėjo, nes buvo milimetriniai skirtumai ir mb susuko jų nepaisydamas. tai dabar, kad gražiai uždarytum, reikia dvejas dureles praverti ir uždaryti. bet dėl to per daug galvos nesuku - ten sudėti visokie seni albumai, atvirukai, suvenyrai, žurnalai - tikrai ne einamieji namų daiktai. o viską išpjovė pagal matmenis termopalas. QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:05) taip, apačioje spintelės. šiaip truputį jos klišos išėjo, nes buvo milimetriniai skirtumai ir mb susuko jų nepaisydamas. tai dabar, kad gražiai uždarytum, reikia dvejas dureles praverti ir uždaryti. bet dėl to per daug galvos nesuku - ten sudėti visokie seni albumai, atvirukai, suvenyrai, žurnalai - tikrai ne einamieji namų daiktai. o viską išpjovė pagal matmenis termopalas. Dar paklausiu QUOTE(vaivira @ 2009 05 19, 11:06) pločio apie 50, aukščio apie 40 cm. matavau su liniuote, tai neišėjo tiksliai. už plokštes gal apie 1000 sumokėjome QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 11:15) pločio apie 50, aukščio apie 40 cm. matavau su liniuote, tai neišėjo tiksliai. už plokštes gal apie 1000 sumokėjome Labai ačiū už info
nėr už ką
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 12:15) pločio apie 50, aukščio apie 40 cm. matavau su liniuote, tai neišėjo tiksliai. už plokštes gal apie 1000 sumokėjome o tai jei lieka tos plokštės likučių jie jums atiduoda ar pasilieka sau? šiaip bjauriai čia tie prekybininkai daro kai skaičiuoja už visa plokštę, nors tau jos visos ir nereik. yra vietų kur taip nedaro, (na nebent gal kokiom retesnėm plokštėm), mes senukuose pjaudavom, arba dar šiaurės miestely priešais "vaikų miestą" nu tik ten ilgai laukti reikdavo. bet kiek išsipjauni už tiek ir sumoki, o ne už visą plokštę. QUOTE(trr @ 2009 05 19, 12:47) o tai jei lieka tos plokštės likučių jie jums atiduoda ar pasilieka sau? šiaip bjauriai čia tie prekybininkai daro kai skaičiuoja už visa plokštę, nors tau jos visos ir nereik. yra vietų kur taip nedaro, (na nebent gal kokiom retesnėm plokštėm), mes senukuose pjaudavom, arba dar šiaurės miestely priešais "vaikų miestą" nu tik ten ilgai laukti reikdavo. bet kiek išsipjauni už tiek ir sumoki, o ne už visą plokštę. atiduoda likučius. mums kažkaip kolega tą termopalą parekomendavo, tai ten ir pjovėmes.
kiek mes pjovemės termopale, tai mums likučius atidavė, po to pasidarėm iš jų lentynas. Nors šiaip ten apsimoka jeigu darai daug visko va pvz. visą virtuvę patys susiprojektavom. Aš tai bent jau darau tokį dalyką pvz. pasiemi kokį va tokį puslapį baldai, susirandi pvz. spintos, nusikopijuoji dizainą ir pasidarai tą spintą pats, kad ir tame pačiame termopale. Waliaa pigu, greita ir nereikia nieko pirkt.
QUOTE(lauce @ 2009 05 30, 11:15) kiek mes pjovemės termopale, tai mums likučius atidavė, po to pasidarėm iš jų lentynas. Nors šiaip ten apsimoka jeigu darai daug visko va pvz. visą virtuvę patys susiprojektavom. Aš tai bent jau darau tokį dalyką pvz. pasiemi kokį va tokį puslapį baldai, susirandi pvz. spintos, nusikopijuoji dizainą ir pasidarai tą spintą pats, kad ir tame pačiame termopale. Waliaa pigu, greita ir nereikia nieko pirkt. Tai kad dabar pas juos yra tokių nuolaidų, kad net neapsimoka patiems daryti. Spinta iš medienos knygoms yra už 599 Lt. QUOTE(lauce @ 2009 05 30, 11:15) kiek mes pjovemės termopale, tai mums likučius atidavė, po to pasidarėm iš jų lentynas. Nors šiaip ten apsimoka jeigu darai daug visko va pvz. na jo, kai darai didelius daiktus tai apsimoka, bet jei "likutis" didesnis už sunaudotą kiekį aš irgi beveik visus baldus (virtuvė, lentynos knygoms, spintos, spintelės) projektavau pati, tik jokių pavyzdžių niekur nežiūrėjau, viską padiktavo konkreti vieta, kuriai skirtas baldas ir mano poreikiai...
O čia mano svajonių lentynos knygoms...
Čia daugiau apie juos. Dar net nesidomėjau kainomis, bet manau, kad nemažai tektų pakloti. O norėčiau dar net aukštesnės ir platesnės, viduryje būtų galima palikti vietą telikui... QUOTE(Pasaulė @ 2009 06 26, 13:02) O čia mano svajonių lentynos knygoms... Ir as juos nusiziurejau, bet kad jie tooooooookie brangus |